Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : UM 106 Herkese gider..

UM1196
08-10-2012, 12:09
Aracımın Specleri : PT 53 Egzantrik , Wiseco Piston , 13/59 , C2 Emme , SS Headers , Ecu Fast yazılım , AHM Polish , AHM Timing

Aracım AHM PERFORMANCE ve MAMİ MAKİNEN tarafından hazırlanmıştır.

İsteyen kendine güvenen herkesle denenir , Pt 51 ,52,53,54,55 li 106 lar VTS ler , Clio Rs , Honda F/E/H/ Typer lar s2000 ler , 206 RC ,BMW M3 , 306 GTİ vs aklıma gelmeyen benim aracıma uyucak herkesle denenir.

src106
08-10-2012, 12:18
güzel bir yarış olması dileğiyle :)

orcunnn
08-10-2012, 12:43
um atarlanmış yürü beee kanka sıkıntı yapma kendıne bilende konuşur bilmeyen de bence um gayet iyi sonuçta ahmet yapmış
ayar işlerinde tam bitir sonra devam ...

alpergti
08-10-2012, 12:51
buyur burdan yak...

Selcuk_RoL
08-10-2012, 12:56
Benim arabamin plakasi gecmesse yorumlarinda sevinirim kardesim ben bizim elimizde olan videolari koydum istersen silerim ben silsem baskasi koyacak zaten bnm yarisim kadir abi ile idi denedik gorduk eglendik kadir abi erkut abi gibi insanlarla her zaman gaz basarim hic sikinti yok ama senin garajindan cikan hicbir araba ile artik regi denemiycegimi cok onceden soylemistim gecilmek bnm icin dunyanin sonu degil bu isin kanunu bu biri birinden hizlidir illaki ben arabayi sattim zaten hafta sonunu gelip alicaklar satmamis olsamda denemezdim zaten reg le kiyas yapilmasin diyorsun ama amacin reg den hizli olup olmadigini gormek simdi isin kolayi var bnm denedigim arabalar var onlarla deneyip gorebilir yada yakitin arabayi ucurdugunu saniyorsan koy git rs le bir daha dene isi bilen insanlar enjektor olmadan yakitin arabaya 1 boydan fazla vermiycegini bilir neyse senin arabandada varmiydi yokmuydu bilmiyoruz ***** garajinda gizli isler olmustu zamaninda seninde basina gelse sende veya herkez boyle dusunebilir

Ben en hizli konusunu objektif olarak beni anlayan insanlara birakiyorum onlar soylesin sikinti yok var sen hizli ol :)

Bu konunun sana yardimi olur yanlis yerdesin
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/134997-fog-s2k-rolling-2vites-80-m3-ep3-mcs-s2k-106-gti-deneme-talebi-3.html#post6271325

UM1196
08-10-2012, 13:20
Benim arabamin plakasi gecmesse yorumlarinda sevinirim kardesim ben bizim elimizde olan videolari koydum istersen silerim ben silsem baskasi koyacak zaten bnm yarisim kadir abi ile idi denedik gorduk eglendik kadir abi erkut abi gibi insanlarla her zaman gaz basarim hic sikinti yok ama senin garajindan cikan hicbir araba ile artik regi denemiycegimi cok onceden soylemistim gecilmek bnm icin dunyanin sonu degil bu isin kanunu bu biri birinden hizlidir illaki ben arabayi sattim zaten hafta sonunu gelip alicaklar satmamis olsamda denemezdim zaten reg le kiyas yapilmasin diyorsun ama amacin reg den hizli olup olmadigini gormek simdi isin kolayi var bnm denedigim arabalar var onlarla deneyip gorebilir yada yakitin arabayi ucurdugunu saniyorsan koy git rs le bir daha dene isi bilen insanlar enjektor olmadan yakitin arabaya 1 boydan fazla vermiycegini bilir neyse senin arabandada varmiydi yokmuydu bilmiyoruz ***** garajinda gizli isler olmustu zamaninda seninde basina gelse sende veya herkez boyle dusunebilir

Ben en hizli konusunu objektif olarak beni anlayan insanlara birakiyorum onlar soylesin sikinti yok var sen hizli ol :)

Ben zaten seninle ilgili bişey demedim hiçbir şekilde kişisel bir problemim yok seninle olamazda.Araç sahini sen olamana ragmen senın uzerınden boş boş insanlar konusuyo benım derdım bu.Kime ne yani maşallah der geçersin aracımın nası gittiğini görmek isteyen gelir görür.Gizli saklı iş ahmet abi nos olduğunu sölediği için olmuş oldu sölemeyebilirdide sende bende biliyoruz.AHM den cıkıpta yürümeyen hiçbir araba ve speclerinde geçilen araba yoktur bunuda herkes biliyor arabalarda sahipleride ortada ! Speclerinde diyorum çünke REG ve UE denerken vs UE de c2 ve headers yoktu. Neyse kısaca deneyebilirsinde denemeyebilirsin hiç sıkıntı değil gerekirse denediklerinle denerim farketmez.Ben gerekeni ilk başta yazdım eyw.

Selcuk_RoL
08-10-2012, 13:24
Bu hirs bitmek bilmiycek anlasildi ahm assagi ahm yukari video konusuna yazilmasi gerekeni yazdim ben

UM1196
08-10-2012, 13:26
Bu hirs bitmek bilmiycek anlasildi ahm assagi ahm yukari video konusuna yazilmasi gerekeni yazdim ben

Bnecede uzamasını bir mantığı yok gereksiz şeyleri araya sokmayalım ben denicek her aracı bekliyorum.

Selcuk_RoL
08-10-2012, 13:28
Bnecede uzamasını bir mantığı yok gereksiz şeyleri araya sokmayalım ben denicek her aracı bekliyorum.

Bu arada sunuda soyliyim ue de c2 emmede vardi bnmle deniyecegi zaman ama anladi gecemeyecigini ve nos bagladi yani sartlar esitti onun icin ben neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme

UM1196
08-10-2012, 13:34
Bu arada sunuda soyliyim ue de c2 emmede vardi bnmle deniyecegi zaman ama anladi gecemeyecigini ve nos bagladi yani sartlar esitti onun icin ben neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum merak etme

Öncelikle UE ye hiçbir zaman headers takılmadı ve büyük kelebek takılmadı.Senin speclerine eşit bir 106 hiç olmadı , ki headers ın ne kattıgını hepimiz biliyoruz.Neyse kardeşim konu benim konum sen her zaman kendı açından haklısın bizim ona sözümüz olmadı.Benim speclerim ortada ben diyeceğimi dedim herkese kapımız acık aracımız hazır.

Arenimo
08-10-2012, 13:36
Konuya objektif biri olarak bakmak istiyorum ve şunu söylemek istiyorum sonuçta Selçuk sen ve aracın için birşey dememiş UM den hızlıyım dememiş denediği araç ilede denemeden önce yakıt olduğunu söylemişler ( konuda yazılmış okumak isteyen insanlar oradan okur oğrenirler ) bence bu durumda burda konu açmadan Selcuğu araman gerekirdi

insanlar malesef yazarlar kimileri başkalarının kavgasından nemalanırlar kinle nefretle beslenen çok adam var bende eskiden skılıyodum sinirleniyodum ama şunu anladım muhattabım denediğim aracın sahibi kardeşi amacasının oğlu teyzesi eniştesi değil :D

birde Selçuk aracını satmış daha önceki konuda yazmıştı aracını verd,ğini şu an denemesi etik olmaz anca aracı yeni alan kim ise onunla görüşülebilir

ne olursa olsun kalp kırmaya değmez muhabbetniz yoksa bile forumda sürtüşmenin deneme talebinde bulunmamnında bir anlamı yok

Selcuk_RoL
08-10-2012, 13:37
Öncelikle UE ye hiçbir zaman headers takılmadı ve büyük kelebek takılmadı.Senin speclerine eşit bir 106 hiç olmadı , ki headers ın ne kattıgını hepimiz biliyoruz.Neyse kardeşim konu benim konum sen her zaman kendı açından haklısın bizim ona sözümüz olmadı.Benim speclerim ortada ben diyeceğimi dedim herkese kapımız acık aracımız hazır.

Headrsin ne kattigimi? Benim arabamdan sokuldu o senin arabandaki headrs ama regde suan cakma bsy var bi yavaslamada yok kendini kandirma kardesim headrs a verilen paraya yazik dedim ben sonucu gordukten sonra valla

UM1196
08-10-2012, 13:40
Headrsin ne kattigimi? Benim arabamdan sokuldu o senin arabandaki headrs ama regde suan cakma bsy var bi yavaslamada yok kendini kandirma kardesim headrs a verilen paraya yazik dedim ben sonucu gordukten sonra valla

İşte neyse artık dediğim gibi olan oldu biz bize düşeni yapalım gereksiz konualr uzamasın benim sinirim bişeyler üzerinden onlara düşmemesine rağmen konuşanlara ;) denersende eyw denemessende problem yok benim için.Ben kim olursa olsun denemek için bekliyorum.

UM1196
08-10-2012, 13:42
Konuya objektif biri olarak bakmak istiyorum ve şunu söylemek istiyorum sonuçta Selçuk sen ve aracın için birşey dememiş UM den hızlıyım dememiş denediği araç ilede denemeden önce yakıt olduğunu söylemişler ( konuda yazılmış okumak isteyen insanlar oradan okur oğrenirler ) bence bu durumda burda konu açmadan Selcuğu araman gerekirdi

insanlar malesef yazarlar kimileri başkalarının kavgasından nemalanırlar kinle nefretle beslenen çok adam var bende eskiden skılıyodum sinirleniyodum ama şunu anladım muhattabım denediğim aracın sahibi kardeşi amacasının oğlu teyzesi eniştesi değil :D

birde Selçuk aracını satmış daha önceki konuda yazmıştı aracını verd,ğini şu an denemesi etik olmaz anca aracı yeni alan kim ise onunla görüşülebilir

ne olursa olsun kalp kırmaya değmez muhabbetniz yoksa bile forumda sürtüşmenin deneme talebinde bulunmamnında bir anlamı yok

Haklısın benımde zaten selcukla hiçbir problemım yok deneme talebi zaten acıcaktım bu bahane oldu yani reg e talep açmadım ben boş konuşan herkes görsün nası gittigi amacım bu.

Selcuk_RoL
08-10-2012, 13:47
İşte neyse artık dediğim gibi olan oldu biz bize düşeni yapalım gereksiz konualr uzamasın benim sinirim bişeyler üzerinden onlara düşmemesine rağmen konuşanlara ;) denersende eyw denemessende problem yok benim için.Ben kim olursa olsun denemek için bekliyorum.

Ben videolar bolumundeki konun altina yaZdim oky bu hirs bitmesse koyun yakiti madem ustaniz cok biliyor hadi deneyelim dedim hee unutmadan bak yine esit degiliz sende 53 var daha iyi guc bandi olan bi egz ben bisey diyormuyum:) yine reg speclerinde degil yani

UM1196
08-10-2012, 13:51
Ben videolar bolumundeki konun altina yaZdim oky bu hirs bitmesse koyun yakiti madem ustaniz cok biliyor hadi deneyelim dedim hee unutmadan bak yine esit degiliz sende 53 var daha iyi guc bandi olan bi egz ben bisey diyormuyum:) yine reg speclerinde degil yani

Bu arada şunu belirtiyim yazmıssın yukarda ama senın headersın bende değil senin aracından cıkan parçayı aracıma takıp burda konuşmam heralde :) mami abi takmak için uygun bulmadı Aydan Filiz den 0 olarak alındı benim aracımdaki headers.Tamam eyw yakıtsa olay oda hallolur bekleyelim ve görelim.

ibratice
08-10-2012, 13:57
Muharremde denicek araba ariyo fog sk. Bir konus istersen

Selcuk_RoL
08-10-2012, 13:58
Bu arada şunu belirtiyim yazmıssın yukarda ama senın headersın bende değil senin aracından cıkan parçayı aracıma takıp burda konuşmam heralde :) mami abi takmak için uygun bulmadı Aydan Filiz den 0 olarak alındı benim aracımdaki headers.Tamam eyw yakıtsa olay oda hallolur bekleyelim ve görelim.

