Orijinalini görmek için tıklayınız : Anne
phoenixs
09-10-2012, 22:19
En yakın arkadaşımın annesi iki hafta önce beyin kanaması geçirdi ve bugün akşam itibarıyla beyin ölümü gerçekleşti ne yapsak ne etsek boş şimdi arkadaşım ne yapacak kardeşi ne yapacak annesiz ömür nasıl geçecek sizler bilin annenizin kıymetini üzmeyin bir anda gittikten sonra hep mutlu anılarınız kalsın aklınızda
_driver_
09-10-2012, 22:20
Allah sabır versin
E.Bozoglu
09-10-2012, 22:21
Allah sabır versın Allah kmseye bu acıyı cektırmesin.
kkursat01
09-10-2012, 22:23
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor özelliklede küçükler için...
ProdriveSTI
09-10-2012, 22:24
En hassas olduğum konudur.Allah rahmet eylesin.Başınız Sağolsun.
Allah benim canımı almadan Annem'in canını almasın istiyorum hep :(
Hatta benim ömrümü de Annem'e versin.
Çok sevdiğim bir söz vardır.
Uğruna ölünecek bir kadın tanıdım..Ve onu mutlu etmek için yalnızca " Anne " demek yetiyordu...!
Allah sabır versin:(
Allah rahmet eylesin
cıvıc_power
09-10-2012, 22:29
Allah sabır versin.. :(
anneme ck baglıyım allah ona uzun ozmur versın
Fırtına_siR
09-10-2012, 22:30
Hayatımızda ufacıkta olsa ne kaybetsek kaybettikten sonra anlıyoruz değerini bütün acılar bir yana anne acısı ve evlat acısını Rabbim Kimseye Yaşatmasın İnşallah Başınız Sağolsun Allah Arkadaşınıza ve kardeşine Sabır Versin.
Allah sabır versin, kimseyi anasız babasız bırakmasın..
Patisever
09-10-2012, 22:31
anne ve babasını kaybeden biri olarak ne yazarsan yaz YASAYAN BİLİR
Onurkk06
09-10-2012, 22:39
Allah yardımcıları olsun anne ayrı bişey annem bi yana dünya bi yana
anne ve babasını kaybeden biri olarak ne yazarsan yaz YASAYAN BİLİR
Haklısın kardeşim...Ateş düştüğü yeri yakar...ALLAH rahmet eylesin.
çok zor allah sabır versin
Allah sabir wersin :( Allah rahmet eylesin :( bn fena anneciyimdir :(
Boşu boşuna benim başıma gelse ne olur diye düşünme. Aklın hayalin almaz bu durumu kavramaya. Başına gelirse o zaman anlarsın düşündüğün ile uzak yakın bir lakası olmadığını.
Yaşayan bilir ancak.
rekord2000
09-10-2012, 23:31
Allah rahmet eylesin, bi anda gozlerim doldu bu durum cok aci cok:(
PROMINENT
09-10-2012, 23:41
Allah rahmet eylesin. tarif edilemez acıdır tahmin ediyrum.
Splendour
09-10-2012, 23:42
Allah rahmet eylesin...Allah sabır versin.
Uğruna ölünecek bir kadın tanıdım..Ve onu mutlu etmek için yalnızca " Anne " demek yetiyordu...!
Aynen katılıyorum...
İbrahim33
09-10-2012, 23:47
Allah sabır versin , kimseye böyle acılar yaşatmasın...Kendi başıma geldiğini düşününce çok kötü oluyorum...
JusticeForAll
09-10-2012, 23:53
Allah rahmet eylesin............
allah rahmet eylesin.allah sabır versin
tayreep_john
10-10-2012, 03:17
allah bütün annelere uzun ömürler aramızda olmayanlara da allah rahmet eylesin... başınız sağolsun..
Bir önceki konuyu daha dün gibi hatırlıyorum:( Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.
S.Özeren
10-10-2012, 04:50
++
Allah sabır versin
Allah kimseye göstermesin. Bir annenin bir çocuğa verebileceklerini başka hiçbirşey veremez. Telafisi olmayan bi durum. Dua etmekten başka hicbisey yapılamıyor ne yazıkki. Mekanı cennet olsun tüm annelerin.. allah kimseye yasatmasin.. her zaman hep birlikte ölmek isterim. Annem ben babam ve ablam.. kimse kalmasın geriye. Kimse üzülmesin.. ama hayat böyle olmuyor bazen.. çok üzüldüm.. allah sabır versin..:(
Ken_Block
10-10-2012, 07:43
Allah rahmet eylesin..
