Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araç kamerasını kulllana varmı...
ERDINC-VTI07
09-10-2012, 13:50
Güvenlik Kamerası Evinizde ,İşyerinizde, Aracınızda Sadece 69 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 101774548 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-guvenlik-kamerasi-evinizde-isyerinizde-aracinizda-sadece-69-tl-101774548/detay/)
BU KAMERAYI KULLANAN ARKADAŞIMIZ VARMI İYİ YADA KÖTÜ YORUMLARI BEKLIYOURMMM
roll içinmi :D
şaka bir tarafa güzelmiş..
ProdriveSTI
09-10-2012, 14:27
roll için güzel olur,görüntü kalitesi nasıl ki acaba :D
Sonra demesinler hesap makinesiyle mi çektin kanka diye :D
chiefkadir
09-10-2012, 14:27
720p demiş ama sen bundan kaliteli görüntü bekleme bro,
anahtarlık kamera bunun yaptığını yapar
GokhanRS
09-10-2012, 14:28
ömrüde kaliteside görüntü kaliteside fiyatı kadar. yani uzun ömürlü ve çok kaliteli görüntü beklemeyin. fiyatı kadar kalitesi var. yani kazıklanmış olmazsınız. fiyat performans açısından yeterli bir ürün.
forumda bunun ayağını bile 35 tl ye sattıklarını hatırlatırım. o açıdan baya ucuz.
rusyada bunlar aracta bulunması şart şeyler :D öte yandan cok fazla yer kaplıyor camda, navigasyon bile koymam cama o büyüklükte birşeyi hiç koymam. tabi bu benim görüşüm.
ERDINC-VTI07
09-10-2012, 14:37
roll içinmi :D
şaka bir tarafa güzelmiş..
senın için alıyorumm stoplarını ve plakayı daha ıyı kaydetmek için :):):))))
darkmoon
09-10-2012, 14:40
valeo nun hem güvenlik kamerası hem park sensörlü özellikli olan bu tip bir kamerası var.. hem yolda kayıt ediyor hemde misal eve gittiniz gece biri aracınıza vurdu o sıra kendi otomatik kayıt falan ediyor epey prof bir ürün ama tuzlu tabiki.
orhan_guney
09-10-2012, 14:45
sadece ayağını 35 TL aldım artı kargo 10 TL bence iyi alınır.
Osman Bahadır
09-10-2012, 14:47
Geçen ay çok araştırmıştım.
Araştırmamın sonucuna göre bu gösterdiğin dash-cam piyasada bulup görebileceğin en düşük model. Görüntü kalitesi düşük, ses kalitesi zaten bir süre sonra sesini iptal ettirecek, kapattıracak derecede uğultulu, cızırtılı.
Görüntü kalitesinde herşey piksel demek değildir. Lensin açısı ve kalitesi de önemli.
Piyasada ucuza bulduğun no-name sadece "hd dvr" yazan ürünlerin hepsi kaliteli markaların çin malı merdivenaltı emitasyonları.
BlackVue ürünleri güzeldir. Orjinal olan, gps sinyali ve G değerini de kaydeden güzel kameralar var. Ebay'den 150 dolar civarına alabiliyorsun.
Fake olanların vidyoları ve orjinalleri ile kıyaslamala vidyoları var youtube'da.
Ben bu araştırmalarım sonucunda kaliteli bir dash-cam'in gopro'dan ucuza gelmeyeceğini gördüm.
ERDINC-VTI07
09-10-2012, 14:52
sonuçta çok prof bişey istemıyorumm ufak gece görüşüu merak edıyourmm.. gece rollinglerde işe yararmı acaba ?????
darkmoon
09-10-2012, 14:55
yarar arkadaşım niye yaramasın o kadarda kötü değillerdir bu forumda kameralı anahtarlık satan bir arkadaş vardı onun kendi sattığı anahtarlıkdan yapdığı çekimler vardı minnacık anahtardan gayet kaliteli güzel görüntü ve ses vardı..
bu tür kameralardanda daha kötüsü olması beklenmez herhalde.. çok prof bir beklentin yoksa tabi.. olmadı deneme çekimi yap al yada nette kullananlar varmı çekim örnekleri varmı onlara bak öyle al.
walla bnde bakınıyordum, patronum yarın yurtdısına cıkacak, bnde ondan istedım. 1 hafta sonra gelecek. bakalım nasıl bısey getırecek :)
ama bu linktekı fıyatına gore pek bsey beklememek lazım bnce.
orhan_guney
09-10-2012, 14:59
o.b.k ya warya usta sen Albert Einstein gibi adamsın helal olsun herşeyi biliyorsun tebrik ederim çok iyi araştırmacısın.
