PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chemical Guys Türkiye

imprezaWRC
16-10-2012, 22:52
Kime kısmet oldu acep. Yoksa Cguys kendisimi geldi henüz öğrenemedim.

Chemical Guys Trkiye Profesyonel Oto Bakm rnleri (http://www.chemicalguys.com.tr)

Bahçelievler Talatpaşa caddesi üzerindeymiş.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/185040_406976362701090_1428002621_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/155376_406976266034433_1217156347_n.jpg

ruudvan
16-10-2012, 23:03
bian heycanlandım sen mi açtın die.umarım hakettiği şekilde ilerler.

pek kendileri gelmiş gibi gözükmüyor neden dersen ilk sipariş listesi şeklinde bir sıralama var raflarda :D kendi gelse dırek yıgar malzemeyı dıe dusundum.

XoR
16-10-2012, 23:04
Çok iyi oldu umarım ürünlerin kalitesi ile işletme aynı kalitede olur :)

Eviminde dibi :)

imprezaWRC
16-10-2012, 23:05
bian heycanlandım sen mi açtın die.umarım hakettiği şekilde ilerler.

Kısmet, olmayınca olmuyor. Giriş fiyatlarını bilen biri olarak bakalım fiyatları nasıl ?

imprezaWRC
16-10-2012, 23:06
Sorun bakalım cherry wet wax varmıymış, yediniz başımın etini, bunlarda da yoksa ayvayı yediniz :D :D (şaka la şaka :D )

XoR
16-10-2012, 23:07
Sorun bakalım cherry wet wax varmıymış, yediniz başımın etini, bunlarda da yoksa ayvayı yediniz :D :D (şaka la şaka :D )

ahahahah :D bende var gıdım gıdım kullanıyorum kimseye koklatmıyorum bile :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:08
Çok iyi oldu umarım ürünlerin kalitesi ile işletme aynı kalitede olur :)

Eviminde dibi :)

Lan olm ne merkezi yerdesin be :D , ulan ne göstersek evinin, iş yerinin dibi çıkıyor :D

Sor bakalım fiyatları nasıl, neler gelmiş, kim getirmiş, yap bir ajanlık :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:09
ahahahah :D bende var gıdım gıdım kullanıyorum kimseye koklatmıyorum bile :D

Oha, boşanda semerini sür yok ye :D
Olm auto balm'ında var senin, ne adamsın be :D

ruudvan
16-10-2012, 23:09
bana dukkanın dıs goruntusu guzel geldı .ama içerisi çok boş sanırım uygulama flnda olucak.bn meguıarsı boykot edıyorum bunlarda asırı fıyattan satarlarsa bunlarıda boykot ederım.yaw tam yapıcagımız ıslerde bı yandanda ne ugrasıosun olm dıorum kendı kendıme.

imprezaWRC
16-10-2012, 23:10
bana dukkanın dıs goruntusu guzel geldı .ama içerisi çok boş sanırım uygulama flnda olucak.bn meguıarsı boykot edıyorum bunlarda asırı fıyattan satarlarsa bunlarıda boykot ederım.yaw tam yapıcagımız ıslerde bı yandanda ne ugrasıosun olm dıorum kendı kendıme.

Olm bana sorarsan fiyatlar biraz uçuktur, ve evet dükkan banada çok boş gözüktü.

XoR
16-10-2012, 23:11
Lan olm ne merkezi yerdesin be :D , ulan ne göstersek evinin, iş yerinin dibi çıkıyor :D

Sor bakalım fiyatları nasıl, neler gelmiş, kim getirmiş, yap bir ajanlık :D

Merter abi center of city :D gidicem yarın :)

Oha, boşanda semerini sür yok ye :D
Olm auto balm'ında var senin, ne adamsın be :D

Herşeyi topluyorum stoğu biten malları piyasaya sürücem yakında :D

fatihcakin
16-10-2012, 23:13
ABD bayrakları falan var, tam olarak kim açtı bu dükkanı :)

imprezaWRC
16-10-2012, 23:13

Valla git bir sor, fiyatları öğren, bende aynı ürünleri kaça sattığımı yazayım pazarlık imkanı doğsun :D

Harbiden, honeydew şampuan varsa ve fiyatı uygunsa ben gider alırım sana da salça olurum ahaha :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:14
ABD bayrakları falan var, tam olarak kim açtı bu dükkanı :)

Bir bilsek şahane olacak :)

ruudvan
16-10-2012, 23:14

huahaha :D koray abi yapma bunu ;)

XoR
16-10-2012, 23:16
Web sitelerine adres yazsalardı iyiydi :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:19
Web sitelerine adres yazsalardı iyiydi :D
Olm sen çık Talatpaşa sokağına, caddesine işte sora sora git, pardon bağyan burada kemıkıl gayz açılmış nirde biliyonuz mu :D :D :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:23
O değilde ben gidip komisyon mu alsam ne yapsam, ilk getiren bendim, millet sayemde cguys'ı tanıdı :) (ya da ben çok iyimserim :D )

XoR
16-10-2012, 23:25
O değilde ben gidip komisyon mu alsam ne yapsam, ilk getiren bendim, millet sayemde cguys'ı tanıdı :) (ya da ben çok iyimserim :D )

Bizide yanında götür bunlarda bağımlılarım diye ağzımıza wet wax falan sıkarız dükkanın önünde :D :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:26
Bizide yanında götür bunlarda bağımlılarım diye ağzımıza wet wax falan sıkarız dükkanın önünde :D :D

:D:D:D:D:D bayram sonrasında beraber damlarız :D
Ama sen önce takma sakal ve bıyıkla bir gıdıkla bakalım neymiş ne değilmiş :D

ruudvan
16-10-2012, 23:26
koraya abi tam sen piyasaya giricekken bn bikaç ürün denerim belki.
http://i1231.photobucket.com/albums/ee509/RTOPAL/133614_10152403125885413_1927800287_o_zps1d201dfd. jpg

ruudvan
16-10-2012, 23:27
:D:D:D:D:D bayram sonrasında beraber damlarız :D
Ama sen önce takma sakal ve bıyıkla bir gıdıkla bakalım neymiş ne değilmiş :D

bnde geliyim güzel karalama politikası uyguluyorum meg ürün sorumlusuna sızde dogru duzgun urun yok demiş adamım :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:28
Hımm migliore diyorsun, o zaman bendekileride birleştirip piyasaya öyle sürelim :D

XoR
16-10-2012, 23:28
koraya abi tam sen piyasaya giricekken bn bikaç ürün denerim belki.
http://i1231.photobucket.com/albums/ee509/RTOPAL/133614_10152403125885413_1927800287_o_zps1d201dfd. jpg

Rıdvanım bunlar bizim berberde var matte wax :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:29
bnde geliyim güzel karalama politikası uyguluyorum meg ürün sorumlusuna sızde dogru duzgun urun yok demiş adamım :D

Gel gel :D :D , bütün detailing manyakları toplanıp gideriz ama ancak bayram sonrası haftasonu olur :D

Blackbird
16-10-2012, 23:29
Dükkan güzelmiş :) tanımıyorum ama inşallah bunlar tutunur piyasada. :)

Şimdiye kadar yabancı büyük markaları getiripte 1 sene geçmeden piyasadan kaybolan benim bildiğim 6-7 firma oldu, hayırlısı.

@Rıdvan
Büyük ihtimalle raflardaki tüm ürünleri satsa kirayı çıkaramaz. :D:D:D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:30

Şimdiye kadar yabancı büyük markaları getiripte 1 sene geçmeden piyasadan kaybolan benim bildiğim 6-7 firma oldu, hayırlısı.

@Rıdvan

Bilt hamber'ı getirenden de ses seda kesildi. Keza zymöl'ü getirende göçtü gitti.
Kısmet, görecez bakalım bunlar ne olacak :beuj:

XoR
16-10-2012, 23:31
Bilt hamber'ı getirenden de ses seda kesildi. Keza zymöl'ü getirende göçtü gitti.

Mal aldığın adam 3 gün yaşıyo :hehe:

ruudvan
16-10-2012, 23:33
Gel gel :D :D , bütün detailing manyakları toplanıp gideriz ama ancak bayram sonrası haftasonu olur :D

@Rıdvan

napsak
http://www.cleanyourcar.co.uk/images/uploads/autofinesse/temptation.jpg

la birlikte cok şekil bi dukkan açıp sabaha kadar sagı solumu sılıp parlatsak gaza geldım sımdı adamların dukkanı cok hoş duruo ama bı hesap yapıyorum gokhan aynen dedıgın sekılde vergısı stopajı ssk sı maaşı kırası elektrıgı yemegı doğalgazı reklamı derken baya sıkıntılı iş.

Quantum
16-10-2012, 23:34
sen açtın sandım ya..

ruudvan
16-10-2012, 23:36

pazara gırmek kolay deıl :D
nerde satıcan malzemelerı zaten yeterınce marka var ki şuan profta meg cok ıyı durumda ona rakıp olucak marka yok gıbı bırsey bır tek 3m var oda zaten meg ı satın aldı .sıkıntı yok adamlar ıcın.
sımdı desekkı yenı marka getırdık pazxara gırıcez.kıme satıcan carrefour a mı mıgrosamı bp yemı shell e mı satamazsın kı
kucuk boya dukkanlarından gırmen lazım olaya oda cok zor anlasmalı oldugu fırma snn malını satmasına ızın verırmı verdı dıyelım sanayıdekı usta nerden bılıcek wetcherrywax ı

yazsam kitap olur da matbaayla anlaşamıyoruz :D

XoR
16-10-2012, 23:39
ruXoRim :D

Dükkanın ismi hazır açıyoruz

ruudvan
16-10-2012, 23:43
ruXoRim :D

Dükkanın ismi hazır açıyoruz

direk X OR ? daha iyi deilmi

XoR
16-10-2012, 23:45
direk X OR ? daha iyi deilmi

X or H1 olsun kenarda da iddaa oynatırız :D

Şaka bi yana konuştuk seninle detaylı bu dükkan işini burda da yazdıkların doğrultusunda tutunmak çok zor :)

kickbuttowski
16-10-2012, 23:46
Hadi bee.. CG çantası getirip para kazanacaktım daha .. :D

imprezaWRC
16-10-2012, 23:52
Mal aldığın adam 3 gün yaşıyo :hehe:
Kurutuyorum her yeri :D

sen açtın sandım ya..
:( keşke olaydı :(

X or H1 olsun kenarda da iddaa oynatırız :D

Şaka bi yana konuştuk seninle detaylı bu dükkan işini burda da yazdıkların doğrultusunda tutunmak çok zor :)

Olm işin matematiği tutmuyor ne yazıkki birde kısmet bu işler :)

Blackbird
17-10-2012, 00:00
Valla Rıdvan ben bir sefer direkten döndüm şimdi durup bakınca verilmiş sadak varmış diyorum, doğru zaman doğru yerde tutmayacak iş yok ama o ikisini denk getirmeden yaparsan sonuçları ortada. :)

Ne zamandır görüşemiyoruz üçümüz beraber C guys hayırlı olsuna gidelim, adamı hayattan soğutalım. :D:D:D

aybarsdnr
17-10-2012, 00:12
görür görmez sen açtın sandım abi.. keşke de öyle olsaydı. fiyatları bence de uçuk olacaktır.

bu arada hakan abi hala ürün getiriyor musun ? eğer öyleyse bi pm leşelim. soracaklarım var biraz :)

ruudvan
17-10-2012, 00:13
Valla Rıdvan ben bir sefer direkten döndüm şimdi durup bakınca verilmiş sadak varmış diyorum, doğru zaman doğru yerde tutmayacak iş yok ama o ikisini denk getirmeden yaparsan sonuçları ortada. :)

Ne zamandır görüşemiyoruz üçümüz beraber C guys hayırlı olsuna gidelim, adamı hayattan soğutalım. :D:D:D

bnde dondum bende 1 paket dolusu sample larım var oyle boyle deıller.

aynen koray abıyıde alalım ben adamın mallarını kotulerken koray abı butun urunlerı koklasın :D

harbıden ha adama bı hayırlı olsuna gıtsek nerden cıktı bu manyaklar dıcek bnden daha ıyı bılıolar bu ısı dicek.

TGY
17-10-2012, 06:59
Bende dün nette gordum dükkan cok sık olmus gercekten.İnsallah fiyatlar ve ustaları iyi olurda insanlar tercih etmeye baslarlar.Olabildigince detailing forumundan uzak durmaya calısıyorum burda hicbirsey yapmak mümkün degil deliriyorum kız arkadas ozlemi ceker gibiyim :)

levent
17-10-2012, 07:11
bu bağyanlara mı uygulama yaptırıyorlar acep? facebook sayfalarını buldum fotolar ordan :D
Şakası bi yana Yunanların steamclean dan almışlar fotoları, ama hayırlı olur inş tutunurlar piyasada.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/431733_208123922654655_461151890_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251365_208123895987991_590022998_n.jpg

Low-Rider
17-10-2012, 07:21
Çok yakın bana, uğrarım c.tesi

imprezaWRC
17-10-2012, 08:36
görür görmez sen açtın sandım abi.. keşke de öyle olsaydı. fiyatları bence de uçuk olacaktır.

bu arada hakan abi hala ürün getiriyor musun ? eğer öyleyse bi pm leşelim. soracaklarım var biraz :)

Yok be Aybars'ım ürün getirmiyorum.

