Orijinalini görmek için tıklayınız : ibiza cupra s2k fn2
dün geceki denemeler
cuk s2k ıbıza cupra stage2 fn2typer
cuk s2k ibiza cupra satge2 fn2 typer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nAMZwdF35a8)
165.mov - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4ewHG6YOjbk&feature=player_embedded)
nAMZwdF35a8&feature=g-upl
4ewHG6YOjbk&feature=g-upl
stage 1 sanirim bnmki :) cooler methenol yok
yazilim egzoz filtre
maşallah aaçlara benim videom yomu hiç ya :D
eve geciyim eklicem kanka 306 rs s2k videolari var arkadasmda ekleriz
minik cupralar hondalara bela olmaya basladı :D
Serhat Y.
26-09-2012, 14:29
Linklerde koyulabilirmi mumkunse fn2 yi merak ettim,,
Linklerde koyulabilirmi mumkunse fn2 yi merak ettim,,
çok şaşırmadım merakına ama geçilmiş fn2 :d senmiydi yoksa :)
Masallah araclara cupra iyi yurumus
Maşallh tum araclara Cupra stg1 olmasına ragmen cok ii :)
Serhat Y.
26-09-2012, 14:39
çok şaşırmadım merakına ama geçilmiş fn2 :d senmiydi yoksa :)
Bak cocuk sen buara benim uzerime cok oynuyosun, sana yazdim bbm den neden cevap vermiyosun bakiim.
Fn2 zaten bencede gecilmistir bu karede de merak iste farklar nasil olmus acep:))
Selcuk_RoL
26-09-2012, 14:44
Massallah tum araclara cuk s2000 zorlanmamis pek fazla
Masallah tum araclara. Gecenin bonusu 2 tane M3 e denk geldik taciz ettik teklif ettik ama yanasmadilar :)
Bu arada camcar stage 4 Passat.
Gecenin bonusu 2 tane denk geldik taciz ettik teklif ettik ama yanasmadilar :)
Hastayım sana :)
Bu arada videoda farkettim CUK s2000 ibiza ile gazlarken bi ara gaz kesiyor ama sonradan tekrar basiyor. Masallah.
evolutions
26-09-2012, 15:17
gaz kesip basması hadi vur vur gibi oldu sılvaster stallone :)
Bravo alptug..
Cuk neden gaz kesiyor bende farkettim ? Onune bisey mi cikti
maşallh tum araclara cupra stg1 olmasına ragmen cok ii :)
zafa eksoz filitre yazılım stage 2 olmuyormu bende böyle kullanıyorumya ben cem filan hepimiz stage 1 mi oluyoruz
cupra daha yürüyebilir gerekli parcalar takılırsa maşşallah
Bu arada videoda farkettim CUK s2000 ibiza ile gazlarken bi ara gaz kesiyor ama sonradan tekrar basiyor. Masallah.
bndede bi kac video var donuste dnedik 190 dan sonra gecmeye basliyor bide araba bnm cok sisti sanki :) sonuc hep degisik oldu
zafa eksoz filitre yazılım stage 2 olmuyormu bende böyle kullanıyorumya ben cem filan hepimiz stage 1 mi oluyoruz
cupra daha yürüyebilir gerekli parcalar takılırsa maşşallah
parca takan hizli olsa hemen bugun takarim parcali en hizlisi ile denemek isterim
Serhat Y.
