Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : e-devlet şifre sorunu?

muratburunce
19-10-2012, 10:51
Arakadaşlar aradım ama böyle bir konu bulamadım başıan gelen varmıdır bilmiyorum ama burdan bigi almak istedim...

e-devlet şifremi aldım ve bayadır kullanıyodrum 2-3 ay önce şifremikabul etmedi defalarca giridm dedim hearlde yanlış giriyorum emin olamadım ama açmadı... aradan baya zmn geçti tekrar denedim giremedim ve araştırmalarım sonucu bunun devletin para koparmak için yapabileceği gerçeği çıktı :ofk:

http://www.haberdisk.com/basin-e-devlet-sifre-hatasi-sorunu-haberini-gundeme-getirilmeli/ burdaki linki okursanız daha detaylı anlaşır konu...

e-devlet şifresi 1 TL unutursan 10 TL yani unutmamız işlerine geliyor aslında... yani benim gibi olan bir sürü insan war 10 TL vermeye zorlanan aranızda da wardır eminim... bir nevi para tuzağı gibi birşey olmuş e-devlet... ve işin garibi 10 Tl verip yeni şifre alanların yeni şifreleride çalışmayanlar var... tekrardan şifresi kabul olamyanlar var... sorunu bildirdiklerinde 10 TL verin yeni şifre alın denmiş sadece yani bir çözüm ve yaptırım söz konusu değil.. sonuç 10 TL... Parayı veren düdüğü çalar misali... Her şifreyi kabul etmemesinde sonuç 10 TL görünüyor yani...

Bunun dışında bir çözüm bien varmıdır? Yoksa hiçbirşeye sesimizi çıkarmadan gene 10 TL verip kenara çekilecekmiyz?

Rox
19-10-2012, 11:02
Arkadaşımda yaşadı aynı sorunu biz kendimizce şöyle dedik

Devlet- e-devlet şifresi aldınmı kardeşim?
Kullanıcı- Evet aldım?
Devlet - E neden girmiyorsun biz sana boşu boşunamı verdik onu 2-3 ay girmezsen böyle elinden alırız. Vatandaşa bak yahu hem devlet şifresi alıyor hemde tenezzül etmiyor olacak iş değil. Biz burda eşşek başımıyız ha ? Madem yaptın bi hata ver 10tl yeniden gir
Kullanıcı- Kem küm
Devlet- nee olm devlet dioz borumu sen girmezsen biz sana gireriz...
:)

SOMEONESPECIAL
19-10-2012, 11:07
Or-ço....

Bende giremiyorum emin olduğu şifreyi

muratburunce
19-10-2012, 11:08
Arkadaşımda yaşadı aynı sorunu biz kendimizce şöyle dedik

Devlet- e-devlet şifresi aldınmı kardeşim?
Kullanıcı- Evet aldım?
Devlet - E neden girmiyorsun biz sana boşu boşunamı verdik onu 2-3 ay girmezsen böyle elinden alırız. Vatandaşa bak yahu hem devlet şifresi alıyor hemde tenezzül etmiyor olacak iş değil. Biz burda eşşek başımıyız ha ? Madem yaptın bi hata ver 10tl yeniden gir
Kullanıcı- Kem küm
Devlet- nee olm devlet dioz borumu sen girmezsen biz sana gireriz...
:)

orası öyleymiş 2-3 ay girmessen şifre iptal oluyormuş... sanki bana jamesbond'a verilen şifre kendi kendini iptal ediyor...
Bu tech gibi site değilgi gün aşırı oraya girip neye bakacak insan lazım olunca giriyor anca... girip konu açıp kaynatalıcak bi yer değilki :D

muratburunce
19-10-2012, 11:09
Or-ço....

Bende giremiyorum emin olduğu şifreyi

walla giremeyen o kdr çok kişi varki çevremde yani devlet 10 TL'yi alcak başka yolu yok heralde...