Onrcn
17-10-2012, 08:48
Arkadaslar ben gittim gorustum kendileriyle, hatta CG i ben getirtmeye calisiyordum fakat benden biraz once davrandiklari icin arkadaslar almislar. Iyi niyetli bilgili CG'in detailing school unda egitim almis arkadaslar. Bir kac urun aldim kendim, an itibariyle izlenimim detailing urunlerinde nano olmadigi surece cok bir fark yok. Kendileriyle is birligi yapmak istedim fakat pek yanasmadilar, bu yuzden biz de baska firmalarla temas halindeyiz.

Boyle bir proje icinde yer almak isteyen olursa konusabiliriz.

B.Battal
17-10-2012, 08:53
İkamet ettiğimiz caddeye açılmış ama ilk defa fotoğrafta görüyorum çok şaşırdım :)

Blackbird
17-10-2012, 09:09
Arkadaslar ben gittim gorustum kendileriyle, hatta CG i ben getirtmeye calisiyordum fakat benden biraz once davrandiklari icin arkadaslar almislar. Iyi niyetli bilgili CG'in detailing school unda egitim almis arkadaslar. Bir kac urun aldim kendim, an itibariyle izlenimim detailing urunlerinde nano olmadigi surece cok bir fark yok. Kendileriyle is birligi yapmak istedim fakat pek yanasmadilar, bu yuzden biz de baska firmalarla temas halindeyiz.

Boyle bir proje icinde yer almak isteyen olursa konusabiliriz.

Dostum yanlış anlama ama iyiki senden önce davranmışlar, şimdi uzun uzun yazmayacağım ama detailing ürün ithalat işinin matematiği tutmuyor ne kadar güçlü girersen gir pazara, pazar derinliği olmadığı ve o az olan pazarıda elinde tutan markalar olduğu için gereksiz riskli ve kar oranı düşük.

Eğer illa gireceğim bu işe dersen nano diye tabir edilen yeni teknolojik ürünler üzerine yönelmeni tavsiye ederim, pazar o yöne hızla kayıyor, çoğu firma hakkında az çok bilgim var elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Birde ürün getirmekten ziyade uygulama mekanı üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

XoR
17-10-2012, 09:12
Veliefendi Meg'i işten anlyana düzgün biri geri alsa keşke :)

Arda ve Burak işletirken ne kadar iyiydi

SekoLive
17-10-2012, 09:21

abi orası kadar rezelet bi yer göremedm

amca standart yıkama acmalıymıs boşuna meg almıs

cg de yıkama v.s. kaç tl acaba öğrenen bi yazsn:)

XoR
17-10-2012, 09:25
abi orası kadar rezelet bi yer göremedm

amca standart yıkama acmalıymıs boşuna meg almıs

cg de yıkama v.s. kaç tl acaba öğrenen bi yazsn:)

Arda ve Burak işletirken gitseydin daha iyi anlardın ne demek istediğimi :)

Onrcn
17-10-2012, 09:25
Dostum yanlış anlama ama iyiki senden önce davranmışlar, şimdi uzun uzun yazmayacağım ama detailing ürün ithalat işinin matematiği tutmuyor ne kadar güçlü girersen gir pazara, pazar derinliği olmadığı ve o az olan pazarıda elinde tutan markalar olduğu için gereksiz riskli ve kar oranı düşük.

Eğer illa gireceğim bu işe dersen nano diye tabir edilen yeni teknolojik ürünler üzerine yönelmeni tavsiye ederim, pazar o yöne hızla kayıyor, çoğu firma hakkında az çok bilgim var elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Birde ürün getirmekten ziyade uygulama mekanı üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

Detayli konusuruz, detailing hizmeti olmadan marka getirilmez zaten
Arkadaslara basarilar diliyorum ama pos makinalari yok uyarayim :)

SekoLive
17-10-2012, 09:36
Arda ve Burak işletirken gitseydin daha iyi anlardın ne demek istediğimi :)

abi orda calısan elemanla sohbet ettiğimde onlardan bahsetti cok iyi olduklarını. o adam bile memnun deil. hem işlerimiz düştü diyor hemde meg ürünü neredeyse kullanmadan yıkama yapıyorlar...

imprezaWRC
17-10-2012, 09:47
Kime kısmet oldu halen bilmiyorum ama Gökhan'ın da dediği gibi pazar hızla nanoya doğru gidiyor, çok da değişik ve güzel ürünler çıkıyor ve çıktı.
Amerikalı vatandaşlar ne yazıkki nanoya daha yönelmediler, her ay araca birşey sürüp, sevip okşamayı seviyorlar.
Bu işin matematiği ne yazıkki düşünüldüğü gibi de tutmuyor, şimdi bakıyorumda bakkal dükkanı açar gibi canı sıkılan distribütör olmaya çabalıyor. Ben anlatmaktan sıkıldım millet dinlemekten sıkılmadı, olmuyor ve yakın geçmişte de kapanan çok yer olduğunu gördük.
Türkiye'de zihniyet şöyle, benzini al ve aracını benzin istasyonunda ücretsiz yıkat ve devam et. Türk milleti zamlara gıkını çıkartmaz, gider hem develete hem kendine otomobil alır ama ne hikmetse aracına bakmayı sevmez. Aracına ben ve benim gibi çok özenerek bakan sayısı aha bu forumda bile taş çatlasa 5 kişiyi geçmez. Hal böyle oluncada adamlara ne anlatacaksında ne ürün satacaksın.
Detailing university'den eğitim aldılarsa ne mutlu ama bu işler sırf milletin otomobiline çizik gidermekle olmuyor. Çünkü flow chart yine başa dönüyor, otomobili alırken çok mu para verdin ha evet öyleyse boşuna çizik giderme için minimum 400TL domalma.
Niye, yahu çizik gidermek nedir ki, ben baktım forumlarda görüyorum şıp diye oluyormuş. Haaa tabi oluyor, Cem Yılmaz'ın dediği gibi yumurtayı kırıyorsun sürmüyorsun bile...
O dükkandan gördüğüm kadarıyla yıkama yapmak çok zor anca işte çizik giderme yapılır, senede kaç kişi gelirse artık.

Özetle, anlaşılmayan nokta şu, yahu kardeşim bu ekmek değil ki illede alınsın yensin yemeğe banılsın. Anca işte meraklıysan, otomobiline çok özen gösteriyorsan oraya uğrarsın. Bu forumdan ben dahil o dükkana birçok kişi uğrar ama sanmıyorum ki herkes ürün alır.

Neyse, hayırlı olsun, umarım acı gerçeklerle yüzyüze gelmezler sırf bu dükkandan para kazanılacağını düşünmüyorlardır ve umarım neyse meslekleri onu da icra ediyorlardır. Haklı çıkmaktanda nefret ederim ve umarım bu defa haklı çıkmam.

XoR
17-10-2012, 09:52
abi orda calısan elemanla sohbet ettiğimde onlardan bahsetti cok iyi olduklarını. o adam bile memnun deil. hem işlerimiz düştü diyor hemde meg ürünü neredeyse kullanmadan yıkama yapıyorlar...

Samsunlu bir çocuk vardı hala oradadır muhtemelen. Adam aşkla araba yıkıyodu sadece benim değil her arabaya aynı şekilde davranıyordu. Arda ve Burak da tabiki adama karşılığını fazlasıyla veriyordu :)

Sonuç olarak ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Onrcn
17-10-2012, 09:56
Kime kısmet oldu halen bilmiyorum ama Gökhan'ın da dediği gibi pazar hızla nanoya doğru gidiyor, çok da değişik ve güzel ürünler çıkıyor ve çıktı.
Amerikalı vatandaşlar ne yazıkki nanoya daha yönelmediler, her ay araca birşey sürüp, sevip okşamayı seviyorlar.
Bu işin matematiği ne yazıkki düşünüldüğü gibi de tutmuyor, şimdi bakıyorumda bakkal dükkanı açar gibi canı sıkılan distribütör olmaya çabalıyor. Ben anlatmaktan sıkıldım millet dinlemekten sıkılmadı, olmuyor ve yakın geçmişte de kapanan çok yer olduğunu gördük.
Türkiye'de zihniyet şöyle, benzini al ve aracını benzin istasyonunda ücretsiz yıkat ve devam et. Türk milleti zamlara gıkını çıkartmaz, gider hem develete hem kendine otomobil alır ama ne hikmetse aracına bakmayı sevmez. Aracına ben ve benim gibi çok özenerek bakan sayısı aha bu forumda bile taş çatlasa 5 kişiyi geçmez. Hal böyle oluncada adamlara ne anlatacaksında ne ürün satacaksın.
Detailing university'den eğitim aldılarsa ne mutlu ama bu işler sırf milletin otomobiline çizik gidermekle olmuyor. Çünkü flow chart yine başa dönüyor, otomobili alırken çok mu para verdin ha evet öyleyse boşuna çizik giderme için minimum 400TL domalma.
Niye, yahu çizik gidermek nedir ki, ben baktım forumlarda görüyorum şıp diye oluyormuş. Haaa tabi oluyor, Cem Yılmaz'ın dediği gibi yumurtayı kırıyorsun sürmüyorsun bile...
O dükkandan gördüğüm kadarıyla yıkama yapmak çok zor anca işte çizik giderme yapılır, senede kaç kişi gelirse artık.

Özetle, anlaşılmayan nokta şu, yahu kardeşim bu ekmek değil ki illede alınsın yensin yemeğe banılsın. Anca işte meraklıysan, otomobiline çok özen gösteriyorsan oraya uğrarsın. Bu forumdan ben dahil o dükkana birçok kişi uğrar ama sanmıyorum ki herkes ürün alır.

Neyse, hayırlı olsun, umarım acı gerçeklerle yüzyüze gelmezler sırf bu dükkandan para kazanılacağını düşünmüyorlardır ve umarım neyse meslekleri onu da icra ediyorlardır. Haklı çıkmaktanda nefret ederim ve umarım bu defa haklı çıkmam.

Orkun ve Kerim alan arkadaslarin isimleri. Seninle de gorusmustuk bu konuyu fakat farkli boyutlarda dusunuyoruz. Bu arada arkadaslar CG TR in fiyatlari internette satilan CG urunlerine baya yakin, tercih edilebilir.

Tholl-ga
17-10-2012, 10:04

arda ile burak isletirken ii guzeldi ama elemanlarina laf
geciremiyolardi.bi paket sigara istemeden duzgun yikama yapmiyolardi.selaminaleykum demeden bahsis vericekmisin diyen tiplerdi.ama uygulama yapan gokhan cok iyi ustaydi
ben o yuzden orayi birakip florya veysel e geri donmustum

XoR
17-10-2012, 10:16
arda ile burak isletirken ii guzeldi ama elemanlarina laf
geciremiyolardi.bi paket sigara istemeden duzgun yikama yapmiyolardi.selaminaleykum demeden bahsis vericekmisin diyen tiplerdi.ama uygulama yapan gokhan cok iyi ustaydi
ben o yuzden orayi birakip florya veysel e geri donmustum

Hacı benim başıma hiç gelmedi bu mevzu :D zaten ben senden sonra gitmeye başladım belki o arada bi darbe yapmışlardır çocuklar :)

aslan
17-10-2012, 10:22
Yokmu acaba şu forumda şöyle eli ayagı düzgün bu işi gerçekten hakkıyla yapacak böyle bir dükkan açacak olan?

XoR
17-10-2012, 10:27
Yokmu acaba şu forumda şöyle eli ayagı düzgün bu işi gerçekten hakkıyla yapacak böyle bir dükkan açacak olan?

Buradaki üyelerin hepsi farklı lokasyonlarda o yüzden herkese hitab etmek imkansız. Misal sponsor olan arkadaşlar anadolu yakasında ben ancak işim düşerde geçersem uğrayabilirim onun dışında bu trafik koşullarında geçmek çok zor oluyor.

CG'ın dükkan lokasyon olarak benim açımdan süper mesela 5 dk evime giderim. Bence yeri iyi düşünmüşler sırf B.Evlerde bu işe meraklı çok fazla forum üyesi var. Keza Bakırköy ve Ataköy araçlarınada yakınlar.

aslan
17-10-2012, 10:31
Tamamda abi orayı açanı ne kadar tanıyoruz.Gidip selam verip çay kahveyi rahat rahat içebilecekmiyiz.Yada yanına ugrayıp hal hatır sorabilecekmiyiz.Ne bileyim forumdan kimleri orada görebilecegiz.Vb seçenekler çogaltılabilir.

XoR
17-10-2012, 10:33
Tamamda abi orayı açanı ne kadar tanıyoruz.Gidip selam verip çay kahveyi rahat rahat içebilecekmiyiz.Yada yanına ugrayıp hal hatır sorabilecekmiyiz.Ne bileyim forumdan kimleri orada görebilecegiz.Vb seçenekler çogaltılabilir.

Ben sorunu yanlış anlamışım pardon. O şekilde bakmamak lazım olaya veliefendi meg'e selam verdim girdim çok güzel devam etti herşey. Sonra öğrendimki foruma üyeymiş ikiside :)

Yani istediklerini gerçekleştirmek için mal sahibinin forum üyesi olmasına gerek yok bence. Düzgün hizmet versin gerisi çok önemli değil bana göre.

