Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehir roll YJ 106 & FTH 106
darknessdoomsda
25-09-2012, 01:38
Eskişehir'de dosthane şekilde olmuştur denemeler
Specler:
FTH 106 : Filitre, egzoz, 51 düz boru, timing, polish
YJ 106 : Chip , filitre, egzoz, 48 düz boru, timing, 13/59 kısa, kapak taşlama ... Keyifli seyirler...
VQFBXsZZUQo&feature
Eskisehir roll YJ 106 & FTH 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VQFBXsZZUQo&feature)
1bTi9xcThW8&feature
Peugeot 106 1,6 GTI BMW 330 CI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1bTi9xcThW8&feature)
Kanka 3,30 videosunuda koysana :D
darknessdoomsda
25-09-2012, 02:11
koyuyore heman :D
Maşallah kardeşlerimin arabalarına nazar değmesin ikisine de :)
darknessdoomsda
25-09-2012, 02:18
Maaşallah maaşallah specler umarım doğrudur :D
Doğru doğru. Metin kardeşimin arabası çok güzel yürüyor maşallah tekrar hayırlı olsun.
3.30cu biraz daha mutavizi olabilirdi geçilmesine rağmen arabalara *** atmayaydı iyidi :D
Ö.öztüRk
25-09-2012, 02:22
maşallah araçlara 1-2-3 hoooooo bu iyiydi:)
masallah araclara
specler : yj :chıp ,fıltre, egzoz ,51 duz boru, kapak taşlama,tımıng 13 59 kısa
fth: fıltre ,egzoz, 51 duz boru tımıng,polısh
maşallah beyler, hiç boş durmuyorsunuz :)
serkanokan
25-09-2012, 07:35
Eskişehir ekibini seviyorum :D
Maaşallah maaşallah specler umarım doğrudur :D
kesinlikle katılıyorum artık specler o kadar çok saklanıyorki herkez kendını kandırıyor ince contalara ne oldu şimdi polişh deyip geçiliyor sanki polişh için kapagı açtın kalın conta ile kapattın polişh böyle yarıyor :D
geçen 150 küsür bi crx ile 106 denedim 1 boy arkasında kaldım
106 gti spec filtre egsoz dynosu varmış 147 bg :D
Specler dogrudur biz yalan aticak yavsak tiplerden deiliz neyse o
Specler dogrudur biz yalan aticak yavsak tiplerden deiliz neyse o
Aynen karam :D:D
Önemli olan kimin geçtiği deil ne kadar eylendiğimiz videolardan belli zaten bizimki makara :D
Benim boru 48 kutsalım farketmez gerçide ayıktırıyım ;)
darknessdoomsda
25-09-2012, 18:36
Aynen karam :D:D
Önemli olan kimin geçtiği deil ne kadar eylendiğimiz videolardan belli zaten bizimki makara :D
Benim boru 48 kutsalım farketmez gerçide ayıktırıyım ;)
düzelttim hemen
hahahh fatih abiye bak elebaşı resmen :D:D:D
330 videosunda konuşan kim? :D
bide 07plaka e36 328 bmw ci varmış, arabam 350 400 hp herkezi geçerim diye ağız yapmış geçen bizimkilere :D onuda bulup bi deneme yapsanıza allah aşkına :D
fth kimin arabası beyler?
fth kimin arabası beyler?
Metinin kanka Flashi satti yeni aldi burgazdan.
