Orijinalini görmek için tıklayınız : e-bay den +400$ ürün alımı???
New 2012 Bear Archery Mauler RTH Compound Bow Pkg 70 RH 1/2 Dz Arrows & Release | eBay (http://www.ebay.com/itm/New-2012-Bear-Archery-Mauler-RTH-Compound-Bow-Pkg-70-RH-1-2-Dz-Arrows-Release-/300770957711?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460758998f)
Bu ürünü almayı düşünüyorum. Hali hazırda kullandığım yayda problem çıktı almışken prof birşey alıyım diyorum.
Vergisi filan çok fantastik çıkmadığı sürece neyse ödeyip alabilirim.
Zira trde böyle bi setin fiyatı yaklaşık 2bin lira.
Yada Abd de bi arkadaş var o alır hediye paketi yapıp bana yollasa olur mu :)
mechanic
20-09-2012, 15:57
hacı sen ne yapacan bunu?
hacı sen ne yapacan bunu?
+1 :icon_tup:
ne işe yarıyor acaba ??
hedef okçuluğu
avcılık
spor :)
Gunes G.
20-09-2012, 16:04
Silahlar ile ilgili bir kanun var, atesli delici kesici ivir zivir hepsini kapsiyor ve ithalati yasak bunlarin. Eger alacagin yay bu kanuna tabi degilse geliri var, ama kanuna tabise bastan unut o isi.
gümrükte avlanır sanki bu :=)
o gövdesi tek parça ise kutu gümrüğe takılabilir ama ince ve hafif bir kutu olup sallandığında içinden tıkırtılar gelmezse yani merak uyandırmazsa gümrüğe takılmadan geçme ihtimali var
tabi kutu boyutları önemli
bir de meraktan soruyorum yay silah sayılır mı? Eğer sayılıyorsa gümrükten kaçak silah geçirmeye çalışıyor durumuna düşmeyesiniz?
abd de ki arkadaşınız parçalayıp gönderse?
çok kargo parası olur sanırım
silah değil spor aleti sayılıyor.
arbaletler silah sayılır ama
abd de ki arkadaşınız parçalayıp gönderse?
çok kargo parası olur sanırım
öyle kolay sökülüp takılan birşey değil malesef:)
mechanic
20-09-2012, 16:13
silah değil spor aleti sayılıyor.
arbaletler silah sayılır ama
ne alaka diyesim var. ikisi de silah bence. hem de cemır etki etmiyor bunlara :D
ne alaka diyesim var. ikisi de silah bence. hem de cemır etki etmiyor bunlara :D
okçuluğun olimpiyatları düzenleniyor. kullanmak beceri ister :)
ama arbalet tabancadan farksız çocuk bile rahatlıkla birini vurabilir.:D
Splendour
20-09-2012, 16:19
valla nasıl getireceğini falan bilemiyorum ama değişik uğraşlar görmek güzel vay anasını dedirtiyor :) umarım istediğin gibi olur sorun çıkarmadan eline geçer
Osman Bahadır
20-09-2012, 16:23
Arkadaşına gönder, o sana hediye olarak göndersin.
Uğraştığın bu okçuluk sporuyla ilgili bir sertifika vs belgen var mı? Varsa takılsa bile gösterir, rahatlıkla alırsın.
Arkadaşına gönder, o sana hediye olarak göndersin.
Uğraştığın bu okçuluk sporuyla ilgili bir sertifika vs belgen var mı? Varsa takılsa bile gösterir, rahatlıkla alırsın.
sertifika filan yok ama lisans çıkartmayı düşünüyordum çıkartıp öyle yapıyım satıcı ya söyliyim düşük göstersin bedeli birde hediye paketi yapıp tebrik notu yollasın tamamdır :D
Emir-Sb3R
20-09-2012, 18:25
270 dolarlık bir ürün var , elektronik falan değil , araç için ön panjur , kesin takılır değil mi :(
Otomabil urunleri sikinti oluyo diye biliyorum ama emin deilim
darkmoon
20-09-2012, 18:38
gümrüğe takılmasından korkmayın bu kadar altı üstü %20 civarı bir vergi verirsiniz yani 200 dolarlık ürün alsanız en kötü senaryoda takılsa 40 dolar gümrük öder gene alırsınız malınızı 300 dolarda bu 50-60 dolar eder..