İkiside ayni marka ayni mal :) bekleyip gorucek bsy yok illede denemeyse mevsu e hadi o zaman

UM1196
08-10-2012, 14:03
İkiside ayni marka ayni mal :) bekleyip gorucek bsy yok illede denemeyse mevsu e hadi o zaman

Yukarda yazılanları okuduysan ufak bir ayar yapılması gerekiyor sende ordaydın sende biliosun.Bunu şimdi burda böle demene gerek yok.Bu arada seni tenzih ediyorum zamanında PT 53 beyinsiz bilmemnesiz yürümez diyenler vardı şimdi yürüdüğünde birçok kişinin 53 var tabi gecicek demelerini bekliyorum ben ;)

UM1196
08-10-2012, 14:04
Muharremde denicek araba ariyo fog sk. Bir konus istersen

Bende denemek istiyorum kendisiyle en kısa zamanda deneriz inş. dediğiniz gibi önce bi konuşalımda

UM1196
08-10-2012, 14:28
Bu arada konu reg le um nin konusu değil sanırım öle anlaşıldı heralde.Başka kendine ve 106 sına güvenen kimse yok mu ? Herkesin 106 sı cok hızlıydı kendine güvenen 106 ları özellikle bekliyorum.

İBRAHİM_MEY_GTİ
08-10-2012, 14:31
deneyen dener denemeyen denemez alican sen söliceğini söledin konuyu actın illaki hızlı bişeyler gelicek hee gelmesse zaten sölenicek söz yokk
reg konusunda aracı sattıgı için denemeye bilir kanka...

percussionali
08-10-2012, 14:32
Sakarya ya gittiginde um 106
AFR 16 tidan 14.5 dusuruldu hic salikli degil
Um 10 bin 11 bun donuyo 8 binde afr den dolayi 1 saniyeli patirdama yapip devam edio

+ sunuda belirteyim beni taniyan yalan soylemeyecegimide bilir
UM 106 da yakit yoktur en so gelirken oraya maminin oradaki benzinlikten aldik
Lafima guvenmeyen temah etmeyende aksini idda eden benimle muhatap olmasin
Benim adamligimi taniyan bilen biliyo bilmiyomus ayaginada yatmasin lafim kisiligimdir....

UM1196
08-10-2012, 14:34
Sakarya ya gittiginde um 106
AFR 16 tidan 14.5 dusuruldu hic salikli degil
Um 10 bin 11 bun donuyo 8 binde afr den dolayi 1 saniyeli patirdama yapip devam edio

+ sunuda belirteyim beni taniyan yalan soylemeyecegimide bilir
UM 106 da yakit yoktur en so gelirken oraya maminin oradaki benzinlikten aldik
Lafima guvenmeyen temah etmeyende aksini idda eden benimle muhatap olmasin
Benim adamligimi taniyan bilen biliyo bilmiyomus ayaginada yatmasin lafim kisiligimdir....

:icon_tup::icon_tup:

Selcuk_RoL
08-10-2012, 14:34
Tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok

Selcuk_RoL
08-10-2012, 14:38
Hee bide ustalik ustalik diyosun senin ustan daha 53 lu arabasiyla 2 sene once ince contali arabaya geciliyordu bilgin olsun suat abinin yanina arabayi getirdigi zaman ben oralardaydim:)

UM1196
08-10-2012, 14:40
Selcuk kardesim bende yazdım yukarda Ali abide yazdı okuyosun ayar sıkıntısı var dıyorum halledınce ilk işim seni aramak olucak zaten bu aksamla ne alakası var anlamadımkı

UM1196
08-10-2012, 14:42
Hee bide ustalik ustalik diyosun senin ustan daha 52 lu arabasiyla 2 sene once ince contali arabaya geciliyordu bilgin olsun suat abinin yanina arabayi getirdigi zaman ben oralardaydim:)

İstersen bu işten ekmek kazanan insanlar hakkında bu tarz yorumlara girmeyelim olurmu aşmayalım kendimizi bizi ilgilendiren olaylar değil bunlar ben aracımı yaptırıyorum memnunum sen oraya yaptırırsın sen memnunsun gerisi bizi bağlamaz ısrarla konuyu farklı yere cekmessen daha iyi olur

Selcuk_RoL
08-10-2012, 14:44
İstersen bu işten ekmek kazanan insanlar hakkında bu tarz yorumlara girmeyelim olurmu aşmayalım kendimizi bizi ilgilendiren olaylar değil bunlar ben aracımı yaptırıyorum memnunum sen oraya yaptırırsın sen memnunsun gerisi bizi bağlamaz ısrarla konuyu farklı yere cekmessen daha iyi olur

Guzel kardesim bende ekmegimdeyim araba yaptirmiyorum dukkanin sahsi ortagiyim ve hakkimizi yedirtmem anladinmi sen bildigin kadar ben usta avukatligi yapmiyorum

mami_makinen
08-10-2012, 14:46
[QUOTE=EK648;6271636]Tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok[/QUOT
.................................................. .................................................. ................................

Selcuk_RoL
08-10-2012, 14:48
Benim arabamı konuya dahil etme agzınada alma
Daha bi kaç sene önce benden saxo vts kiraladığın dönemlerde ben ikitelli auotdrom draglarda yarışıyordum şimdi bizden öğrendiğini banamı satıyosunda benim arabama gidr yapıyorsun yediğin kaba etme işine bak ...

Ben isime bakiyorum zaten senin o donemlerde onlari yapman cok normal yas ve para ile alakali ben yedigim kaba etmem onu ogrenedim daha

mami_makinen
08-10-2012, 14:58
iyi işte işine bak hayırlı işleriniz olsun benden aldıklarını bana satma ...
geçmişini bak anlarsın fazla uzatmak istemiyorum kırmadıkça üstüme geliyosun ama herkes duracağı yeri bilcek....
kimsede parçasız araba yürütemez kimse esrarengiz değil bunu unutmayın karşındakinide hor görmicen biz ne ustalar gördük güle güle öldük acemi birliğini bzimle yapıp usta birliğinde kimse bana kafa tutmasın ............

orcunnn
08-10-2012, 15:05
bence gereksız muhabbet dönüyor mami abi selcuk ikinizde senelerden beri araba koşturuyorsunuz
maden ortada bı deneme söz konusu ise çıkılır denersiz
ng için yorum yapmam ama reg türkiyedeki belkide dünyadaki o speclerde ondan fazla yürüyebilcek 106 yok buda bı gerçek herkez bu kabullensin kimsede buşuna ne sarsın nede tartışsın

ibratice
08-10-2012, 15:06
Selcuk kardesim bende yazdım yukarda Ali abide yazdı okuyosun ayar sıkıntısı var dıyorum halledınce ilk işim seni aramak olucak zaten bu aksamla ne alakası var anlamadımkı

Iyide benim anlamadigim konu acmissin birisi denemek istiyo arabamda sikinti var diyosun ceske sikintilarini halledip konu acsaydin .

isyfuat
08-10-2012, 15:06
şu araba işi çok kahpe bi iş şu konudan bunu anladım...

Mami abi ve Selçuk düne kadar kardeştiniz şimdi birbirinize çatıyorsunuz valla üzüldüm okurken...

UM1196
08-10-2012, 15:08
bence gereksız muhabbet dönüyor mami abi selcuk ikinizde senelerden beri araba koşturuyorsunuz
ng için yorum yapmam ama reg türkiyedeki belkide dünyadaki o speclerde ondan fazla yürüyebilcek 106 yok buda bı gerçek herkez bu kabullensin kimsede buşuna ne sarsın nede tartışsın

Ya kardeşim denemeden niye kabullenıyım o ne demek yani zaten denendıgınde gecılırsem gectım dıye ıddaa edıcek halım yok tebrık ederım gecerım bırtek reg mı var istanbulda veya baska yerde varsa buyursun gelsın dıyoruz bızde denemeden aynı speclerde bole bı kanıya varmak sacma degılmı yanı

angry28
08-10-2012, 15:09
Aracımın Specleri : PT 53 Egzantrik , Wiseco Piston , 13/61 , C2 Emme , SS Headers , Ecu Fast yazılım , AHM Polish , AHM Timing

Aracım AHM PERFORMANCE ve MAMİ MAKİNEN tarafından hazırlanmıştır.

Öncelikler White Rs denemesinden sora artık olaylar tuhaflaşmaya başladı bende bununla ilgili bişeyler yazma kararı aldım.Dün sakaryaya gittiğimizde deneme için gittik dönüşte öğrendiğimde REG 106 da yakıt olduğuydu.Bunda bi sıkıtnı yok zaten kadir abi de biliyormuş.Bununla ilgili hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen hala bazı ınsanlar UM 106 3 -4 boy geride gidiyordu vs gibi konuşmalar yapıo bu yorum kimseye düşmez benım arabam hakkında konusmak veya REG 106 ile kıyaslamak kimseye düşmez !Şu an da ordaki konuya yorum yapanların çoğu yakıtlı gittiğini bilmiyor ve ona rağmen kendi kafalarınca benım aracıma hani REG den daha fazla geri kaldıyı ima etmeye çalışıolar.Araç sahibi herhangi bir yorum yapmıyor inadına baska insanlar bunu sırf konusmak için konusuyorlar. REG ile denenir o zaman belli olur , bende yakıt koymasını vs biliyorum bunu yapabildiğimizi az çok herkesde zaten biliyor , araç sahibinden cok başkalarının konusması gereksizdir. UM nin nası gittiğini öğrenmek isteyenler için açtım bu konuyu , burdan boş konuşmak için değil yakıt koyup deneyen bi araçla normal ve ayar sıkıntısı olan ki herkesin önünde sölendi ayarda problem olduğu ordaki herkeste bilmesıne ragmen bi aracı araç sahıbınıde gectım baskaları hıcbır sekılde yorum yapamaz bu onlara düşmez.Benim aracımın ufak bir ayar işlemi kaldı onun dışında hiçbir eksiği yoktur.UM 106 nın ne kadar gittiğini öğrenmek isteyen varsa hodri meydan biz burdayız.Videoları kendi aracımdan cekilicektir hem öne hem arkaya kamera koyulacaktır geçenin videosunuda ben koyucam öle bir takıntım yok.

İsteyen kendine güvenen herkesle denenir , Pt 51 ,52,53,54,55 li 106 lar VTS ler , Clio Rs , Honda F/E/H/ Typer lar s2000 ler , 206 RC , 306 GTİ vs aklıma gelmeyen benim aracıma uyucak herkesle denenir.

:icon_tup:

UM1196
Iyide benim anlamadigim konu acmissin birisi denemek istiyo arabamda sikinti var diyosun ceske sikintilarini halledip konu acsaydin .

Yapması aylar sürmicek bende farkındayım en fazla 1 haftaya hazır burda daha ben denemek istiyorum dıyeni görmedim ?

Arenimo

Mami abi ve Selçuk düne kadar kardeştiniz şimdi birbirinize çatıyorsunuz valla üzüldüm okurken...

hay ağzına sağlık abi ya biz sizi her bir gördük yapmayın Mami abi sevdiğim bi abim Selcuk sevdiğim bi arkadaşım

bence burada bunları konuşmak sizi yıpratır bence kimse konuya dahil olup yazmasın mami abi de Selçuk 'ta art niyetli kötü kinci insanlar değil

filler sevişir çimler ezilir ben inanıyorum yarın öbür gün sorunlar yüz yüze hallolur

serkanokan
08-10-2012, 15:11

Orçun jb sendeyken patırdamazsa regi geçerim demiyo muydun?

Selcuk_RoL
08-10-2012, 15:12
iyi işte işine bak hayırlı işleriniz olsun benden aldıklarını bana satma ...
geçmişini bak anlarsın fazla uzatmak istemiyorum kırmadıkça üstüme geliyosun ama herkes duracağı yeri bilcek....
kimsede parçasız araba yürütemez kimse esrarengiz değil bunu unutmayın karşındakinide hor görmicen biz ne ustalar gördük güle güle öldük acemi birliğini bzimle yapıp usta birliğinde kimse bana kafa tutmasın ............