XoR
17-10-2012, 10:37
Dükkanın olduğu caddeye şimdi baktım tüm galericilerin olduğu caddeymiş umarım Galeriden Kuaförü yapılmış araç mantığına döndürmezler işi kısa zamanda bu galerilerden etkilenip.

imprezaWRC
17-10-2012, 10:43
Orkun ve Kerim alan arkadaslarin isimleri. Seninle de gorusmustuk bu konuyu fakat farkli boyutlarda dusunuyoruz. Bu arada arkadaslar CG TR in fiyatlari internette satilan CG urunlerine baya yakin, tercih edilebilir.

Ben başka bir gözle bakıyorum; bir mühendis ve eksper olarak işin matematiğine ve geleceğine bakıyorum. Şu dükkanı ingiltere'de açsan güzel iş yaparsın ama burada olmaz, olmaması içinde her türlü olumsuzluk mevcut.
En basitinden her ay minimum dükkan kirası ve orada çalıştıracağın ustanın parasını çıkartman lazım. Yine başa dönüyoruz, bauhaus'da adam sonax'ın cilasını 10TL'ye satıyorsa ve kar elde ediyorsa senin karşındaki zihniyete birşey anlatma şansın eksilere düşüyor.

imprezaWRC
17-10-2012, 10:45
Dükkanın olduğu caddeye şimdi baktım tüm galericilerin olduğu caddeymiş umarım Galeriden Kuaförü yapılmış araç mantığına döndürmezler işi kısa zamanda bu galerilerden etkilenip.

Galericilerle iş yapacaklarsa işin kalitesi yerlere düşebilir. Çünkü herif gelecek 2 saatte bitir bu aracı diyecek onlarda yok olmaz derse hadi başka kapıya derler, yaparım derse 2 saatte o iş olmaz ve yine başa döner, bu aracı kim yaptı aha bunlar yaptı hadi geçmiş olsun...

XoR
17-10-2012, 10:52
Galericilerle iş yapacaklarsa işin kalitesi yerlere düşebilir. Çünkü herif gelecek 2 saatte bitir bu aracı diyecek onlarda yok olmaz derse hadi başka kapıya derler, yaparım derse 2 saatte o iş olmaz ve yine başa döner, bu aracı kim yaptı aha bunlar yaptı hadi geçmiş olsun...

Umarım bu senaryo gerçekleşmez.

imprezaWRC
17-10-2012, 10:57
Umarım bu senaryo gerçekleşmez.

Umarım vatandaşlar köşeyi döneriz mantığı ile de bu işe girmediler, büyük konuşmayayım ama o düşünce kısa sürede yalan olur.

Onrcn
17-10-2012, 11:20

Calismalarimiz suruyor, 2013 icinde bir cok urunu barindirabilecegimiz, genis urun gamli bir yer dusunuyoruz.

Onrcn
17-10-2012, 11:22
Umarım vatandaşlar köşeyi döneriz mantığı ile de bu işe girmediler, büyük konuşmayayım ama o düşünce kısa sürede yalan olur.

O mantikla girmediler, hatta detailing icin bayilik bile vermiyorlar ki yanlis bir is yapilirsa markaya mal edilmesin. Akli basinda insanlar, sanmiyorum ki bu konuda yanlis yapsinlar. Stratejik olarak bence hatalilar gerci ama zamana yayarak ilerleyebilirler gorecegiz.

aslan
17-10-2012, 11:23
Calismalarimiz suruyor, 2013 icinde bir cok urunu barindirabilecegimiz, genis urun gamli bir yer dusunuyoruz.

Valla bekliyoruz bizde umarım gerçekten kaliteli ve seviyeli bir ortam olması temennimiz

[RaCeR]
17-10-2012, 12:03
içimizden biri acaydı iyiydi

Onrcn
17-10-2012, 15:00
;6298959']içimizden biri acaydı iyiydi

Kismet, ama kendileri de bu isin egitimini gormus insanlar. Bakalim aramizdan birileri is yaptirirlarsa deneyimlerini paylasirlar. Ben ortami gayet sicak buldum, ki distributorluk icin farkinda olmadan rekabet yapmisiz, buna ragmen gittigimde gayet bilgili bir sekilde urunleri detayli tanittilar, muhabbet hos sohbet guzel bir gundu

Tholl-ga
17-10-2012, 15:06
Kismet, ama kendileri de bu isin egitimini gormus insanlar. Bakalim aramizdan birileri is yaptirirlarsa deneyimlerini paylasirlar. Ben ortami gayet sicak buldum, ki distributorluk icin farkinda olmadan rekabet yapmisiz, buna ragmen gittigimde gayet bilgili bir sekilde urunleri detayli tanittilar, muhabbet hos sohbet guzel bir gundu

Cmt test day :D

Onrcn
17-10-2012, 15:14
Cmt test day :D

Aynen aynen, bu aksam baska bir aracta biraz denemeyi dusunuyorum ama deneyecek cok sey var elimde aquartz falanda var.. Karar veremiyorum, nano cakip gitsem mi diyorum ama :D

Tholl-ga
17-10-2012, 15:15
Aynen aynen, bu aksam baska bir aracta biraz denemeyi dusunuyorum ama deneyecek cok sey var elimde aquartz falanda var.. Karar veremiyorum, nano cakip gitsem mi diyorum ama :D

nanoş ii dir :D

imprezaWRC
17-10-2012, 15:28
Nano hayat kurtarır, ofisin bulunduğu binada mantolama yapıyorlar ama herifler hiç titiz çalışmıyor, tüm sokağın için ettiler, haliyle araçlarda nasibini aldı.
Dün baktım kaputta, camda...vs'de beyaz beyaz noktalar olmuş, sıvamıdır ne halttır çözemedim ama su tuttum kayboldu gitti :D
P.S : Beyaz noktaları tırnakla kazıyanlar vardı, bende onlara bakınca eyvah hapı yuttum diyordum neyse allahtan her yer nano kaplı :D

Bu saatten sonra laf olsun torba dolsun ve birazda belki merakımdan carnauba falan sürerim yoksa artık hiç işim olmaz, carnaubasıyla, sealantıyla ıvırıyla zıvırıyla...

BARR
17-10-2012, 16:27
Kanauba çocuğuyuz şeklimiz yeter :D Şaka bir yana elimdekiler hala bitmedi bitse nanişe geçiş yapıcam.

kickbuttowski
17-10-2012, 16:34
Bu saatten sonra laf olsun torba dolsun ve birazda belki merakımdan carnauba falan sürerim yoksa artık hiç işim olmaz, carnaubasıyla, sealantıyla ıvırıyla zıvırıyla...

Cidden o kadar etkili mi? Hiç inanmıyordum ben nano olayına.. Hangi markaların ürünleri etkilidir?

imprezaWRC
17-10-2012, 16:44
Cidden o kadar etkili mi? Hiç inanmıyordum ben nano olayına.. Hangi markaların ürünleri etkilidir?

Aquartz, wolfs chemicals kullanıyorum, geçenlerde de wolfs üzerine xzilon uyguladım güzel oldu :)

Alican
17-10-2012, 16:52
Nano hayat kurtarır, ofisin bulunduğu binada mantolama yapıyorlar ama herifler hiç titiz çalışmıyor, tüm sokağın için ettiler, haliyle araçlarda nasibini aldı.
Dün baktım kaputta, camda...vs'de beyaz beyaz noktalar olmuş, sıvamıdır ne halttır çözemedim ama su tuttum kayboldu gitti :D
P.S : Beyaz noktaları tırnakla kazıyanlar vardı, bende onlara bakınca eyvah hapı yuttum diyordum neyse allahtan her yer nano kaplı :D

Nano uyguladığımız bir müşterimizin aracında kuş pisliği 1 hafta kaldı :) Araç siyah boyaya herhangi bir zararı olmamış.
Yine başka bir müşterim beyaz renk aracı günlük olarak su tutturuyor aracına daha sabun şampuan türevi bir ürün kullanmamış (7.ay)
Nano güzel bir icat:icon_tup:

imprezaWRC
17-10-2012, 16:57
Nano uyguladığımız bir müşterimizin aracında kuş pisliği 1 hafta kaldı :) Araç siyah boyaya herhangi bir zararı olmamış.
Yine başka bir müşterim beyaz renk aracı günlük olarak su tutturuyor aracına daha sabun şampuan türevi bir ürün kullanmamış (7.ay)
Nano güzel bir icat:icon_tup:

Bende şampuanı laf olsun diye kullanıyorum yoksa rejoice hesabı yıkayıp çıkıyorum :D

Boşuna nano demiyoruz, ama dinletebilmem için sağlam sakal bırakmam lazım :D

Alican
17-10-2012, 17:07
Bende şampuanı laf olsun diye kullanıyorum yoksa rejoice hesabı yıkayıp çıkıyorum :D

Boşuna nano demiyoruz, ama dinletebilmem için sağlam sakal bırakmam lazım :D

Kısmet olurda güzel bir araç alırsam aracı nanoya boğucam :)
Şöyle bir durumda var şimdi birileri çıkıp 50-100tlye alıyorsunuz ama pahalıya uyguluyorsunuz diyebilir.. Bana göre önemli olan kullanılmış araçlarda aracı nanoya hazırlamak çiziklerden arındırmak yoksa çizikler içindeki bir araç parlasa ne olur parlamasa..

Ufuk
17-10-2012, 17:25
Ben önce nanoyu bulana sonra gökhan abiye çok teşekkür ediyorum.Valla uygulaması kolay dayanım süresi çok uzun(1 yıla yakın) çiziklere karşı çok iyi dayanımlı.Ben çok beğendim.Nano falan ne ayak diyordum ki turtle waxında nanosu var falan baktım herkes memnun dedim alıyım bi tane.Aldım gökhan abiden daha önce almayan kafamı seviyim. Arabaya nano sürdüm heryere hatta telefonumada sürdüm :) neyse konuyu baltalamayalım hayırlı olsun açana bol kazançlar.

Blackbird
17-10-2012, 17:51
Ben önce nanoyu bulana sonra gökhan abiye çok teşekkür ediyorum.Valla uygulaması kolay dayanım süresi çok uzun(1 yıla yakın) çiziklere karşı çok iyi dayanımlı.Ben çok beğendim.Nano falan ne ayak diyordum ki turtle waxında nanosu var falan baktım herkes memnun dedim alıyım bi tane.Aldım gökhan abiden daha önce almayan kafamı seviyim. Arabaya nano sürdüm heryere hatta telefonumada sürdüm :) neyse konuyu baltalamayalım hayırlı olsun açana bol kazançlar.

Güzel bir şey bulduk getirdik paylaştık şimdiye kadar memnun kalmayanda olmadı, ben teşekkur ederim.:)

[RaCeR]
18-10-2012, 01:15
Cherywet wax varmıymış ya la

h.savas
18-10-2012, 07:53
abiler şu nano konusunu biraz açabilirmisiniz hangi ürünü tavsiye edersiniz ve nerede buluruz..

XoR
18-10-2012, 08:13
;6300932']Cherywet wax varmıymış ya la

Bende var :hihih:

Bid'leri görelim :D

B.Battal
18-10-2012, 08:40
Nano'nun geri dönüşü yokmu peki vernik gibi birşey mi bu boyayı kaplayan?

Jackie
18-10-2012, 08:57
Bilal talatpasadan gecicem kanka birazdan bakiyim tahmin ettigim yerde miymis

imprezaWRC
18-10-2012, 09:03
Nano'nun geri dönüşü yokmu peki vernik gibi birşey mi bu boyayı kaplayan?
Nano'nun geri dönüşü ancak pasta operasyonu ile olur. Nano bir vernik gibi boyayı kaplıyor, dolayısıyla diğer basit cilalar gibi yıkamakla, silmekle...vs ile çıkmıyor.

XoR
18-10-2012, 09:08
nanolama konusunda benim gibi amatörlere hangi ürünü tavsiye edersiniz Hakan bey ?

clioGT
18-10-2012, 09:09
Bende var :hihih:

Bid'leri görelim :D

şu wetten nasıl temin edebiliriz korayım canım bitanem herşeyim

XoR
18-10-2012, 09:14
şu wetten nasıl temin edebiliriz korayım canım bitanem herşeyim

Hakan abide kaldımı bilmiyorum. Çok abartılacak bişey değil yahu altı üstü sealant ama işlem sonrası görüntü hoş oluyor :) bulamadım fotoğraf biför and aftırım vardı :D

Bulamazsan müsait yerin varsa gelirim yaparız birlikte. Bizim bahçe açıkhava olduğundan rahat değilim uygulamada rüzgar vs sıkıntı oluyor ama güzel bira içiliyo :D

clioGT
18-10-2012, 09:15
Hakan abide kaldımı bilmiyorum. Çok abartılacak bişey değil yahu altı üstü sealant ama işlem sonrası görüntü hoş oluyor :) bulamadım fotoğraf biför and aftırım vardı :D

Bulamazsan müsait yerin varsa gelirim yaparız birlikte. Bizim bahçe açıkhava olduğundan rahat değilim uygulamada rüzgar vs sıkıntı oluyor ama güzel bira içiliyo :D

heh tamam işte
öncesi sonrasını koysan süper olur ya
ona göre kasıym ben de bulmak için:D

imprezaWRC
18-10-2012, 09:16
nanolama konusunda benim gibi amatörlere hangi ürünü tavsiye edersiniz Hakan bey ?
Ben şu an Aquartz ve Wolfs Chemicals markalarını kullanıyorum. Blackbird'de kaldıysa Aquartz al derim yoksa Wolfs Chemicals veya Gtechniq tavsiye ederim.
Uygulamaları çok kolay, sadece kapalı bir mekan lazım. (toz olmaması açısından)

XoR
18-10-2012, 09:20
Ben şu an Aquartz ve Wolfs Chemicals markalarını kullanıyorum. Blackbird'de kaldıysa Aquartz al derim yoksa Wolfs Chemicals veya Gtechniq tavsiye ederim.
Uygulamaları çok kolay, sadece kapalı bir mekan lazım. (toz olmaması açısından)

Alıntı yapıp pm olarak atıyorum direkt teşekkür ederim :)

XoR
18-10-2012, 09:27
heh tamam işte
öncesi sonrasını koysan süper olur ya
ona göre kasıym ben de bulmak için:D

Feysbınk mobil aploğadlarda var fotoğraf ordan bakabilersin :D

Kasma hakan abiye sor varsa elinde ok zaten :) yoksa Kimyasal Çocukları ara yeni açılan dükkanda vardır belki ellerinde.