Daha önceden ilginiz var mıydı? Yoksa okçuluk bu aralar yükselişte mi?
En kotu ihtimal 470*0.2 94 dolar vergi oderim bana gelisi 470+80+94 644 dolar 644*1.8 1160 tl oluyor. Vergiden yirtarsam 1000 lira trde verdikleri fiyat 2200 :)
Maas yatsinda alayim bunu :)
Daha önceden ilginiz var mıydı? Yoksa okçuluk bu aralar yükselişte mi?
Vardi bende ilgi cocukluktan vardi :)beri lisedeyken aldim su an kullandigim makarali yayi tabii bulundugum yerde kurs yoktu evin bahcesinde ata ata arastira arastira ogrendim az bucuk. Simdi kullandigim yay cok tatmin etmiyor fazla stabil degil o sebeple boyle bi aksiyona girdim :)
ufuksaracci
20-09-2012, 18:50
Markayı özellikle mi tercih ettin ? Fiyat olarak biraz daha çıkarsan Hoyt var. Parçalara ayrılmış şekilde hiç takılmadan geçmişti bundan 6-7 sene once benim yayım
Markayı özellikle mi tercih ettin ? Fiyat olarak biraz daha çıkarsan Hoyt var. Parçalara ayrılmış şekilde hiç takılmadan geçmişti bundan 6-7 sene once benim yayım
Arastirdim yorumlari okudum degerlerine filan baktim baya makul geldi bana. Hoyt larida inceledim ama cidden cok fiyat farki var. Yani 0 hoyt ciplak yay 700$ dan basliyor. Vector serisi yada Crx ler. Bunun boyle set olmasi cezbetti. Birtane mercekli nisangah alirim baska biseye ihtiyacim olmaz diye dusunuyorum.
darkmoon
20-09-2012, 19:00
bak buda var fiyat larak makul
Bear Mauler 50/60# R/H--HUNT Bow only GREAT BUY | eBay (http://www.ebay.com/itm/Bear-Mauler-50-60-R-H-HUNT-Bow-only-GREAT-BUY-/160886490667?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item257595062b)
ufuksaracci
20-09-2012, 19:01
Satıcıya parçalarını söküp hediye olarak göndermesini söyle. Kimse demonte yayın ne olduğuna anlam bile veremez. Çok büyük ihtimal takılmaz. Ben 4 haneli bir rakama almıştım Hoyt'u takılacak diye çok korkmuştum hiç sorun yaşamadım
bak buda var fiyat larak makul
Bear Mauler 50/60# R/H--HUNT Bow only GREAT BUY | eBay (http://www.ebay.com/itm/Bear-Mauler-50-60-R-H-HUNT-Bow-only-GREAT-BUY-/160886490667?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item257595062b)
Bu yay ciplak abi ben set olarak ekipmanli aliyorum;)
Satıcıya parçalarını söküp hediye olarak göndermesini söyle. Kimse demonte yayın ne olduğuna anlam bile veremez. Çok büyük ihtimal takılmaz. Ben 4 haneli bir rakama almıştım Hoyt'u takılacak diye çok korkmuştum hiç sorun yaşamadım
Hmm soktukten sonra tekrar montesi sikintili press lazim ama halledilir herhalde :)
sen devam ediyormusun okculuga
270 dolarlık bir ürün var , elektronik falan değil , araç için ön panjur , kesin takılır değil mi :(
Ben 165 dolara panjur aldım takılmadı sende bi şansını dene istersen
ufuksaracci
20-09-2012, 19:49
Ben senelerdır tek ok atmadım . Yayımı da satmıştım ama yaz başından beri tekrardan kaşıntı tuttu. Senin konu da tuz birer oldu.
Ben senelerdır tek ok atmadım . Yayımı da satmıştım ama yaz başından beri tekrardan kaşıntı tuttu. Senin konu da tuz birer oldu.