maşallah keyifli deneme olmuş :)
maşallah keyifli deneme olmuş :)
Eyw abi senin gibi koşmasakta arada yürüyoruz :)
e hayırlısı olsun knka ozamn kazasız belasız :)
Eyw abi senin gibi koşmasakta arada yürüyoruz :)
estağfurullah :)
Selcuk_RoL
25-09-2012, 19:55
hahaha fena makara olmuş videolar elinize sağlık maşşallah
maşallah araclara güzel deneme olmuş eğlence dolu bi gece :)
brs_odbs
26-09-2012, 01:09
maşallah araçlara
maşallah beyler, hiç boş durmuyorsunuz :)
gel sende çiçeğimmm :D :D
Eskişehir ekibini seviyorum :D
bizde seni seviyoz pampaa gel le eskişeihre vti görek :D :D
hahahh fatih abiye bak elebaşı resmen :D:D:D
330 videosunda konuşan kim? :D
bide 07plaka e36 328 bmw ci varmış, arabam 350 400 hp herkezi geçerim diye ağız yapmış geçen bizimkilere :D onuda bulup bi deneme yapsanıza allah aşkına :D
kanka 07 e36 yı iesle patates ettik ondan yana sıkıntı yok :D :D bu arada videoda konusan ve meksika dalgasını başlatan benim :D :D düplü jip :D :D
kanka 07 e36 yı iesle patates ettik ondan yana sıkıntı yok :D :D bu arada videoda konusan ve meksika dalgasını başlatan benim :D :D düplü jip :D :D
bi gelemde bende seni patates edem ozamn :D:D:D:D
Ek.Civic_Spoon
26-09-2012, 17:13
maşAllah araçlara Fth değerini bilecek bi arkadaşa gitti buna seviniyorum daha da ileri götüreceğine eminim, hepinize kazasız belasız
Bu arada Fth polish denmiş ama polishini en barzo şekilde sadece emme manifolt çıkışına yapıldı kapak port polishi değildir burdan belirtmek istedim :)
yunus_kg
26-09-2012, 17:16
maşallah araçlara eğlenceli bi gece oluğu belli :)
Maşşalah araçlara diğer şehirlere imreniyorum valla bizim şehirde nerdeeee :(.. Herkes king...egyi satınca anladımki tüm arkadaşlıklar boşmuş..
maşAllah araçlara Fth değerini bilecek bi arkadaşa gitti buna seviniyorum daha da ileri götüreceğine eminim, hepinize kazasız belasız
Bu arada Fth polish denmiş ama polishini en barzo şekilde sadece emme manifolt çıkışına yapıldı kapak port polishi değildir burdan belirtmek istedim :)
aga yanlız bilginize aracı iler götürem derken geri düşümüş olabilirssiniz... heleki portların içleri yontuk yontuk kareli köşeli oyulmuşsa vay haline o kapağın :)
maşaallah keyifli denemeler olmuş :)
Ek.Civic_Spoon
26-09-2012, 17:27
aga yanlız bilginize aracı iler götürem derken geri düşümüş olabilirssiniz... heleki portların içleri yontuk yontuk kareli köşeli oyulmuşsa vay haline o kapağın :)
yukarıda kapağın işlenmediğini belirttim ;) emme manifoldunun sadece çıkışlarını biraz genişlettim onunda çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten :)
yukarıda kapağın işlenmediğini belirttim ;) emme manifoldunun sadece çıkışlarını biraz genişlettim onunda çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum zaten :)
yanlış anlamada kaş yapiyim derken göz çıkarmışsın bilgine o kapağın flow değerleri altüst olmuştur :)
ss rs in kapağınıda senmi yapmıştın?
Ek.Civic_Spoon
27-09-2012, 11:29
yanlış anlamada kaş yapiyim derken göz çıkarmışsın bilgine o kapağın flow değerleri altüst olmuştur :)
ss rs in kapağınıda senmi yapmıştın?
ss i ben yapmadım ama benm dükkanda yapıldı selçuklar yaptı, ama yapılan işlemden sonra en az 2 boy aldığını kendi gözlerimle gördüm .. ;)
e hani ss rs in kapağı işli değildi? ben mi yanlış hatırlıyorum :S polemik olsun diye yazmıyorum kesinlikle.
gel sende çiçeğimmm :D :D
kanka siz hızlısınız ya beni aşarsınız :D ama 60tl ile 1000km giderim:hahaha:
Ek.Civic_Spoon
27-09-2012, 14:01
e hani ss rs in kapağı işli değildi? ben mi yanlış hatırlıyorum :S polemik olsun diye yazmıyorum kesinlikle.
yukarıda 2 defa belirttiğim gibi sadece emme manifoldunun çıkışlarında var :icon_tup:
fth'den bahsetmiyorum ss rs'ten bahsediyorum ben yav :)
Ek.Civic_Spoon
27-09-2012, 14:24
fth'den bahsetmiyorum ss rs'ten bahsediyorum ben yav :)
iyide bende ss in kapağının polishlendiğini hiç biyerde yazmadım ki ;) sen onu nerden çıkardın
ss i ben yapmadım ama benm dükkanda yapıldı selçuklar yaptı, ama yapılan işlemden sonra en az 2 boy aldığını kendi gözlerimle gördüm .. ;)
iyide bende ss in kapağının polishlendiğini hiç biyerde yazmadım ki ;) sen onu nerden çıkardın
yukarda yazmışsın..
