Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi - Air Ride
OffLineR
18-09-2012, 15:15
Merhaba Arkadaşlar,
Made in Turkey Air Ride by AirMadz
http://www.airmadz.com/
http://farm9.staticflickr.com/8040/8020602513_7381363aaa_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020602513/)
http://farm9.staticflickr.com/8461/8020611676_bc92e0bc97_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020611676/)
http://farm9.staticflickr.com/8032/8020620346_779a0020bf_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020620346/)
http://farm9.staticflickr.com/8437/8020629808_cbf132fff7_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020629808/)
http://farm9.staticflickr.com/8169/8020627094_7dcbe16533_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020627094/)
http://farm9.staticflickr.com/8438/8020620189_7532123727_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020620189/)
http://farm9.staticflickr.com/8170/8020618191_1494730278_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020618191/)
http://farm9.staticflickr.com/8322/8020624068_d585dcdc70_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020624068/)
RJRzQ4mfTYM
OffLineR
18-09-2012, 15:17
Davlumbazları söksem daha inecek de dokunmadım şimdilik :)
gerekte yok dostum gayet iyi görünüyor
Maşallah..
berkay_aydin
18-09-2012, 15:45
Çok iyi duruyor bekliyorum :)
OffLineR
18-09-2012, 15:45
Teşekkür ederim.
Ben de zaten çok gömülü olsun istemiyorum ama ne kadar gidebildiğini de görmek istemiyor değilim :))
Sadece off line diyorum be ;)
OffLineR
18-09-2012, 15:47
Bu arada söylemeyi unuttum.
Ön-Arka "Made in Turkiye"
hayri abinin işi mi gayet güzel görünüyo :)
Edit : obaa cabrio bide :D
OffLineR
18-09-2012, 15:51
Tamamen kendi üretimimiz.
Tamamen kendi üretimimiz.
nası yani ? siz kimsiniz ?
Edit : yanlış anlaşılmasın siz kimsiniz sorusu :D gayet masumca yani :)
Resimleri bende merakla bekliyorum :) Maşallah :)
Ooo çok iyi gözüküyor. Detaylı fotoğrafları merakla bekliyorum :D
OffLineR
18-09-2012, 16:02
@mesutt1
Anladım :)
Simdilik havalisuspansiyon.com ama markalaşıyoruz. En kısa zamanda karşınızda olacağız :)
Hedefimiz Amerika standartlarında Havalı Süspansiyon kitlerini ülkemizde üretmek.
Ben bundan 2 sene önce Golf IV için onlarca para verip getirtmiştim.
Yeni gümrük yönetmelikleriyle de ülkeye amortisör sokmak bireysel çabaların dışında hayalden öteye gitmiyor.
Bir Amerikalı'dan, Avrupalı'dan neyimiz eksik ki.
Bizim de aynı kalitede ve hatta daha kaliteli Havalı Süspansiyonlu araçlara binmemiz gerekiyor.
Bunu fazlasıyla hakediyoruz.
@Melih-Ö
Teşekkürler.
@Met
Teşekkür ederim.
golften sonra bu nokta olacak koray hayırlı ugurlu olsun....
Gökhan Bilgin
18-09-2012, 16:09
fotoğrafları bekliyoruz
CasabLanca
18-09-2012, 16:10
Airride tadını alamayan bırakamıyor heralde :D golfden sonra audi
OffLineR
18-09-2012, 16:10
@Ramcho®
İki senelik Havalı Süspansiyon keyfinden sonra buna yapmasak olmazdı :)
@Gökhan Bilgin
Fotoğrafçı arkadaş da sabırsızlıkla bekliyor :)
OffLineR
18-09-2012, 16:15
@CasabLanca
Süper deli alçak kullanıp, istediğiniz tümsekten geçebilmenin, bozuk yollarda çukurları kayafa yememenin, arabayı sola yatırıp veya ışıklarda sanki ani fren yapmışsınız gibi arkayı kaldırıp indirmeyerek diğer şoförlerin yüzlerindeki bakışı görmenin, otoparklarda aracın başına toplanıp bu kadar alçak arabayla buraya nasıl girmiş bu kazma bakışı atan insanları görmenin keyfi bir muhteşem.
Anlatılmaz yaşanır :))
@mesutt1
Anladım :)
Simdilik havalisuspansiyon.com ama markalaşıyoruz. En kısa zamanda karşınızda olacağız :)
Hedefimiz Amerika standartlarında Havalı Süspansiyon kitlerini ülkemizde üretmek.
Ben bundan 2 sene önce Golf IV için onlarca para verip getirtmiştim.
Yeni gümrük yönetmelikleriyle de ülkeye amortisör sokmak bireysel çabaların dışında hayalden öteye gitmiyor.
Bir Amerikalı'dan, Avrupalı'dan neyimiz eksik ki.
Bizim de aynı kalitede ve hatta daha kaliteli Havalı Süspansiyonlu araçlara binmemiz gerekiyor.
Bunu fazlasıyla hakediyoruz.
.
açıklama yaptığın için teşekkür ederim tabi bizim neyimiz eksik elin gavurundan :D yollarımız kesişir inşallah bi gün :)
Nightfish
18-09-2012, 16:17
Detaylı fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum. Benim arabaya uygun yaydır coildir zaten zor bulunuyor, böyle bi sistem ne zamandır aklımdaydı.
Offline eğer o bahsettiğin olyı gerçekleştirirseniz ilk müşteriniz benim şimdiden sözümü alayım
serqan23
18-09-2012, 16:22
kocaman maşallaahhh :)
helal olsun müdür, hadi coştur artık ortalığı :)
Hepimizi Air'e kavuşturursunuz inşallah :)
OffLineR
18-09-2012, 16:33
@mesutt1
Elbet kesişir yollarımız.
@Nightfish
Yaptırmaya karar verdiğiniz zaman aracı inceleyip, detaylı konuşabiliriz.
@aslan
Aslında yaptık zaten :)
Şu anda sadece deneme sürüşlerindeyiz.
Audi A4 B6 Cabrio'nun üzerindeki amortisörler tamamen bizim tarafımızdan tasarlandı ve üretildi.
Bir adet Audi TT Quatro 225bg üzerinde ürettiğimiz kit var. Sadece ön amortisörler Golf IV'teki kitten. Diğer tüm bileşenler bizim tarafımızdan bir araya getirildi.
Yaptırmak istediğin zaman konuşabiliriz.
@serqan23
Teşekkür ederiz.
@dkaya87
Yurtdışı forumlarda sadece havalı süspansiyona özel bölümler var.
Yurtdışında bu kadar yaygınken Türkiye'de şimdiye kadar yayılması bizim suçumuz.
Bu kaliteyi burada üretip dışarıya bağımlı olmadan üretebiliyor olmamız lazım.
Hep birlikte coşacağız inşallah.
@ceyhunsar
Herkese kaliteli Air. :)
Hayirli olsun sektore girisiniz oncelikle :)
Bu arada gecen hafta sitede park halindeyken Golf'un arkayi biraz havada birakmissiniz, sitedeki ufakliklar basinda toplanip '' Niye arkasi onden daha yuksek lan '' diye karamsarliga dustuler :D Bi gun de yere yapistirip birakirsaniz cok eglenceli olabilir bizim acimizdan :)
OffLineR
18-09-2012, 16:37
@mrtysn
Golf'ü bu aralar nadir kullandığım için çok yerde göremezler.
Audi ile şaşırtacağım asıl onları :)
İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey
cabrioysa sıkıntı büyükk :)
peki fiyat nasıl olcak yani ? çok aman aman bişey olmaz inşallah
alper_pug
18-09-2012, 16:47
peki fiyat nasıl olcak yani ? çok aman aman bişey olmaz inşallah
En merak ettiğim soru :D
OffLineR
18-09-2012, 16:51
Aracın fotolarının tamamını paylaştıktan sonra fiyat yazacağım siteye.
O kadar beklemek istemeyen arkadaşlar siteden iletişime geçerek aracı için fiyat alabilir ;)
emirhan sph
18-09-2012, 16:52
Masallah golfu canli gormustum yolda giderken mecdiyekoyde-gayrettepede :) Buna kendiniz kafa yormaniz gorcekten taktir edilecek bi durum helal olsun :) emeginize saglik :)
OffLineR
18-09-2012, 17:02
Ama minimum kitin içinde neler olacak onu söyleyeyim.
Heavy Duty Kompresör ve bileşenleri
Hava Tankı, Hava filtresi, Tüm montaj aparatları
4 köşeden bağımsız yönetim için hızlı valf, analog switchler ve ihtiyaç olan tüm sigorta ve elektrik donanımları
Ön amortisör ve körük sistemi
Arka Körük sistemi (Arka amortisör ve yay iç içe olan araçlar için arka amortisör de dahil edilecek)
Bagaj içi montaj ve istenirse gizleme için gerekli zemin malzelemeleri.
Yukarıdaki listedeki tüm bileşenler tüm Dünya'da artık standart olarak kullanılıyor. Ne eksiği var ne de fazlası.
Bunların dışında konfor için orjinal amortisör temin ederek üreteceğiz.
İsteğe bağlı olarak coilover amortisörü veya sertli ayarlı amortisör de kullanılabilir.
Bunlarla birlikte istenildiği taktirde dijital kit veya Golf IV'teki yükseklik sensörlü full otomatik kiti de getirip montajını yapabiliyoruz.
Fotoğraflar ile birlikte daha detaylı bilgi vereceğim :)
@emirhan sph
Teşekkürler.
Darısı sizin de başınıza :)
ne kadar beklicez acaba ? :D
Emre Akçay
18-09-2012, 17:12
Yol tutuş , konfor ve ağırlık nasıl oluyor? Daha önce tam net bilgi bulamamıştım.
