Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 passat yardım
Herkese merhabalar .Babamın aracı 2010 model passat ,fabrikadan 0 aldıgımızdan itibaren pasta cila-boya koruma gibi işlemler hiç yaptırmadık arabaya ,1 senedir ben meguiars ürünleriyle yıkıyorum arabayı ..
Sivas'da meguiars ve sonax markalarının uygulamalarını yapanlar var ,meguiars için 300-400 tl arası ücretler aldım . Bana göre hava hoş ama babam fazla para vermeyi sevmez :)..
Kendi çabalarımızla arkadaşımla uygulayabilecegimiz bir işlem var mı ? Elle yapabiliriz ..Küçük idare edecek de bir makinemiz var ama onunla her yere uygulama yapamayız ..Ben meguiars'ın malzemelerini kullanıyorum gayet memnunum .. Elle uygulamak için meguiars'ın hangi malzemelerini alalım?
Araç siyah .. Kuş lekesi ufak tefek çizikleri çıkarsak yeterli zaten.
Güncel.. Yok mu yardımcı olacak kimse
imprezaWRC
08-10-2012, 21:49
Elle çizik gidereceksen, unut o işi. Olur ama sabah başlarsın gece yarısı otomobil bitmez ama senin kolların bitmiş olur.
Meguiars'ın ultimate compound, scratch x, swrilx gibi ürünlerini elle kullanabilirsin ama yine yukarıdaki madde geçerli olacaktır.
İdare edecek dediğin makinada muhtemelen börek tepsisi kıvamında ve tek devirli olan ve hatta azıcık bastırınca motoru duran polisaj makinasıdır, onunla hiçbirşey olmaz.
Elle çizik gidereceksen, unut o işi. Olur ama sabah başlarsın gece yarısı otomobil bitmez ama senin kolların bitmiş olur.
Meguiars'ın ultimate compound, scratch x, swrilx gibi ürünlerini elle kullanabilirsin ama yine yukarıdaki madde geçerli olacaktır.
İdare edecek dediğin makinada muhtemelen börek tepsisi kıvamında ve tek devirli olan ve hatta azıcık bastırınca motoru duran polisaj makinasıdır, onunla hiçbirşey olmaz.
Ne yapalım peki abi ? Sivasta meguiars uygulayan bir dükkan 400 tl gibi bir rakamdan bahsetti,babam o kadar uçmayı kaçmayı sevmez .. İdareten bir şeyler yapalım dedik biz de :)
imprezaWRC
08-10-2012, 22:43
Ne yapalım peki abi ? Sivasta meguiars uygulayan bir dükkan 400 tl gibi bir rakamdan bahsetti,babam o kadar uçmayı kaçmayı sevmez .. İdareten bir şeyler yapalım dedik biz de :)
Dolgulu ürün alıp çizikleri doldur geçici güzellik olsun :)
biliyorum en ulaşılabilicek ürünler bunlar ama . kullanmasın kimse tavsiyede etmeni istemem açıkcası 3ünüde kullandım boş ürünler.
ag srp bunlardan iyi bnce hatta poorboys blackhole chemicalguys cherry wax kat kat iyi.
sana söylemiş gibi oldum ama konu sahibi anlasın :D