Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde ogretmen evi (kalacak yer)

Ahmet Saraçoğlu
23-09-2012, 17:27
Arkadaslar sirincedeyiz suan , istanbula goderken ara durak olarak iZmirde kalalim diyoruz esimle.izmire hic gitmedim.onun icin hic bilgim yok ama turistik olmayan , sehirici biyerde ogretmenevi hem fiyat hem giren cikan acisindan daha guvenlidir diye ogretmenevi olsun istiyorum.
retmen Evleri (http://www.ogretmenevleri.net/izmir.html)

Su listedekilerden hangisi sehir merkezine (aksam kordonda vss yurunebilecek alana ) en yakindir?yada bahsettigim kordonda bi gece kalabilecegimiz emin temiz bi pansiyon tavaiyesi rica edicem izMirli arladaslardan.

qRkem
23-09-2012, 17:48
Valla en yakın konak öğretmen evi ama pek tavsiye etmem yapı olarak eski ama manzara bakımından güzel bugun de hemen yanında pazar kurulu bu gece biraz sıkıntı cekebilirsiniz ama yarın rahat edersiniz. Karşıyakayıda düşünebilirsiniz orasıda mevki olarak gayet güzeldir

hak_on
23-09-2012, 17:50
dediğiniz sartlar dahilinde kordona yakın burası var

İkiçeşmelik Cd.No:2 Konak / İzmir

ama kordona yurunucek mesefede değil varyant tarafında kalıyor yani konak merkezin ust taraflarına.

Bahçelievler Karşıyaka/İZMİR

burdaki ogretmen evine giderseniz ulasım yonundende sıkıntı cekmezsiniz sakin bi yerdede kalıyor hem.alaybey karsıyaka civarında.tercih sizin :)

ama arkadasın dediğine katılıyorum konaktaki ogretmen evi sıkıntı olabilir...

Ahmet Saraçoğlu
23-09-2012, 17:54
Beyler sıkıtıyı biraz acar mısınız":D

Baris
23-09-2012, 17:56
pek düzgün bi muhitte değil sıkıntı o :)

JumboAli
23-09-2012, 17:56
gunluk ev olurmu?

hak_on
23-09-2012, 17:59
pek düzgün bi muhitte değil sıkıntı o :)
dogru cevap geldi :).ikiçeşmelik varoş bi muhit o nedenle :)

hak_on
23-09-2012, 18:00
bu arada bostanlıda vilayetler evi var jumboda bilir orası olur mu bilmiorum ama...

http://www.izmirvilayetlerevi.com/

numarası burada mevcut arayın isterseniz...

1.6 VTi
23-09-2012, 18:01
Manavkuyu'da bir öğretmen evi vardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum ? Eğer hala varsa düzgün duruyordu dışardan... Yürüyerek gidemezsiniz ama anayoldan Evka 3-Alsancak dolmuşları sıkça geçmektedir, 20dk'da Alsancak'ta olursunuz. :)

Ahmet Saraçoğlu
23-09-2012, 18:07
Arkadaslar o zaman Konak iptal, izmiri cok gezesin vardı hic gitmedim ama aynı gün icinde bodrum,germencik ,Efes,şirince'den sonra aksam çıkacak hal kalmaz malesef. En iyisi rotayı foça' ya çevirmek. İstanbula ne kadar yakın o kadar iyi :D

JumboAli
23-09-2012, 18:21
canakkale uzerınden gıdeceksenız. YENİ FOCA'ya gıderken Rose bay otel var orda kalabılırsınız. Izmır ıstıkametınden gelırken ılk degıl 2.foca tabelasından sola dondukten sonra ,10km ılerde GENCELLİ mevkıınde.

Rox
23-09-2012, 18:23
araç varsa ulaşımda bi sıkıntı yaşamazsınız konak öğretmen evinden öyle tam varoştada kalmıyor izmir burası gece sokakta yürüsen bile kimse sana bişey yapmaz istanbula benzemez

honour35
23-09-2012, 18:26
bornova ogretmenevi arka sokagimda:) konak falan 5 km fazla uzak degil. dolmusla gidersiniz;taksiyle gitseniz bile 15 tl tutuyor yani..

gökan
23-09-2012, 19:08
Bornovadayım pogretmen evını gıder sorarız ara ıstersen 5549511785

PROMINENT
23-09-2012, 19:13
ne kadarki bu öğretmen evleri ? otellere göre çok ucuz sanırım?

aRSLaN
23-09-2012, 19:27
bu arada bostanlıda vilayetler evi var jumboda bilir orası olur mu bilmiorum ama...

izmir vilayetler evi, izmir düğün, karşıyaka düğün, bostanlı düğün, düğün salonu izmir, nikah salonu izmir, otel izmir, karşıyaka otel, bostanlı otel (http://www.izmirvilayetlerevi.com/)

numarası burada mevcut arayın isterseniz...

kesinlikle tavsiye ederim kalabilme durumu söz konusu ise çok güzel bir yerde.Konak ya da Basmane tarafını pek tavsiye etmem.Konak'ta dışarı çıkınca akşam belli bir saatten sonra rahat hissetmezsiniz kendinizi, Basmane'nin durumu ise *****.

Karşıyaka'daki öğretmenevi de güzel yerde.yürüyerek gidilip gelinecek bir yer değil ama Alsancak Bostanlı Karşıyaka'ya falan gitmeniz zor olmayacaktır.

gökan
23-09-2012, 19:51
ne kadarki bu öğretmen evleri ? otellere göre çok ucuz sanırım?

ben kız ark varken 4 sene ogretmen evıne gıttım kaldım enfazla 12 gun kaldım ve 3o tl ile basladım enson 4o vermıstm gayette temız ve otel gıbıydı

bahçelievler abidin park
zeytınburnu ogretmen evı

Ahmet Saraçoğlu
23-09-2012, 22:09
Saolun arkadaslar yönlendirme ve yardımlar için.foca ya geldik , öğretmenevine geldim sahilde ama konaklama yokmuş burda , sadece restorant.oyle olunca gezmeyelim dedik bı bitişiğinde temiz bı yer bulduk.herkese teşekkürler tekrardan.