Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 RED 16 Turbo Fn2 Dyno 469 HP @ 14 psi Dyno Dynamics
Uzun zamandır verdiğimiz emeğin karşılığını bugün aldık. Allahıma şükürler olsun kazasız belasız bu aşamaya gelebildik. Yürümüyor denilen fn2 typerı 400 + yaptık. Yakında yapılacak upgradelerle 500+ belkide 600 leri görücez Allah izin verirse.
Şuan evc takılı değil wastegate 13 psi lık yay var ama kesiciye dogru 14-15 psi görüyoruz. Dyno dynamics gibi bir dynoda bu sonuc bence güzel. Bu sefer oldu alisami :)
http://i45.tinypic.com/25ppyet.jpg
video
Fn2 Turbo Typer 34RED16 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=HikcZTZyzB4&feature=youtu.be)
Fn2 Turbo Typer 34RED16 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=HikcZTZyzB4&feature=youtu.be)
http://www.youtube.com/watch?v=K0j3NSg0ocs
driftboy
11-10-2012, 20:20
Yürütmemişiniz kanat takmışınız resmen. Maşallah..
Tolga abi masallah gercekten emeklerinin ugraslarinin karsiligini alman cok guzel dun aksamda sesi gidisi cok col guzeldi 14 psi ile insallah cok daha guzel olucak masallah abi ALLAH kaza bela vermesin
Trance-R
11-10-2012, 20:22
maşallah , kazasız belasız ...
Otoban videosu isteriz :)
PPR engineering
11-10-2012, 20:23
Dediğin güç çıktı ama dyno dynamics için bu güç çok basarılı maşALLAH..
Yanlız 3-4 beni benden aldı.:D
tuner faruk
11-10-2012, 20:23
Maşallah Tolga abi Allah sıkıntısız bol gazlamalar nasip etsin :)
Hay maşallah abi tebrikler güzel deger
İşte beklediğim sonuç. Çok tebrik ederim, güzel günlerde keyifle kullanın, bizi de videodan mahrum bırakmayın :) nazar değmesin
_muhaRRem
11-10-2012, 20:28
bu dynoda 470 hp bi çok dynoda 500+hp demektir. çok güzel güçler , insan böyle güzel sonuçlar alınca uğraştığı zorluklar v.s herşeyi unutuyor
maşallah abi.
Tebrik ederim,emeklerin karsiliginin alinmasi harika duygu...
Listeye adinizi ekleyin artik...
Low-Rider
11-10-2012, 20:35
maşallah çok güzel sonuç
LUTFU CNGNS
11-10-2012, 20:37
Maşallah abi dahada iyi olur inşallah
bana biraz yavaşmış gibi geldi MaşAllah
Serhat Y.
11-10-2012, 20:53
Sürünün lideri el değiştirdi:D
0-200 m. teeklifim geçerli, başarılarr.
maşallah.....
teşekkürlr.
Yürütmemişiniz kanat takmışınız resmen. Maşallah..
teşekkürler.
Tolga abi masallah gercekten emeklerinin ugraslarinin karsiligini alman cok guzel dun aksamda sesi gidisi cok col guzeldi 14 psi ile insallah cok daha guzel olucak masallah abi ALLAH kaza bela vermesin
Sağolasın mehmetcim. al bi fn2 ;)
maşallah , kazasız belasız ...
Otoban videosu isteriz :)
inşallah yakında gelicek videoalr
Dediğin güç çıktı ama dyno dynamics için bu güç çok basarılı maşALLAH..
Yanlız 3-4 beni benden aldı.:D
Nasıl 3-4 güzeldi dimi . Yarın akşam db hazır et kaancım bi 100-200 ölçelim.
