PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : samsung note II

Sayfa : 1 [2]

emirarslan34
31-12-2012, 19:58
acil bilgi lazım arkadaslar.

nelere dikkat etmem lazım tamam ilanları boşverelim. nelere bakım alırken chın malları varmı piyasada.

RottingChrist
31-12-2012, 21:16
illa sıfır olmak zorunda mı? turkcell genpa veya samsung çıkışlı yeni alınmış cihazların 2. eli de uygun fiyatlı alınabilir. ben geçen hafta satayım dedim kısmet olmadı ihtiyaç kalmadı iptal ettim.

ben eşime s3 alırken akmerkez samsung mazasından aldım. piyasada 1700 civarıyken ben 1400 e hemde taksitle almıştım. netten maza telefonuna ulaşıp arayın sorun bence.

nelere dikkat etmem lazım tamam ilanları boşverelim. nelere bakım alırken chın malları varmı piyasada.

oGuZ555
31-12-2012, 21:20
Arkadaşlar bende arıyorum max:1100 lira verebilirim bu fiyatlara satan olursa bana ulaşsın

emirarslan34
31-12-2012, 21:27
illa sıfır olmak zorunda mı? turkcell genpa veya samsung çıkışlı yeni alınmış cihazların 2. eli de uygun fiyatlı alınabilir. ben geçen hafta satayım dedim kısmet olmadı ihtiyaç kalmadı iptal ettim.

ben eşime s3 alırken akmerkez samsung mazasından aldım. piyasada 1700 civarıyken ben 1400 e hemde taksitle almıştım. netten maza telefonuna ulaşıp arayın sorun bence.

sıfır alım diyorum panpa şimdi adam dusurmustur falan filan istemiyorum o şupeye girmek istemiyorum. ve katsitli alıcam hepsi aynımı bunların orj lermi 1200 lere buldum sıfır onu almak istyorum eyer makına orjse basıma ne gibi sorunlar gelebilir. mesela kayıtsızmı olur veya 6 ay sonra kapanırmı nolur??? garantisi olmasın kendime güveniyorum XD :D :D :D anladınmı ne demek istedigimi. abi allah aşkına alırken nelere dikkat edim onu sole bana yavv :D

RottingChrist
31-12-2012, 22:02
ya hiç incelemedin mi bu telefonu sen? öyle çakma makma satıyorlar ama eline aldımmı biraz bızıkladınmı belli olur ne mal olduğu. bire bir bir çakma telefon duymadım daha. pasaport sıkıntın yoksa kayıtsız al kendin kaydet başın ağrımasın. imei sorgulamasını yap netten bak marka model ne diye kayıtlı çakma imai olmasın. bir de fatura al aldığın yerden yeter. ekranına bak resim çek vs.

sıfır alım diyorum panpa şimdi adam dusurmustur falan filan istemiyorum o şupeye girmek istemiyorum. ve katsitli alıcam hepsi aynımı bunların orj lermi 1200 lere buldum sıfır onu almak istyorum eyer makına orjse basıma ne gibi sorunlar gelebilir. mesela kayıtsızmı olur veya 6 ay sonra kapanırmı nolur??? garantisi olmasın kendime güveniyorum XD :D :D :D anladınmı ne demek istedigimi. abi allah aşkına alırken nelere dikkat edim onu sole bana yavv :D

likedead
02-01-2013, 09:29
4.1.2 türkiye güncellemesinde bildirim çubuğunu gri veya siyah renk olarak değiştirme görünüyor.fakat ayarlarda ben öyle bi seçenek göremedim yapan var mı acaba:D

Yigit-Y
02-01-2013, 09:33
dip 1400-1500 bandında netde bu rakam altı sıkıntılıdır bence patlar imei bir kaç ay içinde

8.000rpm
02-01-2013, 10:30
yakala.co'da güzel indirim ile satılıyor , bilginize

RottingChrist
02-01-2013, 10:37
bildirim çubuğu hangisi oluyor acaba? :o bende 2 gün oldu indireli çok fazla kurcalamadım ama hiç değişiklik çarpmadı gözüme.

