PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Drag gunu sonu yorumu.

G_TT_I
23-03-2008, 19:40
Bugun katılan seyirci olan, özellikle gorev alan kısacası herkese tesekkur ediyorum.
bugra dogum gununde bizi kırmadıgına ve orda okadar tepinmene cok tessekur ediyorum, ama orda banada kızdın kim gonderiyo bu araclar diye:)):):)ahuahuhauhua

Orda sadeceonceden kayıt formu yatıran, bizi arayanalrı aldık, keşke orda hiç almak zorunda kalmasaydık!!!!!
genede son arac tam saatine kalktı ve bitti

son soylemek istedigim gecen sene org yapmayı bıraktım demiştim, bu yarıstan sonra acıkv e net bi sekilde, bu karmasayı ustume almak istemiyorum ogun hiç bi karsılık beklemeden calısan canını dişine takan onca insana ragmen, usteki bagzı kesimler cok ince hesapları cıktı, olayı bitiren resmi kurumlara cekilen bi yazı(bunu soylemicem) bugun yeni insanllar ile tanıstık ve anlaşma kurmaya calıstık
bence orası spor arenası, basket bol, atcılık atıcılık vs bizimkide bu eger amacı para olan varsa bence ticarete atılsın
bir dahaki organizasyonda katılımcı olarak gorusmek uzre.
Buraya yarıs gec basladı dısında yorumları yazarsanız, gerekli yerlere iletirim.

Cem.B
23-03-2008, 19:51
bence genel olarak güzeldi ztn ulusalı filan sevmiorum günlük kullanılan araçları pistte görmek zevkliydi gerçekten

emeği geçen herkese teşekkürler tekrardan

ysnyldz
23-03-2008, 19:56
bence genel olarak güzeldi ztn ulusalı filan sevmiorum günlük kullanılan araçları pistte görmek zevkliydi gerçekten

bencede ulusal bana çok uzak sinema flimmi gibi yapmacık geliyor ama caddelerde gazlayan gör düğümüz arkadaşlarımız insanların pistte kendilerini sınamaları yarışmaları çok çok güzel organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler en yakın zamanda tekrarını bekliyorum

ST
23-03-2008, 19:57
Gerçekten günlük hayatta görmeye alıştığımız araçların pistte boy göstermesi çok güzeldi..

Organizasyon gerçekten çok güzeldi hiçbir eksiği yoktu :)

Tek eksiği pist girişinin yağmur yüzünden balçık halini almasıydı ..

Tekrar tekrar teşekkür ederim :)

ST
23-03-2008, 19:57
bencede ulusal bana çok uzak sinema flimmi gibi yapmacık geliyor ama caddelerde gazlayan gör düğümüz arkadaşlarımız insanların pistte kendilerini sınamaları yarışmaları çok çok güzel organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler en yakın zamanda tekrarını bekliyorum

Senin arabadanda baya iyi ses geliyordu abi :cool:

SerkanKurt
23-03-2008, 19:59
cidden o girişe bir çare bulsunlar resmen çamurdan geçtik :)

ST
23-03-2008, 20:03
cidden o girişe bir çare bulsunlar resmen çamurdan geçtik :)

Belediye uyuyor :Deli: O kadar söylendi bide belediyeye yapılsın diye tınlamıyorlar :mad:

ysnyldz
23-03-2008, 20:08
Senin arabadanda baya iyi ses geliyordu abi :cool:

sağol ama moralim çok bozuk ilk tur ilk kalkış bana geldi .......bayrak davası yaktı beni kalkışda olusan hata sorun birazda benden kaynaklanan sebeble elendim :mad: sebebinide söylesem ölürsünüz gülmekten:D neyse herşeye rağmen çok güzel bir gündü tek tek kutluyorum drag gününüde TUNİNG WORLD dergisinde geniş yer ayırcam bu ay sayımızda görebilirsiniz 23 mart drag yarışlarının özel fotolarını:)

ST
23-03-2008, 20:21
Hehe olsun abi orda olman yetti bize :) Sebebini merak ettim bak :D

onur_toros
23-03-2008, 20:26
güzeldi bayağ keyifliydi bende off road yapma imkanı buldum :D:D:D

ST
23-03-2008, 20:29
Evet seni izledik :D En son polis durdu yanınızda ceza falan birşey olmadı dimi ?

Low-Rider
23-03-2008, 20:30
yok ceza yazmadı:)

MUGENPOWE®
23-03-2008, 20:37
genelde zewklıydı dızel kategorsndekı corsayı tebrk ederm ıyı yurudu bıde beyaz yuz6 guzeldı masallah dıelım msuprayla brawo hgt yi zaten solememe gerek yok :)dewamını beklıyoruz hawalar ısınıo bugrayada bu org. tan dolayı tesekurler:)...

Göki,ZD
23-03-2008, 20:58

LEN SEN ORDAMIYDIN NİE GÖREMEDİM SENİ KÜÇÜKTE BİŞE DEĞİLSİN Kİ :D

GÜZEL GÜNDÜ PEK Bİ AKSAKLIK GÖREMEDİM AMA AKLIMA SÜPRİZ ARABALAR VAR DENDİ BEN DEĞİŞİK Bİ ARABA GÖREMEDİM :)

Bİ DAHA Kİ DRAG I NE ZAMAN PLANLIYOSUN GÜRKN

MUGENPOWE®
23-03-2008, 21:08
LEN SEN ORDAMIYDIN NİE GÖREMEDİM SENİ KÜÇÜKTE BİŞE DEĞİLSİN Kİ :D

GÜZEL GÜNDÜ PEK Bİ AKSAKLIK GÖREMEDİM AMA AKLIMA SÜPRİZ ARABALAR VAR DENDİ BEN DEĞİŞİK Bİ ARABA GÖREMEDİM :)

Bİ DAHA Kİ DRAG I NE ZAMAN PLANLIYOSUN GÜRKN

nası gormessın eduardo stılı saclarıyla orta kattaa oturuodu gormemek mumkunmu ahahah :D

Cem.B
23-03-2008, 21:10
nası gormessın eduardo stılı saclarıyla orta kattaa oturuodu gormemek mumkunmu ahahah :D

eduardo kim lan alemin apaçisi seni :)

Göki,ZD
23-03-2008, 21:11
eduardo kim lan alemin apaçisi seni :)

manuela nın sevgilisi :D:D

MUGENPOWE®
23-03-2008, 21:15
bak bılen bılıo allan cahılı ahahah

Gariban
23-03-2008, 21:16
bence gayet başarılı bi org du ellerinize sağlık ama diesel katagorisi yada 1.4 gurubu olmamalı eylenceden çok onları beklemek ızdırap oluyor zaman yetmediği için 4-5 araba gösteri kalkışı yapacaktı ama olmadı neyse bidahaki org larınızı bekliyoruz saolun.

Cem.B
23-03-2008, 21:18
bak bılen bılıo allan cahılı ahahah

lan charlie en azından manuelada olsa kız varmış anladın sen ahahahaha

easy
23-03-2008, 21:21
bu arada neden trafik ekipleri heryerde gezinyodu onu meraketim valla bir an dedim operasyonmu olcek sandim :D

buraq
23-03-2008, 21:27
guzel bı gundu bu ıse emek veren ınsanları hep bı arada gormek daha bı zevklıydı emegı gecen herkeze tskler devamı olur inş bole elit orgszyonların tskler teckturkey...

M3CSL
23-03-2008, 21:29
manuela nın sevgilisi :D:D

ahahahaha koptum:D

meta-R
23-03-2008, 21:34
orda değildim malesef ama okuduğum yorumlar ve gördüğüm resimlere göre güzel bir gün olmuş hepimize hayırlı olsun....

azrail
23-03-2008, 21:53
piste girerken park ücreti ve seyirci ücreti alınmasına bi son verirse çok iyi olacak. zaten istanbuldan geliyoruz bi dünya masraf yapıyoruz. bide pistte haraç kesiyorlar.

Berkan
23-03-2008, 21:57
aa bizden park ucreti almıdılar yada biz vermedik :D

egdeniz
23-03-2008, 22:00
çok güzeldi gerçekten ben çok zevk aldım MSupra Rulezz fena fenaaa :D

chiefkadir
23-03-2008, 22:03
Güzel bir gündü....
Kura işi daha profesyonelce yapılırsa sorun kalmayacak...

Sınıf 6 yani bizim 2000 cc lerin grubu çok canlı ve zevkliydi...

ahmetbaha-drs
23-03-2008, 22:05
aa bizden park ucreti almıdılar yada biz vermedik :D
Bence biz vermedikk:beuj::D:D

Berkan
23-03-2008, 22:16
toyotadan 50 kere alması lazmdı cok gir cık yaptı :hahaha:

Baran^
23-03-2008, 22:22
Yarışın geç başlaması otopark yada diğer etkenler benım keyfimi kacırmadı hersey olması gerektiği gibi cok güzeldi tüm organizatörlere ve bugrama cok teşekkür ediyorum.Benim tek şikayetim genel anlamda COK HÖDÜK TABİRİ CAİZSE ÖKÜZ insan olmasıydı epey rahatsız olduk arkadaşlarıma izlerken.

hotsauce
23-03-2008, 22:23
Yarışın geç başlaması otopark yada diğer etkenler benım keyfimi kacırmadı hersey olması gerektiği gibi cok güzeldi tüm organizatörlere ve bugrama cok teşekkür ediyorum.Benim tek şikayetim genel anlamda COK HÖDÜK TABİRİ CAİZSE ÖKÜZ insan olmasıydı epey rahatsız olduk arkadaşlarıma izlerken.

ne yaptılarki

Low-Rider
23-03-2008, 22:25
otopark bölümü gördüğüm kadarıyla pek iç açıcı değildi,alkol alanlar vs

Mrt
23-03-2008, 22:26
aynen cok kötüydü biz karsı trübndeydik güzeldi kulenin orda.güzel oldu.emegi gecen herkese tesekkürler.devamını bekliyoruz elinize emeginiize saglıkkkk

SkY
23-03-2008, 22:27
girişteki çamur kısmı biraz can sıkıcıydı ama gayet güzel bir organizasyondu..şahsım adına keyif aldım:)

Baran^
23-03-2008, 22:27
Walla hareketler yorumlar konusmalar bakışlar öküzlerdi yanı bunu acıklamak gerekmiyor gayet acık ve net.Apaci doluydu.Alkol bira alırsında rakı meze sofra kurmazsın arabanın kaputuna :) daha ne sölim bu sadece içkiyle olan arkadaşın hatırlatması üstüne yazdığım şey.