Başınız Sağolsun..:(
BurakYozgat.
10-10-2012, 10:25
Allah rahmet eylesin başı sağolsun.. Allah sabır versin düşünmek bile kötü :(
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun ..
zirvecol
10-10-2012, 10:30
Allah sabır versin.Düşmanıma yaşatmasın...
Emre Ekrem
10-10-2012, 10:33
ALLAH(C.C.) rahmet eylesin, makanı cennet, toprağı bol olsun.
6 sene evvel Babam gözlerimin önünde "Akciğer kanseri" eridi gitti, unutmak diye bir şey asla yok, insan sadece alışıyor ki bence alışmak RABBIN bizlere bahşettiği en güzel özellik olsa gerek.
İşin acı tarafı ise insanın iç dünyasında yaptığı hesaplaşmalar oluyor "keşke öyle demeseydim, keşke böyle yapsaydım, annem/babam haklıymış". Bu sebeple Babam da yaptığım ve asla düzeltme fırsatım olmayan hataları Annem de yapmıyorum, bir dediğini iki etmiyor ve üf bile demiyorum.
Ölüm ALLAH ın emri, henüz nefes alırken kırmayalım...
kerimvtec
10-10-2012, 10:35
Başınız saolsun..Allah (c.c) gunahlarını affetsın...Zor ve acı bı durum,insanın yuregınde ömür boyu tasıyacağı bi yara ve her zaman hıssedecegı koca bı eksiklik.Allah (c.c) sizlere uzun ömurler ve sabırlar versin inş.
KGüneyli
10-10-2012, 10:35
Allah sabır versin, Anne gibi yaar olmaz... :(
dünyadakı karşılıksız tek sevgi anne sevgisidir.allah sabır versın :(
konuyu gordum merak ettımm actım baktım en hassas oldugum konu bende 2007 de kaybettım annemı alısamadım sankı hala evde benı beklıyor benı cok etkıledı ölumu bellı etmedım ama hala gecelerı yastıga basımı koydugum zaman aklıma gelıyor yanı cok zor yuce rabbım butun analara uzun omurler versın ...
nitrO_Oxide
10-10-2012, 10:49
Allah sabır versin ailesine sevenlerine...
SekoLive
10-10-2012, 10:56
arkadaşa allah sabır versin eminim tahmin edilmeyecek kadar cok zordur :(
Annemi üzmemek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Allah Rahmet Eylesin , Mekanı Cennet Olsun Nur İçinde Yatsın
Allah Kimseyi Anasız Babasız Koymasın Çok Zor Biliyorum ( Yakın Bir Arkadaşımın Babası Vefat Etmişti. Ne Çektiğini Ne Yaşadığını Biliyorum..)
5Dk. Düşününce Yokluğunu Anne Babamın Çok Büyük Bir Boşluğa Düşüyorum Ben Hayattayken Almasın Mevlam Onların Canını Kaldıramam Ben Bu Acıyı..
Hayattan Hiç Bir Zaman Şikayat Etmeyelim 'ÖF' Demeyelim Her Zaman Çokşükür Çokşükür Diyelim Para.Mal Herşey Gelip Geçici Şeyler En Önemlisi SAĞLIK Dünyada Sadece Birşeye Çare Yok Oda Ölüm Anne Babalarımız Yanımızdayken Başımızdayken Kıymetlerini Bilelim Üzmeyelim...
dayanamayacağım bi acıdır anne,baba veya kardeşimin vefat etmesi....(düşünmesi bile beni kötü yapıyor:()
ALLAH rahmet eylesin...:(
allah sabır versin kardeşimize... arkadaşların söylediği gibi yaşayan bilir allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın ne söylesek ne yazsak boş kelimeler yetmiyor...
matthardy
10-10-2012, 17:20
Zordur bilirim, en kotusude artik bulusulcak tek yer ruyalardir bunu ögretir hayat.
Daha 19 yasimdaydim sean george hastanesinde doktor karsima gecti ve dediki ; annen tasli yuzuk denilen kansere yakalandi ve zamani sinirli.
9/10/2007 yilinda hayata gozunu yumdu.
Ne esyalarina dokunabildim ne yasadigi evde dolanabildim.