Mustafa Toprak
18-09-2012, 17:14
Maşallah fotoğrfaları bekliyoruz
berkay_aydin
18-09-2012, 17:19
Gerçekten çok iyi fikir, kompresör konusunda özelliklerini verirseniz ticari amaç dışında isterseniz fiyat alabilirim :)
MR.TurboALİ
18-09-2012, 17:19
maşallah mermi geliyor galiba :D şu işin maliyeti hakkında pm alabilirmiyim / teşekkürler.
gökh@n_gr
18-09-2012, 17:30
Çok iyi duruyor ya detaylı fotolarını merakla bekliyorum:)
Avrupa gibi yaşıyoruz helal bize :)
Valla merakla bekliyorum devam fotoğraflarını :)
Gokhan43
18-09-2012, 18:00
Golf IV gibi bu da nokta olacak gibi :)
Havalı süspansiyon işine girmeniz de cidden takdire şayan, Allah şimdiden yolunuzu açık etsin :)
berkayGLRN
18-09-2012, 18:30
Masallah cok guzle bisi olmus belli..
Bana eger bir pm atarsaniz cok memnun olucam cunku bir mercedes se380 aldim 82 model air yaptiricam kesin fiyati bi pm atarsaniz ona gore ya bursaya gidicem yada sizinke ilestisime gecicem ins..
harika bi girişim gerçekten tebrikler :) a4 ü de sabırsızlıkla bekliyorum :)
alperkirman
18-09-2012, 18:46
abi şu işin detaylarını çok zaman geçmeden açıklarsan sevinirim :)
erhanarici18
18-09-2012, 19:31
Ama minimum kitin içinde neler olacak onu söyleyeyim.
Hava Tankı, Hava filtresi, Tüm montaj aparatları
4 köşeden bağımsız yönetim için hızlı valf, analog switchler ve ihtiyaç olan tüm sigorta ve elektrik donanımları
Arka Körük sistemi (Arka amortisör ve yay iç içe olan araçlar için arka amortisör de dahil edilecek)
Yukarıdaki listedeki tüm bileşenler tüm Dünya'da artık standart olarak kullanılıyor. Ne eksiği var ne de fazlası.
Bunların dışında konfor için orjinal amortisör temin ederek üreteceğiz.
İsteğe bağlı olarak coilover amortisörü veya sertli ayarlı amortisör de kullanılabilir.
Bunlarla birlikte istenildiği taktirde dijital kit veya Golf IV'teki yükseklik sensörlü full otomatik kiti de getirip montajını yapabiliyoruz.
Fotoğraflar ile birlikte daha detaylı bilgi vereceğim :)
@emirhan sph
Teşekkürler.
Darısı sizin de başınıza :)
inş bu işi başarırsınız ve hakkınız olanı alırsınız (bence başarmışsınız sıra hakkını almakta)
şimdi sormak istediğim
sensörsüz bi sistemde araç yüksekliği nasıl ayarlanıyo dışardan bakıp göz kararı ile ayarlanmaz sonuçta arabanın iradesini etkileyecek çok önemli bi faktör en azından 4 süspansiyonunda aynı seviyede olduğunu nasıl anlayabileceğiz
Diğer fotoğrafları ve fiyatı merakla bekliyorum.
Güzel bir jantla yeni fotolarını bekliyoruz :) Maşallah.
yavuz364
18-09-2012, 20:45
Tebrikler, Ellerinize sağlık..
Bi ara görüşmek isterim bu konuda..
Low-Rider
18-09-2012, 20:51
Heyecanla bekliyoruz yeni fotoları:D
Çok güzel bir girişim yapmışsınız.
Umarım sorunsuz ve f/p oranı iyi bir ürün olur, herkes ulaşabilir.
Masallah cok guzle bisi olmus belli..
Bana eger bir pm atarsaniz cok memnun olucam cunku bir mercedes se380 aldim 82 model air yaptiricam kesin fiyati bi pm atarsaniz ona gore ya bursaya gidicem yada sizinke ilestisime gecicem ins..
Olm neler yapiyosun oyle sen :D
Air ride sistemini yaklaşık son 2-3 senedir araştırıyorum. hatta sizinlede telefonla irtibata geçmiştim 7-8 ay önce air li golf 4 tek sizde varsa tabi:) eğerki benim focus 2 için verdiğiniz fiyat civarı ise bu sistemin maliyeti talebin pek fazla olucağını sanmıyorum. inşallah onada bi çözüm bulmussunuzdur. basarılar:)
Evet. Fiyatlar hakkında da bilgi alabilirsek iyi olur :)
hakanguclu
18-09-2012, 23:25
Fotoğrafları ve fiyatı merakla bekleyenlerdenim :)
otomania
19-09-2012, 00:07
maşallah detaylı foto bekliyoruz
Murat Özcan
19-09-2012, 01:41
Jantlar çok yakışmış dewamını bekliyoruz
Ö.öztüRk
19-09-2012, 02:01
fena duruyor resimlerini bekliyoruz maşallah
S.Özeren
19-09-2012, 02:10
mantıklı fiyata olucaksa ilk müşterin benim :D
Gökhan Bilgin
19-09-2012, 02:35
Yanlış anlamayın ama air ride güvenli olsa neden şuana kadar hiç bi hızlı arabada bunu göremedik gerçekten merak ediyorum marka coilover fazla indirmiyor ama herşeyden önce can güvenliği bence lütfen yanlış anlamayın yaptıracakların aklında soru işareti bırakmam istemem herkesin kendi düşüncesi :)
berkay_aydin
19-09-2012, 02:52
Hızlı arabada neden air olsun ki zaten ?
OffLineR
19-09-2012, 07:19
@BLuEBoY
Çok yakın bir zamanda geliyor fotolar. :)
@legion90
Hava klasik yayların aksine progressive sıkıştığı için, yani sıkıştıkça sıkışması zorlaştığı için (KW'nin spor kitlerinde olduğu gibi) yol tutuş çok değişmiyor. Hatta alçalttıkça arttığını hissedebilirsiniz. Performans istiyorsanız da orjinal amortisörler yerine daha kısa ve sertlik ayarlı amortisörler kullanılabilir. Spor amortisörlerin boyuna göre üreteceğimiz özel körükler sayesinde de optimum konfor ve yol tutuşu alabilirsiniz.
Ağırlık açısından çok büyük değişiklik olmuyor. Sert alüminyum kullanıyoruz, bu da yardımcı oluyor ağırlığın artmamasında.
Konfor ise ayrı bir efsane. Progressive çalıştığı için bozuk yollarda aracın orjinal yaylarından bile konforlu olabiliyor. Viraja gelince de sıkışıp çatır çatır görevini görüyor.
@Mustafa Toprak
Geliyor fotoğraflar en kısa zamanda :)
OffLineR
19-09-2012, 07:25
@berkay_aydin
PM attım. :)
@MR.TurboALİ
PM gönderildi
@gökh@n_gr
Geliyor detaylı fotolar :)
@efe_
Ardından süpriz projelerimiz de var. ;)
@dodoo
Kısa bir video da gelebilir belki. Ama söz vermeyeyim :)
@Gokhan43
Teşekkürler Gökhan kardeşim.
OffLineR
19-09-2012, 07:35
@berkayGLRN
PM gönderildi
@ham
Geliyor en kısa zamanda :)
@uAlper
Sen iste araç üstünde bile anlatırım :)
@erhanarici18
Sensörlü araç çok yapan yok zaten. Sensörlerin montajı çok zahmetli ve sistem de çok pahalı. O nedenle daha çok basınca dayalı sistemler kullanılıyor. Burada da kullanıcıya iş düşüyor. Araç boşken istediğiniz yüksekliğe getirip basınçları öğrenmeniz gerekiyor. Basıncı da bu aldığınız değerlere göre ayarlıyorsunuz. Daha alçak veya daha yüksek kullanmak için ise bu aldığınız değerlere +-1-2 bar hava eklemeniz/çıkarmanız yeterli oluyor.
İsterseniz bir buluşma ayarlayıp Audi TT üzerindeki analog kitin nasıl çalıştığını gösterebiliriz.
@Burak
golf 5 için fiyat alabilirmiyim.
OffLineR
19-09-2012, 07:42
@Jerky
Janta karar veremediğim için sonunda bunda kaldım. Beğenebilirsem daha iyi bir jant olacak. Ama fotolar jantlardan önce gelecek :)
@yavuz364
Teşekkürler. Hem TT'yi hem de A4'ü gösterebiliriz müsait bir zamanda :)
@Low-Rider
Teşekkür ederim.
F/P oranında tatmin edici bir ürün olmasını hedefledik. Özellikle havalı süspansiyonda kaliteyi ön planda tutmaya çalıştık ki kullananlar bozulur mu, yolda kalır mı derdi olmadan rahat rahat kullansın. Ben 2 yıldır havalı süspansiyonlu aracımla her gün geziyorum. Beni bir gün yolda bırakmadı. Hava ile çalışan bir sistemin araçta olması tabii ki bazı dezavantajları yanında getiriyor. Biz de bu dezavantajlar oluşmaması için tüm parçalarda en iyi malzemeyi kullanmayı hedefledik.
@erdi52
Tahmin ettiğim zamanda aradıysanız dolar üzerinden fiyat vermiştim. Gümrük yönetmelikleri sağ olsun :) Ama şu anda o verdiğim fiyatın yarısını veriyorum. Ararsanız veya PM atarsanız tekrar konuşabiliriz.