Maşallah Tolga abi Allah sıkıntısız bol gazlamalar nasip etsin :)
eyvallah :)
Hay maşallah abi tebrikler güzel deger
Sağolasın kardeşim sıra sana geldi
İşte beklediğim sonuç. Çok tebrik ederim, güzel günlerde keyifle kullanın, bizi de videodan mahrum bırakmayın :) nazar değmesin
Evet bu sonuc için bende çok bekledim. Artık fn2 ler zincirlerini kırsın . sana ne zaman sc yapıyoruz :)
bu dynoda 470 hp bi çok dynoda 500+hp demektir. çok güzel güçler , insan böyle güzel sonuçlar alınca uğraştığı zorluklar v.s herşeyi unutuyor
maşallah abi.
Eyvallah kardeşim aynen öyle bayadır ugrasıyoruz. Ama değdi. Deniyormuyuz fog la bi benle denemedin zaten :)
Tebrik ederim,emeklerin karsiliginin alinmasi harika duygu...
Listeye adinizi ekleyin artik...
Teşekkürler. liste için 1 hafta içinde bi çalışma yapıcam :)
maşallah çok güzel sonuç
eyvallah kardeşim.
Maşallah abi dahada iyi olur inşallah
Sağolasın . dedim sana satma diye ama dinlemedin.
bana biraz yavaşmış gibi geldi MaşAllah
yani diyorsunki bişeye benzemiyor :)
ChtArdARSL
11-10-2012, 20:58
Masallah Tolga abı allah kazadan-nazardan korusun..
Sürünün lideri el değiştirdi:D
0-200 m. teeklifim geçerli, başarılarr.
ahaha aynen sürünün lideri benim artık :D
http://www.fieldandstream.com/files/imagecache/photo-gallery/photo/38356/BARM_BearWars_Alaska_EXCL_018_0.jpg
0-200m den sonra bide benim için 0-300 km denermiyiz :))
yani diyorsunki bişeye benzemiyor :)
sen yaparsında benzemezmi yaa...sadece kaan ve dou gibi çok büyük rakiplerin var ondan tırstım :hahaha:
kesenize bereket maaşallah
PPR engineering
11-10-2012, 21:02
bu akşam cıkmıyomuyduk?dbn'e?
mşllh. çok güzel iş çıkarmışınız tolga
ilklere devammmm:)
mşllh. çok güzel iş çıkarmışınız tolga
ilklere devammmm:)
Sağolasın aynen öyle çok kişinin emeği var bu işte. Onlar için ayrı bi konu açıcam zaten Credits diye :)
R21TURBO 41
11-10-2012, 21:11
Emeği geçen herkezin eline koluna aklına sağlık. Yapılmayanı yapmak ve başarılı olmak extra hazlı bir duygu olsa gerek.
Maşallah Tolga başkan :)
masallah kazasız belasız sıkıntısız sürüsler , artık yollarda turbo fn2 lerde artar :)
Emeği geçen herkezin eline koluna aklına sağlık. Yapılmayanı yapmak ve başarılı olmak extra hazlı bir duygu olsa gerek.
Maşallah Tolga başkan :)
Al işte emeği geçenlerden biri :) Başkan sensiz tuvturk ün hiç tadı yok be :))
masallah kazasız belasız sıkıntısız sürüsler , artık yollarda turbo fn2 lerde artar :)
Teşekkürler. İnsanlar eskiden egzantrik takınca araba yorulurmu diye sorardı. Simdi stock motora turbo yapıyorlar zamanla bunun gibi zor işlere de el atarlar. Bizde önayak olduysak ne mutlu bize :)
Çok güzel abi allah kazasız belasız kırmasız binmeyi nasip etsin
ardacngns
11-10-2012, 21:19
hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız bin eski aracına göre nasıl sence jad a göre
Çok güzel abi allah kazasız belasız kırmasız binmeyi nasip etsin
sağolasın kardeşim.
hayırlı uğurlu olsun abi kazasız belasız bin eski aracına göre nasıl sence jad a göre
JAD 1.3 bar + meth ile 530 hp almıştık özgünün eski dynosunda. yine özgünün söylediğine göre RED in aldığı 460 küsür hp diğer dynolarda yaklaşık 500-520 hp civarı imiş.