26-09-2012, 15:23
CUK s2000 iyiymiş gerçekten:icon_tup: diğer araçlarada tebrikler. fn2 de fena değil gibi Alptug sizin denemeler nasıl oluyor fn2 ile 200 e kadar ve sonrasında.
askanzengin
26-09-2012, 15:26
maşşallah araçlara adaletli denemeler oldu,sen önce bastın,yok arabayı geriden yürüttün yok neden erken bırakıyosun bu tarz şeyler yaşanmadı,güzelbi geceydi denemelerin devamı gelir alp diğer videoları bekliyorum kanka fn2 typer
parca takan hizli olsa hemen bugun takarim parcali en hizlisi ile denemek isterim
ben böyle özgüvenli insanları severim bende polo gti kullanıyorum ecufast yazılımlı 3 ayda ciddi şeyler ögrendim sıkıntı yok benim aracım ciddi yürüyor ortada biryerde hafta sonu buluşalım dostum hem tanışmış oluruz hem arabalarımızı görürüz
serdar her zaman kardesim goruselim deneyelim tabiki maksat gormek
Enes KAPOĞLU
26-09-2012, 15:45
dün akşamki videoları bekliyoruz.
Fn2 iyi gidiyordu ya masallah biz bastigimizda 200 lere kadar yarim boy kafa kafaya gibi 200 den sonra 1 boy onumde oluyordu clio rs in
Bu arada dun aksamki denemelerden sonra kapak islidir gibi biseyler dendi benim aracim icin ama kapak ve alt emmede polish vb. İslem yoktur kapak sonrasi konusuruz demek istiyorum burdan :)
arabada sokulu vida dahi yoktu belirtmek istedim
Ecufast ibiza cupra - 306 gti.MOV - YouTube (http://youtu.be/rVWwF08ccSM)
ibiza cupra rs 306 gti - YouTube (http://youtu.be/b5cySiAV4Fk)
rs fn2 - YouTube (http://youtu.be/JSi9Hivb4fg)
ibiza cuprAa s2k - YouTube (http://youtu.be/HYpVAfAWMEI)
Videolar kısa ama öz olmus masallah :)
serkanokan
26-09-2012, 15:57
s2000 başta olmak üzere tüm arabaların maşallahı var :)
Helal olsun Alptu panpama yakit koymadginida belir bence daha sonra yakit vardi suydu buydu olmasin bizdede videolar var koyariz yeni RS iyle Emre goz doldurdu :D 306 GTI sokuktu sanirim komple oda uzunda bi ufak RS in onune geciyo tum araclar gunundeydi :D
aynen kanka yakıt koymadım yakıtım yarım depo dan fazlaydı :D ben zevk aldım guzel denemeler oldu hafta sonu tekrar denerım yakıtlı :d
life is life
26-09-2012, 16:22
maşallah butun araçlara..
gökhan-R
26-09-2012, 16:31
maşallah tüm araçlara
maşallah güzel denemeler olmuş aracı çıkartabilsem bidahakine bende geliyim derdim kadro güzelmiş :)
askanzengin
26-09-2012, 16:37
:):):::::::)))))
askanzengin
26-09-2012, 16:39
Fn2 iyi gidiyordu ya masallah biz bastigimizda 200 lere kadar yarim boy kafa kafaya gibi 200 den sonra 1 boy onumde oluyordu clio rs in
Bu arada dun aksamki denemelerden sonra kapak islidir gibi biseyler dendi benim aracim icin ama kapak ve alt emmede polish vb. İslem yoktur kapak sonrasi konusuruz demek istiyorum burdan :)
arabada sokulu vida dahi yoktu belirtmek istedim
emre kardeşim araban gerçekten çok iyi yürüyo dediğin doru 180 gibi 1 boy önüne çıkıyorum son hız yapmadık ama ufuk ufak devam ediyorum kapağı yapmadan önce haber verde bizde bi gıdıklayıp gelelim spekler aynı olsun biliyosun yoksa geçtiğim arabayla bidaha denemiyorum ::))
Techturkey.com Post 35
askanzengin
26-09-2012, 16:46
CUK s2000 iyiymiş gerçekten:icon_tup: diğer araçlarada tebrikler. fn2 de fena değil gibi Alptug sizin denemeler nasıl oluyor fn2 ile 200 e kadar ve sonrasında.
dostum alple denemelerimizde arabası soğukken 1 boy yarım boy arası değişiyo araba şişince yanyana:)merakını gidermiş oluyum
tüm araçlara maşallah...306 rs sonucu ne oluyor..?
