Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 Kasim Pazar/Izmit Korfez - 1/8 Mil Drag Yarisi ( PistGunleri Yaris Serisi )
İnsana deger sifir izlemeye yer yok tellerin arkasinda ustuste bir durum
Dandik bir kofte essek eti sekli allahtan icimizde araba aski var oda olmazsa ....
kadiR_41
18-11-2012, 16:08
Her ne kadar kalkış aralarındaki beklemeler can sıksada güzel keyifli bir organizasyon oldu.Bu arada evlenme teklifide iyi idi :D
İnsana deger sifir izlemeye yer yok tellerin arkasinda ustuste bir durum
Dandik bir kofte essek eti sekli allahtan icimizde araba aski var oda olmazsa ....
Yıllardır bu böyle ,ilk kez gidiyosunuz sanırım ?
+ hangi köfteci geldi bilmiyorum şayet içerdeki büfeden yediyseniz genelde kötüdür orda.Otoparkın içindeki amca yarım 3çeyrek tam vs 10numara 5 yıldız yapıyor.
onursumer
18-11-2012, 16:26
Yıllardır bu böyle ,ilk kez gidiyosunuz sanırım ?
+ hangi köfteci geldi bilmiyorum şayet içerdeki büfeden yediyseniz genelde kötüdür orda.Otoparkın içindeki amca yarım 3çeyrek tam vs 10numara 5 yıldız yapıyor.
aynen pistin içindeki mekan değilde
dışardan arabayla gelen kofteci abi iyi ya :D
organizasyon SIFIRR (sarı 106 YA YAPILAN TERBİYESİZLİKTİ)
En kısasürede senden bi ırganizasyon bekliyoruz okey
genel olarak güzel organizasyondu gerçekten çok ilgi vardı.güzel araclar katıldı, güzel olaylara(evlenme teklifi ) şahit olduk :) denemeler arası çok beklendi köfte ney etindendi çözemedim 2 kere ısırıp atmak zorunda kaldım... sarı 106 nın yuhalanması ilkten bana sankı arkadaşlarını bilerek yuhalıyolarmış gibi geldi şaka maksatlı daha sonra ciddi olduklarını fark ettım.bunlar ufak tefek seyler gozden kaçabilir sonucta organızasyonu yapan arkadaslarımızda insan sonuc olarak güzel bir gündü..katılan arkadaşlara ve organizasyonu düzenleyen arkadaşlara Teşekkürler.
körfezi özlemişim şu an ankaraya dönüyoruz yine bi çok dostla biraraya geldim bu açılardan güzel bi gündü RS tadında yürüdü ama istediğim tutunmayı sağlayamadık ilk kalkışı sus s2000le yaptık arkadan yaklaşsak da geçemedik mehmet güzel kalktı bilal ve özgün güzel iş çıkartmışsınız beyler sus gayet iyiydi daha çok araçla yarışmak isterdim ama şans işte piste gelirsek bazı eleştirilerde buluınucam körfezde yarış olması çok iyi öncellikle devamı da umarım gelir ancak kalkış kısmı falan
en az yarım metre geriden başlama
kazanan tarafda bayrak sallamaması
en önemlisi fodeparın sistem tarafından düzgün takip edilmeyişi ve hakemler tarafından da fodepara çok önem verilmeyişi dikkatimi çekti (bazı pilot arkadaşların sanırım fodepar yaptım ama vermediler değişiyle netleşen )
bu konular üzerine gidilirse sanırım daha başarılı bi organizasyon olacaktır
ilk yarıştı bu yüzden şuydu buydu demek çok doğru olmaz muhtemelen organizasyon bunları görüp ilerde bize daha iyilerini sunacaktır diye düşünüyorum buğraya ve sponsorlara tekrar teşekkürler güzel bi gün geçirdik sayelerinde
Cok guzel bi gundu yarisan calisan gelen herkesin yuregine saglik
Ppr kaanim gecmis olsun eray hayvani sakatlamis dizini
Cok bilen bi org yapsinda gorelim atip tutmayin
Dracira fenaaa yasladilar :D
gözlerimiz kulaklarımız bayram etti.yine çok güzel bir gündü.emeği geçen herkese teşekkürler
bu evlenme teklifi yapan kimdir nasıl yaptı birisi anlatsın merak ettim :D
Arkadasim sari 106 kupasini benden aldi benimle hatira fotografi cektirmek sitedi hatta cuneyt (ice) cekti pozu arkadasin telefonuyla mutlu sevincli keyifli tesekkur ederek ayrildi yanimdan .... Sacmalamissin maddeyi azalt .
Ne diyon biradrr sen derdin sikintin ne
yiyilmiycek organizasyonun üzerine yatmayın ozamn
Senin haz edemediğin ne peki güzel kardeşim ?
Bugun gelen izleyen bizlerle bu keyifo paylasan tum dostlarimiza tesekkur ederim . Pistten biraz once cilktim cepten yaziyorum kaxasiz belasiz yagmursuz keyifli bir gun sundugumuzu dusunuyorum .
gorusmek uzere
Amk yarak gibi bilip bilmeden atip tutmak ne kolay yaa beyaz 106 tidaorg satilmis diye otuyodu kimin gonlu oldu simdi
Low-Rider
18-11-2012, 18:13
Kendi adıma çooook güzel eğlenceli bir gün geçirdim.
Jantmax tayfası olarak piste gidiş eğlenceliydi radara girmek dışında:D
İzleyici olarak gittim kendimi pistte buldum
GMS Ahmet kardeşim r9 hazırlamış onla kalktım, ilk defa araba kaldırdım hayatımda ama acaip eğlenceliydi o atmosferi yaşamak.
Ahmet kardeşim de r9 üzerinde ki ustalığını göstermiş 2-0 aldı, amacımız eğlenceydii ulaştık amacımıza:D
Keşke bu kadar uzun ara verilmeseymiş draglara, insanlar acaip özlemiş çok kalabalıktı çok güzel geçti.
Ufak tefek aksaklıklar yavaşlıklar illa ki olur, organizasyonda emeği geçen başta Buğra herkesin emeğine sağlık. 2.lik kupamı istiyorum:D:D
Amk yarak gibi bilip bilmeden atip tutmak ne kolay yaa beyaz 106 tidaorg satilmis diye otuyodu kimin gonlu oldu simdi
esnaferay doktordan temiz az kullanılmış yarış diye bulmuştur bi alıcısını kesin :hahaha:
Skyhawk34
18-11-2012, 18:25
değişik bir pazar günü oldu :D
ghibli06
18-11-2012, 18:29
yine hatunun azizliğine uğrayıp gelemedim, ama güzel ve sorunsuz olmuş anlaşılan elinize sağlık, yorgunluğa değmiştir sanırım...
morgy_drag
18-11-2012, 18:32
Organizasyon adına:
Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler..
Türkiye şartlarında,bundan fazlasını hayal edip te:kem-küm edenlere saygılarımı sunarım :)
güzeldi özlemişiz gerçekten
benim dikkatimi çeken durum şu oldu pit alanında en az 6 tane küçük çocuk gördüm 5-7 yaş civarı araçların aralarındaydılar duvar kenarındaydılar falan pit alanına hızlı giren araçlar oluyor veya duvara çarpan araçlar olabilirdi bence o yaştaki küçük çocuklar orada bulunmamalıydı. Bende farkındaydım kartsız girmeye çalışan arkadaşlar bayağı uğraştırdı sizi herkes arkadaş eş dost bi şekilde daha güzel yerden izlemek istiyor ama bu çocuk konusu önemli bence buna dikkat etmelisiniz
teşekkür ederiz bu güzel günü yaşattığınız için körfezde devamını bekliyoruz saygılar
MertDuman
18-11-2012, 18:38
Genel olarak guzel bir organizasyondu koftenin etkisini haaala vicudumdan atamasamda keyifli bir pazar gunu oldu yarrin ise kulagimda videolarini cektigim typer s2000 clio rs vs seslerini dinleyerek gdicem bunun icin bile deger :)
cengiz üngör
18-11-2012, 18:42
Emegi geçen herkese teşekkürler güzel bi organizasyondu ne zamandır bu kadar keyif almamıştım SUS -DBS ve white RS.in sesleri haal kulagımda hastasıyız...:)Amerikanların piste toplu çıkış anıda ayrı bi güzeldi nice böyle organizsyonlara diyelim...
Seyfo tebrikler KartalTeam...:)
Arkadasim sari 106 kupasini benden aldi benimle hatira fotografi cektirmek sitedi hatta cuneyt (ice) cekti pozu arkadasin telefonuyla mutlu sevincli keyifli tesekkur ederek ayrildi yanimdan .... Sacmalamissin maddeyi azalt .
Evet abi arkadasın seninle fotosunu çekerken keyfi gayet yerinde idi.Neyse Bugra takılma.
Gunün geneline bakacak olursak erayin yaptığını saymazsak :) sorunsuz harika bir gündü.Senin ve Calisan tüm arkadaşların emeklerine Saglik bir daha ki organizasyonda görüşmek üzere...
SULTANOGLU
18-11-2012, 18:43
Yillardan sonra drag olur, boylr bir organizasyobada katilayip organizasyon sifir essek eti kofte bo derler ya. Si nolur daha iyisini yapin new franks sosisili yiyelim drag izleyip martini icerken.
Cekirdegimizle colamizla efsane eglendik zvk aldik. Katilan yarismacilarada buborgasyonu duzenleyen emegi gecen herkesin ellerine saglik.
yiyilmiycek organizasyonun üzerine yatmayın ozamn
Terbiyesizlesme lütfen...
Eray Yümsel
18-11-2012, 18:50
Abi gözünüzü sevim etiket etmeyin ya :D
UmutRıza
18-11-2012, 18:59
emeği geçen herkese teşekkürler, sıkıntısız kazasız belasız geçmesi organizenin oldukça başarılı olduğunun kanıtıdır. Köfteyi beğenmeyenler döner yeselerdi, gayet lezzetliydi döner :)
Abi gözünüzü sevim etiket etmeyin ya :D
naptın lannn bızım PPR kardesımızeee naptınnnn :ofk:
kanka anlatsana cok merak ettım walla nasıl becerdın :)
KCANN_220
18-11-2012, 19:04
guzel bı gun olmusa benzıyor herkezın ayagına saglık kesesıne bereket..:) bu yarısa gelemedık ıslerden guclerden bı dahakıne kesınlıkle ordayız nasıp olursa..:icon_tup:
VTec_king
18-11-2012, 19:06
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler,dragı seviyorum :))))
Eray Yümsel
18-11-2012, 19:06
naptın lannn bızım PPR kardesımızeee naptınnnn :ofk:
kanka anlatsana cok merak ettım walla nasıl becerdın :)
Kanka facete foto var bak gorursun naptimi :D
volume81
18-11-2012, 19:08
esnaf eray sektör değiştirdi o artık kasap eray dikkat edin kendinize :D
çok güzel organizasyondu ben çok eğlendim emeği olan herkese teşekkürler.
Ufak tefek aksilikler eksiklikler olabilir, yazılanlardan güzel bir gün geçirildiği belli..emeği geçenleri ve dereceye girenleri tebrik ederim :)
cok guzel bir gundu Bugra yi ve tum organizasyon ekibini kutlarim.
oldukça güzel bir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler
Mükemmel bi gündü bence herşeyiyle,sonda eray abi noktayı koydu :D geçmiş olsun ..