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-09-2012, 14:36
ss rs polishlenmiş alican hanı o araba stock tan cığerliydi:D:D
iyi güzelde biz burada ss'in kapağını açtığımızda içler acısıydı hali... portlar arasındaki 1mm lik bir fark bile özellikle yüksek devirlerde portlar arasında ciddi flow farkı yaratır... yani yanma odasının birine fazla birine daha az hava giderki uzun vadede zararı olur, yani maksat sadece güç almak değil sağlıklı güç almak olmalı... kim bilir bu fht nin üst kapak ne durumda :):):):)
gözünüzü sevem başka bi aracın kapağını daha ellemeyin....
kanka siz hızlısınız ya beni aşarsınız :D ama 60tl ile 1000km giderim:hahaha:
:hahaha::hahaha:
Ek.Civic_Spoon
28-09-2012, 08:20
iyi güzelde biz burada ss'in kapağını açtığımızda içler acısıydı hali kapak drek çöp oldu... portlar arasındaki 1mm lik bir fark bile özellikle yüksek devirlerde portlar arasında ciddi flow farkı yaratır... yani yanma odasının birine fazla birine daha az hava giderki uzun vadede zararı olur, yani maksat sadece güç almak değil sağlıklı güç almak olmalı... kim bilir bu fht nin üst kapak ne durumda :):):):)
gözünüzü sevem başka bi aracın kapağını daha ellemeyin....
bilader senin sıkıntın ne anlamadım ss mss benm şuan zaten umrumda değil her konuya nasıl dahil oluyo onuda anlamıyorum, ama senin ısrarla anlamak istemediğin şeyi tekrar anlatayım, ss in kapak burda işlenmedi (yani okanda) biz sadece emme manifoldunu işledik (üst-alt) ha ist.a satıldıktan sonra işlenmiştir onu bilemem seçkinin arkadaşına almışlardı sanırım. çok merak ediyosun flowunu falan ona sor kardeşim ;) ,
Fth ın da emme manifoldu işlendi bunu daha ilk mesajımda yazdım hala kapaktan bahsediyosun emme manifoldu ile silindir kapağı arasındaki farkı bilmenden şüphe duyuyorum şuan.
hangi işi nasıl yapıcağımıda sanamı sorucam haddini bil ..
spesific
28-09-2012, 08:46
adam biz kapağına ellemedik diyor hala kapak deyip duruyorsunuz 39 plaka lüleburgazdan çıkan araçların giderlerini çoğu insan az çok biliyor ne yapıyorlarsada belliki bilinçli yapılıyor keza vtc typer , ss clio rs en bilinenleri kendi speclerinde istanbulda bile geçebilen çıkmadı ikisinide millet fesat kardeşim takmayın bence maşallah araçlarınıza yürümeyenini henüz görmedik
life is life
28-09-2012, 08:47
Maşallah deneyen araçlara, eğlenmişsiniz..
