Orijinalini görmek için tıklayınız : SAP Hakkında bilgi ve görüşler
Sefa_vts
15-10-2012, 20:13
Başlıktan da anlaşılabilceği gibi SAP bilgisayar programı hakkında bilgi almak istiyorum. Aramızda kullanan eğitimini almış olanlar vardır diye ümit ettim. Ben eğitim almak istiyorum ancak kurs fiyatları oldukça fazla. Nedir bu işin sırrı kendim öğrenebilir miyim? Hangi amaçlarda yardımı olucaktır. Hali hazırda okumakta olduğum(jeofizik mühendisliği) bölümden mezun olduktan sonra mesleğimi yapmak ve hatta bu iş üzerinde çalışmak istemediğimden ve farklı sektör alanlarına kaymak istediğimden şimdiden alt yapım olsun istiyorum.
Görüş ve bilgilerinizi bekliyorum :) Daha ne tarz programlar işime yarar vs.
Tholl-ga
15-10-2012, 20:16
SAP çok kolay bi program aslında
büyük şirketlerde yaygınlaşmaya başladı ve her bölümce birimce rahatca kullanılan herşeye müdehale edebilen hiç bir şekilde kayıtlarıyla oynanamayan herşeyi kaydeden bir program.
2009 dan beri kullanıyorum saxocu sefacım
iş bakan biri olarak diyebilirm ki bu sapı bilirsen çok rahat iş buluyorsun bende isterim varsa online eğitimdi serfitikaydı :)
Sefa_vts
15-10-2012, 20:19
büyük şirketlerde yaygınlaşmaya başladı ve her bölümce birimce rahatca kullanılan herşeye müdehale edebilen hiç bir şekilde kayıtlarıyla oynanamayan herşeyi kaydeden bir program.
İş yerinde misafir kabul ediyor musunuz o zaman eğitim amaçlı, her yerde yerli yersiz yemek yiyen Tolga panpişim :D
Seritifika var mı sende buarada ?
Tholl-ga
15-10-2012, 20:20
var bi kaç tane sertifikam
bi hafta sonu mesaimde yada akşam mesaimde gel gösteririm
SAP tek bi konu üzerine olan bi yazılım değil. Firmanın beklentilerinin üstüne kurulan bi sistem. yani siz beklentilerinizi sunuyorsunuz, sap size uygun bir yazılım hazırlıyor.
Eğitimini aldıktan sonra bir firmada sap key user olabilirsin ama çok yükselme şansın olmaz. Maaş aralığın yukarda başlarsın, o şekilde de uzun süre devam eder. sap kullanmasını bilen iyi eleman sayısı türkiyede çok az ve sap key userlarına her zaman iiş imkanı vardır.
Yılda bir kere forum düzenler sap türkiyede ve şansına yarın :) Kalbin temizmiş.
harbiyede olacak forum, istanbul kongre merkezinde.
türkiyedeki sap kullanan en iyi firmalar gelir ve her bir firma için farklı salon açılır. bu salonlarda firmaların neden sap kullandığı + lar - ler tartışılır, bilgiler verilir vs vs. 2012 foruma 20 firma katılacak.
SAP FORUM, İstanbul (http://www.sap.com/turkey/about/events/forum12/index.epx)
yukardaki linkten kayıt yaptırıp, katılabilirsin.
hangi sektörü istediğini bilmiyorum ama eğer lojistik düşünürsen LV3(logistics vision) programını öğrenmeni tavsiye ederim.
türkiyedeki en büyük lojistik firmaları(balnak, dhl vs) bu yazılımı kullanır.
sormak istediğin başka bişeyler olursa da yardımcı olurum
Sefa_vts
15-10-2012, 20:24
Tamamdır :) Ama gelirsem aç gelirim :)
İçim rahatladı şuan kolay vs dedin adamsın :d Konuşuruz o zaman..
Sefa_vts
15-10-2012, 20:30
SAP tek bi konu üzerine olan bi yazılım değil. Firmanın beklentilerinin üstüne kurulan bi sistem. yani siz beklentilerinizi sunuyorsunuz, sap size uygun bir yazılım hazırlıyor.
Eğitimini aldıktan sonra bir firmada sap key user olabilirsin ama çok yükselme şansın olmaz. Maaş aralığın yukarda başlarsın, o şekilde de uzun süre devam eder. sap kullanmasını bilen iyi eleman sayısı türkiyede çok az ve sap key userlarına her zaman iiş imkanı vardır.