Hedefim 1.6 bar ama Hilmi nin dediği doğru çıktı. O basınclar için bu enjektörler yetmez gibi. Geri dönüş olduğu halde şimdiden % 84 lerde ...
maşallah sayın aksakal :)
by_hayali
11-10-2012, 21:33
masallah abicim, Allah herseyi gönlüne göre versin güzel insanın arabasıda güzel oluyor :)
Çok güzel bir güç maşşalh.Fn2'lerin piyasası ep3'ü geçer geçmelide.Geçen acıbademde turuncu jantlı ep3 ile önlü arkalı park etmiş starbucksın ordaydı sanırım trafiğin sıkışıklığını bilip biraz bakındım maşşalh çok güzel parlıyordu.
Maşallah. Darısı başıma:)
Emeklerin karşılığı.Maşallah abi güle güle gazla...
GKS TypeR
11-10-2012, 21:58
maşallah çok iyi olmuş anlaşılan beklediğnize emeklerinize değmiş. allah utandırmasın reis.
Maşallah.ciddi iyi bi sonuç.emeğinizin karşılığını almanız çok iyi
Masallah cok iddaali emegnizin karsiligini ins fazlasiyla alirsiniz
fn2 den nie guc cıkmasın arkadasım k20 deilmi bunun motoru?
guc cıkarda yurumez ben sana diyim.
masallah:)))
abicim allah kaza bela vermesin çok iyi çıkmış emeklerin karşılığı bu olsa gerek dahada iyisi olur inş.
tebrikler abi.süper değer
goldbergbrk
11-10-2012, 22:28
valla youtubede geziirken bir anfa fn2 turbo diye baktım 34 red yazınca dahada dikkatimi çekti hemen bir arama yaptm yenı yapmısınız aracınızı :D güle güle sorunsuz kullanırsınız inşallah maliyet ve araçda kullanılan parçaların listesini yazarmısınız rica etsem
mami_makinen
11-10-2012, 22:33
Maşallah güle güle gazlamak nasip olsun ..
Maşallah Tolga,
Allah yüzünü kara çıkarmasın güle güle gazla.
Serhat Y.
11-10-2012, 22:47
ahaha aynen sürünün lideri benim artık :D
http://www.fieldandstream.com/files/imagecache/photo-gallery/photo/38356/BARM_BearWars_Alaska_EXCL_018_0.jpg
0-200m den sonra bide benim için 0-300 km denermiyiz :))
önce 0-200m. sonrasına bakarız:)
Juggernaut
12-10-2012, 01:50
Maşallah güzel güç çıkmış:)
RED FN2 Turbo Type R Teaser - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=K0j3NSg0ocs)
tekrar maşallah abi güzel değerler
Maşallah abi, dertsiz tasasız gazlamalar.
UK-Type-R
12-10-2012, 03:09
Videoyu gördükten sonra fn2 ye aşık oldum tekrardan :) Fena yürüyor kardeşim maş :)
tolga abi helal olsun yapıcam dedın yaptın Allah emeklerının karsılıgını verdı Masallah
Guzel gunlerde ,sorunsuz sikintisiz gazlarsin abi insallah..Insanin canini cektiriyorsun :)
Masallah...
