Orijinalini görmek için tıklayınız : Kara oğlanım :)
http://imageshack.us/a/img405/6561/img1846od.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/405/img1846od.jpg/)
http://imageshack.us/a/img222/1310/img1848v.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/222/img1848v.jpg/)
http://imageshack.us/a/img39/267/img1851pk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/39/img1851pk.jpg/)
http://imageshack.us/a/img84/5695/img1852k.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/84/img1852k.jpg/)
Aracım C180 Coupe dir.1.6 156 hp olan standart bir araçtır.Mevcut donanımı dışında cam filmi hariç kendim bişey eklemeye gerek duymadım.
Araçta ekstra Panoramik cam tavan,AMG paket,deri koltuk ve koltuk ısıtma mevcuttur.
Birde yukarıda belirttiğim gibi LIumar cam filmi var ön cam 2 numara yan camlar 3 numara :icon_tup:
çok güzel allah kaza vermesin :)
bLackModeL
22-09-2012, 20:23
maşşallah bu kasa guzel ama hacım yuksek olsa bu kasalarda daha bı harıka olcaktı kazasız belasız ınsallah
Amin cümlemizinkine inşallah çok teşekkürler...
maşşallah bu kasa guzel ama hacım yuksek olsa bu kasalarda daha bı harıka olcaktı kazasız belasız ınsallah
Açıkcası hacim için ne uygun yol var ne de uygun trafik var onun için gerek duymadım daha önce Scirocco sahibiydim Evotech yazılım yaptırmıştım onda bile randıman alamadım yollar ve trafik yüzünden...Maalesef yollarımız o keyfe imkan vermiyor
Maşallah allah kaza bela vermesin.
Maşallah. Yollarda şu an için pek sık görmediğimiz model ( İzmir için :) ) kazasız belasız günler.
otomania
23-09-2012, 01:11
maşallah bu nasıl bi güzelliktir
Çok güzel maşallah kazasız belasız
Masallah bu kasa coupeler cok hosuma gidiyor kazasiz belasiz
JusticeForAll
23-09-2012, 10:30
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin araç çok yakışıklı
CeM öZeR
23-09-2012, 10:49
Maşallah güzel. Allah kaza bela vermesin..
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
onursumer
23-09-2012, 11:03
c sedanı sevmiyorumda coupesi çok çok güzel maşalalh ;)
ibrahm_38
23-09-2012, 12:05
Maşallah çok şık bi araç gerçekten
Hepınıze cok tesekkurler rabbım hepınızın gonlune gore versın ınsallah...C sedan artık cok var sagda solda onunnıcın coupe tercıh ettım cok dogru bı karar almısım sımdı cok mutluyum :)
coupe en ıyı tercıh zaten mermı gıbı duruyor maşallah :)
maşallah coupe'si gayet hoş
Berkant_R32
23-09-2012, 15:42
kazasız belasız :)
bu jantlar amg jantlarından daha güzel bence. o da ayrı bir hava katmış arabaya. :)
kazasız belasız :)
bu jantlar amg jantlarından daha güzel bence. o da ayrı bir hava katmış arabaya. :)
Jantlar AMG ama :)
Cümleden çok teşekkürler çok sağolun arkadaşlar herkese kazasız belasız huzurla sürüşler dilerim...
nitrosystem
23-09-2012, 20:30
Guzel masallah
AtmoSpheriC
23-09-2012, 21:54
güle güle kullanın :)
Maşallah Çok Şık Duruyor Allah Esirgesin , Biraz Basılırsa Çok İyi Olur ;)
Herkese çok teşekkürler...Cümlemize kaza bela vermesin rabbim...
Maşallah. Tek sıkıntın siyahın çektiği tozlar olsun.
hay maşallah çok güzel gözüküyo :)
Sedana göre cok cok güzel bi kasa...Allah kazadan beladan korusun
coupe ya (: bır baska guzel oluyor.. maasallah kazasız belasız..
