Orijinalini görmek için tıklayınız : ** Çorum 2. Mahalli OtoDrag Yarışı** 07.EKİM 2012 ye ERTELENMİŞTİR
http://d1209.hizliresim.com/11/u/dds5c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ÇORUM OTO DRAG ERTELENDİ!!! (07 EKİM 2012)
Tarih : 07 EKİM 2012 Pazar
Yer : Akkent Toki Yolu (Su Dünyası Girişi)
-Kayıtların açılması : 07 EKİM 2012 Pazar Saat: 10:00
-Kayıtların Kapanması : 07 EKİM 2012 Pazar Saat: 12:30
-Brifing : 07 EKİM 2012 Pazar Saat: 12:45
-Yarışmanın Startı : 07 EKİM 2012 Pazar Saat: 13:00
-Kategoriler;
1- 1400cc
2- 1600cc
3- Süper 1600cc (Gti,Gsi,Vts,Vti,Rc,Si)
4- 2000cc
5- 2700cc
6- 2700cc+
7- 4 Çeker Araçlar
-Aşırı Besleme araçlar;
Motoruna: (nitrous oxide), supercharger, kompresor ve turbo uygulamaları yapılmış otomobillerdir. Sınıfların tespitinde orijinal motor hacmi birinci aşırı besleme için 1.7, ikinci aşırı besleme için 1.5’ ile çarpılarak uygun kategoride yarışır.
Örnek; 2000 cc turbo: 2000 x 1.7 = 3400 sınıf 6'da yarışacaktır. 1.400 cc turbo: 1400 x 1.7 = 2.380 cc Sınıf 5 te yarışacaktır. 1600 cc Turbo+Nos: 1600 x 1.7 =2720 x 1.5 =4080cc Sınıf 6 da yarışacaktır.
-Turbo Dizel araçlar motor hacminin bir üst sınıfında yarışacaktır.(Örn: 1400cc Turbo Dizel 2. Sınıfta, 1600cc Turbo Dizel araç 3. Sınıfta yarışacaktır.
-Kayıtlar 07 EKİM 2012 pazar günü 10:00'da başlayacak 12:30 da kapanacaktır.
-Pist; 402 Mt Yarış, 400 Mt Frenaj, 30 Mt Lastik ısıtma alanı olmak Üzere 832 Mt asfalt zemnindir.
-Yarışmacıların kayıt yaptırabilmeleri için lisans evraklarını getirmeleri gerekmektedir(Aile hekiminden Sağlık Raporu,1 Adet Vesikalık Fotoğraf, Ehliyet fotokopisi ve Kimlik Fotokopisi)
-Yarış katılım ücreti Sigorta dahil 150 TL dir.
- Hitok 2. Çorum Mahalli Oto Drag Yarışı TOSFED'e Bağlı Hitit Otomobil Sporları Kulübü tarafından Organize Edilmektedir.
İlt: 0506 201 77 25 - 0533 523 67 59 - @ : cihatbayar@hotmail.com
AÇIKLAMA : 30 Eylül 2012 tarihinde yapılacağını duyurduğumuz Çorum 2. Oto Drag Yarışması 07.EKİM 2012 tarihine ertelenmiştir.Ertelemenin nedeni yarışma yönetmeliğineki bazı eksikliklerin giderilmesi amacıyla yapılmıştır.Yarışmaya katılımcı ve izleyici olarak katılmayı düşünen tüm arkadaşlarımızdan bu gecikme için özür dileriz.
Mehmet ÖZENÇ
HİTOK BŞK.
gsgokhan
18-09-2012, 11:49
Oradayiz kismetse :)
beklioz nasipse :)
beklioz nasipse :)
valla ben senı burada bekledımde Deneyemedı konuyu geç gordum :)
serkanokan
18-09-2012, 23:29
Ordayım ben de..
By_MuGeN
18-09-2012, 23:32
çoruma bu organizasyonda da başarılar diliyorum
131 t stop ile ordayız inş:icon_tup:
Arkadaşlar ;
Bu sefer 1000 DOLAR yok ,haberiniz olsun ama herşeyden daha değerli olan kupalarımız ve madalyalarımız var :)
Arkadaşlar ;
Bu sefer 1000 DOLAR yok ,haberiniz olsun ama herşeyden daha değerli olan kupalarımız ve madalyalarımız var :)
Oradayız inşallah Mehmet abi..
Tabi paralar İtalyada gitti Yarışa bişey kalmadı dimi :)
serdar_yuksel06
19-09-2012, 15:26
Oradayiz insallah :)
Bekliyoruz Can .Dolar konusuna gelince denizde kum bızde dolar ,bu yarışta yok ama başka bir yarışta veririz :)
Oradayız inşallah Mehmet abi..
Tabi paralar İtalyada gitti Yarışa bişey kalmadı dimi :)
Memnuniyetle bekliyoruz.Buarada izleyici olarak mı katılımcı olarak mı geliyorsunuz?
Oradayiz insallah :)
Subi-Emre
19-09-2012, 17:49
4çeker araçları bekliyoruz nerde subiler evolar :)
Emre her yıl birinci olmaktan sıkıldın sanırım:)
4çeker araçları bekliyoruz nerde subiler evolar :)
m. ali öz
19-09-2012, 18:45
bizde ordayız inşallah
tugrulatak
19-09-2012, 19:53
yarışmacı arkadaslara başarılar dılerım guzel ve dostca bır yarıslar cıkarırz ıns tşklr HITOK :)
Subi-Emre
20-09-2012, 09:46
Emre her yıl birinci olmaktan sıkıldın sanırım:)
utanıyom artık:D
Ben bu yıl Ankaradan umutluyum ; sağlam bir 4*4 gelir de zevkli bir mücadele olur.
utanma konusunda samimimisin arkadaşım..
4x4 16 m2 bir dükkan tut en iyisi kupalar sığmayacak artık. :):):)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/133633-hitok-corum-draglari-tanitim-videosu.html
Drag tanıtım videosu konumuzun linki..
İlgililere Duyurulu.
30 EYLÜL Çorum Oto Drag Yarışmasına Türkiyenin en hızlı araçları gelebilir :)
Techte videolarını izlediğimiz bu araçları Anadolunun merkezinde izleme şansını yakalayabiliriz,umarım Allah nasip eder de bu araçları Çorum'da izleme şansı yakalarız.
Daghan_cc
24-09-2012, 12:21
Onlara rakib olmak bizim icin buyuk sans:)
Prensip olarak kulüp başkanı olduğum için yarışmalara kendi kendi aracımla katılmıyordum ama şayet bu araçlar gelirse artık başkanlık gitse de ben bu araçlarla kesinlikle yarışmak istiyorum.Çünkü bu fırsat bir daha gelmez ; bakarsınız geçerim TR rekoru kırarım :D
Onlara rakib olmak bizim icin buyuk sans:)
Henüz kesinleşmedi o yuzden bu 4 buyuk aracı ve sürücülerini açıklamıyorum ama inşallah gelecekler ,en azından gelmek istediklerini öğrenmiş bulunuyorum ,kesinleşirse burdan açıklayacam :)
çorum artık kendini bu işte iyice ispatladı...eminim ilerde konya yada akhisar düzeyinde olacagına inanıyormmm....
