Orijinalini görmek için tıklayınız : Manisa'dan İzmir havaalanına
Cuma günü bacanağın yemin töreni var Manisa'da. Törenden sonra İzmir'den uçakla İstanbul'a dönecekler ama İzmir havaalanına Manisa'dan en kolay nasıl gidilir arabasız?
Havayolu şirketi Onur air, sanırım İzmir içinden servisi yok havalanına......
izmire girdikten sonra bornovadan çevre yoluna girin 10 km sonra yol ikiye ayrılıyo düz ve sağa doğru, siz sağ yöne gidiceksiniz düz giderseniz aydına gider. sağa döndükten sonra 15 km sonra gaziemir çıkışı var ordan çıkıp dümdüz gidince havaalanına varırsınız.
izmire girdikten sonra bornovadan çevre yoluna girin 10 km sonra yol ikiye ayrılıyo düz ve sağa doğru, siz sağ yöne gidiceksiniz düz giderseniz aydına gider. sağa döndükten sonra 15 km sonra gaziemir çıkışı var ordan çıkıp dümdüz gidince havaalanına varırsınız.
arabasız demiş abi :D
pegasus yolcu servisleri var onlarla görüşün Manisa'dan direk hava alanına var. 20 tl ye pegasus uçak bileti olmadan binilebiliyor diye biliyorum.
Ayrıntılı bilgi ve Rezervasyon : 0507 607 56 56 - 0507 607 56 57
arabasız demıs arkadas..
Dohc bornovadan metroya bınıp halkapınarda aktarma ıcın degısıklık yapabılırsın halkapınar gazıemır metro hattına bınıp havaalanının gobegıdne ınebılırsın.. :D
Buarada manısdan once manisa seyehat otobuslerıne bınıp bornova kavsagında ının ve ordan ege unıversıtesı ıcıne yuruyun metroya..5 dk falan surer yada hemen orda 1 taksı cevırın kosede durak var zaten..
arifozcelik
15-10-2012, 12:59
metro deyince İzmir'de İstanbuldaki gibi jeton sistemi yoktu diye hatırlıyorum şuanki sistem konusunda hiçbir bilgim yok hala aynı şekilde ise nasıl metro ecretini ödeyeceği konusunda da yardımcı olmamız iyi olur diye düşünüyorum, arkadaşın kentkartı olsa hem daha ucuz hemde daha pratik olurdu
Erdem K.
15-10-2012, 13:06
kentkart çoğu yerde var, 5tl gibi bir ücreti var yanılmıyorsam, üzerine dolum yapılıyor ve manisa-halkapınar ideal bir çözüm olur. sonra halkapınardan 1.75 tl'ye izbana binip havalimanında inilir ;)
ya da shuttle'lar var. mavişehir,alsancak vs. bir şekilde izmir içine ulaşırsanız havaş da olabilir ama en güzeli mümkünse izban olacaktır...
punto_multijet
15-10-2012, 13:16
metro girişinde 3 bilet adında 3 binişlik biletlerde mevcut. ondanda kullanılabilir
arabasız demıs arkadas..
Dohc bornovadan metroya bınıp halkapınarda aktarma ıcın degısıklık yapabılırsın halkapınar gazıemır metro hattına bınıp havaalanının gobegıdne ınebılırsın.. :D
Buarada manısdan once manisa seyehat otobuslerıne bınıp bornova kavsagında ının ve ordan ege unıversıtesı ıcıne yuruyun metroya..5 dk falan surer yada hemen orda 1 taksı cevırın kosede durak var zaten..
Şu ana yazılanlardan en kolayı bu gibi, başka arkadaşların dediği İZBAN ne? Banliyö treni falan mı?
Ahmetfikri
15-10-2012, 13:28
atlasjetin manisa- havaalanı servisi var ufak bi ücretle götürüyor
JumboAli
15-10-2012, 13:30
hıc kasmayın. MAnısa turızme bının otogarda ının otogardan havalanına beledıye otobuslerı kalkıo
Low-Rider
15-10-2012, 13:33
Ben otobüsle geçmiştim havalanına kadar, otogar gibi bir yer vardı oradan binmiştik
hıc kasmayın. MAnısa turızme bının otogarda ının otogardan havalanına beledıye otobuslerı kalkıo
An itibariyle en kolayı bu oldu :). Tahmini kaç dakika sürer bu yolculuk normal trafik şartlarında? Mesafe uzun mu?
manısadan bınsın ızmırde otogarda ınsın yada bornova metro metrodan her saatın 4o gecesı 204 numaralı otobus kalkar 45 dakkada havaalanına gıder:)
Manisa'dan otobüsle ya da her ne varsa onunla Bornova'ya gidip oradan da metroya binip Halkapınar'da aktarma Yapıp Cumaovası yönüne giden İzban'a binerseniz havalimanına ulaşırsınız.
Low-Rider
15-10-2012, 16:43
40-50dakika birşey sürmüştü manisa izmir
izmir otogarından minübüs veya otosbus kalkıyor olması lazım bende bu şekilde gitmiştim.
JumboAli
18-10-2012, 15:27
An itibariyle en kolayı bu oldu :). Tahmini kaç dakika sürer bu yolculuk normal trafik şartlarında? Mesafe uzun mu?
30dk surer manısadan ızmır otogar bı 20dk falanda havalanına surer
manisadan servis var kalkıyor havaalanına