Orijinalini görmek için tıklayınız : Adanda'da usta veya tanıdığı sağlam ustası olanlar
iz_sport
17-10-2012, 20:22
Arkadaşlar aramızda bmw den anlayan usta yada ustaları olan varmı ben aracıma sıfır motor yaptırdım arabanın bitek blok eski oda elden gecirildi zaten yedinden farkı yok geri kalan tüm parcalarını sıfır aldım ankaradan ve 4.000 den fazla param gitti arabadan sibob sesi geliyor böyle bi dandik cekiş yok araba basıyorum gitmiyor hani tamam motor yeni ama şuan bu arabanın sesi cıkmaması lazım + asvaltı yarıp gitmesi lazım sizce neden böyle lütfen bi yardım edelim :(:(
Resatbey de çukurova bmw servisi var servet usta kamerin arkadaşıyım dersen yardımcı olurlar her türlü
iz_sport
17-10-2012, 20:58
resatbey de çukurova bmw servisi var servet usta kamerin arkadaşıyım dersen yardımcı olurlar her türlü
müsait olduğun bir gün seninle gitsek ? Bide arac e21 3.16
murat_ileri
17-10-2012, 21:00
çukurova bmw iyidir, işini temiz ve güzel yapar.
iz_sport
17-10-2012, 21:03
çukurova bmw iyidir, işini temiz ve güzel yapar.
ben adanayı pek bilmem 5 ay oldu izmirden geleli :) biri bana eşlik etse iyi olur aslında
bulunur dostum rahat ol iyi ustalar var yarin bir arastirayim...
iz_sport
17-10-2012, 21:38
bulunur dostum rahat ol iyi ustalar var yarin bir arastirayim...
valla abi cok iyi olur ya hatta dükkandaysan geliyim bi çayını kahveni içmeye :D
iz_sport
18-10-2012, 10:17
gücel+++++