Orijinalini görmek için tıklayınız : 54 B SAXO VTS (( ROLL )) vs ROCCO vs MEGANE RS
brs_odbs
01-10-2012, 01:43
54 B SAXO vs UGC ROCCO
specler:rocco Stage 2 Revo+ Custom dp + forge dv + forge intercooler + Forge westgate
Milltek catback + AEM air intake + AEM W/M kit
vts; ecufast yazılım + faraş filtre + piston + portpolish + 13/59 + 51lik düz boru
54 b saxo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4DXblvyBHyc)
54 b saxo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Xky-Zk3uGKc)
54 b saxo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UrOvr46Jx2I)
54 B SAXO vs MEGANE RS
specler: megane rs fastchip stg1 yazılım + 60'lık düz boru + Filtre
vts; ecufast yazılım + faraş filtre + piston + portpolish + 13/59 + 51lik düz boru
54 b saxo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=btzyKBfMpvE)
54 b saxo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=aJk89Izl-QQ)
Selcuk_RoL
01-10-2012, 01:44
evet saxonun bence gideri güzel jokeyliğini rica üzerine devr aldım bir geceliğine keyifli bir akşam oldu ROCCO ile denerken bi ben erken bastım çok önde oldum bi o erken bastı yanyana olduk ama benim şahsi görüşüm saxo rocco dan 1 boy fln hızlı MEGANE RS sesi bizi bitirdi maşşallah 10 numara gerçekten bizede fazla geldi doğal olarak 2 boy flnda ona geçildik ama ezilmedik:D:D sonra ALP2 panpamlada denedik ama videomuz yok onada tutunmaya çalıştık belli bir sürate kadar ama megane denemesinden pek farklı olmadı herkezin ayağına sağlık
Ö.öztüRk
01-10-2012, 02:11
maşallah araçlara saxo iyi yürümüş
kelalper
01-10-2012, 07:19
inanc in rs ise (plakayi okuyamadim) cooler yok filtre var downpipe da kat icine gizli 60 lik boru. o da tutuyor arabayi. yazilimi da cok acik degil.
life is life
01-10-2012, 08:23
maşallah deneyen araçlara..
cRc Ramo
01-10-2012, 08:33
maşallah araçlara :icon_tup:
Selcuk_RoL
01-10-2012, 08:44
inanc in rs ise (plakayi okuyamadim) cooler yok filtre var downpipe da kat icine gizli 60 lik boru. o da tutuyor arabayi. yazilimi da cok acik degil.
Demekki yavas rs e denk geldik hizlisina bu kadar tutunamassinmi diyorsunuz sayin alper bey:)
brs_odbs
01-10-2012, 08:59
maşallah araçlara saxo iyi yürümüş
Eyv. Sağolasın
brs_odbs
01-10-2012, 09:00
evet saxonun bence gideri güzel jokeyliğini rica üzerine devr aldım bir geceliğine keyifli bir akşam oldu ROCCO ile denerken bi ben erken bastım çok önde oldum bi o erken bastı yanyana olduk ama benim şahsi görüşüm saxo rocco dan 1 boy fln hızlı MEGANE RS sesi bizi bitirdi maşşallah 10 numara gerçekten bizede fazla geldi doğal olarak 2 boy flnda ona geçildik ama ezilmedik:D:D sonra ALP2 panpamlada denedik ama videomuz yok onada tutunmaya çalıştık belli bir sürate kadar ama megane denemesinden pek farklı olmadı herkezin ayağına sağlık
:icon_tup: :icon_tup:
barış maşallah kanka vts miz güzel yürüyor.
brs_odbs
01-10-2012, 09:08
barış maşallah kanka vts miz güzel yürüyor.
