Orijinalini görmek için tıklayınız : Plasma tv yardım
Arkadaşlar uzun zamandır led 3d tv arıyordum ama gittim plasma aldım :confused: darty de kampanya gördüm aklım karıştı bir gazla web ten aldım eve geldi kuruldu ama donanımhaberi okuyorum aklım karıştı bu plasma hakkında bilgisi olan varmı nasıl ekstra bir rodaj yapmaya gerek varmı, ürün olarak nasıl? Gerçi şemsiye geçti ama yinede öğrenmek istiyorum
tv nin modeli PANASONIC TX-P50UT50E
beni cezbeden özellikleri 2d den 3d ye çevirme var,127 ekran neoplasma,2000hz,smart olması,wifi olması, diğer mağazalarda 2500-3250tl arası iken kampanyada 1999a inmesi ve panasonic tr garantili olması
onursumer
23-09-2012, 15:39
kotu bir urun almamışsınız ki plazma konusunda panasonic üzerine firma yok
bu ozelliklerde led tv almak isteseniz 120cm olarak düşünürsek 2800tl den aşağı bulamazsınız
fiyat performans olarak iyidir bayağı
ayrıca webden aldığınız için iade hakkınız var 7 gün içerisinde
mesafeli satışlarda koşulsuz iade kanunen var
kotu bir urun almamışsınız ki plazma konusunda panasonic üzerine firma yok
bu ozelliklerde led tv almak isteseniz 120cm olarak düşünürsek 2800tl den aşağı bulamazsınız
fiyat performans olarak iyidir bayağı
ayrıca webden aldığınız için iade hakkınız var 7 gün içerisinde
mesafeli satışlarda koşulsuz iade kanunen var
şuan için memnunum herhangi bir sıkıntım yok açıkçası 2000hz i gördükten sonra diğer özelliklerine baktım çok düşünmeden direk aldım :D
onursumer
23-09-2012, 15:46
ledler biraz daha parlak goruntu verir ki
bu urunle rekabet edebilicek ledlerin en az 400hz olması lazım
plazmalar herzaman zaten gerçeğe en yakın renkleri verebilen ürünlerdir o yüzden kolay kolay memnuniyetsiz kalıcağınızı duşunumuyorum
belki samsun ve lg gibi firmaların smart tv ozellikleri daha fazla gelişmiş olabilir diye düşünüyorum onuda kullanmayacaksanız çok fazla fark etmez
bence 3-4 gün deneyin içinize sinmezse iade edersiniz
ledler biraz daha parlak goruntu verir ki
bu urunle rekabet edebilicek ledlerin en az 400hz olması lazım
plazmalar herzaman zaten gerçeğe en yakın renkleri verebilen ürünlerdir o yüzden kolay kolay memnuniyetsiz kalıcağınızı duşunumuyorum
belki samsun ve lg gibi firmaların smart tv ozellikleri daha fazla gelişmiş olabilir diye düşünüyorum onuda kullanmayacaksanız çok fazla fark etmez
bence 3-4 gün deneyin içinize sinmezse iade edersiniz
aslına bakarsan led olarak samsung46es7000e bakıyordum ama onuda alacak durumum yok 3400tl fiyat performans olarak cazip geldi
onursumer
23-09-2012, 15:50
hem ucuz hem kaliteli goruntu isteniyorsa plazma doğru tercih zaten :)
ucuz paralara ledle bu goruntuleri bence bu boyutta alma şansınız yok
Dahili uydu alici varmi rakam iyiymis
plasmaların bildiğim tek kötü yanı ledlere göre biraz fazla elektrik tüketmesi. ama o da tüm gün çalışan birşey olmadıgı için çok farketmeyecektir sanırım :)
Dahili uydu alici varmi rakam iyiymis
Murat o da olsa Valla tadından yenmez ama maalesef yok ama onun için de şöyle bir çözüm var netten alırken varsa indirim kodu yazın diyor :D google amca ya mağazanın ismi ile indirim kodu diye aratınca %5 indirim kodu çıkıyor :D:D:D 100tl daha indiriyor 1900e geliyor ondan yapacağın kar ile de uydu alıcısı hediye diye kendimi avuturum :D:D:D
