Orijinalini görmek için tıklayınız : REG 106 GTİ (( son video ))
Selcuk_RoL
13-10-2012, 03:52
Rakipsiz REG'e son bir veda busesi olsun...! :D
720p kalite konuşuyor:D:D
REG 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bsA8Y0_Ip3g)
emirarslan34
13-10-2012, 03:53
otobanın sahibi :D maşallah canavara. sesler cok cok iyi :)
reg karadenizdeki avına çıkmadan önceki son videosu desek daha mı doğru olur ne selçuk abi :D
Selcuk_RoL
13-10-2012, 04:50
reg karadenizdeki avına çıkmadan önceki son videosu desek daha mı doğru olur ne selçuk abi :D
Aynen kardesim son kez yola indirdik aslani:icon_tup:
Masallah kanka yeni sahibine Allah kaza bela vermesin yeni projende sana basarilar:)
UmutRıza
13-10-2012, 06:54
Regi özleyeceğiz arabayı yollarken haber verinde bir veda merasimi düzenleyelim, en kısa zamanda daha iyisini yaparsınız inşallah.
Ö.öztüRk
13-10-2012, 07:22
Reg gitti gerçi yabancıda değil yaşar abide ikinizede hayırlı olsun :)
Rakipsiz REG'e son bir veda busesi olsun...! :D
REG 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bsA8Y0_Ip3g)
Fark var yanii :) Maşallah reg'e tekrardan
hikmetcubukcu01
13-10-2012, 08:31
yeni sahibine hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasibiyle.
bir dönemin bittiği ,yeni dönemin başladığı demektir bu.
CRM'nin yeni mermisini sabırsızlıkla bekliyoruz
selçuk bee verme kanka bi aksilik çıksın ben diyorum reg başka bişey örnek alınacak bi 106 gerçekten hakkıyla sonuda kadar denedı gectı geçildi (106 hariç) bi kere dha bineydik bari içimde kaldı :)
AhmetYılmaz
13-10-2012, 09:19
Şarkı cuk oturmuş. :) hayırlı olsun abicim. Allah daha iyilerini nasip etsin.
brs_odbs
13-10-2012, 09:21
maşallah .. aslan parçasına yeni sahibine hayırlı olsun kazasız belasız saplamalı videolar bekliyoruz :) suat abim ve selçuk abimede kolay gelsin yeni proje için .. suat abiii yine adaleti çok yakında yapıcaktır herzaman ki gibi sabırsızlıkla bekliyoruz :icon_tup:
orhan_guney
13-10-2012, 09:21
Şarkı güzel olmuş 2 taraf içinde hayırlı olsun.
Satıldıgını duyunca once uzuldum sonra Yasar abının aldıgını duyunca uzuntum gectı,her ıkı tarafada hayırlı olsun
Sırada ne var Selcuk?
Patisever
13-10-2012, 09:49
sanki yerin altından cıkıyor yeraltı gibi
mami_makinen
13-10-2012, 09:52
Maşallah kardeşim yenisini yaparsın ...
Müzikte abinden çalıntı :)
CRM PERFORMANCE oldugu sürece yeni REG'ler herzmaan olacaktır. selçuk uzulecek can sıkacak bısey yok daha ıyısını daha hızlısını yaparsınız ınsallah...
valla regi hiç özlemicem çünkü hiç binemedim ... buda tarihe selcugun kara bi lekesi olarak yazılacak :D
kendi küçük yaptığı işler büyük olana araç reg gerçekten vedayı hakeden bir araç daha iyilerini yaparsınız inşallah...
life is life
13-10-2012, 10:39
Her iki taraf içinde hayırlısı olsun..
kelalper
13-10-2012, 10:51
olm tozunu silmek yerine rüzgara mı çıkarıosun nan arabayı :D
Maşallah maşallah daha hızlılarını yaparsın inşallah.
maşallah reg'e alan arkadasada hayırlı olsun kazasız binsin..bir reg gider bi reg gelir inş.. belki daha iyisi gelir belii olmaz..hayırlısı olsun..
mermiden kaçabilen tek atmosferik...
