Orijinalini görmek için tıklayınız : Düğün İçin Mekan Tavsiyesi
serqan23
20-09-2012, 10:33
Herkese iyi günler,
Önümüzdeki Mayıs ayında kısmetse düğünüm olacak. Bizde erken rezervasyon yapıp uygun fiyat ve istediğimiz günün müsait olucagını düşünerek ufak ufak yer bakmaya başladık. kafamızda olan yerlere gittik fiyat aldık vs...
İllaki benden önce de bu işleri koşturan abilerim, arkadaşlarım olmuştur. Yardım ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim. Şimdiden sagolun.
Not: Düğünü yemekli olarak düşünmekteyiz. Buna göre yer mekan tavsiye ediniz. Fiyat olarak ta çok çok uçuk rakamları düşünmüyorum. Kişi başı fiyat aralığım 30- 50 tl arasıdır.:)
edit: avrupa yakası olması gerekli:)
kişi sayısı 400 kişidir .
SekoLive
20-09-2012, 10:34
avrupa anadolu secimin varmı kanka
allah hayırlı etsin :)
aynı dert bendede var 80-100tl aşağı fiyat vermiyorlar ya :S
serqan23
20-09-2012, 10:37
avrupa anadolu secimin varmı kanka
allah hayırlı etsin :)
adaş ekledim şimdi avrupa yakası olmalı. allah razı olsun darısı başına kankacım :)
serqan23
20-09-2012, 10:38
aynı dert bendede var 80-100tl aşağı fiyat vermiyorlar ya :S
evet mimlenen birkaç yer var fiyatları da dediğiniz gibi yüksek. 60 tl civarı gibi aldığım fiyatlar da var ama o yerler için yüksek paralar.
SekoLive
20-09-2012, 10:38
saolasn bizde mart gibi çözüyoruz bu işi :D
Bi soru daha sorayım adaş :)
nasıl bi yer düşünüyosn restorant mı düğün salonumu kır düğünü tarzımı tercihin nedir ve kişi sayısı tahminen ne kadar olucak?
serqan23
20-09-2012, 10:40
saolasn bizde mart gibi çözüyoruz bu işi :D
Bi soru daha sorayım adaş :)
nasıl bi yer düşünüyosn restorant mı düğün salonumu kır düğünü tarzımı tercihin nedir ve kişi sayısı tahminen ne kadar olucak?
hayırlısı olsun sanada adaş :)
açık havada olabilir restaurantta kır düğünü de olabilir. kafama yatsın yeterki öyle söyliyim. kişi sayımda 400 kişidir.:)
SekoLive
20-09-2012, 10:41
florya ibb sosyal tesislerine baktın mı? bide bana tel pm at aksam üstü bi kaç kişiyle görüşüp sana haber ediyim :) belki işe yarar bişi cıkar.
Sana yakın olan Zetina ve Beyazgülle konuştunmu?
serqan23
20-09-2012, 10:50
florya ibb sosyal tesislerine baktın mı? bide bana tel pm at aksam üstü bi kaç kişiyle görüşüp sana haber ediyim :) belki işe yarar bişi cıkar.
baktım baktım. 19000 tl civarı fıyat werıyorlar ve tek içecek. + süsleme ıvır zıvır sana ait. 0532 656 5dört 6 sekiz. beklıyorum adaş :) inş. çıkar :)
serqan23
20-09-2012, 10:51
Sana yakın olan Zetina ve Beyazgülle konuştunmu?
oralara hiç bakmadım. yemekli yapmıyorlar çünkü bildiğim kadarıyla ??
oralara hiç bakmadım. yemekli yapmıyorlar çünkü bildiğim kadarıyla ??
Yemek işini sen konuş bir firam ile hemde uygun olur senin için salonlada yemekli yapacagım dersin hemde istediğinden uyguna gelir düğün sana
serqan23
20-09-2012, 10:59
Yemek işini sen konuş bir firam ile hemde uygun olur senin için salonlada yemekli yapacagım dersin hemde istediğinden uyguna gelir düğün sana
söylediğin mantıklı akşam bi gidip konuşayım bakalm salona ne kadar isteyecekler diye. tabi bunun yanında bide yemek için fiyat almak lazım. öyle sanıyorum ki bu şekildede fiyat biraz cıkar gibi :)
anadolu yakasında olsaydı işini çok güzel çözerdim duduzar die bi tesis var çok samimi arkadaşımın
serqan23
20-09-2012, 11:16
anadolu yakasında olsaydı işini çok güzel çözerdim duduzar die bi tesis var çok samimi arkadaşımın
bi link alırsam iyi olur. :)
edit: baktım şimdi google den buldum saolasın :)
eğer sana uyarsa çok yakın arkadaşım kişi sayısını belirtirsin arar senin için pazarlık yaparım :)
serqan23
20-09-2012, 11:30
eğer sana uyarsa çok yakın arkadaşım kişi sayısını belirtirsin arar senin için pazarlık yaparım :)
aradım şimdi ama açan olmadı :) bi konuşşam bilgi alsam aksam ewdekılerle de ona gore konusup sana dönerim :)
bu arada tam nerde kalıyo bu yer ??
dün konuşmuştum tadilat vardı pendik köprüsünden yukarı çıkarken solda kalıyo yeri basit büyük ve çok güzel biyer tabi karar yine senin çocuk parkı balyonço felan vardı :)
serqan23
20-09-2012, 11:40
dün konuşmuştum tadilat vardı pendik köprüsünden yukarı çıkarken solda kalıyo yeri basit büyük ve çok güzel biyer tabi karar yine senin çocuk parkı balyonço felan vardı :)
aksam evdekılerle bır konusayım da baya uzak kalıcak biraz sıkıntılı gibi :)
nitrO_Oxide
20-09-2012, 11:56
Mayısta hava güzel olur :) hayırlı olsun öncelikle
Kemerburgaz tarafında mekanlar var kır düğünü tarzı düşünülebilir ama biraz tuzlu olabilir :)
Yemek+müzik organizasyonunu kendin halledebilirsen mekana cok fazla bi para gideceğini düşünmüyorum.
serqan23
20-09-2012, 12:13
Mayısta hava güzel olur :) hayırlı olsun öncelikle
Kemerburgaz tarafında mekanlar var kır düğünü tarzı düşünülebilir ama biraz tuzlu olabilir :)
Yemek+müzik organizasyonunu kendin halledebilirsen mekana cok fazla bi para gideceğini düşünmüyorum.
saolasın tesekkur ederım :)
pekı bu soyledıgın yerlere uygun soyleyebılecegın mekan adı varmıdır ? dırek suraya bak dıyebılecegın bıyer ? :)
4 mayıs 2013 gün aldım sadece yer tutmakla bitmiyo fotograf video süsleme müzik dj orkestra ışık sistemi :D:D:D
serqan23
20-09-2012, 21:05
4 mayıs 2013 gün aldım sadece yer tutmakla bitmiyo fotograf video süsleme müzik dj orkestra ışık sistemi :D:D:D
hayırlısı olsun sanada :)
nereyı tuttun ve nekadara tuttugunuda bı paylasırsan yardımın dokunur belkı :D