4.1.2 türkiye güncellemesinde bildirim çubuğunu gri veya siyah renk olarak değiştirme görünüyor.fakat ayarlarda ben öyle bi seçenek göremedim yapan var mı acaba:D

Low-Rider
02-01-2013, 10:39
yakala.co'da güzel indirim ile satılıyor , bilginize

Paralel ith. sanırım o telefonda, o yüzden uygun fiyat.

CinAli_06
02-01-2013, 17:14
benim bir sorum olacak yeni konu açmaktansa burda sormak mantıklı geldi kirlilik olmaması açısından , cok kararsız kaldım S3 mü, Note2'mi ,iphone 5'mi yakın zamanda kuzenim gelecek yurtdışından ve 4 yıldır aralıksız iphone kullandıktan sonra samsung ve androide alışmakta zorlanırmıyım? tek zor gelen kısmı iphone basitliği andorid biraz karışık geliyor gözümde büyüyor. yoksa note2 çok hoşuma gidiyor. bir akıl, bir çıkış yolu önerilerinizi bekliyorum.

ruudvan
02-01-2013, 17:46

3 cesıt cihaz var.
1 telpa kvk genpa dora gıbı fırmaların sattıgı cıhazlar 2 sene garantılı samsung guvencesınde.
2 teknosa saturn vs gıbı fırmaların sattıgı kendı garantılerınde olan kendı garantılerı olan cıhazları zaten samsung evrensel garantıye sokuyor yanı telefon zımbabvedende alınsa bu garantı var ama teknık sorunda en hızlı cozum uretebılen secılebılınır.
3. bıreysel yurtdısı telefonlar
bunlardada jkayıt var ıse eger. 1 sene yıne samsung servıslerınden garantı ıle yararlanabılıyorsunuz.

cıhaz ıstedıgı kadar garantılı olsun bırazda sans meselesı sıkıntılıysa cozulmesı can sıkabılır.

ekran kırılırsa 600-700 tl fıyatı var garantıye gırmesı zor ıhtımal mısal ama tuşu basmaz bu garantılık ıstır.

emirarslan34
02-01-2013, 17:52
3 cesıt cihaz var.
1 telpa kvk genpa dora gıbı fırmaların sattıgı cıhazlar 2 sene garantılı samsung guvencesınde.
2 teknosa saturn vs gıbı fırmaların sattıgı kendı garantılerınde olan kendı garantılerı olan cıhazları zaten samsung evrensel garantıye sokuyor yanı telefon zımbabvedende alınsa bu garantı var ama teknık sorunda en hızlı cozum uretebılen secılebılınır.
3. bıreysel yurtdısı telefonlar
bunlardada jkayıt var ıse eger. 1 sene yıne samsung servıslerınden garantı ıle yararlanabılıyorsunuz.

cıhaz ıstedıgı kadar garantılı olsun bırazda sans meselesı sıkıntılıysa cozulmesı can sıkabılır.

ekran kırılırsa 600-700 tl fıyatı var garantıye gırmesı zor ıhtımal mısal ama tuşu basmaz bu garantılık ıstır.

eline saglık kardeşim cok sagol :)

RottingChrist
02-01-2013, 18:34
bence s3 ü eleyip i5 ve note 2 üzerinde düşünün. ben 4 ay iphone kullandım sonra hep android telefon kullandım ama geçenlerde bir i5 alıp kurcalayayım dedim hiç yabancılık çekmedim. telefonların özellikleri belli ve bunları biliyorsanız kısa bir bocalama süresinden sonra alışır gidersiniz. ios ve android yakın zamanda yaygınlaştı bunlardan önce kullandıklarımızı unutmamak lazım.

benim bir sorum olacak yeni konu açmaktansa burda sormak mantıklı geldi kirlilik olmaması açısından , cok kararsız kaldım S3 mü, Note2'mi ,iphone 5'mi yakın zamanda kuzenim gelecek yurtdışından ve 4 yıldır aralıksız iphone kullandıktan sonra samsung ve androide alışmakta zorlanırmıyım? tek zor gelen kısmı iphone basitliği andorid biraz karışık geliyor gözümde büyüyor. yoksa note2 çok hoşuma gidiyor. bir akıl, bir çıkış yolu önerilerinizi bekliyorum.