Amerikanlara doyduk bugün özellikle sc c5 fenaydı o ses kulaktan gitmez daha,tanıştığım abilerimiz oldu bladerk(erkut abi ),34btr1907 nickli abimizlede tanıştık :) tekrar memnun oldum burdan :) kırmızı 07 plakalı turbo vtec pist çıkışında yaktın geçtin :d bişey diyemiyorum :D
sus s2k mükemmel olmuş sesi yıktı geçti,cuk s2kda ne vardı merak ettim ayırıyodu sürekli :) dbs mahvetti zaten :) sus2k geçemeyince dbs'yi,sus typer dedim içimden :) biraz uzun oldu ama herşey güzeldi,düzce tayfası cansınız :D
Kanka facete foto var bak gorursun naptimi :D
ne oldu yahu bizde merak ediyoruz ama :D
seyfettin53
18-11-2012, 19:32
Keyifli bi gundu herkesin emegine saglik derece alan alamayan tum katilimci arkadaslara tebrikler kagan arkadasimizada insallah cok bi hasar yoktur acill sifalarr
Eray Yümsel
18-11-2012, 19:33
önemli bişey yok arkadaşlar şakalaşırken PPR kaan ın bacagını incittim yanlıslıkla ambülenslik durum olunca karıstı tabi ortalık :D
E.ORANLI
18-11-2012, 19:38
Eray abi saolsun kapanış yaptı kendine yakışır bi şekilde full atraksiyonlu :D
Piste artik bitanede cikikci lagzm aninda mudahale icin.erayla depisen kaan degilde bi baskasi olsaydi ne turlu hasarlar cikardi bilmiyorum :D
emreaydın
18-11-2012, 19:40
Sarı 106 nın kupayı almasına bi türlü anlam verebilmiş değilim zaten sarı 106nın herhangibi eşleşmede birinci oldugunuda göremedim. Hadi farzedelimki sarı 106 birinciydi ve son kalkışı ege garge'nin izmitimizin beyaz 106yla yaptı. Ve aşikar bi şekilde beyaz 106 geçti ama sonuç yine kupa sarı 106da. Anlam veremediğim şeyler oldu bugün.
güzel gün olmuş anlaşıldığı kadarıyla, her zamanki gibi :) organizasyonda emeği geçenlerin ellerine kollarına yüreklerine sağlık :icon_tup:
gelecek sezonun organizasyonlarına artık kısmetse :)
organızasyonu yapan ve emeği gecen herkeze tesekkurler hersey cok guzel ve yerındeydı.sonuclarda bıraz sıkıntı oldu sanırım hem zaman hem kalkıslar vardı o konuda bıraz karısıklıklar olmus olabılır hor gormemek lazım
Rabbit33
18-11-2012, 19:56
Güzel organizasyon olmuş valla..
ensoztrk
18-11-2012, 20:01
İnanılmaz güzel bi gündü emeği geçen herkese başta buğra abi olmak üzere teşekkür ediyorum..
Araçlar çok iyidi ortam çok iyidi herkes çok samimiydi :)
700 tane fotoğraf çekmişim vize haftasından sonra eklerim :)
Low-Rider
18-11-2012, 20:04
yaw beyyler bekletmeyin 1 hafta, ders çalışcaksınız sanki 7-24:D
misery1903
18-11-2012, 20:12
İnanılmaz güzel bi gündü emeği geçen herkese başta buğra abi olmak üzere teşekkür ediyorum..
Araçlar çok iyidi ortam çok iyidi herkes çok samimiydi :)
700 tane fotoğraf çekmişim vize haftasından sonra eklerim :)
Zip'le dropbox'a bir yere at birileri seçer düzenler ekler.
Emegi gecen herkese tesekkürler güzel bi gündü ancak kalkıslarda cok fazla bekleme olması biraz sıkıcı oldu seri kalkıslarla daha zevkli olur diye düşünüyorum
dbs typer formunda hala maşallah cok iyi gidiyo
dizellerden beyaz corsayı sevdim gidişi ve dizel olmasına ragmen egsoz sesi etkileyici
Gokhan43
18-11-2012, 20:22
Valla güzel geçti, hava da mükemmeldi ne yaktı ne üşüttü tam idealindeydi :)
Herkesin emeğine sağlık diyorum :)
chiefkadir
18-11-2012, 20:24
Sagsalim geldik eve :)
Hava çok guzeldi,böyle güzel bir güne böyle bir organizasyon yakisirdi,başta Bugra olmak üzere Goki,kelalper ve emek veren herkese tesekkürler :)
Yarisa gelince, White rs gidebilecegi en iyi sekilde yürüdü,Erkut eline saglik adamsin :)
Rakibim Sus s2k cok iyi olmus dahada iyi olacaktir ariza isigi yanmasina ragmen cekilmedi ve devam etti her nekadar geriden gelip arayi kapatsamda 2-1 elendim :)
Starttaki fotoseller fodepari algilamiyordu iki kez mehmet bir kez ben fodepar yaptim :D Olay Erken davranan goturur sekli oldu,neticede güzel bir yaris günü oldu , kupa yerine babayi aldik enazindan süreleri ögrenelim,bakalim en hızlı kim girmis :D
bugsyloony
18-11-2012, 20:25
önemli bişey yok arkadaşlar şakalaşırken PPR kaan ın bacagını incittim yanlıslıkla ambülenslik durum olunca karıstı tabi ortalık :D
o sahneyi gördüm ya başta güreş tarzında bi eğlenceye benziodu küçük bi hareketle bacağın ters döndüğü an hala gözümün önunde kırıldı sandım :)))
Tebrik ederim buğra insanları memnun etmek zordur kardeşim Helal olsun gene 10 numara yapmış kazasız belasız tamamlamışsın
Bu dragların devamını bekliyoruz senden
Gayet eglenceli ve guzeldi bence kimse kulp takmaya kalkmasi zaten bir kisi var korfezi bizler icin organizasyonlarin acilmasina vesile olan onuda kusturmemek lazim..
Sabah bizim grup bulusup eglenceli sekilde piste geldik ne yola cikarken nede dun draga girmek gibi bir dusuncemiz yoktu daha yapmamiz gereken isler oldugu icin girmeyelim dedik ama oraya gelince dedikki hadi girelim ve girdik yani hazirlikli gelmemistim gerek hafifletme gerekse lastik bakimindan ama gayet eglendim fakat ariza lambasini bir turlu cozemedik her kalkisimizda gaz kelebegi ile ilgili ariza tekrarladi buna ragmen rakiplerle dosthane oldugumuz icin geri cekilmedim :) Herkesin ayagina saglik :)
Kadir abi cidden RS can yakici bariz belli masallah abi gule gule kullan...
chiefkadir
18-11-2012, 20:39
Kadir abi cidden RS can yakici bariz belli masallah abi gule gule kullan...Eyvallah bro :)
Kadir abi cidden RS can yakici bariz belli masallah abi gule gule kullan...
bilalin yüz ifadesi süperdi - ya biz izlemeye geldik ben de yarışcam dedi girdi hiçbi hazırlık yapmadık dedi :hahaha: aracın güzel olmuş sen de güle güle kullan maşallah
eray sen nasıl bi canlısın yaaa :hahaha:
brs_odbs
18-11-2012, 20:47
İlk önce buğra abiye ve ekibine burdan teşekkür ediyorum güzel bir gündü gerçekten çok keyif aldık en zorlu aracı eledik hiç geçilmeden ama sonradan aracımızda sorun çıktı ve devam edemedik ama yinede kupamızı aldık hayırlısı buymuş nazar değdi bizim matkaba :D suat abim inş. en kısa sürede yine yollara çıkarıcaktır ;) arabamız o haldeyken bile en iyi süreyi biz yaptık bidaha ki drag yarışlarını sabırsızlıkla bekliyorum
ensoztrk
18-11-2012, 20:52
yaw beyyler bekletmeyin 1 hafta, ders çalışcaksınız sanki 7-24:D
Özgür abi senin fotolar iyi :D
Cidden bir sürü çizim yapmam lazım en geç yarın yüklerim :)
Zip'le dropbox'a bir yere at birileri seçer düzenler ekler.
olabilir :)
ERay yaktın cocugu :)
Yarısan herkesi tebrik ederim, hava da cok guzeldi.
Bir K Bugra Yildirim kolay yetismiyiii
emreaydın
18-11-2012, 20:55
Bu organizasyonda neye göre kime kupa veriliyor. 1.sarı 106 diye açıklandı daha sonra sarı 106yla beyaz 106 kaldırıldı ve beyaz 106 geçti,neler oluyor neler dönüyor nasıl bir organizasyon çözemedim
Selcuk_RoL
18-11-2012, 20:58
1.6 da en iyi saniyeyi yaptim mutluyum:D(nasil bi avutma sekli:)) ppr kankaminda ayagi iyi sayilir eve donuyoruz ciktik hastaneden mutluyuz:D
Bu arada bugra abiyede cok tesekkurler devamini bekliyoruz...
brs_odbs
18-11-2012, 21:00
1.6 da en iyi saniyeyi yaptim mutluyum:D ppr kankaminda ayagi iyi sayilir eve donuyoruz ciktik hastaneden mutluyuz:D
selçuk başkan yaptın yine yapıcağını :hahaha: kaan abimede çok slm söle :heyoo:
1.6 da en iyi saniyeyi yaptim mutluyum:D(nasil bi avutma sekli:)) ppr kankaminda ayagi iyi sayilir eve donuyoruz ciktik hastaneden mutluyuz:D
heyecandan titreyip arabayı tekletmiş diyolar :hahaha::hahaha::hahaha: en iyi süre en hızlısın demektir güzel kullandın hakettin :icon_tup:
kaana geçmiş olsun piste de dikkat eray var tabelası koyulsun
Blackbird
18-11-2012, 21:08
Çok güzel gün geçirdik tüm emek verenlere teşekkur ederim, tüm katılan araçlara maşallah kulağımızın pasını aldık. :)
Eray Yümsel
18-11-2012, 21:09
kaan ın işlerini 15 günlüğüne ben portpolish yapcam beyler bilginiz olsun :D
Bu organizasyonda neye göre kime kupa veriliyor. 1.sarı 106 diye açıklandı daha sonra sarı 106yla beyaz 106 kaldırıldı ve beyaz 106 geçti,neler oluyor neler dönüyor nasıl bir organizasyon çözemedim
arkadasim neler donuyor neler biz isimiz gucumuz yok 2 106 nin hangisi bizim hayatimizi kurtaracak hangisi ev araba villa nakit para vb. sekilde bize geri donecek seklinde bakiyoruz bu ise 1 trilyonu veren kazanir adam verdi kazandi ....
Tobe estafurullahhh 50 tane araba arasinda isimiz gucumuz yok hic gormedigimiz tanimadigimiz insanlari birbirinden kayiricaz ...
Beyaz 106 nin sahibine sorun kendisi gayet normal sekilde anladi anladiktan sonra da rica etti derece icin degil ama sari ile birkez daha kalkabilirmiyiz diye sari aracin sahibine ben gittim dedimki beyaz arac birkez daha kalkmak istiyor . Sari aracin sahibide olur abi kalkariz tabiki dedi ve kupa ot *** degil KEYIF icin kalktilar 5 kez degil 105 kezde eglence icin kalkabilirlerdi firsat ve zamanimiz olsa ...
Yani disardan baktin onunden arabalar 5 kez gecti ne fodepar var yok biliyorsun ne bu yazdiklarimi neler donuyor neler al bu dondu donum donum biz bunu dondurduk bak simdi sana bu mesajida elimde sampanya havyar ozel ucagimdan monaco ya ucarken yaziyorum ....
yani insani yorgun argin deli edersiniz yemin ediyorum ...
E.ORANLI
18-11-2012, 21:12
kaan ın işlerini 15 günlüğüne ben portpolish yapcam beyler bilginiz olsun :D
daha büyük sıkıntılar olmasın abı sonra :D
BıD-Clio
18-11-2012, 21:23
çok iyidi çok keyif aldık kalkışlar bıraz gecıkmelı olsada bı heyecan verıcıydı
bu arada anonsla evlenme teklıfı olayı da cok guzeldı Allah mesut etsın :)
favorı araclarımdan White RS benı trıbunde çoşturdu dıyebılırıyım bır clıocu olarak :) ilk kalktıgında gerıde kalır ama 2.sınde kesınlıkle alır dedım oldu :) hatta arkadasım vıdeoo cekmıs alabılırsem o anı koyarım tum emegı gecenlerın emegıne elıne koluna saglık havanında guzel olması ıle cok guzel bı organızasyon oldu
Bu arada kullanilan cihazlar ve fotosellerle ilgili akilda soru isaretleri dogmamasi acisindan sizlere cihazlarin ne tip cihazlar oldugundan bahsediyim .
asagidaki linkteki cihazlari kullandik biz bu organizasyonda .
http://www.tagheuer-timing.com/en/photocells
Fodepar da dahil olmak uzere tum zamanlari GPS ile birebir degistirilemez duzeltilemez sekilde senkronlu olan bu cihazlar uzerinde tek bir tus vardir . Start tusu disinda herhangibir tus ve ayar bulunmamakta olup fodeparda dahil olmak uzere tum kayitlar kesintisiz bir zaman fisi olarak rulo rulo cihaz tarafindan yazilmaktadir . Yani basitce isiklar sonmeden 1 mm bile fotoselin cizgisini gecerseniz fodepar yani erken cikis yazar fis uzerinde ....