Son çare köftecisi olarak bende var zaten :D

B.Battal
18-10-2012, 09:41
Bilal talatpasadan gecicem kanka birazdan bakiyim tahmin ettigim yerde miymis

Tam mantıcının karşısına mı denk geliyormuş kanka?

Nano'nun geri dönüşü ancak pasta operasyonu ile olur. Nano bir vernik gibi boyayı kaplıyor, dolayısıyla diğer basit cilalar gibi yıkamakla, silmekle...vs ile çıkmıyor.

Konuyu biraz dağıttık ama yeri gelmişken sorayım peki bu bahsettiğiniz Aquartz yada Wolf Chemicals ürünlerinin fiyatları nedir ortalama? Satın aldığımız ürünler yalnızca bir uygulama yapacak kadar mı?

Pasta ile çizikleri giderdikten sonra nano öncesinde PB BlackHole yada Cherry Wet Wax tarzı bir ürün kullanabilir miyiz?
Kullanırsak nano ile etkileşimi nasıl olur kalıcılığında bir problem olur mu?

imprezaWRC
18-10-2012, 09:46
abiler şu nano konusunu biraz açabilirmisiniz hangi ürünü tavsiye edersiniz ve nerede buluruz..
Konunun içinde geçiyor, başka başlıklarda da sorana ince ayrıntısına kadar anlattım.
Yahu arkadaş takip etmiyorsunuz bari forumda bir zahmet arama butonunu kullanın.
Bir üstte mesajda sorulanı bir daha sormayın bari, azıcık dikkatli okuyun lütfen.

XoR
18-10-2012, 09:49
Konunun içinde geçiyor, başka başlıklarda da sorana ince ayrıntısına kadar anlattım.
Yahu arkadaş takip etmiyorsunuz bari forumda bir zahmet arama butonunu kullanın.
Bir üstte mesajda sorulanı bir daha sormayın bari, azıcık dikkatli okuyun lütfen.

Adam haklı cidden ben bile defalarca denk gelmiştim yazdıklarına.

Ama nano'yu Tefal Teflon (kaplama) tavalar ile bağdaştırıp okumamıştım :D

Şimdi aynılarını tekrar tekrar yazmasın arayıp bulalım buradan da paylaşın hep birlikte okuyalım :)

imprezaWRC
18-10-2012, 09:53
Tam mantıcının karşısına mı denk geliyormuş kanka?

Konuyu biraz dağıttık ama yeri gelmişken sorayım peki bu bahsettiğiniz Aquartz yada Wolf Chemicals ürünlerinin fiyatları nedir ortalama? Satın aldığımız ürünler yalnızca bir uygulama yapacak kadar mı?

Pasta ile çizikleri giderdikten sonra nano öncesinde PB BlackHole yada Cherry Wet Wax tarzı bir ürün kullanabilir miyiz?
Kullanırsak nano ile etkileşimi nasıl olur kalıcılığında bir problem olur mu?

Wolfs chemicals tek seferlik değil, ürünler 150ml şişelerde geliyor, gtechniq ve aquartz ise tek sefer sürebilecek boyutta şişeleniyor. Yani 25-30ml gibi şişelerde satılıyor. 25-30ml'lik cilada bir araca acemiysen ya anca yeter acemi değilsen araç boyutuna göre 2 kere bile kullanılır.

Nano öncesi sıralama şöyle olmalı;
-yıkama
-kil ile temizlik
- gerekliyse polisaj
- ipa+su karışımı ile tekrar temizlik
- nano

Nano öncesi silikonlu, cilalı, yağlı, dolgulu ...vs'li ürünler kullanılırsa nano mano tutunmaz, bütün iş çöp olur.

Zaten polisaj düzgün yapıldıysa araç parlayacaktır akabinde alkol+su (ipa+su) ile temizlikten sonra nano uygulandığında da zaten bir köşede duran glazeler...vs'ler direkt çöp olacak.

Üzgünüm ama bana artık nxt, srp, pb black hole, white hole, sadece hole, glaze...vs incik boncuk gereksiz çar çöp ürünler olarak geliyor.

imprezaWRC
18-10-2012, 09:55
Adam haklı cidden ben bile defalarca denk gelmiştim yazdıklarına.

Ama nano'yu Tefal Teflon (kaplama) tavalar ile bağdaştırıp okumamıştım :D

Şimdi aynılarını tekrar tekrar yazmasın arayıp bulalım buradan da paylaşın hep birlikte okuyalım :)

Canım kardeşim, yine anlatırım yine yazarım ama artık bana da acıyın yani, konu içinde soruluyor, yazıyorum, 1 mesaj sonra tak yine aynı soru üstelik aynı konu içinde geçince ana karttan dumanlar çıkmaya başlıyor :D

XoR
18-10-2012, 09:56
Canım kardeşim, yine anlatırım yine yazarım ama artık bana da acıyın yani, konu içinde soruluyor, yazıyorum, 1 mesaj sonra tak yine aynı soru üstelik aynı konu içinde geçince ana karttan dumanlar çıkmaya başlıyor :D

Cherry Cherry lady listen to your heart :D :D :D

imprezaWRC
18-10-2012, 09:59
Cherry Cherry lady listen to your heart :D :D :D

Git sen sor cherry kaç para, cherry'den haberleri var mı, getirmişler mi ? Sonrada ben sana çizilmeye dayanıklı 150ml nanonun fiyatını yazayım sen sonra hesabını yaparsın.

Yanlız sırf nano uygulamakla olay bitmiyor, ona uygun şampuanınıda almalısın. Nasıl kentsel dönüşüm var bende kademeli olarak herkesi nanoya geçireceğim nioahahaha :D
Herkes doğru yolu bulacak :D :D

P.S : Yemişim çerisini :D

XoR
18-10-2012, 10:03
Git sen sor cherry kaç para, cherry'den haberleri var mı, getirmişler mi ? Sonrada ben sana çizilmeye dayanıklı 150ml nanonun fiyatını yazayım sen sonra hesabını yaparsın.

Yanlız sırf nano uygulamakla olay bitmiyor, ona uygun şampuanınıda almalısın. Nasıl kentsel dönüşüm var bende kademeli olarak herkesi nanoya geçireceğim nioahahaha :D
Herkes doğru yolu bulacak :D :D

P.S : Yemişim çerisini :D

2 kuponluk canı var 150ml'nin :D

Ben fiyatları alayım ona göre h.sonu kupon yapıcam :D

B.Battal
18-10-2012, 10:08
O zaman güzel çizilmeyen cinsten bir nano kit, ipa ve bir kaç how to apply nanoş videosu bulup girişiyoruz :)
p.s:imprezaWRC nickli user'ın her postuna "Thanks" butonu istiyoruz :)))

imprezaWRC
18-10-2012, 10:09
2 kuponluk canı var 150ml'nin :D

Ben fiyatları alayım ona göre h.sonu kupon yapıcam :D

150 ml'yi minimum 5 kere kullanırsın. Her sene uygularsan 150ml'yi 5 senede bitirirsin. Ama tavsiye edilen 3 saat ara ile (cure ediyor) minimum 2 kat sürersende 2,5 sene sonra anca bitirirsin.

Ama 3 saat ara ile 5 kat uygularsan yani azimle 150ml'yi bitirirsende aracına çok uzun süre şampuan değdirmezsin.

Misal ben 3-4 kat jantlara nano uyguladım 5 aydır sadece su ile temizlik yapıyorum.

Nano belki ilk etapta bir tık pahallı gelebilir ama inan bana parasını sonuna kadar çıkartıyor.

imprezaWRC
18-10-2012, 10:12
O zaman güzel çizilmeyen cinsten bir nano kit, ipa ve bir kaç how to apply nanoş videosu bulup girişiyoruz :)
p.s:imprezaWRC nickli user'ın her postuna "Thanks" butonu istiyoruz :)))

Eyvallah, how to videoları youtube'da var.
Wolfs chemicals uygulaması en kolay olanlardan biri, klasik cila sürer gibi uyguluyorsun kuruduğunda siliyorsun. İnce sürüyorsun, bol sürersen kuruması zor olur ve haliyle silmekte zor olur.

Wolfs'ta tavsiyem yeni çıkan hard body ürünüdür.

P.S : Ulan chemical guys diye başladık kendimizi nerede bulduk :D

TGY
18-10-2012, 13:19

selam ben carrefourdan torpido spreyi aldım üstünde nano yazıyo nasıl bir uygulama yapmalıyım:D:D:D

imprezaWRC
18-10-2012, 14:32
selam ben carrefourdan torpido spreyi aldım üstünde nano yazıyo nasıl bir uygulama yapmalıyım:D:D:D

Haftaya st.petersburg ve moskovodayım bizzat gösterebilirim uygulamasını :D :D :D (sende kesin istanbuldasındır haftaya ? )

imprezaWRC
18-10-2012, 14:49
skodaturkey.com forumundan bir arkadaşım elemanlara mail atmış, getirmedikleri çok az cguys ürünü varmış.
Fakat fiyatlar oldukça yüksek geldi bana;

Alıntı yapıyorum;

New Car Smell: 34 TL
Miracle Dryer: 70TL ( dün söylediğimden baya bir fark varmış özür dilerim)
üye oldum ama henüz yazamıyorum, orda Cherry Wet Wax soran arkadaşlar var, onun fiyatı 53 TL , ayrıca elimizde nerdeyse tüm ürünler var, yani getirmediğimiz çok az ürün var.Sizinde orda yazdığınızı gördüm, eğer zahmet olmazsa iletebilirseniz çok sevinirim.

New car smell'i ben 20TL'ye satmıştım.
Miracle dryer'ı 13TL'ye satmıştım.
Cherry wet wax'ı da 40TL'ye satmıştım ki, 40TL'ye bile mırın kırın edenler olmuştu 53 TL'ye tenezzül etmezler herhalde.
Ayrıca bir kurulama havlusu için çift kişilik chakra bornoz takımı parası vermek ne kadar akıllıca bilemem.

Koçtaş'ta KL blower bile 60 TL tak fişe mis gibi kurula aracını.

P.S : Evdeki miracle dryer'ı 60'tan okuturum herhalde.

EMG
18-10-2012, 14:57
Herkes bahsetmiş gerçi ama bu işin ticaretini yapmak cidden zor, hele ki titiz davranıp araca kusursuz şekilde uygulama yapmak ciddi emek ve zaman alıyor. Bunun karşılığını verecek müşteri sayısı çok az.

Çok düşündüm dükkan açmayı ama yapmaktan zevk aldığım bi işten soğurum çekincesiyle vazgeçtim

aslan
18-10-2012, 14:58
Haftaya st.petersburg ve moskovodayım bizzat gösterebilirim uygulamasını :D :D :D (sende kesin istanbuldasındır haftaya ? )

Bu kadar bilgi birikim var
Neden peki bir dükkan açmayı düşünmüyorsun?

TGY
18-10-2012, 15:00

yok burdayım bayram sonrası gelicem istanbula.pm yaz gelicegin zaman;)

Ufuk
18-10-2012, 15:03
bu arada kesinlikle ürünler eline gelince lan bunla ben kaputu zarzor yaparım diyenler olacaktır(benim dediğim gibi) söyliyim 1 kere komple uyguladım.Kalanla 2 uygulamalık daha çıkar. Bende pek elinin ayarı olmayan biriyim ama hani merak etmeyin bile ilk seferde bitirmediysem yeter bol bol sizlere.

Shadow_Dancer
18-10-2012, 15:05
Hakan abi aç bi dükkan müşterin olalım valla.

imprezaWRC
18-10-2012, 15:06
Bu kadar bilgi birikim var
Neden peki bir dükkan açmayı düşünmüyorsun?

Yoldaki araçlara bir bak, kaç tanesinde dairesel çizik yok, kaç kişi benzin aldıktan sonra bedava araç yıkama kuyruğuna giriyor, kaç kişi aracını fırça ile yıkatıyor, kaç kişi meguairs dışında bir markadan haberdar ya da geçtim sonax dışında bir markayı biliyor, kaç kişi periyodik bakımlar dışında aracına özeniyor, kaç kişi boya kalınlığı nedir biliyor, kaç kişi pasta ayrı cila ayrı bir hadise biliyor....
Daha dükkan kirası, ürün getirtme, gümrükle uğraşma, kimyasal testler...vs vs vs var.
O yüzden bu ölümlü dünyada bilgimi ücretsiz paylaşmayı tercih ettim, ileride şartlar çok uygun ve olgun olursa o zaman dükkan açabilirim.

imprezaWRC
18-10-2012, 15:08
Hakan abi aç bi dükkan müşterin olalım valla.