Serhat Y.
26-09-2012, 16:57
dostum alple denemelerimizde arabası soğukken 1 boy yarım boy arası değişiyo araba şişince yanyana:)merakını gidermiş oluyum
eyvallah:icon_tup: Alptuga sordum ama çok iplemedi sağolsun:D
fn2 deki parçaları birde biliyosan paylaşırsan sevinirim
bilmiyom abi ben ondan soruyorum zaten:D bu yakaya geçebilirse, aracım boyadan cıktıktan sonra deneyebilirim bu arada.
bilmiyom abi ben ondan soruyorum zaten:D
GFJ dir ooo..:D hem başka yürüyen 306 mı var piyasada..? :hahaha:
GFJ dir ooo..:D hem başka yürüyen 306 mı var piyasada..? :hahaha:
taş'a bak :D:D
deneyen yok abi ben napıyım :D
ole deme ya kusura bakma ınan gormedım
200 e kadar 1 boy arkamda ole dvm edıyor benım gordugum 230 a kadar denedık cok az daha acıldıgı ama 1 2 denemede sısıyor araba dun hıc durmadan sıktım herkesle
-Günalp-
26-09-2012, 17:07
Guzel denemeler olmuş. Maşallah alptug guzel gidio cupra.. Miniler çıksın piyasaya onlarla merak ediyorum nsl olacak? 306 da iyi yürümüş bence..
Serhat Y.
26-09-2012, 17:17
ole deme ya kusura bakma ınan gormedım
200 e kadar 1 boy arkamda ole dvm edıyor benım gordugum 230 a kadar denedık cok az daha acıldıgı ama 1 2 denemede sısıyor araba dun hıc durmadan sıktım herkesle
İyimis ozellikle 200 sonrasi biraz daha acmasi sasirtici gercekten, tebrik ederim tekrar.
Uzmanin r53 ile kafa burun gidersiniz ozaman keyiflide olur tahminimce,,
emre kardeşim araban gerçekten çok iyi yürüyo dediğin doru 180 gibi 1 boy önüne çıkıyorum son hız yapmadık ama ufuk ufak devam ediyorum kapağı yapmadan önce haber verde bizde bi gıdıklayıp gelelim spekler aynı olsun biliyosun yoksa geçtiğim arabayla bidaha denemiyorum ::))
Techturkey.com Post 35
Aynen oyle kardesim saolasin :) aynen gectinmi denemicen :D harun kossss :D
emre kork benden :D
Kanka banami kaldirdin :D
-Günalp-
26-09-2012, 17:20
İyimis ozellikle 200 sonrasi biraz daha acmasi sasirtici gercekten, tebrik ederim tekrar.
Uzmanin r53 ile kafa burun gidersiniz ozaman keyiflide olur tahminimce,,
Uzmanın mini merak konusu zaten.. Kıyamıyor adam çıkaramadı bı türlü:)
uzman hadı ne zaaman denıyoruz hahaha :D
S2000 nin specler nedir? Maşallah bütün araçlara
uzman hadı ne zaaman denıyoruz hahaha :D
olm denerdik hemende coiloverim hala gelmedi 2 haftadır gaza tam bile basmadım amortisör yerinden çıkıcak die :)
Maşallah araçlara geç saatte çıkmamıza rağmen tırlar oldukça fazlaydı ama sonuçlar belli kazasız belasız sürüşler. GFJ'yide özlemişim :)
onursoytam
26-09-2012, 19:21
maşallah s2000 ne ;)
mami_makinen
26-09-2012, 19:51
Masallah araclara ...cuk yine kondisyonunda Alp zaten tam gaz masallah ...
brs_odbs
26-09-2012, 19:53
maşallah deneyen araçlara kazasız belasız
İBRAHİM_MEY_GTİ
26-09-2012, 20:13
Araçlara masallah dün gece baya güzeldi bu araçların hepsiyle denemek istiyorum aracım çıkınca tek tek sıkarız :):)
cagri erdem
26-09-2012, 20:24
cuk'u zaten biliyordum bana attığı farklarla ama cupra cidden çok şaşırttı,bugün garajda duyunca hemen açtım video yu izledim kaç bg kaç kg neleri var merak etmişdim.
kazasız belasız sürüşler dilerim tüm abilerime ve kardeşlerime.