Yılda bir kere forum düzenler sap türkiyede ve şansına yarın :) Kalbin temizmiş.
harbiyede olacak forum, istanbul kongre merkezinde.
türkiyedeki sap kullanan en iyi firmalar gelir ve her bir firma için farklı salon açılır. bu salonlarda firmaların neden sap kullandığı + lar - ler tartışılır, bilgiler verilir vs vs. 2012 foruma 20 firma katılacak.
SAP FORUM, İstanbul (http://www.sap.com/turkey/about/events/forum12/index.epx)
yukardaki linkten kayıt yaptırıp, katılabilirsin.
hangi sektörü istediğini bilmiyorum ama eğer lojistik düşünürsen LV3(logistics vision) programını öğrenmeni tavsiye ederim.
türkiyedeki en büyük lojistik firmaları(balnak, dhl vs) bu yazılımı kullanır.
sormak istediğin başka bişeyler olursa da yardımcı olurum
Evet bende yeni fark ettim forum olayını ve yaklaşık 1 saat önce kadar. Kayıt olayı dolmuş denedim artık kapıda yapabilicez artık..
Sektör diyerek çok geniş tuttum departman olayını.. İlerisi için satın alma-satış-pazarlama gibi departmanları düşünüyorum şimdilik. Gerçi bu saydıklarım için geçerli olan bir program değil farkındayım. Daha çok finans olayında kullanıldığını yol haritasında çok faydası olduğunu öğrendim. Yakın arkadaşlarımdan birinin abisi coca-cola ya sap uzmanı olarak home ofis tarzında hizmet veriyor çok ilgimi çekti. Danışmanlık hizmetini düşündüm bi an o yüzden merak ettim açıkçası bu programıda. Aldığı maaşa da her ay bir clio4 alabilir öyle söyliyeyim :)
Bu tarz hizmetlerde ve sektör departmanlarında ne gibi şeyler kullanılır az çok kulağım tırmalandı herkes az çok birşeyler söyledi ama yinede en yararlısı bu sanırım..
34tb9544
15-10-2012, 20:30
Sen yaşıyon mü la Sefa sapı :):) sen gel Bayrampaşa'ya çöpü sapı gösterelim sana
SAP yazılımcısı olmak farklı bir şey, key user olmak farklı..
Ben de ERP Proje yönetmeniyim, kısmen de SAP danışmanıyım.
SAP danışmanlığı 1-2 ay eğitimle olacak bir iş değil. Kullanıcı değil, ya da key user değil, sistemin firmaya implementasyonunu sağlayacak kişi, takım lideri olman gerek ki bu da piyasadaki eğitim kurumları ile değil çalışarak ve tecrübe kazanarak olacak bir şeydir.
Eğitimini ya da bilgin ne düzeyde bilmiyorum ama öncelikle yazılım tarafında bilgin ve tecrüben olmalı..
Kod tarafının mantığını bilmelisin ki firma ve yazılım departmanı arasında köprü olabilesin..
Modülleri firmayı da biraz yönlendirerek onların ihtiyaçları doğrultusunda yazılımcılara yazdırabilesin.
Bu biraz film senaristi de olan film yönetmenliğine benziyor. eğitim aldım haydi film yönetelim olmuyor.. Oyuncuları, yapımcıyı, kurgu ekibini vs çok iyi yönetmelisin.
SAP böyle piyasada kapı müşterisine satılan ürünlerden değil.
bir kurgu.. oyun hamurları gibi.. nasıl şekillendirirsen öyle olur.
ya da onu bir gecekondu şeklinde alırsınız, ister 3 katlı bahçeli bir villa yaparsınız, ister gökdelen.. firmanın ihtiyacı neyse onu yaparsınız.. ama hazır bir şekilde olmaz SAP..
kurslarda öğretilen ne bilmiyorum ama sanırım dahaönce başka firmalara yazılmış projeler üzerinde temel bir eğitim veriliyor.
bu eğitimleri aldığınızda da tabiiki danışman olup clio paraları ile işe girmezsiniz ne yazık ki.
hatta key user da değil, normal SAP e yabancı olmayan bir kullanıcı olursunuz.
bizde sap kullanıyoruz ben böyle progamın taaa diye başlamak geliyor içimden bazen:)
Sefa_vts
15-10-2012, 21:04
SAP yazılımcısı olmak farklı bir şey, key user olmak farklı..