Ramiz
02-01-2013, 18:45

Bence artilari ve eksileri yan yana koyup degerlendirin gerci d3 veya note2 nin iphone 5 den nasil bir eksisi var bulamadim , ayrica gozunuzde buyumesin 1 gunde adapte olabilirsiniz

CinAli_06
10-01-2013, 22:31
bence s3 ü eleyip i5 ve note 2 üzerinde düşünün. ben 4 ay iphone kullandım sonra hep android telefon kullandım ama geçenlerde bir i5 alıp kurcalayayım dedim hiç yabancılık çekmedim. telefonların özellikleri belli ve bunları biliyorsanız kısa bir bocalama süresinden sonra alışır gidersiniz. ios ve android yakın zamanda yaygınlaştı bunlardan önce kullandıklarımızı unutmamak lazım.

Bence artilari ve eksileri yan yana koyup degerlendirin gerci d3 veya note2 nin iphone 5 den nasil bir eksisi var bulamadim , ayrica gozunuzde buyumesin 1 gunde adapte olabilirsiniz

teşekkür ederim yorumlar için note2 dedik bakalım sonuç nolacak.

Ramiz
10-01-2013, 22:38
Hayirlisi olsun diyelim

SErhat.
11-01-2013, 10:00
teşekkür ederim yorumlar için note2 dedik bakalım sonuç nolacak.

2.5 senedir iPhone 3G kullanıyordum, iPhone 5 getirttim kendime, onu da daha elime aldıktan birkaç saat sonra bir başka tanıdığın Note II'siyle, sırf onun büyük diye alışamaması sebebiyle takasladık.

Benim işime geldi, üste para aldım.:D

Note II'de gayet güzel özellik bir cihaz ki, en çok da 3100 mAh pile sahip olmasını avantaj olarak görüyorum ben. Şarjı tam olarak 1.5 gün gidiyor sürekli internete gir-çık vs. ile.

Yani tavsiye ederim. Teknik bakımdan gerçekten en iyi konumda diyebilirim cihaz için.

Sadece büyük ve kim görse telefonu tepkisi "bu ne" tarzında oluyor.

Ama severim büyük telefonları ve şimdi elime eski i3'ümü alınca oyuncak telefon almış gibi oluyorum.:D

Büyüklük benim için dert değil.

Bir müddet sonra alışıyorsunuz elinizde tutmaya.

Ama şahsi fikrim hem iPhone 5'i birkaç saatliğine de olsa kullandım, hem de Note'u hâlâ kullanıyorum. iPhone tek artısı telefonun basitliği oldu bana göre. Gerçi Note II'de çok karışık değil. İlk kez Android kullanmama rağmen sıkıntı yaşamadım. Note II en başta pil ömrü, sonra da sanırım daha hızlı olması seebiyle i5'ten bir tık önde bence.:)

ruudvan
11-01-2013, 10:42
hayırlı olsun serhat.

atituti
11-01-2013, 11:55
s3 ü note2yle takaslasammı diye düşünmüyo değilim :)

Ozgurr61
11-01-2013, 15:29
s3 ü note2yle takaslasammı diye düşünmüyo değilim :)

pisman olmazsin :icon_tup:

Ramiz
18-01-2013, 16:50
İki gündür kieste bu güncellemeyi alıyorum ama bir türlü yüklenmiyor başarabilen varmı acaba ?

http://img6.imageshack.us/img6/907/ykseltme.jpg

meLaNchoLic
18-01-2013, 16:58
uygun fiyatlı note 2 bulursam alıcam valla bende s3 ve note 2 arayışındayım..

bg_cano
20-01-2013, 20:20
Arkadaslar atiyorum faceden yada baska yerden fotoyu nasil kaydediyoruz telefona ustune basili fln tutunca bi etkilesim fln olmuyor yardmci olabilecek varmii acilinden????