ST
23-03-2008, 22:29

Aynen abi aynen diğer bölümdede yazdım burdada yazıcam ..

Ağızları ağız değil sabahtan akşama kadar yok biraydı yok viskiydi muhabbeti döndü durdu..

Yanımda birtane çok bilmiş vardı aa bak bu sese blüv öf diyolar çöff ediyor ya falan dedi direk tip tip baktım suratına..

Yarışı izlerken yanımdaki adamlar adam bile denmez ana avrat girdiler yok işte pug böyle honda şöyle ben olsam geçerdim onu bana vercekler off felan filan bide biton küfür var ağızlarında yazık ya ... :ofk:

Göki,ZD
23-03-2008, 22:32
yok işte pug böyle honda şöyle ben olsam geçerdim onu bana vercekler off felan filan bide biton küfür var ağızlarında yazık ya ... :ofk:

yanımda bi kız vardı oda aynısını dedi tribünden atasım geldi acaba vtec yada pug nedir dediğinde biliyomu almıcaksın bölelerini piste :D

dragon07
23-03-2008, 22:41
kapılara güvenlikkk olsunnn GİİİREEMEZZSİNNNN damsız girilmezz :D

ef186
23-03-2008, 22:50
Güvenlik onlemlerini sıkı aldık hem sivil polis hem uniformalı polis hemde cok sıkı bir ozel guvenlik firması gun boyu gozetledi o alanı ve seyircileri ancak kufur eden bu tip insanlara ne yazıkki yapacak bişey yok akılları okadar calısıyor işte 3-5 cumle bosverin amaaannn ...
Keyfine vardıysanız yarısın sorun yok ...
ben liste acıklarken nie gonlu yarıs olanlar gelsin arabalar için gelmesinler dedim :D

ST
23-03-2008, 22:55
yanımda bi kız vardı oda aynısını dedi tribünden atasım geldi acaba vtec yada pug nedir dediğinde biliyomu almıcaksın bölelerini piste :D

Valla ya biton cahil doluşmuş :)

Ama bunlar tuzu biberi :)

Organizasyon tamamiyle mükemmeldi ellerinize sağlık :) :cool:

34GUN34
23-03-2008, 22:59
bence gayet başarılı bi org du ellerinize sağlık ama diesel katagorisi yada 1.4 gurubu olmamalı eylenceden çok onları beklemek ızdırap oluyor zaman yetmediği için 4-5 araba gösteri kalkışı yapacaktı ama olmadı neyse bidahaki org larınızı bekliyoruz saolun.

++++++++aynen işimiz çıktığı için istanbula geridöndün 4 te ve hala ortada doğru dürüst bi kalkış olmamıştı... (amerikan katagorisi hariç) yani vtec ve 2.0 katagorisini çoğu kişi izlemeden gitti.

gurcell
23-03-2008, 23:00
Biz yarışı izlemeye Ankaradan geldik. Çoğunlukla başlangıç hizasındaki basın tribününde durduk. Video ve Fotoğraf çektik.Orası bile sertifikalı apaçi doluydu, diğer yerleri düşünmek bile istemiyorum.

Öncelikle muhterem belediyenin her körfez pisti yarışında ayakbastı parası kesmesine bu sefer sinir oldum. Sağa dönmüyorum, direk sahile inecem dedim zabıtaya, gık diyemedi, direk indim sahile arabamı parkettim.

Bu yarışı düzenlemek hiç te kolay değil, fakat karşı tarafa geçilen köprü dibinde biriken su birçok kişiye zorluk çıkardı, temizlenmiş olsa çok güzel olurdu.

Onun dışında pistin güvenliği her zamanki gibi "Bir bakıp çıkıcam abi" ekibi tarafından bozuldu. İpini koparan bazı şahıslar basın tribünü önündeki tel örgüleri yıkıp start'a gittiler (öküz, bildiğin öküz bunlar)

Ayrıca tipik apaçi muhabbetleri döndü. Yok şu 1.7 dti corsa standartmış. (Bu muhabbete ayrı tav oldum. Turbosunun spool-up sesini ben 150 metreden duyuyorum, büyük ihtimalle dp, eksoz vs. vs. var ama standart 70 hplik alet, 106 gti ile yürüyor, sanıyorum iman power onboard :) , Ayrıca yok emsupra üzerine 2 tane 500lük nos varmış, yok benim şahine turbo takayım da geçerim bunları vs. vs. gibi bir sürü saksağan apaçi muhabbeti ile kafamız şişti. (kalkışlardaki vay a.... , senin vites değiştirmene ..... gibi küfürleri saymıyorum bile)

Apaçileri kenara bırakırsak, bence k20 makineli eg civic güne damgasını vurdu. Kendisini kutlamak lazım. (edit : Makine B20 imiş ;) )

Ayrıca sesinden tahmin ettiğim kadarı ile SFI makineye sahip Kırmızı Kadett Gsi da güzel yürüdü.

Bir de aylarca beklemesinin karşılığını alan Sulhi'yi buradan kutluyorum. Sabırla bıkmadan usanmadan bekledi, aracı yattı, falan filan ama gün sonunda gt30 ile hakkıyla yürüyen bir gc8 sahibi olduğunu gösterdi, kendisi ile gurur duyduk, kutlarım onu :)

Şuna da kanaat getirdim, bu eğitimsiz, cahil apaçi tayfasından kurtulmanın tek yolu tribünlere girişi pahalı yapacaksın (20 ytl mesela) yada direk online kayıt dışında kimseyi tribüne almayacaksın. (online işi biraz fantazi ama kültürlü olup da 20 ytl veremeyecek bir çok insan var)

Uzun lafın kısası bu güzel günü düzenleyen tüm ekibi kutlarım. Herkesin canla başla çalıştığı, uğraştığı belliydi. Önümüzdeki Speed Weekend'de görüşmek üzere.

Onuralp
23-03-2008, 23:03
Ya bişi sorcam si K20 mi B20 mi ? Bilen var mı? Gelmedim ama yorumlardan merak ettim.

sovalye
23-03-2008, 23:03
Güzel bir gündü....
Kura işi daha profesyonelce yapılırsa sorun kalmayacak...

Sınıf 6 yani bizim 2000 cc lerin grubu çok canlı ve zevkliydi...

Araban cok guzel gidiyordu Kadir..
Maaşallahı var..
Allah nazardan saklasın

pilotajda superdi :icon_tup:

@Lp2
23-03-2008, 23:05
b20 arabaa

ef186
23-03-2008, 23:05
Biz yarışı izlemeye Ankaradan geldik. Çoğunlukla başlangıç hizasındaki basın tribününde durduk. Video ve Fotoğraf çektik.Orası bile sertifikalı apaçi doluydu, diğer yerleri düşünmek bile istemiyorum.

Öncelikle muhterem belediyenin her körfez pisti yarışında ayakbastı parası kesmesine bu sefer sinir oldum. Sağa dönmüyorum, direk sahile inecem dedim zabıtaya, gık diyemedi, direk indim sahile arabamı parkettim.

Bu yarışı düzenlemek hiç te kolay değil, fakat karşı tarafa geçilen köprü dibinde biriken su birçok kişiye zorluk çıkardı, temizlenmiş olsa çok güzel olurdu.

Onun dışında pistin güvenliği her zamanki gibi "Bir bakıp çıkıcam abi" ekibi tarafından bozuldu. İpini koparan bazı şahıslar basın tribünü önündeki tel örgüleri yıkıp start'a gittiler (öküz, bildiğin öküz bunlar)

Ayrıca tipik apaçi muhabbetleri döndü. Yok şu 1.7 dti corsa standartmış. (Bu muhabbete ayrı tav oldum. Turbosunun spool-up sesini ben 150 metreden duyuyorum, büyük ihtimalle dp, eksoz vs. vs. var ama standart 70 hplik alet, 106 gti ile yürüyor, sanıyorum iman power onboard :) , Ayrıca yok emsupra üzerine 2 tane 500lük nos varmış, yok benim şahine turbo takayım da geçerim bunları vs. vs. gibi bir sürü saksağan apaçi muhabbeti ile kafamız şişti. (kalkışlardaki vay a.... , senin vites değiştirmene ..... gibi küfürleri saymıyorum bile)

Apaçileri kenara bırakırsak, bence k20 makineli eg civic güne damgasını vurdu. Kendisini kutlamak lazım.

Ayrıca sesinden tahmin ettiğim kadarı ile SFI makineye sahip Kırmızı Kadett Gsi da güzel yürüdü.

Bir de aylarca beklemesinin karşılığını alan Sulhi'yi buradan kutluyorum. Sabırla bıkmadan usanmadan bekledi, aracı yattı, falan filan ama gün sonunda gt30 ile hakkıyla yürüyen bir gc8 sahibi olduğunu gösterdi, kendisi ile gurur duyduk, kutlarım onu :)

Şuna da kanaat getirdim, bu eğitimsiz, cahil apaçi tayfasından kurtulmanın tek yolu tribünlere girişi pahalı yapacaksın (20 ytl mesela) yada direk online kayıt dışında kimseyi tribüne almayacaksın. (online işi biraz fantazi ama kültürlü olup da 20 ytl veremeyecek bir çok insan var)

Uzun lafın kısası bu güzel günü düzenleyen tüm ekibi kutlarım. Herkesin canla başla çalıştığı, uğraştığı belliydi. Önümüzdeki Speed Weekend'de görüşmek üzere.