Bu nedenle ali veli huseyin hatta turkiyede yarisa geldiklerinde sebastian loeb de dahil bu sistemle start almis ve zamanlari olculmustur .
Cok net ifade etmek isterim ki gozunuz yanilir bu cihazlar yanilmaz .
Bu nedenle gormek isteyen herkeze rulo halinde elimizde olan tum gunun zaman fisini gosterebilir nezaman fodepar yapmis nezaman kac saniye yapmis gosterebilirim .
Anliyorum yaris heyecani ile insan inanmak istemez 1 cm 10 cm hareket ettigine yada yan acilardan bakildiginda aaa ole degildi diyebilirsiniz ama bu pro duzeyde cihazlarin kullanildigi bir organizasyonda tartismaya acik degildir . isteyen yukarda verdigim linkten cihazlarin ne oldugunu nerelerde kullanildigini erisilebilir fiyatlari olup olmadigini gorebilir ....
Aklinizda soru isareti kalmasin diye yaziyorum bunu yoksa dedigim gibi eger bugun orda bu cihazin verdigi fodepar hataliysa dunya uzarinde yapilan dunya ralli sampiyonasi , avrupa uzerinde ki avrupa ralli sampiyonasi da yanlis kalkis ve zamanlara sahne olmustur cunki cihazlar birebir ayni hatta turkiye ayaginda burda kullanilan cihazlardir ....
berkay_aydin
18-11-2012, 21:32
Çok güzel bir gün oldu benim için.. vml,tipo ve corsa'lar favorimdi :)
Gece 12 de cıkıp sabah 5 de piste geldik
Bugra bızı karşısaldı sagolsun
cok guzel bır gun gecırdık
Sus S2K
WhıteRS
Dbs TypeR
Bs TypeR
ve turbo vti ları
ızlemek
cok zevk verıcıydı :)
erken donmek zorunda kaldık amerıkanaları ızleyemedık
Emegı gecen herkese Teşekkurler..
Bu arada yesillik alanda Sevgili Cenabettin Eray bey ile gures tutmaya yeltenen ve sonunda yaris icin hazir tuttugumuz ambulans ile hastaneye gonderdigimiz Kaan 'a da gecmis olsun insallah dizi en kisa zamanda toparlar yerde yatan birini uzaktan gorunce gercekten ne oldugunu anlamayip en kotusunu dusunup baya korkuttu bizleri ...
güzel gündü, yeni versiyonlarını görmek ümidi ile, bizim için önceki geceden başlaması daha güzeldi :D
herkese teşekkürler
Emegi gecen herkese tesekkürler güzel bi gündü ancak kalkıslarda cok fazla bekleme olması biraz sıkıcı oldu seri kalkıslarla daha zevkli olur diye düşünüyorum
dbs typer formunda hala maşallah cok iyi gidiyo
dizellerden beyaz corsayı sevdim gidişi ve dizel olmasına ragmen egsoz sesi etkileyici
Nos basiyor ses ondan kuduruk
Bu arada kullanilan cihazlar ve fotosellerle ilgili akilda soru isaretleri dogmamasi acisindan sizlere cihazlarin ne tip cihazlar oldugundan bahsediyim .
Photocells | TAG Heuer Professional Timing (http://www.tagheuer-timing.com/en/photocells)
Fodepar da dahil olmak uzere tum zamanlari GPS ile birebir degistirilemez duzeltilemez sekilde senkronlu olan bu cihazlar uzerinde tek bir tus vardir . Start tusu disinda herhangibir tus ve ayar bulunmamakta olup fodeparda dahil olmak uzere tum kayitlar kesintisiz bir zaman fisi olarak rulo rulo cihaz tarafindan yazilmaktadir . Yani basitce isiklar sonmeden 1 mm bile fotoselin cizgisini gecerseniz fodepar yani erken cikis yazar fis uzerinde ....
Bu nedenle ali veli huseyin hatta turkiyede yarisa geldiklerinde sebastian loeb de dahil bu sistemle start almis ve zamanlari olculmustur .
Bu nedenle gormek isteyen herkeze rulo halinde elimizde olan tum gunun zaman fisini gosterebilir nezaman fodepar yapmis nezaman kac saniye yapmis gosterebilirim .
Anliyorum yaris heyecani ile insan inanmak istemez 1 cm 10 cm hareket ettigine yada yan acilardan bakildiginda aaa ole degildi diyebilirsiniz ama bu pro duzeyde cihazlarin kullanildigi bir organizasyonda tartismaya acik degildir . isteyen yukarda verdigim linkten cihazlarin ne oldugunu nerelerde kullanildigini erisilebilir fiyatlari olup olmadigini gorebilir ....
Aklinizda soru isareti kalmasin diye yaziyorum bunu yoksa dedigim gibi eger bugun orda bu cihazin verdigi fodepar hataliysa dunya uzarinde yapilan dunya ralli sampiyonasi , avrupa uzerinde ki avrupa ralli sampiyonasi da yanlis kalkis ve zamanlara sahne olmustur cunki cihazlar birebir ayni hatta turkiye ayaginda burda kullanilan cihazlardir ....
sener sen jilet şener şen - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fxWJD4NUSIw)
fxWJD4NUSIw
buğra ve ekimine teşekkürler güzel keyifli bir gün geçirdik.
elbette aksilikler hatalar olacaktır. insan oğlunu mutlu etmek zordur.
sanki yarış kazanınca dünya kahramanı oluyorsun .keyifti zevki vs. bunları fazlasıyyla aldık.
bide aban 14 yerine 12 NUMARAYI verseydiniz iyiydi.
Dizeller olarak ilaçlama yaptık piste. bence renk oldu biraz :D
Megachips olarak kendi kendimize yarıştık. keşke benzinlilerlede kalksaydık :) yada sağlam başka dizellerde olsaydı. inşallah başka sefere diyelim.
Tekrardan emeği geçen herkese ve özellikle MEHMET GAZİHAN' a teşekkürler
Özgür ERMEK
buğra ve ekimine teşekkürler güzel keyifli bir gün geçirdik.
elbette aksilikler hatalar olacaktır. insan oğlunu mutlu etmek zordur.
sanki yarış kazanınca dünya kahramanı oluyorsun .keyifti zevki vs. bunları fazlasıyyla aldık.
bide aban 14 yerine 12 NUMARAYI verseydiniz iyiydi.
Dizeller olarak ilaçlama yaptık piste. bence renk oldu biraz :D
Megachips olarak kendi kendimize yarıştık. keşke benzinlilerlede kalksaydık :) yada sağlam başka dizellerde olsaydı. inşallah başka sefere diyelim.
Tekrardan emeği geçen herkese ve özellikle MEHMET GAZİHAN' a teşekkürler
Özgür ERMEK
Ozgur zaten gun boyu 15438989 soru yagmuru altindayiz ***** ; tutturdun bi 12 numarayim ben kalkmadim bak burda yok burda yok diye Allaha sukur gec olmadan anladin 14 numara oldugunuda icimiz rahatladi :D hahahahha
Birdahaki yarista 12 numara sana rezerve gelsende gelmesende 12 sensin artik kafamizi duman ettin arkadas hahahahahahah
bizde 25kişi oradaydık, güzel bir gündü. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Dizel kategorisinde yürüyen tek mavi focusun motoru hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
chiefkadir
18-11-2012, 21:49
Nos basiyor ses ondan kudurukAhaha begendin deemi corsayi :)
Endercim seni atlamisim, kendi arabanla atladin geldin yardim ettin destek verdin 10 numara adamsin seni geç tanimisiz , çok tesekkurler :)
caglargungor, abicim sanada tesekkurler insallah bidahaki yarisa pistongarage ekibine dahil olur senin canavaR :)
PPR engineering
18-11-2012, 21:50
Organizasyon Güzeldi.Eray'la sakalasalım dedik geçmişte spor yaptığım donemden bir rahatsızlığım vardı nüks etti ve çim kayması sonucu dizim yerinden cıktı cok büyük bir acı görüntüde rezaletti acıya rahmen biraz espiriye vuruyim dedim olmadı :) herkez cok ilgilendi sağolsun arkadaşlarım başımdaydı hemen ambulansla hastaneye gittik bana yardımcı olan selçuk, eyüp abi, eray ve sonradan hastaneye duyup gelenlere ve suat abiye teşekkür ederim.
3 hafta celik destekli bir bandajla gezeceğim düzelmez ise malesef ameliyat.Ama yarın işimin başında olacağım verdiğimiz sözler var.Her keze tekrar tekrar teşekkürler.
:DBugun erayda bir sey vardi
cimlerin uzerinde arabasini cekerken bizim arkadasi ezecekti cocuk kosarak kacti kismet kaanaymis gecmis olsun biraderim
tuner faruk
18-11-2012, 21:51
Organizatörlerin ve katılımcıların ellerine emeklerine sağlık gerçekten keyif verici bir gün oldu biz izleyici olarak çok eğlendik eminim katılımcılarda bizden çok daha fazla eğlenmiştir :)
İlk organizasyon için eksikler çok olabilir ama körfezde drag görmeyeli çok uzun aman olmuştu gerçekten mutluluk verdi zamanla eksiklerin hepsi atlatılır yeterki gönüller bir ve mutlu olsun :)
Ozgur zaten gun boyu 15438989 soru yagmuru altindayiz ***** ; tutturdun bi 12 numarayim ben kalkmadim bak burda yok burda yok diye Allaha sukur gec olmadan anladin 14 numara oldugunuda icimiz rahatladi :D hahahahha
Birdahaki yarista 12 numara sana rezerve gelsende gelmesende 12 sensin artik kafamizi duman ettin arkadas hahahahahahah
istedim vermediler . ben inanmışım demek ki. 12 candır.
tekrar teşekkürler Buğra
Photocells | TAG Heuer Professional Timing (http://www.tagheuer-timing.com/en/photocells)
fodepar konusuna dikkat çekmek ve konuyu değerlendirmenizi isteyen bendim öncelikle bu cihazların TRde olması çok güzel çok da kaliteliler ben kullanım şeklini dikkate almanızı rica etmiştim aslında bunun gelişmisi drag sistemleri 3 okuyuculu starta sahiptir araçları ilk iki okuyucuya yerleştirdiğinizde üçüncü okuyucu kalkış ve fodeparı algılar araç daha geriden ya da önden kalkamaz ancak sizdeki okuyucu tekli start fotoseli bu durumda araç 10 metre bile geriden kalkabilir bu da hakemlere bırakılmıştır ben yaklaşık yarım metre geriden kalkma sonucu oluşan fodepardan bahsediyorum çünkü milim oynayan aracı bu durum tesbit etmenizi zorlaştırır oradaki hakem arkadaşlar çok geriden başlatmışlardı tartışmaların sebebi de bu oldu bu yazdıklarımı tabiki siz değerlendirip belki değişikliğe gidebilirsiniz belki gitmezsiniz ama temel tartışması bu konudur yani cihazlara söyelenen en ufak bi eleştiri yoktur kullanım şekli soru işareti bırakmıştır diğer yarışlar için değerlendirirseniz çok sevinirim
Ahaha begendin deemi corsayi :)
Endercim seni atlamisim, kendi arabanla atladin geldin yardim ettin destek verdin 10 numara adamsin seni geç tanimisiz , çok tesekkurler :)
caglargungor, abicim sanada tesekkurler insallah bidahaki yarisa pistongarage ekibine dahil olur senin canavaR :)
Eyvallah abi ne demek keyif aldim
bir dahakine belki turbo kategorisine renk katariz Erkut turboyu sat 35 alip drag kovalayacam haritaci Erkut hahahah:D
Painkiller
18-11-2012, 22:01
Güzel gündü, emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu arada VTI'lar genel olarak pek ilgimi çekmese de, 06 AL vtec çok iyi duruyordu, maşallah.:)
Fodepar da dahil olmak uzere tum zamanlari GPS ile birebir degistirilemez duzeltilemez sekilde senkronlu olan bu cihazlar uzerinde tek bir tus vardir . Start tusu disinda herhangibir tus ve ayar bulunmamakta olup fodeparda dahil olmak uzere tum kayitlar kesintisiz bir zaman fisi olarak rulo rulo cihaz tarafindan yazilmaktadir . Yani basitce isiklar sonmeden 1 mm bile fotoselin cizgisini gecerseniz fodepar yani erken cikis yazar
cihaz pahalı beyler...