Hayırlısı olsun araç çok güzel
Herkese cok tesekkurler...Boyle olumlu tepkıler alınca dogru bı karar verdıgıme ınanıyorum :)
Öncelikle hayırlı olsun çok doğru bir karar vermişsiniz lakin sormadan edemeyeceğim :) ,
neden beyaz değilde siyah ?
İbrahim33
25-09-2012, 22:51
Hayırlı olsun aracınız , maşallah...Daha gözüm tam alışmadı w204 c ye ama özel bir araç olduğu kesin...
Öncelikle hayırlı olsun çok doğru bir karar vermişsiniz lakin sormadan edemeyeceğim :) ,
neden beyaz değilde siyah ?
Aslında pek çok sebebi var;İlk sebebi yollarda milyonlarca c180 sedan var beyaz ve siyah cam tavanlı ve zaten ilk başta bende sedan alıyodum ama gözüm görmeye okadar alıştı ki doydum beyaz arabaya.
Bide bundan önce ki arabam Citroen DS4 dü :) Çok tuhaf bi sıçrama oldu açıkcası ama o arabayı hiç kullanamadım 6-7 ay zor kullandım ve baktım olmuyo sattım oda siyahtı.Ama siyah arabanın asil duruşunu yaşayamadım okadar nefret ettim ki arabadan 6-7 ayda 4 kez falan yıkatmışımdır arabayı...Bunda neredeyse yıkamacıda yatacağım o derece titizleniyorum :hahaha:
Ondan önceki 3 arabamda beyazdı beyaz araba takıntısı olan bi insanım aslında ama artık o takıntı herkeste oluşmaya başladı...
Hala deliler gibi seviyorum Beyaz arabayı ama ben uzun süre şehir dışındaydım buraya geldiğimdede bitek Mengerlerde Beyaz araba vardı oda ben görmeye giderken satıldı ortada kaldım bi bakıma :)
Ben aracımı Kolumandan aldım ellerinde bu vardı beklemek istemedim çünkü oturduğum yer lokasyon itibariyle ulaşım sıkıntısı olan bi yer ve bende daha fazla beklememek adına hemen aldım yoksa Ekim başına teslimat diyolarlardı bekleseydim beyaz alacaktım ama nasip olmadı...Bide kuzenimde çok baskı yaptı siyah al pişman olmazsın daha asil durur beyaz kadar görmezsin vs vs dedim dinleyeyim şunu ve hakkatten arabayı aldıktan bi kaç gün sonra arayıp teşekkür ettim iyi ki aklıma girmişsin iyi ki siyah almışım dedim.
Çünkü Coupe beyazda sedan gibi fazla çok denk geldi ama siyah sedan sadece bir kez denk geldi ve bakınca çok asil duruyor...Rengide kendide içime sine sine biniyorum.Hiç bi zamanda Kızılay dağıtmış gibi olmayacak onuda biliyorum işte bu milyonlarca sebep yüzünden Siyah
:icon_tup::icon_tup:
Hayırlı olsun aracınız , maşallah...Daha gözüm tam alışmadı w204 c ye ama özel bir araç olduğu kesin...
Teşekkürler...Gözünde gönülünde içine sine sine alışabileceği bi araç ben hergün şükrediyorum o keyfi yaşayabilmek nasip oldu diye....
Maşallah Çok Şık Duruyor Allah Esirgesin , Biraz Basılırsa Çok İyi Olur ;)
AMG paket seçim araçlarda alçaltılmış süspansiyon oluyor onun için oynamamak gerekiyor diye düşünüyorum yani aracı standart almış olsaydım belki düşünürdüm ama mevcudiyetinde olan bi özellik olunca şuan için çok gerekli değil sanki...