plasma konusunda panasonic en iyisi fikri çok yaygın
plasmaların bildiğim tek kötü yanı ledlere göre biraz fazla elektrik tüketmesi. ama o da tüm gün çalışan birşey olmadıgı için çok farketmeyecektir sanırım :)
faydası da kışın kombiyi biraz daha kısık kullanabiliyormuşsun :)
plasma konusunda panasonic en iyisi fikri çok yaygın
Haklisin hangi magazada danissam plasmada tek marka tavsiye ettiler
streetracer_nos
23-09-2012, 22:17
panasonic plazmada iyyidir fakat her markada oldugu gibi iyi ve kotu modelleri var
panasonicte g ve v ile baslıyasn seriler en iyi serilerdir 2000 hz olayı satıs politikas biraz birde ekran yanması var plazmalarda aynı goruntu sureklı acık kalırsa mesela kral tv sabit kısım yaani kanal logosu oturur ekrana ama maclarda ve hareketli goruntulerde iyi performans alırsın sadece senin aldıgın seri g ve v serilerine gore daha fazla yansıtıyo
mechanic
23-09-2012, 22:20
led ile parlaklığı karşılaştırdınız mı?
Led daha parlak bunlarin led kadar canli renk vermedigi iyi bilinir fakat gercege en yakin rengide bunlar veriyor kibekledigimden de iyi canlilik olarak
panasonic plazmada iyyidir fakat her markada oldugu gibi iyi ve kotu modelleri var
panasonicte g ve v ile baslıyasn seriler en iyi serilerdir 2000 hz olayı satıs politikas biraz birde ekran yanması var plazmalarda aynı goruntu sureklı acık kalırsa mesela kral tv sabit kısım yaani kanal logosu oturur ekrana ama maclarda ve hareketli goruntulerde iyi performans alırsın sadece senin aldıgın seri g ve v serilerine gore daha fazla yansıtıyo
Ekran yanmasini duydum bende olacagini sanmiyorim cok zap yapmamin faydasini en sonunda gorecegim birde ufak tefek detaylarla o sorunun halledildigini ogrendim ekran kaydirma bodta karincali calistirma gibi
cabrioleter
23-09-2012, 22:37
plasma konusunda dikkat edeceğin nokta 2 film art arda izleme siyah bantlar kalıcı olmaya başlayabilir..
hondafit
23-09-2012, 22:40
ısınma problemi yaşıyacaksınız.çok feci ısınıyor
mechanic
23-09-2012, 22:48
kışın ısınma bedeve :D
arkadaşım projeksiyon kullanıyor ısınmak için :D
Cok isindiklarini bilerek aldim ama bu seridenmidir bilmiyorum ozellikle suan kalkip baktim uzun zamandir calisiyor arkasi soguk ekran belli belirsiz iliklik var evdeki diger tv lcd, acikcasi fark goremedim korkulacak birsey yok
onursumer
23-09-2012, 23:12
panasoniclerin arkasında kocaman en az 2 tane fan var aşırı ısınma olmaz sanmıyorum :D
panasoniclerin arkasında kocaman en az 2 tane fan var aşırı ısınma olmaz sanmıyorum :D
Muhtemelen eski modeller ilabilir bendeki aşiri isinmayi birak ilik bile degil
benim panasonic plazma ewde 3yılında.Bugün yine tv almam gerkirse panasonic plazma alırım.PS3 , media player , pc , hd receiver hepsini kullanıyorum çok memnunum.Kesinlikle pişman olmayacaksınız ayrıca fiyatıda çok iyi almışsınız.
hondafit
30-09-2012, 23:38
vatan bilgisayarda çalışıyorum ne zaman bir panasonic plasmanın yanından geçsem sıcaklığı yüzüme vuruyor tabii bizde bütün gün açık oldupu içinde olabilir.
zaten radyasyon 3. kulağım çıkacak yakın zamanda