Orijinalini görmek için tıklayınız : eg spoon kanat montajı ?
selam arkadaşlar 93 honda civic 2 kapı aracıma fiber spoon kanat aldım fakat montajı hakkında fazla bir fikrim yok kendim montaj yapabilirmiyim yoksa ümraniyede pro montaj yapacak bir yerler önerebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
ben karbon spoon kanatı kendim takmıştım çok zor değil vida yerleri yapılmışsa eğer
Orjinal spoileri saç olan kısmından ayıracaksınız. Daha sonra aldığınız spoileri saç olan kısma silikon yardımı ile sabitleyip tekrar eskisi gibi vida yerlerinden takabilirsiniz.
Ama bi kaportacı uygulamayı yaparsa daha iyi olur.
ben karbon spoon kanatı kendim takmıştım çok zor değil vida yerleri yapılmışsa eğer
malesef vida yerleri acılmamış sadece kalıptan çıkartıldıgı gibi sade bir şekilde elime geçti
Orjinal spoileri saç olan kısmından ayıracaksınız. Daha sonra aldığınız spoileri saç olan kısma silikon yardımı ile sabitleyip tekrar eskisi gibi vida yerlerinden takabilirsiniz.
Ama bi kaportacı uygulamayı yaparsa daha iyi olur.
hmmm bu sayede anladığım kadarıyla orjnal spoilere herhangi bişey yapmayacagız. sac kısmına vida veya silikonla sabitledikten sonra kullanabiliriz hmmmm aksam bi sökmeye çalışım bakalım neler çıkacak ortaya :) uygulama yapan yada fotolayan arkadaşlar varsa foto eklerse sevinirim.
ykavcioglu
02-10-2012, 14:31
sc taktın bunu takamadın ya, helal olsun sana kanki:D
sc taktın bunu takamadın ya, helal olsun sana kanki:D
walla doğru söylüyorsun kardeşim sc yi gecen pazar 2 kez söktük taktık ama bu kanadı nasıl söküp takacam diye kara kara düşünüyorum :) olur muuu olmaz mı derdine kapıldım cidden:) sc yaktın beni scccccc ocagıma incir agacı dikti meyve vermeye başladı :)
ykavcioglu
02-10-2012, 14:34
meyve veren ağaç taşlanır:D
meyve veren ağaç taşlanır:D
bizimde gazlayabilmemiz lazm kardeşim ama sürekli suyuyoruz olgunlaşsın diye olgunlaşmadı hala rodajım bile bitmedi kardeşim sağından solundan eksik cıkıyor yok benzin yetmez yok şu yetmez yok bu yetmez yahuu yeteni yok mu güçlendirme işinin :)
ykavcioglu
02-10-2012, 14:46
kanka demekki yanlış at'a oynuyon:D
kanka demekki yanlış at'a oynuyon:D
kanka kabul ediyorum saf kan ingiliz yada arab atı değil japon atı ama artık yeter yani kükremesi lazım :)