Orijinalini görmek için tıklayınız : Kumandalar artık çalışacak
Arkadaşlar,
Mayıs ayından beri araştırma içindeydim. Şayet TR'de yapan belki vardır. Duymayanlar için direksiyon kumandanızı Alpine, Pioneer vb teypler ile çalışan aparatı üretmişler. DEtayları bana sorabilirsiniz.
Geçen hafta yurtdışından getirttim ve bugün montajı yaptım (5dk.yı geçmez) sorunsuz ve harikulade çalışıyor.
Şiddetle tavsiye ederim
Bildiğim kadarı ile direksiyon kumandasından sonradan takılan teypleri kontrol edilebiliyordu ama tam olarak değil. Yani sadece ses ve geçiş kontrolu yapabiliniyordu, tam olarak hatırlamıyorum iki üç sene önce ses sistemi yaptırırken konuşmuştuk yetkili ile.
Ne kadara mal oldu acaba? Bana alpine lazim?
Bildiğim kadarı ile direksiyon kumandasından sonradan takılan teypleri kontrol edilebiliyordu ama tam olarak değil. Yani sadece ses ve geçiş kontrolu yapabiliniyordu, tam olarak hatırlamıyorum iki üç sene önce ses sistemi yaptırırken konuşmuştuk yetkili ile.
Hocam sadece benim bildiğim o zamanlar Alpine teyplerde Mercedes, BMW ve Chrsyler aparatları vardı. O yüzden bu sistem süper oldu. Açma kapama, mute, ses açma kapama ve şarkı, frekans değiştirme hepsi çalışıyor.
Ne kadara mal oldu acaba? Bana alpine lazim?
Bana teybinin modeli, aracının tam modelini verirsen sana alman gerekenleri buradan yazarım. bu arada sadece 120 TL'ye mal oldu herşeyi dahil
Hocam sadece benim bildiğim o zamanlar Alpine teyplerde Mercedes, BMW ve Chrsyler aparatları vardı. O yüzden bu sistem süper oldu. Açma kapama, mute, ses açma kapama ve şarkı, frekans değiştirme hepsi çalışıyor.
Bana teybinin modeli, aracının tam modelini verirsen sana alman gerekenleri buradan yazarım. bu arada sadece 120 TL'ye mal oldu herşeyi dahil
Eve gidince bilgilendirecegim aracim 92 - 95 civic eg sedan
Eve gidince bilgilendirecegim aracim 92 - 95 civic eg sedan
direksiyondan orjinal kumandası var mı aracın?
direksiyondan orjinal kumandası var mı aracın?
Hayir yok ne yazikki
Hayir yok ne yazikki
senin zaten hangi marka ise teybin onun direksiyon kumandasını alman yeterli. benim bhasettigim aracın orjinal direksiyonlarında bulunan (yeni araçların) tuşlar baska marka (alpine, pioneer, sony,jvc vb) teypler takınca tuşlar kullanılamıyordu.
Bunları çalıştıran aparat. :)
BthnKrkt
17-09-2012, 20:30
Ticari oalrak yapan varmı bilmiyorum fakat ben RC ye Kenwood taktıgımda rc için gerekli aparatı ebay'dan almıştım ve kumandayı kullanıyordum. soketler zaten 2 taraf içinde birebir uyumlu üniteyi çıkarıp 2 dk de takılabilir.
darkmoon
17-09-2012, 20:32
banada navitech lazım
Headshot
17-09-2012, 23:18
banada 206 için alpine lazım
Biz 2001 vectra ya pioneer taktık direksiyondaki tuşlar çalışmadı.
Anladığım kadarıyla direksiyondaki orjinal kumandayı çalıştıracak modül satılıyor.