Cok dogru tahliller sadece ufak bi duzeltme yapıyım hemen :D
Arac bildiğimiz b20 makinalı... ancak makinası gırtlak diyorlardı .... bide hafif tabi :D

Göki,ZD
23-03-2008, 23:06
b20 arabaa

k20 nerden çıktı kanks zaten :D ama olsa çok süper olurdu sen anladın ahahahha

depoya absoult koymuş kerem ölemi :D:D:D

gurcell
23-03-2008, 23:06
Ya bişi sorcam si K20 mi B20 mi ? Bilen var mı? Gelmedim ama yorumlardan merak ettim.

Valla yürüyüp geçtiği arabaların güçlerini göz önüne alırsak bize k20 gibi geldi. Fakat en doğru bilgiyi aracı yakinen bilenler vereceklerdir.

edit: b20 imiş , yine de arada bir harf var diyip sıyrılsam mı acaba? :D

@Lp2
23-03-2008, 23:07
haftasonu dahada guzel gıdıcek B20 :) sürpriz yapıcak K 20 de yakında gelıyor zevklı olucak

Onuralp
23-03-2008, 23:07
Abi team_306gti rumuzlu arkadaşımızın arabasıysa. K20 diye biliorum. Kırmızı fln bi araba. ? O kalkmadı mı?

Göki,ZD
23-03-2008, 23:08
Valla yürüyüp geçtiği arabaların güçlerini göz önüne alırsak bize k20 gibi geldi. Fakat en doğru bilgiyi aracı yakinen bilenler vereceklerdir.

edit: b20 imiş , yine de arada bir harf var diyip sıyrılsam mı acaba? :D

b20 araba k20 olsa sesten açık şekilde anlaşılırdı zaten ama k20 gelicek yakında az kaldı :icon_tup:

ef186
23-03-2008, 23:09
kuraları profosyonelce yapmamız için katılımın onceden bitmiş elimizde listelerin birkacgun oncesinde olması gerekiyor ki ne yapabiliriz fikir yurutelim
10 dakıka once kayıt yaptırmıs sonrasında kurada goruyorum arabaları listeler deısmıs gitmiş ....
Profosyonel organizasyonlar için profosyonel katılımcılar sart bence ...

Schumi
23-03-2008, 23:12
kuraları profosyonelce yapmamız için katılımın onceden bitmiş elimizde listelerin birkacgun oncesinde olması gerekiyor ki ne yapabiliriz fikir yurutelim
10 dakıka once kayıt yaptırmıs sonrasında kurada goruyorum arabaları listeler deısmıs gitmiş ....
Profosyonel organizasyonlar için profosyonel katılımcılar sart bence ...
10 dk mı. Yarış günü kayıt alınmayacak brifinge girmeye yarışmayacak denmişti. Ben yarışa gelemedim yanlış anlaşılmasın.

Göki,ZD
23-03-2008, 23:15
şunuda belirtmek istiyorum asıl tebrik edilmesi gereken bir kişi var GÖKMEN ABİYE GKM GARAGE bugun yapmış oldugu bi çok araba güsel anlar yaşattı....

Absinthé
23-03-2008, 23:17
Bu günde emeği geçen herkese teşekkür ederim... çamur dışında çok güzel bi organızasyondu :)

ef186
23-03-2008, 23:17
10 dk mı. Yarış günü kayıt alınmayacak brifinge girmeye yarışmayacak denmişti. Ben yarışa gelemedim yanlış anlaşılmasın.

sole soliyim ozamn
bir aydır biyerimiz yırtarak yaptıgımız bu organizasyonun son tarihi salı gunuydu ama salı gunu 35 arac kayıt yaptırmıstı ........
emegimiz bosa gitmesin vede izleyicilerin keyfi kacmasın (2000 kişi oradaydı) diye arac aldık ... 35 aracla kapıyı kapatmayı dusunmedik deıl acıkcası ....
ama ben sitede defalarca yazarken ciddiye almayıp oraya gelen son dakika golu atan arkadaslarımız bu kura karısıklıgına sebep olmustur birifingdede soledim bu yarısın oglen baslamasının sebebide aynen bu solediğim sebeplerdir .
biz planlar sunarız ama planlarımızı kaale almayan non pro racer arkadaslarımız sagolsun....

tool
23-03-2008, 23:31
rookie'ler boyle demek..

ef186
23-03-2008, 23:34
rookie'ler boyle demek..

ee ole sanırım insallah bugun acemi olanlar daha sonraki zamanlarda kurallara riayet konusunda daha iyi olurlar amac yarısmaktı herkez yarıstı adil ve duzenlı bi yarıs duzenlediğimiz dusunuyorum .

Göki,ZD
23-03-2008, 23:39
ee ole sanırım insallah bugun acemi olanlar daha sonraki zamanlarda kurallara riayet konusunda daha iyi olurlar amac yarısmaktı herkez yarıstı adil ve duzenlı bi yarıs duzenlediğimiz dusunuyorum .

buğra bi daha ki ne zaman varmı aklınızda bi tarih ????

ef186
23-03-2008, 23:52
buğra bi daha ki ne zaman varmı aklınızda bi tarih ????

valla suanda ayaklarımın altı ve heryerimdeki agrılarla urasıyorum :D bunlar bi gecsin insallah ilerde bakıcaz artık ....

sulhi
23-03-2008, 23:55
al bende de o kadar kanka her yerım ağrıyo gözlerım kan canağı bide eve b cıkıcam langırs yatak.

khan
24-03-2008, 00:00
cok basarili bir organizasyondu bence, keske ulusallarda bu kadar akici ve tempolu olsa.

emegi gecen herkezi tek tek tebrik ederim, elinize saglik.

ufak tefek aksilikler tabiki olacak normal karsiliyorum. camur isi rezaletti ama onu yapmasi gereken belediyeye o isi yaptirmayi bir yana birak, muhattap bile bulmanin ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum. 3 kamyon cakil tasi getirip dokemezler.

arabalarin cogu cok basariliydi, artik iyice hizlaniyor arabalar.

tekrar tebrikler, tesekkurler.

Göki,ZD
24-03-2008, 00:02
avk servisin arba içerde dururken msupra geldi orda patapat yaptıgı esneda avk servisin küçük bebeği arabanın yanında duruyor ortalık duman ses alabildine biz zor duruyoruz orda çocuk arabanın yanında yk böle bişe ya bebek daha 1 yaşında bile değil ama bebeğin umurunda değildi uyumaya devam ediyodu :D

Eray Yümsel
24-03-2008, 00:14
emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim... çok eğlenceliydi beyaz 106 lı arkadaşıda tekrardan tebrik ederim... gerçekten iyi yürüyo maşallah. tahmin ettiğimden daha güzel bir gündü gerçekten buğra, gürkan, oytun vs. ismini sayamadığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum böyle profesyonel bir organizasyon düzenleyip mutlu ve eğlenceli bir gün geçirmemizi sağladıkları için...

ahmetuygur
24-03-2008, 00:21
bidahaki organizasyona bulusma saatinden 2 saat sonra gelicem 1nci sınıf ciddi izleyen icin bir eziyet kalkıyorlar bitmek bilmiyor izlerken yoruluıyorum :) yok bnm arabamda yavas ne geregi var böle arabaları oraya sokmaya bi arkadasda stop ettirdi arabasını kalkısta tebrik ederim güzel organizsyondu düzenleyene katılımcılara calısan herkese :)

msupra cidden korkunc bi arac:icon_wack:icon_wack:icon_wack

dragon07
24-03-2008, 00:27
walla resmi sonuçlar alsak bide videoların altına fotoların altına yorum yapılmayan baslıklar olursa çok güzel olucak:D

ahmetuygur
24-03-2008, 00:30
bidfe o mavi polo 1nci grupta kalkıp sonra dizellerle niye kalktı anlayamadım :D

G_TT_I
24-03-2008, 07:32
Polu lu arkadas oraya eğlenmeye ve imkan bulmusken bolbol yarısmak istedi, diger sınıftakiler istemedi, dizel sınıfı hepsi kabul ettiki bence o hızlı gti kovalayan dizeller ile cok iyi yurudu.

cok sayıda sivil polis vardı ama kufure odaklanamadılar, en az 10 kişi vardı kavgal lafı eden surekli onlara bagzı arablara yakın gözlem yaptılar. (kulede emniyet muduru ile beraberdim:)

camur icin orda suclular var ama biz degiliz.

2. org için 1. sayfada yazdım gokan:)

izleyicilere sabırlarından dolayı ozellikle tesekkur ediorum

cheers
24-03-2008, 08:19
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Bir kaç sorun dışında herşey çok güzeldi....

chiefkadir
24-03-2008, 09:07
Araban cok guzel gidiyordu Kadir..
Maaşallahı var..
Allah nazardan saklasın

pilotajda superdi :icon_tup:Saol Ümit ;)
Tahminimizden güçlü araçlar vardı..
Bu b20 vtec olayı ; Organizatör arkadaşların nasıl zorluklar çektiğini,her kafadan çıkan sese kulak vermek zorunda kalıp kafalarının nasıl karıştığını yakından gördüm. Şimdi bizim Sınıf 6 nın anonsu yapılıyor,araçlar padoktan çıkmak üzereler,kuralar çekilmiş.kimin kimle kalkacağı belli olmuş.Bir bakıyoruz bir araba daha girmiş sıraya..Arabada ne araba şase maşallah koltuklar sökük yerine sünger kaplı garip bişeyler,kapı ve bagajın içleri boşaltılmış araç zaten hafif kuşa çevirilmiş..İtiraz edildi,iki tane jant lastik konuşsun denildi.Araç sahibi arkadaşlar üstleri yağ pas içinde canları sağolsun ayağa bile kalkmadılar....Neticede o araba zaten yürüyodu herkeside geçti..ama bu son dakka araç alımı işleri olmadı be..

