Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Araç İçin Öneriler...
Arkadaşlar;
Aracımı alalı henüz 1 ay oldu/olmadı hemen boya korumasını Bostancı Sonaxta yaptırdım ancak daha önce hiç bir aracıma sıfır olsada ikinci el olsada alır almaz boya koruma yaptırmamıştım.Olmasına oldu güzelde oldu ama benim beklediğim performans bu değildi sanırım...İçime sinmeyen bişeyler var sanki...
Marka,model,çeşit bilgilerinizden çok benim içime sinecek şekilde bu işi benim yerime,gözümün önünde yapacak birine ihtiyacım var...Kendim yapamıyorum hem bayan gücü hemde sağlık sorunlarım el vermiyor maalesef...
Burdan bi arkadaşa özel mesaj attım ama sanırım bu aralar çok aktif değil henüz cevap alamadım.Bu konuda bana önerebileceğiniz bi şahıs ya da ben yaparım diyebilecek biri varsa yardımcı olabilir mi?:soru:
aybarsdnr
02-10-2012, 17:13
imprezaWRC nickli Hakan abi size yardımcı olabilir. Sağolsun hiç üşenmeden elinden geleni yapar.
Kendisine ulaşabileceğim mail yahut telefon varmıdır?Ya da başka bişey?
Çünkü herzaman forumda aktif olmayanlar var bir an önce konuşup olurunu olmazını öğrenmek istiyorum...
aybarsdnr
02-10-2012, 17:22
telefonunu maalesef kaybetmişim ancak, mesaj gönderirseniz geri dönüş yapar. online olan bir üye
Tarık V.
02-10-2012, 18:11
Pek acele etmeyin ürün alımı konusunda, bu bölümün müdavimleri görünce illaki yazıcaklardır.
Araç hayırlı olsun bu arada.
Çok teşekkürler,sağolun...Daha iyileri sizlerin olsun
Zaten ürün tavsiyesinden önce uygulayıcı birine ihtiyacım var tabii ki fikri olan varsa onlarıda es geçmem kaliteli ürün fikirlerinede açığım ama şuan önceliğim uygulayıcı...
imprezaWRC
02-10-2012, 19:29
imprezaWRC nickli Hakan abi size yardımcı olabilir. Sağolsun hiç üşenmeden elinden geleni yapar.
Aybars'cım sağolasın, ama benim yerim yok, vaktimde pek yok :( (Auto Play olsaydı yardımcı olurdum ama orası kapanalı çok oluyor :( )
Sadece ürün tavsiye edip nasıl uygulanacağını anlatabilirim :)
Tarık V.
02-10-2012, 20:20
Çok teşekkürler,sağolun...Daha iyileri sizlerin olsun
Zaten ürün tavsiyesinden önce uygulayıcı birine ihtiyacım var tabii ki fikri olan varsa onlarıda es geçmem kaliteli ürün fikirlerinede açığım ama şuan önceliğim uygulayıcı...
Şayet zamanınız var ise öncelikle el pedleri ile kendiniz girişin, zevkine vardıktan sonra zaten makine isteyeceksiniz :)
Uygulayana birisini de bulursunuz tabiki ama bu iş zevk işi biraz da.
_driver_
02-10-2012, 20:21
ruudvan nickli arkadaşla iletişime geçerseniz yardımcı olacaktır
Maalesef benim sağlığım kendim uygulama yapmama el vermiyor bide bayan gücü bi yere kadar yani...Onun için birine ihtiyacım var zaten yoksa direk kendim yapıcam içime sine sine ama maalesef yapamıyorum...
fastchild
03-10-2012, 18:27
(Ruudvan) rıdvan abi yer , mekan , askerlik durumu ne bilmiyorum ama hareli köyün polisajcısı olarak siteden birsürü araba yaptı
http://www.techturkey.com/forum/members/9931-ruudvan.html
(aliergün) Ali abide keza öyle
http://www.techturkey.com/forum/members/13174-aliergun.html
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/130018-alis-garage-04-bmw-645ci-detailing-ic-dis-fotograflarla.html
Mesaj attım ikisinede teşekkürler...
1yaşında siyah renk aracım var ve fırçasız yıkama işlemlerine rağmen sonax gibi hızlı cila ürünleriyle titizlikle davranmama rağmen hareler ince çiziklerden bıktım :( sitede Ruudvan nickli arkadaştan bilgi alıcam yakında ..sizede bilgi verecektir :)
Boost Up
03-10-2012, 20:18
Göztepe Sonax Butik i öneririm. Facebooktan uygulama yaptığı araçlara bakabilirsiniz:)
öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.umduğunuz gibi olmaması sanırım aracın siyah olmasından kaynaklanıyo olabilir.ben quartz gri a4 e yaptırdım autowax da çokda memnun kaldım.fakat lacivert jetta da aynı memnuniyetim olmadı.
Buyuk ıhtımal rengınden kaynaklanıyo dedıgınız gıbı ama kötülemek ıstemiyorum şimdide arabayı alır almaz Bostancı Sonax a gittim ve benden tek kat uygulama için 400 lira istediler araba Mercedes ya biz bunu yolarız mantığıyla ve bana 5-6 saat sürer dediler ama ben biraz titizim arabanın başında bekledim 2 saatte çıktı araba ve 250 lira verdim! Oldumu oldu ya da olmadı ama benim hayal ettiğim bu değildi...Bide ben 5-6 saat sürer dendiğinde sandım ki pasta cila yapılır gibi uzun süren işlemler yapılacak yani bi kaç kat işlem yapılacak ama tek kat makineyle uygulama yapıldı sonuç olarakta içime sinmedi....
imprezaWRC
04-10-2012, 10:11
Buyuk ıhtımal rengınden kaynaklanıyo dedıgınız gıbı ama kötülemek ıstemiyorum şimdide arabayı alır almaz Bostancı Sonax a gittim ve benden tek kat uygulama için 400 lira istediler araba Mercedes ya biz bunu yolarız mantığıyla ve bana 5-6 saat sürer dediler ama ben biraz titizim arabanın başında bekledim 2 saatte çıktı araba ve 250 lira verdim! Oldumu oldu ya da olmadı ama benim hayal ettiğim bu değildi...Bide ben 5-6 saat sürer dendiğinde sandım ki pasta cila yapılır gibi uzun süren işlemler yapılacak yani bi kaç kat işlem yapılacak ama tek kat makineyle uygulama yapıldı sonuç olarakta içime sinmedi....
Görüntü olarak orası biraz bana fabrika gibi geliyor. Aynı anda 4-5 araca polisaj yaptıklarına şahit olmuştum, pedleri ve bezleri çamurlu zeminde ve üzerine çizme ile basarak basınçlı su ile temizlediklerini görmüştüm. Pek özenerek iş yaptıklarını sanmıyorum. 5-6 saat süre verip 2 saat gibi kısa bir sürede aracı size teslim ettilerse muhtemelen sadece cila uygulamışlardır.
Aynen öyle oldu...Ben hiç bi aracıma böyle bi uygulama yaptırmamıştım bilmiyodum nasıl bişey olduğunu ama kimsede enayi değil beklediğim performans olmadı bariz...Bilmesemde göz var nizam var...
Dün Rıdvan arkadaşımız sağolsun uygulama yaptı.2 saat uğraştı allah razı olsun ama çokta içime sindi burdan kendisine sonsuz teşekkürler...Resimleri 1-2 güne paylaşacağım...