Ben bisey demiyoru Az laf cok is prensibini uyguluyorum:icon_tup:

mami_makinen
08-10-2012, 15:16

Geçmişini bilmeyen geleceğini bulamaz ...

orcunnn
08-10-2012, 15:16
Ya kardeşim denemeden niye kabullenıyım o ne demek yani zaten denendıgınde gecılırsem gectım dıye ıddaa edıcek halım yok tebrık ederım gecerım bırtek reg mı var istanbulda veya baska yerde varsa buyursun gelsın dıyoruz bızde denemeden aynı speclerde bole bı kanıya varmak sacma degılmı yanı

bende denedim jb-ue-zd-hepsi denedi 1 2 boy degil baya hızlı reg ben senın arabana ahmet ustayada lafın yok ahmet suanda gerçekten bu iş hakkı ile yapıyor ben garajcı biri degilim zaten herkez aynı benim için ama bence boşuna tartışma bilen de bilmeyende konuşuyor can sıkılıyor bunu bende biliyorum bence güzel bi hale getir arabanı ahmet ustayla ayar işleri bitsin ve deneyin selçuk yaşar abiden alır arabayıda sorun olmaz suda halen bi gerçek suanda reg hızlı bu böyle yapacak bişey yok

mami_makinen
08-10-2012, 15:17
Ben bisey demiyoru Az laf cok is prensibini uyguluyorum:icon_tup:

Heee selçuk heeee çok mazin var biliriz prensiplerini ....,

orcunnn
08-10-2012, 15:17
Orçun jb sendeyken patırdamazsa regi geçerim demiyo muydun?

evet diyordum ama ben bile reg 106 hızlı oldugunu kabul ettiysem herkez etmeli bence ;)

UM1196
08-10-2012, 15:19
bende denedim jb-ue-zd-hepsi denedi 1 2 boy degil baya hızlı reg ben senın arabana ahmet ustayada lafın yok ahmet suanda gerçekten bu iş hakkı ile yapıyor ben garajcı biri degilim zaten herkez aynı benim için ama bence boşuna tartışma bilen de bilmeyende konuşuyor can sıkılıyor bunu bende biliyorum bence güzel bi hale getir arabanı ahmet ustayla ayar işleri bitsin ve deneyin selçuk yaşar abiden alır arabayıda sorun olmaz suda halen bi gerçek suanda reg hızlı bu böyle yapacak bişey yok

Senınle onun specleri bir değildi neyse oralara gırmeyelım arac sahıbı konusmadan biz konusmayalım.Ben kabul etmıyorum cunku daha denemedım gecilirsem adam gibi burda tebrık etmesını bilen bir insanım tanıyan az cok bilir , bende zaten hazır oldugumuzda denemek ıstedıgımı soledım, ısrarla soluyorum sadece o değil ben herkese soluyorum butun hızlı 106 larla denerım farketmez.

UM1196
08-10-2012, 15:25
He konu ısrarla reg üzerınden gıdıo memlekette bıtek reg mı var ya o benı gecer ya ben onu ee diğerleri ? Daha hızlısı nerde o zaman ?

Asimos
08-10-2012, 15:26

Aynen katılıyorum , bence herkes problemlerini halledip birbiriyle denesin.Geçildikten sonra , zaten arabamda ayar yoktu , bilmem ne yoktu gibi mazeretlerin önüne geçilmiş olması açısından daha sağlıklı olur.

ceco
08-10-2012, 15:27
keşke ayarınız yapıldıktan sonra konu acsaydınız bugun rakıp cıksa deneyecek aracın yok ortada.

mami_makinen
08-10-2012, 15:29
keşke ayarınız yapıldıktan sonra konu acsaydınız bugun rakıp cıksa deneyecek aracın yok ortada.

Aynen ne buyuk kayıp sanki diğer kalan günler çuvala girdi :)

chiefkadir
08-10-2012, 15:30
Kardeş ben arabanla denedim ,gördüğüm en hızlı 106 lardan..Zaten kendinde deneme cesaretini bulup oraya gelen araçtan böyle yürümesi beklenirdi..Araban henüz Reg kadar hızlı değil ama emek işi bu biraz daha bişeyler katılırsa o şekilde yürür bence, yakıt olayınıda kafanda büyütme öyle nos gibi al sana 60hp demez bizim arabalarda katacağı 3-5 hp yani 1 boy belki o da yaramaz alır götürür farkına varamassın..
Bence sen yol yakınken al vitesi ikiye çek 60km ye hızlılardan s2k typer vs ne varsa dene belli bi hıza kadar geri kalmassın:icon_tup:

UM1196
08-10-2012, 15:31

Denicek biri cıksında çünkü ben hala göremedim o zaman şöle düzeltiyim hafta sonuna deneyebilirim o zamana kadar hallolur

orcunnn
08-10-2012, 15:33
Senınle onun specleri bir değildi neyse oralara gırmeyelım arac sahıbı konusmadan biz konusmayalım.Ben kabul etmıyorum cunku daha denemedım gecilirsem adam gibi burda tebrık etmesını bilen bir insanım tanıyan az cok bilir , bende zaten hazır oldugumuzda denemek ıstedıgımı soledım, ısrarla soluyorum sadece o değil ben herkese soluyorum butun hızlı 106 larla denerım farketmez.

sende benım arkadaşımsın geçersen l eyvallah bak yine söylüyorum ben rakip tutmuyorum geçersin eyvallah derim reg hakkı ile yapılmış gitmesi gerektıgının en hızlısı denersin tez çürür

UM1196
08-10-2012, 15:33
Kardeş ben arabanla denedim ,gördüğüm en hızlı 106 lardan..Zaten kendinde deneme cesaretini bulup oraya gelen araçtan böyle yürümesi beklenirdi..Araban henüz Reg kadar hızlı değil ama emek işi bu biraz daha bişeyler katılırsa o şekilde yürür bence, yakıt olayınıda kafanda büyütme öyle nos gibi al sana 60hp demez bizim arabalarda katacağı 3-5 hp yani 1 boy belki o da yaramaz alır götürür farkına varamassın..
Bence sen yol yakınken al vitesi ikiye çek 60km ye hızlılardan s2k typer vs ne varsa dene belli bi hıza kadar geri kalmassın:icon_tup:

Teşekür ederim Kadir abi denedıgın içinde görüşlerin içinde :icon_tup: bizde öle düşündük o kadar cok boş konuşan insanlar varki araç sahıbı olmamalarına rağmen , herkes görsün ne kadar gidiyoruz tekrar teşekür ederim

UM1196
08-10-2012, 15:35
Aynen katılıyorum , bence herkes problemlerini halledip birbiriyle denesin.Geçildikten sonra , zaten arabamda ayar yoktu , bilmem ne yoktu gibi mazeretlerin önüne geçilmiş olması açısından daha sağlıklı olur.

Doğru soluyorsunuzda lutfen hepımız mantıklı ınsanlarız ayar yokken neden denıyım o yuzden ayar sıkıntısı var dedım zaten :) kuru gider yapmıyorum kı ben hafta sonu denerım kım ıstıyorsa hiç sıkıntı değil

_muhaRRem
08-10-2012, 15:37
Ayni pompadan yakit ve nos kontrolu yaptiktan sonra 1.vites 40 2.vites 80 de basarim 160-180 de bitmez 220 ye kadar basarsan denerim. Bu dedigim hizlar 0sapma ile calisan s2k kadranina gore yapilicak. Zaten konumda var. Arabam hazir bu gecede cikarim hava kuruysa.

XoR
08-10-2012, 15:41
Ayni pompadan yakit ve nos kontrolu yaptiktan sonra 1.vites 40 2.vites 80 de basarim 160-180 de bitmez 220 ye kadar basarsan denerim. Bu dedigim hizlar 0sapma ile calisan s2k kadranina gore yapilicak. Zaten konumda var. Arabam hazir bu gecede cikarim hava kuruysa.

Nos yasakmı hacı ?

ceco
08-10-2012, 15:42
Tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok

Aynen ne buyuk kayıp sanki diğer kalan günler çuvala girdi :)

bu tarz muhabbetler dönmesin diye dedım abi ben :)

Denicek biri cıksında çünkü ben hala göremedim o zaman şöle düzeltiyim hafta sonuna deneyebilirim o zamana kadar hallolur

UM1196
08-10-2012, 15:42

2 de 70 de basabilirsek hafta sonu deneyebilirim.Eğer sadece 80 de basabılırım dıyorsanız su an 13/61 takılı büyük ihtimal hafta sonu reg ile denenıcek gıbı gözküyor onla denedıkten sora 13/59 takar 2 de 80de basabilirim diğer hafta içi uygunsa sizede

_muhaRRem
08-10-2012, 15:45
Nos yasakmı hacı ?

Yasak haram :)

Selcuk_RoL
08-10-2012, 15:47
2 de 70 de basabilirsek hafta sonu deneyebilirim.Eğer sadece 80 de basabılırım dıyorsanız su an 13/61 takılı büyük ihtimal hafta sonu reg ile denenıcek gıbı gözküyor onla denedıkten sora 13/59 takar 2 de 80de basabilirim diğer hafta içi uygunsa sizede

Bnm hicbir yazimda hafta sonu deneyelim diye bisey soz konusu degil ben bu gece en hizli kimse o gelsin dedim arkadasim bitsin bu hirsiniz sizde kurtulun bende oky

_muhaRRem
08-10-2012, 15:47

Gelecek hafta zor ama yine haberleselim.cunku ben bu persembe sokucem egzostumu kendi konumdada yazdim

Bu gece icin hazirim dedigim sartlarda.bastan soyluyorum.

UM1196
08-10-2012, 15:49
Gelecek hafta zor ama yine haberleselim.cunku ben bu persembe sokucem kendi konumdada yazdim

Dediğim gibi 13/61 olduğundan bir günlük sök cıkar sıkıntı bildiginiz üzre.Ancak 70 de basabiliriz eger haftaya sokmessenız haberlesırız gene

UM1196
08-10-2012, 15:50
Bnm hicbir yazimda hafta sonu deneyelim diye bisey soz konusu degil ben bu gece en hizli kimse o gelsin dedim arkadasim bitsin bu hirsiniz sizde kurtulun bende oky

Ben öle görünüyor dedım kesın demedım hırs yok kardeşim aynı specte denendıgınde geçilirse UM video yu ben koyucam tebrikte edıcem bunu burda sölüyorum ben başkaları gibi degılım benım aracım hafta sonuna hazır denemek ıstersende eyw ıstemesende ;)

JDM VTİ
08-10-2012, 15:51
kardeşim maşallah aracına, eminim ayarla çok değişicek araban.

o egzantriklerin hakkını verebileceği devirler belli.

mami_makinen
08-10-2012, 15:52
Um yarın yakıtlı ve yakıtsız ayarlanacak ondan sonra önümüze bakarız artık laf sokma bitsin denemek isteyen hafta sonuna gelir dener bu kadar basit ..

UM1196
08-10-2012, 15:52
kardeşim maşallah aracına, eminim ayarla çok değişicek araban.

o egzantriklerin hakkını verebileceği devirler belli.

Eyw kardeşim bakalım denicek olan araçları bekliyoruz

UM1196
08-10-2012, 15:53
Um yarın yakıtlı ve yakıtsız ayarlanacak ondan sonra önümüze bakarız artık laf sokma bitsin denemek isteyen hafta sonuna gelir dener bu kadar basit ..

