Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araçlara ceza kesilecek!
Bu araçlara ceza kesilecek!
Dikkat! Trafik ekipleri denetimi arttırdı
http://im.haberturk.com/2012/09/21/778492_detay.jpg?1348232637
Trafik ekiplerinden sıkı denetim
Ordu Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ve Tescilleme Şube Müdürü Fuat Toprak, ''Modifiye edilmiş ve çevreye zarar veren araçlara yönelik denetimlerimiz sürüyor'' dedi.
Toprak, yaptığı açıklamada, il genelinde trafik ekiplerinin denetimlerine aralıksız devam ettiğini belirtti.
Denetimlerin zaman zaman modifiye edilmiş araçlara yönelik artırıldığını da ifade eden Toprak, şunları kaydetti:
''İlimizde modifiye edilmiş araçlar ve özellikle vatandaşlarımızı rahatsız edecek yüksek sesle müzik dinleyerek gezen, çevre kirliliğine de neden olan araçlara yönelik çalışmalarımız sürüyor. 2012 yılı Ocak ayından itibaren toplam 15 bin aracımız kontrol noktalarında denetlenmiş, bunlardan 66 araç sürücüsüne ses düzeneğinden 206'sına ise modifiye olarak egzoz ve diğer hususlar yönünden cezai işlem uygulanmıştır. Bu araçlardan bazıları ilk ikaz ve cezalara rağmen araçlarındaki teknik özellikleri değiştirmemekle ısrar ettikleri için de 40'a yakını bağlanmıştır. Bu şekilde il genelinde denetimlerimiz devam ediyor ve bundan sonra da devam edecektir.''
Toprak, yapılan denetimler sonucunda araçlarında mevzuata aykırı aksesuar bulunduran araçlara toplam 26 bin 312 lira ceza uygulandığını sözlerine ekledi.
ölüye diriye ceza kestiler sıra modifikcilere geldi...
Etraftaki apaçileri toplamak adına iyi bir şey tabi ama bunların modifiye anlayışı yok ki, gelirler şimdi bizim tampon eklerine bile laf ederler. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
freelife
21-09-2012, 15:42
bence çok iyi ama arada suçu olmayanlarda kaynıyor ve ortam geriliyor ,bunu yapmadan önce polislere eğitim verilmeli bence...
devil_berk22
21-09-2012, 15:43
''206'sına ise modifiye olarak egzoz ve diğer hususlar yönünden cezai işlem uygulanmıştır''
peugeot 206 sandım bir an :D
Ozgu_Akcan
21-09-2012, 15:45
dertlerı ne bızımle ? bı zevkımız arabalarımız para harcıyan bız onlara ne oluyosa cevre kırlılıgıymıs ben kısık sesle muzık dınleyemıyorum belkı ısıtme sorunum var ? eksozmus gıdın once fabrıkaları denetleyın!
AtmoSpheriC
21-09-2012, 15:47
ordudaki tofaşcı kardeşlerime başarılar :)
''206'sına ise modifiye olarak egzoz ve diğer hususlar yönünden cezai işlem uygulanmıştır''
yalnız değilsin :D 206dan ne istiyolar dicektimki olay farklıymış :D
bunu zaten hep yapıyolar...:ofk:
Trafikte her gun en az 20 siyle karsilastigim teror estiren sirket araclarina yapilan bir uygulama olsa once?
Aslında genel olarak denetimlerin üstüne düşmeye başladılar. Hakkımızda hayırlısı :)
altugkocer
21-09-2012, 16:12
Trafikte her gun en az 20 siyle karsilastigim teror estiren sirket araclarina yapilan bir uygulama olsa once?