Sen ne almayi dusunuyosun.:)
İzmirdeymissin ataturk stadindaki tesislerde belli bi ucret karsiligi atis yapabiliyosun egitmenler esliginde :)
ufuksaracci
20-09-2012, 19:56
Benim yeni yay almam önümüzdeki yazı bulur. Hiç öyle profesyonel olaylara girmedim. Çiftliğimiz var orada ağaçlara teneke kutulara derken rc uçaga kadar arttırmıştım seviyeyi( alcak ve yavaş ucuş tabi ki )
İzmir'de okçuluk kursu var ve kursu prof. sporcular veriyor isterseniz pm atın yardımcı olurum.
Vardi bende ilgi cocukluktan vardi :)beri lisedeyken aldim su an kullandigim makarali yayi tabii bulundugum yerde kurs yoktu evin bahcesinde ata ata arastira arastira ogrendim az bucuk. Simdi kullandigim yay cok tatmin etmiyor fazla stabil degil o sebeple boyle bi aksiyona girdim :)
Benim yeni yay almam önümüzdeki yazı bulur. Hiç öyle profesyonel olaylara girmedim. Çiftliğimiz var orada ağaçlara teneke kutulara derken rc uçaga kadar arttırmıştım seviyeyi( alcak ve yavaş ucuş tabi ki )
Sanada getirelim bitane bear :)
Nisanciligi iyice gelistireyim avci arkadaslara eklenip ava gidesim var :d
İzmir'de okçuluk kursu var ve kursu prof. sporcular veriyor isterseniz pm atın yardımcı olurum.
Biliyorum gidiyorum zaten oraya izmire gelmemden oncesinden bahsetmistim ben :)
ProdriveSTI
20-09-2012, 20:05
konuyla alakası yok kusura bakmayın bi sorum olacak
bu t-shirt'ü almayı düşünüyorum,gümrüğe falan takılmadan sorunsuz gelir mi ?
AMS Alpha GT-R T-Shirt (V2) - Automotosports, Inc. (http://www.amsperformance.com/cart/ams-alpha-gt-r-t-shirt-v2.html)
konuyla alakası yok kusura bakmayın bi sorum olacak
bu t-shirt'ü almayı düşünüyorum,gümrüğe falan takılmadan sorunsuz gelir mi ?
AMS Alpha GT-R T-Shirt (V2) - Automotosports, Inc. (http://www.amsperformance.com/cart/ams-alpha-gt-r-t-shirt-v2.html)
Gecer herhalde
Tekstilde bi kisitlama varmi acaba ?
75 Euro'yu geçmedikten sonra ben geçer diye biliyorum.
Gecer herhalde
Tekstilde bi kisitlama varmi acaba ?
ProdriveSTI
20-09-2012, 21:33
Ooo super,takilmaz ise almak lazim hemen.
Yalniz ams'in sitesinde uyelik istiyor ve ulke olarak turkiyeyi secemiyorum.nasil yapicaz ki ?
Daha once yurtdisindan alisveris yapmadim yardimci olun plsss
darkmoon
20-09-2012, 21:37
önce paypal hesap aç sonra ebaya üye ol..
bunların kesin ordada dükkanı vardır zaten aynı üründen yada benzerleri vardır ebayda..
örnek
GTR/GT-R T-Shirt *Limited Edition* (Nissan Skyline R35 GT-R) JDM | eBay (http://www.ebay.com/itm/GTR-GT-R-T-Shirt-Limited-Edition-Nissan-Skyline-R35-GT-R-JDM-/110817803666?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item19cd417d92)
Nissan Skyline GT-R R34 RB26DET V-spec II T-Shirt ALLsz | eBay (http://www.ebay.com/itm/Nissan-Skyline-GT-R-R34-RB26DET-V-spec-II-T-Shirt-ALLsz-/260576140715?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item3cab8c5dab)
JDM Nismo Skyline R34 GT-R T-Shirt | eBay (http://www.ebay.com/itm/JDM-Nismo-Skyline-R34-GT-R-T-Shirt-/110948430491?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item19d50ab29b)
R34 T-Shirt *Limited Edition* (Nissan Skyline R34 GT-R) JDM | eBay (http://www.ebay.com/itm/R34-T-Shirt-Limited-Edition-Nissan-Skyline-R34-GT-R-JDM-/110817556461?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item19cd3db7ed)
GokhanRS
20-09-2012, 21:37
yerel posta ile sipariş verirsen gelir ve gümrüğe takılır %18i öder alırsın. memur sorduğundada ok sporu için tamir kiti dersin geçirirler.
