Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardim galiba dolandilirilicaz !!
34tb9544
26-09-2012, 13:15
İs yerimizde çalışan bayan arkadasımıza 15 gun önce mesaj geldi. Tatil kazandınız bilgi için falanca turizm falanca numarayı arayınız diye aramadık tabiki daha sonra 2 gun sonra aradılar görüşmeye çağırdılar telefonda baya bı konuştular Dükkandan bı arkadas ben esiyim buyrun Benle konusun diye telefonu aldı telefondaki adam gayet kibar ve bilgili bı konuşmayla randevu aldı randevu yeri acarkent buraya firmanın bilgilerini ve telefon numaralarını yazıyorum bı bilgisi olan varsa paylaşırsa sewinirim
Bedawaya tatil mı olur anlayamadım Valla :) numaraları da anket yaptik ordan aldık diyorlar
Padeturizm
ADRES:Acarlar mah. 84.sok D1 Kapisi B283 Villa Acarkent/BEYKOZ ILETISIM: 02164850948 05339658074
ErayCerit
26-09-2012, 13:17
devremülk satışı için yapılan ücretsiz geziler gibi birşey olabilir. Görüşmekte fayda var
başlığı okuyunca istemsizce güldüm yanlış anlamayın :D
orhan_guney
26-09-2012, 13:19
aynı durum eşimin şirketinde oldu tatıl kazandılar gidip geldiler bile. anket sonucu olarak kazanmış.
34tb9544
26-09-2012, 13:20
Estafurullah bizde opmeseler bari diye konu actık :)
devremülk tatil tanıtımı.. gitmeyin bile..
devremülk tatil tanıtımı.. gitmeyin bile..
Aynen
yada sezonluk tekne turu tanıtımı
orhan_guney
26-09-2012, 13:22
şimdi aradım senın için aynı şirketmi diye onlar gitmişler ama onlarada bedava demişler yeme içme parası alınmış onlarda gecirmasyon yapmışlar.
eve alarm taktırıp gitsinler ;) gitçeklerse
YavuzNaz
26-09-2012, 13:22
aynen devremülk satışı için yapılan aptal bir tuzak, bir arkadaşımızı aynı firmadan arayıp aynı yalanları söylemişler :D
lucky Jackal
26-09-2012, 13:26
kanka tatil kazandınız diyorlar devre mülklerin olduğu yere götürüyorlar,orda satış yapmaya çalışıyorlar hiç gerek yok boşver
Ya bu zamanda kim kime bedava tatil vermiş burası Turkiye.
buna benzeri komsumuzun başına geldi Ayvalıkta 1 hafta tatil kazandık diye gidip 2. gün göndermişler :)
34tb9544
26-09-2012, 13:28
Techturkey bu isin dibi yaaaaaaaa cok sagolun arkadaslar
Devremülkse gidin, bi güzel ağarlarlar, ikramlar yemekler 1 gün tatil havasında geçer akşam da geri getirirler, düşüncez dersiniz, geçirdiğiniz 1 gün kar kalır.
Tamamen ücretsiz oluyor genelde. VIP minibüslerle 8-10 kişi toplayıp götürüyorlar.
ErayCerit
26-09-2012, 13:28
Yanlış hatırlamıyorsam ya yol ücreti size ait yemek içme onlara ya da tam tersi şeklinde bir programları oluyor. Evi gezdiriyorlar satmaya çalışıyorlar
Pasa fiso gokhan kankam bu isler uzak durun bulasmayin :)
kim kime çöpünü vermiş bırak tatili :)
Kanka telefonuna mesaj gelicek birazdan bak :)
34tb9544
26-09-2012, 13:54
Kanka telefonuna mesaj gelicek birazdan bak :)
Sana gerekli cewabi SMS ile vericem
VoodooRush
26-09-2012, 14:42
South Park - Asspen (http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s06e03-asspen) durumu muhtemelen.
Bencede bi tanıtım tatili gibi birşey ama gitmemekte fayda var en azından ne olcak korkusu olmaz. :)
Ne durumlara getirdiler bizi herşeyden korkar olduk, vah halimize bizi böyle yapan hükümetin!!!
redbaron
26-09-2012, 14:53
opmek yada opulmek kendi elinizde degil mi :D silah zoruyla verecek halleri yok gidin gorusun kafanıza yatmazsa cıkıp gidin.
Eskişehirdeykende beni afyon gazlıgöl devremülk için aramışlardı. Sabah gittim ücretsiz sauna havuz çamur banyosu açık büfe öğle yemeği sonra apart ve villaları gösterdiler 14-15 kişi minübüsle gitmiştik 4-5 kişi beğendi satın almak istedi bizde bedavaya eğlenmiş olduk. Sorup soruşturun firmayı kafanıza yatarsa yatarsa gidin zevkli oluyor.
Burak-Akın
27-09-2012, 23:29
devremülk tanıtımı için çagırıyorlar daha sonra almayınca kapı dışarı ediyorlar..
zamanında kuşadasında bizimde başımıza geldi. Hiç boşuna gidip sinirlerinizi germeyin derim
34tb9544
27-09-2012, 23:31
bu gun aradılar dırek dewremulk almıycam ben dedım sızın daha onceden aradıgınız bı kac kısıyle konusutum dedım hmen kapattılar :D:D:D:D
darkmoon
27-09-2012, 23:40
bu harcamalarınızla alakalı bir şey kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez misali düşünüyorlar referansı sağlam yerlerden alıyorlar onlarda haklılar termal yada turistik bir yerde ise tesisleri devremülke sizi konuk ediyorlar ortama bakıyorsunuz falan konaklama bedava ama yeme içme sizden. bu arada gidipde konaklayıp devremülk alanda çok insan oluyor bu yüzden zaten yıllardır bu yönteme devam ediyorlar bu yöntem işe yaramasa devam ederlermi..
63owen63
27-09-2012, 23:41
Devre mülk satışı olayı.. Gitmeyin kafanızı ütülerler. Öğrenciyken calışmıştım :d
yer beykozda madem ekeray beyefendiyi göreve davet ediyorum :D
34tb9544
27-09-2012, 23:48
eray yumel yardım beykoz subemız
bu gun aradılar dırek dewremulk almıycam ben dedım sızın daha onceden aradıgınız bı kac kısıyle konusutum dedım hmen kapattılar :D:D:D:D
ahahhahaha KISA VE NET :D
Eray Yümsel
28-09-2012, 11:17
Kanka ben hergun oralardayim gidip cokelim istiyosan :D
böbrek gitmesin sonra :D
Hey maşallah
bu ülkede bedave denen herşeyden kıllanırım ben
denizalpakinci
09-03-2013, 11:09
Devremülk meselesiyse aman hiç bulaşmayın bir kere gittinmi her gün bıkmadan usanmadan arıyorlar.
Yıllar evvel gitmiştim akçayda aynı olaya.. Devremülk satışı olduğunu bilmeden, bir arkadaşımın "gel tatil ayarladım" sözü ile..
Sabahtan akşama devremülk tanıtımı yapmışlardı, havuza girmeye akşamüstü 1 saat vakit anca bulabilmiştim.. Keyifsiz, anlamsız, yorucu bir olaydı..
bizide sürekli arıyolar yok kızılcahamam beypazarı vs vs
valla öyle abi 50 kuruşluk suyu 1 liraya dışarı atarken :D