2700 cc de rakiplerimi bekliyorummm ve süper 1.6 ve 2.0 da gelecek arkadaşlara ayrıca diyorumki
LL SAPLARRRRR....... :)
abi artık çorumdada iddaalı ve sağlam araçlar var ve millet bunlara dişbiliyo.... ben bu yarışların dahada güzel ve iddalı çekişmeli olacağına inanıyorm dediğin araçlar gelsede gelmesede...
süper 1600ve 2000cc insanı kalpten gtürür bu sene :o
Diş bilemek yerine başka bir kelime kullanabilirsin :) Amaç eğlenmek ,eğlenirken o heyecanı yaşamak ve izleyenlere yaşatmak.Gelen herkes başımızın tacı ,misafirimiz ama bilsinler ki Çorum'da da çok sağlam araçlar var,geldiklerine değecektir....
abi artık çorumdada iddaalı ve sağlam araçlar var ve millet bunlara dişbiliyo.... ben bu yarışların dahada güzel ve iddalı çekişmeli olacağına inanıyorm dediğin araçlar gelsede gelmesede...
Bekir Paşaoğlunun da gelme ihtimali var :)
Subi-Emre
24-09-2012, 16:19
o gelecek bu gelecek derken millet korkup kaçacak söyleyim :D
Haklısın Emre :) O gelecek bu gelecek diyoruz ya ; sorun olup gelemiyorlarmış ,kesin gelecek arkadaşlar da gelmiyormuş ... artık başbaşa gazlarız :)
o gelecek bu gelecek derken millet korkup kaçacak söyleyim :D
nihass19
24-09-2012, 17:26
Gelsinler arkadaslarmiz abilerimiz cok seviniriz tabide korkacak bir sey yok bence siniflari belli TR en iyi araclar nede olsa::))
Subi-Emre
24-09-2012, 23:49
Haklısın Emre :) O gelecek bu gelecek diyoruz ya ; sorun olup gelemiyorlarmış ,kesin gelecek arkadaşlar da gelmiyormuş ... artık başbaşa gazlarız :)
Dragda alırım anahtarını ağbiiy :D
çorum artık kendini bu işte iyice ispatladı...eminim ilerde konya yada akhisar düzeyinde olacagına inanıyormmm....
2700 cc de rakiplerimi bekliyorummm ve süper 1.6 ve 2.0 da gelecek arkadaşlara ayrıca diyorumki
İşte boyle yazılar yazıldıkca pek gelmek gelmıyor ıcımden..
ıdda cekısme yerıne HIRS ve Kavga Dovus aklıma gelıyor..
Subi-Emre
25-09-2012, 00:54
Dostum dışardan gelenler misafirimizdir başımızın üstünde yerleri vardır matteg nickli arkadaşımızın kötü niyetli olarak yazmadığını düşünüyorum gördüğünde kendisi ve başkan özenç abimiz gerekli açıklamayı yapacaktır böyle düşünmeniz üzdü beni :(
Osman Bahadır
25-09-2012, 01:15
Mehmet Özenç'in yaptığı organizasyonda akla en son gelecek şeydir kavga, hırs vs... Organizasyonun dostane bir ortamda gerçekleşmesi için de elinden geleni yapacaktır. Ki daha önce yaptı da... Zaten gereken çabayı göstererek bu yıl katılımcı sayısını arttırmaya, sayılı ve hatrı sayılır, referans araçları getirmeye de çalışıyor. Bunca çabadan sonra kimse bu güzel organizasyon hırsa, kavgaya, kötü niyetli çekişmelere, tatsızlıklara sahne olsun istemez. Geçen seneden edinilen tecrübe ile de ellerinden gelen tüm geliştirmeleri yapıyorlardır. Bundan sonrası katılımcılara kalmış. Tabi ki arada yeni, heyecanlı arkadaşlarımız olacaktır. Ama onlar da kısa sürede ortama ayak uydurur, bunun bir yarış olduğunu, kendilerini sınama imkanı olduğunu anlarlar, ortamın keyfini çıkarırlar. Ben çok güzel bir yarışma olacağına, dostane bir ortamda gerçekleşeceğine, herkesin güzel bir gün geçireceğine gönülden inanıyorum.
Güzel memlekletimdeki bu organizasyona gelemeyeceğim için de üzülüyor, Mehmet Özenç'ten katkı ve seyirci olarak da olsa katılım sağlayamadığım için özür diliyorum. Organizasyonda tüm hemşehrilerime, yarışlarda tüm katılımcılara başarılar diliyorum.
Daghan_cc
25-09-2012, 08:05
Bole dusunmene uzuldum mertcan hersene ayni seyler oluyo burda ama yarislarda herkez hakettigini aliyor kardesim.
Daghan_cc - o.b.k. ve Subi-Emre nickli arkadaşlar aşağıdaki bolt olan kısmı okurlarsa Mertcana hak vereceklerdir...
Mertcanda sanırım işin bu kısmına takılmış benim giibi...
Arkadaşlar Merhaba ;
Mertcan tepkisinde haklı ,matteg biraz agrasif yazmış ama art niyetli olmadığını düşünüyorum .Bu arada LL Saplar ibaresini ben de sevmesem de arkadaşlar arabalarını bu şekilde isimlendiriyor!
Oto Drag yarışması bir OTOMOBİL SPORUDUR. Bu işi gurur meselesi yapmak ,kavga gürültü meselesi yapmak cahilliğin daniskasıdır ki Çorum'da zaten böyle salakca işler olmaz ,bugüne kadar olmamıştır ,Allahın izniyle ve güvenlik güçlerimizin desteğiyle olmayacaktır :)
Kim arabasına güveniyorsa ,kim daha çok emek verip para harcadıysa yarışmayı da o kazanacak.
Bakın bu yarışmaya İstanbul'dan 8 aracın gelme ihtimali var.Hilmi arkadaşımız bu işi organize etme telaşında ; bu arabalar TR nin en iyi arabaları.Videolarını izlediğimiz arabaları canlı canlı görme fırsatımız olacak ,ben kendi arabama yıllarca emek verdim para harcadım , biri beni geçse üzülürüm ama bu arabalara geçilmek bir kenara yan yana kalkmak bile benım için çok önemli :)
Özetle şehir dışından gelecek tüm arkadaşlarımız misafirimizdir ,başımızın tacıdır.Bundan önce nasıl ağırlayıp misafir ettiysek yine edeceğiz,bundan kimsenin şüphesi olmasın Selamlar,saygılar ...
Mehmet ÖZENÇ
HİTOK BŞK.
