Orijinalini görmek için tıklayınız : Ibıza Cupra & Milltek & GoPro
Şehir içinde oldugumuzdan pek basamadık ufak tefek gazladık iyi seyirler...
LymRQbmW-7Q
EMRE KAAN
17-10-2012, 15:07
maşallah safa döktürmüşsün gene
serqan23
17-10-2012, 15:09
maşallah ses süper :)
individual
17-10-2012, 16:09
aracın sesi süper.maşallah.
CeM öZeR
17-10-2012, 16:41
Kendi çapında gazlamaktan sıkılmadın mı? Gel beraber gazlayalım.
kelalper
17-10-2012, 17:23
4:25 de gelen ses ne yaw.
TYPERHAKAN
17-10-2012, 21:01
maşaallah kardeşim,hastayım miltek ve dsg ikilisinin senfonisine.türkiyenin en güzel ibiza sı bence,renkdaşım benim.
brs_odbs
17-10-2012, 21:30
maşallah ..
Rabbit33
17-10-2012, 21:50
Maşallah safa ses çok güzel yakında 1 tane video da ben koyarım :icon_tup:
maşallah ses çok güzel...
maşallah :)
Saol kankacm:)
maşallah safa döktürmüşsün gene
Tesekkurler pampa:D
maşallah ses süper :)
Tesekkurler:)
maşallah :)
Tskler kardsim eyw
aracın sesi süper.maşallah.
Tesekkur ederm
Kendi çapında gazlamaktan sıkılmadın mı? Gel beraber gazlayalım.
Bikac ufak bisi daha yapcam sonra glcm yanina proje hazir :D
4:25 de gelen ses ne yaw.
Abicim bnde yeni duydum o sesi demir sesi gbi bisi geliyo cozemedim :/
maşaallah kardeşim,hastayım miltek ve dsg ikilisinin senfonisine.türkiyenin en güzel ibiza sı bence,renkdaşım benim.
Allah razi olsun abicim iyi dileklern icin gonul isterki buyuk cupra simdilk yavru ile idare ediorz:)
maşallah ..
Tesekkurler kardesm:)
Maşallah safa ses çok güzel yakında 1 tane video da ben koyarım :icon_tup:
Merakla bekliyoruz abicim:)
maşallah ses çok güzel...
Cok tskler:)
Levent Y.
18-10-2012, 00:34
Gerçekten çok güzel işçiliği olsun, sesi olsun, verdiği his olsun, gaza basınca dışarı doğru oynaması olsun...Kesinlikle verilen ücreti hak ediyo, çok başarılı , bende çok memnunum, iyi günlerde sürün aracınızı...
Ö.öztüRk
18-10-2012, 00:48
Maşallah Safa patırdaması çok iyi allah kaza bela vermesn ;)
tayreep_john
18-10-2012, 05:07
çok güzel ses izlemesi bile zewkli kazasız belasız :) patır patır
CeM öZeR
18-10-2012, 09:55
Bikac ufak bisi daha yapcam sonra glcm yanina proje hazir :D
Her zaman beklerim Safacım. Bugün akşamda toplanacağız çay-kahve içip ardından rolle gideceğiz. Keyfi gazlıyoruz. Evotech rocco hazır. Revo roccoyu da alıp gelebilirsiniz. :icon_tup:
Her zaman beklerim Safacım. Bugün akşamda toplanacağız çay-kahve içip ardından rolle gideceğiz. Keyfi gazlıyoruz. Evotech rocco hazır. Revo roccoyu da alıp gelebilirsiniz. :icon_tup:
Saol kardesim davetin icin alpi kandiriram gelirim onla belki bnm araca gelince loba turbomu takip son noktayi koyucam zaten...
Maşallah sesi çok hoş :)
Cok tsk ederim
Gerçekten çok güzel işçiliği olsun, sesi olsun, verdiği his olsun, gaza basınca dışarı doğru oynaması olsun...Kesinlikle verilen ücreti hak ediyo, çok başarılı , bende çok memnunum, iyi günlerde sürün aracınızı...
Kesinlikle sonuna kadar hakediyo birebirin tadi zevki baska cok daha dusuk ucretlere duzboru cekilebiliyor fakat sorunlari sesi olsun sikinti Miltekin en sevdgm yanida alt devirlerde ses olmayisi basinca kukremesi gunluk kullanmda cok rahat.
Maşallah Safa patırdaması çok iyi allah kaza bela vermesn ;)
Saolasin kardesm Allah razi olsun..
çok güzel ses izlemesi bile zewkli kazasız belasız :) patır patır
Cok tesekkur ederm...
Bu arada Revo roccoyu alip gelcektmde yag degisimi gecmis bayagi bi ve bujilerin sentil ayari bozukmus suanda onumuzdeki hafta ici denenebilir roccolar...
CeM öZeR
18-10-2012, 11:09
Saol kardesim davetin icin alpi kandiriram gelirim onla belki bnm araca gelince loba turbomu takip son noktayi koyucam zaten...
K03 turboda benim noktayı koymama izin vermedin ama bakalım bu sefer ne olacak :) Ben denerim bilirsin. :icon_tup:
K03 turboda benim noktayı koymama izin vermedin ama bakalım bu sefer ne olacak :) Ben denerim bilirsin. :icon_tup:
Defalarca denedik işte hala neyin inadındasın bitti gitti tamam sen geçiyosun kabul ediyorum uzatma gitsin...
SerdaR A.
18-10-2012, 12:02
milteekk dsg de guzel aslında dsg bı guzel egsozda baska aracta sevmıorum bu arada sızın kavgalarınız hıc bıtmedı 1 senedır goruyorum ya ne arabalarmıs bırakın yarın obursu bıgun bısı olsa bırbırınıze yıne sız kosucaksınız bırbıırınızle degıl baskalarınla rekabet edın benım fıkrum bu
34tb9544
18-10-2012, 12:27
Konuyu dünden beri sürekli görüyorum bı link koyda izleyelim telden giriyorum
Ibıza Cupra Revo Stage 2 GoPro Milltek Sound - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LymRQbmW-7Q&feature=player_embedded)
SerdaR A.
18-10-2012, 19:54
Napican sen miltekki duz boru styla alta replica devam kanka sanana