bende saati var ordan biliom:)))
bugracım hernekedar yine avda olup gelemesekte harika bi organizasyon olduğundan eminim,emeğine sağlık esnafım:)
Low-Rider
18-11-2012, 22:05
Bence günün en güzel sahnesi Cooper ile yarışan orta yaşlı abimizdi :)
Bence günün en güzel sahnesi Cooper ile yarışan orta yaşlı abimizdi :)
otomatik bir cooper sile harikalar yarattı
Selcuk_RoL
18-11-2012, 22:12
heyecandan titreyip arabayı tekletmiş diyolar :hahaha::hahaha::hahaha: en iyi süre en hızlısın demektir güzel kullandın hakettin :icon_tup:
kaana geçmiş olsun piste de dikkat eray var tabelası koyulsun
hahaaha artık heyecan yok abi alayına goo :D:D ( one özgüven o ) :)
abi valla seni dinledim kazandık:icon_tup:
castelli
18-11-2012, 22:33
uzun zaman oldu körfeze gelmeyeli en son2001 de gelmiştim burçin abi vardı(org) .özlemişiz tebrik ederim güzel bi organizasyon oldu emeğinize sağlık
emeğine sağlık buğracım gene süper bir organizasyona imza atmışsın :Bravoo:
SekoLive
18-11-2012, 22:42
2 hafta ev işlerini erteledim ama 3. hafta artık erteleyemedik orada olamadıgıma üzüldüm
herkesin emeğine sağlık
fotolar ve videolardan güzel bi gün geçmiş gibi gözüküyor
Çok güzel bir organizasyondu, başta Buğra ve Göki olmak üzere çalışan çabalayan herkesin ellerine emeğine sağlık ;)
1400kg ceed ile 18 jantlarla drag yapmak deli işiydi, bir de ilk denemede kafa kafaya giderken 3. viteste araba kesti sonra da zaten bi daha düzelmedi fark yedik focustan da polodan da :)
Rolling dışında işim olmaz daha drag mrag :D
Kısaca bizden geçmiş kadayıf olmuşuz :p
Çok güzel bir organizasyondu, başta Buğra ve Göki olmak üzere çalışan çabalayan herkesin ellerine emeğine sağlık ;)
1400kg ceed ile 18 jantlarla drag yapmak deli işiydi, bir de ilk denemede kafa kafaya giderken 3. viteste araba kesti sonra da zaten bi daha düzelmedi fark yedik focustan da polodan da :)
Rolling dışında işim olmaz daha drag mrag :D
Kısaca bizden geçmiş kadayıf olmuşuz :p
caddelerden pistelere sloganı sende can buldu :)
Uzun zamandır yapılmayan bi organizasyona yeniden can verilmişken, gitmemek olmazdı :)
Kırmızı kaplumbağa güzeldi.. Subaru ve porsche nin kalkışını çok merak ediyordum ama yarıda kaldı, subaru baya iyi gibi :) White rs, merak ettiğim bir araçtı, onu da bahaneyle canlı görmüş oldum..
Kalkışlar arası bekleyişler biraz uzundu sadece, onun haricinde bir kusur bulamadım ben.. He birde forumun yarısı yaka kartlı pitte geziyordu, ben kendimi öteki tarafta garip hissettim :D
Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilmemiz gerek sanırım :)
team_k20
18-11-2012, 23:03
emeği geçen nerkeze teşekkürler eğlenceli bi gündü ama değil keşke birazdaha uzun olsa 200 m. Çok kısa 1-2-3 yarış bitiyo
team_k20
18-11-2012, 23:06
arkadasim neler donuyor neler biz isimiz gucumuz yok 2 106 nin hangisi bizim hayatimizi kurtaracak hangisi ev araba villa nakit para vb. sekilde bize geri donecek seklinde bakiyoruz bu ise 1 trilyonu veren kazanir adam verdi kazandi ....
Tobe estafurullahhh 50 tane araba arasinda isimiz gucumuz yok hic gormedigimiz tanimadigimiz insanlari birbirinden kayiricaz ...
Beyaz 106 nin sahibine sorun kendisi gayet normal sekilde anladi anladiktan sonra da rica etti derece icin degil ama sari ile birkez daha kalkabilirmiyiz diye sari aracin sahibine ben gittim dedimki beyaz arac birkez daha kalkmak istiyor . Sari aracin sahibide olur abi kalkariz tabiki dedi ve kupa ot *** degil KEYIF icin kalktilar 5 kez degil 105 kezde eglence icin kalkabilirlerdi firsat ve zamanimiz olsa ...
Yani disardan baktin onunden arabalar 5 kez gecti ne fodepar var yok biliyorsun ne bu yazdiklarimi neler donuyor neler al bu dondu donum donum biz bunu dondurduk bak simdi sana bu mesajida elimde sampanya havyar ozel ucagimdan monaco ya ucarken yaziyorum ....
yani insani yorgun argin deli edersiniz yemin ediyorum ...
şampanya değil yangın tüpüdür o =D
TAM35GNY
18-11-2012, 23:21
Guzel eglenceli bir gun gecmis yine anlasilan, katilanlara, seyircilere, oganizatorlere ve sponsorlara tesekkurler, ne kadar cok ogranizasyon yaris olursa sporun onu o kadar cok acilir..
Elestiri yapanlar arkadaslar mutlaka kendilerine gore hakli sebepleriniz ve kizginliklariniz var, ama tavrinizi duzeltirseniz eminim karsinizda muhattab bulursunuz, Bugra ve ekibinin ilk yaptigi is degil bu, atladiklari ya da onceden tasavvur edemedikleri seyler olmus olabilir, mutlaka bir dahaki sefere tedbirlerini alirlar ama dedigim gibi tavrinizi takinin ki kaale alinasiniz ;)
Tekrardan emegi gecenlerin ellerine saglik, bence eger imkanlar dahilindeyse bir sonraki organizasyon da ayni anda bir yanda da drift olsun cok guzel gorsellik olur ;)
overblack
18-11-2012, 23:31
siyah saxo motorlu lancia kalkış yaptımı?
63owen63
18-11-2012, 23:37
r32 sc hakkında bilgi var mı ,video,konu vs ?
b.ustaoglu
18-11-2012, 23:37
güzel bi gündü, emeği geçen herkese teşekkür ederim kendi adıma :) bir daha ki sefer kesinlikle tabure filan getiricem yalnız feci yoruldum bugün :D
10 Dk'lık yol işlerimizden dolayı gelemedikte baya keyifliymiş sanırım ;) Emeği geçen herkeze teşekkürler baştada Gitmesekte herşeyi takip edebildiğimiz için "Techturkey" ailesine sonsuz teşekkürler..
bugra abı hersey ıcın tesekkurler :)
r32 sc hakkında bilgi var mı ,video,konu vs ?
Ya rakibi porsche baya iyiydi, yada r32 bekleneni veremedi :) Ben mi yanılıyorum kıyaslarken ama, daha iyi olabilirdi sanki..
güzel ve sorunsuz kazasız belasız bi organizasyondu emegi geçenlerin emegine saglık
63owen63
19-11-2012, 00:04
Ya rakibi porsche baya iyiydi, yada r32 bekleneni veremedi :) Ben mi yanılıyorum kıyaslarken ama, daha iyi olabilirdi sanki..
neyke kalktı ki ? model ne ? r32 'nin set up hpa mı ?
Gayet guzel sıkıntısız eglenceli bir gun geçirdik hep birlikte sanıyorum bı 5 yıl aradan sonra körfezde olmak çok guzeldı.
Burdan Beyaz 106 nın sahıbi egemen kardeşimede çok teşekkur edıyorum adam gibi adamsın kardeşim tanıştıgıma çok memnun oldum ilk fırsatta ziyaretıne gelecegım...
Yarış esnasında Pit alanında istemedende olsa kırdıgım bir arkadaşım olduysa kusura bakmasın ordakı atmosferden kaynaklanan durumdan olmuştur burdan bunuda belirtmek isterım...
Başta bugra, M.Gazihan göki ve diger organizasyonda bütün emegi geçen arkadaşlarada teşekkur ederım umarım bu sezon olmasa dahı seneye devamı gelirse memnun oluruz....
Sabah 5 de mertcan abi ve bugra abilerle pistin acilisini biz yaptik30 saattir uyumuyorum :) Güzel zevkli bol mücadeleli birgun gecirdik emegi gecen gelen giden yarisan herkese tesekkurler
Artik uyku vakti
güzel ve sorunsuz kazasız belasız bi organizasyondu emegi geçenlerin emegine saglık
gorende senı orda sanıcak :D
yarış güzeldi Emeği geçen herkese teşekkürler :) sus un biraz sikintileri vardı kelebek gibi ondan yetiştiniz ciceğim :D bladerkim :)
Dbs atsa iyi olllurdu vitesi uc ye laf yok 997 ye ne oldu anlamadık :)
olsun genede güzeldi daha iyi organiayonu siz yapin hepberaber biz izleyelim :D bugracım koluna sağlık pis sakallı seni :) o kartlarda TT yi göremedim Kesicem seni :D
genede güzeldi
http://www.techturkey.com/forum/motorsporlari-fotograflari/138823-18112012-izmit-1-8-mile-drag-resimleri.html
arifozcelik
19-11-2012, 02:05
Bu arada yesillik alanda Sevgili Cenabettin Eray bey ile gures tutmaya yeltenen ve sonunda yaris icin hazir tuttugumuz ambulans ile hastaneye gonderdigimiz Kaan 'a da gecmis olsun insallah dizi en kisa zamanda toparlar yerde yatan birini uzaktan gorunce gercekten ne oldugunu anlamayip en kotusunu dusunup baya korkuttu bizleri ...
bir videonun sonunda ambulansı görmüştüm meraklandım aklıma gelen şeylerden birisinin olmamış olmasına sevindim
Kaan isimli arkadaşımıza çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
malesef sabah (bademciklerim konusunda çok hassas bir bünyem var ilk şiştiğini hissetiğim anda dikkat etmezsem bir haftadan önce yataktan kalkamıyorum) mütiş bir boğaz ağrısıyla uyandım, beraber geliceğim ekibe haber verdim ben gelemiyorum ama mutlaka siz gidin diye onlarda bensiz yola çıkmamışlar ama inşallah bir dahaki sefere daha kalabalık bir ekiple orada olucaz özellikle amerikanları izlemek için
emeği geçen diğer konuda fotoğraf ve video paylaşan herkeze sonsuz teşekkürler
Daha yeni uyndim yorulmusuz be burdan emegi gecen herkese ve katilip yanliz birakmayip gelen herkese tesekkurler..
BthnKrkt
19-11-2012, 07:03
Daha yeni uyndim yorulmusuz be burdan emegi gecen herkese ve katilip yanliz birakmayip gelen herkese tesekkurler..
Cem abi giselerden cikista polisler seni durdurmustu kirmizi subaruyu ceza mi yazdilar?
