Orijinalini görmek için tıklayınız : REG 106 vs WHİTE RS vs UM 106
maşallah araçlara hepsi çok iyi emeklerin karşılığını alabilmek mutlu edici..
LIGHT RS
09-10-2012, 07:30
104kpa ağzını sulandırdı deemiii:icon_tup::hahaha:
Yaşar, genelde söyledim sadece senin için değil , uzaktan uzağa atarlanma çok oluyo biz atar gidersiz muhabbeti daha bol olan bir denemeye imza attık :)
İstanbuldan denemek isteyen olursa bu sefer Düzceli arkadaşlara sözüm var onlara misafir olcaz:D
abi her zaman bekliyoruz. zaten daha öncede yazdım telefon gelince erken ayrılmak zorunda kaldım.hiç kimseyle görüşemedim.
hikmetcubukcu01
09-10-2012, 08:26
maşşallah araçlara.denemeler harika olmuş.
106 deyince aklıma 2 şey geliyor;
1-CRM 2-REG
maşallah araclara , reg cidden hızlı , white rs de her zaman ki onada maşallah
Selcuk_RoL
09-10-2012, 10:38
maşşallah araçlara.denemeler harika olmuş.
106 deyince aklıma 2 şey geliyor;
1-CRM 2-REG
maşallah araclara , reg cidden hızlı , white rs de her zaman ki onada maşallah
Eyv sagolun arkadaslar
maşallah araçlara reg de whiters de çok çok iyi gitmiş. Allah kaza bela vermesin gündüz denemeleri başka böyle güzel videolar izlettiğiniz için tşkkrler arkadaslar .
bu arada NOT 106 dan sonra REG de beni kendine hasta etti tekrar maşallah suat abinin ellerine saglık
Selcuk_RoL
09-10-2012, 12:02
maşallah araçlara reg de whiters de çok çok iyi gitmiş. Allah kaza bela vermesin gündüz denemeleri başka böyle güzel videolar izlettiğiniz için tşkkrler arkadaslar .
bu arada NOT 106 dan sonra REG de beni kendine hasta etti tekrar maşallah suat abinin ellerine saglık
eyv inş bundan sonraki setup umuz daha iyi olucak:icon_tup:
kadir kankama ve selçuk kardeşimizi kutlarım, böyle maddi manevi emek harcanmış araçların videolarını bize izlettirdikleri için..her 2 araçada 41 kere maşallah.
Selcuk_RoL
09-10-2012, 13:01
kadir kankama ve selçuk kardeşimizi kutlarım, böyle maddi manevi emek harcanmış araçların videolarını bize izlettirdikleri için..her 2 araçada 41 kere maşallah.
çekim olayı gerçekten güzel oldu merakla beklenen denemeyi bu şekilde temiz lanse edebilmek bizim içinde ayrı bir mutluluk zaten kadir abi ile konuşmalarımızda hep inş denemeden sonra dostluğumuz abi kardeşliğimiz bozulmasındı bence daha çok pekiştirdik olayı tekrar teşekkürrler herkeze:icon_tup:
chiefkadir
09-10-2012, 13:09
kadir kankama ve selçuk kardeşimizi kutlarım, böyle maddi manevi emek harcanmış araçların videolarını bize izlettirdikleri için..her 2 araçada 41 kere maşallah.Eyvallah kankacım ilk defa bir organizasyonda seni göremedim:hahaha:
@Selçuk herşey düşündüğümüz gibi oldu keşke her deneme buluşma böyle tadında sonuçlansa:)
[QUOTE=chiefkadir;6275224]Eyvallah kankacım ilk defa bir organizasyonda seni göremedim:hahaha:
valla kanka artık uğrasamıyorum yaşlandık:D,izlemek daha zevkli.işim olmasa gelirdim hem seni, erkutu ve diğer kardeşlerimizi görürdüm,düzceye giderseniz gelirim artık.hatta denerizde:D
atara atar gidere gider reg 106 hep önde gider.. :D reg 106 yı alıp çorum draglarını karıştırmayı istedim ama white rs le denemesiyle çakıştı :) yeni sahibi abide sinopluymuş artık seneye çorum draglarında görmeyi ümit ediorum.. :) hayırlı olsun yaşar abi kazasız belasız..