Anacım bana iyi ışıklandırmalı biryer bul, And. yakasında olsun, karın tokluğuna ben sana yardımcı olurum ama diğer türlü o iş şu an felaket ıslak, kuruması için çok uzun zaman geçmesi lazım.

imprezaWRC
18-10-2012, 15:09
yok burdayım bayram sonrası gelicem istanbula.pm yaz gelicegin zaman;)

Tamam şu programa bakayım, sana bildiririm :)
Orada görüşemezsek, İstanbul'a geldiğinde görüşürüz (inşallah :) )

aslan
18-10-2012, 15:23
Yoldaki araçlara bir bak, kaç tanesinde dairesel çizik yok, kaç kişi benzin aldıktan sonra bedava araç yıkama kuyruğuna giriyor, kaç kişi aracını fırça ile yıkatıyor, kaç kişi meguairs dışında bir markadan haberdar ya da geçtim sonax dışında bir markayı biliyor, kaç kişi periyodik bakımlar dışında aracına özeniyor, kaç kişi boya kalınlığı nedir biliyor, kaç kişi pasta ayrı cila ayrı bir hadise biliyor....
Daha dükkan kirası, ürün getirtme, gümrükle uğraşma, kimyasal testler...vs vs vs var.
O yüzden bu ölümlü dünyada bilgimi ücretsiz paylaşmayı tercih ettim, ileride şartlar çok uygun ve olgun olursa o zaman dükkan açabilirim.

Tamam abi düşüncene saygım var ama bu şekilde düşünerekte nereye kadar sürecek?
Bir yerden ufakta olsa başlamak gerekmezmi?

clioGT
18-10-2012, 15:35
valla nanoya dair şu fotoyu gördüm, yandım bittim:)

http://i46.photobucket.com/albums/f149/pyiu/55oakstnorwood/BMW%20Details%202012/seth%20bmw%20z8/DSC_7653.jpg

Ufuk
18-10-2012, 15:38
abi nano öyle ahım şahım bir parlaklık vermiyor kalite waxlardan 1 tık önde.Ama olay şu nanodan önceli yüzey tamamen kusursuz biçimde daireslden,çizikten,rds'den,portakal kabuğundan arındırılırsa üstüne nano geçince mükemmel duruyor.Ve araç siyahsa birazda ışık oyunuyla bunun gibi parlamalar sağlanabiliyor.

imprezaWRC
18-10-2012, 15:47
Tamam abi düşüncene saygım var ama bu şekilde düşünerekte nereye kadar sürecek?
Bir yerden ufakta olsa başlamak gerekmezmi?
Yok almayayım, dediğim gibi işin matematiğine sığdıramıyorum, çok bilinmeyen ve faktör var, dışarıdan davulun sesinin hoş gelmeside var, var oğlu var.

Ha zaten, çok canımı sıkarlarsada (devlet açısından, ülke açısından...vs) pılımı pırtımı toplayıp buradan cehennem olmakta gündemimde var. O yüzden yatırım matırım yapmıyorum, yapmakta istemiyorum.

Kankam geçen gün maslakda yeniden açılan swissvax'ın dükkan fotoğrafını gösterdi, yapalım edelim diye sesli düşündü, bende tüm negatifleri gösterdim, şu an o fikrinden caymış durumda.

Aga ben burada paylaşım yapıyorum, fikrimi, bilgimi, tecrübelerimi bedava yayınlıyorum, allahtan daha ne istiyorsunuz anlamadım ki. İnternette gırla uygulama videosu var, en kötü ver 50-100tl hurda panel al, o panel üzerinde ne yapacaksan yap sonra 3-5 harca lazım olanları al, kendi aracına kendin bak. (Tabi yerinde müsaitse)

Ben bir nevi uyandırma servisiyim beni öyle görün, elin Borusan'ında 1500 TL'mi euro'mu ne zıkkımsa artık o fiyata xzilon uyguluyorlar çok arzu eden ebayden o ürünü 30 dolara alır, atla deve değil kendi kendinede uygular. (Xzilon ile ilgili yakında video, foto paylaşımı gelecek :) )

Özetle, ben bu detailing merkezi, dükkanı açanların en nefret ettiği modelim, niye çünkü adamın sattığı ürünün yurt dışı fiyatını bırak giriş fiyatını biliyorum, 10liralık ürünü gidip 50 liraya almam içinde anlımda ledlerle enayi yazması lazım ki gündüzde rahat gözüksün ve okunsun.

P.S : İşin mafyasınıda unutmamak lazım. Bu da dükkan açmamam için en baba faktörlerden biri...

imprezaWRC
18-10-2012, 16:02
abi nano öyle ahım şahım bir parlaklık vermiyor kalite waxlardan 1 tık önde.Ama olay şu nanodan önceli yüzey tamamen kusursuz biçimde daireslden,çizikten,rds'den,portakal kabuğundan arındırılırsa üstüne nano geçince mükemmel duruyor.Ve araç siyahsa birazda ışık oyunuyla bunun gibi parlamalar sağlanabiliyor.

Carnauba cila ya da dillere pelesenk olmuş şu meşhuuur sealant nxt sürmeden önce bile iyice temizlik yapman ve mümkünse çizik gidermen lazım, yoksa parlaklık bir yere kadar.

Nano'nun olayı aşırı parlaklık değil zaten, normal cilalara göre çok daha uzun süre koruma sağlamasıdır. Ayrıca iyi bir nano, bezle silme ve yıkama ile oluşan çiziklere karşıda çok uzun süre dayanım sağlıyor. Ama çizilmeye karşı dayanımı dandik bitki carnauba sağlayamıyor ya da o meşhuuur sealantlar fk1000p'ler nxt'ler sağlayamıyor.

Ayrıca burada en bilinen nxt 53 TL iken ben adam gibi nano için 70TL ile 120 TL arası para veriyorum. Nxt'yi her ay sürüyorsun, nano'yu sürüyorsun minimum 1 sene kafan rahat ediyor, bir daha ellemiyorsun bile. Kuş mu sıçmış, sıva mı düşmüş, kedi mi çıkmış, martı kayak mı yapmış...vs umursamıyorsun. Ama nxt ve türevi cilalarda camda avm güvenliği gibi nöbet tutuyorsun, kuş mu o benim aracıma mı sıçtı, lan yaktım çıranı, işin yoksa git sil.
Normal cilalı bir araçta kuş sıçsın ve aracı güneş görecek şekilde 1 hafta hiç elleme sonra git bak bakalım başına neler gelmiş. Nano'da hiç abartmıyorum 1 hafta kuş pisliğinin durduğunu bilirim ve inan bana bunu bilerek yaptım, sonrada basınçlı suyu vurdum kuş boku aldı başını gitti. Boyada en ufak bir zarar yok.

Benim için devir nano devri, çünkü vaktim yok, sürekli birşey sürüp panik olmak istemiyorum, yeri geldiğinde sadece su ile temizlik yapmak istiyorum, kedi mi çıktı, leopar mı çıktı kafaya bile takmak istemiyorum, o yüzden incik boncuk cilaları bıraktım. Ha halen elimde eser miktarda var, onlarıda sıkıldıkça lake sehpaya, telefona, cama, duş camına falan sürüyorum :D

clioGT
19-10-2012, 09:15
abi sen böyle anlattıktan sonra, nanolanmamak eşşeklik gibi hissettirmeye başladı beni:D

imprezaWRC
19-10-2012, 10:27
abi sen böyle anlattıktan sonra, nanolanmamak eşşeklik gibi hissettirmeye başladı beni:D
Estağfurullah :D

Onrcn
19-10-2012, 12:34

dur seni de nanolayacagiz az kaldi :D

clioGT
19-10-2012, 12:37
dur seni de nanolayacagiz az kaldi :D

beklemedeyim:D

CanberkD
20-10-2012, 21:28
Wolfs chemicals tek seferlik değil, ürünler 150ml şişelerde geliyor, gtechniq ve aquartz ise tek sefer sürebilecek boyutta şişeleniyor. Yani 25-30ml gibi şişelerde satılıyor. 25-30ml'lik cilada bir araca acemiysen ya anca yeter acemi değilsen araç boyutuna göre 2 kere bile kullanılır.

Nano öncesi sıralama şöyle olmalı;
-yıkama
-kil ile temizlik
- gerekliyse polisaj
- ipa+su karışımı ile tekrar temizlik
- nano

Nano öncesi silikonlu, cilalı, yağlı, dolgulu ...vs'li ürünler kullanılırsa nano mano tutunmaz, bütün iş çöp olur.

Zaten polisaj düzgün yapıldıysa araç parlayacaktır akabinde alkol+su (ipa+su) ile temizlikten sonra nano uygulandığında da zaten bir köşede duran glazeler...vs'ler direkt çöp olacak.

Üzgünüm ama bana artık nxt, srp, pb black hole, white hole, sadece hole, glaze...vs incik boncuk gereksiz çar çöp ürünler olarak geliyor.

Konu nanoya kaymis madem bende aklimdakileri sorayim :)

Yukaridaki 3 markadan hangisini tavsiye edersiniz ? Hepsinin farkli farkli bikac tane nano urunu var.. Nano urun alicaklara bir liste yapsaniz nasil olur ?

imprezaWRC
20-10-2012, 21:50
Konu nanoya kaymis madem bende aklimdakileri sorayim :)

Yukaridaki 3 markadan hangisini tavsiye edersiniz ? Hepsinin farkli farkli bikac tane nano urunu var.. Nano urun alicaklara bir liste yapsaniz nasil olur ?

Aquartz'da bir kaç eksik ürün yelpazesi var ve şu an forumdan arkadaşımız Blackbird'de getirmiyor, yani Korelilerle ve gümrükle uğraşmak istemezseniz Aquartz'ı eleyebiliriz.

Wolf's Chemicals kendini sürekli geliştiren bir marka, ürün yelpazeside oldukça geniş. Ulaşmasıda kolay. Şimdi 40-50ml'lik minik setlerde çıkartacaklar fiyatı dahada cazip olacak.

Gtechniq'de ürünler pahallı, ürün yelpazesi çok geniş, kendini ispatlamış bir marka, fiyatlar göze alınırsa ucuz shipping'i ile tercih edilebilir bir marka.

Nanolex'de kendini geliştiren bir marka, bazı ürünler Gtechniq ile benziyor. Ürün yelpazeside çok geniş.

Benim için liste şöyle olmalı,
- Nano şampuan
- Boya için Nano cila
- Nano cam cilası
- Boyasız plastikler için nano kaplama
- Jantlar için nano cila

Nanolex, Gtechniq ve Wolfschemicals'da yukarıda saydıklarımın hepsi var.

Bence web sayfalarına bakın fiyatları alın ona göre tercihinizi yapın. Hepsi iyi markalardır. Ama dediğim gibi Aquartz'ın ürün yelpazesi diğerlerine göre kıt kalıyor. En azından şampuan yok, ama bu ihtiyacı saydığım markaların şampuanları ilede doldurabilirsiniz.

Şu an ağırlıklı wolf's ve aquartz kullanıyorum.

Web sayfaları
Nanolex Autopflege | nanolex (http://www.nanolex.de)
www.gtechniq.com
"AQuartz Crystal Titan PPF Coatings" (http://www.aquartz.co)
Home - Wolf's Chemicals (http://www.wolfschemicals.com)

Nanoda basit bir kaç kural var;
1- Mutlaka boya temizliği (gerekirse polisaj)
2- Nano ile uyumlu şampuan (Cilalı şampuanlar nanonun üzerine yapışıyor, korumaya birşey olmuyor ama boncuklanma bozuluyor ve su kaportada öbek gibi kalıyor)
3- 2 ayda bir nano qd kullanılmalı.

P.S : Nano ile ilgili olarak Alican'ın web sayfasında (Boom Garage) kapsamlı bir yazı hazırlayacağım :)

CanberkD
20-10-2012, 22:32
Aquartz'da bir kaç eksik ürün yelpazesi var ve şu an forumdan arkadaşımız Blackbird'de getirmiyor, yani Korelilerle ve gümrükle uğraşmak istemezseniz Aquartz'ı eleyebiliriz.

Wolf's Chemicals kendini sürekli geliştiren bir marka, ürün yelpazeside oldukça geniş. Ulaşmasıda kolay. Şimdi 40-50ml'lik minik setlerde çıkartacaklar fiyatı dahada cazip olacak.

Gtechniq'de ürünler pahallı, ürün yelpazesi çok geniş, kendini ispatlamış bir marka, fiyatlar göze alınırsa ucuz shipping'i ile tercih edilebilir bir marka.

Nanolex'de kendini geliştiren bir marka, bazı ürünler Gtechniq ile benziyor. Ürün yelpazeside çok geniş.

Benim için liste şöyle olmalı,
- Nano şampuan
- Boya için Nano cila
- Nano cam cilası
- Boyasız plastikler için nano kaplama
- Jantlar için nano cila

Nanolex, Gtechniq ve Wolfschemicals'da yukarıda saydıklarımın hepsi var.

Bence web sayfalarına bakın fiyatları alın ona göre tercihinizi yapın. Hepsi iyi markalardır. Ama dediğim gibi Aquartz'ın ürün yelpazesi diğerlerine göre kıt kalıyor. En azından şampuan yok, ama bu ihtiyacı saydığım markaların şampuanları ilede doldurabilirsiniz.