Ben de ERP Proje yönetmeniyim, kısmen de SAP danışmanıyım.
SAP danışmanlığı 1-2 ay eğitimle olacak bir iş değil. Kullanıcı değil, ya da key user değil, sistemin firmaya implementasyonunu sağlayacak kişi, takım lideri olman gerek ki bu da piyasadaki eğitim kurumları ile değil çalışarak ve tecrübe kazanarak olacak bir şeydir.
Eğitimini ya da bilgin ne düzeyde bilmiyorum ama öncelikle yazılım tarafında bilgin ve tecrüben olmalı..
Kod tarafının mantığını bilmelisin ki firma ve yazılım departmanı arasında köprü olabilesin..
Modülleri firmayı da biraz yönlendirerek onların ihtiyaçları doğrultusunda yazılımcılara yazdırabilesin.
Bu biraz film senaristi de olan film yönetmenliğine benziyor. eğitim aldım haydi film yönetelim olmuyor.. Oyuncuları, yapımcıyı, kurgu ekibini vs çok iyi yönetmelisin.
SAP böyle piyasada kapı müşterisine satılan ürünlerden değil.
bir kurgu.. oyun hamurları gibi.. nasıl şekillendirirsen öyle olur.
ya da onu bir gecekondu şeklinde alırsınız, ister 3 katlı bahçeli bir villa yaparsınız, ister gökdelen.. firmanın ihtiyacı neyse onu yaparsınız.. ama hazır bir şekilde olmaz SAP..
kurslarda öğretilen ne bilmiyorum ama sanırım dahaönce başka firmalara yazılmış projeler üzerinde temel bir eğitim veriliyor.
bu eğitimleri aldığınızda da tabiiki danışman olup clio paraları ile işe girmezsiniz ne yazık ki.
hatta key user da değil, normal SAP e yabancı olmayan bir kullanıcı olursunuz.
Şimdi açıkçası ifadedeki boşluklardan dolayı SAP uzmanı olmak istiyorum gibi bir ifade çıktı amacım o değil :) Maaş danışmanlık vs gibi bilgiler tamamen maddi tatminin yol açtığı şeyler,he neden bunu söyledim çünkü uzmanlığının aldığı ücretlerin zirve olduğu bir iş dalı illaki bilindiği takdirde karşılığının alınacağı izlenimi. Nasıl ekstra dil ekstra + bu programında büyük şirketler tarafından kullanıldığının farkına varmamda niyetlenmeme sebep oldu. Zaten ilk mesajımda da belirttiğim gibi başka program fikirlerine de açık olduğumu belirttim :)
Verdiğiniz bilgi ışığında programın çözülebilir olmasına karşın karmaşık ve çok yönlü olduğu çok net. Örneğin Türkiye'de Ülker,Unilever gibi şirketler gıda alanında üretim planlamasında kullanırken THY yolcu ücretlendirmesi ve olası gelirlerde kullanıyor. Ben yinede key user diye adlandırılan mevkide sayılabilmek en azından çaba sarfetmek için ücretsiz uzun dönem staj yapmayı bile düşünüyorum şuan.
Eğitim ile ilgili açıkçası İTÜ öğrencisiyim ama nedense gayet yetersiz bir programlama üzerinde eğitim aldığımı düşünüyorum. Bu iş daha çok bölümümde programlama ve yazılım üzerine okutulduğum için yabancı gelmeyecek diye düşündürüyor beni. Surfer ve Grapher gibi programlarla suan biraz haşır neşirim ki geliştirmek zorunda olduğum fortran, C , java gibi programlarlada uğraşıyorum. Sadece el alışkanlığı kazanmışken okul sonrası kullanmayacakken başlamak istiyorum ya da amıyane tabirle ucundan tutmak :)
Sefa_vts
15-10-2012, 21:05
Sen yaşıyon mü la Sefa sapı :):) sen gel Bayrampaşa'ya çöpü sapı gösterelim sana
''Okuyom be yaa'' :D gelicem gelicem hatta geliyorum ama gözükmüyorum biraz sanki :)
bizde sap kullanıyoruz ben böyle progamın taaa diye başlamak geliyor içimden bazen:)
Normal üyeleri şikayet edebilirken seni niye şikayet edemiyorum ben :D ''taaa'' devamını anladık hepimiz ahuahuhuauah
kayıt yapmıyor site üzerinde şimdi foruma gitsem orada kaydolup girme şansım yok mu ? :(
konuyu takipteyim, öğrenilmesi gereken programlar listemin en üst sırasında bu arkadaş
Şimdi açıkçası ifadedeki boşluklardan dolayı SAP uzmanı olmak istiyorum gibi bir ifade çıktı amacım o değil :) Maaş danışmanlık vs gibi bilgiler tamamen maddi tatminin yol açtığı şeyler,he neden bunu söyledim çünkü uzmanlığının aldığı ücretlerin zirve olduğu bir iş dalı illaki bilindiği takdirde karşılığının alınacağı izlenimi. Nasıl ekstra dil ekstra + bu programında büyük şirketler tarafından kullanıldığının farkına varmamda niyetlenmeme sebep oldu. Zaten ilk mesajımda da belirttiğim gibi başka program fikirlerine de açık olduğumu belirttim :)
Verdiğiniz bilgi ışığında programın çözülebilir olmasına karşın karmaşık ve çok yönlü olduğu çok net. Örneğin Türkiye'de Ülker,Unilever gibi şirketler gıda alanında üretim planlamasında kullanırken THY yolcu ücretlendirmesi ve olası gelirlerde kullanıyor. Ben yinede key user diye adlandırılan mevkide sayılabilmek en azından çaba sarfetmek için ücretsiz uzun dönem staj yapmayı bile düşünüyorum şuan.