Ayrıca , yasin306 Typerlı arkadaşı ve miniksler Bg typerlı arkadaşı kutluyorum.ikisinin delikanlıca çıkıp biz kafadan eşleşmek istiyoruz demeleri onurlu geldi bana..

cheers
24-03-2008, 09:20
Senı type-R la da görmek isterdik :)

Oz`
24-03-2008, 09:26
gürkancım herksey çok güzeldi ellerinize SAGLIK elinden geleni yaptın kusurumuz olduysa afffola fakat 1 tek iş biraz aksadı arkadan arabaların start a gelmesi :) biraz daha kordineli olabilirdi bence akradakilerin dünyadan bi haberi yok kimin kimle
kalkıcağını öre göeeordam uhabbet ediyor felan ama çok güzelbi gündü teşekkür ederis kimin kimsenin kalbini kırdıysam kendi adıma birçok defa özür dilerim hepimiz arkadaşız dostuz kimse düşman olmasın yani hepimiz orda eyleniyoruz zevk bu tekrar saolun

chiefkadir
24-03-2008, 09:26
Typerlarla kalmak Zevkli olurdu typer ama ikinci turda direk s2000 çıktı, şans ;)

Gariban
24-03-2008, 09:34
gürkancım herksey çok güzeldi ellerinize SAGLIK elinden geleni yaptın kusurumuz olduysa afffola fakat 1 tek iş biraz aksadı arkadan arabaların start a gelmesi :) biraz daha kordineli olabilirdi bence akradakilerin dünyadan bi haberi yok kimin kimle
kalkıcağını öre göeeordam uhabbet ediyor felan ama çok güzelbi gündü teşekkür ederis kimin kimsenin kalbini kırdıysam kendi adıma birçok defa özür dilerim hepimiz arkadaşız dostuz kimse düşman olmasın yani hepimiz orda eyleniyoruz zevk bu tekrar saolun

BENİM KALBİMİ ÇOK KIRDIN -BENİ ÇOK ÜZDÜN ÖZGÜNCÜM ..:p

cheers
24-03-2008, 09:35
Typerlarla kalmak Zevkli olurdu typer ama ikinci turda direk s2000 çıktı, şans ;)

Şans evet ama maşşallahı vardı RS'in...

Ankara dönüşünde tünel de fenaydı :D

likedead
24-03-2008, 09:38
diğer tarafada yazdım burayada yazayım..çok başarılı bi organizasyondu yarışların geç başlaması falan bunlar ufak tefek problemler ..geneli çok güzel geçti..biz izmirden kalkıp geldik ..herkes çekilirmi o yol falan dedi fakat biz gün sonunda ne kadar doğru bi karar verdiğimizi bir kez daha anladık..birde bu organizasyonları devam ettirmemiz için birazcık fedakarlık etcez...mesela otopark parası veya piste giriş ücreti gibi şeyleri bence sorun etmemek lazım..modifiye işiyle uğraşıyoruz hepimiz zaten maddi yönün güçlü olması lazım ki bi işle uğraşasın..fakat otoparkın durumu feci haldeydi..ben yollardaki araçların yarışmasından daha çok zevk aldım..sonuçta araçlarımızı güçlendiriyoruz ve gazlıcak böyle ortamlar olması çok güzel ..diğer türlü böyle imkanlar bulamadığımız zaman istenmeyen sonuçlar ortaya çıkıyor ölümle sonuçlanan kazalar gibi..aslında böyle organizasyonlar içimizdeki trafik canavarını biraz olsun yenmemize sebep oluyor...tekrardan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...

Oz`
24-03-2008, 09:48
BENİM KALBİMİ ÇOK KIRDIN -BENİ ÇOK ÜZDÜN ÖZGÜNCÜM ..:p

sana deildi alınma sen :)

Schumi
24-03-2008, 09:52
sole soliyim ozamn
bir aydır biyerimiz yırtarak yaptıgımız bu organizasyonun son tarihi salı gunuydu ama salı gunu 35 arac kayıt yaptırmıstı ........
emegimiz bosa gitmesin vede izleyicilerin keyfi kacmasın (2000 kişi oradaydı) diye arac aldık ... 35 aracla kapıyı kapatmayı dusunmedik deıl acıkcası ....
ama ben sitede defalarca yazarken ciddiye almayıp oraya gelen son dakika golu atan arkadaslarımız bu kura karısıklıgına sebep olmustur birifingdede soledim bu yarısın oglen baslamasının sebebide aynen bu solediğim sebeplerdir .
biz planlar sunarız ama planlarımızı kaale almayan non pro racer arkadaslarımız sagolsun....
ceza yaptırımı yapsaydınız o zaman. biliyorsun. bir musibet bin nasihattan iyidir. :)

AYBARS
24-03-2008, 10:03
Gürkan,Buğra ve organizasyonda tanımadığım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.Çok eğlenceli bir gündü.Bundan sonraki organizasyonlarda da ışık yerine bayrak tercih edelim.:p
Aybars

Gariban
24-03-2008, 10:08
Gürkan,Buğra ve organizasyonda tanımadığım, emeği geçen herkese teşekkür ederim.Çok eğlenceli bir gündü.Bundan sonraki organizasyonlarda da ışık yerine bayrak tercih edelim.:p
Aybars

YA AYBARS O DİİLDE BİŞİ DİKKATİMİ ÇEKTİ ABİ ESKİLERLE OLMUYO BU İŞ ARTIK YENİLER FARKLI BİŞİ BİDE MASERATİ DEN ÇOK ŞEY BEKLİYODUM AMA HİKAYE ÇIKTI YA ANLAMIYORUM BÖYLESİNE PROF Bİ GARAGE NİN ARABALARINDA HEP TALİHSİZLİK OLUYO NEDEN ABİ..SAKIN SÖLEDİKLERİMİ YANLIŞ ANLAMA HAKİKATTEN MERAK EDİYORUM.

ReFiK
24-03-2008, 10:17
Çok güzel bir gündür, yine Msupra günün rengine renk kattı:)

nitrO_Oxide
24-03-2008, 10:19
öncelikle dragta emeği gecenlere cok tesekkurler...

aksaklıklarla dolu bi gun gecti.slick lastiğimin yarısa 5k kala tamamen indi ve apartopar eski bitik lastikleri taktık ve sonuc *****...

neden 2 sınıfta yarıstığımın cevabı verilmiş sanırım..

bide anlayamadığım yok 1.4 ler dizeller kalkarken ızdırap gibi geliyor vs.emin olun ust sınıflar araclarına nekadar emek harcıyorsa bizde okadar emek harcıyoruz ve ızdırap gibi geliyor lafını haketmediğimizi dusunuyorum.izlemek ızdırap gibi geliyorsa izlemezsiniz olur biter...

Ben cok keyif aldım cok guzel bi gundu umarım kısa bi sure sonra tekrarı olur.

Schumi
24-03-2008, 10:23
bide anlayamadığım yok 1.4 ler dizeller kalkarken ızdırap gibi geliyor vs.emin olun ust sınıflar araclarına nekadar emek harcıyorsa bizde okadar emek harcıyoruz ve ızdırap gibi geliyor lafını haketmediğimizi dusunuyorum.izlemek ızdırap gibi geliyorsa izlemezsiniz olur biter...

evt bence bu tarz açıklama yapanlar ayıp etmiş. Pistler sizin güçlü arabalarınızın show yapıp etiket olacağı yerler değil. Öle ise mahalliye gidin. Zaten SpeedWeekend'lerin amacı amatörleri aracı ne olursa olsun eğlenmek isteyenlerin toplanma yeri.

B!Rtan
24-03-2008, 10:49
öncelikle dragta emeği gecenlere cok tesekkurler...

aksaklıklarla dolu bi gun gecti.slick lastiğimin yarısa 5k kala tamamen indi ve apartopar eski bitik lastikleri taktık ve sonuc *****...

neden 2 sınıfta yarıstığımın cevabı verilmiş sanırım..

kesinlikle katılıyorum. asıl yarış orda aslında.

ahmetuygur
24-03-2008, 10:59
emek mi :) peki respect

nitrO_Oxide
24-03-2008, 11:02

evet emek

nedir bunda sizi rahatsız eden anlayamadım :soru:

Eray Yümsel
24-03-2008, 11:05

ahmet uygur sen hiç emek harcamadığından mı böle ilginç geliyo yoksa başka problemlermi var ???????

Baran^
24-03-2008, 11:07
Bende ahmete katılıyorum.Sıkıldım izlerken 1.4 - 1.6 ları izlerken.İlla emek vardır ama madem yorum yapıyoruz bende sıkıldım.Birdahaki organizasyonlar o sınıfları en sona koyarlarsa izlemek istemeynler cıkabilirler sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Eray Yümsel
24-03-2008, 11:10
[QUOTE=ahmetuygur;248661]bidahaki organizasyona bulusma saatinden 2 saat sonra gelicem 1nci sınıf ciddi izleyen icin bir eziyet kalkıyorlar bitmek bilmiyor izlerken yoruluıyorum :)

Bende buna katılıyorum yoruldum izlerken en azından 1.4 1.6 kategorisini en sona koyarlarsa izlemek istemeyenler cıkabilir.

barancım bidahaki organizasyona bence arkadaşlar son katılım gününü geçirmeyip dragların başlama saatinini 12 değilde 10 gibi olması... gözden kaçırıp 1.4 1.6 kategorisine yazılıyosunuz ama ortada daha büyük problemler var...

ofli
24-03-2008, 11:17
arkadaslar kimse kimseyi zorla izletmiyor gec gelin ozaman... ilk kezmi bir organizasyona gidiyorsunuz anlamıyorum 1.4 un oldugunu bilmiyormuydunuz :D

clioGT
24-03-2008, 11:17
Saol Ümit ;)
Bu b20 vtec olayı ; Organizatör arkadaşların nasıl zorluklar çektiğini,her kafadan çıkan sese kulak vermek zorunda kalıp kafalarının nasıl karıştığını yakından gördüm. Şimdi bizim Sınıf 6 nın anonsu yapılıyor,araçlar padoktan çıkmak üzereler,kuralar çekilmiş.kimin kimle kalkacağı belli olmuş.Bir bakıyoruz bir araba daha girmiş sıraya..Arabada ne araba şase maşallah koltuklar sökük yerine sünger kaplı garip bişeyler,kapı ve bagajın içleri boşaltılmış araç zaten hafif kuşa çevirilmiş..İtiraz edildi,iki tane jant lastik konuşsun denildi.Araç sahibi arkadaşlar üstleri yağ pas içinde canları sağolsun ayağa bile kalkmadılar....Neticede o araba zaten yürüyodu herkeside geçti..ama bu son dakka araç alımı işleri olmadı be..