Şu an ağırlıklı wolf's ve aquartz kullanıyorum.

Web sayfaları
Nanolex Autopflege | nanolex (http://www.nanolex.de)
www.gtechniq.com
"AQuartz Crystal Titan PPF Coatings" (http://www.aquartz.co)
Home - Wolf's Chemicals (http://www.wolfschemicals.com)

Nanoda basit bir kaç kural var;
1- Mutlaka boya temizliği (gerekirse polisaj)
2- Nano ile uyumlu şampuan (Cilalı şampuanlar nanonun üzerine yapışıyor, korumaya birşey olmuyor ama boncuklanma bozuluyor ve su kaportada öbek gibi kalıyor)
3- 2 ayda bir nano qd kullanılmalı.

P.S : Nano ile ilgili olarak Alican'ın web sayfasında (Boom Garage) kapsamlı bir yazı hazırlayacağım :)

Cok tesekkurler yardiminiz icin, yazinizi burada da paylasin lutfen eminim ki bircok kisi reviewlarinizi, yazilarinizi takip ediyordur...

Elinize saglik :)

imprezaWRC
20-10-2012, 22:38
Cok tesekkurler yardiminiz icin, yazinizi burada da paylasin lutfen eminim ki bircok kisi reviewlarinizi, yazilarinizi takip ediyordur...

Elinize saglik :)

Estağfurullah :)

Yazı tamamlanınca Boom Garage linkiyle burada paylaşırım :)

Onrcn
21-10-2012, 00:18
Arkadaslar nano urunler icin biraz sabredin, su an baya asama kaydettik yakin zamanda baya guzel urunler gelecek.

Bu arada CG daydim yine bugun, arkadaslarin getirdigi buharli makinaya bir goz atin. +Mango kokulari ciddi iyiymis saldirip aldim ;) Bayram sonrasi CG urunleri icin detayli bir deneyim asamasini paylasacagim ama cok uzun zamandir ise ve urunlere bu kadar hakim bir dukkan gormedim. Tavsiye ederim.

tuFAN
21-10-2012, 00:55
Chemical Guys'ta sadece ürün mü satılıyor yoksa uygulama da yapılıyor mu? Yapılıyorsa fiyatlar aşağı yukarı belli mi ?

imprezaWRC
21-10-2012, 10:27
Arkadaslar nano urunler icin biraz sabredin, su an baya asama kaydettik yakin zamanda baya guzel urunler gelecek.

Bu arada CG daydim yine bugun, arkadaslarin getirdigi buharli makinaya bir goz atin. +Mango kokulari ciddi iyiymis saldirip aldim ;) Bayram sonrasi CG urunleri icin detayli bir deneyim asamasini paylasacagim ama cok uzun zamandir ise ve urunlere bu kadar hakim bir dukkan gormedim. Tavsiye ederim.

Ürünlerin fiyatlarını da alıp bir paylaşsaydın keşke

Onrcn
21-10-2012, 11:59
Ürünlerin fiyatlarını da alıp bir paylaşsaydın keşke

Cam, Boya ve jant sealanti en pahali olan kismi, 100ml ligi gumruk vergi vs hersey dahil 40 euro olmasini planliyoruz. 2 versyonu var, digeri 35 euro ya tekabul ediyor.Ucuzlatmaya calisiyoruz su an, yada Litreliklerden bolup daha ucuza vermeyi deneyecegiz. 3 hafta sonra gidip detayli gorusup imzayi atacagiz insallah. Reactivating sampuanlari 20 euro civarinda olacak. Butun fiyat listesi elimizde fakat iste ne kadar urun alirsak kargoya vs genel anlamda gider dusecek bunun hesaplarini yapiyoruz.

imprezaWRC
21-10-2012, 14:56
Cam, Boya ve jant sealanti en pahali olan kismi, 100ml ligi gumruk vergi vs hersey dahil 40 euro olmasini planliyoruz. 2 versyonu var, digeri 35 euro ya tekabul ediyor.Ucuzlatmaya calisiyoruz su an, yada Litreliklerden bolup daha ucuza vermeyi deneyecegiz. 3 hafta sonra gidip detayli gorusup imzayi atacagiz insallah. Reactivating sampuanlari 20 euro civarinda olacak. Butun fiyat listesi elimizde fakat iste ne kadar urun alirsak kargoya vs genel anlamda gider dusecek bunun hesaplarini yapiyoruz.

Chemical Guys'ın fiyatlarından bahsetmiştim ama nano için verdiğin fiyatlar biraz pahallı :(

Bahsi geçen marka sanırım nanolex, reactivating shampoo ismi sadece onda geçiyor. 250ml'lik şampuan wolfs'un 4 katı fiyata, (ki wolf'sta 4'te 1 fiyatına 500ml alabiliyorsun) gtechniq'in 2 katı fiyata sahip.

Neyse, hayırlısı olsun.

Onrcn
21-10-2012, 16:04
Chemical Guys'ın fiyatlarından bahsetmiştim ama nano için verdiğin fiyatlar biraz pahallı :(

Bahsi geçen marka sanırım nanolex, reactivating shampoo ismi sadece onda geçiyor. 250ml'lik şampuan wolfs'un 4 katı fiyata, (ki wolf'sta 4'te 1 fiyatına 500ml alabiliyorsun) gtechniq'in 2 katı fiyata sahip.

Neyse, hayırlısı olsun.

Bunlar takribi fiyatlar su an, yani net hesapladigimiz seyler degil. Urunlerin arasinda ne kadar fark oldugunu bayram dan sonra gorup ona gore karar verecegiz, numuneler yolda. Fiyatlar konusunda bilgimiz var pahali da, deymezse ona gore baska bir yer ile gorusebiliriz. Isterseniz beraber test edebiliriz urunleri.

imprezaWRC
21-10-2012, 19:27
Bunlar takribi fiyatlar su an, yani net hesapladigimiz seyler degil. Urunlerin arasinda ne kadar fark oldugunu bayram dan sonra gorup ona gore karar verecegiz, numuneler yolda. Fiyatlar konusunda bilgimiz var pahali da, deymezse ona gore baska bir yer ile gorusebiliriz. Isterseniz beraber test edebiliriz urunleri.
Ben nanolex ile geçen sene görüşmüştüm, o zaman kurda uygundu, şartlarda uygundu, şimdi şansızlığınıza euro zıpladı, gümrük kontrolleri çok sıkı.
Ama yinede nanolex'in kargosunun uygun olması lazım.

Test etmek isterim tabi, hatta istersen valetpro, stjarnagloss şampuanları ile de dayanklılığını test ederiz.
Xzilon, normal carnauba, wolf's...vs ile de karşılaştırabiliriz :)

Onrcn
21-10-2012, 20:07
Ben nanolex ile geçen sene görüşmüştüm, o zaman kurda uygundu, şartlarda uygundu, şimdi şansızlığınıza euro zıpladı, gümrük kontrolleri çok sıkı.
Ama yinede nanolex'in kargosunun uygun olması lazım.

Test etmek isterim tabi, hatta istersen valetpro, stjarnagloss şampuanları ile de dayanklılığını test ederiz.
Xzilon, normal carnauba, wolf's...vs ile de karşılaştırabiliriz :)

Hoho : D feci eglenceli bir haftasonu ayarlamamiz lazim o zaman :D Numuneler gelince haberleselim :D Hem chemical guys i da biraz test ederiz. Nanolex le gorusmelerin basindayiz, onlar bizimle calismak icin istekli baya fiyat konusunda belki birseyler olur. Dedigim gibi tahmini rakamlar yazdiklarim ama 4 kat fark olduguna gore bir farklari olmali, yoksa zaten sacma olur :D

Bu arada chemical guys in fiyatlari web sitesinden 5-10tl fazla, gayet makul

imprezaWRC
21-10-2012, 20:56
Hoho : D feci eglenceli bir haftasonu ayarlamamiz lazim o zaman :D Numuneler gelince haberleselim :D Hem chemical guys i da biraz test ederiz. Nanolex le gorusmelerin basindayiz, onlar bizimle calismak icin istekli baya fiyat konusunda belki birseyler olur. Dedigim gibi tahmini rakamlar yazdiklarim ama 4 kat fark olduguna gore bir farklari olmali, yoksa zaten sacma olur :D

Bu arada chemical guys in fiyatlari web sitesinden 5-10tl fazla, gayet makul

Bir arkadaşım miracle dryer için fiyat almış cevap olarak 70TL demişler. Nette indirimsiz hali 18,95 dolar, indirimli hali 9,45 dolar.
Bir başka örnekte new car smellde çıkıyor, indirimsiz hali 12,65 dolar, inidirimli hali 6,95 dolar. Ama vatandaşlar new car smell'e 34 TL demişler.

Ben miracle'ı geçen sene 13TL'ye satmıştım. Aslında tüm bezleri 13TL'ye satmıştım ama 70TL çok iddialı bir rakam. Ki burada uber kurulama bezini erdem boya 35 TL,'ye satıyorken bir bez parçasına 70TL vermek bana çok akıllıca gelmiyor.

Keza dandik bir kokuyada 34TL bayılmakta çok mantıklı değil.

Henüz gitmedim, bir fırsatta ziyaret edip fiyat listesini almak istiyorum. Ama bu fiyatlarla üzgünüm ama çok şansları yok. En azından ben hayatta almam. (Zaten ben kurulama olayını artık blower ile yapıyorum :D )

Onrcn
21-10-2012, 21:13
Bir arkadaşım miracle dryer için fiyat almış cevap olarak 70TL demişler. Nette indirimsiz hali 18,95 dolar, indirimli hali 9,45 dolar.
Bir başka örnekte new car smellde çıkıyor, indirimsiz hali 12,65 dolar, inidirimli hali 6,95 dolar. Ama vatandaşlar new car smell'e 34 TL demişler.

Ben miracle'ı geçen sene 13TL'ye satmıştım. Aslında tüm bezleri 13TL'ye satmıştım ama 70TL çok iddialı bir rakam. Ki burada uber kurulama bezini erdem boya 35 TL,'ye satıyorken bir bez parçasına 70TL vermek bana çok akıllıca gelmiyor.

Keza dandik bir kokuyada 34TL bayılmakta çok mantıklı değil.

Henüz gitmedim, bir fırsatta ziyaret edip fiyat listesini almak istiyorum. Ama bu fiyatlarla üzgünüm ama çok şansları yok. En azından ben hayatta almam. (Zaten ben kurulama olayını artık blower ile yapıyorum :D )

Koku olayini bilmiyorum ama bez evet, tekstile giriyor vergi de ek kalemleri var falan dediler bana. Jetseal v36 Luber icin bana netteki indirimsiz fiyatlara baya yakin fiyat verdiler, bildiklerim onlar :D Su blower bana da lazim bezlerden nefret ediyorum :D

imprezaWRC
21-10-2012, 21:44
Koku olayini bilmiyorum ama bez evet, tekstile giriyor vergi de ek kalemleri var falan dediler bana. Jetseal v36 Luber icin bana netteki indirimsiz fiyatlara baya yakin fiyat verdiler, bildiklerim onlar :D Su blower bana da lazim bezlerden nefret ediyorum :D

Ben oradan alırsam -fiyatı uygunsa ve varsa- honeydew, glossworkz ve citrus wash and gloss şampuanlardan alırım.

Onrcn
21-10-2012, 21:57
Ben oradan alırsam -fiyatı uygunsa ve varsa- honeydew, glossworkz ve citrus wash and gloss şampuanlardan alırım.

hepsi var, fiyatlarini ogrenirim

S.Özeren
21-10-2012, 22:00
1 hafta falan oldu açılalı , dükkan baya bi büyük ondan dolayı raflar boşmuş gibi duruyor

hayırlısı olsun takıldığımız yere 10 adım uzaklıkta bize yarıcak :D

imprezaWRC
21-10-2012, 22:04
hepsi var, fiyatlarini ogrenirim
Dayanamadım bende mail attım :D

Onrcn
21-10-2012, 22:43
1 hafta falan oldu açılalı , dükkan baya bi büyük ondan dolayı raflar boşmuş gibi duruyor

hayırlısı olsun takıldığımız yere 10 adım uzaklıkta bize yarıcak :D

adet olarak cok fazla urun yok sanirim. Ama cesit olarak iyiler.

Ranthor
22-10-2012, 09:50
nerde bu telefonu var mi
ben de bakirkoydeyim su citrus bilmemne den istiyorum bir damlasi ile 400 araba yikicam

Onrcn
22-10-2012, 09:55
nerde bu telefonu var mi
ben de bakirkoydeyim su citrus bilmemne den istiyorum bir damlasi ile 400 araba yikicam

Hehe oyle birsey yapacaksan Maxi Studs II idi galiba o manyak konsantre birsey :D

S.Özeren
22-10-2012, 15:11
adet olarak cok fazla urun yok sanirim. Ama cesit olarak iyiler.

valla içeri girip gezmek kısmet olmadı ama , fotoğrafdaki gibi 2 tane daha raf vardı yanlış hatırlamıyorsam

nerde bu telefonu var mi

telefonu yokta , bahçelievler yaylaya giderken köprü üzerine çıkan caddede (talatpaşa caddesi ) çalışların bir arka sokağı köprüye gelmeden 100 metre önce dükkanın yeri veya galericiler caddesinde diyim daha açık olur :D

B.Battal
22-10-2012, 15:25
Bir diğer deyişle Talatpaşa Otobüs Durağı'nın (bizim mabed'in :D) 20 adım ilerisinde solda.

http://i.imgur.com/KjDXF.jpg

Blackbird
22-10-2012, 16:50

Bu arada CG daydim yine bugun, arkadaslarin getirdigi buharli makinaya bir goz atin.

