Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa Van - Palio Van
İyi Günler Dilerim Herkese. ikiside 1.3 multijet Camlı Van.
Corsa'da Boya Değişen Yok .2005 Model 110.km de orjinal . airbag, abs, klima, eps, mevcut
Palio Tek Çamurluk Boyalı , 16 jant lastik var. hiçbir özellik yok bomboş.
opelin kronik sorunu varmıdır ? bundan önce 2 tane daha palio kullandım o yüzden onu sormıycam.
Teşekkürler Şimdiden
burkaykalyon
26-09-2012, 08:24
hocam fiyatlar ne?bende düşünüyorum ondan soruyorum...
corsa akrabamızda 11.250ye opsiyonda araba. ***** sitede ilanı yok. bizim için opsiyonda.
palio ise 10.500 ancak pazarlık yapılmadı
burkaykalyon
26-09-2012, 08:41
peki palidoa bi sıkıntı yaşamış mıydın?
opelde bir sıkıntı yaşayanı görmedim ben açıkçası....
Osman Bahadır
26-09-2012, 08:41
Corsa'nın kroniği direksiyon kutusuydu. Ama garantiden değiştirerek zamanında çözdüler onu. Zaten 2005'tekilerde o sorun giderilmiş olabilir. Ama alırken kontrol etmekte fayda var. 1000tl fark için ben corsa'ya değer derim.
palio kesinlikle parasını kat kat hakeden bir arabadır. zaten kafam o yüzden karışıyor. 170 - 180 le gider - yakmaz. arıza yapmaz. palionun gözümde yeri çok başkadır. motorları aynı olmasa düşünmem bile corsayı ama motorlar aynı olduğundan alıcaz sanırım corsayı. birde corsa çok kelepir düştü bakıyor piyasaya 13.000 - 14.000 istiyorlar boyasızına km'si düşük olanlara
burkaykalyon
26-09-2012, 08:55
palionun herhangi bir ***** site linki falan var mı?ben almayı düşünürüm...
Burak E.
26-09-2012, 09:02
kanka sana palio gitmez :)
burkaykalyon
26-09-2012, 09:03
kanka sana palio gitmez :)
olum iş için alcam....
corsanın iç kalitesi sağlamlıgı bence aradakı farkı hakeder kı 1k bile degilken. ama 1.3 nasıldır bılemıcem. oda palio la bir gider herhalde aynı yakar da tahmınım.
Tayfun-E30
26-09-2012, 09:08
bir fiatçı olarak corsa çok daha mantıklı hem dolu hemde tanıdığınızdan içiniz rahat yıllarca kullandı arkadaşlarım opel markasını hiç sevmeme rağmen çok sevdiğim bir araçtır..
palionun herhangi bir ***** site linki falan var mı?ben almayı düşünürüm...
hacı sen fiesta bak pişman olmazsın. ciddi söylüyorum bak :icon_tup:
burkaykalyon
26-09-2012, 09:21
hacı sen fiesta bak pişman olmazsın. ciddi söylüyorum bak :icon_tup:
hacım bakayım bakmasına da van mı diyorsun? :) şirket araçlarımız fiestaydı. bayağı kullandım...vanlar uygun fiyatlı...4 kapısına param yetmez...
Burak E.
26-09-2012, 09:28
iş içinde 206 olabilir van iş görür kanka yada opel corsa palioalırsan satarken biraz zarar edersin diye dedim paliolar hemen yıpranıyor cunku
hacım bakayım bakmasına da van mı diyorsun? :) şirket araçlarımız fiestaydı. bayağı kullandım...vanlar uygun fiyatlı...4 kapısına param yetmez...
iş için dedin ya ondan dedim van tabi ki.
Murat Özcan
26-09-2012, 12:01
Corsa iyidir hocam
2 tane corsa kullandım ilk sıkıntısı direksiyonun ayarlanması idi onun haricinde yakıtı inanılmaz azdı bir depoya uzun yolda 900km yapıyodu bendeki biraz sert sesli bir araba ama ben memnun kalmıştım ...
corsa c cdti van direksiyon kutusu ses yapar. volant ses yapar. mazot pompası oringlerden kaçırır. bunlar öyle ayda veya 10binde bir tekrarlayacak arızalar değil. en masraflısı volanttır.
110binde kmsi gerçekten orjinal corsa van bulduysanız hiç 1000liraya falan bakmayın alın derim
Direk corsa palioyla kıyaslama bile bence sevmedinmi yine sat zarar ettirmez ama palio yu satamazsın
corsayı aldık. bi sıkıntısı yok sadece palioya göre yerde geldi bana ve biraz daha gürültülü :) donanımların hepsi çalışıyor sıkıntı yok. ancak palio kadar seri değil :S anlayamadım bu kısmı tam olarak. araç paliodan daha hafif yanılmıyosam ama daha hantal