Sağolasın kardeşim emeğimizin karşılığını alıyoruz Crm performence de yapılıpta yürümeyen araba gördün mü :)
maşallah araçlara denemeleri izleyemedim ilkden ama saxonun gidişi beğendim tabi burda jokey kankamında payı büyük :)
Cliosportve
01-10-2012, 09:32
Maşallah araçlara ;)
maşallah araclara :icon_tup:
Aracı ben kullanmadım kardesım kullandı onunda gorusu saxo yu 1 boygecebılıyomus Ama uzunda alıyorum abı dedı kısa da saxo gecıyomus sonuc bence kafa kafaya denebılır:)
crm makinalar koşuyo. masallah
brs_odbs
01-10-2012, 10:09
crm makinalar koşuyo. masallah
Sağolasın :icon_tup:
maşallah saxo iyi gıdıyo cam car olarak guzel cekım yapmısız megane vıdeolarını
brs_odbs
01-10-2012, 10:11
Aracı ben kullanmadım kardesım kullandı onunda gorusu saxo yu 1 boygecebılıyomus Ama uzunda alıyorum abı dedı kısa da saxo gecıyomus sonuc bence kafa kafaya denebılır:)
Herkezin görüşüdür zaten videolar herşeyi anlatıyor
yns_emre
01-10-2012, 10:20
b saxomuza kocaman maşallah abicim suat abiminde ellerine sağlık sakarya bize dar geldi şimdi istanbullarda koşuyoruz... şu araç içi kamera işinide hallet artık :)
Selcuk_RoL
01-10-2012, 10:24
Ben sonuc neyse onu yazdim bos konusmaya polemige gerek yok videolar ortada kim kullanirsa kullanir bir daha deneriz arac ici kamera koyariz ok
brs_odbs
01-10-2012, 10:27
b saxomuza kocaman maşallah abicim suat abiminde ellerine sağlık sakarya bize dar geldi şimdi istanbullarda koşuyoruz... şu araç içi kamera işinide hallet artık :)
Sağolasın abi sakarya da rakip yok ;) araç içini hallettim zaten internetten izliceğine gel kardeşini istanbulda canlı seyret :)
Ben sonuc neyse onu yazdim bos konusmaya polemige gerek yok videolar ortada kim kullanirsa kullanir bir daha deneriz arac ici kamera koyariz ok
senin dediginden farklı bisey soylemedım kı zaten sonuc olarak kafa kafaya dedım bu arada ben kullansam farklı olurdu demıyorum daha yavaşlardı ***** kilo var :)
mami_makinen
01-10-2012, 10:37
Maşallah araçlara:icon_tup:
Selcuk_RoL
01-10-2012, 10:46
senin dediginden farklı bisey soylemedım kı zaten sonuc olarak kafa kafaya dedım bu arada ben kullansam farklı olurdu demıyorum daha yavaşlardı ***** kilo var :)
Ben anlamam beni taniyosun az cok olmayan bsy i soylemem
Ben anlamam beni taniyosun az cok olmayan bsy i soylemem
dogruur tabi :) eski arkadasız belkı burdakı herkezden daha eski
kelalper
01-10-2012, 12:40
Demekki yavas rs e denk geldik hizlisina bu kadar tutunamassinmi diyorsunuz sayin alper bey:)
Canem yavaş demedim sadece daha hızlıları var demek istedim. Stocktan hızlıdır o kesin. REG çok geçer bizi yaw ondan tırsıoz. :D
Selcuk_RoL
01-10-2012, 12:44
Canem yavaş demedim sadece daha hızlıları var demek istedim. Stocktan hızlıdır o kesin. REG çok geçer bizi yaw ondan tırsıoz. :D
Gecen gecilen biz olalim abi sen ben sikinti yok:icon_tup:
Turboğuz54
01-10-2012, 12:46
Maşallah kanka saxo fena
brs_odbs
01-10-2012, 12:54