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

34tb9544
08-10-2012, 15:56

Ah mami abi Ahhh almiycaktiniz benim 106 imı ne guzel aranıza katılacaktım ama :(:(

percussionali
08-10-2012, 15:58

Mami baskan noktayi koydu.;)

mami_makinen
08-10-2012, 16:05
Ah mami abi Ahhh almiycaktiniz benim 106 imı ne guzel aranıza katılacaktım ama :(:(

Hahaahha hiç sorma arabada fena masraf çıktı (:

Selcuk_RoL
08-10-2012, 16:12
Ben öle görünüyor dedım kesın demedım hırs yok kardeşim aynı specte denendıgınde geçilirse UM video yu ben koyucam tebrikte edıcem bunu burda sölüyorum ben başkaları gibi degılım benım aracım hafta sonuna hazır denemek ıstersende eyw ıstemesende ;)

Ayni specte degilizki zaten sende 53 var:) neyse zaten hafta sonu bana uymaz eyv ben seni cozdum sikinti yok ins istedigin gibi hizli olur araban

UM1196
08-10-2012, 16:22
Ayni specte degilizki zaten sende 53 var:) neyse zaten hafta sonu bana uymaz eyv ben seni cozdum sikinti yok ins istedigim gibi hizli olur araban

Teşekür ederim eyw ;) Aracında yeni sahibine hayırlı olsun , konu günceldir denemek ısteyenlerı beklıyoruz..

emirarslan34
08-10-2012, 20:27
patlamış mısırlarımıla birlikte 2 ye aldım bekliyorum :D işallah kazasız , belasız , cezasız güzel denemeler olur. bende önden arkadan video cekmek icin orda olucam :) bu anı kacırmamam lazım :D

UM1196
08-10-2012, 21:11
patlamış mısırlarımıla birlikte 2 ye aldım bekliyorum :D işallah kazasız , belasız , cezasız güzel denemeler olur. bende önden arkadan video cekmek icin orda olucam :) bu anı kacırmamam lazım :D

Eyvallah bekleriz dediğin gibi önemli olan kazasız belasız olması ,Konu günceldir deneyecek araçlar bekleniyor.

JDM VTİ
08-10-2012, 21:13
biz deneyelim kanka yarın aksam geç saatte.
deniycek araba bulamama problemi var ahm garajdan çıkanların, bahtsız bedeviyiz bende çok konu actım ama gelen olmadı:D.

UM1196
08-10-2012, 21:17
biz deneyelim kanka yarın aksam geç saatte.
deniycek araba bulamama problemi var ahm garajdan çıkanların, bahtsız bedeviyiz bende çok konu actım ama gelen olmadı:D.

Sorma moruk :) Bakalım bekliyoz işte güzel denemeler olsun diye

BthnKrkt
08-10-2012, 21:17
Um nin cidden masallahi var. Koltuksuz video cekerken tutunmak icin yirtinmistim arabanin icinde :D Bu arada arac sahibinin rahatligi gercekten sasirilcak cinsten :D ogun sanada demistim c2 ve headers takildgi aksam :) Benim ufak sikintim var hallettigimde SS le deneyelim :) (idda yok maksat muhabbet olsun :) )

UM1196
08-10-2012, 21:19
Um nin cidden masallahi var. Koltuksuz video cekerken tutunmak icin yirtinmistim arabanin icinde :D Bu arada arac sahibinin rahatligi gercekten sasirilcak cinsten :D ogun sanada demistim c2 ve headers takildgi aksam :) Benim ufak sikintim var hallettigimde SS le deneyelim :) (idda yok maksat muhabbet olsun :) )

Ahm varken saolsun dusuncek bişey bile bırakmıyo hakkını ödeyemem :) Deneyinde benim konumda buluşmayın isterseniz :D:D

JDM VTİ
08-10-2012, 21:21
hahah bana ahm üzerinden ulaşabilirsiniz batuhan bey :D

uRuç_106
08-10-2012, 21:27
bosuna ariyosun kanka.um 106 ile denemeye hic kimsenin cesaret edebilecegini sanmiyorum...

RsErdi
08-10-2012, 21:35
vay arkadaş neymiş bu 106 lar ya ortalığı karıştırdı :)
bu atışmaları kavgaları gördükçe üzülüyorum böyle rant kavglarına gerek yok. kırılan kalplere yazık..

UM1196
08-10-2012, 21:45
vay arkadaş neymiş bu 106 lar ya ortalığı karıştırdı :)
bu atışmaları kavgaları gördükçe üzülüyorum böyle rant kavglarına gerek yok. kırılan kalplere yazık..

Atışma yok halloldu denemek ısteyene kapımız acık tebrık etmeyı bılen bırıyım amacımda tabıkı aracımı gostermek ıyı veya kotu ;)

yasinipek79
08-10-2012, 22:04

Bunun ustune ne denebilirki.konu acilmis sanki hersey araba hazir eksik yok gibi ama Selcugu tanimam kendisi deneyelim deyincede araba hazir degil deniyor.o zaman konu ne icin acilmis yani Selcuk yada baskasi denemek istese hazir degiliz demek içinmi.?

UM1196
08-10-2012, 22:17
Bunun ustune ne denebilirki.konu acilmis sanki hersey araba hazir eksik yok gibi ama Selcugu tanimam kendisi deneyelim deyincede araba hazir degil deniyor.o zaman konu ne icin acilmis yani Selcuk yada baskasi denemek istese hazir degiliz demek içinmi.?

Konuda beyin fırtınası yapmaktansa aracınız varsa deneyelım yoksa konunun orasının benı ve denemek ısteyen kişiyi ilgilendırdıgını dusunuyorum , ayrıca hafta sonu hazırım diye düzelttim okumadınız heralde

Bayrampaşalı
08-10-2012, 22:27
ben denerım birader uygunsa atla gel kol köfteye :D :D

UM1196
08-10-2012, 22:28
ben denerım birader uygunsa atla gel kol köfteye :D :D

Her zaman kardeşim deneriz bana uyar :) Bu hafta içi mutlaka uğrarız kardeşim :D

Bayrampaşalı
08-10-2012, 22:31
Her zaman kardeşim deneriz bana uyar :) Bu hafta içi mutlaka uğrarız kardeşim :D

gel kardesım o hayırsız ahm yide al yanına arabam olmasada koşarak denerım :)

UM1196
08-10-2012, 22:32
gel kardesım o hayırsız ahm yide al yanına arabam olmasada koşarak denerım :)

Biliyoruz kardeşim eyw teşekür ettim :)

mrttncr
08-10-2012, 23:47
Bu 106 cılar niye hep böyle ? Motor konmuş Vita tenekesine binerler ama sorsan MIG savaş uçağına düzlükte 5, virajda 7 boy kesin saplar. uçar, salto atar, 10 senedir bi bitmedi şu araba ya.

http://youtu.be/hAjncA5WUdM

fuatvts
09-10-2012, 00:12
Bu 106 cılar niye hep böyle ? Motor konmuş Vita tenekesine binerler ama sorsan MIG savaş uçağına düzlükte 5, virajda 7 boy kesin saplar. uçar, salto atar, 10 senedir bi bitmedi şu araba ya.

Bi Bitmediniz Amk Video Deneme - YouTube (http://youtu.be/hAjncA5WUdM)

Böyle aşağılarak konuşmak hiç yakışık almamış hem o vita tenekesiyle bi dene istersen belki savaş uçağını geçemez ama emin ol aynasında kaybolursun..

tayreep_john
09-10-2012, 00:47

kimsenin bindiği, aracı kötülemek kimseye düşmez...

mrttncr
09-10-2012, 02:27
Valla kusura bakmayın bu üslupla konuşan kişinin altında GTR da olsa bana göre tenekedir , beş taklalıdır..

Mikrop_Ali
09-10-2012, 07:28
Konu sahibi arkadas bu foruma video koyuyosan herkes konusur kimseyi engelleyemezsin bu böyledir.

angry28
09-10-2012, 07:59

bende audileri sevmiyorum ne yapıcaz ? sevmiyo olabilirsin ama insanlarla bu şekilde aşağlıycı şekilde konuşamazsın ayrıca kimin buraya ne konu açtığı ve ne dediğide seni ilgilendirmez...bak işine...

janer106
09-10-2012, 08:15

ortada normal bi 106dan bahsedilmiyor. Bol emek ve bol para harcanmış araçlardan bahsediliyor saygılı olmak gerekir bence yakısmamıs bu konusma

UM1196
09-10-2012, 08:20
Neyse boş konusmaya gerek yok herkes kendı ısıne bakarsa sevınırım yorumlarınızı kendınıze saklayınız kımın kendı malıyla naptıgı kımseyı ılgılendırmez luzumsuz muhabbetlere gerek yok konu benım konum benı ılgılendırır rıca edıyorum gereksız konusmalarınızı kendınıze saklayın aracınız yoksa denemek ıcın konu sizi ilgilendirmıyo demektır , yazacagınız birsürü konu var oraya yazınız !

angry28
09-10-2012, 08:26
Neyse boş konusmaya gerek yok herkes kendı ısıne bakarsa sevınırım yorumlarınızı kendınıze saklayınız kımın kendı malıyla naptıgı kımseyı ılgılendırmez luzumsuz muhabbetlere gerek yok konu benım konum benı ılgılendırır rıca edıyorum gereksız konusmalarınızı kendınıze saklayın aracınız yoksa denemek ıcın konu sizi ilgilendirmıyo demektır , yazacagınız birsürü konu var oraya yazınız !

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-10-2012, 08:37
beyler adam bagıra bagıra sölüyo denicek 106 gti yokmu diye alican kardeşim ayarı felan bitir hafta sonu gelen olmassa demekki en hızlı 106 gti ortaya cıkıcak um 106:icon_tup:

valla bu kadar atara ben bile gaza geldim aynı garaj olmasına ragmen :D:D

UM1196
09-10-2012, 08:45
beyler adam bagıra bagıra sölüyo denicek 106 gti yokmu diye alican kardeşim ayarı felan bitir hafta sonu gelen olmassa demekki en hızlı 106 gti ortaya cıkıcak um 106:icon_tup:

valla bu kadar atara ben bile gaza geldim aynı garaj olmasına ragmen :D:D

Eyvallah moruk bakalım biz yazdık denemek ısteyene kapımız acık :)

angry28
09-10-2012, 08:46
[QUOTE=İBRAHİM_MEY_GTİ;6274436]beyler adam bagıra bagıra sölüyo denicek 106 gti yokmu diye alican kardeşim ayarı felan bitir hafta sonu gelen olmassa demekki en hızlı 106 gti ortaya cıkıcak um 106:icon_tup:

aynen katılıyorum...

eser
09-10-2012, 08:56

Duzelteyim 10 degil 15 senedir 106 insanlarin korkulu ruyasi ne zaman yolda bir gti gorseniz acaba neremden girip neremden cikicak diye heyecanla bekliyorsunuz,ufacik tefecik size gore 10000 lira etmiycek bir arabanin sizin pahali oyuncaklarinizi delip gecip sizide kevgire cevirdiginde lan alt tarafi bir 106 onun icin ne gaz basicam bugun arabami satsam 5 tane alir carpisan arabacilik oynarim elin apacisi almis gti i sagda solda gider yapiyor iste yapcak bisey yok bak arkadas gider yapmis varsa hizli araban haftasonu cik dene yoksa biz gti cilar olarak sizin gibi elit insanlara verdigimiz rahatsizliktan oturu gurur duyariz.

UM1196
09-10-2012, 08:58
Duzelteyim 10 degil 15 senedir 106 insanlarin korkulu ruyasi ne zaman yolda bir gti gorseniz acaba neremden girip neremden cikicak diye heyecanla bekliyorsunuz,ufacik tefecik size gore 10000 lira etmiycek bir arabanin sizin pahali oyuncaklarinizi delip gecip sizide kevgire cevirdiginde lan alt tarafi bir 106 onun icin ne gaz basicam bugun arabami satsam 5 tane alir carpisan arabacilik oynarim elin apacisi almis gti i sagda solda gider yapiyor iste yapcak bisey yok bak arkadas gider yapmis varsa hizli araban haftasonu cik dene yoksa biz gti cilar olarak sizin gibi elit insanlara verdigimiz rahatsizliktan oturu gurur duyariz.

Ağzı olan konusuyo boşver kardesım :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

pejocan
09-10-2012, 09:05

konuşmalarına dikkat edersen seviniriz...herkesin malı kendine güzel...herkesin bir tutkusu var....o videoda hiç yakışı kalmamış....senin bindiğin audi ye ben 10 boy fark atmazsam işte o zaman arabamın üstüne vita yazarım.....

