PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul'da belediyelerden birinde is ariyoruz, yardim lutfen?

Time-R
29-09-2012, 19:08
Sozlum icin uzun zamandir Istanbul'da is aramaktayim fakat bulamiyorum. Fatih belediyesine olsun, gungoren belediyesine olsun cv biraktim fakat bir sonuc cikmadi.

Ben turizmciyim, Eskisehir'de is aradim buldum ettim ama maaslari cok dusuk tutuyorlar, ev tutmam, ev harcligi olsun, giderlerim olsun 700 TL maasla cok zor, ayrica yabanci dilimi unutabilirim, cunku cok fazla turist gelmiyor; suan ise sultanahmette butik bir otelde resepsiyonist olarak calismaktayim.

Bir bucuk yildir Eskisehir'e gidip geliyorum gormek icin fakat artik bu ayrilik canimiza tak etti ve sizlerden yardim istemek icin konu aciyorum.

Bu arada aslen Eskisehir'liyim, akrabalarim orada, orada kimsem olmasaydi isim cok zordu. Onceden universitede okudugundan sk sk gorusebiliyorduk ve ben Eskisehir'e gitmek durumunda kalmiyordum.

Ben calistirma taraftari degilim fakat Istanbul'a yerlesebilmesi icin buradan is bulmasi sart, yoksa ailesi Istanbul'a gelmesine izin vermiyor.

Nisan'imizida yakin bir gelecekte planliyoruz fakat benim son maddi durumumdan ve harcamalarimdan dolayi biraz zamana ihtiyacim var, askerlik ile ilgili kararlarda almam gerek.

Sozlum Kutahya Dumlupinar Universitesi MYO emlak yonetimi okudu. 1 yaz sezonu Eskisehir Buyuksehir Belediye'sinde universite stajini yapti ve sonraki yaz sezonu 6 aylik gecici calisan olarak Eskisehir Buyuksehir Belediye'sine dahil oldu. Departman olarak tapu ve kadastrodaydi. Neden yeniden eski arkadaslari referans olup almiyorlar derseniz, baska kisilerede sans tanimak istiyorlarmis.

KPSS'yi denedi 2 kez fakat yeteri kadar kadro acilmadigi icin yerlestirilemedi, suankindende harika bir sonuc beklemiyor ne yazikki, olur ya herkesin basina gelir.

Burasi genis bir platform, burada herkesin derdine care bulunuyor, genis bir cevre var. Sizlerden Istanbul'daki belediyelerden birinde is bulma yardimi istiyorum. Belki diyeceksinizdir, imkan olsa kendi cevremizden kisileri bir yerlere getirecegiz diye, saygi duyarim. Sansimi denemek istedim. :confused:

Time-R
29-09-2012, 23:57
sözleşmelimi yoksa ? kadrolumu?

kadrolu biraz zorda sözleşmeli çok kolay torpille girilebilir

Tabikide sozlesmeli kardesim, kadrolu olmak kpss'lilere yar olsun...

turbo&quattro
30-09-2012, 00:00
badem tayfasindansaniz zorlanmadan bulabilirsiniz de aksi ise allah kolaylik versin .

Time-R
30-09-2012, 00:30
badem tayfasindansaniz zorlanmadan bulabilirsiniz de aksi ise allah kolaylik versin .

Kapali falan degiliz, bademlerlede isimiz olmaz acikcasi...

Belki diyorum tanidigi olan vardir aramizda belediyelerde..

turbo&quattro
30-09-2012, 00:35

Bu duzende maalesef ki baya zor . Allah kolaylik versin . Umarim istediginizi bulursunuz .

imprezaWRC
30-09-2012, 11:30

Fatih belediyesinden bahsediyorsun, orada iş bulabilmen için vicdanın hiç sızlamayacak ise sağ eline gümüş yüzük takıp birazda kırkık bıyık bırakman lazım. Bıyık konusunda yanılıyor olabilirim yani sırf bıyık ile kurtaramayabilirsin birazda sakal bırakman gerekebilir.

kelalper
30-09-2012, 12:54
belediyelerin hepsi bademlerde olduğu için kız arkadaşının eskişehirde iş bulamaması normal cemaate yakın değilseniz.

typer46
30-09-2012, 16:09
belediyelerin hepsi bademlerde olduğu için kız arkadaşının eskişehirde iş bulamaması normal cemaate yakın değilseniz.

hocam siz hangi tarikatdansınız :D

PROMINENT
30-09-2012, 16:21
eskişehir ile cemaatin ne alakası varki_?
istanbulda iş asla bulamazsın.

