Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Esenkent Akaryakıtta %25 İndirim

low&slow
27-09-2012, 00:49
FULL Esenkent İstasyonu Açılıyor.

Full Esenkent istasyonunda ilk güne özel % 25 indirimli fiyatlarıyla 27 Eylül Perşembe (Yarın) açılıyor.

Perşembe günü öğlen 12:00 gece 24:00 saatleri arasında FULL Esenkent istasyonunda geçerlidir.

Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150 TL’lik akaryakıt alabilir.

FULL Esenkent istasyonumuzda LPG satışı yapılmaktadır.

Sanayi Mah. Atatürk Cad. No:43 (Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısı Karşısı) Esenkent - Esenyurt /İstanbul

Pazartürk'ü veya okyanus kolejini bilen varsa o caddeden devam ediyosunuz ileride opet var o civarda kalıyor :)

Benzin fiyatı yaklasık olarak 3.51TL gibi bi rakama denk geliyor.

Agah
27-09-2012, 01:14
%25 su olmasın ?

Osman Bahadır
27-09-2012, 01:16
%25 su olmasın ?

Kimse indirim yapmasın o zaman. Anlaşıp hepsi tekel olsunlar, tekel fiyatından geçirsinler vatandaşa. Rekabet falan hak getire... İndirim yapanların hepsi su satıyor baksana.

Agah
27-09-2012, 01:18
Kimse indirim yapmasın o zaman. Anlaşıp hepsi tekel olsunlar, tekel fiyatından geçirsinler vatandaşa. Rekabet falan hak getire... İndirim yapanların hepsi su satıyor baksana.

arkadasım sıfır aracıyla fullden aldığı mazotta su varmış, araçta arıza yaptı. servis 500 liralık masraf cıkardı. firmaların kişisel indirimlerinden korkuyorm acıkcası.

131mirafiori
27-09-2012, 01:21
arkadasım sıfır aracıyla fullden aldığı mazotta su varmış, araçta arıza yaptı. servis 500 liralık masraf cıkardı. firmaların kişisel indirimlerinden korkuyorm acıkcası.

500 lira iyimiş yine arkadaşın kia jipi vardı sorento mu ne ondan. 11 bin TL ödedi FULL servise :D

Osman Bahadır
27-09-2012, 01:24

Keşke arkadaşın istasyona fatura etseymiş masrafı. Şikayet etseymiş. Forumlarda paylaşsaymış, hakkını arasaymış. Elinde kanıtı, faturası var, fişi var, varsa tabi.

Piyasa böyle. Ne zaman birisi tekeli kırsa rahatsız olan kodaman çoğunluk yaygarayı basar. Biz de Türk milleti olarak hepsi aynı rafineriden yakıtı almasına rağmen pahalıyı seviyoruz zaten. Eee deveyi...

Agah
27-09-2012, 01:26
kesinlikle haklısın. bu konuya gelirsek.%25 de ciddi bi rakam. düşündürüyor .

SGTI
27-09-2012, 01:28
Keşke arkadaşın istasyona fatura etseymiş masrafı. Şikayet etseymiş. Forumlarda paylaşsaymış, hakkını arasaymış. Elinde kanıtı, faturası var, fişi var, varsa tabi.

Piyasa böyle. Ne zaman birisi tekeli kırsa rahatsız olan kodaman çoğunluk yaygarayı basar. Biz de Türk milleti olarak hepsi aynı rafineriden yakıtı almasına rağmen pahalıyı seviyoruz zaten. Eee deveyi...

Hocam tabiki haklısın ama zaten ettikleri kar %7-8 arasında değişiyor.%25 indirim olması 12 saatliğinede olsa iyi bir zarar değilmi.Bende çok duydum full den problemi olan her ne kadar garanti veriyoruz cart curt deselerde insanlar canı yansın arabasıyla günlerce uğraşsın istemiyorlar.

Osman Bahadır
27-09-2012, 01:30
Hocam tabiki haklısın ama zaten ettikleri kar %7-8 arasında değişiyor.%25 indirim olması 12 saatliğinede olsa iyi bir zarar değilmi.Bende çok duydum full den problemi olan her ne kadar garanti veriyoruz cart curt deselerde insanlar canı yansın arabasıyla günlerce uğraşsın istemiyorlar.

%25'in %10'u kardan zarar, %15'i reklam/tanıtım gideri.

çağlarcoskun
27-09-2012, 01:37
full den hiç benzin almadım büyük konuşmayım ama almayıda hiç düşünmüyorum

SErhat.
27-09-2012, 01:46
2011'in 14 Şubat'ında o güne özel yine böyle sanırım %20 ya da %25 indirimli benzin satıyorlardı. Gittim 100 TL'lik benzin aldım. İbre olması gerektiği gibi yarı depoyu geçip 3.çeyreğe varmıştı nerdeyse. Gelgelelim ne kadar gidecek diye sabit hızlarda kullanıp, ara hızlanmalardan kaçınmama; yani dikkat etmeme rağmen benzin sanki 50 TL'lik benzinmiş gibi bitti. Hani diyebilirsiniz; ucuz buldun çok gezdin diye; lakin öyle değil. Abartmıyorum, başka benzinlikten 50-60 TL'lik benzin alsam da o 100 TL'lik Full benzininin menzili kadar giderdim.