@Met
@hakanguclu
@otomania
OffLineR
19-09-2012, 07:52
@Murat Özcan
Teşekkür ederim
@Ö.öztüRk
Fena :)
@Livestrong
Yurtdışında almak istediğiniz zaman göreceğiniz kitlerin fiyatında. Hatta o fiyatlara montaj da dahil değil. Yani yurtdışında sadece almak için vereceğiniz paraya hem kiti hem de montajı almış oluyorsunuz, bir de üstüne kargo(200-300 dolar) ve gümrük parası(Amortisörler için %100'den fazla diğer parçalar için %20 kadar) vermemiş oluyorsunuz.
@Gökhan Bilgin
Kesinlikle katılıyorum. Beni tanıyan bazı arkadaşlar var burada onlar bilir ki alırsam en iyi kiti alırım. Çünkü bilirim ki bu en iyi kitin en iyi olmasının nedenleri var. Dayanıklılık, kalite, uzun ömürlülük, araç ile tam uyum gibi. Bizim ürettiğimiz körük sistemleri ise tamamen araca özel üretim yapılıyor. İstediğiniz amortisöre özel yaptığımız için aracınıza tam oturur. Ben ön amortisörlere giden hortumlarda davlumbaz dışında kalacak kısım için gelen taşlardan hortumları korumak amacıyla çelik örgülü hortumlar kullanıyorum.
İsteyenler için minimum inme seviyesini de değiştirebiliriz. Bu sayede bir sorun olsa bile(daha olmadı çok şükür :)) amortisör en dipteyken bile araba gitmeye devam eder. Tümsekleri geçemeyebilir ama :)
@berkay_aydin
Audi TT Quatro 225bg arabaya yaptık. Neden olmasın hızlı arabada :)
@erdi52
PM attım.
hasan çağri
19-09-2012, 07:56
Bende bir şey sormak istiyorum. Aracın muayne işlemleri sırasında sorun yaşanıyor mu? Yükseklikten dolayı değil de muayneyi yapan arkadaşınbu parçalar bu aracın donanımı değil deme şansı var çünkü. Söktak yapılabilecek bişey de değil düz boru gibi :)
OffLineR
19-09-2012, 09:22
@hasan çağri
Bu herkesin merak ettiği bir soru.
Tamamen muayenedeki görevlinin insiyatifine kalmış bir konu gibi görünmek ile birlikte geçmeme ihtimalinin de yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.
Araçlardan birini liftte gösterebilirsek ne kadar titiz bir şekilde taktığımızı görebilirsiniz ama bu yine de muayeneden geçme garantisi vermeyecektir.
Sökme kısmına gelirsek de coilover sökmekten tek farkı bagajdaki düzeneği de sökmek. Onu da nasıl montajını yapacağımız size bağlı. Ama genelde tüm malzemeleri tek bir mdf üzerine montajını yaptığımız için kolaylıkla sökülebilecektir.
Enzo'da benzer bir sistem var olabilir.
Hayırlısı olsun,
Bir ara Jetta'ma air yaptırmadan önce çok araştırmıştım. Sanırım sizinlede konuşmuştuk.. O zaman 10bin TL gibi bir rakam çıkıyordu. Şimdi fiyat ne durumda peki?
OffLineR
19-09-2012, 09:43
@Emre D.
@G60
Araca göre değişmekle birlikte herşey dahil o fiyatın yarısı kadar. :)
Herkese kaliteli air.
Bu fiyata neler dahil derseniz:
4 köşeden bağımsız yönetim için hızlı valf ve switchler, röleler, basınç sensörleri ve ihtiyaç olan tüm elektrik donanımları.
Arka körük sistemi
Ön körükler ve kompresör için çelik örgülü hortumlar
Montaj
@Emre D.
@G60
Araca göre değişmekle birlikte herşey dahil o fiyatın yarısı kadar. :)
Herkese kaliteli air.
Bu fiyata neler dahil derseniz:
4 köşeden bağımsız yönetim için hızlı valf ve switchler, röleler, basınç sensörleri ve ihtiyaç olan tüm elektrik donanımları.
Arka körük sistemi
Ön körükler ve kompresör için çelik örgülü hortumlar
Montaj
Teşekkürler, Türkiye için çok önceden getirilmesi gereken bir sistem. Gerçi bizim milletimiz bu olaya biraz ters bakıyor "haram basık" olarak geçiyor bizde ama kim ne derse desin bu bambaşka bir olay. İletişime geçerim yine sizinle...
OffLineR
19-09-2012, 09:53
@Emre D.
Korkuyoruz çünkü açıkçası.
Malzeme kaliteli olur mu?
Yolda kalır mıyım?
Ne kadar dayanır?
Kullanışlı olur mu?
Bu sorular hepimizin aklına takılan sorular. Ben aynı soruları 1 sene boyunca sordum ve sonunda yurtdışından getirtip taktım. Bana 2 sene önce maliyeti 10.000TL'nin üzerinde oldu.
Hadi Accuair olduğu için pahalı oldu diyelim. Analog her hangi bir kitin fiyatı 2000$'dan başlıyor yurtdışında. Bir de buna gümrük, kargo ve montaj ekleyin. Sonunda kalkamıyorsunuz fiyatın altından. Gümrüklerde sürünmek, kime taktıracağını bilememek de cabası. Biz 4 sisteme yaptık şimdiye kadar. Ayrıca her türlü bakımları da yapıyoruz. Bakıma Allroad getiren bile var.
5.000TL'ye anahtar teslim sistem yapıyoruz. Hem de kullanıcının istediği "custom" şekilde. Custom diyorum çünkü herşeyi biz temin edip ürettiğimiz için tüm bileşenleri kullanıcının tercihine göre seçebiliyoruz.
@Emre D.
Yolda kalır mıyım?
Ne kadar dayanır?
Kullanışlı olur mu?
Bu sorular hepimizin aklına takılan sorular. Ben aynı soruları 1 sene boyunca sordum ve sonunda yurtdışından getirtip taktım. Bana 2 sene önce maliyeti 10.000TL'nin üzerinde oldu.
Hadi Accuair olduğu için pahalı oldu diyelim. Analog her hangi bir kitin fiyatı 2000$'dan başlıyor yurtdışında. Bir de buna gümrük, kargo ve montaj ekleyin. Sonunda kalkamıyorsunuz fiyatın altından. Gümrüklerde sürünmek, kime taktıracağını bilememek de cabası. Biz 4 sisteme yaptık şimdiye kadar. Ayrıca her türlü bakımları da yapıyoruz. Bakıma Allroad getiren bile var.
5.000TL'ye anahtar teslim sistem yapıyoruz. Hem de kullanıcının istediği "custom" şekilde. Custom diyorum çünkü herşeyi biz temin edip ürettiğimiz için tüm bileşenleri kullanıcının tercihine göre seçebiliyoruz.
Aynı sorular benimde kafamda vardı açıkçası, içim içimi yiyordu acaba nasıl olur? sıkıntı çıkartırmı? yolda bırakırmı vs vs.. ama dayanamayıp Bursada Custom bir şekilde yaptırdım bende. Satana kadar sıkıntısız bir şekilde zevkini alarak bindim, ve şuan sattığım arkadaşımda aynı şekilde binmeye devam ediyor. Şimdi sizin bu kadar açıklamanız inşallah faydalı olacaktır. Milletin aklındaki soru işaretlerini kaldırabilirsiniz inşallah. Ben her zaman tavsiye ederim böyle birşeyi. Durumu mu biraz rahatlattıktan sonra tekrardan yaptırmayı düşünüyorum zaten.
RottingChrist
19-09-2012, 10:05
peki bu sisteme bir garanti süresi koyacakmısınız? ayrıca fiyat her araç için aynı mı olacak?
OffLineR
19-09-2012, 10:08
Böyle keyif yok gerçekten.
Golf IV'e yaptırdıktan sonra demiştim bundan sonra her aracıma yaptıracağım diye. :)
OffLineR
19-09-2012, 10:13
@RottingChrist
Fiyat aracın amortisör sistemine göre değişiklik gösteriyor.
Yukarıda verdiğim fiyatta Ön amortisör ve yayın iç içe olduğu ve arka yayların amortisörlerden bağımsız olduğu araçlar için geçerli.
Araçtan araca amortisör fiyatları bile çok değişebiliyor. Bu farkı gerekirse yansıtacağız. Ayrıca isteyene örneğin koni veya farklı bir marka ayarlı amortisör üzerine de montaj yapabiliriz. Bu durumda amortisörü bizim temin etmemiz veya isteyen kişinin temin etmesine göre de fiyat değişecektir. Özel üretim yaptığımız için eğer mümkünse isteyenlerin kullandıkları coilover'a bile takabiliriz.
OffLineR
19-09-2012, 10:36
İlgi ve alaka için teşekkür ederim arkadaşlar.
PM'lere bazen yetişemeyebiliyorum.
En kısa zamanda cevaplamaya çalışıyorum hepsini.
omerbeytekin
19-09-2012, 11:35
demek airride işinde Türkiye'nin de adı geçecek artık, eğer ki fiyatlar uygun tutulursa iş yoğunluğunuzdan oturup kendi arabanızla ilgilenmeye bile fırsat bulamazsınız inşallah :) şaka biyana başarılarınızın devamı dilerim.
cabrio nun resimlerinide bekliyoruz :)
OffLineR
19-09-2012, 12:50
@interceptor
Teşekkür ederim.
Resimler gelecek en kısa zamanda.
Low-Rider
19-09-2012, 12:53
@Emre D.
Yolda kalır mıyım?
Ne kadar dayanır?
Kullanışlı olur mu?
Atıyorum bugün A aracına yaptırdım bu sistemi, yarın o aracı sattım B aracı aldım.