++++++ kesinlikle katılıyorum herkesten beter onların çoğu. hiçbir şey umurlarında değil altında araba bas gitsin modundalar
Ken_Block
21-09-2012, 16:12
ankarada ki kırmızı otobüsle bugün yan yana geldik egsoz rahatsız edici gürültülü sonra kaporta çürük vaziyette lastikler lastiklikten çıkmış kabak lastik olmuş ilk önce onları bi adam etsinler sonra bize ceza mı yazacaklar naapacaklarsa yapsınlar
ya benim anlamadığım modifik ürünlerin satışı yasalda kullanması niye değil???
tamam la tamam vurmayın...:D:D
Camları intirip güm güm sesi açıp boş boş etrafa "bana bakıyorlarmı"tarzında bakan arkadaşlara çok iyi oluyor.
seyyar disko gibi gezenlere yazsınlar amenna, ama 1 numara cam filminden de ceza yemek istemiyoruz
ya benim anlamadığım modifik ürünlerin satışı yasalda kullanması niye değil???
tamam la tamam vurmayın...:D:D
Tam sövüyordum, sayfayı aşağı indirip gördüm :D
seyyar disko gibi gezenlere yazsınlar amenna, ama 1 numara cam filminden de ceza yemek istemiyoruz
şekilsiniz ya amenna!!:)
yazık oldu bu arabaya.. yiyecek cezayı şimdi.. :(
http://img835.imageshack.us/img835/6085/c0283b51f3714279a936824.jpg
HondatugraL
21-09-2012, 16:27
he valla bende nıe 206 ları ozellıkle yazmışlar dıye dusundum :D
Benim müzik zevkimden kime ne ya? 4 cam açık gezersin eyvallahda bu nasıl bir anlayış ya! İyice cıvkını çıkardılar.
şirket aracıyla yaptığım kazada karşıdaki aracın muaynesi yoktu polise telefonda diyorumki muaynesi yok bu aracın oda bana diyorki bizi ilgilendirmez denetimde yakalarsak ceza keseriz:D harbi oluyu diriyi opmusler gozu bize dikmişler arkadas.
darkmoon
21-09-2012, 16:33
profesyönel olmayan her işe karşıyım.. iyi oluyor.. egzosu çiviyle delip ses çıkıyor diye gezen insanmı modifiyecidir.. yoksa arabasına nakosanic marka kolon takıp ciyak ciyak etrafı rahatsız ederek müzik diye dinlediği tencere takırtısımıdır modifiye etrafı rahatsız etmekden başka ne işe yarıyor yada aracın her yerini disko gibi led döşemekmidir modifiye..
gülü seven dikenine katlanır beyler...hepimizin modifonlu arabalarımız sayesinde karıdan kızdan başımızı kaşıyacak halimiz olmuyor...tarzımız farkımız, şeklimiz şemalimiz!!!
SULTANOGLU
21-09-2012, 16:41
Beylwr sikinti yok fotograftaki arac fotosop ;)
206'yı yanlış anlayanlar kulübüne hoş geldiniz.:D
İyi olur hayvan gibi bagirtan asiri sesle muzik dinleyen apacilere
modifiyonluya bişi olmaz ya modifiyeliler düşünsün.. araca talibim :D
en temiz gelir kaynağı trafik cezaları ve dier cezalar!!
Ken_Block
21-09-2012, 17:27
modifiyonluya bişi olmaz ya modifiyeliler düşünsün.. araca talibim :D
hhaha:D cidden bişey olmaz bu araca:hahaha:
Skyhawk34
21-09-2012, 17:29
konuyu görünce direk aklıma bu geldi hay sen bin yaşa :D
PKK lı o.ç ları kol gezsin memlekette mılletvekıllerıyle hatıra fotografı cekılsınler. Katili , gaspcısı , tecavuzcusu 2 ay hapısden sonra salıverılsın Sen gel Modifiyeciye egzosdan ceza yaz :D
BURASI TÜRKİYE !
la yazmiyim yazmiyim de arkadaş ölüyü diriyi ''sevdin'' gözü bizemi diktin derler ya o hesap .. memleketin bütün dertleri bitmiş .. herşey güllük gülistanlılta bi kabahat egzos kaldı , müzik kaldı ...