Cem abi giselerden cikista polisler seni durdurmustu kirmizi subaruyu ceza mi yazdilar?
mehzentle özgünün cezayı bana kitlediler bende adreslerini telefonlarını verdim ceza eve gidicek onların banada egsozdan kestiler :D
kelalper
19-11-2012, 07:08
Ekip olarak bütün gün çalıştık çabaladık. Siz sabah yatağınızda uyurken biz sabah 5 te pistte hazırlık yapıyorduk. Ne için 2 tane tanımadığımız 106 dan bir tanesini kayırmak insanların midesine taş gibi köfte sokmak için. Elbette bizim de hatalarımız olabilir sinirleri alınmış insanlar değiliz ama elimizden geldiğince iyi niyetli olarak insanları mutlu etmek istiyoruz. Pistin kendi büfesini biz işletmiyoruz ya da komisyon falan aldığımız yok. İçeride oturup köfte yapacak halimizde adamların menüsüne karışacak halimizde yok. Bu organizasyonu kimse para için yapmıyor. İnsanların mutlu bir gün geçirmesi gün sonunda pistten yüzleri gülerek ayrılmaları bize yetiyor.
BthnKrkt
19-11-2012, 07:16
mehzentle özgünün cezayı bana kitlediler bende adreslerini telefonlarını verdim ceza eve gidicek onların banada egsozdan kestiler :D
Bende mehmetcik vakfindan sizin pesinize ciktim ben piste gittikten sonra geldi mehmet abi ve ozgun abi anladim cezadan yirttiklarini :) Polis banada bakti bakti dur demedi :)
Ben kendime gelemedim bu hafta zor gelirim ama 2 çift lagım var drag nedir bilmezlere kural nedir bilmezlere adam kayırıyor diyenlere
Su organizasyonlara ilk defa katılıp kayıt parası verdim diyip pistin sahibi oldum diyenleri yarış yavaş işledi diyenleri vs vs vs
Ben bu işden para kazanmıyorum, para kazansamda yapmam parasını pulunu
Bertan kardeşim editleme mesajımı gerekirse ver ceza puanını banla ama editleme okey
Beni en iyi anlayan kişide sendin bu durum için
ErkanChevy
19-11-2012, 07:58
Emeği geçen oralara gelipde izleyen herkesin eline emeğine ayağına sağlık demek istiyorum öncelikle güzel bir yarış oldu eksileri artıları tartışılır tartışılmaz bence tartışmaya bile gerek yok.Ama şahsımca yanlış gördüğüm amerikan sınıflandırması idi.Yanlış eşleşmeler oldu orda 2 grup çıksaydı daha zevkli bir yarış izlerdik diye düşünüyorum.Artık bir dahakine eksikler giderilip yapılır ve gene güzel eğlenceli bir yarış izleme şansımız olur.
ErkanChevy
19-11-2012, 08:03
Ben kendime gelemedim bu hafta zor gelirim ama 2 çift lagım var drag nedir bilmezlere kural nedir bilmezlere adam kayırıyor diyenlere
Su organizasyonlara ilk defa katılıp kayıt parası verdim diyip pistin sahibi oldum diyenleri yarış yavaş işledi diyenleri vs vs vs
Ben bu işden para kazanmıyorum, para kazansamda yapmam parasını pulunu
Gökim hiç sinirlenmene gerek yok senin ve diğer arkadaşların organizasyonda nasıl koşturduğunuzu emek harcadığınızı gördüm ve gördük bu işler para ile yapılmaz zaten yapsanda olmaz.Bu işin amacı eğlenmek ve eğlendirmektir.Sen boş beleş konuşan adamlara aldırma bu tarz adamlar senelerdir mevcut bir çok örneğinide her yarışda görmüş bulunmaktayız.
oldschoolgaraj2e2
19-11-2012, 08:08
Kalkış alanında olan bir sponsor olarak, Sarı 106 ya terbiyesizlik yapılmadı. Diğer araca 5 dakika zaman verildi. Zamanı bittiğinde de Sarı 106 sahibine soruldu. Onun onayı ile beklendi.
Herşey son derece iyi niyetle ve herkesin hakkı , hakkaniyeti gözetilerek yapıldı.
bilginize
Uran
Oldschool Garaj
yarış güzeldi Emeği geçen herkese teşekkürler :) sus un biraz sikintileri vardı kelebek gibi ondan yetiştiniz ciceğim :D bladerkim :)
olsun genede güzeldi daha iyi organiayonu siz yapin hepberaber biz izleyelim :D bugracım koluna sağlık pis sakallı seni :) o kartlarda TT yi göremedim Kesicem seni :D
genede güzeldi
masallah araclara
Sanirim white rs ve sus bulusmasi olacak gibi bir roll bu polemigi cozer
yada drag sureleri durumu halledebilir
polimikmi oldu allla alla rs sizinmi?
Su organizasyonda emegi gecip ter doken insanlar, *** atmaya calisanlar umrunuzda bile olmasin diyorum :) herkes elinden gelenin en iyisini koymustur ortaya, hersey guzeldi, gereksiz insanlarla polemige girmeyin cevap vermenize bile gerek yok yani :)
Sanirim white rs ve sus bulusmasi olacak gibi bir roll bu polemigi cozer
yada drag sureleri durumu halledebilir
Polemik derken?
polimikmi oldu allla alla rs sizinmi?
ben onceki postuda sıldım bosa gereksız bır bır tartısma olmasın
Polemik derken?
aracların ıkısıde hızlı yanlıs kelıme oldu
masallah ıkısınıde
chiefkadir
19-11-2012, 09:09
polimikmi oldu allla alla rs sizinmi?Raad ol panpa , polimük yok dostluk var mehmet sapladi :D
Arac onun degil ama surdu cok begendi herhal heran onun olabilir alsin kapida bide atmosferik atı olur:D
Raad ol panpa , polimük yok dostluk var mehmet sapladi :D
Arac onun degil ama surdu cok begendi herhal heran onun olabilir alsin kapida bide atmosferik atı olur:D
kadır abı esnaflıgın 10 numara ıyı tacırsın:D:D:D
Mehmet Gazihan
19-11-2012, 09:13
Best Time ı bilen varmı ?
UC STI 8.4x yapmış dediler..
S.Özeren
19-11-2012, 09:13
Köfte benim motoru fena bozdu akşama kadar anca topladım o derece :D
benim diğer sıkıntım izleyici yerleri yani bütün gün ayaktayız oturulcak yer yok malesef bu 2 sebep olmasa gün güzel değil mükemmel geçerdi emeği geçen herkese teşekkürler
Best Time ı bilen varmı ?
UC STI 8.4x yapmış dediler..
Yaptigi sureyi bilmiyorum ama uc sti cidden cok iyi kalkti :)
devolation
19-11-2012, 09:22
9.4 de benden beyaz turbo astra gsi zamanlarini bilenler yazsa fena olmaz
buarada video varmi kimsede nerden ulasiriz videolara
Mehmet Gazihan
19-11-2012, 09:23
biz dizellerde 9.0x olması lazım, 9.1x den eminimde, listeyi bekleyeceğiz artık..
8.1 di galıba sc corvette olması lazım
bende 9.1 yaptım bı dizele gore fazla mı iyi ne :D
devolation
19-11-2012, 09:25
kadir abi rs zulum gidiyo maasallah yakuzalar karsisinda ben bukadarini beklemiyordum..
Mehmet Gazihan
19-11-2012, 09:25
Az mütevazi ol , olan var olmayan var..
genede güzeldi
mehmetin aceleciliğine gelmişsiniz olabilir sorun sıkıntı yeni araba bilal 500 km rodajı zor yaptırdık demişti manisada falan daha iyi halleriyle yarışacağımızdan şüphem yok zaten 200de çok bişey anlaşılmıyo mehmet de doğru düzgün adam her zaman deneriz öylesiyle :icon_tup:
bi de süreleri ne zaman paylaşacaksınız
Raad ol panpa , polimük yok dostluk var mehmet sapladi :D
hayırlısı olsun abi herkesin emeği var laf gelmesin tabi :)
chiefkadir
19-11-2012, 09:30
kadir abi rs zulum gidiyo maasallah yakuzalar karsisinda ben bukadarini beklemiyordum..Eyvallah Devran kardesim bizde 8.6xx yaptik memnunuz , gsi a da masallah :)
Öncelikle organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
İlk kez Körfez'e gittim ve oldukça da memnun kaldım diyebilirim.
Sadece kalkış araları birazcık uzundu ama aman aman bir sorun değil bu.
Merak ettiğim araçlar vardı ve onları canlı yürürken görmek oldukça keyif verdi bana.
Mesela SUS S2K, White Rs, UC Sti, DBS Type-R bu araçlardan birkaçı.
R9, Tipo ve Lancia gerçekten güzel mücadele etti. Kırmızı Tosbağa kocaman bir alkışı hak etti.
Diğer araç sahiplerini de tebrik ederim ayrıca.
Keyifli ve güzel bir gündü. Foto makinesinin şarjı yarı yolda bırakmasa epey foto çekecektim ama 237 foto çekebilmişim. Onları da eklerim en kısa sürede.
Beyler yolda radar var mıydı yahu ? (İstanbul>Körfez)
Gezici yada sabit (araç-kamera vs. )
Çevirme yoktu ama arkadan gelmesin ceza .
Az mütevazi ol , olan var olmayan var..
bende 9.7 oda hadi neysee yani :D
maşşalah ya abratmayalım
pardon arkadaşlar düzelttim ozaman :)
2.0 atmosferik best time 8.9 cuk s2k
white rs 8.6
seyfettin53
19-11-2012, 10:00
Buğradaki Listede DBS'nin Best Time 8.0 Olarak Gözüküyo.
akşama doğru amerikanlar kalkmadandı sanırım, UC sti çimenlerden piste doğru çıkarken start çizgisinde bulunan görevlileri sıyırdı geçti gördüğüm kadarıyla, aman dikkat Allah korusun
63owen63
19-11-2012, 10:02
Emeği geçen herkesin eline sağlık.kaçırdık.
hondablo
19-11-2012, 10:04
herkeze başarılar devamını bekliyoruz
Eyvallah Devran kardesim bizde 8.6xx yaptik memnunuz , gsi a da masallah :)
organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkürler.güzel bi pazar oldu.katılan tüm araçlar çok iyiydi maşallah..kadir kankam WHİTE RS gercekten gidişi sesiyle muhtesemdi.sürede iyiydi..kadettin sanzıman bozulmayaydı iyiydi:D.
devranım senide tebrik ederim kardesim.
organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkürler.güzel bi pazar oldu.katılan tüm araçlar çok iyiydi maşallah..kadir kankam WHİTE RS gercekten gidişi sesiyle muhtesemdi.sürede iyiydi..kadettin sanzıman bozulmayaydı iyiydi:D.
devranım senide tebrik ederim kardesim.