UM1196
09-10-2012, 09:07
konuşmalarına dikkat edersen seviniriz...herkesin malı kendine güzel...herkesin bir tutkusu var....o videoda hiç yakışı kalmamış....senin bindiğin audi ye ben 10 boy fark atmazsam işte o zaman arabamın üstüne vita yazarım.....

XoR
09-10-2012, 09:10

Evet bi bitmedi senin gibiler ;)

ClioRs182
09-10-2012, 09:13
abi boswer um yi bilen biliyo bilmeyen izlemeye devam etsin varsa daha iyisi çıksın diyo adam , yokmu güvenen arabasına ?

PiscocuK
09-10-2012, 09:33
zamanında chip filtre eksoz hıdır olayı varken bende ikitellide çok atarlanıp gider yapıyordum.şimdiki aracımda filtre ve çakma bir eksoz var.mutlu olacaksanız deneyebiliriz sonuçta benimkide GTI :)

UM1196
09-10-2012, 09:58
zamanında chip filtre eksoz hıdır olayı varken bende ikitellide çok atarlanıp gider yapıyordum.şimdiki aracımda filtre ve çakma bir eksoz var.mutlu olacaksanız deneyebiliriz sonuçta benimkide GTI :)

Mutlu olucaksanız derken anlayamadım ? Sizin için sorun olmıcaksa deneriz her türlü farketmez

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-10-2012, 09:59

deneyin kardeşim kim mutlu olucak görelim bende merak ettim şindi;)

Okan D.
09-10-2012, 10:00
Ya beyler bu kadar sorun ne anliyamadik alican deneme kknusu acmis araban varsa denersin uoksa video izler masallah dersin sizlerin skintisi nedir anliyamadik

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-10-2012, 10:01
Ya beyler bu kadar sorun ne anliyamadik alican deneme kknusu acmis araban varsa denersin uoksa video izler masallah dersin sizlerin skintisi nedir anliyamadik

sıkıntı büyük okan denicek araç bulamıyo alican:D:D

UM1196
09-10-2012, 10:07

Bende çözemedım kardesım deneyecek olan yazsın ben denemek ıstıorum desın bızde deneyelım ama ınsanlar anlamamakta ısrarlı sabredıyoruz işte abuk subuk konusmamak ıcın

PiscocuK
09-10-2012, 10:08
deniyecek araba bulamadığınız için ben ok dedim zaten.en ufak bir iddam yok araçlarınız karşısında.aracımız çoğunuz biliyorsunuz zaten kapalı kutu filtre haricinde elle tutulur bi + sı yok.
mutlu olmak tabiri sanırım yanlış anlaşılmış.onuda mimiksiz düz yazı olayına bağlıyorum

hani normal zamanda herkez 106 var deniyelim deneyecek araç yokmu diye bağırır ve araçlar yok olurya..benimkide gti bende ok dedim bu yüzden.ama sen hafif kalırsın bizim sınıfta değilsin derseniz onada ok ;)

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-10-2012, 10:12
deniyecek araba bulamadığınız için ben ok dedim zaten.en ufak bir iddam yok araçlarınız karşısında.aracımız çoğunuz biliyorsunuz zaten kapalı kutu filtre haricinde elle tutulur bi + sı yok.
mutlu olmak tabiri sanırım yanlış anlaşılmış.onuda mimiksiz düz yazı olayına bağlıyorum

hani normal zamanda herkez 106 var deniyelim deneyecek araç yokmu diye bağırır ve araçlar yok olurya..benimkide gti bende ok dedim bu yüzden.ama sen hafif kalırsın bizim sınıfta değilsin derseniz onada ok ;)

UM1196
09-10-2012, 10:18

Şimdi oldu yanlış anlaşılmış dedıgınız gıbı ortada kımse olmuyo bole oldugunda , estafurullah hafıf kalma degılde gereksız olur yınede teşekür ederim :)

PiscocuK
09-10-2012, 10:20
vayyy ezdiniz :) şimdi bende aracı yükler alayınıza gider yaparım ozaman :)

UM1196
09-10-2012, 10:21
vayyy ezdiniz :) şimdi bende aracı yükler alayınıza gider yaparım ozaman :)

Estafurullah ne ezmesi :) Aynı kategori olsun dıye dedım ben yükleyin tabi bekleriz :)

ibratice
09-10-2012, 10:28
Yokki 106 miz deniyelim .

UM1196
09-10-2012, 10:35

VTİ var SR ile isterseniz denerim sadece 106 lar için değil bu konu :)

şizofren
09-10-2012, 10:38
ahh kartopu ahh burda olaydın iyiydi :)

percussionali
09-10-2012, 10:41
ahh kartopu ahh burda olaydın iyiydi :)

Kartopunu getirin bana konulu yapicam:D

şizofren
09-10-2012, 10:42
Kartopunu getirin bana konulu yapicam:D

:D :D ali güldürdün beni kanka

percussionali
09-10-2012, 10:47
:D :D ali güldürdün beni kanka

Kanka orada tam tesekkur edemedik sana vesizlere valla cok utandirdiniz bizi valla cok guzel agirladiniz okadar yol geldik gelene kadar sizden bahsettik allh binkere ragzi olsun
AHM Ekibi olarak cok sasirttiniz bizi cok sicakkanli gulrryuzle yemek icmek karsimak jersey dahil
Cok keyifliydi sizinle zaman gecirmek allh razi olsu valla ictenlille soyluyorum kanka valla

UM1196
09-10-2012, 10:50
Kanka orada tam tesekkur edemedik sana vesizlere valla cok utandirdiniz bizi valla cok guzel agirladiniz okadar yol geldik gelene kadar sizden bahsettik allh binkere ragzi olsun
AHM Ekibi olarak cok sasirttiniz bizi cok sicakkanli gulrryuzle yemek icmek karsimak jersey dahil
Cok keyifliydi sizinle zaman gecirmek allh razi olsu valla ictenlille soyluyorum kanka valla

Kesinlikle katılıyorum daha iyi ağarlanamazdık bende cok tesekur ederım hersey ıcın samette öle gercekten sizleri yakından tanımak bir artı bizim için 2 tane ADAM tanımış olduk bizde her zaman bekleriz

angry28
09-10-2012, 10:51
Kesinlikle katılıyorum daha iyi ağarlanamazdık bende cok tesekur ederım hersey ıcın samette öle gercekten sizleri yakından tanımak bir artı bizim için 2 tane ADAM tanımış olduk bizde her zaman bekleriz

react1ve
09-10-2012, 10:53

Evet diger konu kapaninca yazamadik.. Ali abininde dedigi gibi gercekten utandirdinz bizi.. Emin samet elimizi cebimize attirmadiniz,babalar gibi karsiladinz super bi pazar kahwaltisi yaptik beraber kesenize bereket.. En kisa zamanda ahm olrak bekliyoruz..

şizofren
09-10-2012, 10:54

ne demek kardeşim her zaman başımızın üstünde yeriniz var tüm techturkey aılesı

sakarya da bi evleri olduğunu bilsin o bizi mutlu eder.

şizofren
09-10-2012, 10:56

inan sizlerle vakit geçirmek bizim içinde güzeldi her zaman beklıyoruz samet de bende mami abi zaten gülmekten öldürdü beni :)

ibratice
09-10-2012, 10:58
VTİ var SR ile isterseniz denerim sadece 106 lar için değil bu konu :)

Denemesine denerizde seninle benim aramda 250. 300 kg fark var Ben arabami sokemiyorum Ben senle aramda 100 kg kadar farkla deneye biliriz sonucta ikiside 1.6 Ben senden 100kg agir olurum oyle olabilir belki .

percussionali
ne demek kardeşim her zaman başımızın üstünde yeriniz var tüm techturkey aılesı

sakarya da bi evleri olduğunu bilsin o bizi mutlu eder.

Eyw sagol kardesim yaris icin degil ama bi pazar kshvaltisana aksam mangalina kesinlikle bekliyoruz sizleri sabah kahvalti aksamada bi raki balik modelli uapalim tmm soz alayim;)

şizofren
Evet diger konu kapaninca yazamadik.. Ali abininde dedigi gibi gercekten utandirdinz bizi.. Emin samet elimizi cebimize attirmadiniz,babalar gibi karsiladinz super bi pazar kahwaltisi yaptik beraber kesenize bereket.. En kisa zamanda ahm olrak bekliyoruz..

inşallah en kısa zaman da ordayız güzel muhabbetınız ıcın neşeniz için

şizofren
09-10-2012, 11:00
Eyw sagol kardesim yaris icin degil ama bi pazar kshvaltisana aksam mangalina kesinlikle bekliyoruz sizleri sabah kahvalti aksamada bi raki balik modelli uapalim tmm soz alayim;)

eyvallah kanka o zaman bende söz vereyim :D

percussionali
09-10-2012, 11:02
eyvallah kanka o zaman bende söz vereyim :D

Raki balik diyince nevrin dondu dimi nekadar rahat soz aldim azindan ya:D

şizofren
09-10-2012, 11:03
Raki balik diyince nevrin dondu dimi nekadar rahat soz aldim azindan ya:D

Kanka Alkol Candır :)

34tb9544
09-10-2012, 11:04
Aradaki farkı kıstas almak istiyorsanız denerim
Daha önce um ile denemiştim Ahmet (Ahm) kullanmıştı
Yanına birini almıştı arka koltuklar söküktü bazen ben bazen Ahmet onde oluyodu devirlerimiz tutmuyordu birde ayari yoktu sanirim o zamanda bende videoları duruyo uruç kıstas almak istersen denerim kardesim Ahm de numaram var bı alo desin yeter

percussionali
09-10-2012, 11:08
Kanka Alkol Candır :)

Ayiktim kanka
Alkol uzun sureli iliskiler icin degil.
Canim alkol ortamindayim :D

şizofren
09-10-2012, 11:09
Ayiktim kanka
Alkol uzun sureli iliskiler icin degil.
Canim alkol ortamindayim :D

uhhh nerden kaldı aklında kanka :)))

şizofren
09-10-2012, 11:10
neyse kanka ben yola gidiyorum akşama girerim anca allaha emanet olun :)

UM1196
09-10-2012, 11:12
Aradaki farkı kıstas almak istiyorsanız denerim
Daha önce um ile denemiştim Ahmet (Ahm) kullanmıştı
Yanına birini almıştı arka koltuklar söküktü bazen ben bazen Ahmet onde oluyodu devirlerimiz tutmuyordu birde ayari yoktu sanirim o zamanda bende videoları duruyo uruç kıstas almak istersen denerim kardesim Ahm de numaram var bı alo desin yeter

Aynen o zaman UE ile aynı specteydı güzel bi kıstas olabılır :icon_tup:

percussionali
09-10-2012, 11:13
uhhh nerden kaldı aklında kanka :)))

Ayni olay basima geldide ondan :D

UM1196
09-10-2012, 11:13

Yazdım ama görmediniz sanırım SR ile denemek ıstersenız deneyebiliriz

percussionali
09-10-2012, 11:15
neyse kanka ben yola gidiyorum akşama girerim anca allaha emanet olun :)

Tmm kanka yolun acik olsun

34tb9544
09-10-2012, 11:35
Aynen o zaman UE ile aynı specteydı güzel bi kıstas olabılır :icon_tup:

Ahmet'e soyle ne zaman isterse arasın beni

UM1196
09-10-2012, 11:37
Ahmet'e soyle ne zaman isterse arasın beni

Eyw sölerim

ibratice
09-10-2012, 11:57
Denemesine denerizde seninle benim aramda 250. 300 kg fark var Ben arabami sokemiyorum Ben senle aramda 100 kg kadar farkla deneye biliriz sonucta ikiside 1.6 Ben senden 100kg agir olurum oyle olabilir belki .

Ben yazdim cevap sende.

BoraRS
09-10-2012, 12:01
Ben yazdim cevap sende.

Arabani hafifletemiyosan sen hafifleyeceksin karrdessiiimmmmm :D Ye ye nereye kadar :D

UM1196
09-10-2012, 12:02
Ben yazdim cevap sende.