Normal yıkamaları yok mu ? Buharla temizlik yapıyorlar ?

S.Özeren
22-10-2012, 23:55
evet buharlı temizlik ve ayrıyetten bi makina daha vardı onun hakkkında pek konuşamadık

dükkanın arkası tamamen depoymuş , rafa sığmıcağı için oraya sadece göstermek için koymuşlar , şikayet edilen fiyatlarıda bugün itibari ile ellerinden geldiği kadar aşşağa indirmişler

mesela kurulama bezini 70 liradan 50 e indirmişler.

M U R A T
23-10-2012, 07:58
woolly mammoth var mıdır giden biri sora bilir mi??

aslan
23-10-2012, 08:08
Bence birisi gidip dükkanı açanı bu siteye sponsor yapmalı ki tüm sorular karşılık bulsun

Onrcn
23-10-2012, 08:29
woolly mammoth var mıdır giden biri sora bilir mi??

En kalin bezin bir incesi var cift katli ve baya kalin fiyati arkadasin belirttigi gibi 50tl indirime gitmisse.

Hatta su : http://www.chemicalguys.com/MICROFIBER_MAX_p/mic_1001.htm

Onrcn
23-10-2012, 08:30
Bence birisi gidip dükkanı açanı bu siteye sponsor yapmalı ki tüm sorular karşılık bulsun

Telefonlari var adresleri var, gercekten cok ogrenmek isteyen arayip sorabilir. Sirf burada adamlarla ilgili soru sorulacak diye kalkip sponsor mu yapmaya calisalim :D Her soru sorulan firma buraya sponsor olsaydi oh mis :D

aslan
23-10-2012, 08:34
Telefonlari var adresleri var, gercekten cok ogrenmek isteyen arayip sorabilir. Sirf burada adamlarla ilgili soru sorulacak diye kalkip sponsor mu yapmaya calisalim :D Her soru sorulan firma buraya sponsor olsaydi oh mis :D

Olsun ne varki fazla mal göz çıkarmaz
Sitenin ekmeğiyle oynuyorsun:)

Jackie
23-10-2012, 08:50
Dun gittik mekana,zaten arkadaslar uye olmaya calisiyormus,onay bekliyorlar :)

Ranthor
23-10-2012, 10:32
ben su sampuanlardan alcam galiba

fiyatlari nedir bilen var mi

B.Battal
23-10-2012, 12:04
Şampuanları bayağı konsantreymiş anlattıklarına göre uzun süreler kullanılabilir.

Bir de bütün ürünleri değişik kokuyor hemen hemen hepsini kokladık, Emre'yi bir kenarda wax yemeye çalışırken gördüm bir parmak bandırmıştı :D

Jackie
23-10-2012, 12:09
Sampuanlar 1/4000 oraninda kullaniliyormus,baya gider heralde..

@Boozer ulan wax'i parmaklayip el kremi olarak kullanan ben miydim:D

Bu arada urunler hakkaten super kokuyo. Cg parfumler'de baya basarili bence

BARR
23-10-2012, 12:28
CG nin parfümleri iyidir. Yurtdışında popüler baya. Şampuan düzgün fiyatlarda olur ise bende tercih ederim Hakan abi baya övmüştü.

B.Battal
23-10-2012, 12:33
Aynen erotik kokulu bir tane vardı afrodizyak etkisi varmış onu deneyecek kobay arıyoruz şuan :D

Onrcn
23-10-2012, 13:22
kokular iyi guzel hos ta, arkadasin arabasina siktim etkisinin 1 gun oldugunu soyledi.. Ben koku alma ozurlu oldugum icin benim arabadaki efekti ne kadar surdu bilemiyorum :D

clioGT
23-10-2012, 13:30
valla aldım ben little trees black ice, taktı arabaya 3 hafta oldu herhalde, mis gibi kokuyor hala:)

Ranthor
23-10-2012, 14:43
nerden aldin burdan mi gittin yoksa ebay den mi aldin cakal

clioGT
23-10-2012, 14:49
nerden aldin burdan mi gittin yoksa ebay den mi aldin cakal

zeytinburnu sahilden girince yedikuleye doğru BP var ya, hep oradan alıyorum anlamadığım şekilde sebebini:)

S.Özeren
23-10-2012, 15:06
lan olm o vax harbiden el kremi gibiydi :D

Onrcn
23-10-2012, 15:44
hangisi : DDD

S.Özeren
23-10-2012, 23:42
adını unuttum ya ama aynı çikolata gibi kokuyor :D

B.Battal
24-10-2012, 09:39
@onurcan yok ya bence burnu alışmıştır arkadaşın kokuya çünkü söylediklerine göre 2 fıs sıktığında bir hafta falan kalıcılığı var diye hatırlıyorum:)

Arkadaş bir tane lastik, davlunbaz için dressing ürünü koklattı mor renkli bir sıvı üzüm kokulu pipet istedim :D

Ranthor
24-10-2012, 14:38
deli oldum gondermiyoooor

Ranthor
24-10-2012, 14:38
ordaydim herseyi denedim.
cherry wax 46 tl

resimler ve videolar aksama
su an 3G cok yavas

Ranthor
24-10-2012, 14:42
blitz ,tire gel ve Coitrus wash aldim 120 tl

Ranthor
24-10-2012, 14:44
fiyatlar amerika ile alakali degil ama resmi ithalat ve kimyasal tse testleri yuzunden ne yazikki boyle.
mamoth yok
standart bezler 12 lik paket 130 tk.
miracle 50
ondan daha pofudik ama ufak bez 30

S.Özeren
24-10-2012, 18:06
fiyatlar bence makul seviyeye çekilmiş , gümrük vs yapcak bişey yok

Onrcn
25-10-2012, 00:20
@onurcan yok ya bence burnu alışmıştır arkadaşın kokuya çünkü söylediklerine göre 2 fıs sıktığında bir hafta falan kalıcılığı var diye hatırlıyorum:)

Arkadaş bir tane lastik, davlunbaz için dressing ürünü koklattı mor renkli bir sıvı üzüm kokulu pipet istedim :D

bakalm sirketteki her arabaya siktim :D

zübeyir
28-10-2012, 22:31

Neyse, hayırlısı olsun.

ya bu mekanda senin bana bahsettiğin çizik gidrici varmı acaba bilgin varmı.varsa fiyatınıda biliyormusun ?

imprezaWRC
29-10-2012, 11:52
ya bu mekanda senin bana bahsettiğin çizik gidrici varmı acaba bilgin varmı.varsa fiyatınıda biliyormusun ?

Zübeyir'im fiyatları bilmiyorum ama ellerinde çizik gidericiler vardır elbet.
Şu sayfadaki ürünlerin hepsi iş görür ama önce senin aracında bir ufak alanda deneme yapmalarını iste ona göre ürünü al. Gereksiz ürün alma :)

Swirl Removers, Compounds, and Polishes Heavy Duty, Medium Duty, Light Duty Auto Detailing Polishing Compounds (http://www.chemicalguys.com/Swirl_Removers_Compounds_and_Polishes_s/8.htm)

zübeyir
29-10-2012, 13:54
Zübeyir'im fiyatları bilmiyorum ama ellerinde çizik gidericiler vardır elbet.
Şu sayfadaki ürünlerin hepsi iş görür ama önce senin aracında bir ufak alanda deneme yapmalarını iste ona göre ürünü al. Gereksiz ürün alma :)

Swirl Removers, Compounds, and Polishes Heavy Duty, Medium Duty, Light Duty Auto Detailing Polishing Compounds (http://www.chemicalguys.com/Swirl_Removers_Compounds_and_Polishes_s/8.htm)

hımm ok anladım.olmadı dediğin gibi yapayim.baska yolu yok gibi anlamam icin.sagolasin kardeş

imprezaWRC
29-10-2012, 14:29
blitz ,tire gel ve Coitrus wash aldim 120 tl

Bende aynı paketi kargo dahil 100TL'ye veriyordum :) Hatta çok alışveriş yapanlara kargo dahil 90 TL bile yapmıştım.

Ranthor
29-10-2012, 20:31
Bende aynı paketi kargo dahil 100TL'ye veriyordum :) Hatta çok alışveriş yapanlara kargo dahil 90 TL bile yapmıştım.

Hakan seni doverim:)

batucan
29-10-2012, 20:39

Normal sonuçta dükkan masrafları var (kira,elektrik vs.)

Ufuk
29-10-2012, 20:48
Normal sonuçta dükkan masrafları var (kira,elektrik vs.)

ama direk ilk üreticiden aldıkları ve bayi oldukları için ürünün shinearama'daki fiyatıyla onların alış fiyatı aynı değil.

Low-Rider
29-10-2012, 20:53
Yahu magirüs water magnet'i senelerce 60-70tl'ye satmaya çalıştı,abd fiyatı 12-13lirayken

Daha sonra hem satılmadığı, hemde insanlar yoğun olarak abd'den getirdiği için fiyatları çektiler aşağı.

Satılmazsa fiyatlarda düzenlemeye gideceklerdir diye düşnüyorum

Jackie
29-10-2012, 20:55
Vergiler,dukkan giderleri falan derken fiyatlar o sekilde oluyor. Gonul ister ki daha ucuz olsun :)

imprezaWRC
29-10-2012, 22:14
Hakan seni doverim:)

Valla sen al fiyatları benim elimde eser miktarda ürün kaldı (pastalar) yaparım sana çok güzel indirim :)

d.berkay
31-10-2012, 14:29
Dükkan hayırlı olsun diyelim çok güzel bir mekan olmuş.. İnşallah istedikleri işi yapabilirler..

Bu arada Aquartz konusu geçmiş. Eğer temin etmekte zorlanan olursa yardımcı olabilirim..

brky33
31-10-2012, 17:53
Fiyatlar biraz yüksek bencede :(
Hakan Abi (imprezaWRC) tanıyorum kendisini, o daha hesaplıydı bu ürünler bakımından ;)

Ranthor
31-10-2012, 18:22
Valla sen al fiyatları benim elimde eser miktarda ürün kaldı (pastalar) yaparım sana çok güzel indirim :)

yaz buraya fiyatlari, ucuz almak isteyen alsin. olur mu hic oyle sey.
hibrid filan var mi

imprezaWRC
31-10-2012, 20:31
yaz buraya fiyatlari, ucuz almak isteyen alsin. olur mu hic oyle sey.
hibrid filan var mi

Ozan'cım benim elimde Cut serisi, no 700 serisi pastalar var, 2 adet blitz, eser miktarda da metal cilası ve pastası var :) Yarın adetlerini yazarım.

Pastaları ve Blitz'leri 30'ar TL'den verebilirim.
Metal cilası ve pastasının adetlerini kontrol edeyim kendime ayıracak kadar varsa onlarıda uygun fiyattan satışa çıkartırım.

90 TL ve üzeri alımlarda PTT kargo ile kargo benden olur, bundan ötesi Şam'da şeftalinin kıllısını aramakla eş değer bir şey olur :D :D :D

cabriolet
31-10-2012, 20:36
blitz kac adet var abi :)

imprezaWRC
31-10-2012, 21:04
blitz kac adet var abi :)

2 adet var.

Ranthor
31-10-2012, 21:12
tamam 473 ml si 30 tl ise gidip virtus almam senden akirim. heavy ve orta grade pasta lazim. neler var yaz

imprezaWRC
31-10-2012, 21:33
tamam 473 ml si 30 tl ise gidip virtus almam senden akirim. heavy ve orta grade pasta lazim. neler var yaz

ince-orta-ağır pasta serisi

Paint Correction 1-Super Polish No.778 (http://www.chemicalguys.com/Paint_Correction_1_Super_Polish_No_778_p/gap_778_16.htm)

Paint Correction 2 -Advanced Medium Polish No.721 Super Polish (16oz) (http://www.chemicalguys.com/Paint_Correction_2_Advanced_Medium_Polish_No_721_p/gap_721_16.htm)

Paint Correction 3 -Advanced Polish No.700, scratch remover, defect removal, scuff mark remover , body shop safe (http://www.chemicalguys.com/Paint_Correction_3_Advanced_Polish_No_700_scratc_p/gap_700_16.htm)

Bunlarda compoundlar
Heavy Duty Body Shop Safe Polishing Compound (http://www.chemicalguys.com/Heavy_Duty_Body_Shop_Safe_Polishing_Compound_p/bsc_101_16.htm)

Medium Duty Body Shop Safe Polishing Compound (http://www.chemicalguys.com/Medium_Duty_Body_Shop_Safe_Polishing_Compound_p/bsc_102_16.htm)

Light Duty Body Shop Safe Polishing Compound (http://www.chemicalguys.com/Light_Duty_Body_Shop_Safe_Polishing_Compound_p/bsc_103_16.htm)

Ranthor
31-10-2012, 21:55
bize 700 serisi mi uygun öteki mi peki

imprezaWRC
31-10-2012, 21:59
bize 700 serisi mi uygun öteki mi peki

Sana her ikiside uygun ama compound daha pro üründür :)

Ranthor
31-10-2012, 22:24
bir set aliyim o zaman senden

aslan
01-11-2012, 08:01
Hakan abi banada liste hazırlayacaktın abi ama elinde varsa ürün senden alayım sende olmayanlarıda söylersin dışardan toparlarım olmazmı?

canpower
01-11-2012, 15:54
sayın imprazawrc gerçekden size teşekkür ederim.. bukadar bilginizi burda paylaşmışsınız bende meguiars ürünleriyle cebelleşip duruyordum yazdıklarınızı okuyana kadar.. sizden pm yoluyla yardım talep edicem..eğer yardımcı olursanız tabiki.. nano özellikli ürünler kullanmak istiyorum şampuanından cilasına kadar.. size pm attım ama sanırım mesaj kutunuz dolu ulaşmadı..:( ayrıca elinizdekilerden işime yarayanları da almak isterim..:)

imprezaWRC
01-11-2012, 16:14
sayın imprazawrc gerçekden size teşekkür ederim.. bukadar bilginizi burda paylaşmışsınız bende meguiars ürünleriyle cebelleşip duruyordum yazdıklarınızı okuyana kadar.. sizden pm yoluyla yardım talep edicem..eğer yardımcı olursanız tabiki.. nano özellikli ürünler kullanmak istiyorum şampuanından cilasına kadar.. size pm attım ama sanırım mesaj kutunuz dolu ulaşmadı..:( ayrıca elinizdekilerden işime yarayanları da almak isterim..:)

Estağfurullah, bilgiyi mezara götürecek halim yok, hoş öyle yapanlarda varda ne haltlarına yaradı öteki tarafta sormak lazım.
Benim elimde eser miktarda ve nano ile uyumlu ellede çizik gidermeye (zor yol) imkan sağlayan pastalar var.