Masallah abi, cok guzel guc
Suleyman
12-10-2012, 07:32
Çok iyi be masAllah
maşlllah araba güzel seside güzel :) fayanslarımı kararttttı neyse sildik geçti :) güzel güç Dynojetler için 510 gibi 515 gibi bir rakam aşağı yukarı 500+ a girmiş oldun tolgacım teprik ediom
bizde giremedin ama olsun :) ayrıyetten senden çok güç aldım Heuehueheuhe :)
ademsezer
12-10-2012, 07:49
typer ailesinin yeni turbosuna bi maşallah da benden:D
B.Aktepe
12-10-2012, 07:52
maşallah maşallah, eğri güzel, devir istiyor devir :)
SekoLive
12-10-2012, 07:59
hayırlı olsun allah kaza bela aksilik göstermesin cok güzel olmuş :)
Evet bu sonuc için bende çok bekledim. Artık fn2 ler zincirlerini kırsın . sana ne zaman sc yapıyoruz :)
Dur abi kanıma girme, ansızın yapıveririz kim bilir :)
Bravo abi tebrik ederim :)
Maşallah
Sabah sabah uykum açıldı maşallah :)
Kazasız sıkıntısız güzel günlerde kullanın
maşallah 41 kere,tebrikler valla,mükemmel olmuş...emeği geçen herkesin ellerine sağlık :)
egzoz sistemi nasıl ?
oem egzoz çıkışları böyle mükemmel olmuş,maşallah tekrardan kırmızı tam sleeper :)
Tolga abi bee tekk 206 quik i hazırlayısın geldi aklıma .. zaman geciyor hani köeşe çekilip uslu bi arabayla dolaşayım yok :) masallah yaslanmayan ruhuna , emegine
B.Battal
12-10-2012, 08:51
Maşallah, Allah kaza bela vermesin abi hayırlı olsun.
maşallah abi süper olmuş senin ve emeği geçen herkesin eline sağlık kazasız belasız sürüşler...
Selcuk_RoL
12-10-2012, 09:02
Maşallah güzel güç çıkmış:)
RED FN2 Turbo Type R Teaser - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=K0j3NSg0ocs)
Kanka bu videoyu bence konum basina koy o harekette kaana gelsin:)
Uzun zamandır verdiğimiz emeğin karşılığını bugün aldık. Allahıma şükürler olsun kazasız belasız bu aşamaya gelebildik. Yürümüyor denilen fn2 typerı 400 + yaptık. Yakında yapılacak upgradelerle 500+ belkide 600 leri görücez Allah izin verirse.
Şuan evc takılı değil wastegate 13 psi lık yay var ama kesiciye dogru 14-15 psi görüyoruz. Dyno dynamics gibi bir dynoda bu sonuc bence güzel. Bu sefer oldu alisami :)
http://i45.tinypic.com/25ppyet.jpg
video
Abicim tebrik ederim gercekten keyif konfor ve guc hepsi bir arada olmus massallah allah kazadan beladan korusun dahada hizli olsun:icon_tup:
BMK TypeR
12-10-2012, 10:39
Maşallah kanka, emek verdin güzel sonuçlar çıktı eline sağlık, dahada iyi olur, 600hp sınırına gelirsin artık,
Tolga abi seni bu isi biliyosun valla 10numara sesi gidisi.daha iyi olacaktr ellerinde eminim:)
Vay be bitti sonunda abi emeğine sağlık çok güzel oldu. Geriye keyfini çıkarmak kaldı güle güle gazla :)
maşallah allah kazasız belasız gazlamak nasip etsin
typermelih
12-10-2012, 13:29
valla şaşırdım kaldım,helal olsun
zor iş
ve başarılmış bir iş dayno verisi herşeyi söylüyor
ama sizden ricam aman kırılmasında bırakın 470 hp gezin,biraz bakın küçük ufak tefek sıkıntılar çıkaracakmı sonra basınç açarsınız,muhtemel zaten şu güçle çoğu araca sıkıntı olursunuz
tekrar hayırlı olsun
emeğin nedemek oldunu herkesten çok ben bilirim
allahım esirgesin.eski bir fn2 sahibi olarak gurur duydum,allah kazabela sıkıntı yüzü göstermesin
iyi çalışmalar
Sağolasın aynen öyle çok kişinin emeği var bu işte. Onlar için ayrı bi konu açıcam zaten Credits diye :)
Benim bile emegim var :D O kadar masaj yaptim moral verdim :D
Kanka Masallah walla cok guzel deger. Satacagin zaman haber eder misin? Anladin sen onu :D
AhmetDncr
12-10-2012, 13:42
Maşallah çok güzel, Allah nazardan korusun :)
Maşallah abi, emeklerinin karşılığını almak güzel bir duygu olsa gerek :)
Gunes G.