Eğitim ile ilgili açıkçası İTÜ öğrencisiyim ama nedense gayet yetersiz bir programlama üzerinde eğitim aldığımı düşünüyorum. Bu iş daha çok bölümümde programlama ve yazılım üzerine okutulduğum için yabancı gelmeyecek diye düşündürüyor beni. Surfer ve Grapher gibi programlarla suan biraz haşır neşirim ki geliştirmek zorunda olduğum fortran, C , java gibi programlarlada uğraşıyorum. Sadece el alışkanlığı kazanmışken okul sonrası kullanmayacakken başlamak istiyorum ya da amıyane tabirle ucundan tutmak :)
yaş müsait.
kod kısmına da yabancı değilsen bence bir an önce SAP 'ye gir derim.
ilk 1 yılını SQL e ver, iyice uzmanlaş..
sonra SAP ve özellikle ABAP tarafında kendini yetiştir.
3 yıl sonra dua edersin bana.
abiler şimdi bu foruma kapıdan kayıt olup girme şansımız var mıdır ? :(
hsynylmz
15-10-2012, 21:48
valla artık bir çok şirket sap üzerinden işlerini yürütüyor öğrenilmesi gereken bir program ben lojistik kısmını işyerimde öğrenmeye başladım o kadar zor bir yanı görünmüyor :))
Birçok kişi bahsetmiş, SAP bir "ERP" yani türkçesi ile "Kurumsal Kaynak Planlama" yazılımıdır.
Esasında SAP yazılım firmasının adı, "SAP R3" yazılım adı. Aslında R3 de baya eski bir versiyonu, yeni modeller/sürümler çıkıyor zamanla..
Özünde bir muhasebe ve finans programı, buna kimse itiraz etmesin şirket demek= muhasebe ve finans demektir, ama bunların yanında satış , üretim ve satınalma gibi ana fonksiyonları da bu yazılım ile kayıt altına alınır ve yönetilir.
Bu yazılım ile iki türlü alaka olabilir
1.cisi ERP yazılımı kullanan şirkette bir departmanda çalışırsın, görevinle ilgili olarak yazılımla haşır neşir olursun
2.cisi ERP yazılımını, şirketteki iş süreçlerine göre uyarlayan, teknik (yazılım) ve iş süreci danışmanı olursun
İlkinde çok özel bir bilgi beceriye gerek yoktur, işi yapacak beceri ve donanımın varsa, yazılımda sana kullanacağın işlemlerin eğitimini verirler ve sende kullanırsın.
İkincisinde ise veritabanları ve yazılım dilleri ile en azından mantığı ile haşır neşir olmak lazım. ERP yazılımlarının temelinde veritabanları yatar, dolayısıyla başlangıç olarak veritabanı bilgin olması artı değer olacaktır.
SAP gibi yazılımları çeşitli modüllerden oluşur, satış, üretim&planlama, malzeme/stok yönetimi, satınalma, kalite kontrol, finans, muhasebe vs.
