Orijinalini görmek için tıklayınız : Iphone icin orjinal yedek parca nerden bulunur?
Maxiboost
17-09-2012, 20:13
Arkadaslar iphone 3gs icin orjinal yedek parca ariyor bildiginiz bi yer var mi satan? Ya da elinde orjinal ekran olan biri varsada alabilirim :) bursada meshur bur yerde saglam ekranimin filmini bozup sucu bana atmislardi taktiklari ekran oyle dandikmis ki pit diye sokerken kirildi. Orjinal takicaz diyip pikaellere mahkum etmislerdi ztn :D elinde dokunmatik ve ekran olan varsa temiz alabilirim ya da anakart arizali 3gs varsa onuda alabilirim
painkller
17-09-2012, 20:34
Yalova'da tamirini yapan ve bu islerle ilgilenen, apple yani mac, ipad, iphone uzerine bir abimiz var, ingiltere'den geldi. İsterseniz numarasini pmlerim, veya facebook 'tan " icon.yalova "yazin? Bir gorusun isterseniz
driftboy
17-09-2012, 20:37
abi bursadaysan altıparmak nokia'ya git, kadir var orda. Ozan durmus gönderdi de o halleder sıkıntısız bi şekilde.. Şimdiye kadar ne ben nede gönderdigim hiçkimse sıkıntı çekmedi onda ıphone konusunda.
Bizim arkadasta vardi ekran catlamisti. İkinci el boardu arizali bi makina alip oyle deistirdi ekrani. Bulunmuyo onlarin ekrani sanirim. İlk iphonelardan dimi
Bursa'da toptan her türlü telefon parçası satan bir müşterim var güven konusunda ben kefil olabilirim ne derse odur ürün ilgilenirseniz pm atın yarın telefonunu göndereyim.
Cıceeem sabah ya da gece yazacam sana :)
Tayfun-E30
17-09-2012, 22:22
Kendiniz takicaksaniz ebayden alin gitsin, ben blackberrye aldim 3-4 tane hiv orjinale para baglamaya degmez..
Burak K.
17-09-2012, 22:27
Bende var anakartı arızalı,yarın kesin bilgi vericem abi.
Avcılarda vardı bi telefoncu sorup yazıcam daha önce s2 ye ekran aldım benim gayet sorunsuz şekilde kullanıyorum ne zamandır. Sözde iyi ekran aldık
Iphone'un size orjinal diye satılan tüm yeni parçaları yan sanayidir. Apple orjinal parçayı piyasaya vermiyor. Garantiliyse bedelsiz, garantisi bitmiş cihazlarınsa onarım parasını alıyor ve daha önce tamir edilip sıfırlanmışıyla anında değişimini yapıyor. İmkanın varsa bir şekilde yurt dışına gönder, tamir parasını alır değiştirirler. Ancak değişim cihazı kayıt ettirmen gerekecektir.
Orjinal parça için tek tedarik yolun arızalı bir cihazdan sağlam parçayı çıkma olarak alman.
Bertan, unnamed nickli orhan la gorus.