Arabayı denemek için doldurmam mı gerekıyo yani ağarlıkmı atıyım içine :) yanlışmı anladım yoksa , ya da neyse aracımı her araca göre uyarlamam beklenemez heralde komple sökük ve öle kalıcak , bir deneme için ağarlık yüklemem sacma olur bu sekılde deneme talebı acıldı denenmek ıstenıyorsa araç ortada

JDM VTİ
09-10-2012, 12:18
.................

Selcuk_RoL
09-10-2012, 12:20
sr vtec reg'le denerken ağırlık mevzusu yapmamıştın şimdide yapmana gerek yok bence :)

um daha hızlıya çekiniyordur adam normaldir

UM1196
09-10-2012, 12:21
um daha hızlıya çekiniyordur adam normaldir

Selcuk istersen böle konusmalara girme konu benım konum gerek yok atışmaya

Selcuk_RoL
09-10-2012, 12:23
Selcuk istersen böle konusmalara girme konu benım konum gerek yok atışmaya

atışma?? yoo ne alakası var sen öyle olduğunu düşündüğün için söyledim konu senin konun ama bnm arabamın adı geçiyor ve geçtiği yerde yorumum var başkada yok :heyoo:

UM1196
09-10-2012, 12:25
atışma?? yoo ne alakası var sen öyle olduğunu düşündüğün için söyledim konu senin konun ama bnm arabamın adı geçiyor ve geçtiği yerde yorumum var başkada yok :heyoo:

Denemeden öle olduğunu dusunmuyorum öle bi dusuncemde olmadı sılerım ılk bastakı yazıyı sadece deneme talebı olarak kalır bu kadar olaya gerek yok her seferınde soluyorum ısrarla olayı buyutmektense tamam dıyıp gecıyorum gerek yok cunku denemıcenı soledın bıttı , şimdi ben talebımı actım ısteyenle denerım anlatabıldım umarım

ibratice
09-10-2012, 12:27
seninle benim aramda minimum 300 kg fark var buda yetişkin+ 4 kişiye tekabül eder arabanın içine ağırlık atman gerekmez biri otursa yeter zaten ağırlıklarımız eşit olsa benim seninle denemem abest olur zaten bende ortada gideri olan sökülmüş bir arabayla haksız şartlarda denemem .

ceco
09-10-2012, 12:28
seninle benim aramda minimum 300 kg fark var buda yetişkin+ 4 kişiye tekabül eder arabanın içine ağırlık atman gerekmez biri otursa yeter zaten ağırlıklarımız eşit olsa benim seninle denemem abest olur zaten bende ortada gideri olan sökülmüş bir arabayla haksız şartlarda denemem .

JDM VTİ
09-10-2012, 12:29
ben önceki sayfada ki postumu editliyim, millet yanlış anlamanın peşinde zaten olaya bak.

Selcuk_RoL
09-10-2012, 12:30
Denemeden öle olduğunu dusunmuyorum öle bi dusuncemde olmadı sılerım ılk bastakı yazıyı sadece deneme talebı olarak kalır bu kadar olaya gerek yok her seferınde soluyorum ısrarla olayı buyutmektense tamam dıyıp gecıyorum gerek yok cunku denemıcenı soledın bıttı , şimdi ben talebımı actım ısteyenle denerım anlatabıldım umarım

ben seni çok iyi anlıyorum güzel kardeşim problem yok bnm için dün içinde gel bu hırs bitsin yakıtlı yakıtsız fark etmez kar yağmur çamur fark etmez en hızlısı gelsin demiştim ** sen okanla denemişsin dün gece zaten neyse bnm için olay dündü sen arıyordun ben gel dedim şimdide kimseyi bulamıyorum diyorsun neyse inan ters anlama yazdığımı baltalamak için yazmıyorum ama biz seninle konuşup kapattıktan sonra sana başka bir aracın teklifi üzerine yine sen değilde başka biri reg i örnek verdiği zaman ister istemez bi cevap hakkı doğuyor anlıyormusun?

ibratice
09-10-2012, 12:30
biz selçukla dostani bir şekilde çıktık denedik bu konu biraz farklı adam reg denemek istiyorum diye konu açmış su benim yazdığım konu alayına gider konusu .

sword
09-10-2012, 12:32
seninle benim aramda minimum 300 kg fark var .

kanka anlaşıldı sana araba söktüremıcez cok rahat adamsın :) 1,8 stroker zamanın geldı senın yoksa hep ağırlık problemın olacak:D

Selcuk_RoL
09-10-2012, 12:34
bu hirs bitmek bilmiycek anlasildi ahm assagi ahm yukari video konusuna yazilmasi gerekeni yazdim ben

ben videolar bolumundeki konun altina yazdim oky bu hirs bitmesse koyun yakiti madem ustaniz cok biliyor hadi deneyelim dedim hee unutmadan bak yine esit degiliz sende 53 var daha iyi guc bandi olan bi egz ben bisey diyormuyum:) yine reg speclerinde degil yani

ikiside ayni marka ayni mal :) bekleyip gorucek bsy yok illede denemeyse mevsu e hadi o zaman

tamam ben yasar abiden izin alirim bu aksam kar yagmur camur fark etmez bitsin bu is cok skıldım deneyip gorelim egerki araban cok hizliysa dene ng ile gor hangisi hizli ise onunla deniyim ataehirden yakitida ayni pompadan beraber alalim ok

bnm hicbir yazimda hafta sonu deneyelim diye bisey soz konusu degil ben bu gece en hizli kimse o gelsin dedim arkadasim bitsin bu hirsiniz sizde kurtulun bende oky

BUDA SON NOKTA KOYDUĞUMUZ YORUM

ayni specte degilizki zaten sende 53 var:) neyse zaten hafta sonu bana uymaz eyv ben seni cozdum sikinti yok ins istedigin gibi hizli olur araban

bunlarda postlarım yanlış varsa söyle sen araba arıyordun dün ben gel dedim sen gelmedin ama dün akşam okanla denedin şimdide hani 106 lar diyorsun:)

ibratice
09-10-2012, 12:34
102 kg olmuşum rejime giricem benden ne atsam kardır:D

UM1196
09-10-2012, 12:35
ben seni çok iyi anlıyorum güzel kardeşim problem yok bnm için dün içinde gel bu hırs bitsin yakıtlı yakıtsız fark etmez kar yağmur çamur fark etmez en hızlısı gelsin demiştim ** sen okanla denemişsin dün gece zaten neyse bnm için olay dündü sen arıyordun ben gel dedim şimdide kimseyi bulamıyorum diyorsun neyse inan ters anlama yazdığımı baltalamak için yazmıyorum ama biz seninle konuşup kapattıktan sonra sana başka bir aracın teklifi üzerine yine sen değilde başka biri reg i örnek verdiği zaman ister istemez bi cevap hakkı doğuyor anlıyormusun?

Bişeylerden kıstas almak ıcın denenmedi ya neyse kardeşim zaten ne dusunuosan onu dogru kabul edıceksın sıkıntı yok denemek ıstemıorum dedn konu kapandı ben yorumları sılerım konunun basındakı sen benı gecsende benım ıcın problem olucak bı durum olmaz aracım ortada konu sureklı sana donuyo benım asıl dedıgım senle denesek bıle denenır bıter bu konu silinmicek yanı bıtek senmı varsın yada vardın aracına guvenen anlatabılmısımdır umarım

UM1196
09-10-2012, 12:36

Denemessiniz olur biter o zaman araç ortada anlatamıyorum kımseye ben araç bu şartlar bu denemek ısteyene kapımız acık daha ne dıyım nası anlatıyım kendımı cozemıyorum yanı ok

percussionali
09-10-2012, 12:36
bunlarda postlarım yanlış varsa söyle sen araba arıyordun dün ben gel dedim sen gelmedin ama dün akşam okanla denedin şimdide hani 106 lar diyorsun:)

Okanla denmesinin sebrbini ayarli ayarsiz nekadr ilesi geride onu gormek amac normal bi deneme olsa video olur;)

UM1196
09-10-2012, 12:39
Okanla denmesinin sebrbini ayarli ayarsiz nekadr ilesi geride onu gormek amac normal bi deneme olsa video olur;)

Selcuk_RoL
09-10-2012, 12:41
Bişeylerden kıstas almak ıcın denenmedi ya neyse kardeşim zaten ne dusunuosan onu dogru kabul edıceksın sıkıntı yok denemek ıstemıorum dedn konu kapandı ben yorumları sılerım konunun basındakı sen benı gecsende benım ıcın problem olucak bı durum olmaz aracım ortada konu sureklı sana donuyo benım asıl dedıgım senle denesek bıle denenır bıter bu konu silinmicek yanı bıtek senmı varsın yada vardın aracına guvenen anlatabılmısımdır umarım

beni bağlamaz yada hiç kimseyi alakadar etmez neden denendiği araba senin sonuçta sadece teklifin dün için geri çevrilmedi bunu tekrar plakam konuda geçinde dahil oldum söyledim dün gece okan FOG la denedikten sonra bekle arabayı getiriyim deneyelim dedim REG garajda dün akşam içinde sıkıntı yoktu bnm için okan geç olduğunu söyledi ve denemedik haberin olsun

percussionali
09-10-2012, 12:48
beni bağlamaz yada hiç kimseyi alakadar etmez neden denendiği araba senin sonuçta sadece teklifin dün için geri çevrilmedi bunu tekrar plakam konuda geçinde dahil oldum söyledim dün gece okan FOG la denedikten sonra bekle arabayı getiriyim deneyelim dedim REG garajda dün akşam içinde sıkıntı yoktu bnm için okan geç olduğunu söyledi ve denemedik haberin olsun

Konu hafta sonuna deneme diye belirildi duzeltildi ayatsiz bahanesiz sekilde deneme olmasi icin hafta sonuda olamax dedin kimsede bisey demedi o gun nerede oldugunu gormek ici okanla denedi sadece 1 kere denedi simdi ayarini yaptiktan sonra tekrar denicek ilerdemi geridi yoksa ayni yerdemi oldugunu gorecek konu bu

UM1196
09-10-2012, 12:48

Doğrudur artık neyse ne yanı uzamasının gereği varmı ? Denenmicek dedik oldu bitti herhangi bir iğneleme vs gibi seylerde yapmıorum herkes kafasına göre konusuo ısrarla kımseye gereksız bı yorum yapmıorum artık uzamassa sevınırım

Selcuk_RoL
09-10-2012, 12:54
Konu hafta sonuna deneme diye belirildi duzeltildi ayatsiz bahanesiz sekilde deneme olmasi icin hafta sonuda olamax dedin kimsede bisey demedi o gun nerede oldugunu gormek ici okanla denedi sadece 1 kere denedi simdi ayarini yaptiktan sonra tekrar denicek ilerdemi geridi yoksa ayni yerdemi oldugunu gorecek konu bu
ben orayı bir daha okudum ama hiç bi yerde hafta sonu yazmıyor?? neyse yaa

Doğrudur artık neyse ne yanı uzamasının gereği varmı ? Denenmicek dedik oldu bitti herhangi bir iğneleme vs gibi seylerde yapmıorum herkes kafasına göre konusuo ısrarla kımseye gereksız bı yorum yapmıorum artık uzamassa sevınırım

uzamasını istemiyorsan kardeşim orda yaklaşık 5 6 kere REG REG REG demişsin sil speclerini yaz denemelik araba arıyorum de daha az uzamadan sıkıntısız bi konu olsun:icon_tup:

Juggernaut
09-10-2012, 12:57
Tek hayalim regi geçmek :)

BAR22
09-10-2012, 13:00
Tek hayalim regi geçmek :)

herkesin hayali o zaten :) millet reg'i geçicem diyerek araba yapıyor :D

percussionali
09-10-2012, 13:00
Denicek biri cıksında çünkü ben hala göremedim o zaman şöle düzeltiyim hafta sonuna deneyebilirim o zamana kadar hallolurburada geciyo konu

percussionali
09-10-2012, 13:01

Millet zp saxo yu gecmek icinde araba yapiyo;)
Ama gecemiyor neden AHM farki;)

chiefkadir
09-10-2012, 13:02
herkesin hayali o zaten :) millet reg'i geçicem diyerek araba yapıyor :DBen dünya yol teptim Reg i görmek için beni beğenmiyomusun:hahaha: :D

Juggernaut
09-10-2012, 13:02

FlRmjf2XWvs

Selcuk_RoL
09-10-2012, 13:03

kanka ben bunu imza yapiyim ya:D

ibratice
09-10-2012, 13:03
Arabani hafifletemiyosan sen hafifleyeceksin karrdessiiimmmmm :D Ye ye nereye kadar :D

Valla dogru duzgun bisey yemiyor senle Su safir I bir konusalim alicam kafaya koydum .

