Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu yakası gezilicek yer
tayreep_john
06-10-2012, 21:39
Mersinden misafirm geldi anadolu yakası boğaz kısmında gezilcek nereli var arkadaşlar ?? Şimdi kanlıcadayız...
cengelkoy cinaralti cay bahcesi, uskudar sahil filizler kofte,salacak sahil red&black nargile cafe..
tayreep_john
06-10-2012, 22:08
Salacak da dediğn yer güzel oturduk şimdi :)
wrcsinan
06-10-2012, 22:09
Anadolu hisarinin deniz tarafinda bi ara var. Bu kurtlar vadisinde mematinin bankta oturup bogazi izledgi yer. Oradan bogaz bi baska bence. Simdi tarif edemem sorarsaniz belki gosterirler.
Bu saatte kiz kulesi en iyi yerdir herhalde
tayreep_john
06-10-2012, 22:20
Teşekkürler :))
kanlıcada yoğurt yemek yada anadolu kavağında rakı yada balık...... olmadı rakı balık :) anadolu hisarında dürüm otagtepede nargile v.b....
driftboy
06-10-2012, 22:44
Sakaryada anadolu yakasında kalıyo ? :D
Salacak da dediğn yer güzel oturduk şimdi :)
Begenmenize sevindim :) fiyatlar normal cafelerden cok az fazla ama nargilesi falan iyidir :)
Begenmenize sevindim :) fiyatlar normal cafelerden cok az fazla ama nargilesi falan iyidir :)
Özellikle dodoo kardeşim ve ben nane-limon nargilesini pek bi sevdik :)
tayreep_john
07-10-2012, 01:55
Yardımlarınzla güzel bi gece yaşattık misafirede bu ozana nooldu yine banlanmış :d
güzelce hisara gidin mutlaka mükemmel manzarası var.yada havalar güzelse hidiv kasrı ya gidebilirsiniz.
Yardımlarınzla güzel bi gece yaşattık misafirede bu ozana nooldu yine banlanmış :d
Harbiden driftboy yine saha dışı :)
tayreep_john
07-10-2012, 03:18
Dertlenmiştir şimdi o içiyodur :d
yns_emre
07-10-2012, 09:38
Bi bilsem noldugunu, yanıma gelicen diye Sakarya'da anadolu yakasında yazdım, ilginç ilginç mesajlar sebebiyle ban yedim, neyi ilginçse artık bunun. ban kalktı 9 mesaja yine ban.
İçecek daha büyük dertlerim var benim :D
@Driftboy
sahıl boyu heryer mubah bence
tayreep_john
07-10-2012, 15:18
Bi bilsem noldugunu, yanıma gelicen diye Sakarya'da anadolu yakasında yazdım, ilginç ilginç mesajlar sebebiyle ban yedim, neyi ilginçse artık bunun. ban kalktı 9 mesaja yine ban.
İçecek daha büyük dertlerim var benim :D
@Driftboy
Kalbimiz seninle ozan :D