Orijinalini görmek için tıklayınız : Ttnet Rezilliği
1 hafta kadar önce ttneti aradığımda sorunumu söyledim ve abuk sabuk cevaplar aldım zaten bu zamana kadar anca bana köstek oluyordu, temiz bi sövdüm bende telefonda. Sorum şu; internet bugün ara ara kesilmeye başladı ve o günden sonra hiç bağlanamadım müşteri hizmetlerine, bu adamlar bana karşı bişey yapmış olabilirler mi, müşteri hizmetlerine baglanamamam adına? 7-8 gündür ne kadar arasamda ulaşamıyorum :soru:
ondertopcu
23-09-2012, 15:00
yok öyle birşey yapmazlar
öyle bişeyi bencede yapamazlar zaten baglantı bende sürekli öle olduğu için farklı bi durum yok bence...
Tiger_VTi
23-09-2012, 15:03
2-3 haftada bir de olsa benm de netimde kesiklikler oluyor ve müşteri hizmetlerini aradığımda ulaşamıyorum, sana karşı kasıtlı bişy olduğunu düşünmüyorum.
ondertopcu
23-09-2012, 15:04
türkiyede hangisi olduğu farketmez müşteri hizmetleri=sıkıntı
slowmotion
23-09-2012, 15:12
tt netmi? Allah yazdıysa bozsun. 40 sene beleş deseler almam
mecburiyetten kullanıyoruz, fiber olsa burada geçecem hemen
h.guroglu
23-09-2012, 15:41
ben tt net müşteri hizmetlerinde operatöre bağlanmak için 25 dk. telefonda beklediğimi biliyorum benimde netim ara ara gidip geliyor ama yapacak birşey yok seve seve olmasada kullanıyoruz mecburiyetten
onursumer
23-09-2012, 15:44
ttnette sıkıntı vardı en son kuzenimin bağlantısında sıkıntı var hat var fakat modem ip almıyor
bazen alıyor bu sefer sitelere girmiyor dns sorunu yaşıyor
aradım ttnet müşteri hizmetlerini sistemimizde sorun var şuan sizin bilgilerinizi goremiyorum bu yuzden yardımcı olamam dedi kız nezaman gelir dedim bilgi veremedi :)
---caner---
23-09-2012, 15:49
ttnet bana öyle bir kazık attı ki; Aboneliğimi kapattım uydunet e geçtim, hafta bir arayıp sizi tekrar abone yapalım şöyle kampanya böyle fırsat dediler 5 ay boyunca. Sonunda kızdım uydunet kullanıyorum bir daha aramayın bıktım diye. 2 gün sonra bir telefon daha 5 aylık 180 lira borcunuz var ödemezseniz yasal işlem uygulanacaktır diye. benim kapattığım tarihten itibaren 5 aylık saçma sapan bi fatura çıkartmışlar 2-28-54-83 gibi abuk sabuk düzensiz rakamlar yani, mecbur ödedik. sonra şikayetçi olup paramı aldım ama eksik verdiler alana kadarda aramadığım yer kalmadı beni birsürü sıkıntıya soktular. aldıkları para haram olsun bunu herkese söylüyorum kimse mecbur değilse kullanmasın.
ttnet bana öyle bir kazık attı ki; Aboneliğimi kapattım uydunet e geçtim, hafta bir arayıp sizi tekrar abone yapalım şöyle kampanya böyle fırsat dediler 5 ay boyunca. Sonunda kızdım uydunet kullanıyorum bir daha aramayın bıktım diye. 2 gün sonra bir telefon daha 5 aylık 180 lira borcunuz var ödemezseniz yasal işlem uygulanacaktır diye. benim kapattığım tarihten itibaren 5 aylık saçma sapan bi fatura çıkartmışlar 2-28-54-83 gibi abuk sabuk düzensiz rakamlar yani, mecbur ödedik. sonra şikayetçi olup paramı aldım ama eksik verdiler alana kadarda aramadığım yer kalmadı beni birsürü sıkıntıya soktular. aldıkları para haram olsun bunu herkese söylüyorum kimse mecbur değilse kullanmasın.