Gördüğüm en yakışıklı kadetti çok iyi maşallah
LIGHT RS
19-11-2012, 10:08
Yarışta emeği geçen herkeze düzce ekibi olarak teşekkürler.
ayrıca özellikle dragger (yavuz) arkadaşımızada, grupta genç kardeşlerimizi yalnız bırakmadığı için teşekkürler.
emrehan1453
19-11-2012, 10:10
gardas masallah aracına rs ci olarak seni destekledik white rs .s 2000le iyi kalktın
Organizasyonda emeği geçen bütün ekibe teşekkürler. eğlenceli bir gün oldu.
c5'in sesi ve kalkışı çok iyidi..
madem dizeller bukadar hızlı deneyelim :D
Bekirin 380 metrede 11.3 yaptıgını hatırlarsanız 200metrede 9.1 saniye çok yavaş oldugunu ve cok övünülcek bir süre olmadıgını anlarsınız
Ben burda sizin UC 8.4 yapmış falan yazmanıza takıldım yani aranızda 5 salise var diye onudamı geciceksiniz azcık elleşip
mehmetin aceleciliğine gelmişsiniz olabilir sorun sıkıntı yeni araba bilal 500 km rodajı zor yaptırdık demişti manisada falan daha iyi halleriyle yarışacağımızdan şüphem yok zaten 200de çok bişey anlaşılmıyo mehmet de doğru düzgün adam her zaman deneriz öylesiyle :icon_tup:
bi de süreleri ne zaman paylaşacaksınız
heehe yapıcak biişi yok olur böyle seyler aksilik hep olur :)
senin rakip 281 verdi 97 ile napıces:D
ahuahua la aolm Uc sti 3 e atamadıkı :D girmedi dedi adam durdu yeniden aattı resmen :D bosverin Uc yi 0-200 yapalım isterseniz APr var :D
400 deildi dah azdı ayrıca sanırım demi lan hilmli
ahuahua la aolm Uc sti 3 e atamadıkı :D girmedi dedi :) bosverin Uc yi 0-200 yapalım isterseniz APr var :D
Hayır neyin tribine girmiş arkadaş çözemedim
Koyunun olmadıgı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derlermiş
aynı o hesab
9.4 de benden beyaz turbo astra gsi zamanlarini bilenler yazsa fena olmaz
buarada video varmi kimsede nerden ulasiriz videolara
kanka bende bi tane var
chiefkadir
19-11-2012, 10:52
senin rakip 281 verdi 97 ile napıces:DBro biz Mehmetle konuştuk bi Adapazarı roll day yapcaz:hahaha::D:hahaha:
senin rakip 281 verdi 97 ile napıces:D
maşallah güzel olmuş napices yeni sezon deniyces pampa :) o benim ağırlığıma inemeyecek ben o hpyi bu motordan alamıycam :hahaha: sonuç geçeni tebrik etmek olacak kim olduğu önemli değil adam güzel setup yapmış no sikinti
pistte 2 şey hariç herşey çok güzeldi
birincisi sürelerin herhangi bir tabeladan gösterilmemesi
ikinciside teknik ekipten adam başı 50 tl alınması
B.Aktepe
19-11-2012, 10:55
Pazar günü çok güzel bir organizasyon vardı, Buğra ve ekibine teşekkürler öncelikle. Seyirci kalabalıklığı çok güzeldi eski günleri hatırlattı diyebiliriz. Körfez drag yarışını özlemiş İzlemek için geldik ama bir anda kendimizi yarışta bulduk Aklımızda yokken bir anda çıkınca fikir hazırlıksız ta olsak yine güzel yürüdü sus s2000. Mehmet in ilk drag deneyimi, araç bittiğinden bu güne 7 günlük periodda yapılan 500-600km yol o kadar. Hafifletilmemiş, yürüyen aksam drag için ayarlanmamış, yol lastikleri ile, tps arızası sık sık olmasına rağmen, yine de bizi mutlu etti.
Bir sonraki drag organizasyonunda orada olacağız.
kelalper
19-11-2012, 10:59
UC zaten bir kere ölçüm yaptı onda da Özgünün dediği gibi 3 e boşa alıp bi daha bastı ama çok devir kaybetti turbo resmen lag e girdi. Sürelere bakmadım ama best time çıkarabilirdi. SC Corvette in tutunması da çok iyiydi.
Bekirin 380 metrede 11.3 yaptıgını hatırlarsanız 200metrede 9.1 saniye çok yavaş oldugunu ve cok övünülcek bir süre olmadıgını anlarsınız
Ben burda sizin UC 8.4 yapmış falan yazmanıza takıldım yani aranızda 5 salise var diye onudamı geciceksiniz azcık elleşip
Sonunda gulmusum zaten farkinda.misin abi cok ovunmemisim ama benim de bekir abiyle aram da 200 hp falan var benim aracimda enjektor nos hicbisey yok
Hacı abi o kumsaldaki resmine vermicek rus tanımıyorum ben
erhanarici18
19-11-2012, 11:38
o anda süreleri görememek kötü oldu
burda ne zaman açıklanıcak süreler
En kısa sürede acıklanıcak herkes yorgun işinde gücünde şu an bıgune kafar yayınlıcaz diyip yayınalamazlık yapılmadı biraz sabır LÜTFEN
En kısa sürede acıklanıcak herkes yorgun işinde gücünde şu an bıgune kafar yayınlıcaz diyip yayınalamazlık yapılmadı biraz sabır LÜTFEN
Aslında diğer yazdığın uzun yazıya Alıntı yapacaktım ama burdan yapayım.
Gerçekten güzel Bir gündü elinize sağlık . Biz 4 dizel araba 200 Hp üzeriydik o yüzden 1.6 sı olan arkadaşlarla sınıflanmadık.
Dumanlarımızla güne renk kattığımıza inanıyorum. Aynı garaj arabaları birbirimizi denedik.
Verdiğimiz dumandan ötürü gurur duyarız. :D
Özgür Ermek
Nihayet biri gelemeyenler icin gunun ozetini anlasilur Turkce ile Goki ye tesekkur ederim,keyifle okudum!
Ben gelsem hepinizi yenerdim ;)
Millete bu heyecani yasata basta Bugra olmak uzere herkese tebrikler! Yine yurekten calismislardir eminim...
Birdahakine gelmek isterim...
Sonuclara nasil ulasirim? (sure degil)
Bugun Pistten Malzemeleri Federasyona tasiyoruz aksam dondugumuzde size tum zamanlari tek tek duzenleyip yayinlayacagim arkadaslar .
tek kapı mavi focusu tanıyan var mı arkadaşlar :) Motorunda neler var merak ettim vol2 :D
tek kapı mavi focusu tanıyan var mı arkadaşlar :) Motorunda neler var merak ettim vol2 :D
yazilim ve komple egsoz var dedi sahibi..
koltuklar falan sokuktu hafitletilmisti baya, slick lastik vardi bide.
yazilim ve komple egsoz var dedi sahibi..
koltuklar falan sokuktu hafitletilmisti baya, slick lastik vardi bide.
hmm bende de aynı specler var, ama senin eşdeğer bir aracı geçemem abi :)
sanırım hafifletmeden kurtardı paçayı :)
ulen dönüşte çamlıca gişelerde katil oluyodum kgs sırasında :ofk:
josefsalvatini
19-11-2012, 13:21
Paşaoğlu yazılım ve dp var ayrıca hafifletme
Beyaz astra turbolu arkadaş çıkarken de bana yiğitin megane ı göstererek birşeyler söylendi ama anlayamadım gürültüden. Evet yiğit arkadaşımdır yarışa girmeyecekti ama girmesi için ben ikna ettim. Tecrübe kazansın ve eğlensin diye. O da ağırlık atmak istedi o nedenle arkadan subları ve pandizotu çıkartıp bizim Subaruya koyduk. Yarışla alakalı ne yardım ettim ne bişey yaptım. Zaten finish de kapıda duruyordum. Kireçli taraftan iki kez kalkmak zorunda kalan ve söylenen arkadaşa da bişey diyeceğim hiç bir yarışta başka yarışmacının arızası ya da hatasından dolayı kaza yapan yarış dışı kalan yarışmacıya aa kusura bakma al sana kupa denmez. Sen kalkmasaydın rakibin kalkacaktı. O zaman daha mı adaletli olacaktı. Kireçli taraftan kalkıp yarış kazanan da oldu eğer merak ediyorsan.Organizasyon olarak oraya kireçle müdehaleden başka şansımız yoktu o da yapıldı.
Aynen katiliyorum sana ben seyretmek icin gelmistim hazirliksizdim ustelik.israr uzerine zevkine girdim gecmek gecilmek onemli diildi.ama 1.oldugum halde astrali arkadas itiraz etti vs bseyler soylemis benden rica edildi onlada kalkarmisin diye kirmadim olur dedm.bu seferde kirecli taraftan ben kalktim cok sardim gecildim,kirecsiz taraftan kalkinca gectim 1-1 oldu tekrar 2.yi kirecli taraftan kalktim hem sardim yine hemde 3.vitesi kacirinca 1.ligi bedavadan kaptirmis oldum astraya ama bende kirecten kalktim diye itiraz etmedim ustelik onda slick bende normal lastik olmasina ragmen bende adaletsiz oldu diyip sagdan kalkmak isteyeblirdim itiraz edeblirdim ama onemli diil sonucta amac eglenmekti bi iddiam yoktu amacima ulastim.guzel organizasyondu emegi gecen herkese cok tesekkurler yenisini bekliyoruz:)
kelalper
19-11-2012, 13:27
ulen dönüşte çamlıca gişelerde katil oluyodum kgs sırasında :ofk:
biz kartala gelemeden çok önce başladı trafik. bende geçmişizdir diye ulan keşke kartaldan çıksaydık dedim. Buğralara haber verdim kartaldan çıkın diye sonra bi baktık kartal sapağı hemen kaçtık E5 e orası boştu. Buğralarda eskihisar sapağından çıktılar. Fenaydı TEM.
biz kartala gelemeden çok önce başladı trafik. bende geçmişizdir diye ulan keşke kartaldan çıksaydık dedim. Buğralara haber verdim kartaldan çıkın diye sonra bi baktık kartal sapağı hemen kaçtık E5 e orası boştu. Buğralarda eskihisar sapağından çıktılar. Fenaydı TEM.
kanka 3 şerit kgv vermişler ulen yarım saat bekliyoruz en soldayım millet bizimde solumuzdan öne kaynak yapıyo öndeki mallarda alıyo bir iki derken 30 araç girdi bende kayış koptu bastım ana avrad küfürü bi delikanlı indi aşşa ulen dedim piyango sana vurdu o gazla indim baktım ihtiyar amca arkasındanda kızı indi falan içimde patladı gene :D
chiefkadir
19-11-2012, 13:29
kirecsiz taraftan kalkinca gectim 1-1 oldu tekrar 2.yi kirecli taraftan kalktim hem sardim yine hemde 3.vitesi kacirinca 1.ligi bedavadan kaptirmis oldum astraya Yiğit araban çok güzeldi maşallah ,sizin sınıfta herkes birbirini geçtiğinden sürelere bakıldı dolayısıyla bizim piston garage ekibinden Bmw birinci oldu:)
Seyirci sayimiz 3580 icerde dagitilan toplam giris karti sayisi
VIP 75 Adet
Yarismaci 50 Adet
Basin 50 adet
Guvenlik 25 adet
Hakem 35 adet
Misafir 50 adet
Organizasyon 25 adet
Sponsor 50 adet
Toplam : 360 adet kart
Olmak uzere 3940 kisi (+ - 200 kisi ) bende dahil piste ayak basan kisi sayisidir arkadaslar .
Benimle beraber Gecenin karanligindan aksamin korune kosturan canla basla destek olan elim ayagim gozum olan Tummm Dostlarima , Izlemeye gelen destek olan gelemesede kalbi bizlerle olan tum arkaadslarimiza cok tesekkur ederim .
Otomobil Sporlarina ilginin bu denli ilgi oldugunu gormek bu isi piste tasiyan bizlere desteginizi gormek onumuzdeki organizasyonlari planlarken bizi heycanlandiran tek gercek . Aksi halde emin olun cekilmeyecek bir stress ve yorgunluk tek karsiligi sizlerin gorusleri ve yorumlari bizlerin bu isteki tek ve en degerli kazancidir.Elimizdeki bu goruntuler ve sayilarla federasyonun kapisinda ulusal drag yapilmasi icin ilk yaticak kisi benim insallah bu desteginizi onumuzdeki sezon tum turkiyede kosulacak ulusal sampiyona icin dogru sekilde degerlendirirler.
Tekrar bizlerle olan herkeze tesekkurler .
