Orijinalini görmek için tıklayınız : Adil kullanım saçmalığı
phoenixs
13-10-2012, 14:15
Avea hat kullanıyorum sınırsız internet diye bi paket aldım 2 gb ı geçtim bulunduğum yerde 3G 10 mb ı görüyor ama şimdi 2 gb ı geçtim diye internetim yavaşlatıldı 128 kb a 10.000 den 128 e düştü böyle bi saçmalık olabilir mi şikayet edebileceğimiz bir yer var mı ne yapabiliriz ?
vodafone da aynı sinir bozucu
şikayet edemezsin o paketi alırken altında küçük yazıyordur bu kotadan sonra hız düşüyor diye. bendede vodafone var sınırsız ama 100mb kotadan sonra yavaşlıyor
mannerboy
13-10-2012, 14:35
kota aşımında hız düşüyor alırken bunu kabul etmiş oluyoruz malasef :)
TTNET'te aynı şekilde. İnsanları yeni kandırma yöntemi buldular işte...Bu durumu şikayet etmek için müsteri hizmetlerini aradığınızda; sözleşmede bunun yazdığı söyleniyor. Adil kota bulunmayan bir internet istediğinizde ise en az iki katı aylık ücret çıkartıyorlar. Adil olan bizi kandırmak demek ki :)
phoenixs
13-10-2012, 17:08
Yaw tamam hızı düşürde 10.000 den 128 e düşmek mantık lı mı ?
3mbite düşüyor en son uygulamada TTNET'te.
anlamadığım nokta neyi adil kullanıyoruz biten bir su birikintisi mi var petrol rezervi mi yoksa bir lokma ekmeği mi bölüşüyoruz
normalde ttnet'te falanda 15 gb'ı geçince yavaşlıyor mutlaka söylenmesede yazıyordur biryerlerde otomatik olarak kabul etmişsinizdir yani :/
SerdaR A.
14-10-2012, 05:50
aynısı bana oldu 16 mbit net aldim takir takir oduyorum sora bitttroentle tanıstım 1 gun sora baktım sayfa acılmıo soradan adıl kotayı cozdum aradım dıorum parası neyse umrumda degıl kotayı ac acamam eee pekı sınırsızı varsa ona gecır sadece 8 mbıt de var dedıler paramla rezıl oldum hızımda dusdu taaa ben onların