ama özel kargoyla gelirse bu ülkede yaşadığına lanet edersin. mutlaka yerel posta ile iste önce mesaj at yerel posta isteğini belirt ondan sonra sipariş et sorunsuz alırsın.
yerel posta ile sipariş verirsen gelir ve gümrüğe takılır %18i öder alırsın. memur sorduğundada ok sporu için tamir kiti dersin geçirirler.
ama özel kargoyla gelirse bu ülkede yaşadığına lanet edersin. mutlaka yerel posta ile iste önce mesaj at yerel posta isteğini belirt ondan sonra sipariş et sorunsuz alırsın.
En kotu ihtimal vergisini odiyip almak dimi daha kotu bi ihtimal yok :)
Usps diyo herhalde o abd nin yerel posta servisi
ProdriveSTI
20-09-2012, 21:48
önce paypal hesap aç sonra ebaya üye ol..
bunların kesin ordada dükkanı vardır zaten aynı üründen yada benzerleri vardır ebayda..
örnek
GTR/GT-R T-Shirt *Limited Edition* (Nissan Skyline R35 GT-R) JDM | eBay (http://www.ebay.com/itm/GTR-GT-R-T-Shirt-Limited-Edition-Nissan-Skyline-R35-GT-R-JDM-/110817803666?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item19cd417d92)
Nissan Skyline GT-R R34 RB26DET V-spec II T-Shirt ALLsz | eBay (http://www.ebay.com/itm/Nissan-Skyline-GT-R-R34-RB26DET-V-spec-II-T-Shirt-ALLsz-/260576140715?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item3cab8c5dab)
JDM Nismo Skyline R34 GT-R T-Shirt | eBay (http://www.ebay.com/itm/JDM-Nismo-Skyline-R34-GT-R-T-Shirt-/110948430491?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item19d50ab29b)
R34 T-Shirt *Limited Edition* (Nissan Skyline R34 GT-R) JDM | eBay (http://www.ebay.com/itm/R34-T-Shirt-Limited-Edition-Nissan-Skyline-R34-GT-R-JDM-/110817556461?pt=US_Mens_Tshirts&var=&hash=item19cd3db7ed)
Bunlari begenmedim ayni urunu bulmak lazim,ilgin icin tsklr.eve gectigimde inceleyim bi :)
darkmoon
20-09-2012, 21:52
ben gelişi güzel bakdım öyle üstten senin t-shirtte vardır kesin.
Gunes G.
02-10-2012, 16:06
Ooo super,takilmaz ise almak lazim hemen.
Yalniz ams'in sitesinde uyelik istiyor ve ulke olarak turkiyeyi secemiyorum.nasil yapicaz ki ?
Daha once yurtdisindan alisveris yapmadim yardimci olun plsss
Ne istiyorsan bana mesaj at AMS'den gonderteyim adresine.
altugkocer
02-10-2012, 16:22
peki exedy debriyaj seti sipariş verdiğimde sıkıntı yaşar mıyım ? Daha önce ebayden sipariş veren var mı ?
Misal böyle bir şey ??
15803HD Exedy Racing Stage 1 Heavy Duty Clutch Subaru STI 2004-2012 | eBay (http://www.ebay.com/itm/15803HD-Exedy-Racing-Stage-1-Heavy-Duty-Clutch-Subaru-STI-2004-2012-/330720606558?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d007bf95e&vxp=mtr)
En kotu ihtimal vergisini odiyip almak dimi daha kotu bi ihtimal yok :)
Usps diyo herhalde o abd nin yerel posta servisi
bence en kötü ihtimal "yaralayıcı alet" olarak işleme alınıp gümrükten hiçbir şekilde geçme durumu olmaması.
bu arada usps = united states postal service
cabrioleter
02-10-2012, 20:42
sertifika filan yok ama lisans çıkartmayı düşünüyordum çıkartıp öyle yapıyım satıcı ya söyliyim düşük göstersin bedeli birde hediye paketi yapıp tebrik notu yollasın tamamdır :D
bu aralar gümrük uyanmış gift yazdırınca kıllanıp açılmayacağı varsa bile açıyorlarmış. bayramdan belli bir süre önce ve sonra limitler biraz artıyor gümrükte o zaman diliminde küçük bir kutuya koydurup faturayı da düşük gösterirseniz geçer gibi..
