Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurtdışı Ptt Kargo Sorunu
Gecen ayin 18 inde çinden 1 cihaz aldim aracı bi site sayesinde mal saticidan alindi yazdi barkod numaramiz geldi neyse beklemeye basladik.gun itibari ile 26. Gun oldu ve hala paket çinden cikis yapilmamis upim ve ptt kargo ile gorustum son 1 haftadir çinden cikis yapmasi gereken kargolarin cikis yapilmadigini bu tarz bikac kisinin kendilerini aradiklarini soylediler sistemlerinde genel bir sorun varmis galiba(pttdeki adam galiba diyo :D)yurtdisindaki firmayada ulasamadim sizce ne yapmaliyim ? Yakin zamanda bu tarz bi sorun yasayan oldu mu ? Ne tur bi yol izlemeliyim ?
hocam şaşırtıcı ama PTT görevlileri bile bilmiyor olayı.Ben size izah edeyim Çin'de bir haftalık resmi tatil vardı bu yüzden.Merak etmeyin 1 haftaya gelir bende bekliyorum :)
hocam şaşırtıcı ama PTT görevlileri bile bilmiyor olayı.Ben size izah edeyim Çin'de bir haftalık resmi tatil vardı bu yüzden.Merak etmeyin 1 haftaya gelir bende bekliyorum :)
Ya kardesim allah razi olsun icime su serptin :) bugun ptt vs geciyorum sadece upimden biriyle gorusebilmek icin en az 150 kere aradim 1 kere actilar ondada bilgimiz yok dediler sinir krizi gecircektim :) :)
Benimde 1 ay oldu nerdeyse hala cin de gozukuyo 3 dolarlik bisey diye ustune dusmedim konuyu gorunce aklima geldi :)
Benimde 1 ay oldu nerdeyse hala cin de gozukuyo 3 dolarlik bisey diye ustune dusmedim konuyu gorunce aklima geldi :)
Ortalama 1 ay deniliyordu zaten tam gelis zamanina denk gelmis demekki herkes beklemede :)
CanberkD
15-10-2012, 23:29
çindeki bayram 10 gun once falan bitti, 12sinde yola çıkan kargom yurtdısına cıkısı yapıldı olarak gozukuyor ancak Tr ye girişi henüz gelmedi
çindeki bayram 10 gun once falan bitti, 12sinde yola çıkan kargom yurtdısına cıkısı yapıldı olarak gozukuyor ancak Tr ye girişi henüz gelmedi
Kimse net bir bilgi veremiyor ptt upim vs. Bayramin bahsi bile gecmedi o kadar ptt subesine gittim bugun... Size tavsiyem upimi arayin ordan barkod numaranizla sorgulayin ordada takilabiliyormus..
CanberkD
15-10-2012, 23:39
Kimse net bir bilgi veremiyor ptt upim vs. Bayramin bahsi bile gecmedi o kadar ptt subesine gittim bugun... Size tavsiyem upimi arayin ordan barkod numaranizla sorgulayin ordada takilabiliyormus..
şimdilik beklemedeyim haftasonu gelenlerin yığılması olduysa belki daha çıkmamıştır, bu hafta içi en azından bir güncelleme gelir diye bekliyorum
Kadett_gsi
15-10-2012, 23:42
ödemeyi Paypal ile yaptıysan gecikmeden itiraz et ,süresi dolmadan bence.
ödemeyi Paypal ile yaptıysan gecikmeden itiraz et ,süresi dolmadan bence.
Sure olayini biraz acabilir misin abi?