Gelme ihtimali olan araclari pm atabilir misiniz?
belki rc turboyu getirebilirim ben de
RCkid ;
İstanbul'dan gelecek arabalar Tam olarak netleşmedi,dün Hilmi ile telefonda bir kaç kez görüştük ; kurtarıcı işini çözmeye çalışıyordu.Netleşirse burdan paylaşırız ama en iyisi HİLMİ'nin burdan paylaşması.Şimdi ben gelecekler derim ,aksilik çıkıp gelemezler mahcup olmak istemem.Hilmi burdan yazacaktır....selamlar
Gelme ihtimali olan araclari pm atabilir misiniz?
belki rc turboyu getirebilirim ben de
chiefkadir
25-09-2012, 10:36
Rc kid mustafa okeyse üç araba kesin geliyoruz :)
4 arabalık Çekicide bir arabalık yer var gelmek isteyen pm atsın :)
bu arada mercan usta yaptığın honda hergün geçiliyo çorumda sen onunla mı gider yapıyosun:))Mercan değil mertcan ;)
Bekliyoruz... Bu arada şehir dışından gelen misafir yarışmacılara leblebi hediye edeceğiz ,tadımlık... :) peşinden de su ikram edeceğiz...
Mercan değil mertcan ;)
Mercan değil mertcan ;)
Dedigim gibi benim katilima bagli biraz:)
RC kid ;
Katılımdan kastın güçlü araçların olup olmaması ise şuan yarışa kesin katılacak güçlü araçlar var.Bunlardan birisi Coci'nin Ekk20 swap+turbo aracı ,bilmem sizin için yeterli olur mu :soru:
Dedigim gibi benim katilima bagli biraz:)
By_MuGeN
25-09-2012, 13:25
hemşerilerim bazı arkadaşlar hırs yapmış böyle şeylere hiç gerek güzel yok çorumumuzun adını bu tarz egolarla lekelemeyelim dosthane samimi misafirperver yönlerimizi gelen arkadaşlara gösterelim ki iyi bir imaj bırakalım zaten çorum yavaş yavaş kalitesiyle bu organizasyonlarda kendini kanıtlamaya başladı güzel memleketim nerden nereye geldi çocukluğumdan biliyorum 92 doğanımız vardı karlık ve rüzgar sesi veren egzoz yaptırmıştım babamdan habersiz havamdan yanıma yanaşılmıyodu gerçi oda 1 hafta sürdü :) o zamanlar toroslar tofaşlara binerdik şimdi ise o zamanlar hayal edemiyeceğimiz arabalara biniyoruz ben eminim daha da iyi olacak şimdiden herkese başarılar diliyorum kazasız belasız bir yarış olur inşallah . . .
By_MuGeN
25-09-2012, 13:26
Bekliyoruz... Bu arada şehir dışından gelen misafir yarışmacılara leblebi hediye edeceğiz ,tadımlık... :) peşinden de su ikram edeceğiz...
tozumasın diye mi :)
tugrulatak
25-09-2012, 13:30
Erdem abi ağzına sağlık çok güzel ifade ermişsin kimse kimseye hiç birşey yapamaz
By_MuGeN
25-09-2012, 13:31
Erdem abi ağzına sağlık çok güzel ifade ermişsin kimse kimseye hiç birşey yapamaz
tuğrul bizede bu yakışır
Geleyim mi diyeceğim ama dengim 4 çeker araç yok, geçen sefer olduğu gibi leblebi yiyip döneriz :)
Şaka bir yana , Mehmet Özenç'in olduğu her organizasyonda varım. On numara efendi bir insan, inanılmaz misafirperver bir insan. Impreza'mı getirmesem bile büyük ihtimal izlemeye geleceğiz.
:icon_tup:
tozumasın diye mi :)
Teşekkürler Gürsel ;
İster yarışmacı ister izleyici olarak gel ; yeter ki sen gel :) Gelirsen yine cumartesiden gel ,Mesut Abiler cumartesi gelecek hep beraber oturup muhabbet ederiz.Hatta yemekten sonra çevre yoluna çıkıp senın makıneyle rolling yaparız :) Gençler ertesi gün yarışır.Selamlar dostum...:heyoo:
Geleyim mi diyeceğim ama dengim 4 çeker araç yok, geçen sefer olduğu gibi leblebi yiyip döneriz :)
Şaka bir yana , Mehmet Özenç'in olduğu her organizasyonda varım. On numara efendi bir insan, inanılmaz misafirperver bir insan. Impreza'mı getirmesem bile büyük ihtimal izlemeye geleceğiz.
ankara corum kac saat suruyor? ankaradan gıdeceklerle ırtıbat kuralım. cekıcı ısı olursa tabi
ankara corum kac saat suruyor? ankaradan gıdeceklerle ırtıbat kuralım. cekıcı ısı olursa tabi
Mehmet başkan ortlama 3 saat suruyor :)
Mehmet başkan ortlama 3 saat suruyor :)
mertcan hilmi cekıcıyı ayarlayabılırse beraber gıdelım.ben dırek ucakla gelırım ankaraya.. özledım ankarayıda haberleselim:)
mertcan hilmi cekıcıyı ayarlayabılırse beraber gıdelım.ben dırek ucakla gelırım ankaraya.. özledım ankarayıda haberleselim:)
tamamdır Haberleşelim
Hasret giderirsin ozaman biraz buralarda :=)
Valla mehmet abi ile görüştüm bende çok heveslendim ama hiç olucakmış gibi görünmüyor
İstanbuldaki çoğu araç ya hazır değil yada ısrarlara rağmen gelmek istemiyor
perşembe herşey netleşmiş olur
Her işte vardır bir hayır bekleyelim görelim...
Valla mehmet abi ile görüştüm bende çok heveslendim ama hiç olucakmış gibi görünmüyor
bir çorumlu olarak memleketimde böyle bir organizasyon olması beni gururlandırdı. mükemmel bir havada geçeceğine eminim. katılımcılara başarılar, izleyicilere keyifli dakikalar dilerim.
30 Eylül 2012 tarihinde yapılacağını duyurduğumuz Çorum 2. Oto Drag Yarışması 07.EKİM 2012 tarihine ertelenmiştir.Ertelemenin nedeni yarışma yönetmeliğineki bazı eksikliklerin giderilmesi amacıyla yapılmıştır.Yarışmaya katılımcı ve izleyici olarak katılmayı düşünen tüm arkadaşlarımızdan bu gecikme için özür dileriz.
Mehmet ÖZENÇ
HİTOK BŞK.
miniks kardeş mesaj kutun dolu olduğu için mesaj atamıyorum
acil bi görüşsek
533 233 37 80
miniks kardeş mesaj kutun dolu olduğu için mesaj atamıyorum
acil bi görüşsek
533 233 37 80
mesaj kutusunu boşalttım yarın unutmaz isem arıcam
unutursam siz arayabilirsiniz
0532 671 31 18
7 ekimde bir mani olmaz ise ben gelmek istiyorum istanbuluda organize etgmeye çalışıyorum süre ölçülmediği için arkadaşlar gelmek istemiyorlar bende drift box ile zamanımı ölçüp test yapmak istiyorum bu yüzden geleceğim ,inşallah
Hilmi seni ve arabanı burda görmek bizim için çok önemli .Gelmeyi düşünen arkadaşlara lütfen selamlarımızı ilet ,sizi özel olarak ağırlamak istiyoruz.:)
7 ekimde bir mani olmaz ise ben gelmek istiyorum istanbuluda organize etgmeye çalışıyorum süre ölçülmediği için arkadaşlar gelmek istemiyorlar bende drift box ile zamanımı ölçüp test yapmak istiyorum bu yüzden geleceğim ,inşallah
Çorum Oto Drag Yarışması için son hafta....