Selcuk_RoL
13-10-2012, 11:33
sağolun arkadaşlar allah daha iyilerini hepimize nasip etsin
Maşallah kardeşim iki tarafa da hayırlı olsun..yeni aracı bekliyoruz :icon_tup:
Selcuk_RoL
13-10-2012, 17:05
Maşallah kardeşim iki tarafa da hayırlı olsun..yeni aracı bekliyoruz :icon_tup:
İns kanka allahin izni ile
Masallah kanka yeni sahibine hayirli ugurlu olsun regle butun olmustunuz hayirlisi olsun
Masallah kanka yeni sahibine hayirli ugurlu olsun regle butun olmustunuz hayirlisi olsun
ameliyatla ayırdılar zaten :D
CRM PERFORMANCE oldugu sürece yeni REG'ler herzmaan olacaktır. selçuk uzulecek can sıkacak bısey yok daha ıyısını daha hızlısını yaparsınız ınsallah...
Allah sana daha güzellerini nasip etsin abi sende adamın kralısın ...Biz ne hızlılar gördük güle güle öldük :)
maşallah .. aslan parçasına yeni sahibine hayırlı olsun kazasız belasız saplamalı videolar bekliyoruz :) suat abim ve selçuk abimede kolay gelsin yeni proje için .. suat abiii yine adaleti çok yakında yapıcaktır herzaman ki gibi sabırsızlıkla bekliyoruz :icon_tup:
ALLAH sana daha hızlısnı nasip etsin barış :icon_tup: hep arabalrı deniyolar bide insanları densek görsek ne olurki içimde öle bi atom varki patlamaya hazır ama her insanın elini kolunu bağlayan bişeyler var barışşş
chiefkadir
13-10-2012, 18:35
Reg'i anlamak için ikiye alıp 60 da denemek lazım :D
Maşallah Selçuk kardeşim daha hızlısı gelecek inşallah
JusticeForAll
13-10-2012, 18:48
Alana da satana da hayırlı olsun araç ne kadara satıldı bi türlü öğrenemedim mazur görün :D
E.Bozoglu
13-10-2012, 19:04
Masallah cok iyi :)
Emrecan-R
13-10-2012, 19:07
king of the 106!
maşallah canım hem araçta hem sahibinde kocaman fark var :)
brs_odbs
13-10-2012, 19:17
ALLAH sana daha hızlısnı nasip etsin barış :icon_tup: hep arabalrı deniyolar bide insanları densek görsek ne olurki içimde öle bi atom varki patlamaya hazır ama her insanın elini kolunu bağlayan bişeyler var barışşş
Sağol abi .. İşte sevdiğimiz abilerimiz var onlar için susuyoruz yoksa herkez herşeyin farkında sen takma kafana bişe abi sinir yapma seviliyosun:icon_tup:
Alana da satana da hayırlı olsun araç ne kadara satıldı bi türlü öğrenemedim mazur görün :D
Para vermedim kardeşim,istedim selçuk kırmadı beni sağolsun .
Reg'i anlamak için ikiye alıp 60 da denemek lazım :D
Maşallah Selçuk kardeşim daha hızlısı gelecek inşallah
Şefim pzts yada salı 2 de 60 alıp bekleyeceğim :)
Varmı karadenizde deneyecek arkadaş ? buraların yenisiyiz,varsa hızlı arabası olan arkadaşlar mutlaka denemek istiyorum ,bir kaç güne konu açcagım zaten samsun'a ordu'ya giresun'a gider diye :D
Regi özleyeceğiz arabayı yollarken haber verinde bir veda merasimi düzenleyelim, en kısa zamanda daha iyisini yaparsınız inşallah.
Reis merasime gerek yok öldükmü :D
selçuk bee verme kanka bi aksilik çıksın ben diyorum reg başka bişey örnek alınacak bi 106 gerçekten hakkıyla sonuda kadar denedı gectı geçildi (106 hariç) bi kere dha bineydik bari içimde kaldı :)
Ya orcunnn sen bütünleşmiştin be kardeşim arabayla :D :d bugün eski videolarını izledim çok güldüm .