Olduğu gibi o araca geçirilebiliyor mu sistem? Custom çalıştığınız için geçirilebilir diye düşünüyorum ben.
VteC_MaNiaC
19-09-2012, 12:53
büyük merakla bekliyorum... ilgilenirseniz basınç tüplerinin temini konusunda yardımcı olabilirim
gokselaltinok
19-09-2012, 13:06
benim araçta öndede arkadada amortisör ve yay birbirinden ayrı. Yapılabiliyormu? daha masraflımı oluyor diğer tipteki süspansiyonlara göre.
OffLineR
19-09-2012, 13:09
@Low-Rider
Körükler'in boyu, monte edildikleri aluminyum blokların değişmesi gerekebilir.
Sonuçta heraracın amortisör yapısı, yay uzunluğu, amortisörün kalınlığından tutun da çalışma açısına kadar farklılık gösterebiliyor. Amortisör ve körükleri satıp, sistemin kalanını tutarak yeni araç için amortisör almak çok daha uygun olacaktır.
@VteC_MaNiaC
İlginiz için teşekkürler. PM gönderdim.
berkay_aydin
19-09-2012, 13:15
Enzo'da benzer bir sistem var olabilir.
Bunu bana değil yukarıda güvensiz diyen arakadaşa yazın... Hiç hızlı arabada air görmemiş...
OffLineR
19-09-2012, 13:16
@gokselaltinok
Tam tersine daha uygun oluyor. Amortisör içinde olduğu zaman teferruat artıyor.
PM gönderdim.
Gökhan Bilgin
19-09-2012, 14:06
Cok biliyosun sanirim sen hic air olan bi arabaya bindinmi acaba ?
OffLineR
19-09-2012, 14:13
Arkadaşlar Air ve performans konusunda ben yorum yapayım.
Yaklaşık 3 senedir araştırma yapan, kullanan, yurtdışı forumlarında aktif bir şekilde konuları takip eden biri olarak okuduklarımı paylaşayım.
Performans için tune edilmemiş bir air ride sistemi, normal kullanımda orjinal kadar konforlu, spor kullanımda spor yaydan daha iyi bir performans veriyor.
Ancak amortisörleri daha kısa, daha spor ve hatta sertlik ayarlı kullanırsanız, körükleri de buna göre tasarlayıp, yüksek basınçta kullanırsanız çok iyi bir pist performansı da alabilirsiniz. Subaru impreza WRX'e yapıyor Airlift. Ama bir coilover kadar iyi olur mu, kullanmadan bir şey demek mümkün değil.
Gökhan Bilgin
19-09-2012, 14:19
Yaklaşık 3 senedir araştırma yapan, kullanan, yurtdışı forumlarında aktif bir şekilde konuları takip eden biri olarak okuduklarımı paylaşayım.
Performans için tune edilmemiş bir air ride sistemi, normal kullanımda orjinal kadar konforlu, spor kullanımda spor yaydan daha iyi bir performans veriyor.
Ancak amortisörleri daha kısa, daha spor ve hatta sertlik ayarlı kullanırsanız, körükleri de buna göre tasarlayıp, yüksek basınçta kullanırsanız çok iyi bir pist performansı da alabilirsiniz. Subaru impreza WRX'e yapıyor Airlift. Ama bir coilover kadar iyi olur mu, kullanmadan bir şey demek mümkün değil.
Benim anlatmak istedigim buydu zaten coil kadar guvenli olurmu ? Ama arkadas cok biliyor hayati boyunca spor yay kullanilan araba disinda bi arabaya bindimi acaba ben bindim air olan arabaya hic hosumada gitmedi ama sizin yaptiginiz daha farkli olacagi belli
Videosu burada :)
Air lift performanslı arabalarda da air kullanıyor.
N9q3TW996Mo
Air Lift Performance - Bagged STi at Gingerman April 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=N9q3TW996Mo)
OffLineR
19-09-2012, 16:03
Havalı amortisörde performans konusu daha yıllarca tartışılır.
Ama hava ile yapabilecekleriniz gerçekten tamamen sizin elinizde.
Özel genişlemeyi minimum tutan görükler üretip, basıncı yüksek tutarak körükleri sertleştirerek muhteşem bir performans elde edebilirsiniz. Hatta bunun için sertlik ayarlı kısa amortisörler de kullanabilirsiniz. Ama aynı zamanda konfor da isterseniz, istedğinizi elde edemezsiniz. Çünkü basıncı azaltınca konforlu olsa da araç bu sefer yere çok yaklaşacağı için kullanılması zorlaşır.
Gavurların "trade off" dediği her şeyin en iyisinin olmadığı parametrelerden biri bu da.
Aynı anda hem konforlu hem de süper performanslı olmuyor. Performansı arttırdıkça konfordan ödün veriyorsunuz.
Ama hava sistemi klasik yaylardan bir adım önde bu konuda. Çünkü kiti bir kere hazırladığınız zaman kitin minimum performans - maximum konfor ile maximum performans - minimum konfor aralığında istediğiniz gibi ayar yapabiliyorsunuz :)
berkay_aydin
19-09-2012, 16:07
Benim anlatmak istedigim buydu zaten coil kadar guvenli olurmu ? Ama arkadas cok biliyor hayati boyunca spor yay kullanilan araba disinda bi arabaya bindimi acaba ben bindim air olan arabaya hic hosumada gitmedi ama sizin yaptiginiz daha farkli olacagi belli
Bundan önceki corsa'm da koni coilover kullanıyordum, şimdi aracımda yol tutuş önemsiz olduğu için yay kullanıyorum air ride'lı aracada bindim... Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu, ciddi hızlı bir aracım olsa bende air yaptırmam, ne demek istediğinizi bir anlasam.... Bu arada yaşınızı görebilirsek ona göre saygı çerçevesinde yazabilirim....
hasan çağri
19-09-2012, 16:29
Havalı amortisörde performans konusu daha yıllarca tartışılır.
Ama hava ile yapabilecekleriniz gerçekten tamamen sizin elinizde.
Özel genişlemeyi minimum tutan görükler üretip, basıncı yüksek tutarak körükleri sertleştirerek muhteşem bir performans elde edebilirsiniz. Hatta bunun için sertlik ayarlı kısa amortisörler de kullanabilirsiniz. Ama aynı zamanda konfor da isterseniz, istedğinizi elde edemezsiniz. Çünkü basıncı azaltınca konforlu olsa da araç bu sefer yere çok yaklaşacağı için kullanılması zorlaşır.
Gavurların "trade off" dediği her şeyin en iyisinin olmadığı parametrelerden biri bu da.
Aynı anda hem konforlu hem de süper performanslı olmuyor. Performansı arttırdıkça konfordan ödün veriyorsunuz.
Ama hava sistemi klasik yaylardan bir adım önde bu konuda. Çünkü kiti bir kere hazırladığınız zaman kitin minimum performans - maximum konfor ile maximum performans - minimum konfor aralığında istediğiniz gibi ayar yapabiliyorsunuz :)
Bir ek yapmak istiyorum hangi markalar kullanıyor bilmiyorum (Mercedes Airmatic olabilir) ama manyetik alan yardımı ile sıkışma ve geri tepme hızları ayarlanan hidrolik sistemler kullanılıyor. Amortisörün içerisinde hareketi kontrol eden yağın içerisindeki metal zerrelerine manyetik alan etki ettiriliyor ve böylece yapın akışkanlığı değiştirilerek zemine göre sıkışma ve geri tepme ayarı yapılabiliyor, buna birde air ride sistemi eklenince sanırım konfor ve performans çizgisine bir adım dahayaklaşılabiliyor.
OffLineR
19-09-2012, 16:37
Audi'de de var aynı sistem.
Muhteşem bir teknoloji. Amortisörlerin üzerinde jiroskoplar yer alıyor. İhtiyaca göre amortisörleri sertleştiriyor.
Şimdilik sadece Air Ride'ı yapabiliyoruz biz custom olarak. Ama gün gelir onu da yaparız. :)
offline eee bu kadar güzel açıklamalar yaptın birazda resim eklede bakalım şu audıden
Daha cok fotoğraf bekliyoruz :)
koray tebrikler gerçekten.
umarım dilediğin gibi olur her şey.
OffLineR
20-09-2012, 06:28
@aslan
@B.Koçer
Fotoğraflara çok az kaldı.
@corrado
Teşekkürler.
Walla ben keyifle biniyorum.
Yaptıran arkadaşlar da aynı keyfi alacaktır eminim :)
artık şu resimleri alsak:))
bi de a4 ile test sürüşü gibi ufak bi gezi yapabilirmiyiz:)
Bundan önceki corsa'm da koni coilover kullanıyordum, şimdi aracımda yol tutuş önemsiz olduğu için yay kullanıyorum air ride'lı aracada bindim... Bizde biliyoruz neyin ne olduğunu, ciddi hızlı bir aracım olsa bende air yaptırmam, ne demek istediğinizi bir anlasam.... Bu arada yaşınızı görebilirsek ona göre saygı çerçevesinde yazabilirim....
ciddi hızdan kasıtın ne çok merak ettim açıkcası :) bendende bi yorum gelsin o zaman. bende şu an air var gayette memnunum ki gelip görüp test eden arkadaşlarda var burdan. konu hızlı bi arabaya gelirse yine air ride yaparım. he ne olur konfor için deilde maximum yol tutuşu ve performansı için amortisörleri sert körüğün içindeki havayıda bu sertliğe göre eşlik edebilecek şekilde ayarlarım . gerekirse yükseklik ve alçaklık mesafelerinden kısarım...