Time-R
30-09-2012, 16:22
eskişehir ile cemaatin ne alakası varki_?
istanbulda iş asla bulamazsın.

Birde burada bir sansimi denemek istedim, umudum hala var buradan..

Ramiz
30-09-2012, 16:36

eskişehir belediyesi DSP li olması olması lazım

Emir_b16a
30-09-2012, 16:51
şişli veya beşiktaş belediyesini deneyin belediyeye akraba sokmaya benzemez pek forumdan arkadaş işi inş tanıdığı olan vs biri yardımcı olur

ama bademlere uzak belediyeler seçmeniz sizin yararınıza olur

gökan
30-09-2012, 18:21
kpss sız beledıye almaz samet

Dragger
30-09-2012, 19:15
Torpil olmadan hiçbir şekilde olmaz.

Şişli ve Beşiktaş da buna dahil...

KPSS falan hikaye yani, istediğin kadar puan al yine torpil şart.

ramco 06
30-09-2012, 19:20
bırak nan bıyık n olcak :D

fatihtemizer
30-09-2012, 19:38
Torpil olmadan hiçbir şekilde olmaz.

Şişli ve Beşiktaş da buna dahil...

KPSS falan hikaye yani, istediğin kadar puan al yine torpil şart.

Aynen oyle..torpilsiz zor...hepsi ayni..badem madem farketmez..

cookies
30-09-2012, 19:41
Aynen oyle..torpilsiz zor...hepsi ayni..badem madem farketmez..

Aynen öyle bıyık şeklinin bir önemi yok maalesef..

jnrjames
30-09-2012, 19:45
Kadrodan ziyade eğer kpss puanı 60 (yada 70tam hatırlayamıyorum) üzerindeyse adliyelerde zabıt katipliği sınavları oluyor. Oradada torpil dönüyor ancak yazarak girdiğiniz bir sınav ve sözlünüzde belediyede staj vs.. yaptıysa sanıyorumki bilgisayar kullanımı iyidir. Yerel adliyeler ufak duyurularla bu sınavları yapıyorlar. Araştırmanızı öneririm.

Time-R
30-09-2012, 19:47
kpss sız beledıye almaz samet

Gecici yada sozlesmeli tarzinda dusunuyoruz gokhan..

Yani belki birinin tanidigi vardir yardimci olabilir diye konu actim abiler.

Omak
30-09-2012, 20:42
İnsallah sana yardimci olacak bir arkadas bulunur. Allah yardimci olsun kardesim hayat cok acimasiz cok zor.

JDM VTİ
30-09-2012, 20:50
Bu zaman da bayanlar için iş olanağı çok geniş bence.

Sektör önemi yoksa, call center'lar, satış temsilciliği, otomotive sektörü vs. güzel şirketlerde işe başlanılabilir.

Geçici süre çalışılacaksa bu daha mantıklı bence.

|KaAn|
30-09-2012, 23:05
Emlak yönetimi okumuş,tapu kadastro ama az ama çok bilgisi var.Banka neden düşünmüyorsunuz? Mortgage-finansman bölümleri var bankaların ve geçenlerde kendime iş değişikliği için bakarken bir kaç bankanın personel aradığını görmüştüm ilgili bölümlerde.
Belediyelerde.. özellikle kadrolu çalışmak için belli kadroların içinde olmadan çok zor.

Time-R
01-10-2012, 20:03
Bu zaman da bayanlar için iş olanağı çok geniş bence.

Sektör önemi yoksa, call center'lar, satış temsilciliği, otomotive sektörü vs. güzel şirketlerde işe başlanılabilir.

Geçici süre çalışılacaksa bu daha mantıklı bence.

Kardesim ailesi ve ben ozellikle devlet kurumu istiyoruz, cunku belediyede staj yapmisligida var..

Emlak yönetimi okumuş,tapu kadastro ama az ama çok bilgisi var.Banka neden düşünmüyorsunuz? Mortgage-finansman bölümleri var bankaların ve geçenlerde kendime iş değişikliği için bakarken bir kaç bankanın personel aradığını görmüştüm ilgili bölümlerde.
Belediyelerde.. özellikle kadrolu çalışmak için belli kadroların içinde olmadan çok zor.

Finansbank, halkbank denedik ama firsat yuzune gulmedi, simdide ziraat bankasini deneyecek, insallah olur

Hala aramizdan birinin bi tanidigi cikacak diye umudum var, belki herkes daha gormemistir konuyu...