Geçen ay çok araştırmıştım.
Araştırmamın sonucuna göre bu gösterdiğin dash-cam piyasada bulup görebileceğin en düşük model. Görüntü kalitesi düşük, ses kalitesi zaten bir süre sonra sesini iptal ettirecek, kapattıracak derecede uğultulu, cızırtılı.
Görüntü kalitesinde herşey piksel demek değildir. Lensin açısı ve kalitesi de önemli.
Piyasada ucuza bulduğun no-name sadece "hd dvr" yazan ürünlerin hepsi kaliteli markaların çin malı merdivenaltı emitasyonları.
BlackVue ürünleri güzeldir. Orjinal olan, gps sinyali ve G değerini de kaydeden güzel kameralar var. Ebay'den 150 dolar civarına alabiliyorsun.
Fake olanların vidyoları ve orjinalleri ile kıyaslamala vidyoları var youtube'da.
Ben bu araştırmalarım sonucunda kaliteli bir dash-cam'in gopro'dan ucuza gelmeyeceğini gördüm.
şöyle bişey buldum :
HD 720P Car Camera Review - Part 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lwBmNk-mHU8)
bu kameralar o kadar da kötü değil, ebaydan 20küsür dolara almıştım bir süre kullandım da. gayet net bir şekilde kaydediyor. youtube'da videolar da var. ben tavsiye ederim
senın için alıyorumm stoplarını ve plakayı daha ıyı kaydetmek için :):):))))
:):):)
sonuçta çok prof bişey istemıyorumm ufak gece görüşüu merak edıyourmm.. gece rollinglerde işe yararmı acaba ?????
bu şunu gösterir denemeyi yukarıda yapmak istiyorsun yolu karanlık :D
6 adet led varmış çok etkili olacağını sanmam fakat alınmayacak bir fiyatta değil..gündüz çekiminde kullanılır, pist organizasyonunda kullanılır vs vs işe yarar yani..hatta işyerinde bile kullanabilirsin araçları tecrübeye çıktığınızda..
Osman Bahadır
09-10-2012, 15:12
o.b.k ya warya usta sen Albert Einstein gibi adamsın helal olsun herşeyi biliyorsun tebrik ederim çok iyi araştırmacısın.
Uzmanı olmadan almam :)
şöyle bişey buldum :
HD 720P Car Camera Review - Part 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lwBmNk-mHU8)
Bu arkadaşın gösterdiğinin bir model üstü denebilir. Bu da çin malı emitasyon ama biraz daha kaliteli bir model. Ama yine de vidyodan da görüntü kalitesinin plaka okuyabilecek seviyede olmadığını, ışık dimmlemesinin düzgün olmadığını ve gerçekte 30fps kaydetmediğini titrek görüntüden anlayabilirsin. Vidyonun sonunda önünde durduğu dükkan isimlerinin bile okunmadığını gösteriyor. Üstelik HD modunda... Ses kalitesi de dinlenebilecek seviyede değil. Daha çok gürültü kaydediyor. Alınmaz mı, alınır. Parasına göre alınır tabi. Hiç olmamasından iyidir. Ama ben olsam güvenlik için aldığım bir ekipmanda daha fazla kalite ararım.
ERDINC-VTI07
09-10-2012, 15:12
:):):)
bu şunu gösterir denemeyi yukarıda yapmak istiyorsun yolu karanlık :D
6 adet led varmış çok etkili olacağını sanmam fakat alınmayacak bir fiyatta değil..gündüz çekiminde kullanılır, pist organizasyonunda kullanılır vs vs işe yarar yani..hatta işyerinde bile kullanabilirsin araçları tecrübeye çıktığınızda..
hacı prof cameram var zaten daha yenı aldımm onu araç içlerinde hedr olmasın dıye düşünüyorumm..
bıde bu pratıkk arabadan arabaya hemen aktara bilrizz...
not: bız aşağıda hiç sağlıklı deneyemıyozkı zaten yerimiz dar gelıyoo oynayamıyoruzz :D
murat_ileri
09-10-2012, 15:48
bir arkadaşım aldı tost makinası kalitesinde çekimi var özellikle gece kullanmak istersen "blair witch project" yeni versiyonunu çekersin :D titreşim önleme özellikle "0" diyebilirim.