bu şerefsizler aynen bana da yaptı bunu, iptal etmiştim hattımı, sonra hemen aradılar sadece size özel bi kampanya yapalım falan diye, iyi dedik tekrar geçtik ama durum şu an bu şekilde, aradığımda da kız çıktı telefonda sonra konuşacağımızı konuştuk kendisinden telefonu masaya bırakmasını rica ettim, anlamadım? dedi sövmeye başlayınca -tak diye bi ses geldi, koydu hemen masaya :D
Ken_Block
23-09-2012, 15:54
bende şöyle bi sorun olmuştu internet kesilip kesilip tekrar bağlanıyodu ttneti aradım bağlanmamaya başladı adamlar geldi kapıdan girer girmez adsl kutunuz bozulmuş alın bu yenisi ama fiyatı faturanıza yansıtılacaktır dediler adamlar adsl kutumu bozdular teknosadan garantiye gittiğiöde ttnet kısa devre yaptırabiliyor gibi bir cevapla karşılaştım adsl kutusunun içindeki kablolar yanmıştı garantiden değiştirdim belki kafasından sallıyo diyeceksiniz ama bu böyle.. internet kesilip tekrar bağlanınca adamlar devreyi yakıyolar.. Bu yüzden "internet=superonline"
mechanic
23-09-2012, 15:59
ben alır ucunu toprağa veririm :D
TTNET PİŞMANLIKTIR...
onursumer
23-09-2012, 16:01
çok garip bende 10 yıldan fazladır ttnet adsl kullanıcısıym sorunsuz hemde :D
16mbit 24 saat faal sıkıntı yaşamadan kullanıyorum
2 yan binamda kuzenimin hattı bir turlu duzen tutmuyor
mechanic
23-09-2012, 16:13
çok garip bende 10 yıldan fazladır ttnet adsl kullanıcısıym sorunsuz hemde :D
16mbit 24 saat faal sıkıntı yaşamadan kullanıyorum
2 yan binamda kuzenimin hattı bir turlu duzen tutmuyor
random happiness politikası var galiba
Müşteri hizmetlerinde var bir sıkıntı. Bende geçen gun call centerdaki arkadaş abuk sabuk cevap verince sövmeden biraz üstlerine gittim . Şimdi bende ulaşamıyorum müşteri hizmetlerine ...
Niye mecburki ben biri kullaniyorum cok nadir kopar skinti olursa hemen ulasiyorum
ben nakil yaptırdım antalyaya valla ben hiç bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmadım simdiye kadar
3 kere aradım 3ündede ulaştım derdimi anlattım 15 ekimde sözleşme bitiyor kapattırabilirim
ogrenci evimde 2 sene superonline fiber optik kullandım.yav arkadas 0 sorun.son sene okulda die geri donduk aile evine ttnet var hergn ana avrat dumduzum bole rezil bir internet olamaz ya!
bizde müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz akü deli ettiler
aynı sorun bende de var ve bende ulaşamıyorum :?
Soch_VTECH
23-09-2012, 21:41
Arkadaşlar bir TTNET çalışanı olarak PM olarak bana hizmet numaralarınızı atarsanız sorununuz TTNET kaynaklımı yoksa kendi kablo veya modeminizdenmi kaynaklı sölerim... müşteri hizmetlerini aradığınızda ulaşamama gibi birşey söz konusu değildir yoğunluğa denk gelmiş olabilirsiniz..... sövenlere kasıtlı olarak aradıklarında ulaşamasınlar diye birşey sistem üzerinde yapmazlar her arayan ulaşabilir 10 kere sövsenizde ulaşırsınız engellenmez :) PM atacak olan arkadaşlara boş kaldığımda elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırım...