Orijinalini görmek için tıklayınız : --b20 vtec TEG--
Arkadaslar asagıda yazdıgım parcalarla integradan ne kadar bı guc alınır ortalama ?
b20 blok
84 mm gömlek
b20 oem piston
b20 oem kol
b20 oem krank
arp silindir kapak saplamaları
cosmetic ince conta
b16a2 vtec kapak
aem regilatör
340 cc enjektör
60 mm podsuz düz boru
63 mm dc sport son susturucu
b16b krank kasnagı
b16b volan
ngk iridyum buji
p28 beyin+harness
kanashibari
17-09-2012, 11:45
180-190 civarı çıkar. Piston yüksek sıkıştırma olursa işler değişir.
kadir jdm civic
17-09-2012, 12:15
pek bir güç alamazsın maximum olsa olsa 200 hp alırsın bence blok değiştirme fazla hacıme gerek yok.
kemalcan integra vtec yaptıgından blok piston oem sadece vtec kapak 168 hp almıştı yalnış hatırlamıyorsam
sonra pistonda koydu çok çok daha iyi olmuştu
sen oem b18 blok 11.5 sıkıştırma piston vtec kapak hedears duz boru güzel bir yazılımla 180-190 hp leri görürsün birde metenol takarsın deyme keyfine ozaman...
pek bir güç alamazsın maximum olsa olsa 200 hp alırsın bence blok değiştirme fazla hacıme gerek yok.
kemalcan integra vtec yaptıgından blok piston oem sadece vtec kapak 168 hp almıştı yalnış hatırlamıyorsam
sonra pistonda koydu çok çok daha iyi olmuştu
sen oem b18 blok 11.5 sıkıştırma piston vtec kapak hedears duz boru güzel bir yazılımla 180-190 hp leri görürsün birde metenol takarsın deyme keyfine ozaman...
hacı aracı ben yapmıycam, arac suan bu sekılde yapılmıs hazır kullanılan bı aracta alma ıhtımalımız var o yuzden sordum. :)
fsunnetci
17-09-2012, 18:40
165-170hp arası bir şey verir ,o pistonlar ile 200hp vermesine imkan yok !!!
sakıncası yoksa bu b20 dediğiniz araç kırmızı yada bordmo mu nette satılık bende çok merak ediyorum onu ?
kerem_euk34
17-09-2012, 18:49
aç ayı oynamaz :D
pistonsuz araba yürümez :D
sıkıştırmalı piston şart
sıkıştırmalı pıstondan sonrakı ortlama guc ne olur pekı ?
Bu bizim konyadan aldigimiz ersanin araba olmasin
Araç B20 olsunda ne olursa olsun diye yapılmış bir setup bu ya
Böyle hiç bir yere varamazsınız 170 den de 1 beygir fazla olmaz
180 hp lık bır ıntegrayı 160 hp lık bır vtı geçer buyrun bu ne periz ne lahana turşusu değil mi :D
165-170hp arası bir şey verir ,o pistonlar ile 200hp vermesine imkan yok !!!
pekı standartı zaten 140hp olan bır arac ıcın 20hp guc alıncak diye neden boyle bır masraf yapılsın ? anlamadıgım ıcın soruyorum. yanlıs anlasılma olmasın.
Bu bizim konyadan aldigimiz ersanin araba olmasin
ewt abı o teg, ayarlarını sanırım sen yaptın? sen daha iyi yardmcı olabılırsın sanırım :)
Arabada uzun sure once baski balata bitikti bide tps arizaliydi ben arabayi yaptiktan sonra son gorusum oldu
Arabada uzun sure once baski balata bitikti bide tps arizaliydi ben arabayi yaptiktan sonra son gorusum oldu
zaten sahıbıde ne aracı cıkartıyo ne gazlıyo, arac full yatıyo ondan olabılır :)
arac konyada yapılmıs galıba bn ercan abıyle konusmstum bı ıkı kısıdn aldgm bılgıler dogrultusunda saglıklı arac deniyordu.
gercı bnm ıcın şuan 2.planda olan bı arac ama dusundugm arac olmazsa bunu dusunuyorum.
alikarakus
05-10-2012, 02:42
180-190 civarı çıkar. Piston yüksek sıkıştırma olursa işler değişir.
peki buna 12.8 sıkıştırma +hafif piston kol +hafif krank+b18c5 üst kapak eklediğimiz zaman nasıl olur ?
abdullah songür
05-10-2012, 10:25
Ben satmıstım b20 integrayı
Ben satmıstım b20 integrayı
hocam bn bu aracı almaktan vazgecıp, vti aldım.
ama yinede merak edıyorum nedır ne degıldır bu arac ? anlatabılırmısın ?
abdullah songür
05-10-2012, 19:08
15 16 bin lira bütcem olsa ve honda alacak olsam hiç terettüt etmeden gidip alacagım bi araç
kasasında masraf yoktu motoru yeni toplamıştık
ben satalı yaklaşık 5-6 ay oldu