Orijinalini görmek için tıklayınız : İlandaki alfa romeo Q hakında bilgi
highpower
13-10-2012, 08:56
arkadaşlar şimdiden ilginize teşekkürler
ilandaki arcı tanıyan varmı yeğenime almayı düşünüyorum araç sahibi belki foruma üyedir kendisi ile telefonda görüştüm ama yinede genel bilgisi olan arkadaşların bilgisinede başvurmak istedim bunlarla uğraşanlar ustalarından daha çok anlar dilinden
Alfa Romeo 155 Q4 1994 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 87083558 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfisti-den-bakimli-87083558/detay/)
ghibli06
13-10-2012, 09:05
gurcell nickli arkadaşımıza PM atarsan o tanıyordur...
bu nasıl birşey insan arabasındaki boyayı bilmez mi ?
highpower
13-10-2012, 09:26
kaza yoksa boya takıntımız yok zaten kırmızı sonuçta beş yılda bir boyat çabuk solar
Ben bilmiyorum. Hiç baktırmadımda. Ama tabiki aldığım kişi belliydi ve büyük kazası olmadığı için sağı,solu boyanmış pek umursamam. Zaten 2001 lada yani piyasası yok :)
TAbiki alacağım yeni model bir araç için enazından bakarım satışı için :)
çok güvendiğin bir aile dostu olur, yediğin içtiğin ayrı gitmez ve adam sana boyası şurda burda der o zaman baktırmazsın onu bi nebzede olsa anlarım. ama hiç bilgi sahibi olunmaması çok değişik.
darkmoon
13-10-2012, 09:59
araba güzel duruyor
ghibli06
13-10-2012, 10:03
arkadaşlar nerdeyse 20 yaşında ve bir elin parmağı kadar olan arabada zaten boya arayacaksanız hiç bulaşmayın bu tarz arabalara... bazı modellere bakıyorum 870 tane ilanı var, onların arasından seçersiniz boyasız kazasız olanı...
darkmoon
13-10-2012, 10:07
arkadaşlar nerdeyse 20 yaşında ve bir elin parmağı kadar olan arabada zaten boya arayacaksanız hiç bulaşmayın bu tarz arabalara... bazı modellere bakıyorum 870 tane ilanı var, onların arasından seçersiniz boyasız kazasız olanı...
Konuyla hiç alakası yok yeri gelmiş yazıyım bazıları 20-30 yaşındaki araçda boya değişen varmı diyorya öyle şaşırıp kalıyorum adam bunca yıl müzedemi saklıycak arabayı evinin salonundamı :)
ghibli06
13-10-2012, 10:12
ya da arabanın çamurluğa sürttüler yaptırmayacak mı?
Araba benim arabam, nasıl birşeyim gel gör istersen Onat....
Aracı biz yatar halde aldık. Alırken de boyasına vs. baktırmadık. 3-4 sene oldu alalı.
Aldıktan sonra Motorundan turbosuna , 4 çekerinden koltuklarına , direksiyonundan gösterge paneline , kısaca herşeyini değiştirdik.
Sıfır masraflıdır.
LPGsini ben taktım, üzerinde yazılım var, 1.5 bara kadar ayarladık. LPGsini de wideband ile yolda gene ben yazdım.
Araba benden satılıktır, ben kefilimdir. Ben ilgilenemediğim için aracı kardeşim satıyor.
Gözünüzü kapatıp alabilirsiniz.
highpower
13-10-2012, 10:17
tekrar söyleyim boya takıntımız hiç yok
demek istediğim boya arayıp aramamak değil. sahibinin vurdum duymazlığı. boyalı bile olmuş olsa, gelen alıcılara şurasında şu vardır burasında bu vardı ve bende komple boyattım gibi belli dialoglar kurabilirsin. buda senin aracı ne kadar önemsediğini gösterir.
Aracın çarığı çürüğü yoktur. Komple boyalıya benziyor, ama arka bagaj halısında, ön şaselerde ,altında vs. tamir izi vs. yok.
Aracı ben ilgilenemediğim için Orhan Kardeşime verdim. Kendisinin Alfa 75 turbo'su , 147 si de bulunmaktadır. Sıkı alfistidir.
demek istediğim boya arayıp aramamak değil. sahibinin vurdum duymazlığı. boyalı bile olmuş olsa, gelen alıcılara şurasında şu vardır burasında bu vardı ve bende komple boyattım gibi belli dialoglar kurabilirsin. buda senin aracı ne kadar önemsediğini gösterir.
Yahu bak hala konuşuyorsun! Laflarına dikkat et vurdumduymazlık ne demek?