KGüneyli
20-01-2013, 20:28
Edit: Yanlıs anlamısım.

meLaNchoLic
20-01-2013, 21:28
Arkadaslar atiyorum faceden yada baska yerden fotoyu nasil kaydediyoruz telefona ustune basili fln tutunca bi etkilesim fln olmuyor yardmci olabilecek varmii acilinden????

geçen akşam aldım bende note 2 mi sonunda :D ve bu sordugun sorunun cevabını bende bulamadım hala...

s3 varken kaydediyodum bi şekilde ama note 2 de bulamadım :S

CinAli_06
20-01-2013, 22:22
2.5 senedir iPhone 3G kullanıyordum, iPhone 5 getirttim kendime, onu da daha elime aldıktan birkaç saat sonra bir başka tanıdığın Note II'siyle, sırf onun büyük diye alışamaması sebebiyle takasladık.

Benim işime geldi, üste para aldım.:D

Note II'de gayet güzel özellik bir cihaz ki, en çok da 3100 mAh pile sahip olmasını avantaj olarak görüyorum ben. Şarjı tam olarak 1.5 gün gidiyor sürekli internete gir-çık vs. ile.

Yani tavsiye ederim. Teknik bakımdan gerçekten en iyi konumda diyebilirim cihaz için.

Sadece büyük ve kim görse telefonu tepkisi "bu ne" tarzında oluyor.

Ama severim büyük telefonları ve şimdi elime eski i3'ümü alınca oyuncak telefon almış gibi oluyorum.:D

Büyüklük benim için dert değil.

Bir müddet sonra alışıyorsunuz elinizde tutmaya.

Ama şahsi fikrim hem iPhone 5'i birkaç saatliğine de olsa kullandım, hem de Note'u hâlâ kullanıyorum. iPhone tek artısı telefonun basitliği oldu bana göre. Gerçi Note II'de çok karışık değil. İlk kez Android kullanmama rağmen sıkıntı yaşamadım. Note II en başta pil ömrü, sonra da sanırım daha hızlı olması seebiyle i5'ten bir tık önde bence.:)

eyvallah dostum.

SErhat.
21-01-2013, 02:06
An itibariyle batarya 31 saati geçti. Note II.

http://i45.tinypic.com/314768i.png

+

Edit: 21.01.2013 Ekleme
Dün bu ekran görüntüsü aldıktan sonra yaklaşık 1 saat filan internete girdim çıktım. Akşama kadar da birkaç görüşme yaptım. An itibariyle 2 günü tamamladı ve %14 gösteriyor.:)

http://i45.tinypic.com/117tn38.png

Ama şu an internete bağlandığım gibi bir anda düşer o 14'lük dilim.:D

Yine de performans gayet güzel.

48 saatin toplasan 20 saatinde internete girmemişimdir. Onda da uyuduğum zamanlarda telefon boşta olduğu zamanlar. Telefon hiç kapatılmadı bu zaman zarfında pili uzun gitsin diye; zaten kapatıldığında yine 0'dan başlıyor saymaya.

Batarya performansımız.:)

bg_cano
21-01-2013, 07:46

Yardım edebilecek varmı ??

Low-Rider
21-01-2013, 07:49
facebook aplikasyonunda fotoğraf kaydetme özelliği yok, ekran görüntüsü alarak kaydedebilirsin..

bg_cano
21-01-2013, 08:08
facebook aplikasyonunda fotoğraf kaydetme özelliği yok, ekran görüntüsü alarak kaydedebilirsin..

saolasın ınstagramda flndamı aynı yada başka biyerden kaydetme özellğide varmı yoksa sadece ekran görüntüsü almamı???

