Orijinalini görmek için tıklayınız : Okan arkadaşımız typer532 nick
Okan arkadaşımıza ( typer532 ) ulasamıyorum sanırım yıne numarası degıstı ona olaşabılecegım bır telefon numarası yada sıteden ırtıbata gecebılıcegim bir arkadaşımız kardeşimiz lazım.
Teşekkürler.
Taniyan goresen kimse yokmu ???
ya arkadas bu adam dunyaları sattı bu sıtede bır allahın kulu tanımıyormu ?
kımse tasın altına elını sokmak ıstemıyor sanırım....
Honda Type_R
17-10-2012, 11:12
Orcunum bende var ama okanin teli kapali tutuyo acik degil belli zamanlarda acip tekrar kapatiyo
Orcunum bende var ama okanin teli kapali tutuyo acik degil belli zamanlarda acip tekrar kapatiyo
yılmazcım sıteye gırıyo.. belkı 12 tane msj attım telefonu acıkken 10 kerede cagrı bırkatım.Sitede aktif sürekli takipteyim özel mesaj atıyorum cevap yok belirli dönemlerde numara değiştiriyor bende bunu bılıyorum ama donus yapmaması can sıkıcı bır durum.
hıc gormuyor bu konuyu arkadas ınsan utanır bır telefon açar olacak sey değil....
arkadaslar konu sılınebilir hiç bir faydası olmadı sıteye konu açmanın,
SADECE BU ARKADAŞA MAL GELMEDEN PARANIZI YOLLAMAYIN BENİM CANIM YANDI BAŞKASININ YANMASIN...
orcunum ..bu adam böle bi adam deil aslında vardır basında bi derdi...anladım sinirlenmişisn ama sana ne yapar eder döner ama ..
orcunum ..bu adam böle bi adam deil aslında vardır basında bi derdi...anladım sinirlenmişisn ama sana ne yapar eder döner ama ..
vallaha sulhi ne olursa olsun sorumluluk sahibi bir insan ise 8 mesaj,15 cevapsız arama techturkeyden 3 özel mesaj bir insan buna sessiz kalamaz mutlaka en azından mesaj çekersin siteye girmeyi biliyor aktif olmayı biliyor,çok basit bir mesaj orçun durumlar karısık seni şu gün arıcam sen merak etme yada orçun halledemıyorum senın ışini paranı yolluyorum geriye. bunu soylemek ne kadar zor olabılırkı sulhicim sende ticaret yapıyorsun bır dunya sey satıyorsun dogru bır seymı bu yapılan ???
ayrıca ılk mesajım aynen su sekılde;okancım olabılır sorun ben basımın caresıne bakayım sen bana paramı geri yolla... aradan 1 ay geçti nerdeyse yalan olmasın ses seda yok,ayıp abı kımse parayı kolay kazanmıyor.
çok alışverişimiz oldu ama hiç bir problem yaşamadık, geçenlerde bizde ulaşamadık aramamıza ragmen
mustafaucgun
19-12-2012, 01:01
orçun bu okan arkadaşımızın hiçbir işinde düzgün bi ticaret görmedim boşuna uğraşma onun hayatı yalan dolan benimde izmitte ki dükkanda duran şanzuman daki kilit i benim ağzımdan ustaya haberi var gibi alıp başkasına satmış bpş ve sahtekar bi arkadaş bu malaaseeff
orçun bu okan arkadaşımızın hiçbir işinde düzgün bi ticaret görmedim boşuna uğraşma onun hayatı yalan dolan benimde izmitte ki dükkanda duran şanzuman daki kilit i benim ağzımdan ustaya haberi var gibi alıp başkasına satmış bpş ve sahtekar bi arkadaş bu malaaseeff
vallaha mustafa abı adam telefonlara cıkmıyo cıkmaıdgı gıbı mesajlarada cevap vermıyo ıllakı bır gun denk gelırız bır yerlerde ozaman ne yapıcak cok merak edıyorum.
paranın ustune yatmak salak yapmak kadar kolay bır sey yok onun yaptıgı cok yanlıs....
Tanımıyorum kendisini. Çok duydum, aracını fln gördüm baya ama tanışmadım hiç.
Tanıyor olsaydım ulaşmaya çalışırdım Orçun.
Yine eş dost'a onu tanıyanlara haber ederim. dönüş olursada bana sana haber veririm.
Tanımıyorum kendisini. Çok duydum, aracını fln gördüm baya ama tanışmadım hiç.
Tanıyor olsaydım ulaşmaya çalışırdım Orçun.
Yine eş dost'a onu tanıyanlara haber ederim. dönüş olursada bana sana haber veririm.
duyarlılığın için teşekkür ederim.
dragon07
25-12-2012, 22:23
bnmde ticaretim oldu ama bn 1500lira kestim :) dikkatli ol iyi satırcıdır
freelife
25-12-2012, 22:29
ben bu şahısla ilgili değilde yapılan ve hoşuma gitmeyen yorumla ilgili birşey yazmak istiyorum ,ne zaman bu tip konu açılsa bu arkadaş aslında öyle biri değil yazılıyor hep, fakat genelde hep öyle biri çıkıyor o öyle biri değil bu öyle biri değil ne yani mağdur olan taraf nasıl biri zenginmi parayı gönderip aylarca bekleyebilecek kişimi bence çok saçma bir açıklama '' öyle biri değil aslında '' açıklaması , herkesin derdi kendine o öyle biri değil diye başkasımı mağdur olacak ve başkasına aynı muameleyimi yapsın sonrada oda öyle değildi aslında olsun :)...Umarım düşüncemi anlatabilmişimdir
-HAKTAN-
26-12-2012, 00:10
Telefonuna her ne durumda olsun cevap vermeyen adamla ticaret yapılmaz.
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Hersey para pul maddiyat değildir.
Maneviyat herseyden ustundur para icin insan kendine laf söyletmemeli kötü dusundurmemelidir.
mustafaucgun
26-12-2012, 02:27
vallaha mustafa abı adam telefonlara cıkmıyo cıkmaıdgı gıbı mesajlarada cevap vermıyo ıllakı bır gun denk gelırız bır yerlerde ozaman ne yapıcak cok merak edıyorum.
paranın ustune yatmak salak yapmak kadar kolay bır sey yok onun yaptıgı cok yanlıs....
orçunum bu adam böyle dediğim gibi izmit sanayide ep3 için kilit vardı bana ait onuda almış satmış haberim yok kişiliksiz ve bencil diyicek bişey yok