Ayrıca , yasin306 Typerlı arkadaşı ve miniksler Bg typerlı arkadaşı kutluyorum.ikisinin delikanlıca çıkıp biz kafadan eşleşmek istiyoruz demeleri onurlu geldi bana..

kadir abi bağırdık sana o kadar yukardan duyuramadık sesimizi:D
özberk ben fln... kadirle selam söylemişin gerçi.. aleykümselam diycektik:)

khan
24-03-2008, 11:20
bunda yanlıs anlayıp kızıp bozulacak birsey yok,

ust gruptaki arabaları herkez izlemek istiyor, cunku yolda yuruyen arabaların %99 undan daha guclu daha hızlılar.

1,4 vs dizel grubundaki arabaları herkez izlemek istemiyor, siz nasıl izlemek istiyorsanız izlemek istemeyenlere de hak vermek lazım.

bencede cozum bundan sonraki organizasyonlarda, ust sınıflardan alt sınıflara dogru program akıs saglamak boylece isteyen izler, isteyen izlemez. hemde uzun yoldan gelen izleyiciler icin yarısın sonuna kadar beklemek zorunlulugu kalkar.

ReFiK
24-03-2008, 11:34
Çok güzel bir gündü.Yinede bazı aksaklıklar vardı tabi yarışın başlamasının beklenmesi ve o girişteki çamurlu yok gibi ama inş. bir dahaki sefere herşey mükemmel olur...

ibrahim
24-03-2008, 11:40
güzel bir gündü tekrar böle bir organizasyonda buluşmak dileğiyle

SerkanKurt
24-03-2008, 11:46
güzel ve zevkli bir gündü katılamasamda zevkle izledim

CİLO 3.25i
24-03-2008, 12:11
chiefkadir´isimli üyeden Alıntı
Saol Ümit

(6. sınıf bizm piste soktuğumuz aracımız cadde arabası ) b 20 doch o günün arabası değildi . arabada koltuk , kapı içleri ve döşemeleri sökülmüş .taban halısı ince bir keçe , konsol , fitilleri ve sileceklerine kadar sökülmüş yani bunlar gözle görünen alt kısımlarını bilemeyiz tabi .birde kuralar çekildikten sonra gelen bir araç bunu orada dile getirdim ama arkadaşlar normal olduğunu söyledi gördümki sabahın 6 sında boşuna kalkıp oraya gelmişiz emeği geçen herkeze saygılar ,

ef186
24-03-2008, 12:14
avk servisin arba içerde dururken msupra geldi orda patapat yaptıgı esneda avk servisin küçük bebeği arabanın yanında duruyor ortalık duman ses alabildine biz zor duruyoruz orda çocuk arabanın yanında yk böle bişe ya bebek daha 1 yaşında bile değil ama bebeğin umurunda değildi uyumaya devam ediyodu :D

o dogustan yarıscı yarısıcanmı diye soruyodu volkan abı goruceksınız yuzu dırek gulmeye baslıyodu :D

miniks
24-03-2008, 12:33
chiefkadir´isimli üyeden Alıntı
Saol Ümit

(6. sınıf bizm piste soktuğumuz aracımız cadde arabası ) b 20 doch o günün arabası değildi . arabada koltuk , kapı içleri ve döşemeleri sökülmüş .taban halısı ince bir keçe , konsol , fitilleri ve sileceklerine kadar sökülmüş yani bunlar gözle görünen alt kısımlarını bilemeyiz tabi .birde kuralar çekildikten sonra gelen bir araç bunu orada dile getirdim ama arkadaşlar normal olduğunu söyledi gördümki sabahın 6 sında boşuna kalkıp oraya gelmişiz emeği geçen herkeze saygılar ,

sonradan gelme olayına karışmam ama şu şekilde söliyeyim bu bir resmi olmayan organizasyon isteyen istedigi gibi hafifletebilir aracını kimse karışcagını sanmıyorum hafifligine bahane bulmaktansa tebrik etmek lazım güsel yürüyordu arac

eger hafiflige yada sökülmüşlügüne itiraz etmek istiyorsanız ulusal bir yarışta olmanız lazım teknik kontrollerin oldugu

CİLO 3.25i
24-03-2008, 12:43
sonradan gelme olayına karışmam ama şu şekilde söliyeyim bu bir resmi olmayan organizasyon isteyen istedigi gibi hafifletebilir aracını kimse karışcagını sanmıyorum hafifligine bahane bulmaktansa tebrik etmek lazım güsel yürüyordu arac

eger hafiflige yada sökülmüşlügüne itiraz etmek istiyorsanız ulusal bir yarışta olmanız lazım teknik kontrollerin oldugu

Biz oraya eğlenmeye geldik aşırı hafifletilmiş gaz tenekesi gibi bir araç kafadan bana verildi ben orada s2000 typerlar ile denemek istiyordum gerçi bana açtığı boyun aynısını onlarada açtı biz profosyonel draglara katılmadıkki arbamızı hafifletelim amaç kardeşlerimizle arbalarımızı denemek eğlenmekti ben eğlenemedim...

tool
24-03-2008, 12:47
Biz oraya eğlenmeye geldik aşırı hafifletilmiş gaz tenekesi gibi bir araç kafadan bana verildi ben orada s2000 typerlar ile denemek istiyordum gerçi bana açtığı boyun aynısını onlarada açtı biz profosyonel draglara katılmadıkki arbamızı hafifletelim amaç kardeşlerimizle arbalarımızı denemek eğlenmekti ben eğlenemedim...

orda kuralar sirasinda ben s2000 ile kalkmak istiyorum desen, sahibide kabul etse biseyler olabilirdi belki..

CİLO 3.25i
24-03-2008, 12:58
orda kuralar sirasinda ben s2000 ile kalkmak istiyorum desen, sahibide kabul etse biseyler olabilirdi belki..

s2000 sahibi bizim arkadaşımız yavuz istediğimiz zaman teklifimizi kabul edeceğine inanıyorum maksat bişeyleri aşarak olmasıydı hemen hemen ps torch kilo olarak araçlar birbirlerine yakın araçlardı ama b20 doch bizim araçlarımızla alakası yoktu adamlar arabayı çırılçıplak soymuş heryerine keçe giydirmiş araç kaportacıya hazırlanmış sanki sabahın altısından akşamına kadar boşa beklemişiz...

ef186
24-03-2008, 13:00
s2000 sahibi bizim arkadaşımız yavuz istediğimiz zaman teklifimizi kabul edeceğine inanıyorum maksat bişeyleri aşarak olmasıydı hemen hemen ps torch kilo olarak araçlar birbirlerine yakın araçlardı ama b20 doch bizim araçlarımızla alakası yoktu adamlar arabayı çırılçıplak soymuş heryerine keçe giydirmiş araç kaportacıya hazırlanmış sanki sabahın altısından akşamına kadar boşa beklemişiz...

resmi bi itirazla bana gelen olmadı ? Bana geldiniz ve ben sizi gerimi cevirdim acaba ?

K.Buğra Yıldırım

tool
24-03-2008, 13:09

biseyleri aşmak diyorsun ne aşilacak anlamadim?
mangal partisi degilki bu; kurada ne cikarsa bahtina ;)
birde torkun karsiligi torch degildir, torch meşale olur ayrıca toxoplasma gondii, rubelle-virus, cmv, herpes-virus ün baş harflerinin kısaltılmasıymıs...

chiefkadir
Buğra o sıra sen araç kaldırmakla meşguldün..Biz b20 li arkadaşların tutumuna takıldık..Orda madem arabana güveniyosun sanada 2 lastik at diye görevli tarafından söylenmiş onu bari yapsaydın..Herneyse olan olmuş geçen geçmiş...Elinize sağlık çok uğraştınız güzelde oldu ;)

khan
bu bahsi gecen sınıfta sıralama nasıl oldu sonuc olarak?

chiefkadir
24-03-2008, 13:11
1. B20 civic
2. Typer kırmızı (yasin)
3. s2000

ef186
24-03-2008, 13:14
Buğra o sıra sen araç kaldırmakla meşguldün..Biz b20 li arkadaşların tutumuna takıldık..Orda madem arabana güveniyosun sanada 2 lastik at diye görevli tarafından söylenmiş onu bari yapsaydın..Herneyse olan olmuş geçen geçmiş...Elinize sağlık çok uğraştınız güzelde oldu ;)

B20li arkadasların tutumunu bilmiyorum doru oda ben o arada yanınızda deıldım ***** starttaydım ...

yok yanlıs anlasılmasın ben laf olsun diye demiyorum cok ciddiyim eyer bana bi itiraz gelse ben bunu ciddiye alırdım. once anlasma yoluna gider eyer anlasılamıyor ise geregını yapardım ... gorevli arkadaslar atlamısta olsa ben atlamazdım ama bana itiraz gelmedi ondan soluyorum bi magzada sorun yasanınca magza sorunlusuna pisttede yarıs direktorune bildirilir ki cozume ulassın benim orda olma amacım bu zaten ...
bana resmi bir itiraz gelmedi yarısan hiçkimseden gelse geregini yapardık ....

CİLO 3.25i
24-03-2008, 13:15
resmi bi itirazla bana gelen olmadı ? Bana geldiniz ve ben sizi gerimi cevirdim acaba ?

K.Buğra Yıldırım

ben orada görevli arkadaşa bunları gösterdim arabanın taban halısının bile olmadığını arkadaş normal dedi sonradan içeri girdim itiraz etmeye gökmen arkadışımız arabanın hafif olmadığını zaten geçeceğini falan imalı söyleyince gerek bile duymadım sana söylemeye aracı dışarı almam söylendi bende usturuplu bir şekilde aracımı aldım neysse önemi yok artık olmuş bitmiş yapacak bişeyde yok...