Ramiz
21-01-2013, 11:25
instagramdada aynı olması lazım , sanırım fotoğraf telif haklarından dolayı böyle oldu

SErhat.
21-01-2013, 11:33
Instagram önceden de öyleydi.

iPhone 3'te fotoları kayıt edebiliyordum Facebook'ta. Note II'de böyle bir durum yok maalesef.

Ben de mail olarak yollayıp, kayıt ediyorum.

Bu arada bataryam kendini aştı.:) 53 saat sonunda kapandı telefon. Karma kullanımda gerçekleşti bu değer.

Dou
22-01-2013, 04:46
Beyler

Multi window güzel bir özellik, fakat kullanılabilinen applicationlar sınırlı. Sadece samsung un izin verdiği programlar ile kullanabiliyorduk.

Şimdi göndereceğim linkteki program ile bütün applicationları multi window ile kullanabilmek mümkün, tercihinize göre seçmenize olanak tanıyor.

Rootlu cihazlar kullanabilir, herhangi bir mesuliyet kabul etmem. Ben denedim çalışıyor. Omega rom ile kullanıyorum problem yok.

[26 DEC][LJ2/LK7/LL4] MultiWindow Complete Control V2 {Now Odex LL4} - xda-developers (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953705)

Ramiz
15-07-2013, 00:49
Arkadaşlar son bir haftadır donma problemi yaşıyorum , facebook ve chrome da dolanırken donup kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum , root vs yok 4.1.2 yi tekrar yükledim cihaz üzerinden fabrika ayarlarına döndüm ama çözüm olmadı , başına gelen çözümü bilen varmı acaba ?

Bayrampaşalı
24-09-2013, 14:45
Arkadaşlar bugün bende note2 almayı düşünüyorum fakat donma sorunu varmıdır bunlarda telefonda en nefret ettiğim şeydir ona göre hata yapmıyım

Anıl E.
25-09-2013, 16:28
İphone 4s'den note 2'ye geçeyim diyorum saçma mı olur ?

metrekare
25-09-2013, 16:31

Ben iphone 5 ten gectim 6 aydir note 2 ye oldukca memnunum. Iphone 3g den beri iphone kullanan biri olarak asla iphone a donmem, nitekim su an note 3 on siparisini verdim.

Ilk asamada iphonedaki basit kutucuklari ozleyebilirsin ama android dunyasini kesfettikce iosun attigi kaziklari tek tek gorup kin tutacaksin :)

Mutu
25-09-2013, 19:15

Aynı şeyi yaptı arakdaşım 1 ay önce yaklaşık. Şimdi telefon konusunda çok memnun. Hatta pil süresi konuusnda akıllı telefonların tanrısı olarak adlandırıyor note2'yi. :hahaha: Şarj dahil her şekilde üstün bir telefon note 2 4s'e göre. :icon_tup:

Ben iphone 5 ten gectim 6 aydir note 2 ye oldukca memnunum. Iphone 3g den beri iphone kullanan biri olarak asla iphone a donmem, nitekim su an note 3 on siparisini verdim.

Ilk asamada iphonedaki basit kutucuklari ozleyebilirsin ama android dunyasini kesfettikce iosun attigi kaziklari tek tek gorup kin tutacaksin :)

Ben de note 2'ye yükselmeyi istiyorum, fakat düzgün fiyat veren olmadı hiç. Sahibindende 3 ilanın 2sinin ekranı kırık.

Eğer bulursam ben de s2'den note 2'ye geçeceğim. İstanbuldaysanız ve note 2'yi satmayı düşünürseniz(kozmetik olarak savaştan çıkmış gibi değilse) özel mesaj bekliyorum.

