Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel plaka almak?
Arkadaşlar merhaba
Kısmetse birkaç ay içerisinde sıfır km polo almayı düşünüyoruz. Yanlız plakayı 34 BER .. almak istiyorum. Ber plakayı kartal verebiliyor ikametgahımda kartalda. Plaka için nereye başvurmam gerekiyor? ne kadar ücret isterler tahmini?
Ahmet_28
12-10-2012, 17:08
kartal trafik şubeye başvuracaksınız.minimum 250 tl isterler maximum 1.000 tl
onursumer
12-10-2012, 17:13
normal satış işlemini gerçekleştirip şubeye gittiğinizde bu plakayı istediğiniz soyleyin boşta olanlara bakın
sizden bağış yapmanızı isteyebilirler
ben bağıcılardan kız arkadaşıma alırken 3000tl istediler :D
BER aslında çok fazla birşey anlam ifade etmiyor, o yüzden 500tl civarı isterler diye düşünüyorum, KML gibi direk kemal veya kamili çağrıştıran bir plaka bize 3000'e mal olmuştu.
İsmim berkay olduğu için BER almak istiyorum. Kafamdada 500 tl gibi bi rakam var daha fazla veremem. Randevu sistemiyle çalışıyorlar galiba fakat E-RANDEVU'ya girince seçtiğiniz birimde henüz plan yapılmamıştır diyor ne demek oluyo bu :D Tanıdık polis falan bulsak halledemez mi bu işi?
Fiyatlar serbest piyasa kosullari gibi dalgali kur :)
Amirin o gunku degil o anki haline bagli
Acikcasi mutlaka var ise tanidiginizla fiyat sorun sonrasinda pazarlik yapmaya calisin
Ama fiyat belli olmaz 1500 TL de olabilir 250 tl de 500 tl de..
onursumer
12-10-2012, 17:30
bana ilk 3000tl dediler 1000tl için bayağı tanıdık vs bulmak zorunda kalmıştım
tabi plakanın harfleri ruhsat ismi tutması vs fiyatı etkiliyor
Aracı pederin üstüne alıcaz Onun adıyla bi ilgisi yok yani. Tabi araba için sıra bekleyceğiz o arada ben bi önceden gidip ne kadar fiyat isterler diye konuşmayı düşünüyorum. yoksa tanıdık bulup direk pederimi yönlendiriyim?
ErayCerit
12-10-2012, 17:39
İstanbulda piyasa uçmuş arkadaş :s burda 100-150 tl alıyorsun istediğin plakayı
Bende kartaldan aldim sen ikametgahi aldirmadan once git bi konus kendin derdini anlat bende bar aldim 2000 tl fiyat cekti ilkte sonra pazarlik yaptim git pazarligini yap ruhsat benim ustume olucakti adama plaka lazim dedigim an adimi ve arabayi sordu
Bende kartaldan aldim sen ikametgahi aldirmadan once git bi konus kendin derdini anlat bende bar aldim 2000 tl fiyat cekti ilkte sonra pazarlik yaptim git pazarligini yap ruhsat benim ustume olucakti adama plaka lazim dedigim an adimi ve arabayi sordu
hocam ikametgah kartalda zaten. ruhsatta pederin üstüne olucak. anlamsız ber plakaya 2000 tl çekmesi çok saçma o kadar hayatta vermem.
Sana yaklasık ne kadar indirim yaptılar?
Opel Kadett GSI 1992 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59238737 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kadett-gsi-2-0-16v-34-brk-78-59238737/detay)
istersen sahibine bir sor plakayı satmayı düşünüyor mu... İlanla ilgim yok ber istiyorsun ama işine yarar belki...
Valla ordaki memurun o anki ruh haline bagli ben 3 4 gun sonra bagis yapip gittigimde diger bi memur benim muhattap oldugum polise hafiften kizdi benim yanimda bu paraya verilirmi diye basta anlasirken o olsa yalan olmustu anlicagin
Opel Kadett GSI 1992 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59238737 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kadett-gsi-2-0-16v-34-brk-78-59238737/detay)
istersen sahibine bir sor plakayı satmayı düşünüyor mu... İlanla ilgim yok ber istiyorsun ama işine yarar belki...
tesekkur ederim. Sağlam bi fiyat çekiceğine eminim :)
ben 1 ay önce sırada BDD olduğundan dolayı Eski plaka istemiştim babamdan özellikle ES alalım dedik 250 lira istedi amir 100 liraya ZS verebilirim dedi zar zor pazarlık 50 liraya indirdim bunu niye söylüyorum sizde bu mantıkla BRK isteyebilir fiyatı BER olursa ne kadar olur gibi aşağı cekebilirsiniz :) birde tanıdık memur varsa tadından yenmez :) umarım istediğiniz plakayı istediğiniz rakama bulursunuz :)
KGüneyli
13-10-2012, 06:53
kartal trafik şubeye başvuracaksınız.minimum 250 tl isterler maximum 1.000 tl
Eger, max fiyat dediğiniz gibi 1.000 tl felansa ben hemen 34 KAM 34 KML 34 KAA plakaların 3 unude alıyım :)) Ben 2005 te KG plakayı alırken 700 küsür lira para vermiştim :) gecenlerde BRK plaka içinde 4500 TL istemişlerdi. arkadasn adı burak:)