yakında 3-5 modifonlu :D araba beraber gezersek organize suçtan yada çete kurmaktan yargılanabiliriz demedi demeyin :)
powerfuL
21-09-2012, 19:20
++++++ kesinlikle katılıyorum herkesten beter onların çoğu. hiçbir şey umurlarında değil altında araba bas gitsin modundalar
yok onlar hepinizi dusunuyorlar merak etmeyın sız ekonomi modunda agır agır takılın
o zaman sanada yazsınlar cam filmine bendede film yok. bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı.Zevk meselesidir tesisat işi dinlersin yüksek seste seversin..kusura bakmayın düşünce şekliniz yanlış.Tesisata da apaçi diyenlere diyeceğim şu tesisat var tesisat var biri takar bi woofer tangır tungur teneke gibi ses cıkarır araba biri vardır bu işe gönül vermiştir 4-5 milyar dökmüştür yalıtımıdır ıvırıdır zıvırıdır yapmıştır dinler.
Bir de öyle haber yazılmış ki sanki teröristleri etkisiz hale getirdiler. Ülkedeki gerçek problemleri halletsinler, piyasadan tüm arabaları toplasınlar artık razıyım. Ama bir halt yapıyormuş gibi yazmaları deli ediyor adamı.
Ordu dada bir sahil caddesi var mecburen geçiyosun, hertürlü cezayı yapıştırırlar :)
Mirafioriyi çıkartsam Giresuna gidemicem :D
3 gundur orduda avdayim,sehirde apaci diye tabir edilen,modifiye yaptigini sanip,etrafi ve ici çin keranesi gibi rengarek,egsozu ozellikle patlak yada sanayi isi "abart!" egsozlu,muzik mi gurultumu oldugu belli olmayan sesler esliginde gazliyorlar.
Sislere taktirdiklari cakma xenon adamin gozunu deliyor! Ki fardaki ayarsizliktan ve kotu montajdan hakeza oyle...
Sahin-dogan olmasi onemli degil,onemli olan yapilanlarin,once kendine,baskalarina zarari olmamasi,guvenligi tehlikeye Atmamasi gerekir(di).
Malesef bu tipler yuzunden,bizler yada bilincli kisilerde ugrasiyoruz...
Sapla samani ayirmak gerek...
KeremDOGAN
22-09-2012, 00:24
yanlız değilsin :icon_tup:
çok doğru dedin yarış arabası sanıyorlar altlarındaki araçları eziklikmidir nedir nasıl bir psikoloji ile sürüyorlar bu araçları inşallah bir tanesi elimde kalmaz bir gün acayip bileniyorum ipnelere...
E.Bozoglu
22-09-2012, 01:04
yanlız değilsin :icon_tup:
Sende yanlız degilsin :))) Bende oyle anladım ve bugun evime zarf geldi ''HALKIN HUZURUNU BOZMAK'' 72 TL Ceza sanırım Müzik tesisatından dolayı ilkini ben yedım galiba :D
Murat Özcan
22-09-2012, 02:08
Bizim burda bir şahin vardı arka koltuklar yoktu full tesisat vardı kapılar yukarı falan açılıyordu süren apaçiydi hem kızardım hem gülerdim ön camında SEYYAR BOMBA yazıyordu hiç unutmam :D
Burak-Akın
22-09-2012, 02:19
Bende arabama modifiyon yapmak isteeyom emme gorğuyom ceza yiyecem diye :D
xenishere
22-09-2012, 02:48
Camları intirip güm güm sesi açıp boş boş etrafa "bana bakıyorlarmı"tarzında bakan arkadaşlara çok iyi oluyor.
aynı tesisata sahip olup o adamlar gibi yapmayanlar napsın
darkmoon
22-09-2012, 03:07
aynı tesisata sahip olup o adamlar gibi yapmayanlar napsın
öyle adam kendine dinliyorsa müziği aracın içinde zaten kimseyi rahatsız etmez haliyle cezada yemez o cezayı o insanlar çevreye rahatsızlık verdikleri gürültü kirliliği yapdıkları için yiyorlar..