G_TT_I
24-03-2008, 13:18

ordaki gorevli ark olarak bahsi gecen kişi bnm sanırım:) acıkcası ordaki tutumu bende hiç tasfir etmedim, beni oyalamaya gerek yoktu lastik koyarız dediler baslarında bekledim. koydular ama sonrasını bilemem orda lastik takip edicek halim yoktu.

ama yapıcak bişey yok, 1 tane birinci olmak zorunda

ef186
24-03-2008, 13:19
ben orada görevli arkadaşa bunları gösterdim arabanın taban halısının bile olmadığını arkadaş normal dedi sonradan içeri girdim itiraz etmeye gökmen arkadışımız arabanın hafif olmadığını zaten geçeceğini falan imalı söyleyince gerek bile duymadım sana söylemeye aracı dışarı almam söylendi bende usturuplu bir şekilde aracımı aldım neysse önemi yok artık olmuş bitmiş yapacak bişeyde yok...

doru gecmiş gitmiş artık

CİLO 3.25i
24-03-2008, 13:21
biseyleri aşmak diyorsun ne aşilacak anlamadim?
mangal partisi degilki bu; kurada ne cikarsa bahtina ;)
birde torkun karsiligi torch degildir, torch meşale olur ayrıca toxoplasma gondii, rubelle-virus, cmv, herpes-virus ün baş harflerinin kısaltılmasıymıs...
dostum kurada kapı numarası konuşuldu 38 b20 nin kapı numarası 54 benim kapı numaram anladın kura falan yok ortada sıralama birbirine en yakın rakamlardı anladın ;)

M3CSL
24-03-2008, 13:22
hafifletme ne kadar olsada b20 bi si ztn kağıt ustundede favoridir;) hp /ağırlığa bakıldığında..

ef186
24-03-2008, 13:24
dostum kurada kapı numarası konuşuldu 38 b20 nin kapı numarası 54 benim kapı numaram anladın kura falan yok ortada sıralama birbirine en yakın rakamlardı anladın ;)

kapı numaraları kura ile veriliyor zaten kura o sekilde cekilıyor :D
yanı kapı numaraları kura ile verilir araclara ardından eslestirilir numaralar ....

CİLO 3.25i
24-03-2008, 13:26
ordaki gorevli ark olarak bahsi gecen kişi bnm sanırım:) acıkcası ordaki tutumu bende hiç tasfir etmedim, beni oyalamaya gerek yoktu lastik koyarız dediler baslarında bekledim. koydular ama sonrasını bilemem orda lastik takip edicek halim yoktu.

ama yapıcak bişey yok, 1 tane birinci olmak zorunda

ben aslında beni geçti diye üzülmüyorum adam aynı boyları herkeze yaptı yani bariz arabada kilo farkı vardı adil olmayanda buydu canımız saolsun...

Erol
24-03-2008, 13:28
hafifletme ne kadar olsada b20 bi si ztn kağıt ustundede favoridir;) hp /ağırlığa bakıldığında..

hemde si mıydı b20 yuhh artık ayıp etmiş hafifleterek be yaw :)

CİLO 3.25i
24-03-2008, 13:32
kapı numaraları kura ile veriliyor zaten kura o sekilde cekilıyor :D
yanı kapı numaraları kura ile verilir araclara ardından eslestirilir numaralar ....
dinleyenin
fransızca
bilmediğini bildiği
halde hala ona
fransızca
birşeyler
anlatmak
anlatanın
akılsızlığının
delili değilmidir ????

chiefkadir
24-03-2008, 13:36
Olayın birde Golf gti boyutu vardı,cilo 3.25'in araba ile o kalkması gerekiyordu,o golf cü arkadaş eşleşemeyi kabul etmedi ve bir hışımla itiraza koştu,ve bi anda baktıkki sınıf küçültmüş ! Gerçi ilahi adalet oda ilk kalkışında crx e elendi :) o ara neolduysa oldu..
Benim tek taklıdığım kura sonrasında içeriye araç alınmasıdır !

CİLO 3.25i
24-03-2008, 13:40
Olayın birde Golf gti boyutu vardı,cilo 3.25'in araba ile o kalkması gerekiyordu,o golf cü arkadaş eşleşemeyi kabul etmedi ve bir hışımla itiraza koştu,ve bi anda baktıkki sınıf küçültmüş ! Gerçi ilahi adalet oda ilk kalkışında crx e elendi :) o ara neolduysa oldu..
Benim tek taklıdığım kura sonrasında içeriye araç alınmasıdır !

katılıyorum sana arkadaşım...

tool
24-03-2008, 13:44
dinleyenin
fransızca
bilmediğini bildiği
halde hala ona
fransızca
birşeyler
anlatmak
anlatanın
akılsızlığının
delili değilmidir ????

böyle yukardan asagi "akrostiş" yazilir ayrica ;)

ef186
24-03-2008, 13:52
hepimiz arkadasız kalp kırmak istemiyorum keskin kacıcak yazınca cunku ....
Bir eylence gunu yaptık ben yoruldum sesim gitti ayaklarım hala agrıyor ....
Herhangibi maddi kazancım yok sadece eylendim bolca
bide ustune acıklama yapmıycam artık gercekten kafamı yormıycam ....

CİLO 3.25i
24-03-2008, 14:02
hepimiz arkadasız kalp kırmak istemiyorum keskin kacıcak yazınca cunku ....
Bir eylence gunu yaptık ben yoruldum sesim gitti ayaklarım hala agrıyor ....
Herhangibi maddi kazancım yok sadece eylendim bolca
bide ustune acıklama yapmıycam artık gercekten kafamı yormıycam ....

Burada önemli olan anlaşabilmek zaten kesinlikle kimsenin burada maddi bir kazancı olduğunuda düşünende yoktur bende eğlenmek için oraya geldim eğlendimde ama sadece son yarışa katılan araba adil değildi gibi geliyo belki ben yanılıyorumdur...

onur_toros
24-03-2008, 14:07
güzel bir organizasyon oldu emegi geçenlere tşk.

MiaMi
24-03-2008, 14:09
Onur resimleri görelim kardeşim.

Eriador
24-03-2008, 14:15
bu organizasyona gelemedim ama çok kez gitmişliğim oldu , hiç kusursuz organizyon yaşadığımı hatırlamıyorum :) elbet ufak tepek şeyler oluyor ...

auto drom da bi defa sında astra GSI ile audi RS4 ü kaldırdılar :) :) :) olur arkadaşlar arada ufak tepek şeyler .. gzl bi gün olmş geçmiş , bu organizasyon için uğraşan eden herkese tşk ederiz onlar sayesinde bu iş bu spor dalı bi gün hakettiği yere gelcek

34 NZM 88
24-03-2008, 14:21
Yilmaz Neyse Olan Oldu Yüregini Tüketme Kardeşim Adil Veya Deil Adamlar Prof.anladinmi Neyse Polemige Girme Gerek Yok

M3CSL
24-03-2008, 14:29
hemde si mıydı b20 yuhh artık ayıp etmiş hafifleterek be yaw :)

yanı ztn bellıymıs sonuc artı hafifletme:D:rolleyes:

khan
24-03-2008, 14:43
ya arkadaslar o kadar hafiflik hafiflik diye takılıyorsunuz ama genel drag hesaplarında soyle bir olay var,

50 kg agırlık dusmesinde aynı gucte aynı setupta bir araba 400 metreyi 10 saniye kosacagına 9.9 max 9.8 gider veya bir baska deyisle, 7 kg 1 beygir guc calar. 7-10 hp 0.1 saniyedir.

yani 200 kg hafifletilse ki mumkun degil zaten orjinali 850 kg olan bir arabadan atılsa atılsa sasi hafifietmesine gidilse vs 100kg atılır. 100 kg da 0.4 0.5 saniye eder. 280 metrede 0.4 0.5 saniye bir tampon boyu fark anca yaratır, 400 metre olsa idi 1 boy olurdu. cunku agırlıgın hızlanmaya etkisi linear degil hızlandıkca etki artıyor, drag coefficient azalıyor mesafe uzadıkca.

sonuc giden araba yine gider, keske minikslerin b20 dursaydi oda gelseydi cok bir fark olmadıgını gorecektiniz, adamların b20 si k24 e kafa tutuyordu yani bu b20 ile cok bir gidisat farkı yoktu.

yani gecen, yine gecer.

chiefkadir
24-03-2008, 14:47
280 metrede 0.4 0.5 saniye bir tampon boyu fark anca yaratır,. Burda bi yanlışın yokmu ? 0.5 saniye yani yarım saniye orda 2 boy eder enaz..Örnek olarak 250 mt.lik atuodromdaki 10.500 lük değer ile 10.000 arasında 2-2,5 boy rahat fark oluyodu..

SaRaC
24-03-2008, 14:48
Öncelikle bu güzel aksaklıklara rağmen eğlenceli geçen bu günü bize sunan emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.En azından bi farklılık olmuş oldu.Yakın gelecekte daha organize daha güzellerini düzenlersiniz inş.Ben çok keyif aldım sulara batmış olsamda yakın zamanda tekrarını heycanla bekliyrum.Teşekkürler tekrardan:)

onur_toros
24-03-2008, 14:48
Onur resimleri görelim kardeşim.

özgür çekti koycak resimleri :9

ahmetuygur
24-03-2008, 14:50
Bende ahmete katılıyorum.Sıkıldım izlerken 1.4 - 1.6 ları izlerken.İlla emek vardır ama madem yorum yapıyoruz bende sıkıldım.Birdahaki organizasyonlar o sınıfları en sona koyarlarsa izlemek istemeynler cıkabilirler sorun kalmaz diye düşünüyorum.

kanka öle deme fibercinin cok emegi var :) neyse kanka ben görmedim olm seni ne arabanı ne seni nerdeydin sen ? kanka aslında erken gitmek yanlıs ögleden sonra gidicektik *** warmıs gibi ayberkle 9bucukta yollara cıktık :))))

Pug67
24-03-2008, 14:53
güzel bir organizasyondu....başarılarınızın devamını diliyorum

dragon07
24-03-2008, 15:21
yarın sn 1boy eder:D1sn 2 boy

B!Rtan
24-03-2008, 15:34

izlemek istemeyen geç gelir arkadaşım.