Alpine için bu modül satılıyordu ancak teyp parası gibi bi ücreti vardı sanırım.
türk satış sitelerinden birinde gördüm, 2005 öncesi 150 lira 2005 sonrası araçlar için 200 lira fiyat yazmıştı garanti veriyor çalışacağına pm atarsanız link de gönderebilirim :)
KA®ANLIK
19-09-2012, 22:14
Opel Astra G için,
Alpine CDE-9870 aparatı varmıdır? nedir ne değildir peki
JVC yi Volkswagende kullanabilirmiyiz ?
hocam teybim pioneer 6900IB remote control girişi var araç 2011 partner orgin peugeotlardaki standart kumanda mevcut nerden nasıl alcaz bilgi verirsen çok sevinirim montajını ben kendim yaparım elimden gelir yardım için şimdiden teşekkürler...
resim ekleyebilirmisin?
hocam teybim pioneer 6900IB remote control girişi var araç 2011 partner orgin peugeotlardaki standart kumanda mevcut nerden nasıl alcaz bilgi verirsen çok sevinirim montajını ben kendim yaparım elimden gelir yardım için şimdiden teşekkürler...
resim ekleyebilirmisin?
2004 peugeot partner teyp 4250 pioneer beklemedeyim bende :D
pioneer 4400 bt aldım 207 gt aracımda kumandalar iptal oldu,rica etsem yardımcı olabilirmisiniz
araç 2008 s2000 üstündeki teyipte pioneerın 58 li serileri olması gerek
Ebay de bulunuyor.Bende Clio da Alpine 9880 le kullanıyorum.Kumandadaki tüm fonksiyonlar çalışıyor.
huseyinturk
03-10-2012, 12:48
pionerr teybe uyumlu olarak kullanıyorum bende direksiyon kumandasını, bütün fonksiyonlarıyla. Aparat 100-120 lira gibi bir masrafla geliyordu yurt dışından. Onun yerine İzmirde bir adam gönderdim kargo ile kumandayı söküp. 35 Liraya teybe uyumlu hale getirdi sıkıntısız kullanıyorum4 -5 aydır
benim aracımda ms blue & me var
onun tam kontrolünü yapan bir aparat var mı peki burada satılan
ustad yardim nerelerdesin haber bekliyoruz
ustad yardim nerelerdesin haber bekliyoruz
Hocam cok özür ben uzun süredir cihazı test ediyordum. Puntolarda kumanda sinyali tek kablodan gittiği için zaman zaman kumanda sacmaladı. Adamlar ile mailleşerek durumu çözmeye calısıordum şimdilik problem yok.
Aracının markası modelini ve kullandıgın teybin modelini bana atarsan sana linki gönderebilirim.
Kur farkın falan filan bana 250 TL'ye maloldu cihaz. ancak gören arkadaslarımın beyni ucuyor. Gelen kablo ve cihaz gayet sık duruyor ve teybin arkasına atıyorsun hicbişi görünmüyor.
2. paragraftaki sorularıma cevap verirsen hemen fiyatları yollaıyım linkler ile
Biz 2001 vectra ya pioneer taktık direksiyondaki tuşlar çalışmadı.
Anladığım kadarıyla direksiyondaki orjinal kumandayı çalıştıracak modül satılıyor.
Alpine için bu modül satılıyordu ancak teyp parası gibi bi ücreti vardı sanırım.
Hocam aynen dedigin gibi ALpine vakti zamanda üretti ancak 300-400 Euro gibi sapık rakamlara satılmaya calısıldı TR'de, haliyle tutmadı.
Bu dediğim cihazlar direkt araca göre geliyor
resim ekleyebilirmisin?
Şimdi gördüm mesajını :)
Site bu: https://www.dynamicsounds.co.uk/
Burada linkten de kendi aracına uygun olanını bulman lazım, Partner yok ancak garanti baska bi model ile uyumludur : Peugeot - Steering Wheel Control Interface, Stalk Control Adaptor (http://www.dynamicsounds.co.uk/steering-wheel-interfaces-peugeot-c-47_87_195.html)
Bir de pioneer ara modul lazım
lethaldoze
25-10-2012, 12:09
Türkiyede birisi yapmış ve bir kaç ay öncesine kadar 40 tl gibi bir paraya satıyordu Renault için. Ancak çok talep edilince fiyat 150 oldu isteyen alır dedi ve peynir ekmek gibi satıyor. Renault forumlarından biri diye biliyorum.