Sağolasın kardeşim eyvallah,drag benim haz aldığım bir yarış türü değil sevmiyorum nedense :(
Samsun'dan sizleri bekleriz en kısa zamanda ;)
Kadir abi Maşallah çok yavaşmış araban :D
okan_berke
09-10-2012, 17:51
eyv inş bundan sonraki setup umuz daha iyi olucak:icon_tup:
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır:) bundan sonra bu kanka
chiefkadir
09-10-2012, 19:10
Kadir abi Maşallah çok yavaşmış araban :DEvet bro pek yavas :Dkpro typerla anca yürür hatta geçemez diye düsünen zümreye selam olsun :D
Selcuk_RoL
09-10-2012, 19:12
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır:) bundan sonra bu kanka
:icon_tup: aynen kardesim
maşallah tüm araçlara haberimiz olsaydı corsa opc miz vardı tadında :)
Evet bro pek yavas :Dkpro typerla anca yürür hatta geçemez diye düsünen zümreye selam olsun :D
harbiden onlar nerdeydi biz denerken :hahaha: bi de şimdi neden susuyolar
Maşallah iki araçda sahiplerini üzmemis.
tdipower
09-10-2012, 23:05
harbiden onlar nerdeydi biz denerken :hahaha: bi de şimdi neden susuyolar
fransız olsun taştan olsun typer neymş yaa :hahaha::hahaha:
fransız olsun taştan olsun typer neymş yaa :hahaha::hahaha:
japoncuyum yaa ben :hahaha: sadece bu ara fazla fransız takılıyorum :confused:
istanbulun iyi yürüyen typerları zaten satıldı sökükdü gelemediler falan onu biliyoruz da rsi geçmek için kporya bile gerek duymayan uzaktan uzağa boş konuşanlar vardı :hahaha: onları göremiyoruz yoksa emek verilmiş her araca saygım zaten sonsuz
Sağolasın kardeşim eyvallah,drag benim haz aldığım bir yarış türü değil sevmiyorum nedense :(
Samsun'dan sizleri bekleriz en kısa zamanda ;)
Kendim samsunda öğrenciyim.. Tanışıklığımız yok ama Selçuk abi bu kadar değer veriosa aynı değeri benimde size vericeğime emin olabilirsiniz.. samsunda açık bir kapınız her zaman var.. :)
Cliosportve
10-10-2012, 09:27
Çok zevkli denemeler olmuş
İlk defa white rs i bu kadar net bir videoda izliyorum buda çok keyifliydi :)
Maşallah tekrardan
Kadir abi ve Erkut kalitelerini belli etmişler
Yaşar abiyede hayırlı olsun
hayyy maşALLAH FENA 2 araçta kazasız belasız :)
chiefkadir
10-10-2012, 11:33
Çok zevkli denemeler olmuş
İlk defa white rs i bu kadar net bir videoda izliyorum buda çok keyifliydi :)
Maşallah tekrardan
Kadir abi ve Erkut kalitelerini belli etmişler
Yaşar abiyede hayırlı olsunEyvallah abicim daha guzel videolar icin bol bol deneme yapmak lazim :)
Son video da geldi sicak sicak. Bu video aslinda ilk denemelerin basladigi video. Burada once REG ile deneniyor.
Selcuk konunun basina eklersin bunu da;
THGHtSMTvc8
Bu da linki;
IMG 3165 - YouTube (http://youtu.be/THGHtSMTvc8)
Araç içi gündüz çekimi çok iyi oluyor.
Selcuk_RoL
10-10-2012, 12:36
Son video da geldi sicak sicak. Bu video aslinda ilk denemelerin basladigi video. Burada once REG ile deneniyor.
Selcuk konunun basina eklersin bunu da;
THGHtSMTvc8
Bu da linki;
IMG 3165 - YouTube (http://youtu.be/THGHtSMTvc8)
Tamamdir abi eyv
Selcuk_RoL
10-10-2012, 12:49
Şu ikinci ayarı yapmayaydın iyiydi erkut abi:hahaha::hahaha: kendimi avutiyim biraz:D
chiefkadir
10-10-2012, 13:03
Şu ikinci ayarı yapmayaydın iyiydi erkut abi:hahaha::hahaha: kendimi avutiyim biraz:D:hahaha: Sihirbaz Bladerk eline Burn'ü ver içsin gerisine karışma :D
Selçuk yeni setup'u duyduk bekliyoruz bu sefer Düzcede buluşuyoruz ,içimize çift don giyip geliyoruz:hahaha:
:hahaha: Sihirbaz Bladerk eline Burn'ü ver içsin gerisine karışma :D
Selçuk yeni setup'u duyduk bekliyoruz bu sefer Düzcede buluşuyoruz ,içimize çift don giyip geliyoruz:hahaha:
Abi yarin Ankaraya geliyorum buyuk ihtimal araba ile. Var mi buradan bi istegin?
chiefkadir
10-10-2012, 13:12
Abi yarin Ankaraya geliyorum buyuk ihtimal araba ile. Var mi buradan bi istegin?Geldiğinde Alo de yeter:icon_tup:
Şu ikinci ayarı yapmayaydın iyiydi erkut abi:hahaha::hahaha: kendimi avutiyim biraz:D
pc ye elim çarptı orda yanlışlıkla açılmış :hahaha: en son tesise girmeden bi daha bağlandım asıl o halini gorseydin :D
şaka maka senin bana müdahale gereği duyduracak kadar iyi yürüyen bi aracın varmış demekki canım
.................................................. ..........