Sokakta gordum kadinlari ona benzettim gittim bi umutla ama unutmustum...
Biri "anne" diyince hep aklima geldi.
Ondan sonra hergece ictim...
Albumlere baktim baktim baktim,sovdumde..
Onu alana bu hastaligi verene...
Hergece dedm bu gece bulusalim ruyalarda he?
19 yasimda ayrildim evden kendime ev tutup onun ogrettikleri ile yerleri sildim supurdum camssir bulasik yikadim.
Hep eksik kaldi bi yerim koyamadim yerine biseyi...
Taki bigun ruyadade annem ölene kadar....
63owen63
10-10-2012, 17:22
Allah rahmet eylesin,sizlere de sabır güc versin.
evde uffffffff dedıgım annelerımız varya..
.yetıştırme yurtlarında cocuklar ranzaların başina anne yazısını kazıyolar..
ben ailemden 2 buyugumu kaybettım arkadaşa allah sabır versın .dıyebılırız.
b.ustaoglu
10-10-2012, 19:28
Allah sabır versin, çok zor gerçekten...
Zordur bilirim, en kotusude artik bulusulcak tek yer ruyalardir bunu ögretir hayat.
Daha 19 yasimdaydim sean george hastanesinde doktor karsima gecti ve dediki ; annen tasli yuzuk denilen kansere yakalandi ve zamani sinirli.
9/10/2007 yilinda hayata gozunu yumdu.
Ne esyalarina dokunabildim ne yasadigi evde dolanabildim.
Sokakta gordum kadinlari ona benzettim gittim bi umutla ama unutmustum...
Biri "anne" diyince hep aklima geldi.
Ondan sonra hergece ictim...
Albumlere baktim baktim baktim,sovdumde..
Onu alana bu hastaligi verene...
Hergece dedm bu gece bulusalim ruyalarda he?
19 yasimda ayrildim evden kendime ev tutup onun ogrettikleri ile yerleri sildim supurdum camssir bulasik yikadim.
Hep eksik kaldi bi yerim koyamadim yerine biseyi...
Taki bigun ruyadade annem ölene kadar....
başkan akşam akşam ne hale soktun beni varya... :(:(
ALLAH sabırlar versin...
multispace
10-10-2012, 19:58
babamı kaybettikten sonra yaşadığım duyguları hiçbir zaman yaşamadım o anı hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor :S :(. Allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden .
ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olur ınsallah burada o acıyı yasayan arkadasların yazdıkları gercekten cok ama cok uzdu benı :( ALLAH GERİDE KALAN ANNE BABAMIZA VE EN SEVDİKLERİMİZE HAYIRLI UZUN OMUR NASİP EDER İNSALLAH :(
ALLAH yardım etsin! yakınlarına sabırlar dilerim!
Allah sabırlar versin.
Boşu boşuna benim başıma gelse ne olur diye düşünme. Aklın hayalin almaz bu durumu kavramaya. Başına gelirse o zaman anlarsın düşündüğün ile uzak yakın bir lakası olmadığını.
Yaşayan bilir ancak.
Ben yaşamadım ama neredeyse annem gibi olan teyzemi kaybettim.Nasıl bir üzüntüdür tahmin edemesemde şuraya boş beleş yazmış değilim.Hani kusarak ağlamak nedir onu öğrendim.Ağlarken sinir krizi geçirmek nedir onu öğrendim.Aynı semtte otururduk evinin olduğu yoldan geçemiyorum.Yolumu uzatıyorum.Teyzeme giderken sürekli poğaça aldığımız fırın vardı oraya gidemiyorum.Arada hayalleniyorum teyzemi görür gibi oluyorum.Ağlamak istemiyorum ama olmuyor.Ama kendimi avutmanın yolunu buldum bu dünya fani.Elbet bitecek burda hayat.Ama bu acı dayanılmıyor.Acısını veren rabbim verir merheminide diyorum,zaman sanırım o merhem zaman unutturmasada en azından etkisini azaltıyor.Yine hatıralarda yaşıyorlar.
serkanokan
10-10-2012, 21:11
Öncelikle Allah sabır,güç kuvvet versin.
O kadar ders alınacak bi konu ki, gündelik gelip geçici şeyler hayatımızda o kadar büyük yer kaplıyo ki....
Anneme dakikalarca sarıldım, duygulandım.
Allah annemizi-babamızı bizlerin başından eksik etmesin.