SAP danışmanlığında belirli modüllerde uzmanlaşmak gibi bir durum vardır. SAP dışında da ERP yazılımları var bu arada, mantık aynıdır, sadece içerik farklıdır biri BMW biri TOFAŞ FİAT gibi düşün, biri sana onlarca kişiselleştirme seçeneği sunarken, öbürü kısıtlı seçenekler sunar.
SAP danışmanlığına girmek istersen birkaç önerim olabilir
1 cisi: SAP Danışman seviyesinde eğitim veren firmaya git, ve ücretiyle eğitim al, başka türlüsü zor, yazılımda deneyimli olmazsan bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği gibi bölümler harici yeni mezun çok almaz firmalar.
2 cisi de Danışmanlık eğitiminde Finans /Muhasebe modülünü tercih et. Neden dersen Finans her şirketin önem verdiği konudur. İş = Para = Finanstır
3 cüsü Danışmanlık değitimi alırken de kendini veritabanı konusunda eğit, SQL veritabanı sorgulama dilini öğren.
Eğitim sonrası iş imkanları olacaktır, bulduğun ilk işi tercih edebilirsin, tabi olabiliyorsa büyük kurumsal danışman firmalarda var (KOÇ, Eczacıbaşı, Sabancı vs hepsinin danışmanlık hizmeti veren firması vardır)
Yazılımda kullanıcı olmak ile danışman olmak bambaşkadır, o özendiğin arkadaşın abi konumuna gelmek için 8 ile 10 sene emek vermen gerekir.
İyi gelir ve prestijli bir işin olur, umarım istediğin gibi bir kariyerin olur.
eğitimini alacaksan kesinlikle bilge adam dan eğitim al derim.bi kaç kur bizede gösterdiler çok zor bir program değil aslında ama tabi User yani kullanıcımı olacaksın yoksa yönetici pozisyonundamı olacaksın buna karar verip ona göre eğitim alman lazım bence.Bilge ADAM bu işte son nokta derim.
wrcsinan
15-10-2012, 23:37
Bana bir saat SAP Fİ öğretenin bin yıl kölesi olurum :D
kanashibari
15-10-2012, 23:47
LOGO alın yerli sermaye kazansın. Yazık günah milyonlara.
abi yarn şimdi sap evente gitsem netten kayıt olamadım. girebilirmiyim? biri şunu bana anlatsn Alah için ya
Arayuzu cok kotu ya, bi kerede aradigimi bulsam disimi kircam
Sap a sokayim size bir sey olmasin... Ulan yillarca sap kullanacak sistemlerin san veri depolamalarini, is surekliligi ve felaketten kurtarma cozumlerini gelistirdim, her sey guzeldi. Bizim sirket de sap ye girdi, ust yonetimdeki 100 adami saymazsan, globalde 35000 kisi Sap'ye her gun sövüyor. :D
Sefa para kazanmak istersen, gel seni storage adami yapalim. Persembe gunu de bizim forum var, ona bir gel, storage dunyasina sokayim seni.
Storage olmazsa sap de olmaz , sistemler de kosmaz :)
EMC Forum 2012 (http://turkey.emc.com/sites/emcforum/2012/event.htm#agenda)
Yiğit Ş.
16-10-2012, 08:10
Sap a sokayim size bir sey olmasin... Ulan yillarca sap kullanacak sistemlerin san veri depolamalarini, is surekliligi ve felaketten kurtarma cozumlerini gelistirdim, her sey guzeldi. Bizim sirket de sap ye girdi, ust yonetimdeki 100 adami saymazsan, globalde 35000 kisi Sap'ye her gun sövüyor. :D
Sefa para kazanmak istersen, gel seni storage adami yapalim. Persembe gunu de bizim forum var, ona bir gel, storage dunyasina sokayim seni.
Storage olmazsa sap de olmaz , sistemler de kosmaz :)
EMC Forum 2012 (http://turkey.emc.com/sites/emcforum/2012/event.htm#agenda)
adam haklı beyler. dağılabiliriz :)
bizim firmada silver sponsor muş. gideyim mi diyodum bende :D haha
EMC forum da mı Silver Sponsor?
SAP ı bilmeyen sap gibi ortada kalıyor yani :D
sen benle maytap mı geçion la :D 2 senedir eğitim bekliyorum
tek yapabildiğim masraf talebi :hahaha:
Sıfırdan hiç bir bilgisi olmayan birinin bu işi öğrenme şansı nedir ?