Ya bide açıkcası ben pek alçaltma taraftarı değilim çünkü geçen sene Scirocco'm vardı yaklaşık 1 sene kullandım ve yay vardı araçta yollarımız okadar düzgün ki kaç tane lastik değiştirmek zorunda kaldığımı hatırlamıyorum ki ben bi bayan olarak dikkatli ve özenli bakarım araçlarıma ama yollarımızda iş yok...Hele bi benim oturduğum lokasyon direkt köstebek yuvası onun için bu sefer böyle idare edeceğim sanırım.
phoenixs
27-09-2012, 11:22
Maşallah hocam çok delikanlı ve yakışıklı araba :) Allah kaza bela vermesin
Bayanlara hocam dendiğini bilmiyodum...Çok teşekkürler....
yns_emre
27-09-2012, 15:19
kocaman maşallah allah kaza bela vermesin...
Hiç bi zamanda Kızılay dağıtmış gibi olmayacak onuda biliyorum işte bu milyonlarca sebep yüzünden Siyah
:icon_tup::icon_tup:
Sadece bu sebep bile milyonlarca sebebe değer :icon_tup:
Kaza bela uzak olsun ;)
Cok tesekkurler amin...
Aslinda bide ekleme yapmak istiyorum benim sadece bende olsun takintim yok cunku gunumuz imkanlari dahilinde hersey herkeste var ama insanin gozu oyle cok doyuyo ki sagda solda gormeye oda beni arabadan sogutuyo zamanla sebeplerden biri...
Maşallah. Tek sıkıntın siyahın çektiği tozlar olsun.
Bu mesaji cok gec gordum gercekten delirtecek kadar cok cabuk toz cekiyor max yarim saat...Sırf bu sebepten 2 gunde bir yikamacidayim
o nasıl bir haşin bakıştır ya cok iyi duruyor araç özellikle ön kısım :) Allah kaza bela vermesin birde coupe ayrıcalıktır :)
Mustafa Toprak
27-09-2012, 17:32
Maşallah...
AtmoSpheriC
28-09-2012, 00:27
:hahaha: :hahaha:
Murat Özcan
28-09-2012, 01:07
Kazasız belasız maşallah aracınız çok güzel
Çok güzel gerçekten farklı olduğunu hissettiren bir karoser yapısı var, bende alacak olsam bu motor seçeneği ile tercih ederdim.. İyi günlerde kullanın ama stop lambaları bu şekildemiydi coupelerin? Uzunlamasına yerleştirilmiş LED şeklinde diye biliyordum :beuj:
Düzenleme: Kendi hatamı kendim buldum tabii ki E serisi ile C serisinin coupe lerini karıştırdım :)
Herkese çok teşekkürler...Beğenildiği sürece benimde arabaya aşkım artıyor :)
Çok güzel gerçekten farklı olduğunu hissettiren bir karoser yapısı var, bende alacak olsam bu motor seçeneği ile tercih ederdim.. İyi günlerde kullanın ama stop lambaları bu şekildemiydi coupelerin? Uzunlamasına yerleştirilmiş LED şeklinde diye biliyordum :beuj:
Düzenleme: Kendi hatamı kendim buldum tabii ki E serisi ile C serisinin coupe lerini karıştırdım :)
Gönül isterdi E olsun ama bunada şükür :)
:icon_tup:
Maşallah kazasız belasız..
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah kazasız belasız...
Teşekkür ederim daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah...
Siyahın asaleti :) Allah kazadan beladan uzak tutsun..
Kara oğlandan çok, kara yılan gibi duruyor..:icon_tup:
Mükemmel ötesi bir araç maşallah diyelim. AMG leri de 1.8 oluyor sanırım bunların.
geçenlerde kullanma firsatı buldum..
aşırı keyifli bir araç..
kazasız belasız inşallah..
E den sonra C de efsane oldu :)
Maşallah
Mükemmel ötesi bir araç maşallah diyelim. AMG leri de 1.8 oluyor sanırım bunların.
Orjinal AMG ise muhtemelen öyledir ama benimki sadece paket olarak AMG...Düşünemiyorum motorununda kuvvetli olduğunu ozaman ortalık yıkılırdı...