OZAN-RS
24-03-2008, 15:39
emegi gecenlere tesekurler.. dızellelrıde dusunmusler geldık ıkıncılk kupamızı aldık saolun:)

ahmetuygur
24-03-2008, 15:39
izlemek istemeyen geç gelir arkadaşım. bizzde diyoruz ki zaten bilseydik bu kadar izlemesi keyifsiz olucagı gec gelirdik :) ok misin ?

Eray Yümsel
24-03-2008, 15:43
bizzde diyoruz ki zaten bilseydik bu kadar izlemesi keyifsiz olucagı gec gelirdik :) ok misin ?

hayatında ilk defamı drag izlemeye geliyosun ?

Mr.K
24-03-2008, 15:45
bizzde diyoruz ki zaten bilseydik bu kadar izlemesi keyifsiz olucagı gec gelirdik :) ok misin ?

ahmet baran 2nizede bikac sey sormak istiyorum susuyim susuyim dedim dayanamadim :)

ilk defami bu tarz bi organizasyonda yer aliyosunuz? sinif siralamasi nasil yapilio az cok bilmeniz gerek

baran mi sen mi biriniz demissiniz gucsuz gruplar en son kalksin izlemek istemeyen cikar gider vs.. peki oraya yarismak icin gelen+para veren emek harcayan adamlari sizce en sona atmak mantikli mi???...:)

chiefkadir
24-03-2008, 15:45
Dizel izlemek istemeyenler başka işlerle takıldılar zaten ..Ayrıca çokta sıkıcı değildi.
dizelci arkadaşlarında tanıdıkları destekleyenleri vardı,onlar zevk almıştır..

tool
24-03-2008, 15:48
hayır anlamadigim bisey var;
drag programi belli, 1.4-1.6benzinli ve dizel kategorisi olduguda belli!
organizasyon bu siralamayi uygun görmüs, drag sporuna bukadar balta vurulurken olanada burun cevirmek garip geliyor bana..

ahmetuygur
24-03-2008, 15:57
hayatında ilk defamı drag izlemeye geliyosun ?
sana cevap vermiyorum :) evet ilk defa :) ahaha

ahmet baran 2nizede bikac sey sormak istiyorum susuyim susuyim dedim dayanamadim :)

ilk defami bu tarz bi organizasyonda yer aliyosunuz? sinif siralamasi nasil yapilio az cok bilmeniz gerek

baran mi sen mi biriniz demissiniz gucsuz gruplar en son kalksin izlemek istemeyen cikar gider vs.. peki oraya yarismak icin gelen+para veren emek harcayan adamlari sizce en sona atmak mantikli mi???...:)

baran söyledi sona atsınlar diye bence sınıflar 2 3 4 5 6 1 2 diye gitmeli :D

B!Rtan
24-03-2008, 15:57
ben simdiye kadar gittiğim her dragta hic bi zaman ilk önce aşırı beslemelilerin start aldıgını görmedim?
Kuralmı bilmiorum ama bu iş böyle.
Önce gücsüzler cıkar,sonra güclüler.
Yoksa sen orda o kadar seyirciyi orda tutamazsın...

ahmetuygur
24-03-2008, 15:59
yaa bi laf etik burnumuzdan geldi iyi tamam istedigniz gibi olsun :) umarım memelketimin buutun yavas arabaları girer yarıslara oturur izleriz :D

hızlı olan arabalarda girmesin :)

zaten bu gidişle portatif bi sandalye şart oldu :D

CİLO 3.25i
24-03-2008, 16:16
Yilmaz Neyse Olan Oldu Yüregini Tüketme Kardeşim Adil Veya Deil Adamlar Prof.anladinmi Neyse Polemige Girme Gerek Yok

nazmicim buna uyanıklık denir proflukla alakası yok anladın sen onu...

Eray Yümsel
24-03-2008, 16:17
yaa bi laf etik burnumuzdan geldi iyi tamam istedigniz gibi olsun :) umarım memelketimin buutun yavas arabaları girer yarıslara oturur izleriz :D

hızlı olan arabalarda girmesin :)

zaten bu gidişle portatif bi sandalye şart oldu :D

boş boş konuşma yerimi sence burası yaşın 25 yazıyo ama sanki 15 yaşındaki birisi yazıyobu yazıları çok ilginç

Sefa_vts
24-03-2008, 16:18
Böyle denmiyor ki girmesin denmiyor.. ancak sponsor firma var ortada hiç yoktan ve şahsen senin dediğin gibi olsaydı sıralama ben ve bildiğim birçok arkadaşım dizellere kalmadan direk giderlerdi.. onlara yapılan bir haksızlık bence bu.. sadece daha seri kalkışlar yapılabilirdi olay o :)

Eray Yümsel
24-03-2008, 16:20
Böyle denmiyor ki girmesin denmiyor.. ancak sponsor firma var ortada hiç yoktan ve şahsen senin dediğin gibi olsaydı sıralama ben ve bildiğim birçok arkadaşım dizellere kalmadan direk giderlerdi.. onlara yapılan bir haksızlık bence bu.. sadece daha seri kalkışlar yapılabilirdi olay o :)

aynen öyle sefa yarış 12 1 de değil saat 10da başlasaydı kimse mırın kırın etmezdi. buda organizasyonu düzenleyenlerin iyi niyetinden kaynaklanan bir problem gene dayanamayıp sonradan gelenlere insaflı davranıp yarışa aldılar sağlık olsun.

ahmetuygur
24-03-2008, 16:23

evet sıralamayıbılmıomusunuz falan diye laf ediyorlar ama o zaman amerikanlardan önce vtecler gtilar neden kalkmadı ?? :) ya bu eglence günüydü sıralamanın pek önemi yoktu ama 1600cc standart arabaları en son kaldırabilirlerdi

Tugral
24-03-2008, 16:24
Aşırı beslemelerin ilk kaltıkığı ulusal drag organizasyonuı olmustu. Tarih:16 Nisan- Yer: Antalya. 6. kalkısta herşey bitti... Bugrayı tebrik ederim kazasız belasız halletmiş organizasyonu. Ve onunla beraber olan herkes. Aradan 2-3 cırtlak ses cıkar onlarıda kabul edicen özünde herkes insan ;)

Istilldo
24-03-2008, 16:56
birçok konu var açıklandıysa kusura bakmayın da
"resmi sonuçlar" nedir ?

Ozan'S
24-03-2008, 18:02
burhannn ısını bılır arkadaslar :) bende gıttım 2 adet arka lastık aldım bugun :)

nitrO_Oxide
24-03-2008, 18:13
hayır anlamadigim bisey var;
drag programi belli, 1.4-1.6benzinli ve dizel kategorisi olduguda belli!
organizasyon bu siralamayi uygun görmüs, drag sporuna bukadar balta vurulurken olanada burun cevirmek garip geliyor bana..

üstüne baska laf soylenmez

tesekkurler :icon_tup:

Eray Yümsel
24-03-2008, 18:15
burhannn ısını bılır arkadaslar :) bende gıttım 2 adet arka lastık aldım bugun :)

ozan abi yeni makina yakıyo be :) ama Tomi olsaydı daha kıyak bi kalkış izlerdik eminim buda güzeldi ama allah kazadan beladan saklasın...

Ozan'S
24-03-2008, 18:27
bana bunu soleyen 100 uncu kısısın ama yınede bellı olmazdı mekanık spor bu ısmaılı tebrık edıyorum onca emek ve masrafa degmıs bence ben yıne soluyorum bole organızasyonlarda herzaman varım hep destek tam destek....

B!Rtan
24-03-2008, 19:34
Aşırı beslemelerin ilk kaltıkığı ulusal drag organizasyonuı olmustu. Tarih:16 Nisan- Yer: Antalya. 6. kalkısta herşey bitti... Bugrayı tebrik ederim kazasız belasız halletmiş organizasyonu. Ve onunla beraber olan herkes. Aradan 2-3 cırtlak ses cıkar onlarıda kabul edicen özünde herkes insan ;)

antalyada olmuş olabilir. havalar sıcak olduğundan.

EMG
24-03-2008, 19:35
Bu kadar çok insan olan bi organizasyonda insanları kontrol etmek kolay değil..

Emeği geçen herkese teşekkürler..

ayhantogan
24-03-2008, 19:43
sağlık sebebi ile katılamadım güzel bir gün olmuş belli!!! ancak 1,6 snıfında beyaz 106 nın hakkı yenmiş sanırım geçtiği halde elenmiş şahini son kalkış videoları!!!! siz karar werin diğer ikisi de mevcut!!!!

http://www.mantartube.com/369e16ea3f9117ca4515.video?şahin-&-106

ibrahim
24-03-2008, 19:47
buğraya teşekkür ederiz böle güzel bir organizasyonda bizlere yer verdiği için devamınıda bekliyoruz

Dragger
24-03-2008, 19:52
Öncelikle icinde silahlar bulunan otomobilimizi iceri alıp, güvenli biryerde olmasını sagladıgınız icin tesekkürler. Komiser arkadasla geceyarısı cıktıgımız icin bırakacak biryer bulamadık :)

Güvenlik önlemleri bana göre yeterliydi, hatta sabah 6da bile trafik polisi tarafından karsılandık :)

Pist yarısa hic hazırlanmamıstı, bunu sorumlusu kim bilmiyorum ama gercekten kötü bir durumla karsılastık sabah geldigimizde...

Seyirci otoparkı olarak kullanılan cim alan ve tribüne gidis camur deryasıydı, bunun önlemi alınmıs, hersey hazırlanmıs olmalıydı...

Sabah 6da gittigimizde kulübede oturan adamlar, o saatte calısmaya baslasaydı yarısa seyirciler gelene kadar hersey temizlenirdi, oradaki su cekilebilirdi.

Pistin hazırlanması dısında hersey güzeldi.

Emegi gecen, katılan, izleyen herkese sonsuz tesekkürler.