çalıştığım firmada erp kullanabiliyorum yetkimiz dahilinde olan alanlarda.
kifanhom
16-10-2012, 10:15
sapın varsa iyidir
sapsız olmak iyi değildir :)
engin abi detaylı açıklamış zaten sefacım ben 99 yılından bu yana SAP kullanıyorum bu kadar yıllık tecrübemde olsa hadi kursa gideyimde yazılımcı olayım diyemem cidden o kısım çok taş..klı :D
ama kullanmayı öğrenmek istiyorsan git öğren muhakkak işine yarayacaktır
mustu sen hangi firmadasın ? kimden alıyorsunuz danısmanlık ?
kanka ben BANAT Fırçadayım ilk zamanlarda Sap türkiyeden alıyoduk mecburen daha danışmanlık firmaları yoktu :D Türkiyede SAP kullanan ilk firmalardanız sonra baya bi süre ELSYS ile çalıştık şuandada Çözümevi diye bir firma ile çalışıyoruz
ya bosver cozumevini biz gelelim size teklif yollatim mi :)
kankacım bilgi işlemci abimle bir konuşayım haber edeyim sana neden olmasın sizin firma nedir adı sanı :)
kankacım bilgi işlemci abimle bir konuşayım haber edeyim sana neden olmasın sizin firma nedir adı sanı :)
Bizcon Danışmanlık (http://bizcon.com.tr/)
ok kankacım haber edecem sana
ok kankacım haber edecem sana
Tamamdır :)
Mustu storage lazim mi? Sarayim surdan 4-5 petabyte? :D
Emre Ekrem
16-10-2012, 16:14
SAP çok iyi bir programdır, siz hangi modülü öğrenmek istiyorsunuz, satın alma, ik gibi modülü var.
EMC Forum 2012 (http://turkey.emc.com/sites/emcforum/2012/event.htm#agenda) buna kaydoldum henüz bana kimse ulaşmadı eski çalıştıgım yerin bilgilerini verdim galiba kimse beni tınlamıyor bu ara :-/
Yiğit Ş.
16-10-2012, 16:52
EMC forum da mı Silver Sponsor?
Aynen. Netcore.. EMC Çözüm ortağı aynı zamanda.
Bizcon Danışmanlık (http://bizcon.com.tr/)
bizcon damıydın sen :)
referanslarda varız.
Allah yardımcınız olsun :)
Arayuzu cok kotu ya, bi kerede aradigimi bulsam disimi kircam
bazen kullanırken hata falan verince monitöre yumruk atıp elimin arkadan çıkmasını izlemek istiyorum kısmetse yapacam inşallah:D
18 Ekim 2012 Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan EMC Forum 2012’ye kayıt yaptırdığınız için teşekkür ederiz.
Konuyla ilgili yönlendirme ve daha fazla bilgi etkinlikten 10 gün önce size gönderilecektir.
2 gün var olm evente kafan mı güzel ?
Low-Rider
16-10-2012, 19:42
Mustu storage lazim mi? Sarayim surdan 4-5 petabyte? :D
Bize lazım, fiyat teklifi isterim zamanı gelince :)
bizcon damıydın sen :)
referanslarda varız.
Allah yardımcınız olsun :)
Tekb demisin yoksa:)
Online kayıtlar yarın kapanıyor.
Bilal bilgilerini özelden yolla , bakayım veritabanından kayıdın var mı yok mu?
Bu arada kapıdan da kayıt yapma şansınz var.
Benim akşam 16 gibi Büyük Veri - Isilon ürünü üzerine sunumum var, herkesi beklerim :D
15:50 - 16:20 EMC Isilon Scale-out Veri Depolama Çözümleri İşinizi Dönüştürmeye Hazır
Gürsel Kaynak - Kıdemli Teknoloji Danışmanı, EMC
Bize lazım, fiyat teklifi isterim zamanı gelince :)
10 TB'dan 16 PB'a kadar her türlü storage bulunur :D
Online kayıtlar yarın kapanıyor.
Bilal bilgilerini özelden yolla , bakayım veritabanından kayıdın var mı yok mu?
Bu arada kapıdan da kayıt yapma şansınz var.
Benim akşam 16 gibi Büyük Veri - Isilon ürünü üzerine sunumum var, herkesi beklerim :D
15:50 - 16:20 EMC Isilon Scale-out Veri Depolama Çözümleri İşinizi Dönüştürmeye Hazır
Gürsel Kaynak - Kıdemli Teknoloji Danışmanı, EMC
gönderdim abi el attıgın için çok sağ olasın :)