Skyhawk34
20-09-2012, 07:59
merakla beliyorum fotoları maşallah :)
berkayGLRN
20-09-2012, 08:11
ciddi hızdan kasıtın ne çok merak ettim açıkcası :) bendende bi yorum gelsin o zaman. bende şu an air var gayette memnunum ki gelip görüp test eden arkadaşlarda var burdan. konu hızlı bi arabaya gelirse yine air ride yaparım. he ne olur konfor için deilde maximum yol tutuşu ve performansı için amortisörleri sert körüğün içindeki havayıda bu sertliğe göre eşlik edebilecek şekilde ayarlarım . gerekirse yükseklik ve alçaklık mesafelerinden kısarım...
Valla dun erdi abiyleydim aracina baktik gezdik turladik yol tutsuna baktim ve karar verdim yaptirmaya araba ariyoruz aira uygun:) daha omce yayli ,kesik yayli coilli aralcarim oldu ama bence air nokta daha otesi yok gorunus olsun yol tutusu olsun herseyiyle bi kere keyfi anlatilamaz ben yaptiricaklara tavsiye ederim.. Dun icin de tekara tesekkurer erdi abi:)
Valla dun erdi abiyleydim aracina baktik gezdik turladik yol tutsuna baktim ve karar verdim yaptirmaya araba ariyoruz aira uygun:) daha omce yayli ,kesik yayli coilli aralcarim oldu ama bence air nokta daha otesi yok gorunus olsun yol tutusu olsun herseyiyle bi kere keyfi anlatilamaz ben yaptiricaklara tavsiye ederim.. Dun icin de tekara tesekkurer erdi abi:)
dünü saymadığımı tekrardan hatırlatıyorum berkay :)
dünü saymadığımı tekrardan hatırlatıyorum berkay :)
Erdi birşey sormak istiyorum
Senin araçta şehirler arası otobüsler duracak oldugu zaman hani fıs tıs ediyorya sendede o şekildemi?
Erdi birşey sormak istiyorum
Senin araçta şehirler arası otobüsler duracak oldugu zaman hani fıs tıs ediyorya sendede o şekildemi?
yanlış hatırlamıyosam bahsettiğin şey ventil. benm araçta yok ki gerekte yok ne öle tıs tıs mı gidicem sürekli:)
yanlış hatırlamıyosam bahsettiğin şey ventil. benm araçta yok ki gerekte yok ne öle tıs tıs mı gidicem sürekli:)
Bilmediğim için sordum airli olanların genelinde vardır diye düşündüm ama farklı birşeymiş demekki
Teşekkürler
Bilmediğim için sordum airli olanların genelinde vardır diye düşündüm ama farklı birşeymiş demekki
Teşekkürler
:) yok hocam ya bende airli araçlarda yok diye biliyorum.
altugkocer
20-09-2012, 09:06
fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla :D
GökhanÖzkan
20-09-2012, 10:22
aracınıza maşallah..
fakat burası hepimizin otomobillerinin fotoraflarını yayınlağı bi bölüm nedense bi fotoraf ardından da air sistem pazarlama konusu gibi olmuş..
biz aracınızı bi görsekte siz pazaarlamazınızı ardından yapsanız yada yönetimden izin alsanızda konuyu başka yere açsanız???
Benim Jetta'da inerken tısss diye ses çıkartıyordu ya kanka sanırım ondan bahsediliyor. :)
Çok havalı bir yanı var o sesinde. Milletin kaç kere boyun kırdığını gördüm :P
aracınıza maşallah..
fakat burası hepimizin otomobillerinin fotoraflarını yayınlağı bi bölüm nedense bi fotoraf ardından da air sistem pazarlama konusu gibi olmuş..
biz aracınızı bi görsekte siz pazaarlamazınızı ardından yapsanız yada yönetimden izin alsanızda konuyu başka yere açsanız???
sana katılmamak elde degil,herkes fotoğraf bekliyor..yorum tamam güzel yazıyosunuz da bi iki fotoğraf olsa...
Benim Jetta'da inerken tısss diye ses çıkartıyordu ya kanka sanırım ondan bahsediliyor. :)
he aynen bak onu düşünmedim knk :)
illaki körükteki havayı tahliye edicek bi çıkış olması lazım.o esnada tısss diye duyuluyo bariz:D
evet kanka :D çok doğru o çok ayrı bi ses :)
açıkcası şöyle Emre şimdi diyelim aracı an yukarıya kaldırıdın air'le
sonra dip basmak istedin aşagıya indirirken o air'in içindeki havayı boşaltırken ses çıkarmıyormu bu onu soruyorum.
sonra dip basmak istedin aşagıya indirirken o air'in içindeki havayı boşaltırken ses çıkarmıyormu bu onu soruyorum.
he bak ben bunu anlamadm işte benden kaynaklanan bi sorun :)
ewet o dediğin ses çıkıyo hemde çok çok bariz :)
evet kanka :D çok doğru o çok ayrı bi ses :)
:rolleyes:
Benim aracıma ait video'dur Aslan, Ses bu kadar çıkıyordu işte :)
MKV Jetta Air Ride Fun :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rqo9KHZy9yg)
OffLineR
20-09-2012, 14:56
Aslında yakışanı 10J bir jant ile fotoğraf çektirmek açıkçası ama şimdilik bunlar ile idare edeceğiz :)
@KEMALS
Çekimler haftasonu
Test sürüşünü de konuşabiliriz :)
@Skyhawk34
Teşekkürler
@aslan
Gelirseniz bir gün gösteririm. Benim aracımda susturucu var, Audi TT'de susturucu yok. Nasıl ses çıkıyor havayı boşaltırken. Ama sizin söylediğiniz araca yük bindikçe düzenleme yapan(ventilli denilen) sistem. Dünyada arabalar için yapan iki firma var sadece. Biri Accuair, A4'te olan sistem. Araç duruyorken 15sn'de bir gerekli düzenlemeleri yaparak aracı 3mm farkla hep aynı yükseklikte tutuyor. Araca biri bindikçe veya indikçe tıslamayı duyabilirsiniz.
@altugkocer
Ben de sizin kadar sabırsızım fotoğraflar konusunda.
@naughty_tsi
Aslında hedefim pazarlamak değildi kesinlikle. Araç ile ilgili merak uyandırmaktı ama sorular üstüne sorular gelince hepsini yanıtladım. Gerek bizim yaptığımız sistem ile ilgili gerek de havalı süspansiyonun kendisiyle ilgili elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım. Aracın kaliteli fotoğrafları çekilsin koyacağım en kısa zamanda.
@AskinSrc
Haftasonu geliyor fotoğraflar.
Tek bir fotoğrafın bu kadar ilgi uyandıracağını beklemiyordum ben de.
Ama sorular sorulunca da cevapsız bıramak ayıp olurdu açıkçası.
wolkanku
20-09-2012, 15:06
Aslında yakışanı 10J bir jant ile fotoğraf çektirmek açıkçası ama şimdilik bunlar ile idare edeceğiz :)
@aslan
Gelirseniz bir gün gösteririm. Benim aracımda susturucu var, Audi TT'de susturucu yok. Nasıl ses çıkıyor havayı boşaltırken. Ama sizin söylediğiniz araca yük bindikçe düzenleme yapan(ventilli denilen) sistem. Dünyada arabalar için yapan iki firma var sadece. Biri Accuair, A4'te olan sistem. Araç duruyorken 15sn'de bir gerekli düzenlemeleri yaparak aracı 3mm farkla hep aynı yükseklikte tutuyor. Araca biri bindikçe veya indikçe tıslamayı duyabilirsiniz.
Air ride 'li TT 'nin de fotoğrafları bir gelse iyi olur :)
OffLineR
20-09-2012, 15:10
İkisi birden geliyor bu haftasonu. :)
:rolleyes:
kanka bu ne demek :D
MeTHea35
21-09-2012, 01:04
koray abiii ne yaptın sen ya :D
OffLineR
21-09-2012, 06:40
@MeTHea35
İyi yapmamış mıyım :)
OffLineR
21-09-2012, 07:10
Bu arada arkadaşlar yaptığımız tüm araçlarda aracın orjinalliğini bozmamaya çalışıyoruz.
Şimdiye kadar yapılan montajlarda Air Lift firmasının ürünü hariç hiç bir arabada delik bile açılmamıştır.
O nedenle Audi A4 üzerinde göreceğiniz kit tamamen orjinal fabrika amortisörü üzerine takılan üründür. Bundan sonra yapılacak veya yapılması istenen modifiyeler araç sahibinin insiyatifine kalmıştır. Yurtdışındaki araçlara bakarsanız sırf travers yere deysin diye arabanın kesmedik yerini bırakmıyorlar. Tercih tamamen sizin.
Pazargünü yağışsız bir gün olacak inşallah ve fotolar geliyor olacak :)
Hakan D.
23-09-2012, 18:20
Dün gece site girişinde gördüm.Araç fena basık ..Cabrio çok şekil duruyor hemen fotoğrafını aldım.Fotoğrafları buraya koyulmadan koymam :)
OffLineR
23-09-2012, 20:54
@Madness
Teşekkürler fotoğrafları koymadığın için :)
Bugün bana göre muhteşem olan fotoğraflar çektik.
Fotoğrafları çeken dostumun organize edip göndermesini bekliyorum.
Ek kısa zamanda ekleyeceğim.
