Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni araç tavsiyesi
cümleten iyi akşamlar. yeni bi araç alıcam allahın izniyle ruhsatta şöyle adımın soyadımın yazdığı :D kafamda aslında 2012 seatl leon 1.6 dizel var ama genede sizlere bi danışmak istedim. kafamdaki plan en az 1.6 dizel (105bg) olması. güzel güzel süslenilecek basılacak bi araç olmalı yani işin özü herşey yakışsın otomatik veya düz vites farketmez. sizin görüşlerinizi çok merak ediyorum şimdiden sağolun
İbrahim33
14-10-2012, 20:27
Seçenek çok var...Bravo , golf , yeni focus , leon vs...Araçları tek tek incele , test sürüşü yap...İçine sinen araçta karar kıl...Ben olsam 120 hp bravo sport style + skydome veya leon sunroof + plus paket düşünürüm...golfte bakılabilir ama golf bu araçlara kıyasla daha pahalı...tamamen senin terchlerine kalmış , hayırlısı olsun...
bravo kafamdan geçmedi değil. 2.0 doblo var zaten 135 bg lik acaba diyorum 2. bir fiata gerek varmı ? yoksa güzel araç bayağı klass focusa bi bakayım. golfü eledim en baştan çok aile arabası tipi var teşekkür ettim dediğin gibi gidip yerinde incelemek lazım aslında ilk görüşte aşk olacakmı bakalım