Hazır konu ateşlenmiş bende araya kaynayayım. :p
Alibabadan coil almayı düşünüyorum. Fiyat olarak 400$ ı geçiyordu. Sizce%20 ile yırtabilirmiyim?
Nightfish
02-10-2012, 21:21
Hazır konu ateşlenmiş bende araya kaynayayım. :p
Alibabadan coil almayı düşünüyorum. Fiyat olarak 400$ ı geçiyordu. Sizce%20 ile yırtabilirmiyim?
Yırtarsın, tecrübe ile sabittir :D %18 hatta
Yalnız kesinlikle DHL, TNT, FEDEX, UPS gibi havaalanı gümrüğünden işlem yapılan özel firmalardan alma.
Yırtarsın, tecrübe ile sabittir :D %18 hatta
Yalnız kesinlikle DHL, TNT, FEDEX, UPS gibi havaalanı gümrüğünden işlem yapılan özel firmalardan alma.
Satıcı ile görüşeyim. Hatta faturayı da düşük yazdırabilirsem on numara olur yani. :) İlgin için teşekkür ederim. :)
Nightfish
02-10-2012, 21:28
Faturayı düşük yazdırma. Coil gibi şeylerde hiç girişme o işe. Çünkü paket takılınca senden paypal ödeme çıktısı ve ödemenin yapıldığı kredi kartının ekstresini isteyecek. Sonrasında da burada böyle, kutuda böyle senin amacın ne diye başlayacaklar.
3-4 dolar fazladan ödeyip sigorta yaptır derim, araba parçalarında kaybolma yaşanabiliyor. Düşük fatura yazdırırsan düşük faturadaki tutar kadar ücreti geri alabiliyorsun anca.
Faturayı düşük yazdırma. Coil gibi şeylerde hiç girişme o işe. Çünkü paket takılınca senden paypal ödeme çıktısı ve ödemenin yapıldığı kredi kartının ekstresini isteyecek. Sonrasında da burada böyle, kutuda böyle senin amacın ne diye başlayacaklar.
3-4 dolar fazladan ödeyip sigorta yaptır derim, araba parçalarında kaybolma yaşanabiliyor. Düşük fatura yazdırırsan düşük faturadaki tutar kadar ücreti geri alabiliyorsun anca.
Anladım çok teşekkür ederim. :)
peki exedy debriyaj seti sipariş verdiğimde sıkıntı yaşar mıyım ? Daha önce ebayden sipariş veren var mı ?
Misal böyle bir şey ??
15803HD Exedy Racing Stage 1 Heavy Duty Clutch Subaru STI 2004-2012 | eBay (http://www.ebay.com/itm/15803HD-Exedy-Racing-Stage-1-Heavy-Duty-Clutch-Subaru-STI-2004-2012-/330720606558?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d007bf95e&vxp=mtr)
ben debriyaj seti almıştım.100 $ altı fatura kesebilirmisiniz diye sordum kabul ettiler.kargoyla kapıma kadar geldi.baktım faturayı 10 $ kesmişler :D
altugkocer
03-10-2012, 14:40
ben debriyaj seti almıştım.100 $ altı fatura kesebilirmisiniz diye sordum kabul ettiler.kargoyla kapıma kadar geldi.baktım faturayı 10 $ kesmişler :D
Hahaha iyiymis bende irtibata geceyim hemen :D
headers almıştık daha evvel ptt gümrükten kdvsi karşılığında almıştı emre sanırım:)
aslında kdv sini verip alabilmekde iyi gümrükte patlamasındansa...