Orijinalini görmek için tıklayınız : Atamıza Hakaret, Şikayet Edelim Lütfen.
GokhanRS
18-10-2012, 09:06
Bu sayfada sahte belgelerle photoshoplarla ve hakaretlerle ATAMIZA iftira ediyorlar.
ZIT KUTUPLAR | Facebook (http://www.facebook.com/pages/ZIT-KUTUPLAR/146915948740565?ref=stream)
bu linkte onların sayfasına yazdığım mesaj.
yazıklar olsun... | Facebook (http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=325796654185826&id=146915948740565¬if_t=feed_comment)
lütfen sayfayı şikayet edelim. benim attığım mesajı değil.
bu karaktersizler neyin kafasını yaşıyorlarsa atatürkün ajan olduğunu filan idda ediyorlar ve bunlara inanıp destekleyen adamlar var sayfada.
hepsine yazıklar olsun diyorum. sizlerinde döşemesi ve şikayetini rica ediyorum.
geldiğimiz nokta içler acısı ...nasıl da içten içe kin beslemişler ki şimdi öğüre öğüre kusuyorlar....yapamayacakları tek bir şey var .sadece bu ülkede ATATÜRK olamazsın istediğin kadar karala .c.başkanı olursun,başbakan olursun ,g.k başkanı olursun aklına ne geliyorsa olursun ama tekrar ediyorum ATATÜRK olamazsın.
GokhanRS
18-10-2012, 09:15
olamazlar olamayacaklarda. orası ayrı. ama eskiden kimse böyle açık açık hakaret edemezdi. geldiğimiz noktada küfür bile edilmesine göz yumuyorlar. devleti vatan hainleri ele geçirmiş olabilir.
ama bizler izin vermeyelim!
SULTANOGLU
18-10-2012, 09:27
Ulan soyle bir serwfsizle bieebir tanisamadimki agzini burnunu kiriyim
GokhanRS
18-10-2012, 09:28
Ulan soyle bir serwfsizle bieebir tanisamadimki agzini burnunu kiriyim
ben adresini istedim yüzyüze bir tartışlım dedim. delikanlı olamadı sadece hakaret etti.
..............................
SULTANOGLU
18-10-2012, 09:33
ben adresini istedim yüzyüze bir tartışlım dedim. delikanlı olamadı sadece hakaret etti.
Vermezki hayatta vermez ibnenin evladi. Siniim asabim bozuldu yemin ederim
...............................
imprezaWRC
18-10-2012, 09:39
Adresi alırsan bana da söyle bende vatandaşla tartışayım.
wolkanku
18-10-2012, 09:41
report edilmiştir.
Bu insanlara neye kendini kaptırmış. Atatürk olmayaydı bu bağnaz sapkın fikir sahibi olamayacaktı.
İşte Mustafa Kemal kurtarmayacaktı sömürge olacaktık bu yavşaklar o zaman ne savunacaktı kültürünün ırzına geçilmiş bir toplum.
fatihyılmaz
18-10-2012, 09:56
Bu sayfada sahte belgelerle photoshoplarla ve hakaretlerle ATAMIZA iftira ediyorlar.
ZIT KUTUPLAR | Facebook (http://www.facebook.com/pages/ZIT-KUTUPLAR/146915948740565?ref=stream)
bu linkte onların sayfasına yazdığım mesaj.
yazıklar olsun... | Facebook (http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=325796654185826&id=146915948740565¬if_t=feed_comment)
lütfen sayfayı şikayet edelim. benim attığım mesajı değil.
bu karaktersizler neyin kafasını yaşıyorlarsa atatürkün ajan olduğunu filan idda ediyorlar ve bunlara inanıp destekleyen adamlar var sayfada.
hepsine yazıklar olsun diyorum. sizlerinde döşemesi ve şikayetini rica ediyorum.
ellerine sağlık 10 numara yazmışsın şikayet ettim
Trance-R
18-10-2012, 09:59
şikayet ettim.
beyinleri yıkanmış ,
melihyilmaz
18-10-2012, 10:09
kanı bosuk serefsizler ayarımı kaçırdılar sabah sabah
Bugün Bangladeş'de bile M.Kemal Atatürk bulvarı vardır. Oradaki nüfus müslümandır.
Ben eskaza adamlara Atatürk'den bahsettim önderimizdir, Cumhuriyet'imizin kurucusudur vs. anlatayım derken adam beni M.Kemal Atatürk bulvarına götürdü. Memleketimizden 1000'lerce km. uzakta Atatürk sayesinde koltuklarım kabardı, gururlandım.
Velhasıl, bizden geri kalmış veya bizden daha çağdaş toplumlarda bile kabul görmüş, isminin şehir merkezlerinde meydanlarda, bulvarlarda geçtiği, hiç aklımdan geçmeyecek; Türkiye ile alakası olmayan ülkelerde bile isminin kabul gördüğü bir değeri bizimkiler hiç etmeye çalışıyor. Bu kuyruk acısından ve kompleksden başka birşey değildir. Yönünü şaşırmış bir topluluğu millet yapan değerdir M. Kemal. Bugün içimizde biraz vatan sevigisi ver ise o sevginin başlangıç noktasıdır. "Vatan saolsun" sözünü söyleme sebebimizdir. Onu sildiğiniz zaman; yönünü şaşırmış topluluğa geri döner; Millet olmaktan çıkarsınız. Sonrası *****.... Nereye gidiyoruz?