Selcuk_RoL
10-10-2012, 17:06
:hahaha: Sihirbaz Bladerk eline Burn'ü ver içsin gerisine karışma :D
Hahahah:) abim imkan ve zaman el verdigi taktirde sen nereye dersen gelirim bu saatten sonra hic sıkıntı olmaz hem beynimizde olacak bizde pc ye elimizi carptircaz:):)
pc ye elim çarptı orda yanlışlıkla açılmış :hahaha: en son tesise girmeden bi daha bağlandım asıl o halini gorseydin :D
Allahtan 2 kisiydiniz de yirttik yoksa yine dayanamaz sıkardık valla kadir abiyle:):)
emreekin
10-10-2012, 19:29
masaallah herkesin araclar çok iyi..ama selcukcum son olaylarını özgüncügümle konuştum.atar gider yapıcaktım sana kanka ama vazgeçtim :D
sOKARAIM AŞK acısına millet burda REG acısı çekiyo ....İSMAİL
Selcuk_RoL
10-10-2012, 23:57
masaallah herkesin araclar çok iyi..ama selcukcum son olaylarını özgüncügümle konuştum.atar gider yapıcaktım sana kanka ama vazgeçtim :D
Eyv kanka:) :icon_tup:
MuratCan07
11-10-2012, 00:17
maşallah çok iyi videolar ellerinize sağlık
Selcuk_RoL
11-10-2012, 09:12
Mahf olduk ismailin uyelik aktif:D
brs_odbs
11-10-2012, 12:25
Vayy vay kral geldi :icon_tup:
brs_odbs
11-10-2012, 12:29
:D yandık abi valla
okan_berke
11-10-2012, 13:53
vay ismail im sonunda
yapçak bişey yok gülü seven dikene katlanır selçuk abimmmmm
Vayy vay kral geldi :icon_tup:
sende adamsın :icon_tup:
emreekin
12-10-2012, 16:37
Ama denicez kanka :) ufak tefek islerim bitsinde :)
Selcuk_RoL
12-10-2012, 16:40
Ama denicez kanka :) ufak tefek islerim bitsinde :)
kanka verdim ben arabayı REG sinop a gidicek yaşar abi aldı ptz günü götürür büyük ihtimalle yeni araba yeni setup başlıycaz bakalım onunla deneriz artık:icon_tup:
Selcuk aksam deniomuyuz pampa, bana bi sapla :D
Selcuk_RoL
12-10-2012, 16:43
Selcuk aksam deniomuyuz pampa, bana bi sapla :D
sen arabaya Dsmart mı alıcan dıgıturk mu kanka :D:D:D
Kanka mevcutta SahinK izliyorum :)
Selcuk_RoL
12-10-2012, 16:48
Kanka mevcutta SahinK izliyorum :)
hahaha mahf olduk anasını satiyim ben akşam gelmiyorum o zaman işin rengi değişti:D
Beyler forumu uzaktan takip ediyorum ,bu güne kadar gördüğüm ender güzellikteki denemeler olmuş.
Araç sahiplerini tebrik ediyorum sabırla uğraşılmış araçlar, ustaları ve emeği geçen arkadaşları da unutmamak gerek ellerine emeklerine sağlık.
Bu arada merak ettiğim bir konu ,bagajlarınız bir tuhaf ,cahilliğime verin neden bagajlar o şekilde kaplanmış :soru:
Beyler forumu uzaktan takip ediyorum ,bu güne kadar gördüğüm ender güzellikteki denemeler olmuş.
Araç sahiplerini tebrik ediyorum sabırla uğraşılmış araçlar, ustaları ve emeği geçen arkadaşları da unutmamak gerek ellerine emeklerine sağlık.
Bu arada merak ettiğim bir konu ,bagajlarınız bir tuhaf ,cahilliğime verin neden bagajlar o şekilde kaplanmış :soru:
Bagajlar fiber orjinal bagajları değil saglam olsun diye bant ile yapıştırılmış .
Dağrumu samet ?
Bagajlar fiber orjinal bagajları değil saglam olsun diye bant ile yapıştırılmış .
Dağrumu samet ?
Samet istifa etti Yasar :D
Samet istifa etti Yasar :D
Yapması gerekeni yaptı ,helal olsun çocuga :)
SEÇKİN172
27-10-2012, 10:37
maşşallah daha yeni gördüm iki araçta zımba :)