TayfunS
25-09-2013, 19:27

duyduğum kadarıyla iphone ların şarjı sıkıntılı. Sırf bu yüzden bile geçilir. bi iki hafta note2 kullanın 4s elinize oyuncak gibi gelir

Ahmet Saraçoğlu
25-09-2013, 19:30
abiler note II , yada androide genel olarak ;Kullanıcı adi ve şifre girerek , gps le yer tespiti yapan progrm varmı?İphoneumu bul gibi.

R.I.P
25-09-2013, 19:33
note 2 de eksikliğini hissettiğim tek şey navigasyon. tomtomun yazılımı 60-70 dolar, ücretsiz veya 'ilaçlı' ücretli navigasyon programı lazım var mı bilen

urukain
25-09-2013, 19:36
Hatta pil süresi konuusnda akıllı telefonların tanrısı olarak adlandırıyor note2'yi. :hahaha: Şarj dahil her şekilde üstün bir telefon note 2 4s'e göre. :icon_tup:

.

s4ün ölücü kullanımda pil gücünü görüceksin ahahah :D

Mutu
25-09-2013, 19:48
s4ün ölücü kullanımda pil gücünü görüceksin ahahah :D

Hem küçük hem pahalı, hiç bana göre değil. :D

urukain
25-09-2013, 19:51
Hem küçük hem pahalı, hiç bana göre değil. :D

bana yarım inçin lafını yapma olm :D

Anıl E.
26-09-2013, 08:14
İndirime girmesini bekliyorum,1100-1200 tl 'yi görmüştü vatan'da . Ben de görür görmez hemen alıcam . Note 3'de çıkıyor zaten.

Bayrampaşalı
26-09-2013, 08:16
İndirime girmesini bekliyorum,1100-1200 tl 'yi görmüştü vatan'da . Ben de görür görmez hemen alıcam . Note 3'de çıkıyor zaten.

ben dün aldım kesınlıkle tavsiye ederım biraz büyük ama mükemmel bi telefon keşke daha önce alsaymışım dedım :)

Anıl E.
26-09-2013, 10:00
ben dün aldım kesınlıkle tavsiye ederım biraz büyük ama mükemmel bi telefon keşke daha önce alsaymışım dedım :)

Ne kadara aldınız acaba ? Ben bi vatanı bekleyim diyorum haftasonu düşebilir .

Vodafone tarifeme ekliyor , o da 1440 tl ye denk geliyor .

Bayrampaşalı
26-09-2013, 10:40
Ne kadara aldınız acaba ? Ben bi vatanı bekleyim diyorum haftasonu düşebilir .

Vodafone tarifeme ekliyor , o da 1440 tl ye denk geliyor .

ben arkadaşımdan aldım 5 günlük cok büyük gelmiş kullanamıyodu 1000tl ye aldım onun aldıgı fıyat bıraz tuzlu kasko kılıf falan bütün ıvır zıvırı almış 1900 e nakit gold dan

mmtrıza
26-09-2013, 12:07
bende 4s ten note2 geceyimmi diye baya düşündüm ve başabaş takas ederek değiştim

dediğiniz gibi iphone kutucuklarını özledim önce birazda büyük geldi şimdi ise 4s oyuncak gibi geliyor bana

şarj konusundada 4s aşırı kullanımda takribi 3-4 saat te pil bitiyordu note2 yi akşama kadar kurcalıyorum internet hep açık 20ye kadar düşüyor çok başarılı normal kullanımda 2 gün az kullanımda 3 gün gidiyor şarj

film izlemesi ve haber sitelerine erişim ve okunaklık süper iphonede boşuna yıllarımızı geçirmişiz :D

meLaNchoLic
26-09-2013, 17:06
note 2 de eksikliğini hissettiğim tek şey navigasyon. tomtomun yazılımı 60-70 dolar, ücretsiz veya 'ilaçlı' ücretli navigasyon programı lazım var mı bilen

Sygic var güzel... bide iGo var oda güzel.. türkçe yönlendirmelerde var.. google haritalarında navigasyonu güzel çalışıyor.. sesli yönlendirme yok o kadar.. başka aklıma gelen yok şuan için..

edit: sygic deneme sürümü olarak geliyo sonradan satın alıyosun.. 1 hafta falan bi dene hoşuna gidicektir.. hatta ön cama asıp kamerayı acıp yolu görüntüleyerek tarifide var cok güzel oluyo :)

iGo da sanırım direk netten apk ve dosyalarını indiripde kuruluyodu google play store da falan denk gelmedim...

