Orijinalini görmek için tıklayınız : Fabia vrs anadolu yakasi deneme talebi
Bu gece icin denemek isteyen varsa cupra rocco polo gti mini megane rs ne cikarsa denemek istiyoruz :)
Var emre.. yazilim dp egsoz dump valve.. sari fabia gjs plaka
Bende mi gelsem acaba :) gerci size yavas kalirim ama
Selcuk_RoL
20-09-2012, 21:46
keşke gündüzden yada daha erken yazsaydın ya
gelmek isteyenleri bekleriz gece :) biraz gec oldu valla konu icin..
Selcuk_RoL
20-09-2012, 21:51
gelmek isteyenleri bekleriz gece :) biraz gec oldu valla konu icin..
arabam dükkanda bu satte açılması imkansız ama yarın akşam uyar dersen deneriz 106 gti komple sökük gırtlak dolu motor n/a REG 106
yarin sehir disindayiz maalesef.. haftaya hava guzel olursa olur tabi ama.. gece gece canimiz sikildi :)
Selcuk_RoL
20-09-2012, 21:56
yarin sehir disindayiz maalesef.. haftaya hava guzel olursa olur tabi ama.. gece gece canimiz sikildi :)
oky :icon_tup: gündüzdüzden haber verirsen sıkıntı olmaz
s2k rc gti rocco gunceli :)
bu aksam çıkan yok heralde
bi emreden cevap geldi.. polo gti çupra bocanegra oncelikli hala gunceliz :)
çıkarsanız bi pm de bana atarsan bende gelirim
bi saate atasehire gecicez, gelen varsa sohbet muhabbet :)
34tb9544
20-09-2012, 23:02
gec acmasan konuyu bende gelırdım awrupa yakasında ıse eger yarın aksam olursa pm atın yeter
valla ben sırf makarasına denedim stok pug 406 ımla ve nasibimi yaklaşık 4 boy peşin olaraktan aldım :D şakamaka iyi eğlendim ama gece gece :D
yenı gordum denemek ısterdım soft cupram la
yenı gordum denemek ısterdım soft cupram la
Alptuğ abi yemin ederim ben Doukana söyledim arayalım o gelir vede çokta zevkli olur diye, bizim eleman arabayı Cem abiye verdiğini söyledi, sonra bende eve giderken hep Cem abinin otoparkında gördüğümden konuyu uzatmadım.. Ama hep diyorum bu Doukana sen kendi bildiğini salla ara sor belki alır gelir diye ama nafile :D hatta civciiv cooper ı bile sordum oda gitti dedi :rolleyes: :D
arkadaşlar ben pendik tarafındayım techturkey ekipleri olarak bir gece toplanma düzenleyelim
bostancı sahil tarafında.
bu ara aracım opel manta B
Alptuğ abi yemin ederim ben Doukana söyledim arayalım o gelir vede çokta zevkli olur diye, bizim eleman arabayı Cem abiye verdiğini söyledi, sonra bende eve giderken hep Cem abinin otoparkında gördüğümden konuyu uzatmadım.. Ama hep diyorum bu Doukana sen kendi bildiğini salla ara sor belki alır gelir diye ama nafile :D hatta civciiv cooper ı bile sordum oda gitti dedi :rolleyes: :D
yorum yapmicam eray ama cok konusuyosun bunu bil.
arkadaşlar ben pendik tarafındayım techturkey ekipleri olarak bir gece toplanma düzenleyelim
bostancı sahil tarafında.
bu ara aracım opel manta B
Valla biz hergece beraberiz senide bekleriz muhtemelen bugecede çıkarız dışarı, süreyya plajı sahil tarafında oluruz bi terslik olmazsa..
yorum yapmicam eray ama cok konusuyosun bunu bil.
Çok konuşmalık bişey yok doukancım, dün sana söylediğimi aramızda bu konu geçtiğini söylüyorum sen bunda neye gocundunki..
Çok konuşmalık bişey yok doukancım, dün sana söylediğimi aramızda bu konu geçtiğini söylüyorum sen bunda neye gocundunki..
Gocunduğum birşey yok, altuğ abiyi çok önceden beri biliyo tanıyoruz eyvallah da telefonla çağıracak kadar samimi de değiliz diye düşünüyorum.. he arasak gelirmiş bak, ama numarası silindi zaten galiba :)
Gocunduğum birşey yok, altuğ abiyi çok önceden beri biliyo tanıyoruz eyvallah da telefonla çağıracak kadar samimi de değiliz diye düşünüyorum.. he arasak gelirmiş bak, ama numarası silindi zaten galiba :)
Olum bizde zaten aradaki samimiyeti artırmak için istedik,yoksa roll işin bahanesi.. maksat herzaman muhabbet sohbet değilmi :D
bu aksam denemek ısteyen varsa ***** yerde buluşup denerız