Emeği Geçen Herkeze Çok Teşekkürler Buğra Abi Ve Ekibi Üstüne Düşeni En Güzel Şekilde Yaptı Kazasız Belasız Sıkıntısız Bir Şekilde Çok Güzel Ve Profesyonelce Yarışıldı Bizim Grupta Biraz Karışıklık Olmasına Rağmen Yarış Keyifliydi Bizim Grupta 3 Araba Olduğu İçin Biraz Karışıklık Oldu
Bay Sistemi Olmadığından Dolayı Her Araç BirBiriyle Yarıştı Bunun Sonucundada Sürelere Bakarak Sıralama Yapıldı Benim İçin Önemli Olan 1.lik Değildi Zaten Aracımın Normal Şartlardaki Gideride O Değil Bunu Bir Çok Kişide Biliyor Radyatörüm Patladı , Debriyaj Balatam Tamamen Sıyırdır, Arabam Ankaraya Göre Ayarlıydı İzmite Gelince 17 Afr Leri Gördü,Benzin Pompam 2 Yarıştan Sonra Saçmalamaya Başladı Ayrıca Aracımdan 1 Tane Parça Sökülmedi,Genede Çok Eğlendik Organizasyon Güzeldi Emeği Geçen Herkeze Tekrar Teşekkür Ediyorum Grubumdaki Abilerime Kardeşlerimede Çok Teşekkürler.. Ayrıca Ege Garaja Kadir Abime Erkut Abimede Çok Teşekkür Ediyorum Saygılar..
kanka 3 şerit kgv vermişler ulen yarım saat bekliyoruz en soldayım millet bizimde solumuzdan öne kaynak yapıyo öndeki mallarda alıyo bir iki derken 30 araç girdi bende kayış koptu bastım ana avrad küfürü bi delikanlı indi aşşa ulen dedim piyango sana vurdu o gazla indim baktım ihtiyar amca arkasındanda kızı indi falan içimde patladı gene :D
o trafikde iyi bağırdın hacı abi, biz baya öndeydik senden nasıl gördüyse buğra görmüş geliyoduk bizde neyse ki uzamamış, yoksa çok pis döverim ben :D
hmm bende de aynı specler var, ama senin eşdeğer bir aracı geçemem abi :)
sanırım hafifletmeden kurtardı paçayı :)
bizim arabalar drag yarisina pek uygun degil kardesim, 1350-1400kg saka gibi.
focuslu arkadas 1200kg dedi arabasina, hafifletme ile 1100e inse zaten 250-300kg fark yapar.
15 16 sac ve slick lastik de buyuk etken, biz 225 40 18 lastik gulle gibi jant ile girdik :)
rollingte gecme sansi kesinlikle yok ama dragta isler cok farkli...
sonucta 1 kez kalkip yarisa veda etmesinler diye rica ettiler ben de makarasina girdim, gayet keyifliydi :)
sadace paşa yazalım var ve lastikler iyidi ;)
madem dizeller bukadar hızlı deneyelim :D
ben senle denemeye hazırım.
ben senle denemeye hazırım.
Deneyelim rauf sikinti tok yok scirocccoyla gl mel demideksin ama :)
Deneyelim rauf sikinti tok yok scirocccoyla gl mel demideksin ama :)
sti lamı gelicen insafsız?
Seyirci sayimiz 3580 icerde dagitilan toplam giris karti sayisi
VIP 75 Adet
Yarismaci 50 Adet
Basin 50 adet
Guvenlik 25 adet
Hakem 35 adet
Misafir 50 adet
Organizasyon 25 adet
Sponsor 50 adet
Toplam : 360 adet kart
Olmak uzere 3940 kisi (+ - 200 kisi ) bende dahil piste ayak basan kisi sayisidir arkadaslar .
Benimle beraber Gecenin karanligindan aksamin korune kosturan canla basla destek olan elim ayagim gozum olan Tummm Dostlarima , Izlemeye gelen destek olan gelemesede kalbi bizlerle olan tum arkaadslarimiza cok tesekkur ederim .
Otomobil Sporlarina ilginin bu denli ilgi oldugunu gormek bu isi piste tasiyan bizlere desteginizi gormek onumuzdeki organizasyonlari planlarken bizi heycanlandiran tek gercek . Aksi halde emin olun cekilmeyecek bir stress ve yorgunluk tek karsiligi sizlerin gorusleri ve yorumlari bizlerin bu isteki tek ve en degerli kazancidir.Elimizdeki bu goruntuler ve sayilarla federasyonun kapisinda ulusal drag yapilmasi icin ilk yaticak kisi benim insallah bu desteginizi onumuzdeki sezon tum turkiyede kosulacak ulusal sampiyona icin dogru sekilde degerlendirirler.
Tekrar bizlerle olan herkeze tesekkurler .
ef186
buğra abi herşey için çok teşekkürler ellerinize sağlık, süreler siteden açıklanacakmı bunu sormak istedim
Güzel ,keyifli ve eğlenceli bir pazar günü geçirdik.Bir kere bu organizasyonu yapan ,düzenleyen ,emeği gecen ve bu işe gönül veren herkese teşekkürler.
Kupa alan arkadaşlara tebrikler.Bundan sanraki yarışlarda tekrar karşılaşmak isterim.
Buğra kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum.Özel kupa vererek beni onurlandırdığı için.:)
sti lamı gelicen insafsız?
Baska araba yok dieri carsi pazar arabaso
brs_odbs
19-11-2012, 17:38
1.6 da en iyi süreyi biz yaptık 9.470 arabamız sorun çıkarmasına rağmen çok iyi savaştı selçuk başkan
Serhat Y.
19-11-2012, 18:00
öncelikle DBS type-r ve sahibini tebrik ederim.
fazla heyecan yaptım kendi adıma, padok alanından piste çıkışta 1 bitirip kesicide 2 ye çektim sıkıntısız hatta arka düzlüktede durdurup tekrar kaldırdım sıkıntısız ama nezamanki start çizgisine dizildik orda fena heyecanlandım ilk kalkışta fodepar yaptım görevli arkadaşın tekrarında elenirsin uyarısı üzerine heyecan katladı:D (gerçi bizim sınıfta 2 kez fodepar yapanda oldu ama elenmedi oda ilginçtir) neyse bişekilde kaldırdım ama rollinglerden alışkanlık gazdan ayağımı çekmediğim için 9500dd.lerde 2.vitese oturtamadım bıraktım, ikinci kalkışta aynı hatayı bu seferde 3.vitese atarken yaşadım yine bıraktım. kesinlikle tecrübe şart pistte veya caddede farketmez, ben aracı aldığım günden beri (5 sene) ilk defa dün pistte 1 kesicili 2.vitese attım. drag tecribesi başka bişeymiş onu anladım. bidahada aracı draga sokmayı düşünmüyorum açıkcası çok keyifli olsada.
Bugra ve ekibine tekrar tekrar teşekkürler organizasyon için fakat belirtmeden geçemiycem en azından start çizgisinden 2 kez boş kalkış yapılıp aracı tanıma fırsatı verilebilirdi, nitekim bu fırsatın yaratıldığı yarışmacılarda oldu.
driftboy
19-11-2012, 18:22
Çok eğlenceli ve güzel bi gün geçirdik. Herşeyiyle çok güzel bi organizasyona daha imza attı buğra abi, emeğine sağlık. Pek bişey yapmasamda bende görevliydim :D Böyle güzel organizasyonlarla beraber olmak ümidiyle, seni seviyorum buğra abi :D
Güzel ,keyifli ve eğlenceli bir pazar günü geçirdik.Bir kere bu organizasyonu yapan ,düzenleyen ,emeği gecen ve bu işe gönül veren herkese teşekkürler.
Kupa alan arkadaşlara tebrikler.Bundan sanraki yarışlarda tekrar karşılaşmak isterim.
Buğra kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum.Özel kupa vererek beni onurlandırdığı için.:)
Ben tesekkur ederim . Daha sonraki organizasyonlarda da mutlaka bekliyorum .
@ Göki,ZD
abi yaşını mı ufalttırdın? 22 görünüyorsun :D
Ya bu nasıl bi yorgunluk, yemin ediyorum uyanalı 1 saat olmadı. Dur bi yazı çakiym de gelsin sağdan soldan...
@ Göki,ZD
abi yaşını mı ufalttırdın? 22 görünüyorsun :D
Geç yazdırmışlar
sen niye gelmedin nan hastamıydın
sen niye gelmedin nan hastamıydın
C.tesi gecesi 41c egt görünce havale geçirdim malesef :)
driftboy
19-11-2012, 21:42
Bu arada bugra abi castrol işini konuşmadık unuttuk o telaş içerisinde.. Bence bi an once o konuyu halledelim
Evet sanırım artık sezonu kapattık ,sanırım diyorum çünki buğrayla çalışmaktan onun ekibinde görev almaktan son derece zevk duyuyorum ,her an bir telefon açıp 2 hafta sonra yarış yapıyoruz diyebilme gibi güzel olanaklara sahip :D cuma c.tesi ve pazar olmak üzere neredeyse tam olarak ayaktaydım ve bu denli mutlu bu denli keyifli bir pazar gününe sebep olan bir ekibin iinde olmaktan çok büyük onur duyuyorum ,elbette herkesi memnun etme şansı kimseye nasip olmamıştır( özelliklede yarışı ayakta izlediklerini söyleyen ) kişileri sanırım hepsi ilk defa pistte geliyorlar sinema salonu hizmetimizi henüz kuramadık ama kurdugumuzda gala açılısı gibi davitiyeyi direk ben kendilerine götüreceğim merak etmesinler ;) katılımcıların hepsine sonsuz teşekkürler bizlere inanıp yanımızda oldukları için çok teşekkür ederiz
göki ,kelalper ,ufuk sizler bir hakisınız ellerinize ,kollanıza ,emeğinize sağlık
Daha nice güzel organizasyonlarda hep birlikte olmak üzere
Çok geç gelebildik İzmit'e bir çok kalkışı izleyemedik. Favori kalkışlarım izlediklerim arasında Siyah SC Corvette vede Viper kalkışları idi. Pisti çok uzun zamandan sonra ilk kez kalabalık gördüm. Herkesin hataları olabilir ama genede çok iyi bir organizasyondu. Benim açından dişe dokunur tek eksik anonslar oldu. İzleyebildiğim kalkışlarda anonslar ya çok eksikti yada hiçbir şey anlaşılamadı. Biraz daha detaylı anonslar olsa ve süreler hemen okunabilse çok daha iyi olurdu. Ayrıca kalkışlar arasında çok süre var diyen arkadaşlar. Belki beklerken sıkılıyoruz ama o kadar aracın bir araya gelip düzen içinde sıra ile kalkması emin olun o kadar kolay olmuyor. Hatta yarışan kişilere sorun ne çabuk sıra geldi diyecekler belkide. İzleyebildiğim kalkışlarda 2 kalkışlar arası süre bence çok makuldu. Amerikanların organize olması biraz daha zor oldu sanırım.
seyfettin53
19-11-2012, 23:44
öncelikle DBS type-r ve sahibini tebrik ederim.
fazla heyecan yaptım kendi adıma, padok alanından piste çıkışta 1 bitirip kesicide 2 ye çektim sıkıntısız hatta arka düzlüktede durdurup tekrar kaldırdım sıkıntısız ama nezamanki start çizgisine dizildik orda fena heyecanlandım ilk kalkışta fodepar yaptım görevli arkadaşın tekrarında elenirsin uyarısı üzerine heyecan katladı:D (gerçi bizim sınıfta 2 kez fodepar yapanda oldu ama elenmedi oda ilginçtir) neyse bişekilde kaldırdım ama rollinglerden alışkanlık gazdan ayağımı çekmediğim için 9500dd.lerde 2.vitese oturtamadım bıraktım, ikinci kalkışta aynı hatayı bu seferde 3.vitese atarken yaşadım yine bıraktım. kesinlikle tecrübe şart pistte veya caddede farketmez, ben aracı aldığım günden beri (5 sene) ilk defa dün pistte 1 kesicili 2.vitese attım. drag tecribesi başka bişeymiş onu anladım. bidahada aracı draga sokmayı düşünmüyorum açıkcası çok keyifli olsada.
Bugra ve ekibine tekrar tekrar teşekkürler organizasyon için fakat belirtmeden geçemiycem en azından start çizgisinden 2 kez boş kalkış yapılıp aracı tanıma fırsatı verilebilirdi, nitekim bu fırsatın yaratıldığı yarışmacılarda oldu.
Teşekkürler...
Ben Sadece Sürdüm Ama Eminim Çok Daha İyi Kalkabilirdide Lastigin Kurbanı olduk.
Tebriği Sanırım Benden Çok Savaş Motorsports Hak Ediyo Eline Emeğine Sağlık...