Maşallah kanka saxo fena
Sağol hızlı çocuk :) senin kadar hızlı değiliz ama
aynen böyle :)
stg1 yazılım, filtre ve 60lık egsoz borusu, catin içinden 60lık boru geçiyor. önümüzdeki ay tüvtürkten geçince güzel bi egsoz sistemi yaptırıcam :)
maşallah araçlara saxo güzel gitmiş :icon_tup:
Selcuk_RoL
01-10-2012, 13:17
stg1 yazılım, filtre ve 60lık egsoz borusu, catin içinden 60lık boru geçiyor. önümüzdeki ay tüvtürkten geçince güzel bi egsoz sistemi yaptırıcam :)
Tam spec nedir dayi yaz kopyala yapistir yapalim:)
brs_odbs
01-10-2012, 13:18
maşallah araçlara saxo güzel gitmiş :icon_tup:
Sağol alper abi:icon_tup:
fastchip stg1 yazılım + 60'lık düz boru + Filtre
maşallah vts speclerıne gore hızlı gercekten elıne saglık suat abı selcugum senınde ayagına saglık hakkını verdın makınanın :)
ulan 400 500 hp subarunun geldıgı hale bak bırı sagımdan atıyo bırı solumdan :D
Selcuk_RoL
01-10-2012, 13:51
fastchip stg1 yazılım + 60'lık düz boru + Filtre
Tamamdir :icon_tup:
Selcuk_RoL
01-10-2012, 13:53
maşallah vts speclerıne gore hızlı gercekten elıne saglık suat abı selcugum senınde ayagına saglık hakkını verdın makınanın :)
ulan 400 500 hp subarunun geldıgı hale bak bırı sagımdan atıyo bırı solumdan :D
Eyv kardesim hizli arabayi hizli kullandik:) bitir su ayar islerinide hareket baslasin STİ kendine gelsin sakayla karisik sadri alisik yapalim:icon_tup:
Eyv kardesim hizli arabayi hizli kullandik:) bitir su ayar islerinide hareket baslasin STİ kendine gelsin sakayla karisik sadri alisik yapalim:icon_tup:
sakaryada yanındayım kanka :icon_tup: çarşambaya özgun musaıtse makınayı bıtırcez ınsallah.
Sercan AKCAN
01-10-2012, 13:57
güzel olmayan egsoz sistemimiydi abi bu :D
Acayip güzel bi sesi var arabanın çok tahrik etti gece beni :D
brs_odbs
01-10-2012, 13:59
Sağolasın abi makina gergin :) inş. Rodajı bıtırıp gelirsin adapazarına
brs_odbs
01-10-2012, 14:01
Aynen ses çok iyi:icon_tup:
Selcuk_RoL
01-10-2012, 14:08
sakaryada yanındayım kanka :icon_tup: çarşambaya özgun musaıtse makınayı bıtırcez ınsallah.
İns kanka hayirlisi gec olsun guzel olsun
okan_berke
01-10-2012, 14:32
vts güzel yürümüş selçuk yarın büyük adadan fayton getiricem bundan sonra rollere onunla katıl :) belki ozaman seni tutabilirler:)
bide alperde dinle sen o sesi :)
76lık boru ile çok farklı bi ses çıkıyo bu araçtan :)
Aynen ses çok iyi:icon_tup:
teşekkürler.
kelalper
01-10-2012, 14:35
Gecen gecilen biz olalim abi sen ben sikinti yok:icon_tup:
Sana gecilsem senden fazla sevinirim kardesimin arabasi nasil gidiyor diye. Senin benim maminin arasinda sikinti problem olmaz.
Selcuk_RoL
01-10-2012, 14:38
vts güzel yürümüş selçuk yarın büyük adadan fayton getiricem bundan sonra rollere onunla katıl :) belki ozaman seni tutabilirler:)
Hahahaha kardesim benim eyv
Selcuk_RoL
01-10-2012, 14:39
Sana gecilsem senden fazla sevinirim kardesimin arabasi nasil gidiyor diye. Senin benim maminin arasinda sikinti problem olmaz.