Şimdi gördüm mesajını :)
Site bu: https://www.dynamicsounds.co.uk/
Burada linkten de kendi aracına uygun olanını bulman lazım, Partner yok ancak garanti baska bi model ile uyumludur : Peugeot - Steering Wheel Control Interface, Stalk Control Adaptor (http://www.dynamicsounds.co.uk/steering-wheel-interfaces-peugeot-c-47_87_195.html)
Bir de pioneer ara modul lazım
eyvallah hocam zaten araba satıldı gerek kalmadı
ANIL ERCAN
25-10-2012, 20:57
Pioneer AVH-2450 marka double din'dede çalışırmı bu zımbırtı. Araç megane 2
Kardesim sayet senin dobule din'in arkasında remote control girişi var ise calışır niye calısmasın.
Linkleri gönderiorum.
Link bu: Renault Clio, Megane II, Twingo II Steering Wheel Control Stalk Interface Lead (http://www.dynamicsounds.co.uk/renault-clio-megane-ii-twingo-ii-steering-wheel-control-stalk-interface-lead-p-25209.html) bir de dedigim aparat bunuda alman lazım. http://www.dynamicsounds.co.uk/connects2-ctpioneerlead-universal-stalk-lead-for-pioneer-headunits-p-9491.html
ayrıca sağ ortada yazan teyp markasınıda secmen gerekiyor. Sectilkten sonra fiyata o da eklenicek ve toplamda 190-220 TL arası birşeye gelir evine 1-2 hafta içinde. MOntajı cok ama cok basit
ANIL ERCAN
25-10-2012, 23:49
Kardesim sayet senin dobule din'in arkasında remote control girişi var ise calışır niye calısmasın.
Linkleri gönderiorum.
Şuan yok ama almayı düsündügüm double din o teşekkür ederim inceliyorum linkleri.
Şuan yok ama almayı düsündügüm double din o teşekkür ederim inceliyorum linkleri.
tam modelini söyle google'dan bakıyım teybin arkasına var mı yok mu ? :)
ANIL ERCAN
25-10-2012, 23:59
tam modelini söyle google'dan bakıyım teybin arkasına var mı yok mu ? :)
Pioneer AVH-2450 aga
Pioneer AVH-2450 aga
Uygundur. Girişi var zaten.
istanbul'da da var satan yer isteyen pm atsın yönlendireyim...
blue&me ye uygun olarak böyle bir aparat yapan çıktı mı?
pioneerde var ama oda teyp parasından aşağı gelmez sanırım
arkadaşlar konuyu hortlatayım elimde lineaya ait direksiyon kumandası modülü var, benim aracım 207 rc pioneer double ile çalışırmı bu kumanda modülü, birde izmirde orjinal kumandaya 30 4o liraya ayar çekiyormuş bir arkadaş, varmı tanıyan bu arkadaşı yada yeri nerde
rebeloghy
16-12-2014, 19:12
izmirde bunu yapan varsa benim için de çok iyi olurdu
izmirde bunu yapan varsa benim için de çok iyi olurdu
slm sorunun cevabı burada :) http://www.techturkey.com/forum/muzik-sistemleri-ve-soru-cevaplari/196075-direksiyon-kumanda-aparati-cogu-araca-uyumlu.html#post7706479
Merhaba Peugeot 206 aracıma "Kenwood KMM U 256" teyp almayı düşünüyorum. Bu modeli direksiyon kumandasına uyarlamak istiyorum. Nası yapılabilir modülü vs nerden bulabilirim. izmirdeyim bu işi yapan var mı?