Çorum Emniyet Müdürlüğü ile yaptığımız toplantıda haftasonu yapılacak yarışma ile ilgili bazı kararlar alınmıştır.
*Yarışma alanına girişler Su Dünyası ve Fakültenin bulunduğu kavşaklardan kapatılacak.
*Bu iki noktada Polis Ekipleri bulunacak
*Yarışma alanına sadece yarışa katılacak araçlar girebilecek
*Bu noktada yarışma için ön kayıt yapılıp ,resmi evrakları alınan araçlar son kayıt ve teknik kontrole geçecek.
*Her bir yarışmacının Servis mahallinde iş tulumu giymiş 2 teknik eleman bulundurma hakkı vardır. Bu teknik elemanlar gerekli ekipmanlarını yanlarında getirebileceklerdir fakat yarışma alanına araç ile giremeyecekler.
HİTOK
Daghan_cc
04-10-2012, 10:39
Organizasyonun duzeni icin cok ii olmus.
Hava durumuda iyi gorunuyor, pazar gunu guzel gecicek anlasilan :)
serkanokan
04-10-2012, 10:42
Bir aksilik olmazsa pazar gunu izlemek icin oradan olacagiz. Organizasyon icin simdiden basarilar. Ankaradan bi istegi olan varsa soyleyebilir :)
Daghan_cc
04-10-2012, 10:55
Bir aksilik olmazsa pazar gunu izlemek icin oradan olacagiz. Organizasyon icin simdiden basarilar. Ankaradan bi istegi olan varsa soyleyebilir :)
Walla bana metanol lazim :))
Buarada Organizasyonda 11 Özel Güvenlik elemanı ,15 Çevik kuvvet ,5 toplum destekli polis ,2 trafik ekibi ,1 tane de emniyet şube müdürü olacak :)
Çorum Emniyet Müdürlüğü ile yaptığımız toplantıda haftasonu yapılacak yarışma ile ilgili bazı kararlar alınmıştır.
*Yarışma alanına girişler Su Dünyası ve Fakültenin bulunduğu kavşaklardan kapatılacak.
*Bu iki noktada Polis Ekipleri bulunacak
*Yarışma alanına sadece yarışa katılacak araçlar girebilecek
*Bu noktada yarışma için ön kayıt yapılıp ,resmi evrakları alınan araçlar son kayıt ve teknik kontrole geçecek.
*Her bir yarışmacının Servis mahallinde iş tulumu giymiş 2 teknik eleman bulundurma hakkı vardır. Bu teknik elemanlar gerekli ekipmanlarını yanlarında getirebileceklerdir fakat yarışma alanına araç ile giremeyecekler.
HİTOK
serkanokan
04-10-2012, 11:03
Walla bana metanol lazim :))
Ne kadar lazim :)
Serkan sen kilo kilo getir ,yarış sonrası da lazım olacak :)
serkanokan
04-10-2012, 11:09
Serkan sen kilo kilo getir ,yarış sonrası da lazım olacak :)
Rolling kokusu aliyorum :D
Daghan_cc
04-10-2012, 11:13
Walla gecen 5 litre aldim 3 gunde bitti. 20 litrelik bidon filan bulabilirmiyiz :) ucretini hallederiz siz buraya gelince :)
serkanokan
04-10-2012, 11:17
Satan yer cok var ama hafta sonuna kadar full doluyum. Uygun oldugum zaman aklimdasiniz ;)
Aynen havada rolling kokusu var... Hüseyin ile uygun bir zamanda deneme yapacağız. B16 K20 ye az gelecek ama görmek istiyoruz
Rolling kokusu aliyorum :D
Daghan_cc
04-10-2012, 11:20
Satan yer cok var ama hafta sonuna kadar full doluyum. Uygun oldugum zaman aklimdasiniz ;)
Selam verdik borclu ciktik hesabi olmasin. :D
Eyw kardesim hic onemli degil sizede zahmet olmasin pazar gunu bekliyoruz Allaha emanet olun.
Daghan_cc
04-10-2012, 11:21
Aynen havada rolling kokusu var... Hüseyin ile uygun bir zamanda deneme yapacağız. B16 K20 ye az gelecek ama görmek istiyoruz
Sizinle denemek benim icin bi sereftir baskan. Sizden gorduk bole seyleri. Hocamizsin ;)
Hüseyin bırak metenolü gel lpg ile güçlendireyim aracını hem litresi daha ucuz hem her istasyonda var ; bir de mapping yaptım mı ... adım dr lpg ye çıkar lpg fast diye tükan bile açarım :) Özgüün kulakların çınlasın :heyoo:
Walla gecen 5 litre aldim 3 gunde bitti. 20 litrelik bidon filan bulabilirmiyiz :) ucretini hallederiz siz buraya gelince :)
Estafurullah ; o senin tevazun ; tevazu da dolu insan da olur ;)
Sizinle denemek benim icin bi sereftir baskan. Sizden gorduk bole seyleri. Hocamizsin ;)
Daghan_cc
04-10-2012, 11:39
Hüseyin bırak metenolü gel lpg ile güçlendireyim aracını hem litresi daha ucuz hem her istasyonda var ; bir de mapping yaptım mı ... adım dr lpg ye çıkar lpg fast diye tükan bile açarım :) Özgüün kulakların çınlasın :heyoo:
Lpg taktirmaya italyaya giden biri olarak sadece sana yakisir lpg fast tukani :D
organizasyon kalitesi yılların tecrübesiyle dahada atıyor.. her kategori ap ayrı canlı durumda.. gelmeyi düşünenler mutlaka bekliyoruz.. kolay mehmet başkan.. :)
tugrulatak
04-10-2012, 12:18
cocı arayım ıstanbuldakı kankılerımı kargolasınlar :D
methanol ü kargolar almıyo ankaradan halledicez :D
Daghan_cc
04-10-2012, 12:40
cocı arayım ıstanbuldakı kankılerımı kargolasınlar :D
Kargo almiyo :p
Otobüse versinler :rolleyes:
Kargo almiyo :p
Daghan_cc
04-10-2012, 13:16
Otobüse versinler :rolleyes:
Elimde cok az kaldi yarisa kadar kullanmicam yarista yetebilir. Ama biz tedarikli olmak istiyoruz bi sekilde alicaz abi bakalim :)
Benzinli mi methanol lumu huseyin abi o araba :-)
Daghan_cc
04-10-2012, 14:35
Benzinli mi methanol lumu huseyin abi o araba :-)
Methanolu benzinden daha cok yakiyo :)))
Benzinin litre fiyati methanolu yakaladi nerdeyse zaten farkeden bisi olmicak :-)
Facebook (http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Finciswf.com%2F15kisiyesaldird imlan.swf&h=mAQFSRBz9&s=1)
