Orijinalini görmek için tıklayınız : Esya ihtiyaci / Bosta duran esyalar icin
Arkadaslar selam istanbula yeni gelmis iki genc arkadas icin ev esyasi ihtiyaci vardir .
Evinde kenarda kosede koltuk yatak vb. ne olursa duran esyasi olan arkadaslar sevaba girsin ...
Yer istanbul Anadolu yakasi / Anadolu hisari
Ev bos 4 duvar oldugu icin her tip esya uygundur ...
bluestain
01-10-2012, 23:08
koltuk takımı var ama izmitteyim buradan oraya getirmek baya maliyetli olur
Kitaplık var bir tane içi ağzına kadar kitap dolu, kitaplı veya kitapsız düşünürseniz Bayrampaşa'dayım.:)
koltuk takımı var ama izmitteyim buradan oraya getirmek baya maliyetli olur
Bencede birhayli maliyetli olur ve butceleri yok :(
Foto gibi bisey varmi nasil bir araca sigar acaba ?
Kitaplık var bir tane içi ağzına kadar kitap dolu, kitaplı veya kitapsız düşünürseniz Bayrampaşa'dayım.:)
Otaraftan butarafa getirecek bir arkadas olur ise oda makbule gecer aslinda boyutlari nasil bi foto yada olculeri rica edebilirmiyim ?
Bir araç bulup ataşehire gelebilirlerse yardımcı olabilirim.
Bir araç bulup ataşehire gelebilirlerse yardımcı olabilirim.
Nasil bir arac neler mevcut sizde ?
turbo&quattro
01-10-2012, 23:25
Kamyon gibi birsey kiralasaniz ve 1 gunde sagdan soldan herseyi alsaniz ?
Nasil bir arac neler mevcut sizde ?
Bir tanıdıgım ev yeniliyor.Her tür eşya mevcut diyebilirim.
onursumer
01-10-2012, 23:32
ben birçoğunu dağıttım ama yazlıktan kalan birşeyler varmı yarın bizim depoya gidip bakıyım
bluestain
01-10-2012, 23:33
Bencede birhayli maliyetli olur ve butceleri yok :(
Foto gibi bisey varmi nasil bir araca sigar acaba ?
Otaraftan butarafa getirecek bir arkadas olur ise oda makbule gecer aslinda boyutlari nasil bi foto yada olculeri rica edebilirmiyim ?
kamyonet gerekir bir 3 lü bir 2 li iki tanede tek li koltuk yanında birde vitrinin uzun olan kısmı var
Bir tanıdıgım ev yeniliyor.Her tür eşya mevcut diyebilirim.
uu bu iyi haber ozaman yarin bir kamyon yada kamyonet gibi birsey sordurayim ben esyalar icin .
Pm alabilirmiyim telefon numarani ? yarin iletisime gecerim
En olmadı koltukları yatan bir caravella bile iş görür.
ben birçoğunu dağıttım ama yazlıktan kalan birşeyler varmı yarın bizim depoya gidip bakıyım
tamamdir zaten iki goz oda el birligiyle ufak tefekler birlesir dolar o ev
63owen63
01-10-2012, 23:48
bkz. xx vtec bendeyken nerdeydiniz
Ben marmaralıyken nerdeydiniz :D 9 tane ev dağıttık totalde , malikane düzülecek eşya vardı :))
Allah rızası icin yardım edin, öğrenci adamın duası makbüldür :)
Kıbrıs'ta olupta atılacak eşyası olan olursa, atmayın. :) Bi pm kadar yakınım size :)
ozgurluk
02-10-2012, 08:32
Bu forumun bir çok üyesi İstanbul'da ikamet ediyor. Hepimiz zamanında öğrenci olduk, o hali iyi anlamak gerek. Aman aman imkanlar gerekmiyor, herkes bi ucundan tutsa büyük sevap kazanır.
Konuyu güncel tutalım.
RottingChrist
02-10-2012, 08:43
sony rx70 müzik setim uzun zamandır kullanılmıyor. cd okuyucu temizlenirse sıkıntısı kalmaz. avrupa yakası hisarüstündeyim.
0533 486 elli yirmialtı.
emresener
02-10-2012, 08:55
Abi konuyu sabitlesen :D
Bende yeni eve geçtim ufak tefek öğrenci için eşya banada lazım
bu durumda olan diğer arkadaşlar içinde yol haritası olur yardımcı olunur....
burkaykalyon
02-10-2012, 09:21
evde hiç kullanmadığım müzik seti var...aklıma gelen sadece o ancak akşam eve gidince de bakarım ne çıkar diye...
iş yerim çengelköy nato yolunda buğra abi Anadolu Hisarı'na çok yakınım...
Günaydın, Evde Boşa Çıkan Bir Buzdolabı Var. Çalışır Durumda. Yerimiz Yok Hurdacıya Vermektense İhtiyacı Olan Bir Arkadaşımız Alabilir.
Cihaz Yenibosna'da ... PM Atabilirseniz Detayları İletirim.
Eve yeni halı aldık birtanesi 3 metre,2 tanede yolluk halı var izmirden ihtiyacı olan varsa verebilirim veya istanbuldan ihtiyacı olan arkadaşlara kargoyla yollayayım kargo şirketiyle anlaşması olan biyer bulursak hem ucuza yollamış oluruz.
emresener
17-10-2012, 10:17
Berkin' e Çok teşekkürler. Halıları vermiş kargoya saolsun... çok makbule geçicek.....
Not.. Balkonluk Teraslık Masa Sandalye kabulumuzdur :D
konuya çökmek ıstemem ama bır kız ogrencı ıcın ızmırde ev esyası arıyruz orda burda olupta atmak ısteyen varsa sevabına verelım ben bırsuru yatak verdım yastık halı ama buzdolabımız eksık eskı olsada olur
Eve yeni halı aldık birtanesi 3 metre,2 tanede yolluk halı var izmirden ihtiyacı olan varsa verebilirim veya istanbuldan ihtiyacı olan arkadaşlara kargoyla yollayayım kargo şirketiyle anlaşması olan biyer bulursak hem ucuza yollamış oluruz.
bızım ıhtıyacımız var berkın sanayıde bulusalım alayım senden
emresener
06-09-2013, 10:18
Konuyu hortlatıcam ama..
TV lazım eski püskü 37 ekran falan. sağda solda plasmaya LCD ye geçmiş boşa tüplüsü çıkmış olan varsa beklerim..
beyler marmara bolgesıne atanırsam cekyat ve buzdolabı tarzı bırsey verebılcek varsa sevınırım:):): allah razı olsun