OffLineR
23-09-2012, 21:38
Yakında fotoğrafların hepsi geliyor... ;)
http://farm9.staticflickr.com/8459/8016725360_65b01dfd10_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8016725360/)
http://farm9.staticflickr.com/8322/8016719519_a02dfe62f0_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8016719519/)
oguzhan999
23-09-2012, 21:46
E arkayi anladik kafa hani onemli olan o
OffLineR
23-09-2012, 21:51
Bekliyorum ben de fotoğrafçı arkadaşın yüklemesini :)
OffLineR
23-09-2012, 22:00
Tamamen orjinal amortisöre ve üzerinde hiç bir değişiklik yapılmadan yapılan montaj sonrası:
Önler 5cm'ye kadar daha amortisör kısaltılarak indirilebilir. :)
Arkalar da davlumbaz sökülerek 3-4cm kadar daha indirilebilir :)
http://farm9.staticflickr.com/8455/8016816050_f3bcc0b6a6_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8016816050/)
OffLineR
23-09-2012, 22:08
http://farm9.staticflickr.com/8033/8016815836_353c6d1f55_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8016815836/)
Low-Rider
23-09-2012, 22:11
Kafa yüksek kalmış arkaya göre,
OffLineR
23-09-2012, 22:12
Çaresi var neyseki. :)
Low-Rider
23-09-2012, 22:13
arkayla beraber kafayı da basık görmek istiyoruz:D
OffLineR
23-09-2012, 22:13
Söz alacağım amortisörün altından :)
Şu anda öyle bir yükseliyor ön ki inmek zorlaşıyor :D :D
Allroad oldu birden :)
Ada vapuru gibi olmuş. Bu kadar basık araçta önün daha basık olması lazımki görsellik tamamlansın.
Ama yinede çok güzel arkayı biraz daha yüksek kullanırsın sorun kalmaz :) Emeklerinize sağlık.
OffLineR
23-09-2012, 22:16
@Bar35
Teşekkür ederim.
Önler inecek başka çaresi yok.
En azından jantın üstü çamurluğun üstüne gelmeli.
Orjinal hiç bir donanıma müdahele etmeden yapınca böyle oluyor. :)
kafa dahada inse muthıs olurmus ama genel olarak cok basarılı tebrıkler..
OffLineR
23-09-2012, 22:18
@10ur_K
Teşekkürler.
Daha çok yolu var. :) Maşallah yine de.
OffLineR
23-09-2012, 22:25
Zor kısmını hallettik :)
Abi maşallah,bu sistemi bizlere kazandırdığınız için ayrıca teşekkürler ki,
Bu konuyu okumadan önce hep "Acaba ne kadar sağlıklı?" sorusu vardı :) herkesin kafasında ki soru..
Ama otomobilinizi ve airlift olan subaruyu gördükten sonra sınırların nereye gidebileceğini göstertiniz.
Maşallah diyorum ve hayırlı işler diliyorum,inşallah yüzyüze görüşmek ve kendi aracıma uygulatmak nasip olur.
OffLineR
23-09-2012, 22:30
@Speedman
Çok teşekkürler beğeni ve desteğiniz için.
Çok daha muhteşem fotoğraflar gelecek ama bugün fotoğrafları hazırlayamayacak arkadaşım.
Tüm gün çekim yaptık, nevrimiz döndü.
Yarına biter inşallah ben de paylaşırım :)
oguzhan999
23-09-2012, 22:41
Zaten arka fotograflarindan sonra acikcasi kafanin boyle olmasini bekliyordum , kafa normal el yapimi coil yada press ile gunluk kullanimda cok daha fazla dusebilecek duzeyde, air olmasinin hicbir avantaji olmamis benim nazarimda , ona cozum bulabilirsiniz saniyorum emeginize sonsuz saygim var ellerinize saglik , :) ama hakkini vermenizi bekliyoruz
Tekrar saygilarimla
O. Öksüz
wolkanku
23-09-2012, 22:41
tt yi sabırsızlıkla bekliyorum.
OffLineR
23-09-2012, 22:51
@oguzhan999
Hakkını dediğim gibi önü çamurluğa kadar indirerek vermeyi planlıyorum.
Devamı için ise çok zorlayıp kaput altında kalan kısımdan şaseyi kesmek gerekiyor ki o da çok abartı gerçekten. Konu aracı basmaya gelince limit her zaman sizsiniz ama bazı limitleri de aşmaya değmiyor açıkçası.
Air avantaj konusuna gelirsek amaç arabayı yere yatırmak ise yukarıda dediğim kesme işlemlerini yapmadan Audi A4 B6-B7 kasalarda mümkün değil. O durumda bile hala travers yere değmiyor. Tamamen aracın süspansiyon geometrisine bağlı bu durum. En büyük avantaj ise bu yükseklikte kullanıp, ihtiyaç olduğu saniyede aracı yükseltebilmek. Kasislermiş, tümseklermiş, kötü otopark girişleriymiş hepsi tarih oluyor. Bir de üstüne konfordan minimum ödün vermiş veya hiç ödün vermemiş oluyorsunuz. :)
@wolkanku
Onun da önler çok süper oldu. Arkalar orjinal süspansiyonla istediğimiz kadar inmedi. Kısa amortisör kullanacağın onda da 2-3cm daha indireceğiz. Orjinal amortisör kullanınca minimum ve maksimum yükseklikleri göz önüne alarak üretilen körüklerin de boyları uzun olduğundan minimum indirme sınırlı oluyor. ***** araç çukura gelince de körüğü alıp götürmeyecek şekilde mesafe bırakmak gerekiyor. O nedenle kısa amortisör kullanmadan, daha fazla alçaltmamız mümkün olmayacak onda da :) Fotoğrafçı arkadaş yüklesin fotoları, hemen paylaşacağım ;)
maşallah güzel görünüyo önlere acil çare bulunmalı :)
ama bu A4 çok güzel yahu :D
daha güzel prof. çekimleri bekliyoruz çok iyi olmuş :)
Akşam eve gelirken sitenin önünde park halinde gördüm, Arabayı görünce ilk tepkim benimde "Ön yüksek kalmış" diye oldu. Yorumları okuyunca halledicekmişsiniz sanırım. İnşallah istediğiniz gibi olur.
Emeğinize sağlık çok güzel duruyor. Canlı olarak görmeyi özlemişim :)
OffLineR
24-09-2012, 08:04
@mesutt1
Teşekkürler.
Arabanın full havada fotoğraflarını da koyacağım. O zaman göreceksiniz önleri alçaltmanın neden kolay olacağını :)
@BLuEBoY
Teşekkürler.
Çektik bakalım birşeyler. İnşallah beklediğiniz kadar profesyonel olur :)
@Emre D.
Canlı olarak gezeriz bir de :)
Bu arada A4 Cabrio'nun 1590Kg olduğunu hatırlatmak isterim.
Yaptığımız sistem çok rahat kaldırıyor bu ağırlığı ;)
Söz alacağım amortisörün altından :)
Şu anda öyle bir yükseliyor ön ki inmek zorlaşıyor :D :D
Allroad oldu birden :)
dış aks körüklerine dikkat :)
OffLineR
24-09-2012, 08:37
dış aks körüklerine dikkat :)
Tecrübe konuşuyor ;)
Enis Tuncay
24-09-2012, 08:42
Maşallah araca..Fakat bizim türkiyede yapılan bütün air süspansıyonlarda tek sorun önü ve arkayı her zaman eşit miktarda basamaması.LK da yada Mert in aracında yada Focus dada gördüm umarım bu sorunu aşarsınız.Kazasız belasız inşallah
Tecrübe konuşuyor ;)
Estafurullah hocam:) iki aks körüğünü yedikten sonra onada çözüm bulunuyo gerçi:)
OffLineR
24-09-2012, 08:45
Tüm bağımsız süspansiyonlu araçlarda durum aynı.
Arkalar her zaman daha çok içe giriyor.
Biraz da tasarımları nedeniyle araçların arka çamurlukları daha aşağıda.
O nedenle yurtdışında önler için hep kısa amortisör kullanıyorlar.
Bu da görünümü çok arttırmakla birlikte kullanılabilirliği azaltıyor.
Günlük kullanım için seçtiğiniz konforlu yükseklik Türkiye koşulları için yeterli olmuyor.
Yani görünümden kazanacağım diye konfordan ve kullanılabilirlikten feda ediyorsunuz.
Tamamen tercih meselesi. Kısa amortisörle istenen görüntü alınabilir.
OffLineR
24-09-2012, 08:49
Estafurullah hocam:) iki aks körüğünü yedikten sonra onada çözüm bulunuyo gerçi:)
Havalı süspansiyon ile yaşamak tamamen tecrübe işi.
Ben 2 senedir kullanıyorum ama öğrenme bitmiyor.
Araç her yükseklikte farklı bir yol tutuşu sergiliyor.
Hangi yükseklikte istediğiniz yol tutuş\konforu verecek diye öğrenmek aylar alabiliyor :)
Ben dedim ama bundan sonra tüm aldığım arabalara yapacağım diye. Kimse inanmadı :)
Bu tarz arabalarda kafa her zaman problem olur zaten, kimi araçlarda dediğiniz gibi şasi kesmek bile gerekebiliyor, özellikle vag grubunda :) işinizde kolay gelsin, Allah utandırmasın. Bursa'ya alternatif geliyor olması, iki taraf içinde kaliten çıtasının yukarı çıkması demek :)
OffLineR
24-09-2012, 09:22
@S.Mert
Teşekkürler.
Aslında Çamurluk ile kapı arasında kalan alt çizgiyi hiza olarak alırsanız, aynı çizginin hem ön jantta hem de arka jantta aynı yerde, bijonların hemen altında bittiğini görebilirsiniz. Araba tamamen yere paralel yani bu şekliyle. Adamlar Audi'yi yaparken yayları sökseniz bile araç yere paralel olsun diye yapmış resmen :)
arabanın marşpiyel bölümünü yere paralel alırsanız, arka çamurluk ağzı öne göre daha yere yakındır. bence bununla alakalı :)
OffLineR
24-09-2012, 09:28
Aynen o da büyük faktör.