gulelim biraz :-)
Bu caps tugrula gelsin draglara girdi girdi bi turlu kupa nasip olmadi oda kupa canavari jobu aldi sonunda.. Ins nu yil tugrul ilk kupasini job corumda 5. Kupasini alir :-)
Daghan_cc
04-10-2012, 15:23
Facebook (http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Finciswf.com%2F15kisiyesaldird imlan.swf&h=mAQFSRBz9&s=1)
gulelim biraz :-)
Bu caps tugrula gelsin draglara girdi girdi bi turlu kupa nasip olmadi oda kupa canavari jobu aldi sonunda.. Ins nu yil tugrul ilk kupasini job corumda 5. Kupasini alir :-)
Tam tugrulu yansitan bi video olmus :D
m. ali öz
04-10-2012, 21:39
izleyici olarak oradayız. inşallah güzel bir gün olur, detaylı adres pm lermisiniz :)
izleyici olarak oradayız. inşallah güzel bir gün olur, detaylı adres pm lermisiniz :)
pm ile bilgilendirme yapıorum ;)
Yarışmaya Kayıt yaptıran araçlardan bir kaçı ve teknik özellikleri
http://e1210.hizliresim.com/12/5/dnu83.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yarışmacı : Engin Baylan
Aracı : Peugeot 106 GTİ
Kategorisi : 1.600 cc Süper
Teknik Özellikleri :16 LL 784 Wiseco 12.2sıkıştırma piston PİPER Cams Double Yay Şapka Forget kol pt 54 ekzantirk 13 -59 kısa şanzuman sıkntısız 3 yaprak bronz baskı balata sıfır hafif volan walbro benzin poması 6 bar 2001 Port Polish Yapılmış Özel üst kapak ince conta 307 sibop itici Kapak taşlama
Beygir Gücü : 200 HP
serkanokan
05-10-2012, 09:28
Hafta sonu kayseriye gideceğim içim gelemiyorum. Methanol bekleyen arkadaşlar affola.
Sağlık olsun Serkan ,bir dahakine....
Hafta sonu kayseriye gideceğim içim gelemiyorum. Methanol bekleyen arkadaşlar affola.
http://c1210.hizliresim.com/12/5/dnul1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yarışmacı : Hüseyin Meral COCİ
Aracı : Honda Civic
Kategorisi : + 2700 cc
Teknik Özellikleri :Ekk20 swap+turbo+methanol+1.3 bar
Beygir Gücü : 560 HP
http://a1210.hizliresim.com/12/5/dnuwg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yarışmacı : Tuğrul ATAK
Aracı : Honda Tyep R
Kategorisi : 2.000 cc
Teknik Özellikleri :Kpro- Headers- İnce Conta- Kelebek- Emme- Stage 1 Baskı Balata- İskender 76 lık Boru - Varex Egzos- Coilever- Ön Arka Delikli Disk - El Yapımı Filtre Kit
Beygir Gücü : 270 HP
http://f1210.hizliresim.com/12/5/dnvsb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yarışmacı : Emre ÖZKARA
Aracı : Subaru İmpeza
Kategorisi : 4*4
Teknik Özellikleri :cp piston- eagle kol-hks headers-coswort yağ pompası-coswort ana kol yatak-hks komple egzos-hks blow off walve-hks blow off walve-hks turbo timer-aem wide band-prosport boost egt yağ sıcaklık göstergeler-16g turbo -Hks fmic kit
Beygir Gücü : 386 HP
JapanVsGermany
05-10-2012, 12:44
3araca da maşallah cok sert görünüyorlar..
Maksadım polemik yaratmak degil ama 16g turbo ile 386 hp biraz fazla iyimser olmuş...
Type R dan da 270hp almak icin cok daha yuklu bir setup lazim sanki ;)
Kazasız belasız sürüşler dilerim..
Daghan_cc
05-10-2012, 12:56
Maksadım polemik yaratmak degil ama 16g turbo ile 386 hp biraz fazla iyimser olmuş...
Paracalara ve beygirlere takilmayin 2 aracinda listesinde eksikler var ;)
(Caktirma) :D
JapanVsGermany
05-10-2012, 13:28
Arabalar sıkıntısız yürüsün, rakamlara takılmamak en doğrusu bence de ;)
Daghan_cc
05-10-2012, 13:38
Arabalar sıkıntısız yürüsün, rakamlara takılmamak en doğrusu bence de ;)
Bencede ;)
Ankaradasiniz sanirim buyrun gelin sizide misafir edelim ;)
JOP un listesini ben yazdım ama techteki eski sayfalardan bulduklarımı yazdım; güncel bilgileri sahibinden öğrenebiliriz.
Bu arada 1. Oto Drag'da teknik bir arızadan dolayı yarıştan çekilen Turbo BMW nin sahibi Ziya Usta ile telefonda görüştüm ,bu yarışa daha güçlü bir setup ile gelieceğinin bilgisini aldım.Geçen yarışmada benım favorimdi ama kupa nasip olmamıştı bakalım bu sefer ne yapacak?
m. ali öz
06-10-2012, 13:08
hava soğuk ama güneşli :) güzel geçeceğe benziyor.
kaç araç kayıt yaptırdı pm alabilir miyim.
Merhaba ; on kayıt yaptıran 15 arac var ama toplam sayı yarısma gunu yaklasık 50 olacaktır
Biraz uzak olmasaydı bizde gelirdik, umarım sorunsuz, güzel bir gün olur.
Güzel temennileriniz için teşekkürler.Seneye düzenleyeceğimiz organizasyonlar için hedeflerimizin başında İstanbul'lu yarışmacıları ve izleyicileri Çorum'a getirmek geliyor.İnşallah getireceğiz de :) Demedi demeyin ...
Biraz uzak olmasaydı bizde gelirdik, umarım sorunsuz, güzel bir gün olur.
serkanokan
06-10-2012, 19:12
Ankaradan gidecek olan var mı?
Benı arayıp gelecegını soylen 5 arac var.Agırlıklı BMW e30 asırı beslemelı. Turbocu Alı ve ekıbı de muhtemelen gelecektır ... Mertcan ızleyıcı olarak gelecek...
BMW ler geldı :) dıger yarısmacıları beklıyoruz ...
Bagzı sebeplerden dolayı gelemedım...
Sonucları merakedıyorum alabılırmıyız acaba -?
Mertcan Merhaba ;
Yarım saat once yarıs alanından ayrıldık , ıslerı yenı bıtırdık, ınanılmaz yorgunuz.Sonucları yarın paylasacagız ama 1600 cc kategorısınde senın yaptıgın arac Erdem Kaya ıle bırıncı oldu ;) Yarın detayları palasırız.Selamlar...
