Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 vtk si vs 06 krc vti...rolling...
vti: filtre ( bilal)
si: filtre , eksoz , heards , port-polish (serkan)
denemeler 2şer kişi iki arabada , dosthani denemeler oldu :)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=287801758000941)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/photo.php?v=287874917993625&set=vb.100003133581921&type=3&permPage=1)
bLackModeL
01-10-2012, 13:37
maşallah maşallah :D
serkanokan
01-10-2012, 14:24
Maşallah ikisine de. Serkan abinin si fenalarda valla. KRC vti denemek istediğim arabalardan birisi ama sahibini tanımıyorum. Çağan bi gün ayarlarsan denemek isterim..
masallah iki aracada, si'de kisa var mi?
Maşallah ikisine de. Serkan abinin si fenalarda valla. KRC vti denemek istediğim arabalardan birisi ama sahibini tanımıyorum. Çağan bi gün ayarlarsan denemek isterim..
tabi serkan denk gelirsem teklif ederiz neden olmasın...
masallah iki aracada, si'de kisa var mi?
kısa yok si da...
maşallah serkan abinin si a 2.denemede gecmiş. vti da piston ve lpg de vardı sanırım onlarıda unutmayalım :)
denemene gerek yok serkanım :) ben serkan abıyı gecıyordum bnm vtecle ordan hesap et :)
si da ince conta yok mu?
kısa ve ince yoksa sonuç gayet güzel.
Mikrop_Ali
01-10-2012, 18:16
4dr si - 4dr vti maasallah guzel gidiyorlar
Pistonlu p28 li bir vti ı si boyle tutunuyorsa
bızı harcar herhalde :)
maşallah araçlara
civic@ef
01-10-2012, 19:37
lpg varmı ?
civicsi_r
01-10-2012, 19:44
iki aracada maşallah..esay çok iyi
Maşallah serkan yine güzel yürümüş :)
iki aracada maşallah si de ince contada var krc vti gelince motor stok sadece filtre var birde şöförde iş yok onasıl bir vites atmadır sökün len benim plakamı o araçtan:D serkan cuma günü bilalide çağır ben kullanıcam vtiyi:hahaha:
gene ceza yedim sanırsam:o
MAŞALLAH araçlara...VTI daha seri at vitesleri :)
İki aracada maşallah vti vites ağır ama ii toparlıyo sonra:)
serkanokan
01-10-2012, 21:39
iki aracada maşallah si de ince contada var krc vti gelince motor stok sadece filtre var birde şöförde iş yok onasıl bir vites atmadır sökün len benim plakamı o araçtan:D serkan cuma günü bilalide çağır ben kullanıcam vtiyi:hahaha:
Konuda iki tane serkan var karışıyo :D Şeref Usta cuma günü ayarlasan da bi denesek güzel olur valla :) Uzun zaman sonra tekrar jb-krc denemesi olur,belki rövanşını alırım :D
Konuda iki tane serkan var karışıyo :D Şeref Usta cuma günü ayarlasan da bi denesek güzel olur valla :) Uzun zaman sonra tekrar jb-krc denemesi olur,belki rövanşını alırım :D
cıksss yemezlerr :D:D
serkanokan
01-10-2012, 21:51
cıksss yemezlerr :D:D
Eski kulağı kesiklerdensin abi :D :D
ben artık stokcuyum işim olmaz öle işlerle:)
masallah araclara,vtı daha hızlı vıtes atarsa fark bıraz daha olur,sı guzel yurumus..
chiefkadir
01-10-2012, 22:42
Serkan'cım maşallah yavrucum boş durmuyosun :)
serkanokan
01-10-2012, 22:46
Serkan'cım maşallah yavrucum boş durmuyosun :)
Benim araba stock abi headers bile yok, filtre-egsoz o kadar ;) stocka stock denerdik abi kardes :)
Maşallah araçlara vti gazdan çekmeden vites at
tigerland
01-10-2012, 22:55
iki aracada maşallah güzel denemeler olmuş.
kadir jdm civic
01-10-2012, 23:52
Sİ ye maşallah çok iyi gidiyor ...
chiefkadir
02-10-2012, 10:14
Benim araba stock abi headers bile yok, filtre-egsoz o kadar ;) stocka stock denerdik abi kardes :)Ahaha Serkanlar karisti yine , parkeci güzeline demistim :)
life is life
02-10-2012, 10:20
Maşallah deneyen araçlara..
acemılık normaldır ıdare edelım bıde motor yenı
bu arada yorum yapan butun arkadaşlara teşekkurler bu cuma şeref surecek krc yı bakalım senrkan bu sefer camura yatabılecekmı ..
serkanokan
05-10-2012, 09:17
Deneme olacak mı bugün?
şerefın kendı dedı cuma gelcem senın arabayıda ben surcemdıye ...
Güzel gidiyor maşallah ;)