Ramiz
19-10-2012, 12:15
Bende dönem dönem giremiyorum ve şifremden de adım gibi eminim

Alican
19-10-2012, 12:33
unutulan şifreler için alınan 10tl ücret 4-6 tl arasına düşürüldü diye biliyorum..

Cliosportve
19-10-2012, 12:37
Geçen şifre aldım PTT den
4 ay girip güncellemezsen şifrenin geçerliliği yok dedi uyardı

alirizaatilla
19-10-2012, 12:53
4 tL Yeniden Alınan E-Devlet Şifresi 10Tl ALınmıyor..

arifozcelik
20-10-2012, 10:14
haftada bir girdiğim şifre 3 ay sonra değiştirilmesi gerektiği uyarısını aldım, işyeri ile ilgili bir sistemde de 3 ayda bir şifre yenilemem gerekiyordu aynı gün iki şifreyide değiştirdim ikiside aynı şifreydi bir hafta sonra tekrar e-devlete girmeye çalıştım ama giremedim ardından şirketin sistemine girmek için aynı şifreyi girdim ve şirket sisteminde sorun olmadı tekrar e-devleti denedim malesef giremedim tekrar yeni şifre almak işime gelmedi çünkü 6 ayda bir 10tl vermek zorunda kalacak gibi görünüyorum şifresinede devletinede..............

MeRtCaN
20-10-2012, 10:16
bende gıremıyorum sfıremı yazdıgım sayfa formatta gıttı :(

bı daha almak zorundayım

muratburunce
20-10-2012, 11:01
kolay para kazanmanın yolunu bulmuşlar 10'da olsa 4'de olsa böyle birşey olamaz yaa... resmen göz göre göre diyolar muhtaçsın alcaksın başka yolun yok...

muratburunce
20-10-2012, 11:02
bende gıremıyorum sfıremı yazdıgım sayfa formatta gıttı :(

bı daha almak zorundayım

kardeş üzülme boşa ztn kaybetmesende kaybetmiş gibi muamele görecektin en azından kaybettin ne olduğunu biliosun... kaybetmeyip giremeyenler napsın birde tekrar şifre alıp giremeyenler war onlar daha vahim...

Anu
20-10-2012, 11:51
Benim de aynı. Emin olduğum şifreyle giremiyorum :)

hLL
20-10-2012, 12:10
bu işte bir iş var kesin.kime sorsam şifremle giremiyorum diyor

orhansah
20-10-2012, 12:30
ben de emin olduğum şifreyi giremiyordum geçen sene 10 tl verip yenisini aldım, alırken söylediler birkaç ay girmezseniz kapanır diye. 1 ay sonra girmeye çalıştım kapanmasın diye ve girmedi :) tekrar da almadım zaten sokarım şifresine de e-devletinede.

muratburunce
20-10-2012, 12:54
ben de emin olduğum şifreyi giremiyordum geçen sene 10 tl verip yenisini aldım, alırken söylediler birkaç ay girmezseniz kapanır diye. 1 ay sonra girmeye çalıştım kapanmasın diye ve girmedi :) tekrar da almadım zaten sokarım şifresine de e-devletinede.

10 verdin şimdi gidip 4 verecen bidaha lazım olsa böyle böyle gidecek bu heralde... çok pis sömürüyorlar milleti... bende dedim artık s.... şifresini e-devetini fln... inşlah çok acil şekilde lazım olmaz

FATİH
20-10-2012, 12:56
tarihte vatandaşını bu kadar kandıran, soyan bi devlet ne görüldü ne duyuldu.

dn4859
20-10-2012, 13:04
Sisteme bende iki gün önce giremiyordum sonra nedenını buldum şifreyi büyük harfle kaydetmisim sisteme ama girerken küçük harf yazınca girmedi . Sizde bi büyük küçük harf deneyin belki işiniz görülür.

gencpower
20-10-2012, 13:09
Ben yeniledim 4 Tl aldılar. 10 Tl ilk çıkan haberler...

devil_berk22
20-10-2012, 14:49
konuyu gördükten sonra turkiye.gov.tr ye girip şifremi denedim 15-20 kere denedikten sonra bulabildim