BlackEmperor
26-09-2012, 22:07
tahmin ettiğim gibi olmuş maşşalh tüm araçlara
askanzengin
26-09-2012, 22:22
Dostum arac bizde zaten dun deneme yapanda benim fn2 ile aracimizda sadece70 lik duz boru ve filtre var baska bisey yok haa bide ben varim iste direksiyonda okadar::)))
yasinkarahan
26-09-2012, 23:13
Araçlara masallah dün gece baya güzeldi bu araçların hepsiyle denemek istiyorum aracım çıkınca tek tek sıkarız :):)
hee abi yarın mı çıkıyodu EV :)
maşallah araclara cam car çılgın :)
Enes KAPOĞLU
26-09-2012, 23:40
gfj nin üstüne türkiyede 306 tanımam gerisi yalan .
birde megane rs vardı o denemedımı kimseyle dün akşam polis peşinden basıyordu ama :)
cakaragol
27-09-2012, 00:51
[QUOTE=emre_;6241344]Aynen oyle kardesim saolasin :) aynen gectinmi denemicen :D harun kossss :D kostum kanka seni seviyorum bende artik gectigim arabalarla denemiycem buarada masallah butun araclara clio rs candir ama gfj eksiklerine ragmen benim icin yc 106 gti m dan sonra gfj dir ibiza s 2000 ler fn2 hepsine ayri masallah kadro guzel elit insanlarla basmak mutlu ediyor allaha emanet buarada arabadan pahali egsozun varex s 2000 yasiyosun:icon_tup:
beyler laf kalabalığına gerek yok benle denemek isteyen bu yakaya gelir dener olur biter :)
arabası yürümüyor geçeriz denmiş, denilen lafın arkasında durup gelin deneyelim.
daha önce altında sbl varken söküğüm diye denemedin benle, gel sökmek 1 boy veriyorsa 2 boy deriz deneyelim dediğimde gelmedin şimdi oralardan laf konuşmaya gerek yok.
sokarız aracını kompresyon testine iki saniye, sonra çıkarız yola.
çok fazla cezam var ve trafikten men'im, muayenem yok, eğer bu problemlerim olmasa emin olun ben gelirdim.
madem piston koydular yürümüyor geçeriz bizle denesin diye telefonlar açıyorsunuz, gelin geçin işte :)
saygılar herkese.
dipnot: arabam boyada, çarşamba günü teslim alıcam .akşamına veya ertesi güne veya cuma gününe deneyelim görelim. gece geç saatte. haftasonu cıkmıyorum kalabalıktan dolayı. belirtiyimde şimdiden sorna geri yaptı olmasın.
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-09-2012, 14:42
beyler laf kalabalığına gerek yok benle denemek isteyen bu yakaya gelir dener olur biter :)
arabası yürümüyor geçeriz denmiş, denilen lafın arkasında durup gelin deneyelim.
daha önce altında sbl varken söküğüm diye denemedin benle, gel sökmek 1 boy veriyorsa 2 boy deriz deneyelim dediğimde gelmedin şimdi oralardan laf konuşmaya gerek yok.