Sorunsuz sıkıntısız atlattıgınıza sewındım maşallah :) sonucları beklıyoruz :D
enestezi
08-10-2012, 10:37
Mehmet Özenç in başkanlığında HİTOK yine sorunsuz ve güzel bir organizasyona imza attı.yalnız bi sıkıntıvar.Halk msupraları 700 bg quatroları görünce sonraki yarışlara daha büyük beklentilerle geliyor ve çabuk sıkılıyor.önümüzdeki senelerde daha güçlü araçların geleceğine inanıyorum.emeğiniz ve başarılı organizasyon için HİTOK a teşekkürler..
Mertcan Merhaba ;
Yarım saat once yarıs alanından ayrıldık , ıslerı yenı bıtırdık, ınanılmaz yorgunuz.Sonucları yarın paylasacagız ama 1600 cc kategorısınde senın yaptıgın arac Erdem Kaya ıle bırıncı oldu ;) Yarın detayları palasırız.Selamlar...
Erdemi Tebrik ederim Emeklerimizin karşılıgını aldıgımızı umuyorum...
buradan bana laf eden bir arkadaş vardı benım yaptıgım arabayı orada hep geçiyormus..
ben resmi sonucua bakarım
tencere - kapak ilşkisi :icon_tup:
Teşekkürler enestezi ;
Öncelikle kazasız belasız bir organizasyon olduğu için sevinçliyiz.Fakat bu yarışma enestezi'nin söylediği gibi benim de beklentilerimi karşılamadı.
Haftalar öncesinden bu organizasyonun gerçekleşmesi için emek veriyoruz ,hazırlıklar yapıyoruz.Amacımız hem motor sporlarına olan ilgiyi artırmak hem de izleyicilere ve yarışmacılara zevkli anlar yaşatabilmek ; bu iki unsuru gerçekleştirince biz de çok mutlu oluyoruz fakat bizim bu cabalarımıza rağmen katılımcı bazında yeterli ilginin olmaması bizim şevkimizi kırıyor.
İzleyiciler daha güçlü araçları göremeyince beklentileri karşılanmıyor ve yarışma alanından çok da mutlu ayrılmıyorlar ,dolayısıyla organizasyonu düzenleyen bizler de...
Böyle bir organizasyonu düzenlemek hem emek hem de maddi imkanlar gerektiriyor ; emek konusunda hiç bir eksizğimiz yok ama bu işin maddi boyutu ve yetersiz yarışmacı sayısı artık bizi üzmeye başladı.
Seneye Drag organizasyonu yapmayı tekrardan gözden geçireceğimizi üzülerek belirtmek istiyorum.
Şehir dışından ve Çorum'dan gelen yarışmacılarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.
Mehmet Özenç in başkanlığında HİTOK yine sorunsuz ve güzel bir organizasyona imza attı.yalnız bi sıkıntıvar.Halk msupraları 700 bg quatroları görünce sonraki yarışlara daha büyük beklentilerle geliyor ve çabuk sıkılıyor.önümüzdeki senelerde daha güçlü araçların geleceğine inanıyorum.emeğiniz ve başarılı organizasyon için HİTOK a teşekkürler..
Herseye ragmen HITOK yine emek ve caba harcayarak guzel bir organizasyona imza atti.. Onceki yillara gore organizasyon adina butun eksikliklerin giderildigini gormek bizleri sevindirdi.. Bu kadar emege ilginin artmasi dilegiyle tesekkurler mehmet baskanim..
Mertcan abi DE 884 ies e gore asiri suratli emegine saglik :-)
ziyateam
08-10-2012, 16:21
emegi geçen tüm herkeze özellikle mehmet başkana teşekkürler ederim
Rıca ederım Zıya ;
Geldın renk kattın , aracının da masallahı vardı.bırıncılık kupasını da aldın tebrık ederım.Favorımdım , benı yanıltmadın :) Gorusmek uzere...
serkanokan
08-10-2012, 17:22
Organizasyon için tebrikler Mehmet başkan. Düzenlediğiniz her organizasyondan alnınızın akıyla çıkıyosunuz. Facebookta küçük bi sitem etmişsiniz, inşallah seneye organizasyon ve katılımcı sayısında büyük bi artışla kaldığınız yerden devam edersiniz.
By_MuGeN
08-10-2012, 17:56
geçmiş olsun :)
Organizsasyon İçin Mehmet Başkana Teşekkür Ediyoruz Bizi Güzel Karşıladılar Fakat Başkanın Güçlü Arabaların Gelmeyişine Üzüldüğü Gibi Bizimde Üzüldüğümüz Noktalar Oldu Mesela Padok Alanına Başka Araçların Girip Taşkınlık Yapması Vs Gibi Bir Çok Kez Araçlarımız Tehliye Girdi Birde Bizim Araçlarımız 300 350 hp Civarında Pistte Tutunamazken 700 Beygirlik Bir Aracın Nasıl Tutunacağı Beni Düşündürüyor Gibi Son Olarak HİTOK EKİBİNE VE MEHMET BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUM 06 FEH 06
enestezi
08-10-2012, 21:10
Mehmet abi bu zevki yılda 2 sefer yaşıyoruz oda senin sayende.Allah razı olsun.organizasyonlarda bizimde üzerimize düşen bi görev varsa maddi manevi elimden geldiğince yapmaya hazırım.
SAYGILARIMLA.TEŞEKKÜRLER.
AtmoSpheriC
08-10-2012, 23:04
yok mu video muz :D
Erdemi Tebrik ederim Emeklerimizin karşılıgını aldıgımızı umuyorum...
buradan bana laf eden bir arkadaş vardı benım yaptıgım arabayı orada hep geçiyormus..
ben resmi sonucua bakarım
tencere - kapak ilşkisi :icon_tup:
ahh mertcan seni nası aradı gözlerimiz anlayamazsın bu arada senin yaptığın araca laf atan arkadaş bendim demii....
tebrik ediyorm seni erdemden 10bin lira para alıp 1.3 suzuki shifti geçirmeyi başardığın için....ayrıca erdemle kategorilerimiz ayrı ben 2.0 o 1.6 yani birbirimizle alakamız yok...erdemciğim sen alınma seviyorm seni....:)))))
ahh mertcan seni nası aradı gözlerimiz anlayamazsın bu arada senin yaptığın araca laf atan arkadaş bendim demii....
tebrik ediyorm seni erdemden 10bin lira para alıp 1.3 suzuki shifti geçirmeyi başardığın için....ayrıca erdemle kategorilerimiz ayrı ben 2.0 o 1.6 yani birbirimizle alakamız yok...erdemciğim sen alınma seviyorm seni....:)))))
Hala utanmadan yazıyorsun :)
Modifiye zevktir ister 10 bın tl harcarsın suziki gecersin
istersen 120 bın tl harcarsın 10.9 sn yaparsın :icon_tup:
Hala utanmadan yazıyorsun :)
Modifiye zevktir ister 10 bın tl harcarsın suziki gecersin
istersen 120 bın tl harcarsın 10.9 sn yaparsın :icon_tup:
neyse mertcan beni çorum tanır klavye delikanlısı deilim olmadımda hadi işine bak kolay gelsin sana arada erdemin hatrı var o yüzden uzatmayada gerek yok...hadi hadi....
neyse mertcan beni çorum tanır klavye delikanlısı deilim olmadımda hadi işine bak kolay gelsin sana arada erdemin hatrı var o yüzden uzatmayada gerek yok...hadi hadi....