Şikayet edildi şerefsizler.
İbrahim Erdem
18-10-2012, 10:15
Şikayet edildi.
bunlar geçmişde vardı, gelecekte de olacaklar ama biz de olucaz.
şikayet edildi
Şikayet edildi O.Ç.ları...
bunları toplıcan hepsını bır arada Nazilerın yaptıgı gıbı sabun yapıcan serefsızleri
minimal_freak
18-10-2012, 10:31
şikayet ettim, beyinsiz şerefsiz ingiliz p.çleri....
yasin_oguz
18-10-2012, 10:37
Şerefsizin önde gideni bunlar. Şikayet ettim ve çevremdekilerede ettiriyorum
mr.korhan
18-10-2012, 10:38
şikayet edildi.
yasin_oguz
18-10-2012, 10:40
yazıyı kaldırdı inş sayfa kapatılır
kanı bozuk olunca insanın böyle oluyo.
GokhanRS
18-10-2012, 10:51
sağolun arkadaşlar ilginize. bu şerefsizler meydanı boş sanamayacaklar
Senol Demirağlı
18-10-2012, 10:55
bende şikayet ettim.en kısa zamanda kapatılır umarım.
Bu nasıl bir beyin yıkanmasıdır. Ulan şuan yaşadığın toprağı, herşeyi Atatürk'e borçlusun.
Bunları bilmeyecek kadar cahil mına kodumun puştu.
Şikayet edildi.
sikayet de edildi posta yapistirildi. harram zikkim olsun yasagigi her saniye bu serefsizler. bi anlik zevk ugruna dogurmuslar bu serefsizler baska aciklamasi ana baba kazasi bu heriflerrrrr.
GokhanRS
18-10-2012, 11:29
en çok neye kızıyorum biliyormusunuz? diyorki atatürk hiç cephede bulunmadı savaşmadı diyor. binlerce dedemiz yalan söylüyorda birtek bu pezevenkin dedesimi doğruları söyledi?
bizim öz ve öz dedelerimiz anlatmaya başlayınca 10 hafta süren cephe hikayelerini bu kadar uzun maceralarını nasıl uydurmuş olabilirlerde bu şerefsizler bunu inkar ve yalanlıyor?
ne gereksiz ne şerefsizler. allah belalarını versin. sanki atatürkçüler din düşmanıymış gibi yalan yanlış ileri geri konuşuyorlar!
Senol Demirağlı
18-10-2012, 11:35
Şu şerefsizleride şikayet edin lütfen
https://www.facebook.com/kemalistzihniyetinkarsisindayiz
döl sarfiyatı bunların alayı
.................................
GokhanRS
18-10-2012, 11:56
geri zekalılar işte. şarap haram cennette serbest mantığı kullanıp müslümanım diye geçiniyorlar.
UmutRıza
18-10-2012, 12:00
Gökhan eline sağlık psikopata bağladın beni konuyu gördüğünmden beridir sayfalarına yazıp duruyorum ne şikayeti herkes ana avrat düz gitsin bunlara
UmutRıza
18-10-2012, 12:03
sayfalarına yazılan mesajlarıda siliyor kahbe dölleri.
GokhanRS
18-10-2012, 21:59
yeterli sayıya ulaşamadık. :(
bende şikayet ettim abi.Daha çok şikayet lazım kapatmak için
şikayet ettim o.ç. çocuklarını kansız şerefsizler
Germanian
18-10-2012, 22:11
bende ettim..
gökhan abinin yazdığı post un altına da tutamadım kendimi döşendim
ha birde mesaj attım siz hiç birşey bilmiyorsunuz diye yırtınıyordu ya piç techturkey.com a gir orda anlat derdini hepimiz bekliyoruz dedim ..
cabrioleter
18-10-2012, 22:13
ben de şikayet ettim ama geçen bir konuda bu durumu dile getirdiğimde kimse takılmamıştı bile konuya. neyseki bu sefer görmezden gelinmemiş.
BURAKALTAC
18-10-2012, 22:16
Oraya yazdımda şikayet ettimde eğer yüzyüze durumunu götleri yerse ki hiç sanmam orayada gelir gerekeni yaparım..
mehmetRS
18-10-2012, 22:18
şikayet ettim gerizekalıları
Şikayet ettim, hatta Facebook ta yayınlayarak arkadaşlarımı şikayet ettirmeye davet ettim.
Sizler de yapın arkadaşlar.. Daha fazla kişi şikayet etsin madem sayıya ulaşamadık..
İbrahim33
18-10-2012, 22:22
Bende şikayet ettim...
doncarlo
18-10-2012, 22:26
Şikayet ettim bende besbelliki bu hayvanın dölününde canı yanmış bizim tarafımızdan.Türkçe Kuran deyince çıldırmasından belli.İnsanların anlamasını sorgulamasını istemiyorlar.İt oğlu itler.
OnurÖzden
18-10-2012, 22:28
Şikayet edildi.
bende şikayet ettim yolunu siktimin yobazlarını