Birkaç ay sonra müşteri hizmetleri aradı, sizi göremiyoruz istasyonlarımızda dedi. Ben de yakıtınız maalesef kısa menzilli, uğramayı da düşünmüyorum dedim.

Ki forumlarda da benzinden ötürü sorun yaşayanlar oldu.

Bunun haricinde sahibi için de iyi şeyler konuşulmuyor. Yine bu forumda bazı şeylerden bahsedildi:

Mersinli şirket 3 0cak Mersinin kurtuluşu olduğu için indirim var bugün. Arbella makarnalarının sahibi ve Kürt lideri Barzanin ortağı. Ucuzluğun sebebi sadece taşımadan değil yani . Konuyu iyi biliyorum ama burdan peşin hüküm yaratmamak için daha fazla konuşmuyorum:icon_tup: Bana değil ucuza bedava verseler kullanmam.
http://www.techturkey.com/forum/2934835-post29.html

Sırf bu sebeple yine uğramam..

mhmtsrtp
27-09-2012, 01:48
kullanan şahsi tanıdıklarımın hiçbirinden olumsuz bi yanıt almadım hatta arkadaşımın eniştesi 2012 0 km astrasında ilk günden beri kullanıyo çok memnun birde kartları varmış indirim günlerinde msj atıyorlar bence çok mantıklı şuan aracım olsa full den baska biyerden almam şahsen

SOMEONESPECIAL
27-09-2012, 08:24
PO'dan aldığım 100 TL lik benzinle tam 200km yol alıyorum
FULL'den aldığım 100 TL lik benzinle 175-180km yol yapıyorum.

Sanki durduğu yerde uçuyor benzin. Bunu bir kaç kez denedim.
Her seferinde de olay hep aynı.

SOMEONESPECIAL
27-09-2012, 08:26
2011'in 14 Şubat'ında o güne özel yine böyle sanırım %20 ya da %25 indirimli benzin satıyorlardı. Gittim 100 TL'lik benzin aldım. İbre olması gerektiği gibi yarı depoyu geçip 3.çeyreğe varmıştı nerdeyse. Gelgelelim ne kadar gidecek diye sabit hızlarda kullanıp, ara hızlanmalardan kaçınmama; yani dikkat etmeme rağmen benzin sanki 50 TL'lik benzinmiş gibi bitti. Hani diyebilirsiniz; ucuz buldun çok gezdin diye; lakin öyle değil. Abartmıyorum, başka benzinlikten 50-60 TL'lik benzin alsam da o 100 TL'lik Full benzininin menzili kadar giderdim.

Birkaç ay sonra müşteri hizmetleri aradı, sizi göremiyoruz istasyonlarımızda dedi. Ben de yakıtınız maalesef kısa menzilli, uğramayı da düşünmüyorum dedim.

Ki forumlarda da benzinden ötürü sorun yaşayanlar oldu.

Bunun haricinde sahibi için de iyi şeyler konuşulmuyor. Yine bu forumda bazı şeylerden bahsedildi:

http://www.techturkey.com/forum/2934835-post29.html

Sırf bu sebeple yine uğramam..

Aynen benimde dediğim bu. Sahipleri hakkındaki söylentiyi bende duydum ama böyle katmerlisini. Beykentteki Full ün sahibinin de kim olduğunu biliyorum.

SOMEONESPECIAL
27-09-2012, 08:28
Bi de Full ün benizini şakır şakır avans vuruyor

orhan_guney
27-09-2012, 08:30
Full den hiç almadım almayıda düşünmüyorum.

low&slow
27-09-2012, 17:12
Bende surekli shell'den alıyorum baska bı akaryakıt sırketınden almadım. Full cazip geldi ama deponun yarısı dolu almıcam sanırım :)

Kadyr
27-09-2012, 17:19
Kisa menzili dayim soylemisti bana.bizim servis sirketide hep fullden kullaniyor nedense hicte yakittan ariza cikaran duymadim. Bna gelince shell gtl

rodya
27-09-2012, 17:25
Ranthor sanırım Full'le alakalı kendi aracında bi test gibi bişey yapmıştı.
Gelse de anlatsa:)

emre55
27-09-2012, 17:28
mazotu çok kötü km olarak ciddi fark yaratıyor bizimde başımıza geldi, ama lpg sinden memnun olanlar var full ün.

twin
27-09-2012, 19:32
Reklam reklam reklam

low&slow
27-09-2012, 23:22
Deponun yarısı dolu dedık ama bosalmıs gittim fulledim bende :)) Gayet normal gidiş falan fark yok gibi gözüküyor suanda :)

Kampanya sona ermiştir.