Orijinalini görmek için tıklayınız : LPG deki rolanti sorunu
Aracım Hyundai accent 1.3 admıre modeli
Benzinde giderken herhangi bi problem yok ancak lpgde araç kalkarken zorlanıyor devir düşüyor.Rolanti sabit durmuyo videoda görebilirsiniz . Kocaeliden sivasa geldim uzun yol yapınca böyle oldu
Problem nedir acaba ?
Accent LPG rolanti sorunu - YouTube (http://youtu.be/H2RAOKUEX64)
Accent LPG rolanti sorunu - YouTube (http://youtu.be/H2RAOKUEX64)
By_HaNNibaLL
11-10-2012, 19:22
LPG enjektörlerinin söketi cıkmiş yada yerinden oynamiş olabilir mi acep
Skyhawk34
11-10-2012, 19:23
lpgde mevcut olarak zaten rolantı bozuklugu olur ama bu sekılde sarkıya eşlik edercesine olmaz :D
bilgisayara takıp baktılarmı ?
Bilgisayara bağlattırma fırsatım olmadı henüz boşa atınca stop ediyor bu sorun oluyor enjektörün soketlerini kontrol ettim sorun yok gibiydi uzun yol yaptıktan sonra böyle oldu şehir içinde ışıklarda durunca aracı tekrar kaldırırken farkettim yaşığım yer kocaeli şuan sivasta kullanıyorum basınç farkından kaynaklanıyor olabilir mi acaba ?
rekord2000
11-10-2012, 20:04
Sirali sistemde basinc farki pek olmaz aslinda ama aracin lpg ayari bozulmus olabilir gostermeden sorunu cozmen pek bi zor ama genede enjektor soketlerini kontrol et temassizlik yada tozlanma olabilir.
tuner faruk
11-10-2012, 20:25
LPG markası nedir? Açık hava filtresimi yoksa kutuiçi filtremi kullanıyosunuz?
LPG Milano marka sıralı sıstem orjinal kutu içi filtre kullanıyorum herhangi bi modifikasyon yok motorda
tuner faruk
11-10-2012, 20:40
LPG Milano marka sıralı sıstem orjinal kutu içi filtre kullanıyorum herhangi bi modifikasyon yok motorda
Bilgisayara bağlatıp değerlere bakmakta fayda var
İbrahim33
11-10-2012, 22:24
Lpg ayarından olabilir , bi lpg ustasına göster bence...
JosephuS
11-10-2012, 23:12
Benim araçtada bir ara sabit durmuyordu rolanti gaz kelebeğini temizlet demişlerdi..
By_HaNNibaLL
11-10-2012, 23:15
Benim araçtada bir ara sabit durmuyordu rolanti gaz kelebeğini temizlet demişlerdi..
Evet genelde lpg yi takarken bişeyleri kırıp sonra yapiştiriyorlar ben serviste biktim gaz taktirdim arabada sorun var şikayektinden rolanti motorunu bi kontrol edin oradan hava aliyor olabilir.
gaz pedalina dokunup birakin araba saçmaliyacak mi ? birde benzinde deneyin ayni sorun oluyor mu