34tb9544
09-10-2012, 13:04
Gecen gece aldim ikiye baktım yanımda Selçuk bastık 3 korna her viteste 2-3 boy gidiyorum neyse çektik saga Bıde regin dewrinde bastık yine her viteste ondeyim Selçuk şok oldu

Sonra acı bir ses duydum annem bagariyodu hadi oğlum kalk ise gec kalicaksan. Ruyaymis meger :):):)

Selçuk Kızma yazdığıma anca rüyamda gecerim :):)
En hızlı 106 falan diye kırmayın birbirinizi hepsi mükemmel arabalar beyler

EMG
09-10-2012, 13:04
ah ulan diyesim geliyor böyle konuları görünce :))

XoR
09-10-2012, 13:07
REGly olduk 2 gündür okumaktan :D

2 arabada drift box ile süre yapsa yan yana gelmeseniz :)

UM1196
09-10-2012, 13:09
Anlıyorum espriler falan cok komik keşke bu konuşanların denıcek bır arabası olsa boş konuşmak yerıne gelip deneseler artık konunun bokunu cıkardınız burda kımseye saygısızlık yapmamak ıcın ugrasıorum hala ınsanlar komık oldugunu dusunuyor UM benım aracım kendı aracımla gıder yapıorum basklarının araclarını övmüyorum baskasının aracı uzerınden prim yapmaya calısmıyorum reg ın sahıbı sızın kadar konusmuyo neyse problem degıl genede herkes ısıne bakarsa memnun olurum baska konularda makara muhabbet yapabılırsınız

Selcuk_RoL
09-10-2012, 13:12
Gecen gece aldim ikiye baktım yanımda Selçuk bastık 3 korna her viteste 2-3 boy gidiyorum neyse çektik saga Bıde regin dewrinde bastık yine her viteste ondeyim Selçuk şok oldu

Sonra acı bir ses duydum annem bagariyodu hadi oğlum kalk ise gec kalicaksan. Ruyaymis meger :):):)

Selçuk Kızma yazdığıma anca rüyamda gecerim :):)
En hızlı 106 falan diye kırmayın birbirinizi hepsi mükemmel arabalar beyler

hahahaha kanka bizim dostluğumuzda birbirine kızma olayı varmı? gönüller bir olsun bana göre hiç bir zaman geçilmek dünyanın sonu olmadı beni az çok bilen bilir her deneme konusuna cvb veren nadir insanlardan biriyim

örnekle : job type r varken ZK m3 tüm type r lara gider dedi he kimisi sıkıntılıydı ayar kayardı gelemedi yazamadı belki bişey demiyorum ama çıktım bi tek ben gittim 2 ye 2 denedim bide:) yanyana gittik geçildik fln videoda koyduk ama cem le dostluğum devam etti

antalyaya gittik ((mami abi sayesinde)) gitmeden burdan konu açtık allah hepsinden razı olsun 10 numara denedik keyif aldık geldik ufak tefek pürüzler yaşasakta

bir gece bi nissan 300zx mi ne vardı çift turbo konu açtı deneme diye gece 1 de gittim geçildim geldim:)

ek 106 varken uçana kaçana sıktım

reg le kimseyi geri çevirmedim kadir abi jj saxo yu setupu benden fazla olmasına rağmen 4 5 boy geçti ben adama denemek istediğimi söyledim allah razı olsun kırmadı bizi geldi denedik geçildik

daha unuttuğum nice mevzular benim ölçü almakla işim olmaz eski postlardan çıkar :icon_tup:

çok konuştuk kanka neyse konu um nin laf kalabalığı yapmayalım

siyahinci34
09-10-2012, 13:14

Biri mangalmı dedi:D

UM1196
09-10-2012, 13:14
hahahaha kanka bizim dostluğumuzda birbirine kızma olayı varmı? gönüller bir olsun bana göre hiç bir zaman geçilmek dünyanın sonu olmadı beni az çok bilen bilir her deneme konusuna cvb veren nadir insanlardan biriyim

örnekle : job type r varken ZK m3 tüm type r lara gider dedi he kimisi sıkıntılıydı ayar kayardı gelemedi yazamadı belki bişey demiyorum ama çıktım bi tek ben gittim 2 ye 2 denedim bide:) yanyana gittik geçildik fln videoda koyduk ama cem le dostluğum devam etti

antalyaya gittik ((mami abi sayesinde)) gitmeden burdan konu açtık allah hepsinden razı olsun 10 numara denedik keyif aldık geldik ufak tefek pürüzler yaşasakta

bir gece bi nissan 300zx mi ne vardı çift turbo konu açtı deneme diye gece 1 de gittim geçildim geldim:)

reg le kimseyi geri çevirmedim kadir abi jj saxo yu setupu benden fazla olmasına rağmen 4 5 boy geçti ben adama denemek istediğimi söyledim allah razı olsun kırmadı bizi geldi denedik geçildik

daha unuttuğum nice mevzular eski postlardan çıkar :icon_tup:

Teşekür ederim aracınla geçen konu başlıgınıda sildim problem kalmadıgını dusunuyorum

Selcuk_RoL
09-10-2012, 13:15
Teşekür ederim aracınla geçen konu başlıgınıda sildim problem kalmadıgını dusunuyorum

eyv :icon_tup:

UM1196
09-10-2012, 13:15
Şimdi bu konu kapandığına göre konu günceldir DENEMEK İSTEYENLERİ HAFTA SONUNA BEKLİYORUZ !

ceco
09-10-2012, 13:16

daha unuttuğum nice mevzular benim ölçü almakla işim olmaz eski postlardan çıkar :icon_tup:

UE 106 nın senı normal geçtiğini sandıgın anda bıle vıdeoyu sen koydun, meger nos varmıs konu kalkmıstı en yakın olay bu herkes hatırlar :icon_tup:

Selcuk_RoL
09-10-2012, 13:16
UE 106 senı normal geçtiğini sandıgın anda bıle vıdeoyu sen koydun, meger nos varmıs konu kalkmıstı en yakın olay bu herkes hatırlar :icon_tup:

ben adamım la o zaman:D:D

angry28
09-10-2012, 13:17

chiefkadir
09-10-2012, 13:18
Biz ona berabere diyoruz, o şekilde yürümen yetti bitti zaten:icon_tup:

mami_makinen
09-10-2012, 13:19

Bak burada yazdım yine yazıyorum kimse yanlış anlamasın bu araba hafta sonundan önce kimse ile deneme yapamaz o kadar ... Ayar yapılsın bi yakıtlı bi yakıtsız ondan sonra denemek isteyen başımız üstüne ...
Selçuk sende gerilme gazada gelme sonuçta arabacılık bu iş iddalı oldumu herkes illaki dersine çalışmak amaçlı bazı araçlarla kendine ölçü alabilir bu çok doğal bişey deneme yanılma yapacakki en maksimum gücünü bulsun denemelerde sıkıntı ve mazeret olmasın ...Bence fazlada yazma olayın içine kendini çekme ...

Selcuk_RoL
09-10-2012, 13:19
Biz ona berabere diyoruz, o şekilde yürümen yetti bitti zaten:icon_tup:

oda senin abiliğin işte abicim:D

BAR22
09-10-2012, 13:20

ben bi çıtır geçtim zp saxoyu İbrahim Kısa ve PPR motorsports Kaan farkı ;)

Ben dünya yol teptim Reg i görmek için beni beğenmiyomusun:hahaha: :D

sen benim gözümde efsanesin...bir alexsin benim için seni bu konulara karıştırmam ben :D

kanka ben bunu imza yapiyim ya:D

hayırlı olsun kanka :D

Anlıyorum espriler falan cok komik keşke bu konuşanların denıcek bır arabası olsa boş konuşmak yerıne gelip deneseler artık konunun bokunu cıkardınız burda kımseye saygısızlık yapmamak ıcın ugrasıorum hala ınsanlar komık oldugunu dusunuyor UM benım aracım kendı aracımla gıder yapıorum basklarının araclarını övmüyorum baskasının aracı uzerınden prim yapmaya calısmıyorum reg ın sahıbı sızın kadar konusmuyo neyse problem degıl genede herkes ısıne bakarsa memnun olurum baska konularda makara muhabbet yapabılırsınız

konuda tartışma olduğu kadar makarada olur arada...senin arkadaşlarının garajdaşlarının yazdığı kadar selçuğun arkadaşlarıda yazar...böyle bi konu açıyosan bunları göz önünde bulundurman lazım...

benim deneyecek aracım var çok şükür ama satılıkta o yüzden çıkartmam bişey olmasından korkarım...Sr vtec İbrahim abi çıkmıcam dedi ama ben ayarlarını hallettikten sonra kanına girebilirsem Mami abiyle haber göndericem sana ...

bu arada senin aracınıda izledim gördüm Maşallahı var...

34tb9544
09-10-2012, 13:21
Ahmet'ide aradım konuştum bu aksam yarın sabah öbür gece sonraki gece ne zaman isterseniz denerim sorun yok he bu arada um eski aracımız cok guzel anılarımız var um ile Selçuk'ta beyaz ek varken denemiştik hatırlarsa Selçuk
Telefon numaram 0544-340-52-56 istedigin zaman ara denerim 1350 kg filtre eksoz kasnak yazılımım başka extram yok eski videoların bende var before after yapar koyarsın istersen 15-20 boy gec ;)

ceco
09-10-2012, 13:21
ben adamım la o zaman:D:D

ondan süphemiz yok zaten :cool:

Selcuk_RoL
09-10-2012, 13:22
Bak burada yazdım yine yazıyorum kimse yanlış anlamasın bu araba hafta sonundan önce kimse ile deneme yapamaz o kadar ... Ayar yapılsın bi yakıtlı bi yakıtsız ondan sonra denemek isteyen başımız üstüne ...
Selçuk sende gerilme gazada gelme sonuçta arabacılık bu iş iddalı oldumu herkes illaki dersine çalışmak amaçlı bazı araçlarla kendine ölçü alabilir bu çok doğal bişey deneme yanılma yapacakki en maksimum gücünü bulsun denemelerde sıkıntı ve mazeret olmasın ...Bence fazlada yazma olayın içine kendini çekme ...

sende bu kategoriyi bana bırak abi

bence güzel gidip bakalım

Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2007 Model 79.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 70738317 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2007-impreza-2-5-wrx-sti-70738317/detay)

UM1196
09-10-2012, 13:24

sen benim gözümde efsanesin...bir alexsin benim için seni bu konulara karıştırmam ben :D

konuda tartışma olduğu kadar makarada olur arada...senin arkadaşlarının garajdaşlarının yazdığı kadar selçuğun arkadaşlarıda yazar...böyle bi konu açıyosan bunları göz önünde bulundurman lazım...

benim deneyecek aracım var çok şükür ama satılıkta o yüzden çıkartmam bişey olmasından korkarım...Sr vtec İbrahim abi çıkmıcam dedi ama ben ayarlarını hallettikten sonra kanına girebilirsem Mami abiyle haber göndericem sana ...