Sinop samsun ordu giresun' a gider denemek isteyen olursa aracı sinop a getirmeden denemek isterim ciddiyim ;)
106 s2000 typer sahiplerine duyrulur pardon m3 ü unutmuşum :D
Ö.öztüRk
13-10-2012, 22:03
Yaşar abi tekrardan hayırlı olsun samsun'da dişine göre 1-2 araç var ama REG' bu ne diş bırakıyor ne çene ;) allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Yaşar abi tekrardan hayırlı olsun samsun'da dişine göre 1-2 araç var ama REG' bu ne diş bırakıyor ne çene ;) allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Kim var araç ne ? cidden denemek isterim ...
samsunu bilmemde jb 106 çorumda.. yine baya yüklü bi 106 daha var 16 LL plakalı yaşar abi..
samsunu bilmemde jb 106 çorumda.. yine baya yüklü bi 106 daha var 16 LL plakalı yaşar abi..
Not ediyorum.
Sağolasın kardeşim ;)
chiefkadir
13-10-2012, 22:42
Not ediyorum.
Sağolasın kardeşim ;)Yaşar alınca ankaraya gel , jj saxo ile deneyemediler enazından o deneme çıkar aradan :D
Yaşar alınca ankaraya gel , jj saxo ile deneyemediler enazından o deneme çıkar aradan :D
Kadir abi sen denemedinmi jj ile ?
chiefkadir
13-10-2012, 22:47
Kadir abi sen denemedinmi jj ile ?JJ ile deniyoz arada bro videolar olacak sitede..Biraz işleri var bitirsin nazmi çıkartır :)
Abi sen denediysek hesap yap işte ordan :)
Ben aracı benzin zamlarını protesto için çekici ile getirecegim sinop'a :D
Ö.öztüRk
13-10-2012, 22:49
Mavi eg'de çorumda olması lazım oda gayet iyi yürüyor.
chiefkadir
13-10-2012, 22:52
Abi sen denediysek hesap yap işte ordan :)
Ben aracı benzin zamlarını protesto için çekici ile getirecegim sinop'a :DYok sen yap bro :D Ben girmeyim araya denemek güzeldir:hahaha:
Mavi eg'de çorumda olması lazım oda gayet iyi yürüyor.
b20 si yi diosunuz galiba o samsunda..
Selcuk_RoL
13-10-2012, 23:02
Reg 106 ve 50 kg jokeyi yasar abi dusunemiyorum valla:):)
chiefkadir
13-10-2012, 23:37
Reg 106 ve 50 kg jokeyi yasar abi dusunemiyorum valla:):)Bro bende burgazlı Okana veriyim arabayı amk bela olur istanbula:hahaha:
Bro bende burgazlı Okana veriyim arabayı amk bela olur istanbula:hahaha:
hahahaha şakası bile içimi titretmeye yetti yeminlen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
chiefkadir
13-10-2012, 23:39
hahahaha şakası bile içimi titretmeye yetti yeminlen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:hahaha: :D
Burgazli okan alirsa yandik wala yandik bila yandik :D
sattın mı la sen bunu şimdi.... insafsız...
Selcuk_RoL
16-10-2012, 10:09
sattın mı la sen bunu şimdi.... insafsız...
Valla kanka yasar abiyi bekliyoruz bakalim aldim geliyorum diyo:)
"Ya orcunnn sen bütünleşmiştin be kardeşim arabayla :D :d bugün eski videolarını izledim çok güldüm ."
eyvallah abi yine yaptın makaranı biey demiyorum hayırlı ugurlu olsun
okan_berke
16-10-2012, 12:48
kanka yeni 106 daha hızlı olucak inşallah allahın izniyle ben hiç üzülmedim çünkü king olarak gidiyor yeni sahibine
by serçe
16-10-2012, 12:53
Allah daha iyilerini nasip etsin selçuk alan kişide hayrını görsün kazasız belasız kullansın
hayırlısı olsun be selcuk biri gider biri gelir..kanka duramassın sen.
Selcuk_RoL
17-10-2012, 09:28
hayırlısı olsun be selcuk biri gider biri gelir..kanka duramassın sen.
Kanka allahin izni ile hemen basliyoruz yeni projeye yine 106 ama bu sefer hem kozmetik yonden hemde motor olarak daha profesyonel bsy cikicak bakalim piyasaya hareket gelsin:D
sana mini alalım pampa :D boşver fransızı
Valla kanka yasar abiyi bekliyoruz bakalim aldim geliyorum diyo:)
Şu an bağcılardayım bankadan kağıt parçalarını çekiyorum :D
Öğleden sonra kurufasulyecide buluşalım ;)