Ama o jant o çamurluğa değecek. Başka yolu yok :)
Bugün değil ama :)
@Emre D.
Canlı olarak gezeriz bir de :)
Teşekkürler :)
özlediysen gel kanka :D
Aklım kalır, Anılarım canlanır :p
cgnozdmr
24-09-2012, 11:23
maşallah harika görünüyor:icon_tup:
omerbeytekin
24-09-2012, 13:53
:) fotoğraflar çok güzel olacağa benziyor,fotoğrafları buraya attığınızda sizden ufak bir ricam olucak fotoğrafların yüksek çözünürlüklü olanlarınıda zipleyip upload ederek link verebilir misiniz? Arşiv için.
Zaten daha önce ki mesajlarımda hayranlığımı dile getirmiştim, tekrar tebrik ederim :)
Maşallah yeri süpürüyor adeta :D
erhanarici18
24-09-2012, 19:12
son fotoyu görünce verdiğim tepkiyi bi duysanız
:D :D :D
OffLineR
24-09-2012, 19:22
@cgnozdmr
Teşekkürler.
@interceptor
Fotoğrafların tam çözünürlüklü halleri bende yok ama şöyle yapabiliriz; siz bana özelden atarsınız beğendiğiniz fotoğrafları, ben de alabilirsem size iletirim.
Teşekkürler tekrardan ilgi ve beğeniniz için.
@es026
Daha da fazla süpüren çok araba yapacağız inşallah. :)
@erhanarici18
Çok daha iyileri gelecek :)
OffLineR
24-09-2012, 21:12
http://farm9.staticflickr.com/8038/8020604745_958d500082_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020604745/)
http://farm9.staticflickr.com/8040/8020602513_7381363aaa_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020602513/)
http://farm9.staticflickr.com/8461/8020611676_bc92e0bc97_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020611676/)
OffLineR
24-09-2012, 21:12
http://farm9.staticflickr.com/8177/8020613223_fa4f755c98_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020613223/)
http://farm9.staticflickr.com/8032/8020620346_779a0020bf_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020620346/)
http://farm9.staticflickr.com/8437/8020629808_cbf132fff7_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020629808/)
OffLineR
24-09-2012, 21:13
http://farm9.staticflickr.com/8457/8020628630_f053b4d0e3_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020628630/)
http://farm9.staticflickr.com/8169/8020627094_7dcbe16533_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020627094/)
http://farm9.staticflickr.com/8438/8020620189_7532123727_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020620189/)
OffLineR
24-09-2012, 21:14
http://farm9.staticflickr.com/8319/8020625686_c7d347bd27_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020625686/)
http://farm9.staticflickr.com/8170/8020618191_1494730278_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020618191/)
http://farm9.staticflickr.com/8322/8020624068_d585dcdc70_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/87557751@N07/8020624068/)
Low-Rider
24-09-2012, 21:15
Bu fotolarda çok daha güzel duruyor kafa,ilk koyduğun foroda zeminde tam düz değildi
TT'de de air mi var ?
OffLineR
24-09-2012, 21:16
Aynen var.
tt'yi yandan görme şansımız yok mu acaba :)
Edit : kafa yine yüksek gibi bence en az arkanın bi tık üstü olmalı
OffLineR
24-09-2012, 21:24
Şu anda yüklenenlerde yok ama çok fotoğraf çektik.
Elbet vardır bir tane :)
OffLineR
24-09-2012, 21:26
@mesutt1
A4 için diyorsanız katılıyorum.
evet A4 için söyledim öyle olursa tadından yenmez valla :) cabrio olması bence apayrı bi güzellik allah yüzünüzü kara çıkarmaz inşallah çok ciddi emek isteyen bi iş inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız ama günün birinde tanışacağımıza inanıyorum hem sohbet hem ticaret :D
OffLineR
24-09-2012, 21:33
Ben sizin aracınızı gördüm sanırım İstinye'de.
Sırf bakmak için freni kökleyip yanına gelip, bir tur atıp kaçmıştım.
Tahmin ettiğim Jetta ise çok başarılı olmuş. Elinize sağlık ;)
Maasallah super olmus..darisi bizim basimiza;)
emresener
24-09-2012, 22:04
emeğinixze sağlık. eksikleri giderilce daha da güzel olucaktır. Bu mereti siz başımıza musallat ettiniz mkIV ile ne güzelde etmişsiniz. aklımdaki aracı alırsam kapınızı çalarım :D
Ticarettinizde başarılar. yapılan eleştiriler sizi daima bir adım öne götürsün inşallah ;)
belkı yazdınız sanırım ama malıyet vs durumları nedır
sayfa başındaki fotoda yazan "Bedevi" A4 oluyo sanırım baksanıza yanına yukarı aşagı ok çizip airride i tarif etmişler :D :D
Ben sizin aracınızı gördüm sanırım İstinye'de.
Sırf bakmak için freni kökleyip yanına gelip, bir tur atıp kaçmıştım.
Tahmin ettiğim Jetta ise çok başarılı olmuş. Elinize sağlık ;)
Muhtemelen Jetta'yı ben satmadan önce görmüştünüz, genelde akşamları sahilde oluyordum çünkü :)
Şuan da Mesut arkadaşımızda izmit'in tozunu atıyor :D
Bu işe başlamanız iyi olmuş postlarınızdaki yazılarınızın düzgünlüğünden imla kurallarına dikkat edişinizden titiz birisi olduğunuzu düşünüyorum:)
Kısmet olurda araba alabilirsem mutlaka düşündüğüm bir sistem.
Umarım herşey gönülünüzce olur...
E.Bozoglu
25-09-2012, 00:29
Gerçekten cok güzel olmus bende herkezin dediğini demek istemıyorum önleri cok az daha inmesini saglarsanız müthiş olucaktır emeğinize sağlık
car wolf
25-09-2012, 00:37
koray abi helal olsun tebrik ederim çok güzel olmuş.. artık benim passat takmak şart oldu :D benim arabayada bi el at
Ö.öztüRk
25-09-2012, 02:47
maşallah 2 araçta harika duruyor AİR'i seviyorum yaa allah kaza bela vermesin..
Maşallah.Jantları değiştirmeyi düşünüyomusunuz:)
OffLineR
25-09-2012, 07:31
@KEMALS
Teşekkürler.
Darısı başınıza :)
@emresener
Teşekkür ederim.
İstediğiniz zaman bekleriz.
@Orkun_06
Yazdım aslında ama burası araç konusu, reklam yeri değil diye konuşulduktan sonra konuda fiyat vermemeye karar verdim. O nedenle PM attım size.
@BLuEBoY
Bedevi oysa, TR'deki en ünlü A4'ü olacak. Yurtdışında da çıkar yakında fotoğrafları :)
@Emre D.
Daha iyilerini binersiniz inşallah.
@Kakus
@diyadin
Teşekkür ederim ilgi ve beğeniniz için.
Titizlik konusuna gelirsek, özellikle bu konuda güvenlik, kalite ve kullanılabilirlik çok önemli olduğundan her şeyin en iyisini kullanmaya çalışıyoruz. Tabii bu fiyat olarak yansıyor.
Fiyat nedeniyle bir çok olumsuz eleştiri de alacağımın farkındayım. Ama araştıran arkadaşlar görecek ki yurtdışında satılan analog kitlerin fiyatına ben aynı kalitede kiti montaj dahil olarak sunuyorum. Zaten bu kalitede bu fiyatlara yapmam da ne kadar mümkün o da tartışılır. Çünkü gerçekten kaliteli yapacağız diye para kazanmayacak duruma geldik. Ama olsun madem bu yola baş koyduk en azından 3-4 arabaya da olsa verdiğimiz fiyattan yaparak, kaliteli bir sistem sağlayacağız.
@E.Bozoglu
Teşekkür ederim.
Kalite açısından istediğimiz üst kaliteyi yakaladığımızı düşünüyoruz. Ama A4 açısından biraz daha inmesi gerekiyor önlerin :)
@car wolf
Sen önce arabayı yürüt de Sedat'ım gerisini hallederiz :)
OffLineR
25-09-2012, 07:33
@Ö.öztüRk
Teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Cümlemize Allah kaza, bela vermesin.
Darısı başınıza diyelim :)
@ERTAN
Teşekkürler.
Aracın orjinal yüksekliğinde iyiydi jantlar ama air olunca aracın havası değişti, jantlar da olmadı.
Bunun çok iyi farkındayım. Hem tarz olarak hem de ofset olarak ihtiyacı karşılamıyor. Bir çaresine bakacağım bir ara. Ama 18'den şaşmam sanırım.
2 side çok güzel. Fotoğraf çekimlerini yapan kimse cidden 10 numara çekmiş. Ellerinize sağlık :)
wolkanku
25-09-2012, 07:49
tt'nin önü 1 parmak kaldırıp aşağıya da bir parmak aşağı alacak mesafesi varsa air candır :) çok güzel olmuş maşallah :)
erman.adakale
25-09-2012, 07:49
fotolar duvar kağıdı tadında olmuş çekenin kadrajına sağlık araçlarada maşallah.:icon_tup:
OffLineR
25-09-2012, 08:07
@Met
Teşekkürler.
İlk yaptıran arkadaşlar için poster tadında çekim ayarlayabilirim :)
@wolkanku
Ön istediğin kadar kalkabilir. Orjinal yüksekliğe kadar yolu var.
Arkayı da önümüzdeki ay kısa ve spor amortisör kullanarak 1 parmak indireceğiz.
Tam istediğiniz gibi olacak inşallah :)
@erman.adakale
Teşekkürler.
Fotoğraflara tıklayıp flickr'dan diğer fotolara da bakabilirsiniz.