çok fazla cezam var ve trafikten men'im, muayenem yok, eğer bu problemlerim olmasa emin olun ben gelirdim.
madem piston koydular yürümüyor geçeriz bizle denesin diye telefonlar açıyorsunuz, gelin geçin işte :)
saygılar herkese.
dipnot: arabam boyada, çarşamba günü teslim alıcam .akşamına veya ertesi güne veya cuma gününe deneyelim görelim. gece geç saatte. haftasonu cıkmıyorum kalabalıktan dolayı. belirtiyimde şimdiden sorna geri yaptı olmasın.
harun al sana atar ben bölE atar görmedim:D alican harun bu atara dayanamaz cıkarır GFJ 306 GTİ
H22Power
27-09-2012, 14:44
Otabana mı çıktınız ne banal :D
atar yapıyorsa gelip deniycek. yok gelmiyorsa susucak :) ben atar yapmıyorum bunu da belirtiyim.
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-09-2012, 14:46
atar yapıyorsa gelip deniycek. yok gelmiyorsa susucak :)
Kanka nerde duyoyosun böle atar yaptıgını felan GFJ karsıya gelmez ama ortak biyerde bulusur sıkarsınız kanka:icon_tup:
H22Power
27-09-2012, 14:47
Aynen oyle kardesim saolasin :) aynen gectinmi denemicen :D harun kossss :D kostum kanka seni seviyorum bende artik gectigim arabalarla denemiycem buarada masallah butun araclara clio rs candir ama gfj eksiklerine ragmen benim icin yc 106 gti m dan sonra gfj dir ibiza s 2000 ler fn2 hepsine ayri masallah kadro guzel elit insanlarla basmak mutlu ediyor allaha emanet buarada arabadan pahali egsozun varex s 2000 yasiyosun:icon_tup:
ak fbi ajanı komşum var o bile bir *** anlamadı bu posttan harun :D
ortak biyer yok.
benim muayenem yok, 3 dönem vergi ödememişim, 1500tl de ayrıyetten cezam var. o yüzden gelemiyorum yoksa gelir dener dönerdik :)
vtec_alp
27-09-2012, 15:07
Denemeler harika olmuş.GFJ binme fırsatım olmuştu.Yürürü çok iyi gerçekten.
Maşallah araçlara.
cakaragol
27-09-2012, 15:41
Alican yurek yedin galiba sakin ol bence sana kimse bisey demedi ama suan bunlari gordum diyoeun cezalar falanlar beni ilgilendirmiyo ben denemek istedgiim zaman heekesle denedim bunu herkes biliyo Ama 39 ss kimse rollde goremedik rahat ol senin arabanda guzel onunda bizden aldin sana kim gaz verdi ama dedigim gibi ben afar yaptigimda herkesi evden kaaan portpolise sor harun kim deeee
cakaragol
27-09-2012, 15:47
Boyle seylerde gaza gelme ben karsiya y ettim yc 106 la cok geldik sbl zamani biz seni atasehirdede bekledik bende r olmaz alican. Oylr bilip bilmeden gaza gelmeyin ben ogun atasehirde karsidan kimse gelmiyomu dedim karsidn clio rs ss 306 falan yokmu dedim kimsenin arabasini kotulemem kotuluyenide kizarim sen rahat ol
cakaragol
27-09-2012, 16:07
Alican boyle klavyeden kimseyi bilmeden. Atarda yapma atar yapsam
Senle sorunum olsa ben seni arar orda biterdim amladinmi sn rahat ol gecen sene azmi gelmedim sen yoktun ciktin bize atar yapiyon..)))) bak ben ogun denemek istedim alp ibixa emre cliors adam gittik denedik sikinti yok araban ciksin ozaman sikinti varsa istanbulda bizim speclerimizde olsunn olmasin basarix bu arada gfj yegenimin arabasi ona aldim ogun ben cikardim dip not bu gfj dogancanda 1 sene kaldi kimse neden denemedin pardonda sorarim sana adam deneyen yok diye arabayi bize satti valla komediyaaa sor ..)
saygılar herkese.