araba garajında kendi imkanlarınla kapağı sökmek mantıksız olur be yiğit gene karıştırmışsın burasını 2 dakikada :D ss ınde kapakta polısh yoktu burgazdan gıderken. FTH tada yok suan .ss rs nn son zaman emmesıne gırmıstı okan fth ın kınıde ibrahımle 2mız gırdık ama yamuk yumuk bısey de yapmadık hanı ayrıca gaz kelebeğı bırde egzoz manıfold unun ağızını tıraşlattık budur.SS ın flowunu fln ıstanbulda bozmuslardır anlıycan
araba garajında kendi imkanlarınla kapağı sökmek mantıksız olur be yiğit gene karıştırmışsın burasını 2 dakikada :D ss ınde kapakta polısh yoktu burgazdan gıderken. FTH tada yok suan .ss rs nn son zaman emmesıne gırmıstı okan fth ın kınıde ibrahımle 2mız gırdık ama yamuk yumuk bısey de yapmadık hanı ayrıca gaz kelebeğı bırde egzoz manıfold unun ağızını tıraşlattık budur.SS ın flowunu fln ıstanbulda bozmuslardır anlıycan
tmm knka olmuş bişeyde yaptığınız işi herhangibir hassas ölçü cihazıyla ölçtünüzmü? :D:D:D çünkü ölçmeniz ve sıfır hata olması gerekiyorda, manifolt kapak farketmez :D
bilader senin sıkıntın ne anlamadım ss mss benm şuan zaten umrumda değil her konuya nasıl dahil oluyo onuda anlamıyorum, ama senin ısrarla anlamak istemediğin şeyi tekrar anlatayım, ss in kapak burda işlenmedi (yani okanda) biz sadece emme manifoldunu işledik (üst-alt) ha ist.a satıldıktan sonra işlenmiştir onu bilemem seçkinin arkadaşına almışlardı sanırım. çok merak ediyosun flowunu falan ona sor kardeşim ;) ,
Fth ın da emme manifoldu işlendi bunu daha ilk mesajımda yazdım hala kapaktan bahsediyosun emme manifoldu ile silindir kapağı arasındaki farkı bilmenden şüphe duyuyorum şuan.
hangi işi nasıl yapıcağımıda sanamı sorucam haddini bil ..
bi yanlış anlaşılma olmuşta emin ol kapağı manifoldu senden iyi bilirim....
:beuj:
adam biz kapağına ellemedik diyor hala kapak deyip duruyorsunuz 39 plaka lüleburgazdan çıkan araçların giderlerini çoğu insan az çok biliyor ne yapıyorlarsada belliki bilinçli yapılıyor keza vtc typer , ss clio rs en bilinenleri kendi speclerinde istanbulda bile geçebilen çıkmadı ikisinide millet fesat kardeşim takmayın bence maşallah araçlarınıza yürümeyenini henüz görmedik
aga arabaların gidişine bişeymi dedik? ki ss'in gidişine bile laf etmedim ben zamanında maşşalh güzel yürüyor dedim
spesific
28-09-2012, 14:42
bunun ölçülmüşü yada ölçülmemişini neden tartışıyorsunuzki adam diyor zaten sadece emme polishiyle 2 boy aldıklarını demekki bilinçli yapılmış ve amacına ulaşılmış bunu gördükten sonra kim takar ölçüsünü flowunu ?
bunun ölçülmüşü yada ölçülmemişini neden tartışıyorsunuzki adam diyor zaten sadece emme polishiyle 2 boy aldıklarını demekki bilinçli yapılmış ve amacına ulaşılmış bunu gördükten sonra kim takar ölçüsünü flowunu ?
çok basit sanıyorsun dimi :):):):)
spesific
28-09-2012, 14:44
adamlar verim almışmı almış basit yada zor dünyada sadece siz yapmıyorsunuz bu işi eli yatkın bilinçli herkes yapar yapmışlarda zaten el elden üstündür unutma
adamlar verim almışmı almış basit yada zor dünyada sadece siz yapmıyorsunuz bu işi eli yatkın bilinçli herkes yapar yapmışlarda zaten el elden üstündür unutma
evet verim alınan kapağın halini gördük...
spesific
28-09-2012, 16:58
kim yaptı bilmiyorsan burgazdaki haline yada burgazda araca yapılan emeğe saygı göster ***** kapak burgazdayken yapılmamış istanbula satıldıktan sonra ellenmişse o kişilere ellemeyin batırmayın dersin sonuç olarak burgazdakiler 2 boyu sadece emme polishi ile almışsa kapağa girselerdi neler alabileceklerini sen düşün
kim yaptı bilmiyorsan burgazdaki haline yada burgazda araca yapılan emeğe saygı göster ***** kapak burgazdayken yapılmamış istanbula satıldıktan sonra ellenmişse o kişilere ellemeyin batırmayın dersin sonuç olarak burgazdakiler 2 boyu sadece emme polishi ile almışsa kapağa girselerdi neler alabileceklerini sen düşün
kapak kim yaptığını bilmiyorum dedim yepıldığı yeri değil... o aracın kapağı araç okanın elindeyken yapıldın yapan ii *** yemiş afedersin....
aha buda burgaz arabaya yapılan emek buyur... hala saygı duymamımı bekliyorsun??? bilinçli bir şekilde yapıldığı söyleniyordu bu aracın bumu senin bilinç anlayışın???
http://imageshack.us/a/img651/2300/dsc0261nd.jpg
truerider
28-09-2012, 22:14
Eskişehirde her köşe başında flow makinesi var galiba flow flow deyip duruyosun yiğit torun
Eskişehirde her köşe başında flow makinesi var galiba flow flow deyip duruyosun yiğit torun
eskişehirde değilde burada ppr motorsportta var barzo stage kapakların flowlarını ölçüyoruz....