Eyv abi ayni fikirdeyiz:)
kelalper
01-10-2012, 14:52
bide alperde dinle sen o sesi :)
76lık boru ile çok farklı bi ses çıkıyo bu araçtan :)
teşekkürler.
Olm nesini sevio millet bu arabanin sesini anlayamadim. Cutout yapildigindan beri bi ben sesine alisamadim yaw.
serkanokan
01-10-2012, 15:02
Maşallah üçüne de. Saxo güzel gidiyo ;)
Maşallah araçlara :) İnanç abi vidyodada, canlıdada sesi fena:D
brs_odbs
01-10-2012, 15:42
Maşallah üçüne de. Saxo güzel gidiyo ;)
Teşekkürler ;)
Sağolasın abi makina gergin :) inş. Rodajı bıtırıp gelirsin adapazarına
ınsallah orda olucam kardesım bende. sende herzman buyur gel anadoluda selcuk avrupada ben kapımız herzaman acık.
İns kanka hayirlisi gec olsun guzel olsun
aynı fikirdeyiz :eek::cool::confused::Deli::rolleyes::mad::p:):o:D
Masallah saxoyu o gece canli canli gordum gideri de gayet iyi. Sofor faktorunu de atlamayalim tabi.
araçlara maşallah.... brş yakıosun gene...... allah kaza bela vermesin.....
Maşallah 54 B giderli.. :D
ercan5252
01-10-2012, 20:17
saxo yürümüyor koşuyor yine :D maşallah güzel videolar olmuş.
Maşallah bütün araçlara..
driftboy
01-10-2012, 20:55
Maşallah saxomuza hapladıkta gönderdik :) :)
Bide fotograflarını çekeyim şunun temiz temiz :D
brs_odbs
01-10-2012, 23:39
Masallah saxoyu o gece canli canli gordum gideri de gayet iyi. Sofor faktorunu de atlamayalim tabi.
sağolasın abi :) selçuk abi hakkını veriyor sağolsun:icon_tup:
brs_odbs
01-10-2012, 23:40
araçlara maşallah.... brş yakıosun gene...... allah kaza bela vermesin.....
eyvallah dostum :)
brs_odbs
01-10-2012, 23:41
Maşallah 54 B giderli.. :D
teşekkürler .. senin aracınında maşallahı var o akşam işin olduğundan deneyemedik ama inş. bir gün haberleşip deneriz ;)
brs_odbs
01-10-2012, 23:43
saxo yürümüyor koşuyor yine :D maşallah güzel videolar olmuş.
sağolasın kanka yapıcaz dedik yaptık :D powered by suki iyi bilirsin ;)
brs_odbs
01-10-2012, 23:44
Maşallah saxomuza hapladıkta gönderdik :) :)
Bide fotograflarını çekeyim şunun temiz temiz :D
:) kanka kimyasala karşıyız biz :hahaha: aynen güzel biyer bulup çekelim en kısa zamanda
driftboy
01-10-2012, 23:46
Senin face patlamış ? Pm atıyorum son çektiklerimi güzel bi yer buldum :D
masalllah kardeşim B mermi en iyisini hakediyorsun her zaman ;)kazasız belasız
masallh B ye güzel koşuyor Allah kaza bela wermesin :)
şizofren
02-10-2012, 08:23
Maşallah Barış ım mermi mermi allah utandırmasın
maşallah araçlara.
bi daha ne zaman geliyorsun istanbul'a, cuma'dan da gelde deneyelim ya:) yemekler tatlılar benden.
brs_odbs
02-10-2012, 11:52
maşallah araçlara.
bi daha ne zaman geliyorsun istanbul'a, cuma'dan da gelde deneyelim ya:) yemekler tatlılar benden.