Sakin olurmusun,fevri davranma milletin lafına bakıp. o gece ben harunun yanındaydım senin arabanı kötülücek tek kelime etmedi, sadece olsaydı deneyip araçları görürdük dedi.İyi forumlar.
doğancan@ kardeşim benim sakinim, sakinim de benim kızdığım nokta piston koydular yürümüyor filan DENİLMİŞ. denmesi. öyle bişey yok diyor. tel'den halletmek lazım mevzuyu o zaman.
harun@ ya muhabbetimizde oldu az cok biliyorum iyi bi insan oldugunu :) özelden konusalım. daha iyi olur. daha detaylı yazıyorum şimdi sana.
bu arada roll videosu yok diyorsun da deneyen yok benle :))) bi kb rs denedi onla da mevzu belli.
ben karsıya gelemediğim içinde fazla video göremiyorsun. bi kadran çekip koyarım senin için önüzümde ki h.içi.
ayrıca denemek istersen bu yakaya gelirseni,z deneriz problem yok. olucak bişeyde yok.
cakaragol
27-09-2012, 16:54
Tamam kardesim anladim yavrum hnrlesririz ben hic bizaman. Pugculara saldirmam ztn eyvqllah aynrn gorusuruz optum seni..)
askanzengin
27-09-2012, 17:12
Tamam kardesim anladim yavrum hnrlesririz ben hic bizaman. Pugculara saldirmam ztn eyvqllah aynrn gorusuruz optum seni..)
harun bi konuyuda karıştırma arkadaş yaa nerde bizim diğer videolar ya bütün gece bastık hiç bişey yok ortada :::))))harun gideride yedin hee nezaman gidiyoruz karşıya :::))))))
olm Harun sen hangi dilde yazıyorsun ya...:D tarzancamı bu..?..:)
kelalper
27-09-2012, 17:37
alican köprüde polisler seni hazır mı beklioda bu tarafa geçmiosun ben onu anlamadım. Sonuçta denemeye çıkan bütün araçlar bağlanma durumu ile karşı karşıya. O tarafın polisleri daha mı toleranslı senin arabaya karşı nedir mevzu anlamadım. Bi de hem atar yapıosun hem de ayağına çağırıosun. Basın ekspreste iki şerit yolda mı deneyeceksiniz. Tem desen Bahçehire kadar o da 2 şerit. bi de sürekli bayır inip çıkıosun.
yasinkarahan
28-09-2012, 15:42
Denemeler harika olmuş.GFJ binme fırsatım olmuştu.Yürürü çok iyi gerçekten.
Maşallah araçlara.
teşekkürler abi saol VTS'li arkadaşa selamlarımı iletirsin ;)
alican köprüde polisler seni hazır mı beklioda bu tarafa geçmiosun ben onu anlamadım. Sonuçta denemeye çıkan bütün araçlar bağlanma durumu ile karşı karşıya. O tarafın polisleri daha mı toleranslı senin arabaya karşı nedir mevzu anlamadım. Bi de hem atar yapıosun hem de ayağına çağırıosun. Basın ekspreste iki şerit yolda mı deneyeceksiniz. Tem desen Bahçehire kadar o da 2 şerit. bi de sürekli bayır inip çıkıosun.
abi sen geçmiş sayfada uzun yazımı bi daha oku istersen, anlamamışsın olayı çünkü:icon_tup:
kelalper
28-09-2012, 17:12
sen benim yazdiklarimi iyi okursan ne dedigini anladigimi anlayacaksin.
sen anlamamışsın alper abi ısrar etme :)
kelalper
28-09-2012, 17:33
neyi anlamamışım olm.
bana telefon geldi, şöyle böyle konusuluyor diye, bende onun üzerine yazdım onu gayette anlaşılır şekilde yazdım ama anlamadın işte :)))
Kanka sana insallah birileri sallamamistir cunku senin araba icin kimsenin bisey dedigini duymadim birlikteydim herkezlede bende ordaydim
Kanka sana insallah birileri sallamamistir cunku senin araba icin kimsenin bisey dedigini duymadim birlikteydim herkezlede bende ordaydim
söylendi kankacım bana şöyle böyle konusuluyo diye.
yukarda harun yazdı , öyle bişey demedim diye.
tam aksi söylendi banada o yüzden kızmıştım.