Ulusallarda da böyle katılım görmek istiyoruz.

TarikS
24-03-2008, 20:02
Eksikler söylenmiş zaten.. Çok eğlenceli bir gün oldu.. Her türlü sese, görüntüye doydum şahsen.. :) Organizasyonda emeği geçenlere, katılımcılara, herkese çok teşekkürler..

KingoftheWest
24-03-2008, 23:48
Ufak tefek aksaklıklar olsada eğlenceli güzel bir gündü,emeği geçen herkese teşekkürler:)

Baran^
25-03-2008, 00:17
Öncelikle icinde silahlar bulunan otomobilimizi iceri alıp, güvenli biryerde olmasını sagladıgınız icin tesekkürler. Komiser arkadasla geceyarısı cıktıgımız icin bırakacak biryer bulamadık :)

Güvenlik önlemleri bana göre yeterliydi, hatta sabah 6da bile trafik polisi tarafından karsılandık :)

Pist yarısa hic hazırlanmamıstı, bunu sorumlusu kim bilmiyorum ama gercekten kötü bir durumla karsılastık sabah geldigimizde...

Seyirci otoparkı olarak kullanılan cim alan ve tribüne gidis camur deryasıydı, bunun önlemi alınmıs, hersey hazırlanmıs olmalıydı...

Sabah 6da gittigimizde kulübede oturan adamlar, o saatte calısmaya baslasaydı yarısa seyirciler gelene kadar hersey temizlenirdi, oradaki su cekilebilirdi.

Pistin hazırlanması dısında hersey güzeldi.

Emegi gecen, katılan, izleyen herkese sonsuz tesekkürler.

Ulusallarda da böyle katılım görmek istiyoruz.

O polis arkadaş benım polisleri söverken bak arabadaki polis dediğin arkadaşmı :D

Dragger
25-03-2008, 01:38
O polis arkadaş benım polislere söverken bak arabadaki polis dediğin arkadaşmı :D

Ahahahaha unutmamıs bak :D

emreekin
25-03-2008, 01:55

.

sabah 6 mı?şaşırdınız herhalde.....gece kapıdamı uyudunuz olum..:D

Dragger
25-03-2008, 02:04
sabah 6 mı?şaşırdınız herhalde.....gece kapıdamı uyudunuz olum..:D

Uyumadık, 4:45 Istanbuldan cıktık, yolda fotograflar cektik, kamyoncu lokantasında cay ictik, sabah 6da körfezde dolastık, kahvaltı ettik, 7:15 gibi gelmeye basladı millet :)

bodoff
25-03-2008, 02:04
COK alakasız bisey sorucam :

pistte bir hata oldugu soylenıp duruluo (sensor olmadıgına gore) korfezde pistin bir sol tarafı saga nazaran daha mı uzun ???

Dragger
25-03-2008, 02:05

pistte bir hata oldugu soylenıp duruluo (sensor olmadıgına gore) korfezde pistin bir sol tarafı saga nazaran daha mı uzun ???

Aynı seyi dün bir arkadasım söyledi, daha önce de birkac kisiden duymustum.

Bilmiyorum ne kadar dogrudur ama böyle bir söylem dolasıyor ortada...

bodoff
25-03-2008, 02:10

Hayır boyle ise gercekten komık.. ulusalların yapıldıgı bır pıstte bole bı sacmalık olamaz kı ben o pıste defalarca gıttım evet pist saat yonunde saga donen bir pist acak orası cok veya az sapmasız bır düzlük ...

Bunu iddia edipte itirazda bulunan bu zamana kadar kımse olmadımı ? kazananı boy farkı degilde burun farkını nasıl ayırt edıcekler .. cok komık ithamlar dolasıo bir cok forumda burada ben sole gectim dien dıger forumlarda gecer sole fark var bole zemın var dıe gezınıo cok merak ettim konu hakkında kesın ve net bılgısı olan yarıslarda gozlemcı olan var mı ?

ef186
25-03-2008, 02:16
evet sıralamayıbılmıomusunuz falan diye laf ediyorlar ama o zaman amerikanlardan önce vtecler gtilar neden kalkmadı ?? :) ya bu eglence günüydü sıralamanın pek önemi yoktu ama 1600cc standart arabaları en son kaldırabilirlerdi

Yagmur yagabilir ve kaza riski artar diye amerikanları kaldırdık biz şimdide bunu mu soruyosunuz arkadaslar... yapmayın gozunuzu sevim yaw :rolleyes:

Hayır boyle ise gercekten komık.. ulusalların yapıldıgı bır pıstte bole bı sacmalık olamaz kı ben o pıste defalarca gıttım evet pist saat yonunde saga donen bir pist acak orası cok veya az sapmasız bır düzlük ...

Bunu iddia edipte itirazda bulunan bu zamana kadar kımse olmadımı ? kazananı boy farkı degilde burun farkını nasıl ayırt edıcekler .. cok komık ithamlar dolasıo bir cok forumda burada ben sole gectim dien dıger forumlarda gecer sole fark var bole zemın var dıe gezınıo cok merak ettim konu hakkında kesın ve net bılgısı olan yarıslarda gozlemcı olan var mı ?

yok ole bişi arkadaslar ...
bi 10 cm falan fark olabilir ama 1 mt fark yok pistte iki şerit arasında ....
ayrıca zemin mukemmel degıl bir piste gore ama dısardakı asvalta gore mukemmel durumda ....
Sehir efsanesi o solenenler ... ispatıda basıt gps le olctu aybars sanırsam ...
ayrıca bende bı ara uradıgımda pıste olcer yazarım ... tam olarak kac cm fark var :D

bodoff
25-03-2008, 02:27
bugra aynı seyı dıorum ıste ımkansız yanı ama o kadar cok forumda gordum kı bugun ınsanın "alla alla acaba mı leyn " die gecmıo degıl bildigim fizigi bile ters cevırdı bu forumlar :)

ef186
25-03-2008, 02:37
bugra aynı seyı dıorum ıste ımkansız yanı ama o kadar cok forumda gordum kı bugun ınsanın "alla alla acaba mı leyn " die gecmıo degıl bildigim fizigi bile ters cevırdı bu forumlar :)

forum rep off aman imdat çuşş :D ehueuhuheuhe

ayhantogan
25-03-2008, 11:34
20 nisanda yenisi yapılacak deniyor doğru mu???

Tugral
25-03-2008, 11:55
bugra yaparsa bu sefer mutlkaka bi yere pusar dikkat edin :D

Erol
25-03-2008, 12:02
bu b20 eg li arkadaşı tanıyan bilen varmı teli lazım bana :)

@Lp2
25-03-2008, 12:06
0533 766 68 38 Kerem (izmir)

Erol
25-03-2008, 12:12
hadee yaa bizim deli kerem heeh :) tmm saol

Dragger
25-03-2008, 12:53

Sen bi dahakine gelme de sorarım ben sana :Deli:

Bu arada bugrayı ilk gördüm, ulan bu adam mı assaultta boruda pusuyor hep dedim :D

Tip ile pusmayı bagdastıramadım :heyoo::hahaha:

ef186
25-03-2008, 14:40

Bu arada bugrayı ilk gördüm, ulan bu adam mı assaultta boruda pusuyor hep dedim :D

uhehuuheuhe :D

ef186
25-03-2008, 14:41

sen gelme zaten gorusucez cs de sana su tabancası dısında sılah yasak alırsan ban :D

Eriador
görev yapio o görev :)

Tugral
bana sunun bi fotosunu atın :D

ef186
20 nisanda yenisi yapılacak deniyor doğru mu???

Suan için bole bi durum yok kesinlestiginde yayınlıycaz insallah ....

Tugral
25-03-2008, 14:45

dur bakalım allah büyük :)

EvrenCan_RS
25-03-2008, 18:12
Her şey çok güzeldi emeği geçen ve gelip katılan herkeze teşekkürler.. Yanlız Personel sayısımı yetersizdi bilmiyorum?? organizasyon çok yavaş ilerledi.. Dizellerde oldukça keyif verdi..Corsa dizel çok iyi yürüyordu..Tebrikler

ef186
25-03-2008, 19:28
Her şey çok güzeldi emeği geçen ve gelip katılan herkeze teşekkürler.. Yanlız Personel sayısımı yetersizdi bilmiyorum?? organizasyon çok yavaş ilerledi.. Dizellerde oldukça keyif verdi..Corsa dizel çok iyi yürüyordu..Tebrikler

Biz teşekkür ederiz ...
Arac sayısı coktu aslında ... birbucuk dakikada bir kalkıs yaptırdık 10 farklı kategorıde baya seriydik aslında :D

AYBARS
26-03-2008, 10:39
Ben sıkıldım bir ara kalkmaktan.İndiğimde sucuk gibiydim.
Aybars

G_TT_I
27-03-2008, 14:09
Ben sıkıldım bir ara kalkmaktan.İndiğimde sucuk gibiydim.
Aybars

aybars tum yarısmacılar keske senin gibi olsa bi kere aklkıp yoruldum diyip, gitse.

walla oyle olmadıgı için speedweekend, gecen seneki yarışlar ile beraber akılda kalsın konusulsun her zaman.

Eger tekrar yarıs organizasyonu olucaksa, Cok buyuk sponsopr destegi ile hazır bi gun olmalı ogun direk ten donduk ve klup fed. kendini sıyırmak için resmi kurumlara yazılar cekmiş. orda 2. antalya olayı bizim basımıza kalıcaktı.

ama buyuk sponsor olursa ve ekibimi gene toplarsam katılım ucreti daha dusuk olucak, eski giren kişilerede bi ayrıcalık saglıcam isimleri bende var

bunun dısınsa tt ve drag organizasyonu yapan arklara tam destegimi vericem

ayhantogan
27-03-2008, 15:07
Suan için bole bi durum yok kesinlestiginde yayınlıycaz insallah ....

herşeyimi hallettiğim halde gelemedim =( umarım en kısa zamanda olur ..... tahmini bir tarihte mi yok ??? ona göre hazırlık yaparım?=)=)