Nano ile ilgili olarak a'dan z'ye herşeyini almak istiyorsanız şu an 3 seçeneğiniz var.
1-Wolf's chemicals
2-Gtechniq
3-Nanolex

3 markada gayet başarılıdır, sadece nanolex'de pasta grubu yoktur, diğer iki markada kendi pasta gruplarıda vardır. Ben ağırlıklı olarak wolf's kullanıyorum ve gayet memnunum, fiyatlarıda gayet makuldur. Kargo ücretleride uygundur (küçük alımlarda) ancak bir anda tüm nano grubunu almanız kargo açısından da pahallıya mal olur, parça parça almakta fayda var.

Bu markalar dışında Aquartz'da tercih edebilirsiniz ancak o markada sadece cila ve temizleyici bulunuyor, pasta yok, şampuan yok birde şu an için uygun fiyata getirende yok :(

imprezaWRC
01-11-2012, 16:18
Bu arada, önceki sayfalarda da dediğim ve söz verdiğim gibi, az sabrederseniz Alican (Boom Garage)'ın sayfası için nano ile ilgili yol gösterici bir yazı hazırlayacağım artık o yazıya göre isteyen istediği markayı seçer ve uygular :)

canpower
01-11-2012, 16:18
gerçekden teşekkür ederim size..peki bana ilk başlamak açısından neleri tavsiye edersiniz dicem ama alabileceğim yerleri bilmiyorum..ilk başta şampuanı elimle atabileceğim cilasını temizleyicisini almak istiyorum mesela..

XoR
01-11-2012, 16:19
Bu arada, önceki sayfalarda da dediğim ve söz verdiğim gibi, az sabrederseniz Alican (Boom Garage)'ın sayfası için nano ile ilgili yol gösterici bir yazı hazırlayacağım artık o yazıya göre isteyen istediği markayı seçer ve uygular :)

:D

http://kamudan.com/images/userfiles/1347003110917.jpg

aslan
01-11-2012, 16:19
Hakan abi benim kalan listeyi yarın yapalım arkadaş haftaya Almanyaya gidiyor sipariş geçicem direk valizinde getirecek

canpower
01-11-2012, 16:20
evet o yazınızla ilgili mesajınızı da okudum bekliyorum onuda..:) (boom garage)

canpower
03-11-2012, 10:00
sayın imprezawrc.. sizden bi pm rica etsem mümkün olurmu? bagajımda hep meguiars var..şampuanından waxına kadar.. tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? tabi elinizde olanları da dahil etmek kaydıyla.. nano temizliğe geçmek istiyorum..aracım siyah ve sürekli yapmakdan sıkıldım..uğraşmak güzel ama sonucu kısa süreli parlaklık olunca ister istemez bıktırıyor..:) şimdiden teşekkür ederim..:)

imprezaWRC
03-11-2012, 10:22
sayın imprezawrc.. sizden bi pm rica etsem mümkün olurmu? bagajımda hep meguiars var..şampuanından waxına kadar.. tavsiyelerinizi rica edebilir miyim? tabi elinizde olanları da dahil etmek kaydıyla.. nano temizliğe geçmek istiyorum..aracım siyah ve sürekli yapmakdan sıkıldım..uğraşmak güzel ama sonucu kısa süreli parlaklık olunca ister istemez bıktırıyor..:) şimdiden teşekkür ederim..:)

P.m'i gönderiyorum.

canpower
03-11-2012, 14:25
bekliyorum teşekkürler..

BilalAkbayır
13-02-2013, 00:15
2.şubesini Atakent'e açıyorlar. 2-3 güne faaliyete geçecekmiş. Hayırlı olsun :)

Edit: B.evler kapanmış.

[RaCeR]
22-03-2013, 15:37
internet siteleri yenilenmiş ve alışveriş yapabiliyorsunuz.Bugun 3 adet ürün aldım kargo seçeğini yanlış işaretlemişim arayıp benim hatamı düzelttiler boşa para vermişsiniz biz iade ettik,ürünleriniz hazır kargoya verilecek dediler çok memnun oldum.Benim gibi üşenip oraya gidemeyenler için bir fırsat =)

aslan
22-03-2013, 15:39
Orası kapanmış dı ama

[RaCeR]
22-03-2013, 15:41
Valla ben web sitelerinden alışveriş yaptım.

Chemical Guys Türkiye (http://chemicalguys.com.tr/)

Jackie
22-03-2013, 15:49
Chemical Guys Bahçelievler'den Halkalı'ya taşındı bu arada. Toplu konutlarda, Migros,Mado falan var,onun altındaki otoparkta faaliyete devam . :)

imprezaWRC
22-03-2013, 17:08
Kilin fiyatını görünce tansiyonum fırladı gitti.
Mikrofiber yıkama eldivenini Bim geçen sene 5 TL'ye mi ne sattı, bunlarda 30 küsür TL yazmışlar.

Cilaların fiyatlarına hiç girmeyelim, o paralara minimum 1 sene koruma sağlayan nano setler alınıyor.

Bauhaus'da arexons, sonax veya turtle wax'ın 10-20 TL arası fiyatlara satılan dashboard, lastik, vinil..vs parlatıcı ve koruyucuları yerine de sanırım kimse gidip 4-5 katını vermez.

[RaCeR]
22-03-2013, 17:33
4bin 600tlye katı wax var ne özelliği var acaba?

imprezaWRC
22-03-2013, 19:20
;6724043']4bin 600tlye katı wax var ne özelliği var acaba?

Enayi avlama özelliği var :D :D

Blackbird
22-03-2013, 19:40
Enayi avlama özelliği var :D :D

Psikolojik tatminde bir ihtiyaç niye öyle diyorsun. :D

Gokturk01
22-03-2013, 20:36

Bayilik için bence ilk sana teklif etmeleri lazımdı.:D

imprezaWRC
22-03-2013, 21:09

Aman almayayım, alanada mani olmayayım :)

Chemical guys'ın az bilinenlerini yazayım;
- Aynı işlevi yapan ama ismi farklı en az 2 çeşit ürünü vardır.
- Sıvı temizleyicilerin hepsi sulandırılabilir.
- Cam temizleyici ürünlerinin hepsi filmli camlarda kullanılabilir.

Gidersiniz adamlarda 3 çeşit cam temizleyici vardır, bu sulandırılır, bu filmli camda kullanılır diye yemesinler sizi, hepsi sulandırılabilir ve filmli camlarda kullanılabilir, amonyak içermezler. O yüzden alacaksanız hangisi ucuzsa onu alın. :)

Extreme synthetic, speed wipe gibi quick detailerlarda sulandırılabiliyor. Ama temizleyiciler kadar yüksek oranda değil.

cem_subasi
02-04-2013, 10:19
Kilin fiyatını görünce tansiyonum fırladı gitti.
Mikrofiber yıkama eldivenini Bim geçen sene 5 TL'ye mi ne sattı, bunlarda 30 küsür TL yazmışlar.

Cilaların fiyatlarına hiç girmeyelim, o paralara minimum 1 sene koruma sağlayan nano setler alınıyor.

Bauhaus'da arexons, sonax veya turtle wax'ın 10-20 TL arası fiyatlara satılan dashboard, lastik, vinil..vs parlatıcı ve koruyucuları yerine de sanırım kimse gidip 4-5 katını vermez.

Dediğiniz yerlerden o tür ürünler alınırmı :) Mesela BİM'den microfiber bez :)

Tunç
07-10-2013, 12:21

bayilik şuan veriliyor zaten :)

imprezaWRC
07-10-2013, 12:30
Dediğiniz yerlerden o tür ürünler alınırmı :) Mesela BİM'den microfiber bez :)

Bim'de satılan mr green'in bol tüylü bezleri var, 5'li setlerde satılıyor (her sene kampanya yapıyorlar, her daim raflarda satılmıyor) , ben kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım.

brky33
07-10-2013, 14:09
Artik o mr green 5 liler daimi urun olmus haberiniz olsun :)

2 li mf yok raflarda ;) 5 li pack car sadece cok iyi oldu bu

darkmoon
07-10-2013, 14:22
chemical guys dan sıfır kokusu alıcam alabiliceğim bir yer adres varmı.. ebayda arattım konuşdum türkiyeye yollamıyor hiç biri yollıyanlarda sağlam kargo ücreti istiyorlar.

imprezaWRC
07-10-2013, 14:42
Artik o mr green 5 liler daimi urun olmus haberiniz olsun :)

2 li mf yok raflarda ;) 5 li pack car sadece cok iyi oldu bu

Hadi yav, bir bakayım o zaman, 100-150 tane alayım :D:D:D

aslan
07-10-2013, 14:46
Bu chemicals guys türkiye şubesi pek aktif değil baya sitesinde ve yerinde zorluk çeken çok oluyor fakat nedense dün birkaç aracın üzerinde stickerı vardı piste çıkacak araçlar üzerinde

Tunç
07-10-2013, 14:52
Bu chemicals guys türkiye şubesi pek aktif değil baya sitesinde ve yerinde zorluk çeken çok oluyor fakat nedense dün birkaç aracın üzerinde stickerı vardı piste çıkacak araçlar üzerinde

bizim araçlarda vardı stickerlerı suan türkiye pazarına girdi bayilikler veriliyor uygulama merkezi halkalı atakentte şimdilik ama ürün için yardımcı olurum

aslan
07-10-2013, 14:54
Tunç senin typer avatardaki olanmı?

darkmoon
07-10-2013, 14:54
bir hepsiburada ile anlaşıp birde gg de dükkan açsalar sıkıntıları kalmaz bizimde kalmaz.. ingiliz sitelerine bakıyorum new car smell için o yüzden..

Tunç
07-10-2013, 14:56
Tunç senin typer avatardaki olanmı?

evet pisttede sticker vardı zaten üstünde

ziya46
07-10-2013, 15:00
chemical guys dan sıfır kokusu alıcam alabiliceğim bir yer adres varmı.. ebayda arattım konuşdum türkiyeye yollamıyor hiç biri yollıyanlarda sağlam kargo ücreti istiyorlar.

Chemical Guys Türkiye olarak Halkalı atakent mah. 3.etap migros avm. otoparkındayız

brky33
07-10-2013, 15:03
Hadi yav, bir bakayım o zaman, 100-150 tane alayım :D:D:D

Hakan Abi son 1 aydir bu sekilde :)

6,50 tl yada 7,50 tl olmasi lazim fiyatida :)

aslan
07-10-2013, 15:05
evet pisttede sticker vardı zaten üstünde

Dur bakayım akşam ne kadar foto var bende

Tunç
07-10-2013, 15:08
Dur bakayım akşam ne kadar foto var bende

sende yoksa kimsede yoktur zaten bi kurcala bakalım :)

imprezaWRC
07-10-2013, 15:26
Hakan Abi son 1 aydir bu sekilde :)

6,50 tl yada 7,50 tl olmasi lazim fiyatida :)

1 aydır uğramıyordum, bir bakayım, sağolasın :)

mahapurusha
20-07-2015, 17:49
Arkadaşlar merhaba,

www.chemicalguysturkiye.com adresinden halen alışveriş yapan var mı? Web sitelerinde yer alan numaraların hiçbirine ulaşılamıyor.

grkm
21-07-2015, 08:53
Arkadaşlar merhaba,

www.chemicalguysturkiye.com adresinden halen alışveriş yapan var mı? Web sitelerinde yer alan numaraların hiçbirine ulaşılamıyor.

Size hangi ürünler lazım? Yardımcı olmaya çalışayım

ruudvan
22-07-2015, 03:49
kimyasaladamlar olarak dene.yada görkem sana yardımcı olur.

mahapurusha
22-07-2015, 12:31
http://www.chemicalguysturkiye.com/seri-sonu-urunler

Burada işe yarar uygun fiyatlı ürünler gördüğümden yazmıştım.