Benle İlk Önce uslblu konuş
İşine bak fln Bu ortamda bu forumda bana söylenecek söz degil
Hıc anlamıyorsan bıle ılk oce uye tarıhıne bak oyle saygın olsun..
ben 2001 den bu yana arabalar ıle ugrasıyorum
sen benım emek harcayıp zaman verıp
pazar gunu yatagımdan kalkıp araç yarısta derece yapsın dıye sanayı koselerınde ugrastıgım bır arabaya gecıyoruz onu delıyor bılmem ne dıye yazarsan
Drag ın sonucunda Ben kapak nıtelıgınde degerlendırım...
Erdem yazmıstı benı ıllegal ılgılendırmez Resmı sonuca bakarım...
Buradan daha fazla sana bır sey yazmıyacagım
Facebook tan mesaj attım sana oradan konusuruz
Hayırlı geceler..
Revil-19
09-10-2012, 00:37
drag isi zevk isidir harcarsin harca sonu gelmez. evet matteg le kategorilerim farkliydi. ikinizde cok sevdigim mukemmel insanlarsinz sadece kucuk yanlis kelime vurgularindan dolayi konu bu kadar uzadi. mertcan ustam ve bulut ustam sizinde beni sevdgnizi biliorum ozel olarak ricamdir bu konu burda kapansin. beni kirmayacaginiza eminim...
Benle İlk Önce uslblu konuş
İşine bak fln Bu ortamda bu forumda bana söylenecek söz degil
Hıc anlamıyorsan bıle ılk oce uye tarıhıne bak oyle saygın olsun..
ben 2001 den bu yana arabalar ıle ugrasıyorum
sen benım emek harcayıp zaman verıp
pazar gunu yatagımdan kalkıp araç yarısta derece yapsın dıye sanayı koselerınde ugrastıgım bır arabaya gecıyoruz onu delıyor bılmem ne dıye yazarsan
Drag ın sonucunda Ben kapak nıtelıgınde degerlendırım...
Erdem yazmıstı benı ıllegal ılgılendırmez Resmı sonuca bakarım...
Buradan daha fazla sana bır sey yazmıyacagım
Facebook tan mesaj attım sana oradan konusuruz
Hayırlı geceler..
valla kardeşim erdeme sor erdemde çorumda bizim ne olduğumuzu kim olduğumuzu neler yapacağımızı bilir ama gelipte çoruma tek gelmiş bi adamıda dövecek kadar düşmedik daha
sen gelip bi formda yazılanları sadece kendine çekersen uzar gider bu...
integrayı neyle yürütecekmişim vti yla yürütelimm falan filan 16 ll de bende gel onla yürütelim benim teg daha motorna anahtar deilmemiş bi teg.... ha sıkıntıda yok o stock tegle 106da şamarladm typerlada yürüdm.... sen forumu sahiplenip herkese bi cevap verme yarışına girersen her şekildede karşılığnı alırsnn... erdem bana abi diyen yanımıza gelen çok sevdiğimiz bi kardeşimiz sen burda böyle yaparak o çocuğuda zor duruma sokuyon.... dediğim gibi herkes işine baksın...ben kim hangi uslubu hakediyosa ona göre uslup secerim ....herkes işine baksın kimsede yazdığımı yargılayıp cevap verme derdine düşmesinn....
herkese saygılar...
valla kardeşim erdeme sor erdemde çorumda bizim ne olduğumuzu kim olduğumuzu neler yapacağımızı bilir ama gelipte çoruma tek gelmiş bi adamıda dövecek kadar düşmedik daha
sen gelip bi formda yazılanları sadece kendine çekersen uzar gider bu...
integrayı neyle yürütecekmişim vti yla yürütelimm falan filan 16 ll de bende gel onla yürütelim benim teg daha motorna anahtar deilmemiş bi teg.... ha sıkıntıda yok o stock tegle 106da şamarladm typerlada yürüdm.... sen forumu sahiplenip herkese bi cevap verme yarışına girersen her şekildede karşılığnı alırsnn... erdem bana abi diyen yanımıza gelen çok sevdiğimiz bi kardeşimiz sen burda böyle yaparak o çocuğuda zor duruma sokuyon.... dediğim gibi herkes işine baksın...ben kim hangi uslubu hakediyosa ona göre uslup secerim ....herkes işine baksın kimsede yazdığımı yargılayıp cevap verme derdine düşmesinn....
herkese saygılar...
bla bla bla
sen yaz ben yazarım uzar gider :)
Subi-Emre
09-10-2012, 00:58
Erdem sevinç ve mutluluğun bizide mutlu etti o taunusu geçmen dahada şaşırttı bizi arabanda emek ve alın teri olduğu bariz ortada zaten kim bu ikisini yapar caba gosterirse sonuc sevindirici oluyor tekrar tebrikler
Revil-19
09-10-2012, 01:06
tesekkurler emre abi :) yaristan saatler once senin dukkanda sabahladik sen biliosun heyecanimi cabalarimi. padokta taunus yokus yukari 2 de saga sola atinca kendini dedim bundan sonrasi ya nasip :D ama allah utandirmadi iste. emeklerin basinda gelen basta mertcan ozmen olmak uzere herkese tskkrler :)
serkanokan
09-10-2012, 01:13
Kesin neticeleri bulamadım ama burada paylaşabilir misin Mehmet başkan.
Subi-Emre
09-10-2012, 01:20
İnatla söktünüz paslı civataları :D siz derece yapin yine sabahlarız hiç sorun değil... bizi uzen tek şey cocinin şansızlığı oldu iyi olan kazanamadı napalım nasip diyelim
taunus 3cü viteste lastik çevirince şaşırmadık desek yalan olur
Maşallah bütün araçlara
Revil-19
09-10-2012, 01:30
eyw abi ; bi kutu balata spreyi bitti daha mi sokulmesin :D evet coci nin talihsizligi bizi de uzdu ama ne diyelim saglik olsun.. onde yurudugu fotolar mevcut zaten izleyende canli canli gormustur olayi. hayalim o bnm yaa k20 turbo :)
Erdem Tebrik ederim ,emeklerinin karşılığını aldın.