OffLineR
25-09-2012, 08:16
Bu arada her iki aracın da jantları istediğimiz gibi durmuyor.
Air Ride'tan sonra görünüm tamamen değişti ve jant'a ihtiyacımız olduğunun çok iyi farkındayız :)
Ama işte böyle bir şeyi yapınca paylaşmamak için zor tutuyor insan kendini. O nedenle araçler yeteri kadar iyi durmadığı için kusurumuza bakmayın. İnşallah en kısa zamanda jant olayını da çözeceğiz.
koray 4x4 gözle gelişmeleri takip ediyoruz bilgine
orhan_guney
25-09-2012, 09:06
Çok sexsi olmuş Maşallah.
OffLineR
25-09-2012, 09:20
Çok sexsi olmuş Maşallah.
Gelen en iyi yorum :)
Muhtemelen Jetta'yı ben satmadan önce görmüştünüz, genelde akşamları sahilde oluyordum çünkü :)
Şuan da Mesut arkadaşımızda izmit'in tozunu atıyor :D
evet sendeyken görmüştür panpa istanbul bize ters kalıyo :cool: evlat hala formunda bi tuşla tozu dumana katıyo hala :D
evet sendeyken görmüştür panpa istanbul bize ters kalıyo :cool: evlat hala formunda bi tuşla tozu dumana katıyo hala :D
özledik üvey evladımızı bee:)
omerbeytekin
25-09-2012, 10:44
Hay maşallah, sanırım Türkiye'de profesyonel havalı süspansiyon isminin lideri siz olacaksınız,Techturkey'in desteği size fazlasıyla yetecektir diye düşünüyorum,
Hayran kalmamak elde değil :)
@BLuEBoY
Bedevi oysa, TR'deki en ünlü A4'ü olacak. Yurtdışında da çıkar yakında fotoğrafları :)
işin şakasıydı tabiki :) bedevi bile olsa şanslı bedevi olurduki sizin elinize geçip star oldu ;) :D
OffLineR
25-09-2012, 11:17
Kıyamıyorum kuzuya, kıysam neler yapacağım :))
VteC_MaNiaC
25-09-2012, 13:06
ben TTyi istiom :) maşallah ikiside şahane olmuş :) peki sadece önlere air yaptırma gibi bi imkanımız olur mu ?
OffLineR
25-09-2012, 13:37
Neden olmasın.
Arkalara neden istemiyorsunuz?
Ayrıca teşekkür ederim beğini ve ilginiz için :)
Maşallah kazasız belasız... çok iyi duruyor
yns_emre
29-09-2012, 09:14
2 audi çok güzel kocaman maşallah...
zeynel fetul
29-09-2012, 09:39
okgibi ikisinede maşallah..
Murat Ç.
29-09-2012, 23:54
Hey masallah çok güzel duruyorlar...
VteC_MaNiaC
30-09-2012, 00:34
Neden olmasın.
Arkalara neden istemiyorsunuz?
Ayrıca teşekkür ederim beğini ve ilginiz için :)
İlk etapta uygun olsun hemen yaptıralım diye :D otoparkta kafası aşırı basık durunca süper olur :D
TurboJDM
30-09-2012, 01:51
Maşallah A4 cabrio TT'den daha ilgi çekici :) birde fiyat hakkında bilgi alabilir miyiz. :)
JusticeForAll
30-09-2012, 02:46
masallahhh dıyecek soz yok
Ken_Block
30-09-2012, 08:39
ilk sayfada fotoğraflar gözüküyor fakat diğer sayfalardaki fotolar ölü haberiniz olsun
ikisinede maşallah yalnız TT ye bayıldım...
OffLineR
01-10-2012, 07:55
@Mert Hüroğlu
Teşekkürler.
@yns_emre
Teşekkürler
@zeynel fetul
Teşekkür ederiz :)
@Murat Ç.
Çok teşekkürler
@VteC_MaNiaC
Sistemin büyük kısmını almış oluyorsunuz zaten önleri alınca.
Tekrar tekrar montaj maliyetine katlanmaktansa bir seferde hepsini yaptırmak daha uygun olur. Konuşuruz isterseniz detaylı.
@TurboJDM
Teşekkürler.
İkisi de çok keyifli oldu açıkçası :)
Fiyat ile ilgili PM attım.
@JusticeForAll
Teşekkürler
@Ken_Block
Teşekkürler. Diğer fotoğrafları kaldırıp ilk sayfadakileri yükledik sadece.
@h.savas
Teşekkür ederiz.
Jant ve dolayısıyla duruş açısından ikisinde de yapılacaklar var ama bundan sonrası daha kolay. :)
emrah_akkas
01-10-2012, 22:10
Koray nazar değecek valla su sistemi daha ucuza mal etmeliyiz. Yoksa biraz daha beklemem gerekecek güvenli birsey istiyorum bu sebepten Bursa yollarını tutmadım...
Bursa'daki sistemlere sözüm yok ama seni bildiğim için seninle bu çalışmayı yapmam gerektiğinin kanaatindeyim...
LanseloT
02-10-2012, 09:14
Çok güzel.. :)
phoenixs
02-10-2012, 11:22
olay budur ağa :) allah kaza bela vermesin tekeriniz çukura girmesin :)
SerhatA.
02-10-2012, 11:31
Kocaman maşallahı hakeden cinsten.
Başarılarınızın devamını bekliyorum :)
OffLineR
03-10-2012, 07:45
@emrah_akkas
Daha ucuzu ucuz etin yahnisine dönüyor.
Sektörde yaptıran olsa ya da 4-5 kişi bir araya gelip toplu yaptırmak istese belki fiyat biraz oynayabilir :)
@LanseloT
Teşekkürler
@phoenixs
Teşekkürler. Cümlemizin tekeri çukura girmesin, hep düz bassın.
@SerhatA.
Teşekkürler.
@FTqraphic
Hep birlikte daha iyileri olacak inşallah.
OffLineR
03-10-2012, 07:54
Kötü yol koşullarında kullanan bazı arkadaşlar maksimum yüksekliği sormuşlar.
Onlar için aşağıdaki iki fotoyu yükledim:
http://farm9.staticflickr.com/8172/8049560198_586c12c642_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/korayh/8049560198/)
http://farm9.staticflickr.com/8457/8049554991_8c0097d20d_b.jpg (http://www.flickr.com/photos/korayh/8049554991/)
aodabasi
08-10-2012, 17:48
Ellerinize sağlık air bi ayrı hakkatten :D maliyeti konusunda mesaj atabilirmisiiz?
Maşallah ya ben çok beğendim :)
Burak K.
11-10-2012, 22:08
oy anam vay babam maşallahh...
OffLineR
12-10-2012, 16:28
@aodabasi
Teşekkür Ederim.
@Ali K.
Teşekkürler.
@B.KAYA
OffLineR
12-10-2012, 16:30
Küçük bir video:
RJRzQ4mfTYM
Şimdi tam olarak faaliyete geçtimi bu sizin sistem yani teklif alsak profesyonel olarak bu işi yapmaya başladınızmı?Montaj yapacak yer mevcutmu?vb
emresener
12-10-2012, 16:32
hahahah son saniyeleri çok iyiymiş :D
Hali hazırda citroen c5 aldığımızı düşünürsek biliosunuz onların bazı motor seceneklerinde standart olarak var. onun sistemi üzerinde oynama yapabilirmisiniz ??
OffLineR
12-10-2012, 16:35
@aslan
İlk siparişleri geçtik bile. Araç sahipleri isterse paylaşırız fotoğrafları bittikten sonra.
@emresener
Bu şekilde bir oynama pek mümkün olmaz. Onun yerine olmayanı alın, onun üzerine yapalım.
[QUOTE=OffLineR;6285293]
İlk siparişleri geçtik bile. Araç sahipleri isterse paylaşırız fotoğrafları bittikten sonra.
O zaman daha bol foto ve detaylı anlatımları gördükten sonra kapınızı çalabilirim
Teşekkürler
Fiyat alabilir miyim ? Birde sistem hakkında bilgi...
alperkirman
12-10-2012, 16:39
a4 deki sistem golftekinden daha hızlı tepki veriyo galiba doğrumu golfün videolarında bukadar hızlı indir kaldır olduğunu hatırlamıyorum :D
bLackModeL
12-10-2012, 16:41
cok guzel ya maşallah
OffLineR
12-10-2012, 16:42
@aslan
Marka ile karşınıza fotolar ile çıkacağız.
Onu bekliyoruz. Logo tasarlanıyor :)
İstediğiniz zaman kapımızı çalıp araçları görebilirsiniz.
@ice
PM atıyorum hemen.
@uAlper
Aynı Alper'im. Valfler bile aynı. :)
Şuan için bir aders varmı gelip görebilecegimiz müsait oldugumuzda ugrayalım
OffLineR
12-10-2012, 16:54
@aslan
PM attım.
yavuz364
12-10-2012, 16:55
Adresi ben de alsam güzel olur :)
@aslan
PM attım.
OffLineR
12-10-2012, 16:56
Size de PM attım.
A4'ün plakada kendiside çok güzel olmuş , ellerinize sağlık :)
evolander
12-10-2012, 20:03
fiyat için bir pmde ben alabilirmiyim.
Adres bilgisi bekliyorum...
A4 icin fiyat alabilirmiyiz..
Bi de sadece on veya arkaya yapma sansimiz varmi...
golf1 ıcın fıyat pm alabılırmıyım =)
Honda Civic EG icin fiyat alabilir miyim? Montaj icin yeriniz mevcut mu? Amortisorler bi zaman sonra patlama ihtimali var mi? ***** yollarda gazliyoruz
Video çok iyimiş ya Maşallah :D