çok biliyorsunuzya siz hani oralarda varmı o makinadan? hayatında gördünmü?
spesific
29-09-2012, 00:17
ne flow muş be turbo mübarek :) adamlar emme polishiyle 2 boy aldık diyor az geldi heralde size :) siz flow flowww larla yapınca 10 boy falan alırsınız kesin :) yüce flow engine :)
ne flow muş be turbo mübarek :) adamlar emme polishiyle 2 boy aldık diyor az geldi heralde size :) siz flow flowww larla yapınca 10 boy falan alırsınız kesin :) yüce flow engine :)
iş bitince görürsün kaç boy aldığımızı :)
konuyu geç gördüm bi yerde okudum ss rs in kapağı işlimiydi diye ss rs in kapağını ilk biz açtık kapakta yüzeyde gram hata yoktu polish birşey yoktu zaten ölçülerden rahatlamıştık fakat kapağın üst kısımda egzantrik çizikleri vardı zaten yakında konusu açılcak güncel halinin yapılan herşeyi detaylıca yazarım ama kesinlikle kapak hiç açılmamıştı ilk defa bizdeyken açıldı bu konuyu aydınlatabilirim.
edit:edit:yiğit yanlış anlamış polish olan yerleri alt üst emme ve gaz kelebeği polish liydi üzerinden çıkan emme manifoldunda bariz hata lar vardı zaten okan la konuşmuştuk bunları alt üst emme yi yenileriyle değiştirdik çöptüler resmen durumlarının kötü olmasından dolayı:( yiğit sanırım bundan bahsetmiş:D
konu sahibi arkadaşlardan özür dilerim öncelik kendi araçlarıyken konu nereye gelmiş araçlara maşallah...
konuyu geç gördüm bi yerde okudum ss rs in kapağı işlimiydi diye ss rs in kapağını ilk biz açtık kapakta yüzeyde gram hata yoktu polish birşey yoktu zaten ölçülerden rahatlamıştık fakat kapağın üst kısımda egzantrik çizikleri vardı zaten yakında konusu açılcak güncel halinin yapılan herşeyi detaylıca yazarım ama kesinlikle kapak hiç açılmamıştı ilk defa bizdeyken açıldı bu konuyu aydınlatabilirim.
edit:edit:yiğit yanlış anlamış polish olan yerleri alt üst emme ve gaz kelebeği polish liydi üzerinden çıkan emme manifoldunda bariz hata lar vardı zaten okan la konuşmuştuk bunları alt üst emme yi yenileriyle değiştirdik çöptüler resmen durumlarının kötü olmasından dolayı:( yiğit sanırım bundan bahsetmiş:D
konu sahibi arkadaşlardan özür dilerim öncelik kendi araçlarıyken konu nereye gelmiş araçlara maşallah...
aga biraz hata deme şimdi azönce manifolda bakan kör oluyordu demedinmi lan bana :D:D:D koyarım buraya valla screenshot görürsün :D
:D:D:D neyse manifolt ve kelebekle kurtarmışsın bari :D:D:D
aga biraz hata deme şimdi azönce manifolda bakan kör oluyordu demedinmi lan bana :D:D:D koyarım buraya valla screenshot görürsün :D
neyse manifolt ve kelebekle kurtarmışsın bari :D:D:D
okanlık birşey yok moruk adam motora çok iyi bakmış helal olsun ama şunu söliyim alt üst manifold ilk değişen onlar oldu yalan değil:D
spesific
29-09-2012, 11:16
gerekli açıklama gelmiş demekki zıplamamak gerekiomuş kapak işli bilmem ne diye umarım daha ileri gider