Tanus yarışmadan önce deneme kalkışlarında NOS basıyordu ,daha sonra NOS u iptal edip 1.600 cc ye kayıt yaptırdı , gördüğünüz ilk hali noslu haliydi ;)
tesekkurler emre abi :) yaristan saatler once senin dukkanda sabahladik sen biliosun heyecanimi cabalarimi. padokta taunus yokus yukari 2 de saga sola atinca kendini dedim bundan sonrasi ya nasip :D ama allah utandirmadi iste. emeklerin basinda gelen basta mertcan ozmen olmak uzere herkese tskkrler :)
Zaman herşeyin ilacı.Coci çok güçlü bir araç aldı ,bu güçteki bir aracı kaldırmak büyük maharet istiyor.İnşallah Zamanla aracına alışacak ve şansızlık yaşamayacaktır.Hakettiğini alacaktır.
Bu arada BMW nin de hakkını verelim ,gayet başarılıydı.
İnatla söktünüz paslı civataları :D siz derece yapin yine sabahlarız hiç sorun değil... bizi uzen tek şey cocinin şansızlığı oldu iyi olan kazanamadı napalım nasip diyelim
Maşallah bütün araçlara
Daghan_cc
09-10-2012, 10:53
Ziya yi tebrik ettim yine ediyorum.
Arabami yarisa 2 hafta kala aldim alisma surecimi tam olarak atlatamadim. Dostlarim benden cok sey bekliyodu ama olmadi. Bahane uydurup olmadi demek bana yakismaz. Onumuzdeki yarislarda cok daha iyisini yapacagimi goreceksiniz.
Ayrica bole bi organizasyon duzenleyip bizi bulusturdugu icin once mehmet baskana sora hitok a cok tesekkurler.
Erdem masallahin var kardesim bole dewam insallah.
ziyateam
09-10-2012, 10:59
Maşallah bütün araçlara
iyi olan kazanamadı diye bişeyyok( hak eden ) kazandı tamam
ziyateam
09-10-2012, 12:18
tşk ederim kardeşim, inşallah bidaha ki yarışlarda arabana iyi bişekilde adapte olursun tekrar beraber yarışmak dilegiyle..
kerem_euk34
09-10-2012, 12:24
aracım 1.6 mertcan abiyle uğraştık liste çıkardık yaptık bi o kadarda ben harcadım bi gün ankaraya yolunuz dişsede denesek. sakın yanlış anlama mertcan abinin başka arabalarda yaptığının görmen için söylüyorum :D
COCİ'den beklenti büyüktü ,beklediğimizi göremeyince üzüldük,şaşırdık ; oysa ki coci aracının gücünü gerektiği gibi yansıtsaydı durum daha farklı olabilirdi.Eminim bir sonraki yarışlarında hepimizin beklentilerini karşılayacaktır.Ziyanın 1.liği benım için şaşırtıcı olmadı , ki daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.Coci gününde olsaydı Ziya ile olan yarışması daha da heyecanlı anlar yaşatabilirdi bize.Sonuçta her iki arabaya da maşallah diyoruz,hakkıyla kazanan ziya yı tebrik ediyoruz.
NOT : 6.Kategori finalinde ziyanın rakibinin aracı arıza yaptığında ilk koşanlardan biri yine Ziya'ydı.Yarış alanında bu tip yardımlaşmalar örnek olsun herkese.
Ziya yi tebrik ettim yine ediyorum.
Arabami yarisa 2 hafta kala aldim alisma surecimi tam olarak atlatamadim. Dostlarim benden cok sey bekliyodu ama olmadi. Bahane uydurup olmadi demek bana yakismaz. Onumuzdeki yarislarda cok daha iyisini yapacagimi goreceksiniz.
Ayrica bole bi organizasyon duzenleyip bizi bulusturdugu icin once mehmet baskana sora hitok a cok tesekkurler.
Erdem masallahin var kardesim bole dewam insallah.
Daghan_cc
09-10-2012, 13:43
COCİ'den beklenti büyüktü ,beklediğimizi göremeyince üzüldük,şaşırdık ; oysa ki coci aracının gücünü gerektiği gibi yansıtsaydı durum daha farklı olabilirdi.Eminim bir sonraki yarışlarında hepimizin beklentilerini karşılayacaktır.Ziyanın 1.liği benım için şaşırtıcı olmadı , ki daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.Coci gününde olsaydı Ziya ile olan yarışması daha da heyecanlı anlar yaşatabilirdi bize.Sonuçta her iki arabaya da maşallah diyoruz,hakkıyla kazanan ziya yı tebrik ediyoruz.
NOT : 6.Kategori finalinde ziyanın rakibinin aracı arıza yaptığında ilk koşanlardan biri yine Ziya'ydı.Yarış alanında bu tip yardımlaşmalar örnek olsun herkese.
Herseyin hayirlisi abi kazasiz belasiz kirimsiz gecmesi en guzeli. Drag yarisi benim icin hobi den ote bisey degil. Ama bu isi yapiyosamda en iyi sekilde yapmam gerektigini dusunuyorum. Suana kadar yaristigim butun yarislar bana tecrube katmistir, bu yarista onlardan biriydi, nasib diyip gecelim sonucta ortada basari kazanmis birisi var ona saygisizlik yapmak istemem.
ziyateam
09-10-2012, 14:17
pistin bana göre yetersiz oldugunu düşünerek 250 beygirlik nos memesini söküp ( 190 ) düşürdügümü ankarada herkez biliyo biliyorum ki aracım sapıtacak tehlike arzedecek iş te bu yüzden güç eksiltmesine karar verdik buna ragmen aracım gene tam olarak yola tutunamadı bunuda sanırım hezkez gördü.
organizasyon çok güzeldi mattegle kupa alamasakta LL saplar yine bizi mutlu etti....tek hatamız TINI tınlamamamız oldu nasılsa geçeriz diyerek peşpese hem typerla hem 306 gti ile yarıştığımız halde mola almadan aracı soğutmadan direk 3. yarısa devam ettik.. ve bizim sanzuman çok ısındığı zaman 2. vitese zor geçiyodu ve zatende geçemedi...hayırlısı olsun diyorzzz....
ve şunuda söylüyormmm LL kraldırrr draglar geçmiş olsa da tüm aracına güvenen arkadaşlara her zaman kapımız açıktırr....her zaman beklerizzz
SAYGILARR.....
Super 1600 grubunda kaç araç kayıt yaptırdı mehmet başkan
resmı sonucları alabılırsek super olacak
Super 1600 grubunda kaç araç kayıt yaptırdı mehmet başkan
resmı sonucları alabılırsek super olacak
mertcan usta yarıştan önce herkes sen gibi arabasının özelliklerini saydı ama kimse LL nin korkusundan girmeye cesaret edemedi rakipsiz olarak LL birincı olduuu dediğim gibi RAKİPSİZ olarak....
bu arada ankara ekibi olarak bi araba yapında bizi geçmek için anahtar bırakmasına yarışalımmmm
burdaki herkeste şahit olsunnn..yarışlar klavyeye basarak olmuyo pisstte gaza basarak oluyo...o pistte senide görmek isterizz:))))))))
ya ne kadar komik insansınız delikanlılık olur biraz insanda korkudan gelemiyosunuz hala konuşuyosunuz:))))
anlasılan guzel bır gun ve guzel bır yarıs olmus kacırdık valla