Araba benim arabam, nasıl birşeyim gel gör istersen Onat....
Aracı biz yatar halde aldık. Alırken de boyasına vs. baktırmadık. 3-4 sene oldu alalı.
Aldıktan sonra Motorundan turbosuna , 4 çekerinden koltuklarına , direksiyonundan gösterge paneline , kısaca herşeyini değiştirdik.
Sıfır masraflıdır.
LPGsini ben taktım, üzerinde yazılım var, 1.5 bara kadar ayarladık. LPGsini de wideband ile yolda gene ben yazdım.
Araba benden satılıktır, ben kefilimdir. Ben ilgilenemediğim için aracı kardeşim satıyor.
Gözünüzü kapatıp alabilirsiniz.
valla gürsel abi ilanda yazılanlar da sadece boya kısmı yetersiz bilgi içeriyor zaten. yoksa geri kalanı elinden geldiği kadar güzel yazılmış. zaten senin arabansa senin yaptığın arabaysa kimse boyasına takılacağını sanmam.
Yahu bak hala konuşuyorsun! Laflarına dikkat et vurdumduymazlık ne demek?
değişik cidden bak... sanki küfür ettik. sanki aracına kötü birşey söyledik. boya varsa bilmiyorum demek benim için eksik bilgidir. bunu söyleyince neyi bu kadar sıkıntı yarattı ??
düzgünce yazmışsın üstteki postta bende dile getirmişim. nedir bu gerginlik ?
Yahu , 20 yaşındaki arabada ne boyası? Alırken baktım şasesine , götüne başına, bir kazası yoktu , bende aldım. :D
Üzerine de 15.000 liraya yakın harcadık.
Araç yazılım dışında zır stocktur. Eksozu vs stocktur. Yazılımını da bir gün canım sıkıldı , çıktım yaptım.
Sadece LPG kiti 2000 tl üzerindedir ve Quattro Garage garantisi altındadır.
Direksiyonunu , vites topuzunu ve gösterge panelini kucağımda getirdim yurtdışından.
değişik cidden bak... sanki küfür ettik. sanki aracına kötü birşey söyledik. boya varsa bilmiyorum demek benim için eksik bilgidir. bunu söyleyince neyi bu kadar sıkıntı yarattı ??
düzgünce yazmışsın üstteki postta bende dile getirmişim. nedir bu gerginlik ?
Üstte yazdığımı görmedin sandım, ama sende öyle yazıyorsun ki sanki çakal galericiden satılık araba...
Yahu , 20 yaşındaki arabada ne boyası? Alırken baktım şasesine , götüne başına, bir kazası yoktu , bende aldım. :D
Üzerine de 15.000 liraya yakın harcadık.
Araç yazılım dışında zır stocktur. Eksozu vs stocktur. Yazılımını da bir gün canım sıkıldı , çıktım yaptım.
Sadece LPG kiti 2000 tl üzerindedir ve Quattro Garage garantisi altındadır.
Direksiyonunu , vites topuzunu ve gösterge panelini kucağımda getirdim yurtdışından.
yahu tamamda abim bende kötü birşey söylemedimki. o araç komple boyalıda olsa senin satman yeterlidir alınması için. gereksiz kızdın :D
ayrıca alıcak olsam gözüm kapalı alırım. boyada aramam. ben sadece cümleye takıldım.
Üstte yazdığımı görmedin sandım, ama sende öyle yazıyorsun ki sanki çakal galericiden satılık araba...
estafurallah abi olur mu öyle şey. bu sitede tiksindiğim adamlara bile öyle bir tarzda konuşmak istemem ki seni tanımasamda emeğine saygım var. öyle birşey demem asla. bunu hissettirdiysem kusura bakma.
darkmoon
13-10-2012, 10:27
ben çok beğendim çok diri duruyor
AtmoSpheriC
13-10-2012, 12:27
araba gerçekten 10 numarayms :)
Merak eden gelir arabaya bakar, çıkar lpg de benzinde gazlarız, sıfırdan kalkarız, hoşunuza giderse veriririz.
highpower
13-10-2012, 14:55
olumsuz yorum yok ozaman araba hakkında
kelalper
13-10-2012, 15:01
gürsel nedir bu 4 çekerlerden çektiklerin yaw :D
highpower
13-10-2012, 16:03
bu araçların kroniği varmı peki arıza olarak
Ken_Block
13-10-2012, 16:06
"Arabanın kazası, boyası değişeni vb. var mı?", diye soracaklar hiç boşuna aramasın; bilmiyorum.
vuhuu adam noktayı koymuş