Kardeşim anlatmak ıstedıgım gerek yok böle şeylere bu tarz seylere yanı deneme talebıdır konu dagalsın ıstemıyorum olay bu kımseye bı saygısızlık yapmamak ıcın secıpte konusuorum ınsanlardan bı anlayıs beklıorum bu yanı

UM1196
09-10-2012, 13:29
Ahmet'ide aradım konuştum bu aksam yarın sabah öbür gece sonraki gece ne zaman isterseniz denerim sorun yok he bu arada um eski aracımız cok guzel anılarımız var um ile Selçuk'ta beyaz ek varken denemiştik hatırlarsa Selçuk
Telefon numaram 0544-340-52-56 istedigin zaman ara denerim 1350 kg filtre eksoz kasnak yazılımım başka extram yok eski videoların bende var before after yapar koyarsın istersen 15-20 boy gec ;)

Öle before after gerek yok :) Eyvallah tabıkı denerız hıc problem degıl böle yaklaşım oldugu surece her zaman denerım ;) Ulaşıcam sana en kısa sürede teşekür ederim

mami_makinen
09-10-2012, 13:32

Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2007 Model 79.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 70738317 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2007-impreza-2-5-wrx-sti-70738317/detay)

Evo candır beee anladın sen onu

percussionali
09-10-2012, 13:33

Okadar specgi bana taksan seni kosarak gecerim:)

Hadi specklerimizi yazali farki gorelim:)

JDM VTİ
09-10-2012, 13:45
eg vtec'le bende denemek isterim.

benim arabamda satılık ama çıkarırım istersen?

ceco
09-10-2012, 13:45

ceco bu tarz konusmaları begendi :icon_tup:

UM1196
09-10-2012, 13:48
Lan alican nıye benım konuma salça oluosun olum bas git :D

JDM VTİ
09-10-2012, 13:50
Lan alican nıye benım konuma salça oluosun olum bas git :D

hahah hepimiz garajdaşız ya ondan hahah:D

BAR22
09-10-2012, 13:51
Okadar specgi bana taksan seni kosarak gecerim:)

Hadi specklerimizi yazali farki gorelim:)

hani spec konuşmuyodunuz? herkesin specleri kendine tak sende gel deneyelim...
unutmadan ogün denemek isteyende sendin ben çıkmıcaktım speclerine göre araçla çıksaydın ozaman...

eg vtec'le bende denemek isterim.

benim arabamda satılık ama çıkarırım istersen?

benim aracım satılık 1-2 isteyen var vazgeçme durumları olursa önümüzdeki hafta deneriz...
olmadı SR vtec var onu getiririm speclerimiz aynı onla hatta o daha ağır...

JDM VTİ
09-10-2012, 13:54
şu deneme işini bu hafta yapalım sr vtecle o zaman uyar mı ibrahim abiye:S

aslında sen olsan daha iyi, senin araçla baya merak edyorum nasıl giderz diye.

arabamı muayeneye hazırlıycam filtremi egzos sistemimi filan sökücem çünkü ondan diyorum.

BAR22
09-10-2012, 13:59
şu deneme işini bu hafta yapalım sr vtecle o zaman uyar mı ibrahim abiye:S

aslında sen olsan daha iyi, senin araçla baya merak edyorum nasıl giderz diye.

arabamı muayeneye hazırlıycam filtremi egzos sistemimi filan sökücem çünkü ondan diyorum.

dediğim gibi almak isteyenlerden ses çıkmazsa çıkartırım ama bakmaya geliyoruz bile deseler çıkartmam çünkü bu iş şans kısmet işi Allah korusun motoru falan kırmaktan korkarım...

SR vtec ile cumartesi akşamı çıkalım sana uyarsa özelden yaz bana yer zaman belirleyelim...

JDM VTİ
09-10-2012, 14:00
pm atıyorum

BAR22
09-10-2012, 14:03

bu arada ceco gibi bende beğendim bu konuşmaları...Adamsınız:icon_tup:

yanlız selçuğa katıldığım bi nokta var Mami abi bırak bu 106 işini falan al bi Evo yürü İsmail abiyle sana bu yakışır :D

Konuyu UM 106 ya bırakıp çıkıyorum :)

percussionali
09-10-2012, 14:42
hani spec konuşmuyodunuz? herkesin specleri kendine tak sende gel deneyelim...
unutmadan ogün denemek isteyende sendin ben çıkmıcaktım speclerine göre araçla çıksaydın ozaman...

benim aracım satılık 1-2 isteyen var vazgeçme durumları olursa önümüzdeki hafta deneriz...
olmadı SR vtec var onu getiririm speclerimiz aynı onla hatta o daha ağır...

Takmama gerek yok hazir takilmisi var hafta sonu ume ile deneyelim madem spec konusulmicak ik dersen sikinti yok;)

samet54
09-10-2012, 14:43
Gelen herkesin ayağına sağlık . Ağırlayabildiysek ne mutlu bize :) her zaman bekleriz arkadaşlar herkezi en kısa zamanda bizde gelmek istiyoruz mami makinen yıktı bizi :) kusurumuz olduysa affola ;)

percussionali
09-10-2012, 14:46
Gelen herkesin ayağına sağlık . Ağırlayabildiysek ne mutlu bize :) her zaman bekleriz arkadaşlar herkezi en kısa zamanda bizde gelmek istiyoruz mami makinen yıktı bizi :) kusurumuz olduysa affola ;)

Kanka erdeme de yazdim sanada yazim kardesim hersey icin cok sagolun valla bizi cok iyi agaladiniz sagolun varolun;)

isyfuat
09-10-2012, 14:52
Takmama gerek yok hazir takilmisi var hafta sonu ume ile deneyelim madem spec konusulmicak ik dersen sikinti yok;)

kardeş adam arabam satılık olmasa denerdim zaten um ile diyo sen hala neyin peşindesin?

başkasının arabasıyla gerdeğe girme muhabbetini geçin artık herkes kendi arabasıyla konuşsun...

samet54
09-10-2012, 14:57
Eyvallah hacı ne demek her zaman bekleriz :)

angry28
09-10-2012, 14:59

hemde en iyi şekilde ağırladınız allah razı olsun ...

percussionali
09-10-2012, 15:10
kardeş adam arabam satılık olmasa denerdim zaten um ile diyo sen hala neyin peşindesin?

başkasının arabasıyla gerdeğe girme muhabbetini geçin artık herkes kendi arabasıyla konuşsun...

Ben kimsenin arabasiyla gerdege girmem um de benim aracim ben bos konusmam
Satmissa doldur deneyelim diyen ben degilim.

samet54
09-10-2012, 15:24
hemde en iyi şekilde ağırladınız allah razı olsun ...

Eyvallah :

angry28
09-10-2012, 15:27

......................

angry28
09-10-2012, 15:35

...................

isyfuat
09-10-2012, 15:58

ya bilader daha önce adam gibi denediniz sen istedin adam okadar soruna rağmen çıktı denedi...selçukla konuşmasına sen cevap verirsen adamda boş durmaz yazar...uzatmayın adamın gider konusu mantara bağladı zaten...

um'de bizim aracımız sıkıntı yok ...

bizde sıkıntı olmaz kardeş rahatız...

UM1196
09-10-2012, 16:12
Mantara bağlıcak bi durum yok DENEMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ konu güncel kalacaktır.

percussionali
09-10-2012, 16:16
ya bilader daha önce adam gibi denediniz sen istedin adam okadar soruna rağmen çıktı denedi...selçukla konuşmasına sen cevap verirsen adamda boş durmaz yazar...uzatmayın adamın gider konusu mantara bağladı zaten...

..

Ben denedim gecildigim videyuda koydum arabasina ovguden baska bisey yapmadim
Chip.flitre egzozlu arabam okada gidiyo ben 2 bimliya harcadim aracima
O nekadar harcadi bilmem o spec teki araciyla gecmis gecmesi normal benim specklerim de zp saxo gecen yok ist da konuburada acildi neyse benden yana sikintiyok umsi zp si yok hepsi bizim aracimiz.. Konu kapanmistir

UM1196
09-10-2012, 16:20
O nekadar harcadi bilmem o spec teki araciyla gecmis gecmesi normal benim specklerim de zp saxo gecen yok ist da konuburada acildi neyse benden yana sikintiyok umsi zp si yok hepsi bizim aracimiz.. Konu kapanmistir

uRuç_106
09-10-2012, 16:52

ue de senin aracin kanka unutma anahtarin yedegi sende :icon_tup:

percussionali
09-10-2012, 17:05
ue de senin aracin kanka unutma anahtarin yedegi sende :icon_tup:

Eyvallah kanka hadi bana arabalarimi getirin reyna ya kari kaldirmaya gidicem um ve ue yle:D

JDM VTİ
09-10-2012, 17:06
onu anca SS 306yla yaparsın :P :D

percussionali
09-10-2012, 17:09
onu anca SS 306yla yaparsın :P :D

Yok birinde alicam birinde kaldiricam
SS dede yapacak biseyler bulurum koya benim garaja:D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-10-2012, 17:23
Yok birinde alicam birinde kaldiricam
SS dede yapacak biseyler bulurum koya benim garaja:D

ali abi ev rc cıksın artık yollara:D:Dahm ve percusyon ikilisi çıkarın artık:D:D

percussionali
09-10-2012, 17:47
ali abi ev rc cıksın artık yollara:D:Dahm ve percusyon ikilisi çıkarın artık:D:D

Olum bitir aetik su rodaji valla benim kafam kaldirmiyo sesi ben rodaja flan gitmem:)

Turbo1
09-10-2012, 18:04
Mantara bağlıcak bi durum yok DENEMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ konu güncel kalacaktır.

aracın tam olarak kaç hp

UM1196
10-10-2012, 09:33
Hafta Sonu Günceli..

percussionali
10-10-2012, 10:27
Bi guncelde bencekim hafta sanuna;)

mtcvtc
10-10-2012, 11:47

kardeşim aşkolsun 2 tanemi adam tanıdınız sadece bizi unutmayın düzceliler olarak herzaman burayada bekleriz;)

mami_makinen
10-10-2012, 11:55
kardeşim aşkolsun 2 tanemi adam tanıdınız sadece bizi unutmayın düzceliler olarak herzaman burayada bekleriz;)

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

UM1196
10-10-2012, 14:02

Lafın gelişi söledim olurmu öle şey sizlerle tanışmak bizim için rollıngden daha keyıflıydı bekliyoruz bizde mutlaka ;)

uRuç_106
10-10-2012, 14:23
cumartesi gecesi gunceli.....

UM1196
10-10-2012, 21:39
Hafta Sonu Günceli..

UM1196
11-10-2012, 13:30
Hafta Sonu Günceli !!..

UM1196
12-10-2012, 08:13
Hafta Sonu Günceli !!..

percussionali
12-10-2012, 10:00
Hafta Sonu Günceli !!..

Caylar kahverler icilsin icerken bi guncelde bencekim percussionalican:D

UM1196
12-10-2012, 10:51
Caylar kahverler icilsin icerken bi guncelde bencekim percussionalican:D

Aynen abi :D:D Sürekli güncel haldeyiz :)

nokian
17-10-2012, 11:22
sonuç ne oldu ? muallakta mı kaldı

UM1196
18-10-2012, 11:03
Güncel !!.. Denemek isteyen araçları bekliyoruz , aracımı 1 Kasım tarihinde toplıyacağım o tarihe kadar isteyen herkesle deneyebiliriz o tarihten sonra aracımı normal hale getiricem.

BoraRS
18-10-2012, 11:08
CUK bu haftasonu FOG ile deneyecek diye biliyorum. Aralarina katilabilirsin.

UM1196
18-10-2012, 11:15
CUK bu haftasonu FOG ile deneyecek diye biliyorum. Aralarina katilabilirsin.

FOG ile denendi CUK isterse denenir teşekürler , isteyen özelden ulaşırsa daha iyi olur haberleşmeden olmuyor çünkü

UM1196
21-10-2012, 20:26
Güncel !!.. Denemek isteyen araçları bekliyoruz , aracımı 1 Kasım tarihinde toplıyacağım o tarihe kadar isteyen herkesle deneyebiliriz o tarihten sonra aracımı normal hale getiricem.

UM1196
22-10-2012, 11:24
Bayram Öncesi Son Güncel !!.. Denemek isteyen araçları bekliyoruz , aracımı 1 Kasım tarihinde toplıyacağım o tarihe kadar isteyen herkesle deneyebiliriz o tarihten sonra aracımı normal hale getiricem.

BthnKrkt
26-11-2012, 19:26
UM noldu toplandimi ayni sekilde duruyormu?