12-10-2012, 15:03
Tebrikler kardesim emeginin karsiligini aliyosun :)
prodecture
12-10-2012, 15:16
emeğinize sağlık maşallah..rabbim kaza bela sıkıntı yüzü göstermesin...
Tolga abım masallah emegının emeklerınızın karsılıgını almıssınız.Allah kaza bela yuzu gostermesın
masallah masallah cok güzel olmus ses mükemmel
Değerler fake fotolar photoshop.
Tolga yiyorsa gel bu akşam saplayım sana :) Açık ve net :)
Masallah Tolga abi. Ugrastigina degdi.
Allah sorunsuz sikintisiz kullanmayi nasip etsin.
TYPERHAKAN
12-10-2012, 20:51
maşaallah RABBİM kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Yorum yapan maşallahını esirgemeyen tüm dostlara tekrar teşekkür ediyorum tekrardan.. :icon_tup:
maşlllah araba güzel seside güzel :) fayanslarımı kararttttı neyse sildik geçti :) güzel güç Dynojetler için 510 gibi 515 gibi bir rakam aşağı yukarı 500+ a girmiş oldun tolgacım teprik ediom
bizde giremedin ama olsun :) ayrıyetten senden çok güç aldım Heuehueheuhe :)
Eyvallah özgün uğraştın dynoda emek verdin sağolasın. Ayrıca vtec point içinde teşekkür sayende 20 hp aldık ahaha :)
maşallah maşallah, eğri güzel, devir istiyor devir :)
Bu oem yağ pompası ile 8601 dönmem :)
maşallah 41 kere,tebrikler valla,mükemmel olmuş...emeği geçen herkesin ellerine sağlık :)
egzoz sistemi nasıl ?
oem egzoz çıkışları böyle mükemmel olmuş,maşallah tekrardan kırmızı tam sleeper :)
sağolasın . Egzos sisteminin resmi facebook da var ordan inceleyeiblirsin.
Maşallah kanka, emek verdin güzel sonuçlar çıktı eline sağlık, dahada iyi olur, 600hp sınırına gelirsin artık,
Kanka artık greddy timer ı hediye edersin :)
Vay be bitti sonunda abi emeğine sağlık çok güzel oldu. Geriye keyfini çıkarmak kaldı güle güle gazla :)
Bırak gazı guzu çarşamba 201 mi yapıyorsun arabaya ne yapıyorsan parlat biraz daha :)
Değerler fake fotolar photoshop.
Tolga yiyorsa gel bu akşam saplayım sana :) Açık ve net :)
Olm bak git............
Masallah daha ne olsun hem yakisikli typer hem gidiyor :)
ulu_cupra
20-10-2012, 22:13
Abi Masallah
Agiz tadiyla gazlamak nasip olsun
Vur kirbaci vur kirbaci :D
ibratice
04-11-2012, 21:12
maşşallah Allah nazarlardan kem gözlerden korusun.
Eyup Duygun
04-11-2012, 22:59
Tolga abı maşallah , canlı halide cok iyi.Allah nazarlardan saklasın.
ozan kayahan
04-01-2013, 12:59
kazasız belasız maşallah
darkless
04-01-2013, 13:52
tebrikler emeğin karşılığını almak güzel olmalı allah kaza bela vermisin inşallah
CeM öZeR
04-01-2013, 15:25
Maşallah çok iyi değerler. Allah utandırmasın.. İnşallah herşey bittiğinde sürelerinide paylaşırsınız :)
abi hemen konuyu baktım dün akşam canlı gördük çok güzel bi araç kırkbinkere maşallah...