Anıl E.
27-09-2013, 10:37
Kamerasına iyi değil diyorlar doğru mu ?

Anıl E.
27-09-2013, 15:23
Aldım kullanıyorum şu an ,iphone saçma gelmeye başladı :)

Anıl E.
27-09-2013, 23:39
Bunun ilk sarj muhabbetini nasıl yapalim ? Icindeki sarj komple bitsin mi

Mutu
28-09-2013, 02:46
Şarj süresince telefonunuzu kullanmayın yeter, gerisi batarya için sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Telefon kapalı şekilde belli saat şarj olması gerekiyor için hurafe diyen de var, işe yarıyor diyen de var. Ama şarjda iken kullanmanın zararı olduğu kesin.

Anıl E.
30-09-2013, 14:58
Valla pek övüldügü gibi değil galiba şarz'ı . Kullanınca 1 günü anca çıkartır gibi duruyor.

altugkocer
03-10-2013, 11:32
sabah http://www.techturkey.com/forum/teknolojik-haberler/100303-android-paylasim-alaniuygulamalarrom-157.html#post7072338 konusuna yazmıştım aceleyle sonradan note 2 konusunu gördüm :)

arkadaşlar note 2 kullanıyorum yurtdışı telefon pasaport kayıtlı değil ocak ayında aldım imei çakılı

gece şarja taktım telefonu sabah uyandığımda bu ekran vardı

http://i44.tinypic.com/sbq54j.jpg

kapatma tuşuna bastım kapandı fakat telefonu açmadan tekrar bu ekrana döndü

telefonu tamamen kapatmak için bataryayı çıkartmak gerekiyor yani

ses yükseltme tuşu+home+açma/kapatma tuşuna aynı anda basıp reset attım yine bu ekran geldi recovery ekranı falan gelmedi yani

anlayan arkadaşlar vardır yardımcı olursanız sevinirim

Mutu
03-10-2013, 12:05
Menu, ses kapama ve açma kapama tuşuna basar mısınız? Download moduna geçiyorsa eğer rom atabilirsiniz.

Mutu
03-10-2013, 12:19
Valla pek övüldügü gibi değil galiba şarz'ı . Kullanınca 1 günü anca çıkartır gibi duruyor.

Tam şarj ettiğinizde saaat olarak yazarsanız daha mantuıklı olur.

Kullanınca dediğiniz nasıl bi kullanım türü? 1 gün dediğiniz 24 saat yapar, kullanıldığından da bahsediyorsunuz. Akıllı telefon için kurcalanmış şekilde 24 saat müthiş bi süredirn zaten.

altugkocer
03-10-2013, 14:32
Menu, ses kapama ve açma kapama tuşuna basar mısınız? Download moduna geçiyorsa eğer rom atabilirsiniz.

onu yaptığımda da yine resimdeki ekran geliyor

Mutu
03-10-2013, 17:25
O zaman sorun yazılımsal değil. Güvendiğiniz bi telefoncuya götürün derim.

douu
03-10-2013, 17:32
arayan varsa garantiden yeni dönen telefonumu satıyorum. anakartı orta gövdesi bataryası falan sıfır takılıp geldi. garantisi 15 ay daha var.

altugkocer
04-10-2013, 18:27
arkadaslar telefonda flash hatasi varmis.. Isınmadan kaynaklı oluyormuş !!! Ankarada tanıdığınız telefoncu yada servis var mı ?