Yok yok hic bise denmedi zaten harunda bizle denemeye geldi o 106 alirsa atarlanir ancak :D
kelalper
28-09-2012, 19:50
bana telefon geldi, şöyle böyle konusuluyor diye, bende onun üzerine yazdım onu gayette anlaşılır şekilde yazdım ama anlamadın işte :)))
olm ben ne diorum sen ne diosun. ben o konudan bahsetmiorum ki. ne zaman deneme olsa ayni sey diosun. ben onun icin yaziorum.
GKS TypeR
28-09-2012, 20:25
Araclara masallah. Fn2 egzos filtreyle yurumusi gerektigi kadar yurumus tekrar cikarsaniz Cem uzman gelirse bende gelip hem cemin mini ile hemde ibiza cupra ile denemk isterim.
yarın musaıt olursanız denerız ıstersenız
yarın musaıt olursanız denerız ıstersenız
bnm amortisörüm gelmedi daha alptuğ göksel müsaitse deneyin ama bizde izleyelim :)
gokhan_205
29-09-2012, 00:48
maşallah bütün araçlara :D GFJ ile denicez az zaman kaldı bakalım Harun pampa duy sesimi GFJ yi istiyorum :D :D :D :D
maşallah bütün araçlara :D GFJ ile denicez az zaman kaldı bakalım Harun pampa duy sesimi GFJ yi istiyorum :D :D :D :D
az'ye yakışır gökhan, maşallah yavruya kanka:icon_tup:
gokhan_205
29-09-2012, 01:10
az'ye yakışır gökhan, maşallah yavruya kanka:icon_tup:
eksiklerim var tamamladıktan sonra inş. spec leri eşitlemek lazım :)
GKS TypeR
29-09-2012, 11:15
bnm amortisörüm gelmedi daha alptuğ göksel müsaitse deneyin ama bizde izleyelim :)
çakallll ordan kendine pay çıkartıcan dimi :D :D :D
çakallll ordan kendine pay çıkartıcan dimi :D :D :D
yok be kanka bnm 10 gün sonra gelcekmiş beni bekleme git 2 gazla rahatla die dedim bizde serhatla gelir izleriz muabbet olur die dedim
Serhat Y.
29-09-2012, 17:43
olum yarın sabaha prog.yapmadıkmı. neişimiz rollingde falaan diyorum tabi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilinmez:D çıkadabiliriz ahaaha,,
olum yarın sabaha prog.yapmadıkmı. neişimiz rollingde falaan diyorum tabi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilinmez:D çıkadabiliriz ahaaha,,
bgn bugündür yarn yarındır :) yaa olm saçma sapan şeyler yazdırıosun bana:D
Kazasiz belasiz kullanin İNSALLAH
Alptug iyimis MASALLAH
Cuk bey bora beyle gecelerdesiniz :))
Serhat Y.
29-09-2012, 18:07
day after day tomorrow diyosun vay amk çok hollywoodwari olmuş kanka.
day after day tomorrow diyosun vay amk çok hollywoodwari olmuş kanka.
tabi rahatta kal ara gökseli gidiomu :)
yasinkarahan
29-09-2012, 18:52
yürüyen tüm 306'lara saygımız sonsuz kapağı işlemeden önce bi deneyelim AZ ile.
gokhan_205
29-09-2012, 19:19
yürüyen tüm 306'lara saygımız sonsuz kapağı işlemeden önce bi deneyelim AZ ile.
kardeşim yazılım işim vs var yapalım inş denicez kapağı yaptırmadan :icon_tup:
yasinkarahan
30-09-2012, 01:04
kardeşim yazılım işim vs var yapalım inş denicez kapağı yaptırmadan :icon_tup:
bizimde kapağa kadar ufak işlerimiz var bizde hallederiz bi görürüz aslanları :)