iyi tarafı katliamcılar elenir az da olsa :)
Ya bizim burdada acayip taktılar polisler bizde lanet ettik ama bazı adamlar ortalığın a... koyuyo yani. Adam gecenin 3 ünde gelmiş birini bırakıyo apartmanların arasında öyle gaz veriyo ya kardeşim yap et bizde yapıyoruz ama milletin uyuduğu saatte yapılırmı? Ne sanıyo acaba öyle yapınca bunlar. Onların yüzünden bizde kaynıyoruz arada. Eksoz takamıyoruz arabamıza genede polis çeviriyo bide inanmıyor. Gaza bas, kumandayı nereye sakladın binbir çile. Hani bizde bindik zamanında şahine acaba bizim burda apaçilerin %95 i şahine biniyor.
Benim müzik zevkimden kime ne ya? 4 cam açık gezersin eyvallahda bu nasıl bir anlayış ya! İyice cıvkını çıkardılar.
yükses sesle müziği camın kapalı dinle diyorlar kanka cam açık dinlersen millet rahatsız oluyormuşy 60 tl gibi mi cezası var o önemli değil de egsoz işi ne olacak bilmiyorum :D
zaten egsoz bizim tek polis tarafından sıkıntılı modifikasyonumuz, çoğumuzun tampon eki xenon farı falan var anca, tek egsozdan bağlanırsak bu sıkı yönetimde kötü olur, apaçi tuningler cirit atarken bizim gibilerin oltaya gelmesi kötü olur
ayrıca şirket arabaları piyasadan kalksa hem trafik rahatlar hem kazalar %50 azalır. adam nasılsa şirketin diye yardırıyor basıyor sağa sola, sonra olan bize oluyor, her gün kaç kaza atlatıyorum onlar yüzünden
thedevil
22-09-2012, 09:54
206'da 3-4 saniyelik bi mallık bende yaşadım ama sonradan üstün zekamla çözdüm mevzuyu beyin bedava.
nemonomani
22-09-2012, 09:59
yalnız değilsin :D 206dan ne istiyolar dicektimki olay farklıymış :D
bunu zaten hep yapıyolar...:ofk:
tam dicektimm bende nedir bu 206 düşmanlığı :D:D
arifozcelik
22-09-2012, 11:24
adam 206 diye konuştuysa ve herkez 206yı fark ettiyse kesin 206 ile ilgili bir takıntısı vardır diyer rakamlar hep yaklaşık falan denmiş adam 206ya takmış
malesef şirket araçları sorunoluyor ama kullanıcısına göre i20ile offroad yapan var
dun gece asker konvoyu gordum yolda,20 arac ıcınde 10 tane sahın,lambalarda durdular,hadı korna calıyorlar bagrıyorlar eyvallah,10 tane sahın hepsı fac aynı anda kontak kapatıp ekzos patlatıyor,ortalık savas alanı gıbı,bu sekıl hareketler sonucunda kurunun yanında her zaman yasta yanar..
typhoon85
23-09-2012, 03:35
Özgürlükler ülkesinden herşey beklenir,önemli olan vatandaşa geçirmek......
bayramdan sonra sıkıntı azalır :):):)
yolda bir dünya pet şişe kutu teneke şeklinde kaçak kat çıkılmış tanus cinsi kamyonet görüyorum, içinde üstünde 3-5 kişi nedense daha polisin çeviripte evrak kontrolü yaptığını görmedim.
çok iyi oldu çokta güzel oldu tamam mı :D
ankarada ki kırmızı otobüsle bugün yan yana geldik egsoz rahatsız edici gürültülü sonra kaporta çürük vaziyette lastikler lastiklikten çıkmış kabak lastik olmuş ilk önce onları bi adam etsinler sonra bize ceza mı yazacaklar naapacaklarsa yapsınlar
helal olsun devlet ilk kendine baksın sonra bizlere gelsin