Deneme Kalkışı Konusunda da Kesinlikle Sana Katılıyorum Keşke Lastikleri Deneme Sansımız olsaydı eminim Hepimiz Çok Daha Sağlıklı Saniyeler Yapardık Biraz Olsun Heycanımızı Kırardı.
arifozcelik
20-11-2012, 00:16
herkez kayırma var yok o yok şu yok bu var yazmış ve şimdiye kadar okuduklarımdan kayırma olduğunu anladım
sırf adam gelmiş kendi sınıfında araç yok üst sınıflarada kalmasın şevki kırılmasın diye yarışa hazlanmamış bir aracı ve sürücüyü yarışa dahil etmişsiniz bir yönden bu bir kayırmadır ama bence işin doğrusu yapılmış
bunun gibi sırf seyirciye daha çok zevkli bir gün yaşatmak yarışmacılar arasındaki çekişmeyi arttırmak için yarış günü dahil edilmiş olan diğer araçlar konusuda bir kayırmadır resmen kardeşim seyirciyi kayırmışınız megan tropy izletmişsiniz ne biliyim viper izletmişsiniz ya lütfen birdaha böyle kayırmalr yapmayınız demiyecem bence sonuna kadar bu şekilde kayırmalara devam edin
diğer kayırma mevzuları bence tamamen yenilginin vermiş olduğu hırsdan kaynaklanıyor
köfteler konusunda çok şikayetci olan olduğunu okudum organizasyonu düzenleyen arkadaşlar yazmışlar pist içerisindeki büfemidir lokantamıdır neyse bizimle bağlantısı yok diye
kardeşim şikayetciysen şikayetini sağlık bakanlığına yaparsın oda gider denetimini yapar şikayetini yaparkende pistih kalabalık olduğu günlerde denetim yapmalarını rica edersin olur biter
http://a1211.hizliresim.com/13/n/g3886.jpg
Arac Marka ve yarismaci bilgileri tarafimizdadir .
Yarismacilarin disinda yapilan ve saygi cercevesinde olmaktan uzak yorumlar sebebiyle bu bilgileri sadece yarismacilar ile paylasma karari aldik .
Turkiyenin ilk 1/8 mil Drag Yarisi en iyi zaman listesi yukaridaki gibidir .
Herhangibir siralama yapilmamis olup start alinan sira ile listelenmistir .
Yarisan emek veren herkeze tesekkurler.
Karariniza saygi duymakla birlikte hic degilse en iyi sure yapan 1-2-3 ü marka model olarak belirtseydiniz abi. Cok merak ediyorum :)
İyi kötü bişeyler karaladım gün hakkında;
Kakus Ne Kadar Alkış, O Kadar Kalkış (http://www.furkanyilmaz.com/?p=206)
Oh yaa sabah.sabah moralim yerine geldi white rs 8.6 ve.bizden hizli bi subaru üç amerikan var 1.6 ve 2.0 de daha iyisi yok :icon_tup: tesekkurler.bugra süreler için
kubilayk
20-11-2012, 06:13
Dizel degil benzinli gibiler masallah ;)
kelalper
20-11-2012, 06:53
Oh yaa sabah.sabah moralim yerine geldi rs 8.6 ve.bizden hizli bi subaru üç amerikan var :icon_tup: tesekkurler.bugra
bi de ben varım ama yarışmadım. Herkes gittikten sonra ölçtüm 8.2 çıktı. :P
bi de ben varım ama yarışmadım. Herkes gittikten sonra ölçtüm 8.2 çıktı. :P
o kadar atar yaptın yarışamadın :P
o kadar atar yaptın yarışamadın :P
anca rüzgar yapsın dimi :D
anca rüzgar yapsın dimi :D
Hep gravda :D
1600 atmosferiklerde CRM performans a tebrikler en iyi zamanı yapmış. road runner da ikinci, bir sanise farkla
chiefkadir
20-11-2012, 08:24
Teşekkürler Buğra :icon_tup:
En iyi zamanı yaptığımızı az çok tahmin ediyordum ama böylelikle tescillenmiş oldu
42 Kapı No ile 8.687 White RS:icon_tup::D
bladerk Erkut bu başarıda senin emeğin büyük panpaa :D Eline bilgine sağlık :)
chiefkadir
20-11-2012, 08:55
Ya arkadaşlar uzatmayın ne olur ,herkes bir emek veriyo araba hazırlıyo ediyo tabiki kimse hakkının yenmesini istemez ama bu organizasyonu yapan arkadaşlarada biraz hak verin ve empati kurun kolay değil böyle bir durumda adalet dağıtmak ,milyonların seyrettiği maçlarda en tecrübeli hakemlere neler yapılıyor burda ufak tefek hatayı görmezden gelmek gerekir ..Buğra bu işi yapmıyom dese kimin dötü yer böyle bir işin içine girmeye hiçbirimizin o zaman saygı duyup konuyu uzatmamak lazım:)
H22Power
20-11-2012, 10:05
Gelen gelmeyen bedenen ruhen yanimizda olan herkese tesekkuru borc biliriz. Saygi cercevesi icinde elestrilerini sunan herkese saygimiz sonsuz bizlerde insaniz guzel bir gun gecirmeniz icin imkanlar dahilinde elimizden gelen herseyi yaptik belki sizleri ayakta izlettik ama ben bu yasima kadar oturarak drag izledigimi hatirlamiyorum. Sunu belirtmeliyim ki biz adam kayirdik tanidigimizada tanimadigimizada pistte yardimci olarak tanimadigimiz insanlari kayirmis olduk evet yarisi sattik kapida sattigimiz biletleri soruyorsaniz.. Elestriye hep acik olduk yerinde elestri bizi gelistirecegi icin ama yersiz elestrinin gizli hayranlik oldugununda farkindayiz.. Bu spor bitmek uzere arkadaslar bize yersiz elestri yada exper gozu ile arastirma yapmak yerine destek olmak daha guzel olmaz mi? Yarin birgun ayakta izlediginiz drag olsa da gitsek dediginizde bugun soylediginiz laflar akliniza gelmeyecek mi? Biz pist gunleri ekibi olarak elimizden geleni yaptik ve goruyorum ki biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.. Bize destegini esirgemeyen tum dostlarimiza tum katilimci ve seyircilerimize candan tesekkurler..
Bir dahaki Pist Gunleri organizasyonumuzda gorusmek dilegi ile hoşçakalın..
chiefkadir
20-11-2012, 10:59
Emeği Geçen Herkeze Çok Teşekkürler Buğra Abi Ve Ekibi Üstüne Düşeni En Güzel Şekilde Yaptı Kazasız Belasız Sıkıntısız Bir Şekilde Çok Güzel Ve Profesyonelce Yarışıldı Bizim Grupta Biraz Karışıklık Olmasına Rağmen Yarış Keyifliydi Bizim Grupta 3 Araba Olduğu İçin Biraz Karışıklık Oldu
Bay Sistemi Olmadığından Dolayı Her Araç BirBiriyle Yarıştı Bunun Sonucundada Sürelere Bakarak Sıralama Yapıldı Benim İçin Önemli Olan 1.lik Değildi Zaten Aracımın Normal Şartlardaki Gideride O Değil Bunu Bir Çok Kişide Biliyor Radyatörüm Patladı , Debriyaj Balatam Tamamen Sıyırdır, Arabam Ankaraya Göre Ayarlıydı İzmite Gelince 17 Afr Leri Gördü,Benzin Pompam 2 Yarıştan Sonra Saçmalamaya Başladı Ayrıca Aracımdan 1 Tane Parça Sökülmedi,Genede Çok Eğlendik Organizasyon Güzeldi Emeği Geçen Herkeze Tekrar Teşekkür Ediyorum Grubumdaki Abilerime Kardeşlerimede Çok Teşekkürler.. Ayrıca Ege Garaja Kadir Abime Erkut Abimede Çok Teşekkür Ediyorum Saygılar..:icon_tup: Nerde yarış orda sen Maşallah abicim:)
YavuzNaz
20-11-2012, 12:11
çok keyfli birgün geçirdim, emeği geçen başta Buğra'ya ve ekibine kendi adıma çok teşekkür ederim.
buğra abi enerjine,sabrına sağlık özellikle .... bütün organizasyonda görev alan arkadaşların ellerine kollarına sağlık ... herkes epeyce emek sarfetti ...
Mehmet Gazihan
20-11-2012, 15:25
buğra abi enerjine,sabrına sağlık özellikle .... bütün organizasyonda görev alan arkadaşların ellerine kollarına sağlık ... herkes epeyce emek sarfetti ...
arka düzlükte geçiodum az daha seni..
arka düzlükte geçiodum az daha seni..
haha :D canın saolsun :)
Selcuk_RoL
20-11-2012, 16:31
Arac Marka ve yarismaci bilgileri tarafimizdadir .
Yarismacilarin disinda yapilan ve saygi cercevesinde olmaktan uzak yorumlar sebebiyle bu bilgileri sadece yarismacilar ile paylasma karari aldik .
Herhangibir siralama yapilmamis olup start alinan sira ile listelenmistir .
Yarisan emek veren herkeze tesekkurler.
4 kapı numarası ile CRM PERFORMANCE 54 B SAXO VTS en iyi süreyi yapmış 1.6 kategorisinde yani ben kendimi tebrik ederim:D
Şaka bi yana buğra abi ve tüm koşturan arkadaşlara sonsuz teşekkürler devamını sabırsızlıkla bekliyoruz allahın izni ile körfezdeki tüm draglara katılacağız
araç marka model ve grup derecesine girenlerin listesi yayınlanacakmı :)
poşetçay
20-11-2012, 22:36
beyenmiyen gelmez haksızlık ettiler diyen yırtınıp bi daha katılmaz köfteler güzel degil diyende yemegini evden getirir emege saygılı olalım biraz birkez time trial düzenledik yemin ettim ikincsini yapmam die ugraşmaya degmez bugra defalarca kez aynı olayları yaşadı hala devam edio tebrikler
uc sti ve sc li corwetti izlemek çok zewkliydi
Allahtan sitenin geneli adammm dolu ,emeğe saygı duyan herkes bas tacıdır.
4 kapı numarası ile CRM PERFORMANCE 54 B SAXO VTS en iyi süreyi yapmış 1.6 kategorisinde yani ben kendimi tebrik ederim:D
Şaka bi yana buğra abi ve tüm koşturan arkadaşlara sonsuz teşekkürler devamını sabırsızlıkla bekliyoruz allahın izni ile körfezdeki tüm draglara katılacağız
bi senede toplasan 6 7 kalkışla drag nedir öğrendin kabiliyet budur :hahaha: seneye hondamla geliyorum sana görev beni geç :D :hahaha:
Selcuk_RoL
20-11-2012, 23:00
bi senede toplasan 6 7 kalkışla drag nedir öğrendin kabiliyet budur :hahaha: seneye hondamla geliyorum sana görev beni geç :D :hahaha:
Eyv abi Ustamsin:icon_tup:
neuspeed_mert
22-11-2012, 17:06
PİST GÜNLERİ Organizasyonda emeği geçen düzenleyen ağabeylerime, kardeşlerime, katılımcılara ve izleyicilere, teşekkürlerimi bir borç bilirim...
Ayrıca En yakın arkadaşımın kız arkadaşına bu güzel organizasyonda körfez pistinde evlenme teklifi etmesi beni çok duygulandırdı ve mutlu etti...
"HERKESE TEŞEKKÜRLER"
neuspeed_mert
22-11-2012, 17:24
En son 26 nisan 2009 tarihinde eski körfez pistinde drag yaptım, pisti kapattılar sonrasında zaten vatani borcumu tamamlamaya gittim, 15 ay bitti geri döndüm drag olsa dedik hep, ansızın time atack olacağını haber aldık, yarıştık. Şimdi ise drag yaptık mutluyuz....
Eleştiriler elbet olacaktır saygı duyarım ama türkiyede ne yazıkki motorsporlarına olan ilgi bitmek üzere olduğunu düşünüyorum. Umarım nedemek istediğimi az çok anlıyorsunuzdur.
Saygılarımla...
Teşekkürler Buğra :icon_tup:
En iyi zamanı yaptığımızı az çok tahmin ediyordum ama böylelikle tescillenmiş oldu
42 Kapı No ile 8.687 White RS:icon_tup::D
bladerk Erkut bu başarıda senin emeğin büyük panpaa :D Eline bilgine sağlık :)Maşallah kanka hızlısın:)