Herkese çok teşekkürler
Citroen DS4 ten sonra benim için Ferrari bu :)
Çok güzel bir tercih olmuş, güle güle kullan.
brsmustang
10-11-2012, 03:44
ilerde "zamanında binemedik bu araça" diyeceğim araçlardan.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Yakıt durumunu paylaşır mısın ? Geliştirlen 1.6 yeni tip motoru merak ediyorum performans ve yakıt tüketimi olarak ?
maşallah cam tavan çok şıklık katıyor
bi jantla çok daha tatlı duracak eminim maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle :)
muratburunce
12-11-2012, 13:21
maşallah kazasız belasız nazar deymesin :)
SekoLive
12-11-2012, 14:03
çok güzel gözüküyor maşallah hayırlı olsun
Harika duruyor maşallah :)
Açıkcası hacim için ne uygun yol var ne de uygun trafik var onun için gerek duymadım daha önce Scirocco sahibiydim Evotech yazılım yaptırmıştım onda bile randıman alamadım yollar ve trafik yüzünden...Maalesef yollarımız o keyfe imkan vermiyor
Aynen o durumdayım şuanda. Çok doğru bi tercih olmuş C serisi, bende Scirocco'yu almadan once baya bi düşünmüştüm C coupeyi ama bekleme süresi ve kapının direkli oluşu beni arabadan sogutmustu. Hayırlısı olsun ınsallah kazasız sürüşler :)
Aynen o durumdayım şuanda. Çok doğru bi tercih olmuş C serisi, bende Scirocco'yu almadan once baya bi düşünmüştüm C coupeyi ama bekleme süresi ve kapının direkli oluşu beni arabadan sogutmustu. Hayırlısı olsun ınsallah kazasız sürüşler :)
Bütün mesajları çok geç okudum çok özür dilerim...Scirocco dan sonra bu 2. aracım Scirocco nun ölene dek yeri ayrı olacak bende ama Mercedesi yaşamak lazım...Kapının direkli olması konfor yanında minik bi detay :)
Yakıt durumunu paylaşır mısın ? Geliştirlen 1.6 yeni tip motoru merak ediyorum performans ve yakıt tüketimi olarak ?
Benzin aldığımda range 740 km diyor amaneyin 740 ı onu henüz göremedim:) Maksimum 500-550 km gidiyor.Benzinci satın almak şart yanında :)
Ama net olarak hiç bakamadım her hafta depo fullememe rağmen...Bu hafta bakar durum bildirimi yaparım net olarak.
bi jantla çok daha tatlı duracak eminim maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle :)
Araç dış görünüş olarak AMG onun için jant almayı düşünmüyorum.Jantlar AMG bunları değiştirip basit bi marka takmak AMG ye yazık etmek olur kanımca...
bence ustundekı jantlar 10 numara hıc degıstırmeye gerek yok :)
Ben bu kasanın cup ve sedanını çok sevdim hacim ufak olması vergiden avantaj bence mantıklı bir araç tr şartlarında iyi günerlerde kullanın kazasız belasız.
bence ustundekı jantlar 10 numara hıc degıstırmeye gerek yok :)
:icon_tup::icon_tup: Aklın yolu bir...
Ben bu kasanın cup ve sedanını çok sevdim hacim ufak olması vergiden avantaj bence mantıklı bir araç tr şartlarında iyi günerlerde kullanın kazasız belasız.
Çok başarılı bi araç zaten başarılı olmasaydı bukadar tutmazdı şüphesiz...
Bugun besiktas tarafinda gordum sanirim
Aracinz cok guzel masallah
Plaka GU değil ama araba güzel maşşallah kazasız belasız :)
Plaka GU değil ama araba güzel maşşallah kazasız belasız :)
Paramız yetmedi alamadık :p
Artık özel plaka almak çok zor Ali, zira 5 ay önce arabayı aldığımda dandirik GGA plaka için 1100 lira para istedi KOLLUMAN(!) bende kalsın dedim...