Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : rackford fosgate bass yardım...

karamucu
27-09-2012, 10:32
arkadaşlar rackford fosgate p2d2 yeni seri bass aldım yalnız bi ay geçmeden bassın uzerine sanki yağ damlatılmıs gibi oldu pekte dikkate almadım fakat bu olaydan 2 hafta sonra bizim bass garip garip tonlamaya basladı ve hazin son bizim bassın yapışkanları akmış. basit bi yapıştırma işlemi gibi görünüyor ama o kadar para verdikten sonrada bilmeden bi işe kalkışmayım dedim. durum böyle umarım konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır :(

jnrjames
27-09-2012, 16:15
Yetkili bayiden aldıysanız hemen başvurun değiştirirler. Okçu müzikmiydi distürbitörü tam hatırlamıyorum yanlış olmasın.

karamucu
28-09-2012, 08:04
valla dostum aktepe sound'tan aldım. onlarlada muhattap olmak istemiyorum acıkcası. olmadı bi yapıştırıcı ile sorunu gidermeye çalışıcam daha da olmadı bizim bass çöpe ...

alfonso4474
28-09-2012, 10:49
bilindık yerden almısın dırek ıade et sorunu anlat sonucta senlık bırsey degıl nye verdıgn paradan olasinkı

mimit
28-09-2012, 11:07
Benimde alışveriş yaptığım biryer ürünlerinin arkasında dururlar,sanmıyorum ki sana karşı ters bir tavır içinde bulunsunlar,önce hakkını ara,canını sıkarlarsa o zaman yeni bir arayış içine gir bencede.

KORAY
28-09-2012, 11:12
valla dostum aktepe sound'tan aldım. onlarlada muhattap olmak istemiyorum acıkcası. olmadı bi yapıştırıcı ile sorunu gidermeye çalışıcam daha da olmadı bizim bass çöpe ...

Yenibosna Eskidji'de NEC Elektornik var. Hop tamircisidir.. Gidersen oraya Koray Mısırlı 'nın arkadaşıym dersen yardımcı olacaktır

karamucu
28-09-2012, 13:50
manisada ikamet ediyorum dostum yinede yardımın için sağol. mail attım bakalım aktepe sounda cvp vericekler mi bakalım...