:) valla cumartesı 4 kişiyi aradık işleri varmış güneşlide bekledik okadar sonra ataşehire geçtik bir gün cumadan gelcem senle denemeye ;)
brs_odbs
02-10-2012, 11:53
masalllah kardeşim B mermi en iyisini hakediyorsun her zaman ;)kazasız belasız
Allah razı olsun abi ;)
brs_odbs
02-10-2012, 11:54
masallh B ye güzel koşuyor Allah kaza bela wermesin :)
Eyv. Seninkide öle :icon_tup:
brs_odbs
02-10-2012, 11:56
Maşallah Barış ım mermi mermi allah utandırmasın
Sağol abi :)
brs_odbs
02-10-2012, 11:57
Masallah saxoya..
Teşekkürler dostum
LIGHT RS
02-10-2012, 12:49
Maşallah saxoya gideri yerinde
brs_odbs
02-10-2012, 14:57
Maşallah saxoya gideri yerinde
Sağol reis :)
driftboy
02-10-2012, 20:00
Deneyecek araba yokmu şimdi sakaryada ? En son yunus emre abiyede bi saxo alalım deneyin durun abi kardeş auahduahdsau :D
brs_odbs
02-10-2012, 20:01
Deneyecek araba yokmu şimdi sakaryada ? En son yunus emre abiyede bi saxo alalım deneyin durun abi kardeş auahduahdsau :D
:) valla kardeşim görüyosun işte bulamıyorum malasef en son o olucak abimede yapıcaz bi makina sabah akşam gazlıcaz olmuyor böle her hafta istanbul yapıyoruz :D
driftboy
02-10-2012, 20:07
Deneyecek araba varda, denemeye yanasan yok galiba :D
brs_odbs
02-10-2012, 20:10
Deneyecek araba varda, denemeye yanasan yok galiba :D
aynen çok araba varda gelen yok napalım kardeş adamlar gelmiyor insanları korkutmadan ürkütmeden çağırıyoruz ama yine tık yok :) bizde böle bi delikanlıyız ;)
aynen çok araba varda gelen yok napalım kardeş adamlar gelmiyor insanları korkutmadan ürkütmeden çağırıyoruz ama yine tık yok :) bizde böle bi delikanlıyız ;)
iki torba çimento koyacagım bagaja dedim yine gelmiyorlar kanka daha ne edeyim :)
brs_odbs
02-10-2012, 20:13
iki torba çimento koyacagım bagaja dedim yine gelmiyorlar kanka daha ne edeyim :)
kanka bi çözüm bulalım bu duruma :hahaha:
e kardeşim gel diyoruz işte h.içi sessiz sedasız kimselerden habersiz, benlede deneyen yok aynı durumdan müzdaribiz:D
brs_odbs
02-10-2012, 20:33
e kardeşim gel diyoruz işte h.içi sessiz sedasız kimselerden habersiz, benlede deneyen yok aynı durumdan müzdaribiz:D
nasip olursa gelicem denemeye haberleşiriz .. yanlız zp saxoda gelirse onunlada denemiş olurum ;)
tamam ararım onuda. gelmeden 1gün önceden haber et ama, hop ben geldim deme dostum sakın.
bu hafta gelir misin
brs_odbs
02-10-2012, 20:36
tamam ararım onuda. gelmeden 1gün önceden haber et ama, hop ben geldim deme dostum sakın.
bu hafta gelir misin
tamam haber veririm ben sana ;)
Selcuk_RoL
02-10-2012, 20:39
Pilot bnm bana sormadan kimseye randevu verme sen adapazarindan ben umraniyedenmi kalkip gelicem bi 306 icin atasehir bu isin ortasi isteyen gelir istemeyen gelmez
brs_odbs
02-10-2012, 20:41
Pilot bnm bana sormadan kimseye randovu verme sen adapazarindan ben umraniyedenmi kalkip gelicem bi 306 icin atasehir bu isin ortasi isteyen gelir istemeyen gelmez
reis sen nedersen o istanbul sınırlarında pilot sensin :icon_tup: